Mai multe
|
buna ziua intrucat cei de la kudika nu ne mai dau posibiitatea sa comentam pozele concurentelor, si o gramada de linkuri participante la concurs au disparut, eu vreau sa deschid aceste subiect, sa vedem unde e adevarul, ce se intampla cu acest concurs. am scris si un mesaj la kudika, sa vedem cat de seriosi sunt.. astept raspunsul lor. deci, va astepta sa va spuneti parerea despre acest concurs. |
||
|
the_unic Postat pe 2 Iunie 2008 18:53 |
||
|---|---|---|
|
da! the_unic are dreptate. tipa de pe locul 1 are aranjat acest concurs ceea ce nu este normal. este sansa tuturor sa participe la acest concurs indiferent daca e fotomodel sau nu Nu este corect sa se faca asa ceva. RUSINE CELOR CE LA KUDIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 11:06 |
||
| mai.. cand ati vazut voi concursuri corecte in romania..?? nu are rost sa va agitati, pe bune | ||
|
|
||
|
oana81 Postat pe 3 Iunie 2008 11:30 |
||
| credeam ca astia de la kudika sunt seriosi. imi pare rau ca m-am inselat.... | ||
|
the_unic Postat pe 3 Iunie 2008 11:41 |
||
| mda! am intrat din curiozitate sa vad pozele si poate sa votez pe cineva care are nevoie de marirea sanilor. si ce sa vezi? o groaza de femei care chiar nu au nevoie, participa la acest concurs. pacat. | ||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 16:19 |
||
| votati-ma VA ROGGGG,pe mine!!chiar am nevoie sa castig..momentan sunt pe locul sapte,dar poate cu sprijinul vostru,am sa castig...!!!multumesc fetelor mult.. | ||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 18:53 |
||
| da asa e la fata de pe locul 1 e un semn de intrebare.....hmmm e ceva putred la mijloc..nu are poze la profil numai pe cea de la concurs care m-i se pare ca e prea "vedeta" intelegeti ce vreau as zic....si cik ea zice ca dupa concurs o sa de-a explicatii si accepta comentarii...hahahah in fine sa castige cine vrea din echipa kudika , is scarbita de nedreptatile din Romania | ||
|
simonik520 Postat pe 4 Iunie 2008 03:44 |
||
| adevarul e ca .. de la 4000 de voturi la 20.000 e diferenta mareeee!!!!!! imposibil.. dar.. nu putem face absolut nimic ;) | ||
|
oana81 Postat pe 4 Iunie 2008 03:58 |
||
| Si eu m-am inscris astazi in concurs ... cam tarziu, sanse zero, dar ... de ce nu? Oricum nu voi ajunge la nu stiu cate zeci de mii de voturi, dar macar as vrea sa imi dau seama daca prietenii vor sa fiu fericita ... le-am spus la toti sa ma voteze daca vor sa aibe o PRIETENA un pic mai FERICITA! :-) | ||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 07:19 |
||
| :) bafta | ||
|
oana81 Postat pe 4 Iunie 2008 08:41 |
||
| Sper sa am bafta cel putin la prieteni! | ||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 12:22 |
||
| Eu una mi-as face 20.000 de conturi pe kudika numai sa castig.:) | ||
|
Postat pe 5 Iunie 2008 09:04 |
||
|
pai nu crezi ca unii si-au facut ?....:) |
||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 09:06 |
||
|
eu zic sa facem ceva sa nu castige infurmurata aia de pe primul loc.... hai sa ne unim fortele, toti cei care nu mai avem sanse de castig si sa ii dam votul nostru pt fata care are linkul urmator, ioana http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/44294.html 1000 si ceva de participati, cate un 10 in fiecare zi, fac 10.000 de puncte.... o lasam in urma rau de tot pe aia de pe primul loc... ne sfideaza haideti la vot... intrati zilnic pe linkul de mai sus, la ioana si dati-i un 10 |
||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 09:13 |
||
| oandree unde ai disparut ca am incercat sa te gasesc azi si zice ca acest utilizator nu mai exista.... de ce ? te-au sters si pe tine.... incomodai ? :) | ||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 09:45 |
||
| nu stiu....cu ajutorul prietenilor am reusit si eu sa ajung in top dar cred ca nu avem nici o sansa; in primul rand ca sa ajungi la un asemenea punctaj cred ca ar fi trebuit SA STIU DINAINTE DE INCEPEREA CONCURSULUI........ voi ce ziceti? | ||
|
ruse_ionela Postat pe 5 Iunie 2008 11:54 |
||
| da cineva ia sters contul...acum este oandreea KUDIKA...SI APROPO de ce se intampla in concursul asta...acum cateva zile eram pe locul 2..mai aveam vreo 4ooo de voturi si o luam dar...probabil "frumusetea"de pe locul 1 a pus o pila"buna" pt noi si ne-a scos pe toate cele care eram in fata...devenisem o amenintare pt ea...apoi a descalificato si pe ea iar dupa 2-3 ore a incluso inapoi in concurs...ce spuneti este corect ce se intampla la acest concurs???? | ||
|
matzu Postat pe 5 Iunie 2008 11:59 |
||
| Vã mulþumesc mult, the_unic ºi matzu!... pentru grija de care daþi dovadã ºi pentru încrederea pe care mi-o acordaþi... Sunt user-a oandree ºi cred ºi eu ca ºi voi cã toate aceste nereguli au de-a face cu corectitudinea concursului. Amântrei am stat cuiva pe inimã ºi, cum nu o avea prea mare, a plesnit pe undeva. Aºa m-am ales cu contul ºters iar voi (ºi alte fete) aþi fost eliminate. Am sã îmi refac cât mai repede postãrile din blog. Sunt încântatã de orice sugestie care sã aibã ca rezultat eliminarea nedreptãþilor din concurs ºi de pe site! | ||
|
oandreeKUDIKA Postat pe 5 Iunie 2008 12:35 |
||
| atunci sa ne mobilizam putin fetelor si sa votam toate fetele care au sansa, ... noi suntem mai multi nu ? putem face asta impreuna... doar nu o sa ne elimine pe toti.. eu m-am oprit asupra ioanei, cea care acum e pe urmatorul loc, langa @fruymusetea@ de pe primuol loc.... haideti la treaba... tim pul se scurge... dra inca putem face ceva... | ||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 13:59 |
||
| mda, ai perfecta dreptate isabela... numai ca am eu impresia sau ne racim gura pe aici de pomana ?.... dar eu, cel putin, ma descarc, si am dreptul la o opinie nu ?... asteptam si niste raspunsuri... poate le vom primi... daca aveti curajul sa le dati... | ||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 15:57 |
||
| Eh, cate joburi nu sunt scoase la concurs pt ca asta este legislatia, trebuie anuntate. Cate concursuri nu sunt la fel castigate de catre rubedenii. Asta e. | ||
|
Postat pe 5 Iunie 2008 17:07 |
||
| http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=78610 chiar vereti sa spuneti ca am trisat? cititi si holbativa.......61 de pagini numai pt ANK_FLR......cand vreodata voi la nivelul asta??.....NICIODATA ! | ||
|
F_L_R Postat pe 5 Iunie 2008 17:27 |
||
|
In primul rand vreau sa va spun ca initiativa voastra de a deschide acest subiect pe forum mi se pare grozava si imi pare rau ca nu m-am gandit si eu. nr 2: cele 3-4 concurente care de pe locurile 2, 3, 4... au fost eliminate in urma cu doua zile fiindca trisau. nr 3: orice comentariu care contine expresii sau cuvinte jignitoare este sters - de aici 2 copnsecinte: prima - am renuntat la comentariile la concurs pentru ca nu mai existau propriu-zis comentarii ci numai jigniri si nu este normal, corect sau util sa iti jignesti concurenta. a doua - daca vreti sa adresati o nemultumire, sa expuneti o parere, sa spuneti ce vreti voi despre concurs sau despre kudika, sau chiar si despre redactori va rog sa folositi termeni care nu necesita cenzura. nu le stergem pentru ca in esenta critica ceva ce am facut noi ci pentru ca nu vrem sa tinem pe site comentarii care contin cuvinte obscene. Si nu in ultimul rand: concursul este foarte corect. tocmai din acest motiv exista atat de multe restrictii si eliminari. Concurenta de pe primul loc a invitat intr-adevar f f f f multi prieteni sa o voteze, indiciu pe care vi l-am dat si noi de la inceput - findca este practic singurul mod de a castiga acest concurs si toate cele care ii seamana. In orice caz, asa cum probabil sunteti obisnuiti, concursurile pe kudika sunt foarte frecvente, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji. pentru orice alte intrebari legate de procedura de desfasurare a acestui concurs, despre reguli, despre concurenti banati, sau despre orice altceva, promit sa raspund cat se poate de rapid. Va rog insa iar: folositi un limbaj adecvat Oana |
||
|
OanaTrifu Postat pe 5 Iunie 2008 20:13 |
||
| poate asa ma baga si pe mine cineva in seama.... HAIDETI MA SA NE MISCAM MAI CU SPOR... DATI-I FETEI ASTEIA VOTURILE VOATRSE CA SI ASA NU MAI AVETI NICI O SANSA, VOI NU VEDETI CU CE AVEM DE-A FACE... PAI GANDITI SI VOI ? MERITA MA ASTIA SA CASTIGE ? | ||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 20:17 |
||
|
voiam sa o votati pe ioan177, fata de pe locul 2.... sa simta si concurenta de pe locul 1 putina concurenta... nu e frumos asa... fara concurenta... ce concurs mai e si asta ?:) si unde e satisfactia castigului ? iar tu oana trifu zici ca raspunzi de acest concurs, si de buna lui desfasurare si de corectitudine ? |
||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 20:21 |
||
|
si de ce ma rog ai sters comentariul dnului barbatul lu tanti florica ? sa nu-l vada lumea sa-si faca o impresie si mai proasta decat o au pana acum ?... te rog pune mesaju la loc daca esti corecta... sa vedem si noi cu ce avem de-a face... daca nu se va naste iar un semn de intrebare si faptul ca o favorizati pe domnisoara doamna de pe primul loc... acel mesaj mi-a fost trimis privat... vii tu si mi-l stergi si de acolo ? lasa-l ... ca prea se cred mari si tari... si nimeni nu-i ca ei... sa cunoastem ambele fete ale monedei... nu doar una... cea favorabila lor |
||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 20:26 |
||
|
salut ;) din pacate abia acum am aflat de topicul asta in forum. ca idee, am descalificat mai multe concurente pt ca si-au generat voturi fraudulos. in cazul concurentei care e acum pe locul 1, i-a fost sparta adresa de mail, accesaindu-se ulterior contul de pe kudika si stergandu-i-se profilul (moment la care, automat, si poza inscrisa in concurs a disparut de pe site) -- ne-a contactat si am reusit sa recuperam informatiile respective. ca opinie personala: nu suntem happy deloc cu faptul ca a luat un avans atat de mare, taiand teoretic sansele la castig celorlalte candidate. la fel, nu suntem happy nici cu promovare prin 4tuning.ro, care a atras atatia barbati intr-o comunitate feminina. however pana acum consideram ca nu a trisat deloc (si avem mai multe modalitati prin care monitorizam asta). cam atat - ar mai fi poate multe de zis dar 2 lucruri sunt clare: nu o sa permitem nici furtul si nici limbajul sub orice critica pe care am avut nedoritul prilej sa il observ pe alocuri. |
||
|
Postat pe 5 Iunie 2008 20:26 |
||
| -UNIK nu vezi ca esti singura? Cat de bolnava sa fi sa crezi ca mai poate schimba ceva cineva.....daca trebuie maresc premiul inca odata sau de 2 ori si tot nu o sa treceti peste mine. Nu uitati ca in primul rand ati concurat cu mine....nu cu Anca si daca sunt 23000 de voturi sunt ale membrilor Kudika si 4Tuning , oameni care VAD ce scrii tu aici dar nu posteaza niciunul. Nu ai sa intelegi niciodata ce inseamna cuvantul RESPECT pt ca nu l poti impune si de aceea singurul mod pe care il ai este sa ti versi nervii pe tasttura. Asa ca da te cu capul de pereti ca nu ai sa poti schimba NIMIC. | ||
|
F_L_R Postat pe 5 Iunie 2008 20:28 |
||
| the_unic: am sters comentariul tau pentru ca el continea cuvinte obscene care oricum sunt raportate automat. Indiferent pe cine "citezi", este limbaj neadecvat. | ||
|
OanaTrifu Postat pe 5 Iunie 2008 20:29 |
||
| @ florica, genul ala de mesaje private poate atrage dupa sine eliminarea dupa site. @ the_unic, te rog raporteaza acel utilizator din inbox-ul tau, a.i. sa putem vedea mesajul in cauza in interfata noastra de administrare. | ||
|
Postat pe 5 Iunie 2008 20:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vreau sa invat limba germana! help me! | 90 | De la: andreealivia 14 Noiembrie 2015 21:57 |
| Ce sa fac ? | 3 | De la: kudika_956500 26 Februarie 2014 18:45 |
| MA IUBESTE DAR NU STIE SA IMI ARATE?!!!CUM SA FAC??? | 13 | De la: kudika311000 1 August 2010 14:10 |
|
|
||
| Nopti albe... | 33 | De la: cocoyonela 31 Martie 2009 22:13 |
| OARE MAI VINE IARNA ANUL ASTA ? | 100 | De la: kudika_10188 1 Februarie 2015 08:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.