Mai multe
| eu una nu mai am nimic cu ea.... atata timp cat ea si prietenii ei isi vad de treaba lor....ok, ramo77 ? | ||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 12:18 |
||
|---|---|---|
|
Auzi ramo77 care le stie pe toate! nu avem de ce sa fim geloase, asta ar fi prea mare prostie! suntem suparate pt ca sunt o multime de fete aici care au dreptul la o sansa si la un vis in legatura cu pozele, stii ce inseamna ADOBE PHOTOSHOP? lasa ciocu mai mic sa nu ne luam si de tine! take care ;) |
||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:25 |
||
|
Scrie ceva in regulamentul concursului de editarea pozelor? Daca da, raporteaza adminilor. Daca nu, de ce nu lupti cu aceleasi arme? |
||
|
|
||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:29 |
||
|
da, buna idee det.... la uramtorul concurs organizat de kudika.... daca o sa mai avem chef dupa asta.... sa participam la concursurile lor... hai isa...nu te lasa... ei cu ale lor... noi cu ale noastre....hmm... nu ne provocati... ne plac provocarile... |
||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 12:33 |
||
|
AM TRIMIS SI EU UN MESAH ADMINULUI.... DRA NU MI-A RASPUNS... IL POSETZ AICI... POATE ASA IMI RASPUNDE De la: the_unic la 6 Iunie 2008, 11:37 Pentru : admin Subiect: am si eu o intrebare? Mesaj: ca nu fac o prostie... si sa descalific pe cineva aiurea....vreau sa intreb mai intai... se poate vota de pe acelasi calculator, zilnic, cu mai multe conturi inregistrate corect la kudika ? adica sa fie mai multi utilizatori care sa voteze, fiecare cu contul lui, de pe acelasi xcalculator ? si... te rog... daca se poate... astept un raspuns cat mai repede |
||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 12:35 |
||
| ISABELAIULY@SUNT O MULTIME CARE AU NEVOIE.AI DREPTATE.DAR CE VINA ARE EA DACA ESTE VOTATA DE CEI MAI MULTI?FIECARE ESTE LIBER SA VOTEZE PE CINE VREA.SI DE MINE NU AI CUM SA TE IEI,PENTRU CA AICI NU SUNTEM LA PIATA.NOI NICI NU NE CUNOASTEM SI INCEPEM SA NE LUAM UNA DE ALTA.SI CE FACEM?NE INJURAM DE 2-3 ORI CARE MAI URAT CA ALTA,CONCURSUL SE TERMINA SI NOI NE BALACARIM INTR-UNA.EU DE CAND SUNT INSCRISA AICI NU M-AM CERTAT CU NIMENI SI NICI NU O S-O FAC,PENTRU CA NU-MI STA IN CARACTER.DAR DACA SUNT JIGNITA O SA JIGNESC SI EU CA ALTCEVA NU NE PUTEM FACE CA NU SUNTEM FATA IN FATA. | ||
|
ramo77 Postat pe 6 Iunie 2008 12:37 |
||
|
ADMIN.... VERIFICA-TI MESAJELE...TI-MA MAI SCRIU UNU... ADICA ASTA De la: the_unic la 6 Iunie 2008, 12:13 Pentru : admin Subiect: am pus si eu o intrebare... am dreptul la un raspuns nu ? Mesaj: am pus si eu o intrebare.... sau trebuie sa o pun pe forum ca sa mi se raspunda ? am vazut ca reactionati acolo... atunci cand tre sa ii luati apararea lui ank_flr... hmm. corectitudine ziceai ? mai astept putin... apoi... pun intrebare pe forum... |
||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 12:37 |
||
|
ramo77 hai ca imi place de tine ;) esti fata cu capul pe umeri asa ca ai trecut "testul"---glumeam evident! stai linistita ca nu se ia nimeni de tine si poate devenim "aliate" sau prietene! take care! ;) |
||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:43 |
||
| DACA TOT SUNTEM INTR-O COMUNITATE A FEMEILOR,AR TREBUI SA FIM PRIETENE SI DE CE NU,SA FACEM INTILNIRI PE JUDETE.ASA NE CUNOASTEM SI PERSONAL,MAI SCHIMBAM NISTE IDEI.DAR AICI MARE VINA O ARE SI ADMINISTRATORUL ACESTUI FORUM,PENTRU CA NU MODEREAZA MESAJELE SI NU STIE SA PUNA PUNCT ACOLO UNDE TREBUIE.NOI VORBIM CEL MAI MULT CAND ESTE VORBA DE CATE UN CONCUERS,CA DUPA AIA...MAI ESTE UN CONCURS AICI.ALA CU PAPUCII...SA VEZI ACOLO CEARTA SI INJURATURI.SI PENTRU CE?PENTRU NISTE PAPUCI DE POMANA?:)) | ||
|
ramo77 Postat pe 6 Iunie 2008 12:51 |
||
|
ai dreptate ramo....trebuie sa incetam cu certurile astea... nu isi au rostul...noi ne certam si ei castiga.... si noi ? cu ce ne alegem ?...dar.... atunci cand cineva te provoaca nu poti sa taci intelegi ? |
||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 12:55 |
||
| Ramo77, la intrebarile tale, desi retorice , am gasit raspuns tot in comentariul tau : "comunitate A FEMEILOR" :D Eu ma intorc la munci..bafta tuturor ..nu numai la concurs, la orice :) | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:56 |
||
| DA,PANA LA URMA UNA O SA CASTIGE,DAR DE CERTAT NE CERTAM TOATE.LASATI FETELOR CA MAI ESTE PUTIN SI SE TERMINA CONCURSUL SI SE TERMINA SI CEARTA.SPER:D | ||
|
ramo77 Postat pe 6 Iunie 2008 13:06 |
||
| da sa se termine odata ca nu il mai suport... concursul...stii ce ? cred ca ar fi mai bine ca, kudika, sa organizeze concursuri pt barbati... poate ca acolo nu or sa fie asa certuri... ar fi interesant....de urmarit un astfel de concurs...:) | ||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 13:10 |
||
| DA.AI DREPTATE.SI EU AS VREA SA VAD UN CONCURS PENTRU BARBATI:)) | ||
|
ramo77 Postat pe 6 Iunie 2008 13:28 |
||
|
:))ai auzit kudika ? kudikaaaaa ? de ce nu raspunzi ? nu raspunde.... e ocupata.... intervine.... cand vrea ea noi asteptam... suntem rabdatoare |
||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 13:30 |
||
| Opa! De ce mi-a disparut postul referitor la protectia consumatorului?:D | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 13:50 |
||
| KUDIKA STA SI RADE DE NOI:))APARE NUMAI CAND ARE CHEF:D POATE MA TREZESC SI EU CU CONTUL STERS:)) | ||
|
ramo77 Postat pe 6 Iunie 2008 13:58 |
||
|
MAI, NU PREA AM TIMP SA STAU SA VAD CINE SI CUM CASTIGA , ATATA VREME CAT EU SUNT DEPARTE DE LOCUL NR 1 CHIAR NU MA INTERESEAZA CINE IL CASTIGA, CINE ARE CEI MAI MULTI SUSTINATORI. DACA ZICI CA M-AI VOTAT ITI MULTUMESC PT VOT , AI AM SA INCERC SA-TI INTORC FAVOAREA. IN REST MULTA MULTA BAFTA! |
||
|
blonduta_cris_kiss Postat pe 6 Iunie 2008 14:17 |
||
| buna fetelor...nu sunt deloc mirata de ceea ce se intampla aici....oricum eu una sunt fericita ca am destul de multe voturi:))....nu o sa imi pun eu silicoane dar ...ete na...ce sa spun....cu sau fara tot eu sunt.....:)):))......mersi mult si pt voturi....si apropo!!!!!! stiti in ce tzara traitzi?.....IN ROMANIA!!!!!.....si asta tre sa intelegem cu toatele:).....va poopicesc si nu va mai stresati cu concursul:)....... | ||
|
bebe_oriana Postat pe 6 Iunie 2008 14:23 |
||
| fetele.....poate nu e site-ul de vina ci nr.1 a fost mai desteapta :)):)):)):))...... | ||
|
bebe_oriana Postat pe 6 Iunie 2008 14:27 |
||
| mda....poate... dar oricum din punctul meu de veder nu merita... sunt o gramada de fete pe site care merita.... si nu au avut nici cea mai mica sansa...dar in sfarsit....asta e....cum spuneai si bebe oriana... traiam in Romania... | ||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 15:36 |
||
| chiar nu vreau sa agit apele mai ales ca acuma s-au mai calmat umpic. dar the unic ... esti o frustrata. sincer si mai sunt cateva pe aici. doar pentru ca ai tu ceva personal nu locul 1, o transformi intr-o vendeta. vrei sa faci revolutzie si asta doar ca nu iese asa cum vrei tu ? ghinion ... in viata nu toate ies asa cum vrei tu sa iasa. cum ziceam. anca are sprijinul unui forum. si florica este un ok ok pentru ca altfel nu ar fi respectat de atata lume. deci te rog frumos ... lasa-o mai moale. | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 18:46 |
||
| daca esti prost....si nu ai observat.... deja... am lasat-o moale de tot....numai nu ma provoati iar...frustrat esti tu ma auzi ? nu eu...hai pa... eu poate am motiv sa ma agit.. voi nu vad ce motiv aveti...:) | ||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 19:04 |
||
|
the unic spune::))ai auzit kudika ? kudikaaaaa ? de ce nu raspunzi ? nu raspunde.... e ocupata.... intervine.... cand vrea ea noi asteptam... suntem rabdatoare mai adreseaza-te asa adminului si poate iti va face vreo surpriza placuta....(stergerea contului sau warn) Ps: cum a zis si Merv "las-o mai moale" o zi buna!!! |
||
|
DaN_NSL Postat pe 6 Iunie 2008 19:05 |
||
|
the_unic :"ai dreptate ramo....trebuie sa incetam cu certurile astea... nu isi au rostul...noi ne certam si ei castiga.... si noi ? cu ce ne alegem ?...dar.... atunci cand cineva te provoaca nu poti sa taci intelegi ?" Atunci de ce nu incetezi ? :)) Hay spune-mi ca nu ti-ar place sa ai MII de prieteni care sa te voteze . Am verificat regulamentul si nu scrie nicaieri ca nu ai voie sa iti aduni prietenii sa voteze . Asta este , Florica a fost si este o persoana respectata de multi , si prin intermediul lui , Anca deasemenea este respectata de noi si o ajutam si o vom mai ajuta . Asta nu este un atac la persoana ,dar the_unic ? nu ai si tu treaba un loc de munca ceva ?esti asa de plictisita incat sa te "iei in gura cu totii" ? Mai stii mesajul cu "VARZA" ? Ramana valabil . Nu ai ce face daca suntem o comunitate si ne ajutam , poti sa rascolesti tot regulamentul , asa cum am facut si eu , si nu ai sa gasesti absolut nimic in neregula la ceea ce facem noi si ceea ce continuam sa facem . De anca vei mai auzii multe tu si altele / altii , dar de tine dupa zilele ramase , nu o sa mai auda nimeni de tine . Retine nu e un atac la persoana , ci doar la comportamentul tau . Si nu mai fii FLAMA ca oricum nu rezolvi nimic , te lupti cu moriile de vant , si nu vei castiga . Retine : ceea ce facem noi este perfect legal , si nu incalca termenii si conditiile concursului . Si tine minte , nu iti "lua foc" . Frumoase concursuri , dar unele comentarii sunt de prisos si degeaba . Bogdan_ozzy |
||
|
4tuning Postat pe 6 Iunie 2008 19:09 |
||
| . | ||
|
4tuning Postat pe 6 Iunie 2008 19:10 |
||
|
bine ma... si ce vrei acum de la mine ? nu cred ca am jignit pe nimeni fara motiv... si da contnuu sa cred ca un admin trebuie sa raspunda atunci cand i se cere daca e e serios sau impartial... si inca odata nu e treaba ta ce fac eu.. nici a ta nici a altora... si varza esti tu...ai inteles ? mai scuteste-ma.. v-am zis ca nu vreau sa ma cert... dar nu ma mai provocati... lasati-ma dra** in pace...bye... loser iar tu dan_nsl du-te frate pe forumu tau si fa legea acolo nu aici auzi ? dasteptule... |
||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 19:23 |
||
|
@the_unuc mi se pare mie.. sau esti ne fu... ce rezlovi daca castiga sau nu ank?? in loc sa faci atat scandal.. ai putea sa iti combini cativa.. sa te satisfaca!! parerea mea.. , Florica a fost si este o persoana respectata de multi, de toata tara!!!, si prin intermediul lui , Anca deasemenea este respectata de noi si o ajutam si o vom mai ajuta . Bafta !! |
||
|
Fixius Postat pe 6 Iunie 2008 19:23 |
||
| tu ce mai vrei mai ciufulici... ti-am zis ca am incetat sa v-o atac pe anka voastra ? ce vrei mai mult frate ?... vrei sa ne injuram.. no pb... hai sa vedem care pe care atunci... eu am lasat-o in pace... dar daca voi nu ma lasati pe mine in pace.. nu pot sa n-o las nici eu pe ea intelegeti ? u pot sa tac.... daca cineva ma provoaca...asa ca... va astept... sunt o persoana pasnica dar nu ma enerva...alege... vrei pace, adica eu o las pe anka in pace sau vreti razboi.. si ma iau in continuare de ea ?... consultati=va si alegeti... va stept decizia.. | ||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 19:27 |
||
|
hai sa iti trmit un vibrator, til fac eu cadou, unu mare.. si gors.. si rezolvam problema =))=))=))=))=)) Vrei ?? |
||
|
Fixius Postat pe 6 Iunie 2008 19:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Motan gasit | 3 | De la: _iluzie_ 22 Octombrie 2008 11:32 |
| tehnologie avansata sau... | 4 | De la: fericire___ 16 Mai 2009 23:05 |
| Exista vampiri? | 460 | De la: 1 Martie 2015 23:56 |
|
|
||
| Afacerea anului 2009 | 1 | De la: gabcristi 3 Februarie 2009 12:12 |
| Vremea la vara | 51 | De la: kudika135154 25 Ianuarie 2011 10:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.