Mai multe
| -Apropo in Regulamentul concursului nu este specificat nicaieri ca NU AS AVEA VOIE sa ofer la randul meu premiu. Nu cunosc pe nimeni de la Kudika habar nu aveam de acest site pana acum 3 saptamani. Link ul cu acest concurs l am luat dupa EJobs.ro | ||
|
F_L_R Postat pe 5 Iunie 2008 20:36 |
||
|---|---|---|
| Admin...inseamna ca ar trebui sa vezi mnesajele din inbox"ul meu......sau pecele ale Ancai......sunt special lasate acolo si astfel sa vedeti nivelul IQ"ului multora care se bat cu pumnii in piept aici. | ||
|
F_L_R Postat pe 5 Iunie 2008 20:39 |
||
|
well... am inteles.... multumesc in sfarsit adminilor... ca si-au facut aparitia si au dat un raspuns... dar ce ziceti voi daca... cineva .. cumva isi face conturi sau voturi fales pt concurenta 1... ce o sa faceti.. o sa o descalificati si pe ea ? asa ar fi corect nu ? doar sunteti impartiali.... si corecti.... vom vedea cat despre domnul sot.... sa stea linistit... chiar ii doresc sa dubleze miza sau mai bine sa o faca de 10 ori mai mare.... oricum e cacealma.... nimeni nu da banii aia.... vb serios ? cat despre mine... nu bat deloc nervs in tastatura si nici cu capu de pereti nu ma dau ca n-am de ce... daca nu ma peovocati voi atat de tare... poate nu faceam atata caz... insa... voi continua pana la sfarsitul concursului sa cautg sa va fac concurenta.... sa va simtiti si voi bine... unul sg... cam stingher.... si inca ceva.... nu sunt singura deloc.... o sa vezi... si..un sfat.... daca vrei sa-ti ajuti sotioara.... sa taci din gura...si nu te mai da mare ca ai atatia bani... daca ai fi avut... acum ea avea siliconate.... nu stateati sa va certati cu mine aici... pe curand. eu voi fi aici. |
||
|
|
||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 20:42 |
||
|
VOTATI-O PE IOANa177, fata de pe locu 2.... haideti PUTINA CNCURENTA pt frumoadsa de pe primu loc.... ioana, iti promit, daca pana acum te-am promovat si nu prea... de maine....numai pt imaginea ta lucrez.... sper din tot sufletul sa castigi tu... nu baietii astia de bani gata.... care , daca e asa, nici nu au nevoie sa castige acest concurs sa se siliconeze... |
||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 20:47 |
||
| -Ideea pe care o ai tu in acel cap de A FABRICA voturi false pt ANK sa nu crezi ca nu ne asteptam la ea....dar spre deosebire de altii noi am gandit si avem pe 4tuning confirmarea voturilor reale....... Lupti cu morile de vant si cand te bagi in ceva.....asigura te ca ai suportul necesar sa termini ce ai inceput. | ||
|
F_L_R Postat pe 5 Iunie 2008 20:53 |
||
|
@the_unic - dc anca va trisa, va fi descalificata sie a (dar crede-ma, avem suficiente resurse pentru a afla daca cineva triseaza in realitate sau "triseaza altcineva pt ea"). @florica: mesajele private, a spus si admin ce trebuie facut: raporteaza acel utilizator din inbox-ul tau, a.i. sa putem vedea mesajul in cauza in interfata noastra de administrare. daca mergem pe legea junglei cu msg private nu vom ajunge nicaieri |
||
|
OanaTrifu Postat pe 5 Iunie 2008 20:59 |
||
|
stii ceva ? eu nu m-as agita atata in locul tau... oricum... cum ziceai su tu... e ca si castigatioare florica nu ? atunci de ce iti mai faci atatea griji ? si inca ceva... e necesar un sg vot fals... si out... afara si cu banii dati de tine...aiurea....daca nu e cacialma... faza cu banii...:)) si nu stiu de ce te derabnjeaza atata ca o sa aveti concurenta... e mai palpitant asa nu ? mai interesant... cu morile de vant...hmmm... nu stiu... dar... merita incercat... ti-am mai zis sa taci... nu o ajutyi de loc pe sotioara ta.... te stresezi prea tare... eu in locul tau nu mi-as face griji... sau poate da ? ti-e frica de concurenta ? zi ? ne stergem cu totii conturile si ramenti voi aici. vrei asa ? asa ati merita... |
||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 21:02 |
||
|
Multumim pentru vot! Noua nota pentru poza trimisa de ank_flr este 99.060,00! kudika... admin... oana... fiti atenti aici pot sa scriu ce vreau, atat eu cat oricine...si nici macar nu trebuie sa votezi acea poza "tu" pot sa scriu Multumim pentru vot! Noua nota pentru poza trimisa de ank_flr este 1,00! sau 300,00! sau cat vreau eu de cate ori vreau eu... asa ca mesajele de acest gen... nu cred ca constituite o garantie asa sigura... ce ziceti ? |
||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 22:04 |
||
| -Devii simpatica......chiar incepi sa mi placi......KUDIKA.....spam"ul nu se ia in considerare la voi? Vad peste tot mesajele disperate ale doamnei Unic......sunt mesaje indreptate intentionat catre Ank_Flr cu indemnul de A VOTA pe altcineva. Inteleg mesajele de A VOTA o concurenta dar cele care spun NU O VOTA PE AIA.....voteaz o PE ASTA. Astept parerea KUDIKA aici. | ||
|
F_L_R Postat pe 5 Iunie 2008 22:09 |
||
| nu e spam.. e concurenta...baietasule... nu am jignit pe nimeni asa ca mai lasa-ma...si... pot sa sustin pe cine vreau eu....ok ? incepe sa-ti fie frica ? de concurenta ?:) | ||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 22:18 |
||
|
Unic de la mine ai : IGNORE.....fa ce vrei ! |
||
|
Postat pe 5 Iunie 2008 22:23 |
||
| hopa... ti-ai facut aparitia.... ma mir.... cum ai avut curaj ? sau s-a saturat saracu barbatu si ai luat tu haturile ?:) | ||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 22:31 |
||
| votati-va intre voi fetelor.... si prietenii si sustinatorii vostri la fel.... numai asa mai aveti vreo sansa.. eu va sustin....cum pot... puteti vota intr-o z cate fete vreti.... dar o sg data pe zi....faceti o incercare, nu va lasati batute.... incercarea moarte n-are.....va tin pumnii si va votez....insa am o rugaminte sa nu uitati sa o votati si pe ioana177, e pe locul 2 , e cel mai aproape de 1, ea poate face o svhimbare.... peisajul acvtual ma cam plictiseste... e necesara o schimbare, nu credeti ? | ||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 23:11 |
||
| pauza 5 minute.... de tigare... mai florica a lu florica... nu mai zici nimic ?... stiu ca esti pe acolo... am sughitat de cateva ori... dar cred ca si tu...sau ma ignori si tu ca sotioara ta ? | ||
|
the_unic Postat pe 5 Iunie 2008 23:28 |
||
|
hahaha ati trecut la atac florceilor ? ma distreaza. mai trimiteti-va prietenii.... ii astept... poop |
||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 00:30 |
||
| eu cel putin am o fatza mai ionut azu zis si fata de dos...voi sunteti o echipa foarte bine... dovediti-o.. "toti ca unu si unu ca toti":)))...eu incerc sa fac una acum... daca imi iese bine daca nu cel putin am incercat...si inca ceva... nu esti demn sa-ti dau nici macar pielea mea de la ..... :P | ||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 00:34 |
||
|
hai ca ma duc la culcare.... ca maine am de munca...o gramada.... trebuie sa fac fata unei intregi echipe se pare. noapte buna oana... admin... kudika... ca ceilalti nu merita..... cum zicea ionutz ? ... aaa.. daaa.. nici de ... inapoi...:)) e scris mai sus...poop. nu scapati asa usor de mine :) |
||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 00:45 |
||
| Nici nu stiu ce sa fac , sa rad sau sa ma intristez!Chiar nu sunt invidioasa pe frumusetea nimanui,m-a ferit Doamne-Doamne de ura in sufletul meu.Ma framanta insa doua problemute:)Una e legata de cei cu tuningul-daca fumau toti prietenii tai un pachet de kent si trimiteau codurile pe site,pe un cont al prietenei fruntashe aveati cea mai mare sansa sa aveti acel AudiR8 care se asorta mai bine cu profilul vostru decat silicoanele:)A doua chestie-inversunarea ta unic,trebuia sustinuta cu finete,pe mine m-ai convins,dar, foloseste eleganta si vei convinge mai ushor,pt. ca ,indiferent ce zice sotzul tuning,nu intra tzatza floarea sa castige silicoane,asta e sigur!Parerea mea,ca dupa 30 de ani ,silicoanele tin mai mult de tuning interior,decat de cel exterior! | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 01:00 |
||
| Mi se pare f urat ce faci-the unic-particip la acest concurs si nu mi se pare corect sa incepi sa arunci cu injurii la adresa altora doar pt ca tu nu ii suporti sau pt ca tu sustii concurenta nr 2.daca Anca triseaza cu ceva,am incredere in Kudika ca v-a reactiona asa cum a reactionat si in cazul celorlalte(in legatura cu care sincer si eu mi-am pus semne de intrebare,pana am realizat ca ajunsasera prea repede pe locuri importante...)Eu am realizat ca nu mai am sanse,dar acum nu stau sa imi fac pacate doar pt ca nu stiu sa pierd....aminteste-ti una din cele 10 porunci....iubeste-ti aproapele.....eu cred ca si tu,dar si noi avem lucruri mai importante de facut in viata decat sa stam sa ne certam pe forum-uri....Va pup pe toti si mai uitati de rautatile astea. | ||
|
ariss Postat pe 6 Iunie 2008 01:35 |
||
| urat, neurat, asa am simti, asa fac.... poate trebuia mai delicat sa pun problema... insa m-au enervat prea tare....oricum fiecare e liber sa gandeasca si sa actioneze cum vrea in consecinta....eu doar am vrut sa egalez un pic balanta.... atata tot.... sa simta si ei emotia concursului.... sa aibe putina concurenta....sa fie mai palpitant si sa ofer si altora o sansa cat de mica sa creada ca ar putea castiga acest concurs.... asta am vrut sa fac ariss...ramane acum la latitudinea fiecaruia sa vada ce face, pe cine voteaza.... | ||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 09:05 |
||
|
auzi mai Florica..... in primul rand mai pune putin mana pe cartea de limba si literatura romana (lasa-le pe cele tehnice)si invata sa sctii, pt ca am observat ca nu prea stii sa faci acordul intre subiect si predicat......RUSINICA!!! nu e frumos sa ameninti fetele si sa le vb urat... in ceea ce priveste faptul ca dai tu "premiu" pt cei care-ti voteaza femela, mai masculache tu ai auzit de MITA? asa ca fa ceva, du-te la un seral si LASA-NEEEE!!! |
||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 09:05 |
||
|
ariss draga, mai lasa-ne cu cele 10 porunci k asta nu e forum pt teologie..... daca erai si tu pusa in aceeasi situatie, nici tu nu-ti mai "iubeai aproapele", asa ca targe o fuga pe la biserica, roaga-te si poate a doua zi o sa iti creasca tatisoarele......ce dracu esti asa puerila mai fato? |
||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 09:09 |
||
| Multumim pentru vot! Noua nota pentru poza trimisa de ank_flr este 100.060,00! KUDIKA... ADMIN... OANA... fiti atenti aici pot sa scriu ce vreau. se ia in considerare mesajul meu daca il postez pe vreun forum ?... LOGIC, e asa SIGUR ? hmmm... dra voi stiti mai bine ce securitate aveti, nu ? | ||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 10:06 |
||
|
cam asa arata mesajele de pe forumul celor doi floricei de pe locul 1 dolb NoSpeedLimit Romania Club Member Stage 5 dolb's Avatar Join Date: Jul 2006 Oras: Targoviste Posts: 3,068 Member of: [Inferno Motorsport by NSL] [VW] [MERCEDES] [NoSpeedLimit Romania Club] Default Re: Comunitatea il sprijina pe florica_nsl si iti premiaza votul - 20 milioane !!! ASA CUM A ZIS SI FLORICA, ATUNCI CAND O VOTATI PE ANCA, VOTATI-O SI PE CEA DE PE LOCUL 3 "MARIA_ARSANI" TOT CU 10 PENTRU A O DEPASI PE CEA DE PE LOCUL 2 a __________________ Hai sa il ajutam pe Florica NSL 1. Intra pe http://www.kudika.ro/comunitate/register.html si fa-ti user 2. Activeaza contul facand click pe linkul care iti vine in email 3. Intra apoi pe http://www.kudika.ro/comunitate/conc...tem/43442.html si da un 10 pentru sotia lui Florica Totul dureaza mai putin de 1 minut. !! Nu uitati ca puteti vota in fiecare zi pana la terminarea concursului !! Hai sa ii facem acest cadou lui Florica si pietenei lui |
||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 11:18 |
||
|
INCA UNU Old 06-06-08, 09:18 #987 diastei Dacia Driver Stage 2 diastei's Avatar Join Date: Apr 2007 Oras: Bucuresti Age: 19 Posts: 30 Member of: [DACIA] Default Re: Comunitatea il sprijina pe florica_nsl si iti premiaza votul - 20 milioane !!! Multumim pentru vot! Noua nota pentru poza trimisa de ank_flr este 23.551,00! Multumim pentru vot! Noua nota pentru poza trimisa de Maria_Arsani este 6.047,00! pana diseara este pe locul 2 ... |
||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 11:19 |
||
|
Old 06-06-08, 00:29 #961 Fixius Stage 5 Fixius's Avatar Join Date: Feb 2005 Oras: MADRID/Cluj Age: 20 Posts: 2,760 Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] Default Re: Comunitatea il sprijina pe florica_nsl si iti premiaza votul - 20 milioane !!! deci: ai tinteles.. de acuma inainte votati toti si pe Maria_Arsani pana ajunge la 8000puncte !!!!! |
||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 11:20 |
||
|
NUMAI UNU SI UNU... MESAJELE. cica ei joaca corect :))) Fixius Stage 5 Fixius's Avatar Join Date: Feb 2005 Oras: MADRID/Cluj Age: 20 Posts: 2,760 Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] Default Re: Comunitatea il sprijina pe florica_nsl si iti premiaza votul - 20 milioane !!! eu propun sa o vatam pe cea de pe locul 3 sa treaca de un 7000 8000 de puncte.. si pe cand se aproprie cea pe de 2 atunci pe 3 de punctele ei.. iar sai mai dam un avans de cateva mii ce ziceti ??? __________________ Hai sa il ajutam pe Florica NSL Mai sunt 13 de ZILE !! Trebuie Votat NON STOP !! 1. Intra pe http://www.kudika.ro/comunitate/register.html si fa-ti user 2. Activeaza contul facand click pe linkul care iti vine in email 3. Intra apoi pe http://www.kudika.ro/comunitate/conc...tem/43442.html si da un 10 pentru sotia lui Florica Totul dureaza mai putin de 1 minut. !! Nu uitati ca puteti vota in fiecare zi pana la terminarea concursului !! |
||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 11:21 |
||
|
SI DIN PARTEA IUBITULUI SOTIOR... PAI SE PUTEA???? Old 05-06-08, 22:33 #944 NSL_Florica No Speed Limit Stage 5 NSL_Florica's Avatar Join Date: Dec 2003 Oras: WEST OF BUCHAREST Age: 34 Posts: 1,809 Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [Inferno Motorsport by NSL] [BMW] Default Re: Comunitatea il sprijina pe florica_nsl si iti premiaza votul - 20 milioane !!! -Sa putem lua un avans ENORM...VOTATI si ca sa inchidem gura spurcata a unei "balerine" de pe Kudika......doreste sa stranga voturi pt concurenta de pelocul 2.....in dorinta de a o depasi pe anca......propun sa votati si locul 3 pana va depasi locul 2 !!!!!! -Deci votati si Maria Arsani pana va uraca pe locul 2 )) __________________ 1. Intra pe http://www.kudika.ro/comunitate/register.html si fa-ti user 2. Activeaza contul facand click pe linkul care iti vine in email 3. Intra apoi pe http://www.kudika.ro/comunitate/conc...tem/43442.html si da un 10 pentru sotia mea!!!!!! Multumesc COMUNITATII 4TUNING.RO Last edited by NSL_Florica; 05-06-08 at 22:37. |
||
|
the_unic Postat pe 6 Iunie 2008 11:23 |
||
| NU STIU CE AVETI CU CONCURENTA DE PE PRIMUL LOC.SI-A CHEMAT PRIETENII IN AJUTOR SA O VOTEZE.FOARTE BINE.SUNTETI CUMVA GELOASE?MAI MULT CA SIGUR.DE CE NU VA CHEMATI SI VOI PRIETENII SA-SI FACA UN CONT PE KUDIKA SI SA VA VOTEZE?SAU POATE NU AVETI PRIETENI.VOI ATI INTRAT DE CURIOZITATE MACAR PE WWW.4TUNING.RO?ATI VAZUT CATI MEMBRII ARE ACEST FORUM?STITI AL CUI ESTE FORUMUL?DUPA CE VETI AFLA RASPUNSURILE O SA VA DATI SEAMA DE CE TOTI II SAR IN AJUTOR LUI ANCA_FLR.SUNTETI ATAT DE SIGURE CA NU ESTE EA IN POZE.V-ATI UITAT LA TRASATURILE FETEI?SAU POATE NU STITI CE INSEAMNA UN FOTOGRAF PROFESIONIST.DAR TOT CEL MAI BUN O SA CASTIGE.SI DACA TOT COMENTATI ATATA CA O CUNOASTETI SI CA AVETI INFORMATII DESPRE EA CA FACE SI CA DREGE DE CE NU STITI SI FAPTUL CA ARE MULTI PRIETENI CARE O AJUTA IN ACEST CONCURS?VA PLACE SA BAGATI CEARTA SI DUPA CONCURS DISPARETI IMEDIAT. | ||
|
ramo77 Postat pe 6 Iunie 2008 12:15 |
||
|
Ooofff!! Ce circ iese mereu cand sunt multe fete la un loc:P Am primit si eu linkul de la acest topic la comentariile pozei cu care m-am inscris la concurs. Am sub 500 de puncte sunt pe locul 90 si ceva. M-am uitat de curiozitate la top 20. Prima concurenta are peste 20.000 de puncte. A trisat? N-am absolut nici o dovada! N-am nimic cu fata de pe primul loc...sau cu altcineva de aici. Ca sa pun paie pe foc as zice ca eu cred ca nu merita sa castige fata respectiva. E foarte frumoasa (daca aia e poza ei - o poza profesinista de altfel, care e normal sa atraga voturi) si aici ar castiga ceva in plus in condiitiile in care sunt fete care nu beneficiaza NICI de avantajul frumusetii. DAR asta e un concurs pe puncte, nu pe "cine are mai multa nevoie". Asa ca dupa mine, n-are decat sa castige.. Eu nu inteleg in schimb reactiile atat de patimase ale celor care se implica intr-un adevarat razboi impotriva primei concurente cu un zel demn de o cauza mai buna, mai utila... O sa fie cafeaua mai buna dimineata, aerul mai proaspat pentru tine daca o sa castige fata de pe locul 2 si nu cea care e acum pe primul loc?? Eu am o mica indoiala in privinta asta... Sa nu imi raspundeti ca faceti asta pentru dreptate , ca se fura, ca sunt voturi false.. Daca va preocupa asta luptati impotriva nenorocitilor care ne conduc, iesiti in strada si schimbati ceva. Daca va certati pe un forum pe teme absolut inutile nu dovediti decat ca nu aveti o viata... |
||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hey!!cf? | 12 | De la: Cassey 15 Mai 2009 14:04 |
| Puterea cuvantului.... | 8 | De la: alina02 3 Septembrie 2010 22:33 |
| eu berbec ,el rac....merge? | 12 | De la: lauracris 16 Aprilie 2009 17:44 |
|
|
||
| Castig rapid | 1 | De la: kudika354899 18 Ianuarie 2011 21:23 |
| Facultate de Comunicare si Relatii Publice?! | 1 | De la: BluOndA 9 Aprilie 2011 16:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.