Setari Cookie-uri

CONCURSUL PT MARIREA SANILOR

florica, ai uitat sa spui ca ai incaltat-o cu gume toyo
Fixius
Postat pe 8 Iunie 2008 20:41
Floricaaaa, da-mi si mie robotul tau de bucatarie, te rog!!! auzi clase de IP scoate???
hai k ai fost tare la faza asta mi-ai placut si daca the_unic te-a iertat pe u si pe prietena ta, te iert si eu ;)

Postat pe 9 Iunie 2008 09:11
thoamneeeee....incep sa cred ca oamenii devin animale...nu pot sa cred cata ura ,cata invidie,cat dispret...nu vreau sa dau nume,dar ce i care vor spune ceva "anume"legat de ce scriu eu inseamna ca "se simt cu musca pe caciula".....eu cred ca 90% sau mai putine din concurente au trisat...hai sa fim seriosi in ziua de azi toata lumea triseaza...pana si noi trisam cu noi insine...ne uitam in oglinda si spunem "mmmm parca am mai slabit..."si defapt...asta inseamna ca nu ne4 acceptam asa cum suntem...sunte ti prea rele fetelor...nu cunteaza cum a ajuns ank la nr acesta de voturi...dar areusit ..f bine ,bravo ei ...felicitari...dar sa ne mascarim in halul asta e prea de tot...bv anca ..tot inainte...sa se oftice cine trebuie...pupici fetelor..
irinuck
Postat pe 9 Iunie 2008 10:31
unii sunt mai chiori de fel sau nu au chef sa citeasca tot topicul ... parca am stabilit cu totii ca poza Ancai este adevarata si nu e copiata si nici modificata, dar in romania multi bagatori de seama se arata! care nici macar nu au vreo legatura cu ce comenteaza
alemutu
Postat pe 9 Iunie 2008 12:20
deci eu i-am pus gand rau concurentei de pe locul I pentru ca prea suspect a fost modul in care a ajuns la punctajul asta intr un timp atat de scurt :-) deci am apelat la toti vecinii,colegii,rude,prieteni,cunostinte si evident membrii kudika
in curand o ajung din urma SUNTETI CU MINE??? :D
carmelutz
Postat pe 9 Iunie 2008 15:18
HA HA HA ! NEVER EVER nu o sa depasiti COMUNITATEA 4TUNING!! intelege ca suntem un FENOMEN , suntem 30.000 de useri pe forum care putem vota zilnic! asa ca nu are de ce sa fie suspect punctajul acumulat pana acum!

Postat pe 9 Iunie 2008 16:41
buna tuturor concurentelor !

Eu as acorda 100 puncte unei proaspete mamici ( care a postat o poza in care ea s-a simtit cea mai fericita femeie -alaturi de fetita ei) . Am vazut poza intamplator, nu o mai caut din lipsa de timp , dar cred ca merita 100 puncte din partea mea.

Monique-Gabrielle

Postat pe 9 Iunie 2008 17:35
-Carmelutz.....succes fetita.....dar vezi ca mai ai 5 locuri pana la Ank.......si ca sa o depasesti....oricum bafta multa.
F_L_R
Postat pe 9 Iunie 2008 18:13
FETELE daca voi credeti ca ank a trisat, Va rog sa intrati pe http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=78610
si sa cititi fiecare pacina in parte, si aicea aveti raspunsul

Comunitatea 4Tuning Va Multumeste Pentr Intelegere !!!
Fixius
Postat pe 9 Iunie 2008 18:20
Voi posta un singur comentariu, ca din ce-am citit pana acum sunt profund dezamagita de limbajul majoritatii userilor care au scris pana acum. Pe langa invidie, se vad cuvinte obscene, trivialitati, lipsa de bun-simt totul ornat din belsug cu o crasa necunoastere a topicii si punctuatiei. Ce este neclar aici? Poate ca fata de pe primul loc nu e cea mai frumoasa, bine facuta, sau indreptatia sa castige concursul, in conceptiunea multora...ei si ce? va castiga datorita voturilor pe care le primeste, pentru ca evident are cei mai multi prieteni. Si cine e inconjurat de asa multi oameni, cu siguranta va castiga mereu, in orice-si propune. Bravo ei si celor care sunt cu ea, acesta este un adevarat spirit de echipa. Va rog, a nu se intelege ca fac cuiva reclama, nici macar nu m-am inscris in concurs si nici nu cunosc indeaproape vreo concurenta, am postat un comentariu...asa ca nu trageti in pianist. Bafta maxima va doresc!
3rin
Postat pe 10 Iunie 2008 10:32
Atata "AGITATIE" pentru NIMIC! Asa mi se pare mie! Desi, eu de ex., m-am inscris in concurs destul de tarziu, mai mult pentru a vedea daca am si eu macar cativa prieteni buni .... ca doar "prietenul la nevoie se cunoaste!", nu? ... am impresia ca nu prea am interpretat bine una din CONDITIILE DE PARTICIPARE, si anume: "In cazul in care castigatoarea nu corespunde criteriilor PROESTETICA, (dr. Dana Jianu), de admitere in calitate de pacienta pentru interventia chirurgicala de augmentare (marire) de sani (cu diagnosticul hipertrofie mamara simpla) se vor lua in discutie urmatoarele candidate de pe lista."

Postat pe 10 Iunie 2008 13:16
Viitoare pacienta trebuie sa fie diagnosticata inainte de interventie cu diagnosticul de HIPERTROFIE MAMARA SIMPLA? Din cate stiu eu, HIPERTROFIE = dezvoltare excesiva. Adica practic, trebuie ca viitoarea pacienta/castigatoare a concursului sa aibe sani mari si sa si-i mareasca si mai mult?
Sau dupa operatie pacienta va fi "diagnosticata" cu hipertrofie mamara? :-)) AMBELE VARIANTE MI SE PAR ABERANTE! Voi ce spuneti? Interpretez eu aiurea?

Postat pe 10 Iunie 2008 13:25
Poate asa schimbam un pic si cursul acestui topic ... care a cam luat-o razna, intr-o directie cred ca neplacuta de nimeni.

Postat pe 10 Iunie 2008 13:32
"- O operatie de marire simpla de sani in cazul unei hipotrofii mamare (sani subdezvoltati) cu implante siliconice, sub anestezie generala "................ Este luat din Regulament......se vede clar HIPOTROFIE nu HIPERTROFIE.
F_L_R
Postat pe 10 Iunie 2008 16:00
Da, gata m-am lamurit! In locul de unde ai citat tu, este scris corect, numai ca eu am trecut fugitiv peste pasajul respectiv (oricum am presupus din start ca se organizeaza concursul tocmai pentru a ajuta pe cineva care are nevoie). In locul de unde am citat eu, este scris gresit.

Postat pe 10 Iunie 2008 20:02
Oare acesta sa fie motivul pentru care s-au inscris in concurs fete in ambele situatii :-)))

Postat pe 10 Iunie 2008 20:41
-Posibil.....dar cei care ofera aceasta operatie au spus foarte clar "ce ofera". Fiecare dintre noi.....mai ales voi femeile tind catre mai bine catre mai frumos. Consider normal acest flux de inscriei, cu atat mai mult cu cat operatia este oferita de o clinica mai mult decat renumita.
F_L_R
Postat pe 10 Iunie 2008 21:22
Marire de sini...
O sa rideti o saptamina, dar nu o data ne amorezam si de... defecte ale celuilalt... Inclusiv niste sini mai nevinovati (iar ea de vreun penis cu o dimensiune ce i-l face mignon).
Totodata, mai ales dupa o virsta (poate fi 25...) a pedala doar pe ale infatisarii te scapa de ocazia de a lucra si inauntru... Or treaba asta tine o casatorie si peste cei trei ani ai lui Beigbeder (cei trei in care erosul inflacarat a parut sa echivaleze cu eternitatea. Pina a aparut plodul.)
Mircea_O
Postat pe 10 Iunie 2008 21:46
Salutare,
In Romania, de cele mai multe ori, oamenii cred ca orice concurs este trucat sau aranjat dinainte. Nu poti baga mana in foc fara a demonstra, si asta e baza celor care fac aranjamente, ca nu se poate demonstra. Mai romani aveti impresia ca totul se aranjeaza? :)) si eu am de cele mai multe ori. Si m-a inspirat o idee cum ca concurenta de pe primul loc ar fi favorizata, in afara de faptul ca are multi sustinatori si cumulul de puncte al ei a crescut brusc de la cateva mii la cateva zeci de mii, parca cineva zicea ca ar fi vazut-o intr-un catalog de la Quelle. Deci daca a fost in catalog se poate sa aiba si relatii si ... restul se intelege.
Iar tu, cea care ai deschis acest subiect pe forum una zici aici si alta spui la comentariile adresate in dreptul pozei lui ANK bla bla, ba o critici, ba o lauzi. De care parte esti pana la urma?

Postat pe 11 Iunie 2008 13:29
am fost impotriva ei pentru ca am crezut ca triseaza... si am vrut sa obtin o confirmare a faptului ca nu e asa.... ceea ce s-a intamplat... deci acum.... nu mai am nimic cu ea...
the_unic
Postat pe 11 Iunie 2008 13:59
aaaa... si sunt de partea tuturor fetelor care participa la acest concurs.... sunt cu toate... nu cu una in mod special....
the_unic
Postat pe 11 Iunie 2008 14:00
as vrea sa zik si eu ceva..referitor la tot scandalu asta...daca ati auzit de revista quelle pe revista catalogului toamna iarna..este aceasta fata care se zici ca o cheama anca...:) cel putin seamna ffoarte bine..daca nu cumva are o sora geamna..
bebelusa_kiss
Postat pe 12 Iunie 2008 02:00
Pozele au fost facute in toamna anului 2005 sub licenta AMM(este agentia lui Vali Punga).Primele poze,cele in lenjerie intima au fost facute la intrarea pe str.Lipscani unde exista pe partea stg o casa parasita,iar celelalte pe str.Selari(inclusiv cea care este in concurs).Singurele mele contracte (ca sa le spun asa) au fost cu Praktiker si Metro.Nu am aparut pe coperta nici unei reviste si nici surori gemene nu am :)din pacate....Aici este linkul care va duce catre site ul AMM unde au fost pozele.Mentionez ca masura bustului care este trecuta acolo este cu tot cu sutien pt ca eu de fapt am doar 75 cm la bust.Sper ca de data aceasta te-ai convins bebelusa kiss ca sunt chiar eu in poza din concurs.O zi minunata va doresc tuturor.
http://www.attitudemalemodels.com/women-detail.asp?model=121

Postat pe 12 Iunie 2008 10:47
tin sa specific ca decat poza inscrisa in concurs..seamana cu ea..nu stiu cum pot sa o postez aici..pt ca am revista acasa si i am facut poza cu tel..:) pe net nu am gasit catalogu:)
bebelusa_kiss
Postat pe 12 Iunie 2008 12:41
pune-o la tine la poze la profil... asa o poti posta... sa vedem si noi...daca vrei...
the_unic
Postat pe 12 Iunie 2008 12:51
Uitati ce am gasit eu : http://UnNecunoscut.blogspot.com

Postat pe 12 Iunie 2008 19:47
Am vazut acel link.....egal ZERO.
F_L_R
Postat pe 12 Iunie 2008 21:53
Aveti aici DETALIAT cum se FURA chiar in acest moment !!!!! http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=78610&page=92
F_L_R
Postat pe 12 Iunie 2008 23:02
pt.Aida2005(barbatul cu nume de femeie):)))))) Ce sa-ti povestesc,te-ai gasit tu ala mai cu mot sa faci un blog impotriva lui Anca.Esti tare scula pe bascula.Chiar penibil:)))orice ati face tu si altii ca tine,va obositi degeaba ca tot ea iese castigatoare.Dar ce sa faci,cine nu are prieteni,SUFERA.....
ramo77
Postat pe 13 Iunie 2008 11:06
simplu isi face sute de conturi!!!!!!!!!!=)))))))))))) e de plans....

Postat pe 14 Iunie 2008 00:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
TOPIC FARA PENIBILITATI. 35 De la: INTELIGENTUL- 4 Aprilie 2015 12:44
Problemele ADOLESCENTILOR! 9 De la: ayyryynn 9 Septembrie 2009 13:59
Zen??? sau doar bun simtz? 5 De la: liza24_84 13 Februarie 2009 15:51
Ce sa fac ca sa nu fiu geloasa? 83 De la: kudika368982 6 Martie 2014 15:19
despre efemeritatea frumusetii 13 De la: Andre_Ioana 14 August 2009 17:06