Setari Cookie-uri

CONCURSUL PT MARIREA SANILOR

Este corect sa castigi un concurs prin voturile prietenilor. Fie ele 1.000.000. Dar cat de corect este sa lansezi un concurs cu premii pe baza unui alt concurs cu premii?
Iata un citat de pe prima pagina legata de acest subiect 4tuning:
"In plus, pe baza voturilor, intri in cursa pt castigarea celor 4 premii in valoare de 500 Ron oferite de comunitate. Cele 4 premii vor fi trase din urna chiar de catre Anca, dupa castigarea premiului pe care si-l doreste atat de mult. Sa ii tinem pumnii si sa ii dam un click zilnic... mai sunt doar cateva zile." Puteti sa cititi si pe forumul 4tuning.
Eu asta as considera trisat, nu voturile prietenilor.

Postat pe 6 Iunie 2008 19:44
hmmm... asa deci...bun... nu am nevie de unu.. dar... daca dai tu baniii pe el si te strofoci atata l-as accepta....nu se stie niciodata la ce iti poate folosi... ma gandesc si eu la un cadou pt tine.. pe masura bineinteles....sa nu fiu mai prejos nu ? :))))))))))) te astept...
the_unic
Postat pe 6 Iunie 2008 19:45
ficsistule... pardon. fixule... hhahahahaha
the_unic
Postat pe 6 Iunie 2008 19:48
twingo de ce esti porc si nu citesti cu atentie forumul.. acolo scrie clar ca premiile castigate le donam unei case de copii cum facem in fiecare an

the_unic nu ma strofoc si nici nu dau bani pe el, dar ca sa iti inchid guritza.. si sa fii si tu satisfacuta..
mertita efortul !!!
Fixius
Postat pe 6 Iunie 2008 19:52
fixius pe primul post unde s-a deschis acea campanie nu scrie nimic despre vreo casa de copii. daca ar fi fost vorba, atunci tocmai acolo ar fi trebuit sa apara ce spui tu. hai sa lasam mahalaua ca totusi ne injosim pe un site de femei :)
eu atat am avut de zis. in rest sa castige cine o castiga.

Postat pe 6 Iunie 2008 19:59
As dori daca se poate sa incetam cu certurile si atacurile la persoana.....o seara buna va doresc!

Postat pe 6 Iunie 2008 19:59
sunt de acord cu tine anka.... dar ce te faci cu prietenii taiii. ca nu se potolesc ?
the_unic
Postat pe 6 Iunie 2008 20:02
Draga mea the unic...eu daca stiam ca anka va avea asa multi sustinatori,sincer nici nu ma inscriam la concurs....nu ma va sustine nimeni pt ca nu am nevoie sa ma sustina "baietii" ancai,nu am intrat in concurs cu ambitii si cu obsesia de a castiga.daca se intampla era super daca nu oricum nu moooooor sa am implant mamar si daca as murii dupa asta poti fi sigura ca as avea.in schimb nu mi se pare etic si moral sa arunci cu rahat in toata lumea care priveste situatia altfel decat o privesti tu....eu nu o cunosc pe anca si o privesc ca pe o prietena virtuala.nu pot sa nu suport pe cineva doar pt ca o sa castige un concurs pe care nu o sa il castig eu.am spus in repetate randuri...stiu sa si pierd....BY THE WAY:ANCA NU A FOST DELOC INFUMURATA,CU MINE ESTE O DRAGUTA SI ASTA MA INTERESEAZA,NIMIC ALTCEVA.KISS
ariss
Postat pe 6 Iunie 2008 20:04
cred ca au avut o idee super sa indemne(sau sa incerce sa convinga) prietenii sa o voteze...mai ales cei ai sotului...super...sunt invidioasa...al meu nici nu stie ca m am inscris...si cand te gandesti ca 80% as face o pt el:(...cred ca sunt un cuplu bine sudat...hai unica sa i lasam in pace...desi ai tu dreptate pe ici pe colo. va pup pe toate!
OLALUCKY
Postat pe 6 Iunie 2008 20:10
ok ariss.
the_unic
Postat pe 6 Iunie 2008 20:11
eu m-am uitat acum pe pozele lui anka...hai sa fim serioase fetelor aia din poze nu e anka...sincer nu cred ca e ea..uitati-va bine la pozele de la profilul ei si o sa vedeti...anka nu are sanii"prea mari"dar...cea din poze are destul si nici macar la fata nu seamana...pe bune...si sa va mai uitati si la zambet...poze false parerea mea...or fi ele facute de un profesionist dar nu seamana deloc cu cea din poza care participa la concurs...as dori un raspuns daca se poate...o seara buna fetelor...
matzu
Postat pe 6 Iunie 2008 20:13
ISABELA draga.....cu forum-ul de teologie mai gandeste-te(poate il faci tu in alta viata)....sunt constienta ca exista multe persoane care atunci cand citesc un post il citesc ca atare,mai pe inteles "nu citesc printre randuri" si ma gandeam ca poate faci parte din ele din moment ce ai inteles asa...Sunt puerila....e o parere de-a ta si numai a ta...incerc sa pun asta pe seama ignorantei sau poate a invidiei....oricum ma lupt cu morile de vant,oamenii rai nu se schimba,raman rai si invidiosi pana ard in iad...ca sa mai aduc aminte de teologie.
PS:de unde stii tu ca nu sunt o calugarita care se roaga in fiecare zi sa ii se mareasa sanii(nu cum i-ai numit tu,nu e frumos ca o domnisoara sa vorbeasca asa,chiar daca foloseste diminutive...)?
ariss
Postat pe 6 Iunie 2008 20:20
dar i-am lasat in pace...nu ma lasa ei... :)
the_unic
Postat pe 6 Iunie 2008 20:27
-Matzu : Aceste poze sunt sub licenta AMM , cu aceste poze Ank a obtinut 2 contracte unul cu Praktiker si unul cu Metro. Sper ca aici s a pus PUNCT la TOT. Daca tot aveti nelamuriri si credeti ca puteti discuta omeneste va stam la dispozitie oricand.
F_L_R
Postat pe 6 Iunie 2008 20:48
mai florica.... uite... daca vrei stii sa vb frumos.... mai ca ma afci sa imi schimb parerea despre tine... pacat ca prieteni tai nu invata si ei de la tine noul comportament;;
the_unic
Postat pe 6 Iunie 2008 20:56
nea florica... stapaneste-ti frate prietenii... ca iar m-apuca...eu am terminat da ? vrei s-o luam iar de la capat ?
the_unic
Postat pe 6 Iunie 2008 21:50
mai alemutu...ce te aprinsi asa...in primul rand eu nu te-am jignit,nu ti-am vb urat,as cere acelasi lucru din partea ta dar...se pare ca nu avem ce discuta cu o persoana ca tine...abtine-te tu de la injurii si comentarii rautacioase...iar anka poate o fi obtinut ea 2 contracte cu aceste poze dar eu imi sustin parerea in continuare...nu sunt invidioasa pe ea sau mai stiu eu ce dar... nu se joaca corect la acest concurs...se vede clar diferentele...ma refer la poza cu care este inscrisa in concurs si cele din profilul ei...nu seamana absolut deloc...puteti sa spune-ti voi ce vreti dar se vede fff.clar ca nu este ea...ata ete ...ROMANICA NOASTRA...
matzu
Postat pe 6 Iunie 2008 21:54
De la: Fixius la 6 Iunie 2008, 21:50 Pentru : the_unic

Subiect: Re: Re: the_unic .... :D:D:D
eu cu freza aia am castigat toate preimiile de la Mtv.. dar.. tu.. cu mecla aia de speriat ciori.. nush ce ai putea sa castigi ..

hmmmm...
the_unic
Postat pe 6 Iunie 2008 22:02
matzu.. nu ma refeream la tine.. cu tine nu am nimic.. cu varza asta the unic am ce am ca e dusa cu pluta

by the way: ai scris "se vede clar diferentele" si este gresit gramatical , corect ar fi "se vad" :) dar nu-i nimic. Anca este cea din poza, poza nu este modificata ci este facuta cu un aparat foarte performant ce poate "modifica pozele in timp ce sunt facute" este un efect MACRO din cate mi-a povestit pr meu

in legatura cu corectitudinea concursului nu ma pot pronunta
alemutu
Postat pe 7 Iunie 2008 00:06
Nu inteleg de ce trebuie sa existe atata ura si atata invidie intre voi.Ma bucur ca te-ai mai calmat unic, pentru ca sincer nu cred ca-ti doresti sa te intalnesti pe strada cu vre-unul dintre prietenii Ancai, si in special cu cei care au si citit mesajele tale aici. Imi pare rau pentru tine ca nu ai prea multi sustinatori, dar asta si datorita caracterului tau. Pe Anca o cunosc de anul trecut, este o fata simpla , nu infumurata (cum au facut-o altele) si foarte ambitioasa. Va castiga concursul asta fie ca va convine sau nu, si asta datorita faptului ca noi, prietenii ei ii vom fi alaturi. Cat despre poze...matzu draga...cand vei fi o fotografa profesionista sa ne anunti si pe noi...pozele sunt reale...stiu ca nu-ti doreai sa citesti asta...Multa bafta in continuare Anca.
marywjm
Postat pe 7 Iunie 2008 02:40
ATENTIE.... in special pt toti susinatorii ankai....azi i-am dat 10 ankai.... surpize ?:).... i-am scris si 2 comenturi, nu stiu daca le va afisa.... e alegerea ei....imi cer scuze public fata de ea.... atentie, fata de ea, nu si fata de prietenii ei...cu ei am alta problema... m-au atacat pe mine asa ca...e alta treaba...
DECI, ANKA imi pare rau pt ce am scris fata de tine... am facut-o pentru ca, credeam ca trisezi, dar m-am inselat....asa ca, vreau sa stii ca nu mai am nimic cu tine.... si ca imi scot palaria in fata ta... si iti zic bravo, atat tie cat si sotului tau, el a avut un merit considerabil, si, scuza-ma, dar cred ca fara ajutorul lui nu cred ca ai fi reusit perfromanta pe care o ai acum... in fine nu mai conteaza cum ai reusit.... important e ca ai reusit nu ? ok...sper ca am lamurit aceasta problema...atat am avut de spus.
the_unic
Postat pe 7 Iunie 2008 14:05
RAZvan15

4tuning'ul a schimbat situatia in casament si a adus'o pe Maria_Arsani un loc mai sus..pe 2... bv.. de acum ne putem 'juca' cu concursul
mult noroc Anca

Postat pe 7 Iunie 2008 17:32
dolb

Default Re: Comunitatea il sprijina pe florica_nsl si iti premiaza votul - 20 milioane !!!
oricum nu vom mai vota decat pe Anca asa ca.. hai baietii bagati la greu

Postat pe 7 Iunie 2008 17:33
26WRC™

cine e Maria_Arsani?

Postat pe 7 Iunie 2008 17:34
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

dolb's Avatar

Oras: Targoviste
Member of:
[Inferno Motorsport by NSL]
[VW]
[MERCEDES]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Default Re: Comunitatea il sprijina pe florica_nsl si iti premiaza votul - 20 milioane !!!
era pe locul 3 iar cea de pe locul 2 cu inca una voiau sa stranga toata kudika impotriva noastra si noi am zis sa ii facem o surpriza sa o trecem pe maria_arsani pe locul 2 lucru ce s-a intamplat we rull

Postat pe 7 Iunie 2008 17:34
matzu dupa ce ca ai fost eliminata pentru ca ai trisat, mai ai si curajul sa vii aici sa analizezi tu corectitudinea altor concurente. Doctorul ajuta oamenii dar masina tot la mecanic si-o repara. Asa si cu tine, oi fi tu buna in ceea ce faci dar daca nu te pricepi la "chestii d`astea tehnice" vezi-ti de treaba ta. Ti-ai spus parerea o data ca nu ti se par reale dar deja exagerezi. POZELE SUNT REALE. Sunt oameni care fac "magii" cu aparatul foto, fara a le modifica in "photoshoape" si ce ai mai auzit tu pe la pro tv. Uite-te pe 4tuning la sectiunea foto si pe multe alte site-uri de profil si o sa vezi fotografii reale care sunt mult mai bune decat ale ancai..

Postat pe 7 Iunie 2008 18:15
-Si fara sa dai tu COPY/PASTE se vede clar pe forumul nostru ce se scrie. Daca doream sa nu se vada aveam optiunea de GlobalMesage unde introduceam un text prin care doar votau fara sa posteze.......dar nu ne interzice nimeni ca sa votam mai multe concurente. Ce nu intelegi tu este termenul de COMUNITATE....si mai ales zicala "unde's multi puterea creste"
F_L_R
Postat pe 7 Iunie 2008 18:44
As vrea sa spun si eu cite ceva...tocmai am postat o poza si abia apoi am dat de discutiile voastre...daca stiam nu mai participam...oricum vreau sa spun ca sunt de acord cu cineva care spunea ca ar trebui premiat cineva care chiar are nevoie de o operatie de genul acesta....dupa cite vad concursul asta e un fel de MISS...scuze dar daca esti atit de frumoasa la ce mai ai nevoie de operatie estetica...ar trebui ca pe linga voturi sa mai fie un criteriu ...analiza unui psiholog care sa spuna daca intr-adevar operatia respectiva ajuta persoana...pt. ca in final o operatie estetica nu are doar rolul de a imbunatati aspectul fizic...ci de a da un nou sens propriei personalitati...
viocata1
Postat pe 8 Iunie 2008 10:13
Buna, este clar k are robot pe calc care ii da puncte, asa k nu mai merita sa va mai stresati nu ajungea nimeni la un asemenea punctaj.Rusine revistei pentru k nu sunt in stare sa respecte promisiunea facuta. Poza este luata dintr-un catalog de haine, am recunoscut-o imediat.Bafta tuturor!

Postat pe 8 Iunie 2008 20:14
-Doar robot de bucatarie....da l am invatat si pe el sa genereze voturi......la 3 farfurii spalate scoate 6 IP"uri......dar poza este luata din revista Femeia editia 29/1968....arata asa bine pt ca am pastrat revista la naftalina dar a necestitat mici modificari in Photoshop si alte 2 programe secrete. La fotografie i am schimbat "bifusul de la panatonel" si i am modificat "ceamurutul fotoliptic". Clar da?
F_L_R
Postat pe 8 Iunie 2008 20:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 7 De la: kudika313764 13 August 2010 19:16
Radio kudika 68 De la: yumalai 27 Iunie 2009 10:09
FENG SHUI 3 De la: valy90 19 Noiembrie 2010 21:25
Minti deschise?! 7 De la: valy90 14 Octombrie 2010 17:57
CASCO 2 De la: reo 28 Martie 2010 22:24