Mai multe
|
Anca, urâtã sau frumoasã, e prietena noastrã, e soþia unui om deosebit (ºi pentru cei care se întreabã, da, NSL_Floricã e un om deosebit) ºi a avut parte de sprijinul unei comunitãþi care, dacã îºi va pune mintea, va câºtiga orice concurs de pe site-ul Kudika. Am mai spus-o ºi o repet pentru ultima datã: ANCA A JUCAT CORECT, altfel administratorii site-ului ar fi descalificat-o aºa cum s-a întâmplat ºi în alte cazuri. Mariaohm: bine spus cã bolnavi sunt ãia care-ºi fac 15 conturi ºi pot sã spun cu mâna pe inimã cã nu e vorba despre noi (chiar am jucat fair-play). Cât despre recompensa oferitã de Floricã ºi Anca... cine e nelãmurit, sã citeascã cele peste 100 de pagini care s-au scris pe forumul 4tuning. O sã-ºi dea seama ce se va întâmpla cu acei bani. Ne mai vedem la noapte, sã dam ultimu' vot pentru o câºtigãtoare ! Sã fiþi sãnãtoºi ! :) |
||
|
Postat pe 17 Iunie 2008 21:12 |
||
|---|---|---|
|
BBYMotors : "cine e nelãmurit, sã citeascã cele peste 100 de pagini care s-au scris pe forumul 4tuning. O sã-ºi dea seama ce se va întâmpla cu acei bani." ......... ideea era ca s-a incercat cumpararea voturilor.... nu ce s-a hotarat ulterior sa se faca cu banii...degeaba incercati acu' sa pareti sfinti...nu tine... si oricum propunerea a venit din partea potentialilor beneficiari...nu a "donatorilor" asa ca...inca o data... NU TINE...nu mai incercati sa-l ridicati in slavi pe nea florica...ca nu e cazu' |
||
|
Postat pe 17 Iunie 2008 23:11 |
||
|
Eu nu încerc sã par sfânt, pentru cã nu am de ce. Ok, spui tu cã s-a încercat cumpãrarea voturilor, da' hai s-o luãm altfel. Concursu' a fost fãcut public pe forumu' 4tuning pe data de 22.05.2008 (când a început de fapt, habar nu am). Premiul de 2000 lei (care e de fapt împãrþit în 4x500 lei) a fost introdus pe 01.06.2008, adicã la 9 zile dupã ce a început campania pe forum. Când s-a fãcut public concursu', Anca avea 900 puncte (eu, personal i-am dat votu' cu care s-au fãcut 900) iar pe 1 iunie, 15.766 de puncte. Dacã tu, sau oricine altcineva, ai impresia cã acei bani ne-au fãcut pe noi sã votãm, te înºeli amarnic. ªi mai e o "problemã"... Au fost mulþi/multe împotriva Ancãi. Unii ºi-au pãstrat poziþia ºi au încercat diverse manevre care, într-un final, s-au dovedit a fi degeaba, pe când alþii au trecut de partea Ancãi. Comunitatea 4tuning este cea mai puternicã din România ! O searã plãcutã ºi... aºteptaþi sã vedeþi implantul Ancãi !:) |
||
|
|
||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 00:10 |
||
| Atata timpcat nu am incalcat cu nimic regulamentul...degeaba se forteaza ei ca tot cu posturile de aici raman. deocamdata noi am castigat acest concurs...bikini , sutienele si fustitele le lasam pt ei dar cand va mai aparea un concurs cu miza mare cu siguranta vom reveni. Cu astea spuse noi va salutam si va dorim :"bafta la peste" !!!! | ||
|
F_L_R Postat pe 18 Iunie 2008 00:43 |
||
|
Sa stiti ca eu o votez pe Anca, nu pentru bani, ci pentru ca suntem uniti cei de pe comunitatea 4TuningRO. Bafta si numai bine ! |
||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 00:46 |
||
| Nu aveti nici o scuza, nu asa se castiga un concurs !!! nu e corect ce ati facut!! Rusineeeeeeee!!!!!!!!! | ||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 09:47 |
||
|
Cu tine n-o scoate omu' la capãt ! PS: 30000 de oameni stau cu capu' în pãmânt, ca struþii ! =)) |
||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 09:58 |
||
| A revenit "barbatul-pasarica"....ce sa ti spun....mor de rusine....nu mai pot ....imi vine sa plec de acasa cu banii de iaurt.......... | ||
|
F_L_R Postat pe 18 Iunie 2008 10:03 |
||
| Desigur, atat va duce capul, atat scrieti...O sa mori tu candva da nu de rusine ca pentru a avea rusine ar trebui sa ai si constiinta si pe aia ti-au scos-o cand te-ai nascut ca de aceea ai ajuns in halul in care esti azi...Vai si-amar de tine si toti cei ca tine!!!! De-aia nu mai are tara asta legi, cultura si reguli, ca s-a imputit cu scursuri ca d-alde voi.... | ||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 10:14 |
||
| Scursura esti tu cu cei de langa tine......Mai ai putin si o sa te sinucizi de oftica:))))))))) | ||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 10:28 |
||
| Iti propun sa EMIGREZI. | ||
|
F_L_R Postat pe 18 Iunie 2008 10:48 |
||
| Sinuciderea e pt prosti...asa ca daca te gandesti la sinucidere in orice forma ar fi ea inseamana ca lasi de dorit muuuult!!!!! Insasi faptul ca iti faci un cont cu id-ul meu denota ca ai mintea cocosului...Iar faptul ca mi-ai intors cuvintele denota faptul ca nu ai nici macar imaginatie si nu te-a dus mintea nici macar la o expresie noua...ai folosit cuvintele altuia ca nu ai fost in stare sa iti formezi propriile vorbe! Nici sa te certi sau sa jignesti nu stii! Mai pune mana pe o carte decat sa stai la calculator sa "iti aperi" "comunitatea" de "oameni" fara nici un capatai! | ||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 10:50 |
||
| A, si cine zicea de nu stiu cate conturi? Tu ce ai facut acuma/ Un cont nou cu id-ul meu, nu? Eu am un singur cont! Tu cate ai? Vezi ca te dai singur de gol? Vezi ca esti in mlastina neputintei? Ha, ha, ha! Vorbele voastre nu ma ataca! Sunt mai presus de micimea mintii voastre! Iti raspund: emigrarea e pentru lasi, poate ca tu ai vrea sa faci asta...Aici o sa se termine fraierii pe care sa ii duci de nas cu 5 milioane, aici o sa ti se infunde la un moment dat, aici o sa se termine "tara lui Papura Voda" si atunci sa te vad pe tine si pe cei ca tine cum o sa mai traiti, ca in afara de coruptie, furt si un trai castigat din necinste altceva nu sunteti in stare sa faceti...Stii ce e aia "meserie"? Stii sa bati un cui, stii sa schimbi un bec? Sau chemi instalatorul, electricianul s.a.m.d. pe care il tratezi ca pe o sluga doar pt ca tu dispui de bani si el iti repara ceva ce tu habar nu ai cum sa repari? Nici macar nu stii sa ii respecti pe cei care muncesc!...Cunosc tipul tau...crezi ca tot ti se cuvine daca ai bani, daca te duci in bar si te imbeti pana nu mai stii de tine zici ca te distrezi, dar nu ai fi in stare sa apresiezi un spectacol la teatru, sau la opera, nu ai fii in stare sa mergi la un muzeu sau la o biblioteca...In opinia ta astea sunt pentru fraieri, nu? Fraierii aia pe care iti place sa ii furi... Iti zic eu...Ulcica nu merge de multe ori la apa...Castigi acuma ca esti tanar, dar la batranete {daca o sa ajungi la batranete}, o sa plangi ca o sa realizezi ca viata ta nu a insemnat nimic...ca ai ramas de fapt un nimic si ca ai trecut prin viata asta ca gasca prin apa, fara nici macar sa fi lasat ceva bun in urma...Doar gunoi si atat! | ||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 10:59 |
||
| Emotionant.......astept continuarea. | ||
|
F_L_R Postat pe 18 Iunie 2008 10:59 |
||
| Cand viata ta nu va mai fi atat de "minunata" ca acuma vei afla pe propria-ti piele "continuarea" .... | ||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 11:16 |
||
| Si mie mi-au dat lacrimile:)) | ||
|
ramo77 Postat pe 18 Iunie 2008 11:18 |
||
| Razi tu razi Harap Alb, da' nu e rasul tau.... :P | ||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 11:31 |
||
| -Tu sa fi sanatos sa poti munci sa ti iei salariul , bonurile de masa si prima de Craciun. | ||
|
F_L_R Postat pe 18 Iunie 2008 11:34 |
||
| Macar eu muncesc tu tragi mata de coada...da ma, noi astia care muncim va tinem pe voi in spinare! Ca macar un pic de respect ai putea avea fata de cei care muncesc, daca nu ar fi si "fraieri" cu "salariu, bonuri de masa si prime de Craciun" voi de la cine ati mai fura ma? Eh? Unii muncesc pentru ca sunt corecti, altii fura pentru ca atat ii duce capul...Ma rog, daca se poate numi cap...Hai, furt placut in continuare si vezi ce faci si pe unde mergi, ca e plina lumea de intamplari si totul se plateste in viata.. :P | ||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 12:08 |
||
|
Hai la grãdiniþãããããããããããã !!! Floricã, de ce te cobori nene la mintea altora ? mariaohm: bãrbat, femeie, travestit, sau orice ai fi, sã dea Dumnezeu sã munceºti ºi tu mãcar jumãtate din cât a muncit NSL_Floricã, da' în aceleaºi condiþii ! |
||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 12:20 |
||
| Eu nu fur si nici nu cersesc! Muncesc! Vad ca il sfatuiesti pe altu' sa nu "se coboare la mintea altora", dar tu ce esti? Angajatul lui? Tu de ce "te cobori"? Ha ha ha ha!!! Toti o apa si-un pamant domnule! Geme tara asta de prostie si hoti...Da, mare munca sa furi, nu? Mult stres ca sa nu te prinda garda, corect...:P Unde esti tu Tepes Doamne?! OFFFF!!! | ||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 12:28 |
||
|
Domniºoricã (sau domniºorule, cã n-am siguranþã asupra sexului tãu), dacã m-aº coborî la mintea ta sau la a oricãrui biped care populeazã forumu' ãsta, aº jigni cum faceþi voi, da' dacã ai curiozitatea sã te uiþi peste mesajele scrise de mine, ai sã vezi cã tot timpu' am adus argumente ºi tot timpu' am pãstrat un ton civilizat în "discuþiile purtate". Þepeº e dus la groapã de mult (ar trebui sã ºtii asta =))) ºi dacã, prin absurd, s-ar întoarce, ar avea mult de lucru cu cei de sus, mai puternici, nu cu muritorii care se unesc pentru a câºtiga un concurs pentru o prietenã de-a lor. Vrei sã te mãriþi ? Dacã vrei, te ajutãm sã câºtigi rochia de mireasã ! :) |
||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 12:56 |
||
|
Stimate domn sau doamna ca nici despre dumneavoastra nu se poate spune exact carei "parti" apartineti, daca ai fi fost atent, ti-ai fi dat seama ce am vrut sa spun exact....Iti sfatuiai un "prieten" sa "nu se coboare la mintea altora", in schimb dumneata ai continuat sa imi vorbesti presupunand ca vai, doar prietenul dumitale munceste iar eu, nu am muncit asa cum a facut-o prietenul dumitale...asta avand in vedere ca habar nu ai cu cine stai de vorba...faci presupuneri...eu nu am jignit pe nimeni, doar mi-am exprimat parerile, am citit forum-ul dumneavoastra de-a fir a par si asa am reusit sa imi fac o parere asupra celor care au conturi acolo, de aceea am spus ceea ce am spus...Si referitor la citatul cu Tepes...macar ai putea rasfoi un Eminescu sa vezi de unde provin aceste vorbe...."Unde esti tu Tepes Doamne, ca vazandu-i sa-i aduni, Sa-i imparti in..." te las sa continui....Daca iti mai amitesti poemul ... :P Nu trebuie sa fii ironic si sarcastic, nu vei afla in care "tabara" ma incadrez {masculin/femin}, nu asta conteaza, iar daca esti asa de dornic sa faci rost si de rochia de mireasa, fa-o pentru "prietenul" dumitale, ca deh, am inteles ca nu e cununat cu "minunatia" aceea de femeie...Poate se gandeste sa o ceara dupa operatie...:P si o sa aiba nevoie si de rochita Ha ha ha...asta doar daca nu alege viitoarea doamna sa se prezinte in fata altarului in bikini si sutien ca sa isi etaleze "vedetele" obtinute cu atata "truda".... :P |
||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 13:30 |
||
| a, referitor la ceea ce ai spus mai sus:"ar avea mult de lucru cu cei de sus, mai puternici" ...crezi ca daca aia nu ar mai fi, ati mai avea voi "muritorii care se unesc pentru a câºtiga un concurs pentru o prietenã de-a lor", ocazia sa castigati atat de usor? Te asigur ca nu, pentru ca atunci ar avea fiecare om o sansa, nu doar unii ...pentru care nu exista nici cuvinte pentru a fi jigniti... | ||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 13:34 |
||
|
Dacã vrei sã-mi demonstrezi cã tu eºti cititã ºi eu nu, nu e nevoie. Singura carte pe care am citit-o a fost "Lassie", da' dacã tu ai impresia cã inteligenþa se mãsoarã în ce-ai lecturat, te-nºeli. Eu am avut puterea sã pãstrez un ton civilizat, sã mã abþin de la jigniri, deºi mesajele de aici nu au fost tocmai favorabile. O-ntrebare: ai participat la acest concurs? Rãspunde-mi simplu, DA, sau NU! Cât despre "ãstia pentru care nu existã cuvinte pentru a fi jigniþi"... dai dovadã de lipsa caracterului care ar trebui sã te þinã undeva mai sus, pentru cã cei deºtepþi ºi citiþi precum susþii cã eºti, ar trebui sã se comporte altfel, decât cei din turma de vitezomani, care gonesc de nebuni pe strãzi ºi pun în pericol vieþile oamenilor nevinovaþi. L-ai invocat pe Þepeº, l-ai citat pe Eminescu, iar eu îþi dedic o melodie de la Ca%%a Loco (ghiceºte-o). Rolul nostru a luat sfârºit, iar eu mã retrag din aceastã minunatã discuþie cu acest minunat "public" frustrat ºi invidios ! Sã vã dea Dumnezeu ºi vouã prieteni cum are Anca ! Hai bye ! |
||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 13:48 |
||
| Cassa Locco, ca alta muzica nici nu stiti, nu? Da, inteligenta se masoara in ce ai citit , cultura in ce asculti si cum stii sa te comporti in functie de situatie iar intelepciunea se masoara asa cum sustii tu...Habar nu ai...Vezi, eu ma pot cobori la nivelul tau dar tu niciodata nu vei putea ajunge la nivelul meu...ca ai luat teapa la nastere... :P Ca sa iti raspund, vad ca ma consideri femeie, ei bine daca as fi fost femeie nu as fi concurat din principiu, daca as fi fost barbat nu aveam motive...Raspunsul dedu-l singurel cu "itelepciunea" dumitale...Imi pare rau ca ne consideri pe noi ceilalti frustrati... Nu intotdeauna cand cineva castiga inseamna ca e invingator...Noi cei "frustrati" ne comportam altfel, nu ne "descarcam" frustrarile nici la volan, nici in bautura, nici in concursuri pe internet...Preferam o piesa de teatru, o carte buna, sau o seara in parc admirand natura....Nu am "invocat" pe nimeni stimabile, macar de ai stii ce inseamna "a invoca"...si nu invidiez pe nimeni pentru ca nu am de ce, oricum noi cei "frustrati" suntem cu mult deasupra celor care participa la concursuri pentru a-si satisface alter-egoul plin de trufie si lacomie...Noi astia "frustrati si invidiosi" mai stim un Eminescu, un Bach, un "Tatal Nostru", si eu nu am jignit pe nimeni, pastrand un ton net superior celui pe care voi cei "castigatori" il considerati "civilizat"...Noi "publicul" asta pe care il critici cu atata dezimvoltura suntem cei datorita carora se pot face concursuri, suntem cei datorita carora voi aveti masini, suntem cei datorita carora voi puteti face o operatie unei "prietene": ingineri, doctori, designeri, arhitecti, s.a.m.d. Daca noi nu am exista cu toata "frustrarea" noastra, nimic din ce aveti voi nu ar fi putut exista...Invata sa respecti copilule pentru a putea cere respect!!!!! Voi nu stiti sa va respectati nici macar pe voi, copii! Nu banii sunt cei care fac lumea ci invers! Nu haina imbraca pe om ci omul da stil hainei! Nu imaginea cuiva conteaza ci valoarea sa si coloana vertebrala! Dar, atata vreme cat pamantul e plin de viermi, noi cei care mai avem coloana vertebrala si ne pastram axa verticalitatii, suntem considerati "frustrati si invidiosi" . Nu am ce invidia si nu am frustrari...Invata sensul cuvintelor ca sa le poti adresa...si alege-ti "adversari" pe masura! Cum cel mai intelept cedeaza, voi ceda in favoarea celor care colcaie la picioarele "frutratilor si invidiosilor". Noi, care alcatuim un "public" pentru spectacolul plin de "minunatii" pe care ni-l oferiti in fiecare clipa a existentei voastre efemere...o existenta care nu va lasa nimic benefic in urma, doar gunoi si durere...Existenta placuta "dragilor"! | ||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 14:20 |
||
|
mariaohm: esti cam idiot de fel :)) daca tu crezi ca inteligenta se masoara in : cate carti ai citit sau ce muzica asculti atunci du-te si repeta clasele :)) ce minte de om bolnav! .. si eu am citit multe.. mult mai multe decat tine poate ca mi-au ramas in cap poate ca nu insa asta conteaza cel mai mult! degeaba citesti eminescu daca nu iti si ramane in cap :)) .. : il critici pe Florica? macar stii cine e omul asta? omul asta a scris istorie in tara asta, si iti zic eu ca nu a furat niciodata! spre surpinderea ta omu se pricepe super bine la masini, are si garaj si service si tot :) pentru ca a fost destept! de tine nu pot spune acelasi lucru..la halul in care debitezi pe'aici! Pana la urma de la veridicitatea voturilor s-a ajuns la "cine a citit eminescu"..tara arde si baba se laie |
||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 16:30 |
||
|
Doua cuvinte i ti spun: "Banul face lumea se se invarta" (BugMafia)....nu degeaba am UZY la numar.....asa ca "angajatule" ciocul mic! -Dolb/Gabi...gata sa vorbeasca singuri...noi am luat ce trebuia luat ! |
||
|
F_L_R Postat pe 18 Iunie 2008 17:29 |
||
| Banul face prostia si prostia te face pe tine...ca numai din descreieratii tai stii a cita, bug mafia si casa loco, nu am cioc ca nu sunt din neamul tau cu pene ca sa port cioc, stimabile!!!!!!!!!!! | ||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 17:32 |
||
| "" Doamne la dusmanii mei....... da"le car cu patru boi ,ia le ochii pe"amandoi ,.........da le car cu patru roate ia"le mainile din coate "" (Maria Tanase) | ||
|
F_L_R Postat pe 18 Iunie 2008 17:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Moartea lui Mohamed | 1 | De la: kudika_991915 24 Octombrie 2015 09:10 |
| Ajutor! Mi s-a rupt proteza, nu mai pot sa merg! | 50 | De la: dragalaspui 6 Septembrie 2008 01:10 |
| S.O.S. | 8 | De la: diana1981 14 Iulie 2009 18:20 |
|
|
||
| violul si urmarile lui | 17 | De la: geo_reincarcat_iara 29 Iulie 2010 19:42 |
| Cadouri | 4 | De la: Rodica_Bulmau_1 11 Iulie 2015 14:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.