Mai multe
De la: annna_larysssa, la data 2010-03-07 22:25:16nu sunt de acord cu avortul decat in anumite situatii.este bine sa te proteJezi,sunt multe metode dar nici una nu e 100%sigura.am vazut o emisiune foarte interesanta pe Da Vinci se numeste "N-am stiut k sunt insarcinata",unde sunt cazuri reale cu femei,fete kre au aflat k sunt gravide exact in ziua in kre au nascut.e ciudat,bizar dar e adevarat pt k ele nu au avut simptome,nu au simtit decat oboseala si dureri de picioare.multe erau deja mame sau nu aveau bani sau mai aveau copii akasa si nu voiau deloc copii.au innebunit knd s-au vazut cu inka un copil.nu e asa usor sa cresti un copil,ei nu traiesc doar cu iubire,aste sunt povesti penibile de telenovele proaste.da,sunt de acord cu avortul daca nu am cu ce sa-l cresc.de ce sa-mi bat joc de el,sa nu imi permit sa-l intretin,sa nu am bani nici pt lapte???de ce sa-l chinui?asta e iubire?intr-o lume cu toate bunatatile eu sa nu am sa-i dau nimik??prefer sa il fac knd am bani,knd am o situatie,knd am ceva.SE POATE RAMANE GRAVIDA INDIFERENT CAT TE-AI PROTEJA,DOCUMENTATI-VA,PASTILELE NU SUNT SIGURE,SUNT MII DE FEMEI KRE AU RAMAS DESI LUAU PASTILELE FOARTE CORECT.SE MAI INTAMPLA SA RAMAI,ASTA ESTE,E UN ACCIDENT,ORICUI I SE POATE INTAMPLA.AVORTUL ESTE O SOLUTIE.DACA NU E,ATUNCI SA TURNAM COPII SI SA-I TRIMITEM LA CERSIT,SA NU LE OFERIM NIMIK,SA NU FIM IN STARE SA LE DAM O EDUCATIE. Majoritatea femeilor care raman gravide nu s-au protejat.Deci riscul unei femei care se protejeaza sa ramana gravida e cel putin 1 la 100,poate fi chiar 1 la 1000. |
||
|
DydiG Postat pe 7 Martie 2010 23:08 |
||
|---|---|---|
De la: annna_larysssa, la data 2010-03-07 22:25:16nu sunt de acord cu avortul decat in anumite situatii.este bine sa te proteJezi,sunt multe metode dar nici una nu e 100%sigura.am vazut o emisiune foarte interesanta pe Da Vinci se numeste "N-am stiut k sunt insarcinata",unde sunt cazuri reale cu femei,fete kre au aflat k sunt gravide exact in ziua in kre au nascut.e ciudat,bizar dar e adevarat pt k ele nu au avut simptome,nu au simtit decat oboseala si dureri de picioare.multe erau deja mame sau nu aveau bani sau mai aveau copii akasa si nu voiau deloc copii.au innebunit knd s-au vazut cu inka un copil.nu e asa usor sa cresti un copil,ei nu traiesc doar cu iubire,aste sunt povesti penibile de telenovele proaste.da,sunt de acord cu avortul daca nu am cu ce sa-l cresc.de ce sa-mi bat joc de el,sa nu imi permit sa-l intretin,sa nu am bani nici pt lapte???de ce sa-l chinui?asta e iubire?intr-o lume cu toate bunatatile eu sa nu am sa-i dau nimik??prefer sa il fac knd am bani,knd am o situatie,knd am ceva.SE POATE RAMANE GRAVIDA INDIFERENT CAT TE-AI PROTEJA,DOCUMENTATI-VA,PASTILELE NU SUNT SIGURE,SUNT MII DE FEMEI KRE AU RAMAS DESI LUAU PASTILELE FOARTE CORECT.SE MAI INTAMPLA SA RAMAI,ASTA ESTE,E UN ACCIDENT,ORICUI I SE POATE INTAMPLA.AVORTUL ESTE O SOLUTIE.DACA NU E,ATUNCI SA TURNAM COPII SI SA-I TRIMITEM LA CERSIT,SA NU LE OFERIM NIMIK,SA NU FIM IN STARE SA LE DAM O EDUCATIE. Anna daca nu ai bani il dai spre adoptie de ce sa il ucizi?Asa cum tu traiesti asa poate trai si el.NOI NU AVEM DREPTUL SA LUAM VIATA ALTCUIVA!!!!!!!!!!!!!DOAR DUMNEZEU POATE ATAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sunt atatea familii care nu pot avea un copil asa ca mai bine il dai spre adoptie unei familii cu resurse care poate sa il creasca.Asta nu e o scuza ca nu ai bani.Sa stii k ambii parintii mei nu au provenit din oras, dar in timp si-au cumparat azi 1 lingura maine un cutit...si tot asa.Eu nu cred ca totul tine numai de resurse ci de faptul k nu credem ca suntem suficient de responsabili sa avem grija de un copil.Nu ai bani da-l spre adoptie Asta e solutia da nu il omora ce-ar fi fost daca mama ta te avorta pentru ca nu avea bani?Acuma nu mai erai cine esti azi, nu mai aveai o familie niste parinti care te iubesc.Intr-adevar e libera alegere dar ce-ar fi sa ne gandim si la drepturile nenascutilor pe care nimeni nu le apara.Accident sau nu e dreptul la viata si trebuie sa te gandesti inainte de a face sex cu cineva.Abstinenta si gata nu mai faci copii.Ca asta e o metoda sigura 100%.Si nu mai zii de anticonceptionale ca ramai repede ca nu e asa.Ele au alte riscuri insa daca nu le mai iei da ramai dar daca le iei corect nu ai cum sa ramai.Zi asta unui ginecolog sa vezi ce zice.Prezervativul da pentru ca daca s-a rupt ai pus-o.Atunci chiar ca ramai gravida dar cu antibebe nu prea.Cazuri rare cand ramai si atunci copilul are malformatii cu siguranta.Dar nu ai cum sa ramai daca le iei corect si nu azi iei una mai iei peste 1 saptamana inca una si tot asa. |
||
|
iubytzik22 Postat pe 7 Martie 2010 23:10 |
||
De la: Diavolyta_, la data 2010-03-07 21:24:26si iar aceeasi poveste... Ma scuzi ca ma bag in seama,dar eu sunt mai noua pe aici.Vroiam sa te intreb daca poti sa--mi spui si mie povestea ca nu o stiu.
|
||
|
|
||
|
DydiG Postat pe 7 Martie 2010 23:15 |
||
De la: DydiG, la data 2010-03-07 23:15:01De la: Diavolyta_, la data 2010-03-07 21:24:26si iar aceeasi poveste... ... esti a n'spea careia i se repeta aceleasi chestii simple ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 00:20 |
||
De la: marco918, la data 2010-03-08 00:20:29De la: DydiG, la data 2010-03-07 23:15:01De la: Diavolyta_, la data 2010-03-07 21:24:26si iar aceeasi poveste... Eu o intrebam pe Diavolyta_ . Tu daca ereai baiat destept raspunde-ai la ce te-am intrebat. |
||
|
DydiG Postat pe 8 Martie 2010 00:25 |
||
De la: DydiG, la data 2010-03-07 23:08:18De la: annna_larysssa, la data 2010-03-07 22:25:16nu sunt de acord cu avortul decat in anumite situatii.este bine sa te proteJezi,sunt multe metode dar nici una nu e 100%sigura.am vazut o emisiune foarte interesanta pe Da Vinci se numeste "N-am stiut k sunt insarcinata",unde sunt cazuri reale cu femei,fete kre au aflat k sunt gravide exact in ziua in kre au nascut.e ciudat,bizar dar e adevarat pt k ele nu au avut simptome,nu au simtit decat oboseala si dureri de picioare.multe erau deja mame sau nu aveau bani sau mai aveau copii akasa si nu voiau deloc copii.au innebunit knd s-au vazut cu inka un copil.nu e asa usor sa cresti un copil,ei nu traiesc doar cu iubire,aste sunt povesti penibile de telenovele proaste.da,sunt de acord cu avortul daca nu am cu ce sa-l cresc.de ce sa-mi bat joc de el,sa nu imi permit sa-l intretin,sa nu am bani nici pt lapte???de ce sa-l chinui?asta e iubire?intr-o lume cu toate bunatatile eu sa nu am sa-i dau nimik??prefer sa il fac knd am bani,knd am o situatie,knd am ceva.SE POATE RAMANE GRAVIDA INDIFERENT CAT TE-AI PROTEJA,DOCUMENTATI-VA,PASTILELE NU SUNT SIGURE,SUNT MII DE FEMEI KRE AU RAMAS DESI LUAU PASTILELE FOARTE CORECT.SE MAI INTAMPLA SA RAMAI,ASTA ESTE,E UN ACCIDENT,ORICUI I SE POATE INTAMPLA.AVORTUL ESTE O SOLUTIE.DACA NU E,ATUNCI SA TURNAM COPII SI SA-I TRIMITEM LA CERSIT,SA NU LE OFERIM NIMIK,SA NU FIM IN STARE SA LE DAM O EDUCATIE. ... mai femeie ... ce este cu PARANOIA asta impotriva copiilor ? ... si ce daca nu s-au protejat ? ... poate aveau incredere in ''iubitul'' lor ? ... poate li se spuse vrute si nevrute ? ... poate nu doreau o astfel de protectie ? ... ... inca odata ... femeile ramin gravide pentru ca fac sex ... faptul ca nu sint mintite(sau le place sa fie mintite si sa mimeze seriozitatea intr-o dragoste) nu inseamna ca acei copii sa fie EXTERMINATI ... ... pe linga efectele adverse care nu sint de neglijat si anumitor tipuri de CANCERE, protectiile tale nu sint nici pe departe atit de perfecte ... oficial marja de eroare este intre 3-5% ... iar neoficial e si mai mare ... adica sub nivelul metodelor traditionale respectate ... ... totusi eu nu inteleg de ce ramineti agatate, unele, de URA impotriva PROPRIILOR COPII ... de ce inventati scuze pentru a CURVASARI si a ii desconsidera ? ... cu copii sau fara nu veti face in viata mai mult decit puteti face ... nu veti cunoaste oameni mai buni decit cei pe care ii meritati ... nu veti fi apreciate mai mult pentru ca sinteti ''responsabile'' si preferati o ''europenizare'' de prost gust ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 00:31 |
||
De la: didutza, la data 2010-03-07 20:31:57stai ca acum sunt confuza! eu am amestecat lucrurile?? cred ca ma confunzi1 sincer...si numi place atitudinea ta fata de parerile adverse...de ce arunci cu vorbe nu tocmai dragute?? ortodox inseamna credinta dreapta! crezi ca e credinta ta dreapta?? credinta adevarata e descrisa de Biblie! si repet nu sunt sectanta! ... auzi mai fata ... esti SECTANTA ... chiar daca secta ta, din care nu faceau parte inaintasii tai, s-a oficializat ... care biblie ? ... care dintre ele ? ... vulgata, septuaginta, gnosticile, apocrifele, ... la care biblie te referi ? ... la cele interpretate de james sau steve sau, ami nou, nea gheorghe ? ... mai scuteste-ma cu ''revelatiile'' tale deslusite printr-o discoteca si sponsorizate de fundatii straine ... ... scuze ... era pentru denisa d25 (parca) ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 00:35 |
||
De la: marco918, la data 2010-03-08 00:31:04De la: DydiG, la data 2010-03-07 23:08:18De la: annna_larysssa, la data 2010-03-07 22:25:16nu sunt de acord cu avortul decat in anumite situatii.este bine sa te proteJezi,sunt multe metode dar nici una nu e 100%sigura.am vazut o emisiune foarte interesanta pe Da Vinci se numeste "N-am stiut k sunt insarcinata",unde sunt cazuri reale cu femei,fete kre au aflat k sunt gravide exact in ziua in kre au nascut.e ciudat,bizar dar e adevarat pt k ele nu au avut simptome,nu au simtit decat oboseala si dureri de picioare.multe erau deja mame sau nu aveau bani sau mai aveau copii akasa si nu voiau deloc copii.au innebunit knd s-au vazut cu inka un copil.nu e asa usor sa cresti un copil,ei nu traiesc doar cu iubire,aste sunt povesti penibile de telenovele proaste.da,sunt de acord cu avortul daca nu am cu ce sa-l cresc.de ce sa-mi bat joc de el,sa nu imi permit sa-l intretin,sa nu am bani nici pt lapte???de ce sa-l chinui?asta e iubire?intr-o lume cu toate bunatatile eu sa nu am sa-i dau nimik??prefer sa il fac knd am bani,knd am o situatie,knd am ceva.SE POATE RAMANE GRAVIDA INDIFERENT CAT TE-AI PROTEJA,DOCUMENTATI-VA,PASTILELE NU SUNT SIGURE,SUNT MII DE FEMEI KRE AU RAMAS DESI LUAU PASTILELE FOARTE CORECT.SE MAI INTAMPLA SA RAMAI,ASTA ESTE,E UN ACCIDENT,ORICUI I SE POATE INTAMPLA.AVORTUL ESTE O SOLUTIE.DACA NU E,ATUNCI SA TURNAM COPII SI SA-I TRIMITEM LA CERSIT,SA NU LE OFERIM NIMIK,SA NU FIM IN STARE SA LE DAM O EDUCATIE. Iti dau un sfat... sa inveti sa respecti oamenii. Tre sa intelegi odata ca si oamenii casatoriti fac sex si se protejeaza,protectie nu inseamna neaparat anticonceptionale ,inclusiv prezervativul este o metoda de contraceptie,coitul intrerupt si altele. |
||
|
DydiG Postat pe 8 Martie 2010 00:41 |
||
|
Inca astept sa vad daca poti sa raspunzi si la intrebarile mele sau nu te pricepi sa raspunzi clar si la subiect si sa poti si sa argumentezi. Iti place doar search pe google si sa filozofezi? |
||
|
DydiG Postat pe 8 Martie 2010 00:43 |
||
De la: DydiG, la data 2010-03-07 14:43:59 ... de ce sa nu generalizez ? ... am mai multi copii decit iti poti inchipui tu ... si iti spun din proprie experientza ca e mult ami greu sa cresti UN copil decit mai multi ... si nu e vina mea ca unii parinti nu stiu ce vor de la viata ... si au ''tabieturi'' cu mult mai scumpe decit isi pot permite (cu copii sau fara) ... nu e vina mea ca nu stiu sa se organizeze si vor tot ce se vede la televizor ... nu e vina mea ca nu situ sa nu vor sa se agatze de toate oportunitatile (dar fara sa dea in cap altora) zilelor de astazi ... nu e vina mea ca stau nas in nas permanent si se plictisesc ... nu e vina mea ca se compara cu pseudo-vedetele noastre ... nu e vina mea ca se mint in legatura cu necesitatile adevarate ale propriilor copii ... nu e vina mea ca sint paranoici si isi inabusa copilul cu probleme si propriile frustrari ... si nici a COPIILOR ... ... daca gindeau toti ca tine astazi multi dintre marile noastre personalitati din diverse domenii nu ar mai fi existat ... iar penibilii actuali nu ar mai fi avut la cine sa se mai raporteze ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 00:49 |
||
De la: DydiG, la data 2010-03-08 00:41:57De la: marco918, la data 2010-03-08 00:31:04De la: DydiG, la data 2010-03-07 23:08:18De la: annna_larysssa, la data 2010-03-07 22:25:16nu sunt de acord cu avortul decat in anumite situatii.este bine sa te proteJezi,sunt multe metode dar nici una nu e 100%sigura.am vazut o emisiune foarte interesanta pe Da Vinci se numeste "N-am stiut k sunt insarcinata",unde sunt cazuri reale cu femei,fete kre au aflat k sunt gravide exact in ziua in kre au nascut.e ciudat,bizar dar e adevarat pt k ele nu au avut simptome,nu au simtit decat oboseala si dureri de picioare.multe erau deja mame sau nu aveau bani sau mai aveau copii akasa si nu voiau deloc copii.au innebunit knd s-au vazut cu inka un copil.nu e asa usor sa cresti un copil,ei nu traiesc doar cu iubire,aste sunt povesti penibile de telenovele proaste.da,sunt de acord cu avortul daca nu am cu ce sa-l cresc.de ce sa-mi bat joc de el,sa nu imi permit sa-l intretin,sa nu am bani nici pt lapte???de ce sa-l chinui?asta e iubire?intr-o lume cu toate bunatatile eu sa nu am sa-i dau nimik??prefer sa il fac knd am bani,knd am o situatie,knd am ceva.SE POATE RAMANE GRAVIDA INDIFERENT CAT TE-AI PROTEJA,DOCUMENTATI-VA,PASTILELE NU SUNT SIGURE,SUNT MII DE FEMEI KRE AU RAMAS DESI LUAU PASTILELE FOARTE CORECT.SE MAI INTAMPLA SA RAMAI,ASTA ESTE,E UN ACCIDENT,ORICUI I SE POATE INTAMPLA.AVORTUL ESTE O SOLUTIE.DACA NU E,ATUNCI SA TURNAM COPII SI SA-I TRIMITEM LA CERSIT,SA NU LE OFERIM NIMIK,SA NU FIM IN STARE SA LE DAM O EDUCATIE. ... ii respect pe cei care sint POZITIVI si OPTIMISTI ... nu orice fricos si atirnator ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 00:50 |
||
De la: DydiG, la data 2010-03-08 00:43:57Inca astept sa vad daca poti sa raspunzi si la intrebarile mele sau nu te pricepi sa raspunzi clar si la subiect si sa poti si sa argumentezi. ... intrebarile tale ??? ... am mai raspuns de citeva ori pina acum ... daca ai fi citit din urma multe ''intrebari'' nu le-ai fi pus ... dar pina acum nu am vazut intrebari ci doar CLISEE ... search pe google e un avantaj al zilelor noastre ... depinde ce cauti ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 00:52 |
||
De la: marco918, la data 2010-03-08 00:49:42De la: DydiG, la data 2010-03-07 14:43:59 Pt ca generalizezi aiurea,se vede ca nu sti nevoile unui copil.Parintii nu vor tot ce vad la tv ,vor sa incerce sa-i ofere ce-i mai bine unui copil. Nu-ti mai dau exemple ca se vede ca nu le citesti si nu poti intelege.E un lucru f greu la tine ,acela de a intelege. Vad ca esti f suparat pe lumea asta dar crezi ca poti sa faci ceva ca s-o poti schimba? |
||
|
DydiG Postat pe 8 Martie 2010 00:55 |
||
De la: marco918, la data 2010-03-08 00:50:54De la: DydiG, la data 2010-03-08 00:41:57De la: marco918, la data 2010-03-08 00:31:04De la: DydiG, la data 2010-03-07 23:08:18De la: annna_larysssa, la data 2010-03-07 22:25:16nu sunt de acord cu avortul decat in anumite situatii.este bine sa te proteJezi,sunt multe metode dar nici una nu e 100%sigura.am vazut o emisiune foarte interesanta pe Da Vinci se numeste "N-am stiut k sunt insarcinata",unde sunt cazuri reale cu femei,fete kre au aflat k sunt gravide exact in ziua in kre au nascut.e ciudat,bizar dar e adevarat pt k ele nu au avut simptome,nu au simtit decat oboseala si dureri de picioare.multe erau deja mame sau nu aveau bani sau mai aveau copii akasa si nu voiau deloc copii.au innebunit knd s-au vazut cu inka un copil.nu e asa usor sa cresti un copil,ei nu traiesc doar cu iubire,aste sunt povesti penibile de telenovele proaste.da,sunt de acord cu avortul daca nu am cu ce sa-l cresc.de ce sa-mi bat joc de el,sa nu imi permit sa-l intretin,sa nu am bani nici pt lapte???de ce sa-l chinui?asta e iubire?intr-o lume cu toate bunatatile eu sa nu am sa-i dau nimik??prefer sa il fac knd am bani,knd am o situatie,knd am ceva.SE POATE RAMANE GRAVIDA INDIFERENT CAT TE-AI PROTEJA,DOCUMENTATI-VA,PASTILELE NU SUNT SIGURE,SUNT MII DE FEMEI KRE AU RAMAS DESI LUAU PASTILELE FOARTE CORECT.SE MAI INTAMPLA SA RAMAI,ASTA ESTE,E UN ACCIDENT,ORICUI I SE POATE INTAMPLA.AVORTUL ESTE O SOLUTIE.DACA NU E,ATUNCI SA TURNAM COPII SI SA-I TRIMITEM LA CERSIT,SA NU LE OFERIM NIMIK,SA NU FIM IN STARE SA LE DAM O EDUCATIE. Eu consider ca respect merita toata lumea atata timp cat te respecta. |
||
|
DydiG Postat pe 8 Martie 2010 00:57 |
||
De la: DydiG, la data 2010-03-08 00:55:29De la: marco918, la data 2010-03-08 00:49:42De la: DydiG, la data 2010-03-07 14:43:59 ... ... tu ai un singur copil ... habar nu ai ce vorbesti ... si iti este frica de ceva urma ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 00:58 |
||
De la: DydiG, la data 2010-03-08 00:57:36 ... ii respect pe cei care sint POZITIVI si OPTIMISTI ... nu orice fricos si atirnator ... [/quote] Eu consider ca respect merita toata lumea atata timp cat te respecta.[/quote] ... corect ... dar aici nu vorbeam de respect ... poate de respect fatza de copii ... si nu analizam cazul lui x sau y ... e o discutie generala ... la care fiecare se simte obligat sa intervina cind se simte vizat ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 00:59 |
||
De la: marco918, la data 2010-03-08 00:52:44De la: DydiG, la data 2010-03-08 00:43:57Inca astept sa vad daca poti sa raspunzi si la intrebarile mele sau nu te pricepi sa raspunzi clar si la subiect si sa poti si sa argumentezi. Imi pare rau si te rog sa ma scuzi daca ma repet.Te intrebam pe tine pt ca n-am timp sa stau f mult pe net si mai ales sa citesc din urma.Am un copil si un copil iti ocupa toata ziua,iti spun eu in caz ca nu sti cum e cand ai un copil:tre sa te joci cu el,sa-i oferi tot timpul atentie,sa-i dai sa manance,sa-l schimb,sa-l adormi ,sa-i fcai baie si tot asa in fiecare zi.Iar cand doarme sa faci activitatile casnice. M-am gandit ca tu ai avea mai mult timp si de aceea te-am intrebat pe tine, Iti spun sincer ca la inceput chiar am avut o parere buna despre tine,n-am stiut cum scrii pe alte topicuri. |
||
|
DydiG Postat pe 8 Martie 2010 01:02 |
||
De la: marco918, la data 2010-03-08 00:58:11De la: DydiG, la data 2010-03-08 00:55:29De la: marco918, la data 2010-03-08 00:49:42De la: DydiG, la data 2010-03-07 14:43:59 Nu imi e frica ,cat de curand ma apuc de urmatorul . Si am habar ce vorbesc pt ca eu nu vorbesc de pe google ,vorbesc din experienta si din ceea ce vad in jurul meu. : |
||
|
DydiG Postat pe 8 Martie 2010 01:05 |
||
De la: marco918, la data 2010-03-08 00:59:46De la: DydiG, la data 2010-03-08 00:57:36 Eu consider ca respect merita toata lumea atata timp cat te respecta.[/quote] ... corect ... dar aici nu vorbeam de respect ... poate de respect fatza de copii ... si nu analizam cazul lui x sau y ... e o discutie generala ... la care fiecare se simte obligat sa intervina cind se simte vizat ... [/quote] Respect fata de oameni. Ca te simti obligat sa intervii poti sa intervii intr-un mod cat mai frumos.Nu cred cred ca trebuie sa intervii prin jigniri. |
||
|
DydiG Postat pe 8 Martie 2010 01:07 |
||
| . | ||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 01:10 |
||
De la: DydiG, la data 2010-03-08 01:05:34De la: marco918, la data 2010-03-08 00:58:11De la: DydiG, la data 2010-03-08 00:55:29De la: marco918, la data 2010-03-08 00:49:42De la: DydiG, la data 2010-03-07 14:43:59 ... ... ai prins curaj ... ... de pe google am folosit doar niste statistici OFICIALE ... restul e o experintza pe care tu nici nu o banuiesti ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 01:12 |
||
De la: marco918, la data 2010-03-08 01:10:37De la: DydiG, la data 2010-03-08 01:02:49De la: marco918, la data 2010-03-08 00:52:44De la: DydiG, la data 2010-03-08 00:43:57Inca astept sa vad daca poti sa raspunzi si la intrebarile mele sau nu te pricepi sa raspunzi clar si la subiect si sa poti si sa argumentezi. |
||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 01:13 |
||
De la: marco918, la data 2010-03-08 01:10:37De la: DydiG, la data 2010-03-08 01:02:49De la: marco918, la data 2010-03-08 00:52:44De la: DydiG, la data 2010-03-08 00:43:57Inca astept sa vad daca poti sa raspunzi si la intrebarile mele sau nu te pricepi sa raspunzi clar si la subiect si sa poti si sa argumentezi. Multumesc pt raspuns.Sa sti ca intr-un timp chiar vorbeam cu sotu ca e mai frumos cand sunt mai multi pt ca sunt mai uniti si mai iubitori,cel putin asa am vazut noi cazuri. Mie singurul de care imi este frica,ca maine poimaine ramanem fara servici si nu mai avem cu ce sa-i crestem. |
||
|
DydiG Postat pe 8 Martie 2010 01:15 |
||
De la: DydiG, la data 2010-03-08 01:07:47De la: marco918, la data 2010-03-08 00:59:46De la: DydiG, la data 2010-03-08 00:57:36 ... corect ... dar aici nu vorbeam de respect ... poate de respect fatza de copii ... si nu analizam cazul lui x sau y ... e o discutie generala ... la care fiecare se simte obligat sa intervina cind se simte vizat ... [/quote] Respect fata de oameni. Ca te simti obligat sa intervii poti sa intervii intr-un mod cat mai frumos.Nu cred cred ca trebuie sa intervii prin jigniri. [/quote] ... auzi ... mii de scuze ... dar nu ma incalzeste respectul unuia care nu stie pe ce lume traieste si, mai rau de atit, ale carui mentalitati sau actiuni ma pot afecta si pe mine ... ... cred ca respectul fatza de oameni incepe chiar cu respectul fatza de PROPRII COPII ... asa nebuni sint multi care vor respect ... e parlamentul plin ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 01:16 |
||
De la: DydiG, la data 2010-03-08 01:15:28 ... si daca ramii fara servici ? ... te spinzuri ? ... cind o sa ramii fara servici o sa gasesti o alta solutie ... avem inca un mare avantaj ca putem sa muncim in strainatate ... si daca te gindesti mai adinc si mai in perspectiva gasesti si mai multe solutii ... depinde cit sinteti de capabili sa treceti de clisee ... ... cind ai mai multi copii realizezi cit sint de ... diferiti ... si ce posibilitati ar putea sa aiba ... abia atunci intelegi ce ai pierdut ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 01:20 |
||
|
... didyg ... sa ne gindim si putin pesimist ... daca lumea asta in care traim se schimba putin ? ... ca in chile sau in tahiti ... fara sa punem la socoteala niste razboaie de aiurea ? ... sau un accident (mai plauzibil) si copilul tau se trezeste singur ? ... dar daca va fi prins intr-un anturaj dubios si nu va avea pe cineva mai apropiat, de virsta lui sau apropiat, sa il ajute sau sa ii de ao mina de ajutor ? ... dar daca cind va fi mai mare va fi folosit de altii fara ca voi sa puteti face nimic ? ... dar daca va fi prins de alte clisee si va renunta sa aiba propria familie ? ... daca ... ? ... cu ce crezi ca il va incalzi copilaria in haine frumoase, bona, cursuri diverse, surprize si cadouri scumpe si atentia voastra ? ... ce crezi ca va URI mai mult ... faptul ca le-a avut sau faptul ca e SINGUR sica nu are modele si valori corecte in jur ? ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 01:33 |
||
De la: DydiG, la data 2010-03-08 01:02:49De la: marco918, la data 2010-03-08 00:52:44De la: DydiG, la data 2010-03-08 00:43:57Inca astept sa vad daca poti sa raspunzi si la intrebarile mele sau nu te pricepi sa raspunzi clar si la subiect si sa poti si sa argumentezi. Un copil? Si te plangi atat? Eu am un copil de aproape 2 ani, il duc la cresa, ma joc cu el cand vin de la serviciu, seara fac curatenie, mancare si tot nu ma plang ca imi este greu. Am uitat sa specific si ca sunt insarcinata cu al doilea. Am un copil care are foarte multa energie in el, chiar si cei de la cresa imi spun acest lucru. CRESTERE MARE ! |
||
|
anastas Postat pe 8 Martie 2010 08:32 |
||
| ... in general TOTI copii sanatosi sint foarte activi ... asa sint copii, asa am fost si noi ... mai ales cind stau la bloc si nu au posibilitatea de a sta afara 2-3 ore zilnic (gradinitza nu consuma prea multa energie asa cum se intimpla cind se stau afara) atunci isi revarsa energia intr-o sprafatza mica si pare mult mai energic decit este ... pe unii ii sperie ... cu cit virsta parintilor este mai ridicata cu atit pare ca este mai energic ... dar de fapt parintii observa diferentza intre propria lor energie si a copilului ... un mare ajutor in educatia copiilor il dau bunicii care, de obicei, au un sentiment aparte pentru nepoti ... dar iarasi virsta bunicilor poate fi un handicap care nu le permite sa ajute prea mult ... de aceea sincer cred ca nasterea copiilor la tineretze, indiferent de cliseele actuale, este un beneficiu imens pentru cei care nu vor sa innebuneasca mai apoi singuri si obositi cu un copil care sa ii depaseasca ca energie si activitate ... pe linga alte avantaje evidente ... | ||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 10:31 |
||
De la: anastas, la data 2010-03-08 08:32:30De la: DydiG, la data 2010-03-08 01:02:49De la: marco918, la data 2010-03-08 00:52:44De la: DydiG, la data 2010-03-08 00:43:57Inca astept sa vad daca poti sa raspunzi si la intrebarile mele sau nu te pricepi sa raspunzi clar si la subiect si sa poti si sa argumentezi. Felicitari pt cel de-al doilea copil,iti doresc o sarcina usoara. Iti spun un lucru,ca eu vorbesc cu multe mamici,e mult mai usor sa lucrezi si copilul sa-l ai la cresa. Pe cand eu sunt non stop zi si noapte langa el . Si cu greu reusesc sa fac ceva pt ca nu pot sa-l scap din ochi,mai ales acum cand o inceput sa mearga in patru labe. Am vorbit cu fete care au stat acasa cu primul copil si la al doilea or mers la lucru si au spus ca le este mult mai bine mergand la lucru pt ca iau o pauza. |
||
|
DydiG Postat pe 8 Martie 2010 12:13 |
||
De la: marco918, la data 2010-03-08 01:33:17 Ai dreptate trebuie sa fim optimisti. Noi am fost doar doi la parinti si parintii mei intradevar cat am fost copii ne-au oferit f multe lucruri materiale.Dar ce m-a deranjat pe mine cel mai mult ca au aruncat banii pe lucrurile acelea nesemnificative in loc sa ne ajute sa ne facem un viitor,sa putem avea si noi unde sta.Ei au primit apartament de la stat,noi nu primim,probabil nici copii nostrii nu vor primii. |
||
|
DydiG Postat pe 8 Martie 2010 12:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| avort | 224 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:15 |
| avort | 2 | De la: kudika_25462 9 Ianuarie 2013 09:57 |
| Cumpararea unui telefon | 2 | De la: ana_anaanamaria 5 Aprilie 2012 21:51 |
|
|
||
| SIENA...ORASUL IN CARE MA SIMT SINGURA...! | 24 | De la: ferero 24 Octombrie 2013 14:20 |
| Un pic de ajutor!! | 1 | De la: kudika400460 6 Martie 2012 17:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.