Setari Cookie-uri

avortul - crima?

De la: DydiG, la data 2010-03-08 12:25:39
De la: marco918, la data 2010-03-08 01:33:17

... didyg ... sa ne gindim si putin pesimist ... daca lumea asta in care traim se schimba putin ? ... ca in chile sau in tahiti ... fara sa punem la socoteala niste razboaie de aiurea ? ... sau un accident (mai plauzibil) si copilul tau se trezeste singur ? ... dar daca va fi prins intr-un anturaj dubios si nu va avea pe cineva mai apropiat, de virsta lui sau apropiat, sa il ajute sau sa ii de ao mina de ajutor ? ... dar daca cind va fi mai mare va fi folosit de altii fara ca voi sa puteti face nimic ? ... dar daca va fi prins de alte clisee si va renunta sa aiba propria familie ? ... daca ... ? ... cu ce crezi ca il va incalzi copilaria in haine frumoase, bona, cursuri diverse, surprize si cadouri scumpe si atentia voastra ? ... ce crezi ca va URI mai mult ... faptul ca le-a avut sau faptul ca e SINGUR sica nu are modele si valori corecte in jur ? ...

Ai dreptate trebuie sa fim optimisti.
Noi am fost doar doi la parinti si parintii mei intradevar cat am fost copii ne-au oferit f multe lucruri materiale.Dar ce m-a deranjat pe mine cel mai mult ca au aruncat banii pe lucrurile acelea nesemnificative in loc sa ne ajute sa ne facem un viitor,sa putem avea si noi unde sta.Ei au primit apartament de la stat,noi nu primim,probabil nici copii nostrii nu vor primii.

... cred ca reprosurile sint complet inutile acum ... multi sint cei care au fost furati de ''priveliste'' si au uitat de prioritati in viata ... poate e suficient faptul ca si-au dorit sa fiti la nivelul altora sau mai sus ... sau poate s-au complacut intr-o concurentza cu cei din jur ... ei au facut ce au putut si depinde de tine sa faci cel putin ca si ei (material vorbim si referitor la partea vizibila) ... depinde doar de tine sa iti focalizezi atentia pe lucrurile importante si sa IGNORI cliseele din jur ... incet si cu rabdare ajungi unde nici nu visai ... e mare lucru sa nu visezi cu ochii deschisi si sa te bucuri de lucrurile simple din jur si pe care le poti face ...

marco918
Postat pe 8 Martie 2010 12:41
Buna fetelor
sa stiti ca am fost la spovedanie si cand am pomenit de avorturi preotul m-a certat rau de tot ,azis ca este cel mai mare pacat ca noi nu avem dreptul sa luam VIATA numai Dumnezeu poate face acest lucru.Noi femeile trebuie ,si asta ne e menirea sa dam viata nu sa o luam .
Vreau sa va spun ca ma simt ft rau de atunci imi vine sa plag tot timpul.de ce oare ,credeam ca daca voi marturisii ca am facut avorturi o sa ma simt mai bine.voi ce credeti ?
kudika073354
Postat pe 26 Martie 2010 09:46
Nu consider avortul o crima.Sunt foarte bine informata despre tot ce tine de avorturi.
As fi de acord cu un avort,fara sa stau pe ganduri.Cand te gandesti ca nenorocitul ala de embrion sau fat [in ce stadiu o fi el atunci] iti poate distruge viata....e pur si simplu cea mai buna alegere!
Eu sunt de acord cu avorturile si daca as fi medic,n-as vea absolut nici o problema cu asta.Mi-as practica meseria fara nici o problema.
blondiewishes
Postat pe 8 Aprilie 2010 01:49
De la: kudika073354, la data 2010-03-26 09:46:58Buna fetelor
sa stiti ca am fost la spovedanie si cand am pomenit de avorturi preotul m-a certat rau de tot ,azis ca este cel mai mare pacat ca noi nu avem dreptul sa luam VIATA numai Dumnezeu poate face acest lucru.Noi femeile trebuie ,si asta ne e menirea sa dam viata nu sa o luam .
Vreau sa va spun ca ma simt ft rau de atunci imi vine sa plag tot timpul.de ce oare ,credeam ca daca voi marturisii ca am facut avorturi o sa ma simt mai bine.voi ce credeti ?
gindeste-te ca a fost absolut nencesar,daca asta te poate linisti
utad
Postat pe 8 Aprilie 2010 16:26
De la: Metal_spell, la data 2010-04-08 01:49:34Nu consider avortul o crima.Sunt foarte bine informata despre tot ce tine de avorturi.
As fi de acord cu un avort,fara sa stau pe ganduri.Cand te gandesti ca nenorocitul ala de embrion sau fat [in ce stadiu o fi el atunci] iti poate distruge viata....e pur si simplu cea mai buna alegere!
Eu sunt de acord cu avorturile si daca as fi medic,n-as vea absolut nici o problema cu asta.Mi-as practica meseria fara nici o problema.

... de ce nu ma mir ... pe topicul pe care l-ai deschis plingindu-te ca parintii tai de IGNORA erai foarte revoltata pentru ca cineva ti-a spus ca esti ... NERECUNOSCATOARE ... si ca SEMENI CU PARINTII TAI ... acum te pui in locul parintilor tai ... probabil ca si ei au gindit la fel ... si totusi ... i-ai distrus ... un embrion ...
marco918
Postat pe 6 Mai 2010 05:34
De la: Metal_spell, la data 2010-04-08 01:49:34Nu consider avortul o crima.Sunt foarte bine informata despre tot ce tine de avorturi.

Nu incerc sa conving pe nimeni ca avortul e inuman, e totusi alegerea fiecareia.Dar ideal ar fi sa nu se ajunga la avort.Nu este sanatos nici pentru femeia care-l face.Repetate pe termen lung produc schimbari si alterari iremediabile.Corpul nu se reface la nesfarsit.In ultimii 4 ani stii cate femei am intalnit care sufera pentru ca au facut avorturi? Cu sutele.Ori nu mai pot avea copii deloc fie din cauza dereglarilor hormonale impuse de fiecare sarcina intrerupta, fie din cauza aparitiei fibroamelor si chisturilor tot din cauza schimbarilor hormonale cauzate tot de intreruperea brutala a sarcinilor si multe altele.
Repet , nu vreu sa conving pe nimeni de nimic, pana nu treci prin toate astea nu ai cum sa intelegi, dar de multe ori este prea tarziu.

Postat pe 6 Mai 2010 07:18

dintr-o greseala de genul asta am venit si eu pe lume..si desi mama s-a chinuit sa scape de mine n-a reusit...dar niciodata..niciodata n-am sa recurg la un avort!
poate ar trebui sa nu mai gandesti asa negativ!
one_size
Postat pe 6 Mai 2010 13:20
Va scriu si eu vreo doua citate care le-am gasit pe un alt site :
"Sãrut mâna, mãicuta mea,

Sunt eu, cel din pântecele tãu, care-ti soptesc la ureche cât sunt de speriat, de trist si de îndurerat pentru cã vrei sã mã omori, crezând cã-ti sunt o grea povarã... Dar tu nu stii cât e de greu sã nu-ti aud cântecul de leagãn, sã nu mã bucur de mângâierile tale, sã nu îti vãd chipul tãu, mãicutã dragã.

Cât as vrea sã mã cuibãresc la pieptul tãu izvorâtor de tihnã, liniste, pace si bogatã dragoste! Ce puternici am putea fi împreunã si cum am învinge toate necazurile si mai ales ce frumoasã ar fi viata alaturi de tine.

As vrea si eu sã mã pot bucura de frumusetea cerului senin, sã alerg cu voiosie prin câmpul înflorit, sã-ti împletesc mândrã cununitã si sã tresar nedumerit de ciripitul vesel al vrãbiilor certãrete...

Ti-as încânta sufletul cu multe ghidusii, iar drãgãlãseniile mele ti-ar descreti fruntea în clipele de cumpãnã. Te-as ocroti si m-as face scut împotriva necazurilor.

Nu gândi cã sunt mic si neputincios, pentru cã primindu-mã pe mine în viata ta, mãicutã bunã, pe Pruncul Hristos îl primesti. Tresar de bucurie gândind cum ti-ai rezema capul obosit pe umãrul meu si câtã putere ai gãsi acolo, cum voi 'fi reazemul bãtrânetilor tale.

Mãicutã, trebuie sã-ti mãrturisesc ce fricã-mi este la gândul cã lama tãioasã mã va sfâsia si mã va transforma în bucãtele mici, fãrã de viatã, care vor ajunge la gunoi...

Oare tu nu auzi cum îmi bate inimioara si cum tremur de fricã?

Mãicutã dragã, as vrea sã mã pot uita în ochii tãi si sã te rog sã ai milã de mine, sã-ti zâmbesc drãgãlas - cum numai eu stiu - si sã te strâng în brate si sã-ti dau fortã si curaj, încredere si convingerea cã nu omorându-mã pe mine vei scãpa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutãti, pentru cã îl vei mânia pe Bunul Dumnezeu.
Tu stii cât e de greu sã suporti o nedreptate: o observatie, o mustrare venitã din partea cuiva care-ti rãneste doar orgoliul. Imagineazã-ti ce înseamnã pentru mine sã port povara nedreptãtii tale, când tu mã dai nu numai mortii pãmântesti, care e atât de grea, dar mã lipsesti si de lumina lui Hristos.
Mã rog Maicii Domnului sã te lumineze si sã-ti dea putere, întelepciune si un pic de dragoste si milã si pentru mine, cel ce sunt trup din trupul tãu, suflet din sufletul tãu, copilul tãu nevinovat. Amin."
DydiG
Postat pe 6 Mai 2010 17:26
Cîndva, unui copil îi venise rîndul sã se nascã.
Aflînd, copilul l-a întrebat pe Dumnezeu: “Am aflat cã vrei sã mã trimiþi pe pamînt mîine!”
“Cum voi putea sã trãiesc acolo fiind atît de mic ºi de neajutorat?"
Dumnezeu i-a rãspuns: “Am ales pentru tine un înger.
Îngerul te va aºtepta ºi va avea grijã de tine".
“Dar…”, spuse copilul,
“…aici, în Rai, nu fãceam altceva decît sã rîd ºi sã cînt!”
Asta e tot ce-mi trebuie sã fiu fericit!"
Dumnezeu i-a rãspuns: “Îngerul tãu va cînta pentru tine în fiecare zi. Tu vei simþi dragostea îngerului tãu ºi vei fi fericit".
“ªi…” - spuse copilul,
”cum voi înþelege ce-mi vor spune oamenii cînd eu nu cunosc limba lor?"
”Va fi uºor…" spuse Dumnezeu “Îngerul tãu îþi va spune cele mai frumoase ºi mai dulci cuvinte pe care le vei auzi vreodatã,
ªi cu multã rãbdare ºi grijã îngerul te va ajuta sã înveþi sã vorbeºti!".
Atunci copilul se uitã la Dumnezeu ºi îl întrebã:
”ªi ce voi face cînd voi dori sã vorbesc cu Tine?"
Dumnezeu zîmbi ºi spuse:
“Îngerul tãu îþi va împreuna mîinile ºi te va învaþa sã te rogi!"
Copilul continuã: “Am auzit cã pe pãmînt sunt ºi oameni rãi…
Cine mã va apara de ei?"
Dumnezeu îl luã în braþe ºi-i spuse:
“Îngerul tãu te va apara, chiar dacã asta va însemna sã-ºi riºte viaþa!!"
Copilul se uitã trist ºi spuse: “Dar voi fi întotdeauna nefericit pentru cã nu Te voi mai putea vedea!".
Dumnezeu îl strînse în braþe ºi îi spuse:
“Îngerul tãu îþi va vorbi mereu despre mine ºi te va învãþa calea cãtre mine, iar eu voi fi mereu lîngã tine".
În acel moment era foarte multã liniºte în Rai, dar de pe pãmînt începeau sã se audã multe voci.
Atunci copilul a întrebat grãbit:
“Doamne, dacã plec acum, mãcar spune-mi numele îngerului meu!"
“Numele îngerului tãu nu are importanþã... Tu îi vei spune simplu:
“MAMI"
DydiG
Postat pe 6 Mai 2010 17:30
NORMAL CA AVORTUL ESTE O CRIMA!......SI TOT CE AI SCRIS TU MAI SUS ESTE UN MARE PACAT.
kudika105505
Postat pe 7 Mai 2010 16:27
De la: one_size, la data 2010-05-06 13:20:36

dintr-o greseala de genul asta am venit si eu pe lume..si desi mama s-a chinuit sa scape de mine n-a reusit...dar niciodata..niciodata n-am sa recurg la un avort!
poate ar trebui sa nu mai gandesti asa negativ!

nu e vorba de asta... pentru mine un copil nu apare decat in cele mai negre cosmaruri.Pentru mine asta ar insemna ca mi-as distruge viata.Nu mi-o luati in nume de rau,dar nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva si nici nu cred ca voi ajunge vreodata,doamne fereste in situatia asta...sa fac un avort.
blondiewishes
Postat pe 10 Iunie 2010 02:13
Draga mea, copilele de 15, 16, 17 ani, trebuie sa se ocupe cu cartea, plimbarile, moda, nu cu facut sex pe unde apuca. SEXUL E PENTRU ADULTI NU PENTRU COPILE FARA MINTE. SEXUL NU SE FACE LA INTAMPLARE SE FACE CU CAP. SI, DA AVORTUL E O CRIMA GROAZNICA PENTRU CA SE UCIDE UN COPILAS NEVINOVAT.
Mihaela_Mona_1
Postat pe 17 Iulie 2013 17:19
De la: LiveFromHell, la data 2010-04-08 01:49:34Nu consider avortul o crima.Sunt foarte bine informata despre tot ce tine de avorturi.

Pentru ca esti o persoana lipsita de constiinta si-un suflet.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 18 Iulie 2013 09:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
gaze vaginale 32 De la: TALPA_IUTE 15 Ianuarie 2012 19:44
avort 32 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:41
am si eu nevoie de un sfat... 296 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:46
avortul este o crima groaznica 680 De la: lourdess 18 Aprilie 2012 11:02
HELP!!!! 14 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:26