Mai multe
De la: DydiG, la data 2010-03-08 12:25:39De la: marco918, la data 2010-03-08 01:33:17 ... cred ca reprosurile sint complet inutile acum ... multi sint cei care au fost furati de ''priveliste'' si au uitat de prioritati in viata ... poate e suficient faptul ca si-au dorit sa fiti la nivelul altora sau mai sus ... sau poate s-au complacut intr-o concurentza cu cei din jur ... ei au facut ce au putut si depinde de tine sa faci cel putin ca si ei (material vorbim si referitor la partea vizibila) ... depinde doar de tine sa iti focalizezi atentia pe lucrurile importante si sa IGNORI cliseele din jur ... incet si cu rabdare ajungi unde nici nu visai ... e mare lucru sa nu visezi cu ochii deschisi si sa te bucuri de lucrurile simple din jur si pe care le poti face ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Martie 2010 12:41 |
||
|---|---|---|
|
Buna fetelor sa stiti ca am fost la spovedanie si cand am pomenit de avorturi preotul m-a certat rau de tot ,azis ca este cel mai mare pacat ca noi nu avem dreptul sa luam VIATA numai Dumnezeu poate face acest lucru.Noi femeile trebuie ,si asta ne e menirea sa dam viata nu sa o luam . Vreau sa va spun ca ma simt ft rau de atunci imi vine sa plag tot timpul.de ce oare ,credeam ca daca voi marturisii ca am facut avorturi o sa ma simt mai bine.voi ce credeti ? |
||
|
kudika073354 Postat pe 26 Martie 2010 09:46 |
||
|
Nu consider avortul o crima.Sunt foarte bine informata despre tot ce tine de avorturi. As fi de acord cu un avort,fara sa stau pe ganduri.Cand te gandesti ca nenorocitul ala de embrion sau fat [in ce stadiu o fi el atunci] iti poate distruge viata....e pur si simplu cea mai buna alegere! Eu sunt de acord cu avorturile si daca as fi medic,n-as vea absolut nici o problema cu asta.Mi-as practica meseria fara nici o problema. |
||
|
|
||
|
blondiewishes Postat pe 8 Aprilie 2010 01:49 |
||
De la: kudika073354, la data 2010-03-26 09:46:58Buna fetelorgindeste-te ca a fost absolut nencesar,daca asta te poate linisti |
||
|
utad Postat pe 8 Aprilie 2010 16:26 |
||
De la: Metal_spell, la data 2010-04-08 01:49:34Nu consider avortul o crima.Sunt foarte bine informata despre tot ce tine de avorturi. ... de ce nu ma mir ... pe topicul pe care l-ai deschis plingindu-te ca parintii tai de IGNORA erai foarte revoltata pentru ca cineva ti-a spus ca esti ... NERECUNOSCATOARE ... si ca SEMENI CU PARINTII TAI ... acum te pui in locul parintilor tai ... probabil ca si ei au gindit la fel ... si totusi ... i-ai distrus ... un embrion ... |
||
|
marco918 Postat pe 6 Mai 2010 05:34 |
||
De la: Metal_spell, la data 2010-04-08 01:49:34Nu consider avortul o crima.Sunt foarte bine informata despre tot ce tine de avorturi. Nu incerc sa conving pe nimeni ca avortul e inuman, e totusi alegerea fiecareia.Dar ideal ar fi sa nu se ajunga la avort.Nu este sanatos nici pentru femeia care-l face.Repetate pe termen lung produc schimbari si alterari iremediabile.Corpul nu se reface la nesfarsit.In ultimii 4 ani stii cate femei am intalnit care sufera pentru ca au facut avorturi? Cu sutele.Ori nu mai pot avea copii deloc fie din cauza dereglarilor hormonale impuse de fiecare sarcina intrerupta, fie din cauza aparitiei fibroamelor si chisturilor tot din cauza schimbarilor hormonale cauzate tot de intreruperea brutala a sarcinilor si multe altele. Repet , nu vreu sa conving pe nimeni de nimic, pana nu treci prin toate astea nu ai cum sa intelegi, dar de multe ori este prea tarziu.
|
||
|
Postat pe 6 Mai 2010 07:18 |
||
De la: Metal_spell, la data 2010-04-08 01:49:34Nu consider avortul o crima.Sunt foarte bine informata despre tot ce tine de avorturi. dintr-o greseala de genul asta am venit si eu pe lume..si desi mama s-a chinuit sa scape de mine n-a reusit...dar niciodata..niciodata n-am sa recurg la un avort! poate ar trebui sa nu mai gandesti asa negativ! |
||
|
one_size Postat pe 6 Mai 2010 13:20 |
||
|
Va scriu si eu vreo doua citate care le-am gasit pe un alt site : "S�rut m�na, m�icuta mea, Sunt eu, cel din p�ntecele t�u, care-ti soptesc la ureche c�t sunt de speriat, de trist si de �ndurerat pentru c� vrei s� m� omori, crez�nd c�-ti sunt o grea povar�... Dar tu nu stii c�t e de greu s� nu-ti aud c�ntecul de leag�n, s� nu m� bucur de m�ng�ierile tale, s� nu �ti v�d chipul t�u, m�icut� drag�. C�t as vrea s� m� cuib�resc la pieptul t�u izvor�tor de tihn�, liniste, pace si bogat� dragoste! Ce puternici am putea fi �mpreun� si cum am �nvinge toate necazurile si mai ales ce frumoas� ar fi viata alaturi de tine. As vrea si eu s� m� pot bucura de frumusetea cerului senin, s� alerg cu voiosie prin c�mpul �nflorit, s�-ti �mpletesc m�ndr� cununit� si s� tresar nedumerit de ciripitul vesel al vr�biilor cert�rete... Ti-as �nc�nta sufletul cu multe ghidusii, iar dr�g�l�seniile mele ti-ar descreti fruntea �n clipele de cump�n�. Te-as ocroti si m-as face scut �mpotriva necazurilor. Nu g�ndi c� sunt mic si neputincios, pentru c� primindu-m� pe mine �n viata ta, m�icut� bun�, pe Pruncul Hristos �l primesti. Tresar de bucurie g�ndind cum ti-ai rezema capul obosit pe um�rul meu si c�t� putere ai g�si acolo, cum voi 'fi reazemul b�tr�netilor tale. M�icut�, trebuie s�-ti m�rturisesc ce fric�-mi este la g�ndul c� lama t�ioas� m� va sf�sia si m� va transforma �n buc�tele mici, f�r� de viat�, care vor ajunge la gunoi... Oare tu nu auzi cum �mi bate inimioara si cum tremur de fric�? M�icut� drag�, as vrea s� m� pot uita �n ochii t�i si s� te rog s� ai mil� de mine, s�-ti z�mbesc dr�g�las - cum numai eu stiu - si s� te str�ng �n brate si s�-ti dau fort� si curaj, �ncredere si convingerea c� nu omor�ndu-m� pe mine vei sc�pa de necazuri, ci abia atunci vei da de greut�ti, pentru c� �l vei m�nia pe Bunul Dumnezeu. Tu stii c�t e de greu s� suporti o nedreptate: o observatie, o mustrare venit� din partea cuiva care-ti r�neste doar orgoliul. Imagineaz�-ti ce �nseamn� pentru mine s� port povara nedrept�tii tale, c�nd tu m� dai nu numai mortii p�m�ntesti, care e at�t de grea, dar m� lipsesti si de lumina lui Hristos. M� rog Maicii Domnului s� te lumineze si s�-ti dea putere, �ntelepciune si un pic de dragoste si mil� si pentru mine, cel ce sunt trup din trupul t�u, suflet din sufletul t�u, copilul t�u nevinovat. Amin." |
||
|
DydiG Postat pe 6 Mai 2010 17:26 |
||
|
C�ndva, unui copil �i venise r�ndul s� se nasc�. Afl�nd, copilul l-a �ntrebat pe Dumnezeu: �Am aflat c� vrei s� m� trimi�i pe pam�nt m�ine!� �Cum voi putea s� tr�iesc acolo fiind at�t de mic �i de neajutorat?" Dumnezeu i-a r�spuns: �Am ales pentru tine un �nger. �ngerul te va a�tepta �i va avea grij� de tine". �Dar��, spuse copilul, ��aici, �n Rai, nu f�ceam altceva dec�t s� r�d �i s� c�nt!� Asta e tot ce-mi trebuie s� fiu fericit!" Dumnezeu i-a r�spuns: ��ngerul t�u va c�nta pentru tine �n fiecare zi. Tu vei sim�i dragostea �ngerului t�u �i vei fi fericit". ��i�� - spuse copilul, �cum voi �n�elege ce-mi vor spune oamenii c�nd eu nu cunosc limba lor?" �Va fi u�or�" spuse Dumnezeu ��ngerul t�u ��i va spune cele mai frumoase �i mai dulci cuvinte pe care le vei auzi vreodat�, �i cu mult� r�bdare �i grij� �ngerul te va ajuta s� �nve�i s� vorbe�ti!". Atunci copilul se uit� la Dumnezeu �i �l �ntreb�: ��i ce voi face c�nd voi dori s� vorbesc cu Tine?" Dumnezeu z�mbi �i spuse: ��ngerul t�u ��i va �mpreuna m�inile �i te va �nva�a s� te rogi!" Copilul continu�: �Am auzit c� pe p�m�nt sunt �i oameni r�i� Cine m� va apara de ei?" Dumnezeu �l lu� �n bra�e �i-i spuse: ��ngerul t�u te va apara, chiar dac� asta va �nsemna s�-�i ri�te via�a!!" Copilul se uit� trist �i spuse: �Dar voi fi �ntotdeauna nefericit pentru c� nu Te voi mai putea vedea!". Dumnezeu �l str�nse �n bra�e �i �i spuse: ��ngerul t�u ��i va vorbi mereu despre mine �i te va �nv��a calea c�tre mine, iar eu voi fi mereu l�ng� tine". �n acel moment era foarte mult� lini�te �n Rai, dar de pe p�m�nt �ncepeau s� se aud� multe voci. Atunci copilul a �ntrebat gr�bit: �Doamne, dac� plec acum, m�car spune-mi numele �ngerului meu!" �Numele �ngerului t�u nu are importan��... Tu �i vei spune simplu: �MAMI" |
||
|
DydiG Postat pe 6 Mai 2010 17:30 |
||
| NORMAL CA AVORTUL ESTE O CRIMA!......SI TOT CE AI SCRIS TU MAI SUS ESTE UN MARE PACAT. | ||
|
kudika105505 Postat pe 7 Mai 2010 16:27 |
||
De la: one_size, la data 2010-05-06 13:20:36De la: Metal_spell, la data 2010-04-08 01:49:34Nu consider avortul o crima.Sunt foarte bine informata despre tot ce tine de avorturi. nu e vorba de asta... pentru mine un copil nu apare decat in cele mai negre cosmaruri.Pentru mine asta ar insemna ca mi-as distruge viata.Nu mi-o luati in nume de rau,dar nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva si nici nu cred ca voi ajunge vreodata,doamne fereste in situatia asta...sa fac un avort. |
||
|
blondiewishes Postat pe 10 Iunie 2010 02:13 |
||
| Draga mea, copilele de 15, 16, 17 ani, trebuie sa se ocupe cu cartea, plimbarile, moda, nu cu facut sex pe unde apuca. SEXUL E PENTRU ADULTI NU PENTRU COPILE FARA MINTE. SEXUL NU SE FACE LA INTAMPLARE SE FACE CU CAP. SI, DA AVORTUL E O CRIMA GROAZNICA PENTRU CA SE UCIDE UN COPILAS NEVINOVAT. | ||
|
Mihaela_Mona_1 Postat pe 17 Iulie 2013 17:19 |
||
De la: LiveFromHell, la data 2010-04-08 01:49:34Nu consider avortul o crima.Sunt foarte bine informata despre tot ce tine de avorturi. Pentru ca esti o persoana lipsita de constiinta si-un suflet.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 18 Iulie 2013 09:48 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| intrerupere sarcina bacau !! | 5 | De la: kudika_nikole 18 Ianuarie 2012 01:41 |
| vreau sa aflu daca o sa am un frate de 17 ani | 13 | De la: Barbie30_ 24 Martie 2011 20:10 |
| Un pic de ajutor!! | 1 | De la: kudika400460 6 Martie 2012 17:17 |
|
|
||
| cum pot infrunta o asemenea tagedie??? | 12 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:24 |
| Topic impotriva utilizatoarei l_diana_c | 20 | De la: l_diana_c 3 Iunie 2009 12:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.