Mai multe
De la: tearsofpearls, la data 2009-04-17 09:49:20ia uite cati aparatori ai lui dumnezeu pe aici! ... duduita ... de cel putin 10000 de ani nu D-ZEU a dat de lapte cu biberonul copiilor ... INTELEGI ? ... diferenta dintre atunci si acum este ca TU esti o sclava ... nu ai incredere in tine si cersesti ajutor pentru prostiile pe care le faci ... te-ai gindit vreodata DE CE EXISTI ? ... sau, mergind pe acelasi tip de gindire, CE NOROC AI AVUT CA PARINTII TAI NU TE-AU ARUNCAT LA TOMBERON DE FRICA CA NU VINE D-ZEU SA ITI DEA TIE CU BIBERONUL ? ... vai de fundul vostru ... dupa logica voastra VOI insiva sinteti niste INTIMPLARI (se vede ca nefericite), si VOI ati fost subiectul acestei logici (se pare ca e preluat de la parinti, anturaj, oricum de la oameni de ''calitate'' din jurul vostru) ... dupa logica voastea VOI sinteti niste minciuni, vi s-a spus de atitea ori - va iubesc dar niciodata nu o sa stiti daca ar fi fost unul dintre fratii vostri in locul vostru nu ar fi fost apreciati la fel ... ... generatia de SELECTIONATI a romaniei ... ... ... intelegeti odata ca ORICE AVORT este o MONSTRUOZITATE, denota cel mai grotesc PRIMITIVISM, INAPOIERE, IGNORANTA ... denota JEGUL si NON-VALORILE in care se scalda acea persoana ... denota LIPSA DE RESPECT cu care este tratata ... denota ca este o simpla SCLAVA SEXUALA a unor masculi IRESPONSABILI si IMATURI ... ... asteptati pina o sa va iasa ochii din cap sa va dea D-zeu lapte cu biberonul copiilor vostri ... VOI TREBUIE SA II DATI ASA CUM AU FACUT TOTI PINA ACUM ... ... ma mira joarsele care isi prezinta chilotii murdari si gauriti ca fiind ''experienta de viata'' ... ma mira ca cineva le poate considera femei pe cele care in loc sa isi dea pumni in cap ca au deschis picioarele inainte de a deschide ochii dau vina pe PROPRIUL LOR COPIL ... transfera URA lor fata de cel cu care sau calarit fericite, asupra unui copil NEVINOVAT ... ... ma intreb cite dintre aceste femei AU VAZUT CEEA CE AU FACUT ??? ... majoritatea au fost anesteziate, scobite ca niste animale si au plecat ''fericite'' ... dar NICI UNA nu a indraznit vreodata sa vada un film, niste poze despre ceea ce au facut propriului copil ... beahhhh ... |
||
|
marco918 Postat pe 3 Iunie 2009 18:00 |
||
|---|---|---|
De la: ramo77, la data 2008-06-24 14:09:56Nu cred ca suntem in masura de a judeca pe cineva.Fiecare are dreptul de a lua o decizie,fie ea buna sau rea.Asta depinde si de la persoana la persoana.Dar ca sa-ti raspund la intrebare,eu zic ca da,este o crima avortul.Sarcina e considerata deja o noua viata.Sunt de acord cu avortul doar atunci cand sunt probleme grave cu sarcina,sau cand mamica este de o varsta frageda,a fost violata...si cazurile pot fi mai multe. si daca mamica a fost violata oare acel suflet nu este dat pe pamant tot de Dumnezeu?ce gandire ai
|
||
|
lourdess Postat pe 6 Iulie 2009 09:34 |
||
De la: OanaTrifu, la data 2008-06-24 13:49:03se poate numi avortul crima? si daca da, este mai corect sa parasesti copilul fiindca nu-l poti creste din tot soiul de motive? sau sa-l lasi sa moara de foame apoi? sau sa stii ca de fapt nu-ti poti permite sa-i asiguri un viitor decent? ce parere aveti? nu se numeste crima in fata legii, deoarece atunci cand se naste un copil are o identitate. Dar in fata lui Dumnezeu este o crima.....Si cu putin poate fi fericit copilul.... |
||
|
|
||
|
Postat pe 6 Iulie 2009 09:42 |
||
De la: amanda01, la data 2009-07-06 09:42:39De la: OanaTrifu, la data 2008-06-24 13:49:03se poate numi avortul crima? si daca da, este mai corect sa parasesti copilul fiindca nu-l poti creste din tot soiul de motive? sau sa-l lasi sa moara de foame apoi? sau sa stii ca de fapt nu-ti poti permite sa-i asiguri un viitor decent? ce parere aveti? ... in anumite tari din asia (de la care cumparam masini de calitate pe care ''geniul'' romanesc actual si plin de diplome pompoase nu ar fi niciodata capabil sa si le imagineze macar daca nu ar fi dirijati precum copii handicapati) copilul cind se naste are deja virsta trecuta in certificatul de nastere de ... 9 luni ... ... sint CITEVA tari in lume in care EXTERMINAREA PROPRIILOR COPII este tacit(sau chiar oficial) acceptata ... tarile fost comuniste si ''ortodoxe'' si experimentul social numit USA ... daca in USA se impart in persoane foarte morale si corecte si robotei care traiesc doar pentru bunastarea altora (emigrantii), in tarile comuniste, doctrina a IDIOTIT intr-atit oamenii incit au ajuns sa nu mai aiba nici un instinct uman natural ... iar din toate aceste tari deviate de la normalitate se DETASEAZA romanii (femei si barbati deopotriva) care au ajuns sa se depersonalizeze incredibil incit isi URASC trecutul dar si viitorul ... incredibil ... influenta comunista a fost atit de mare incit a creat o SCIRBA pentru familiile numeroase (din care provin toti actualii ''scirbiti''), o scirba pentru MUNCA, EFORT, VALORI ... majoritatea trimbiteaza verbal valori teoretice, ''crestinism'' de bodega sau de alcov, dar aceiasi majoritate fug precum PADUCHII in momentul in care trebuie sa arate ca aplica aceste valori ... asta se vede cam peste tot ... o tara de CERSETORI care vor de toate, dar sa le fie oferite gratis ... tot ce le lipseste sau se intimpla e din vina altora ... a celor care au fost, sau a celor care vor veni ... ei doar isi ''traiesc viata'' (adica un ''suav'' mixaj de curvasarie si lene fizica, intelectuala si morala) ... si nimeni si nimic nu trebuie sa ii deranjeze ... nici macar proprii lor copii ... |
||
|
marco918 Postat pe 7 Iulie 2009 23:49 |
||
daca nu esti pregatita sa ai un copil eu zic ca e mai bine sa faci avort decat sa-l dai intr-un orfelinat unde practic nu are nicio sansa sa-si creeze o viata normala...eu sunt de acort cu asta
|
||
|
badkitty Postat pe 25 Septembrie 2009 20:05 |
||
De la: badkitty, la data 2009-09-25 20:05:32daca nu esti pregatita sa ai un copil eu zic ca e mai bine sa faci avort decat sa-l dai intr-un orfelinat unde practic nu are nicio sansa sa-si creeze o viata normala...eu sunt de acort cu asta ... offf ... ce capete dure, fratiloooooor ... sloganuri de mamashe care au lucrat prin orfelinate si ajutau copii de acolo sa termine socotelile cu viata cit mai devreme ... asa am devenit celebri ... datorita ''dragostei pentru copii'' ... contrasteaza fundamental cu fosta parere despre romani, pe care surogatele de astazi inca incearca sa o foloseasca ... de oameni corecti, seriosi, primitori, morali, rezistenti, familisti ... cine oare e mai pesimist si mai inapoiat in actiuni ? ... cei care se auto-schilodesc premeditat si intentionat pentru a nu avea un copil, care chipurile va suferi de foame si de invidie (cam asta lasa mamashele sa se inteleaga) ... intrebarea logica este - de unde stiu ele ce le rezerva viata si cit de fericit va fi copilul lor ? ... mamashele nu prea mai pot delimita FOAMEA de gainariile din capul lor ... in acelasi timp, confunda crunt, viata putin cam dezlinata (s-ar putea spune curvasarie) si faptul ca in acest caz, e aproape normal ca tatal copilului va fugi mincind pamintul (si chiar si asa el poate fi tras la raspundere si jupuit lejer) ... de aici si frica lor pentru viitor ... traiesc ''lejer'', fara probleme, copilaresc s-ar putea spune si apoi fac teatru plingindu-se ca nu sint suficient de MATURE si RESPONSABILE ca sa isi creasca proprii copii ... ... mai e un aspect ... cum poti acuza o mama ca nu isi iubeste copilul cind suporta MOJICIILE unor matracuce (unele chiar ''prietene'') care o deprima cu ''sfaturi'' (cind ele insele habar nu au ce este viata) si o jignesc cu aluzii si comparatii ... cum poti compara o astfel de MAMA cu una care fuge ca disperata sa se auto-schilodeasca si sa isi extermine proprii copii pentru ca nu stie cu cine si cum ii va creste ... hai sa fim seriosi ... un copil, oricine de altfel, poate avea diverse probleme si greutati in viata, dar sa il acuzi ca exista si nu ''beneficiaza'' de jucarii, bona si haine de firma, deja e PARANOIA ... ... iar pentru orfelinate PLATIM SUME IMENSE ... SE FAC DONATII peste donatii (strainii ca romanashii stiu ca exista scobirea si nu vor sa se ''injoseasca'') ... nu concep ca oameni care se cred normal la cap sa mai accepte scenarii ca cele de pe vremea comunistilor (a tarancilor aduse la orase si trasnformate in ''doamne'') ... in fond nu e vina copiilor din orfelinate ca mincarea, hainele le sint furate ... ca sint batuti si omoriti ... ca sint traficati ca carne vie ... cei care le fac aceste lucruri sint aceleasi tip de ''oameni' care declara pe aici, in cunostinta de cauza, ca viata in orfelinate e de groaza ... valorile romanashilor se pare ca s-au evaporat de mult ... a mai ramas doar pastele, craciunul, sarmalele ... 2000 de ani de istorie si efort se duc pe apa simbetei ...au fost necesare 2-3 generatii de ''oameni noi'' si dezastrul e aproape gata ...
|
||
|
marco918 Postat pe 3 Octombrie 2009 00:38 |
||
chiar nu stiu ce sa spun despre acest subiect
|
||
|
everything_for_you Postat pe 4 Octombrie 2009 09:22 |
||
De la: marco918, la data 2009-06-03 18:00:42De la: tearsofpearls, la data 2009-04-17 09:49:20ia uite cati aparatori ai lui dumnezeu pe aici! maai "duduiule".... de veo 10 mii de ani Dumnezeu nu a da cu biberonul nimanui de mancare ,dar raiesti dracului in plina criza economica si nu mai exista comunisml care de bine de rau sa-ti asigure un loc de munca si un acoperis deasupra capului. ma uimeste incapatanarea ta de fapt incapaciatea de a vedea evidenta vremurilor in care traim.o tii una si buna ca Dumnezeu in sus si in jos ca parintii nostri s-au descurcat bla bla bla , mai cretinel, dar tu chiar judeci cu neuronii aia sau doar aberezi pe aici asa de dragul de a o face pe una si pe ala troaca de porci???? la tine realitatea are vreo importanta sau traiesti pe norisori de puf???? stai maica acolo la tine cu "droaia "aia de copchii cu care te lauzi ca esti de pe alta planeta nu de pe asta |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Octombrie 2009 12:51 |
||
De la: marco918, la data 2009-10-03 00:38:26De la: badkitty, la data 2009-09-25 20:05:32daca nu esti pregatita sa ai un copil eu zic ca e mai bine sa faci avort decat sa-l dai intr-un orfelinat unde practic nu are nicio sansa sa-si creeze o viata normala...eu sunt de acort cu asta tataieeee te contrazici si vorbesti numai tampenii , again, nu ca ar fi vreo noutate asta. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Octombrie 2009 12:53 |
||
iar marco_ca*******ca?????
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 4 Octombrie 2009 12:55 |
||
|
daaa a devenit exasperant , unde mi pui ca omul e trait prin strainataturi si au vine sa dea lectii de moralitate , ma amuza prostii,pana la un punct cand devin agasanti,daca nu ii merge cu biblia se apuca de jigniri , daca nu ii merge nici cu astea ,se apuca de propovaduit clisee morale aplicabile doar in teori s mananca rahatel ca ceilalti snt rupti de realitate... dar ce sa-i faci asta e , oml nu vrea sa inteleaga si pace, deciziile pe care le uam in viata sun cele pt care platim individual, eu sper sa-si adca aminte despre biblie si sa o fi citit intr-adevar ,ca acolo scrie alb pe negru,nu judeca pt ca la randul tau sa nu fi judecat. imi aminteste despre o pedeapsa rezervata in viata de apoi ,preotilor care isi icalca juramintele sfinte in viata de zi cu zi....or sa isi asclte unul altia predicile in iad . ma amuza teribil imagiea lui marca in cazanul cu zmoala si ascultand plictisit propriile aberatii dar de la altul asemenea lui.... ca tot improasca cu focurile gheenei si el cu cucoana lourdes.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Octombrie 2009 13:13 |
||
De la: lourdess, la data 2009-07-06 09:34:54De la: ramo77, la data 2008-06-24 14:09:56Nu cred ca suntem in masura de a judeca pe cineva.Fiecare are dreptul de a lua o decizie,fie ea buna sau rea.Asta depinde si de la persoana la persoana.Dar ca sa-ti raspund la intrebare,eu zic ca da,este o crima avortul.Sarcina e considerata deja o noua viata.Sunt de acord cu avortul doar atunci cand sunt probleme grave cu sarcina,sau cand mamica este de o varsta frageda,a fost violata...si cazurile pot fi mai multe. uite ma gandeam asa ca tie ti-ar rebui un viol in toata regula sa ai despre ce povesti mai pe urma, ce spui???? esti absolut deplasata cu replica de mai sus, cred cu siguranta ca esti insensibila , incapabila de compasiune si proasta de bubui
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Octombrie 2009 13:15 |
||
De la: marco918, la data 2009-10-03 00:38:26De la: badkitty, la data 2009-09-25 20:05:32daca nu esti pregatita sa ai un copil eu zic ca e mai bine sa faci avort decat sa-l dai intr-un orfelinat unde practic nu are nicio sansa sa-si creeze o viata normala...eu sunt de acort cu asta nu e vorba de cumparat haine de firma e vorba de a-i asigura strictul necesar....si vrei sa spui ca dak se intampla fara sa vrei sa ramai insarcinata trebuie sa renunti la toata viata ta ca sa ai grija de copil?...nu cred ca iti mai poti indrepta atentia asupra unei facultati(fara de care nu poti trai nici tu nici copilul tau pt k fara facultate poti ramane fara servici) ia exemplul unui viol....dak ai ghinionul sa mai ramai si gravida chiar crezi k ar trebui pastrat copilul? iar faza cu orfelinatele, nu cred ca stii despre ce vorbesti....in cea mai buna situatie in care au conditii bune nu au parte de dragostea pe care o poate oferi o familie, iar in cazul in care nu poti oferi asta din diferite motive solutia optima mi se pare avortul... k pt incheiere eu am vb frumos si nu am jignit pe nimeni.....sper ca opiniile o sa le exprimati la fel |
||
|
badkitty Postat pe 4 Octombrie 2009 16:49 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-10-04 12:51:05De la: marco918, la data 2009-06-03 18:00:42De la: tearsofpearls, la data 2009-04-17 09:49:20ia uite cati aparatori ai lui dumnezeu pe aici! ... puishor ... exista o vorba - d-zeu da dar nu baga si in traista ... SI CE DACA E CRIZA ? ... ce faci in acest caz, te omori ? ... cine te pune sa stai intr-un oras unde ar trebuie sa te spinzuri de cite ori vor barosanii sa mai suga niste bani rapizi ? ... ''urbanizarea'' asta are mai multe scopuri(prostime multa si docila) ... decit sa ''mori'' mai bine inveti sa dai cu sapa ... te-ar indemna macar ''spiritul de conservare''(daca mai ai asa ceva) ... si daca nu ai unde sa dai, nu e vina mea. ca ti-ai vindut mostenirea lasata de strabunici pe citeva milioane ... preferi sa traiesti ca paduchele intr-un oras imputit decit sa te fii taranca ... ... asteapta-l tu pe d-zeu in continuare ... ... ... dar se vede din discursul tau , ca nu prea suferi din cauza crizei ... mai mult iti place SA FACI FUM, ca multe gaurici de oras ... daca iti era asa de foame, cred ca aplicai si tu pentru o viza de capsunarit ... ca doar nu o sa te apuci de canibalism ... cap blond de t_abla ... |
||
|
marco918 Postat pe 5 Octombrie 2009 01:42 |
||
De la: catea_myeyes, la data 2009-10-04 12:55:43iar marco_ca*******ca????? ... papushica ... rezolvati problema cu ''dorul'' intii si apoi apucate de smiorcaiala ... ca te ''doare'' ... in git ...
|
||
|
marco918 Postat pe 5 Octombrie 2009 01:46 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-10-04 13:13:20daaa a devenit exasperant , unde mi pui ca omul e trait prin strainataturi si au vine sa dea lectii de moralitate , ma amuza prostii,pana la un punct cand devin agasanti,daca nu ii merge cu biblia se apuca de jigniri , daca nu ii merge nici cu astea ,se apuca de propovaduit clisee morale aplicabile doar in teori s mananca rahatel ca ceilalti snt rupti de realitate... .... oleeeeeeee ... papushica, vorbeste de bibilie ... oleeeeee ... da citate ... ... ai luat-o pe aratura fatuca ? ... nu imi amintesc(la cit nu am citit eu biblia) sa scrie ceva de judecata (care presupune si o pedeapsa, logic) ... dar stiu clar de altele FOARTE ETICE si DE BUN SIMT ... sa NU MINTI , SA NU PREACURVESTI, SA NU OMORI, SA NU FURI, SA NU FII INVIDIOASA, etc. ... ce zici, intri la vreun paragraf din astEa ? ... sau ti-a dat dezlegare Noul ''reprezentant'' al lui d-zeu pe pamint - psihologul (post avort) ? ... ... mamaaaaa, ce jalnic ...
|
||
|
marco918 Postat pe 5 Octombrie 2009 01:49 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-10-04 13:15:29De la: lourdess, la data 2009-07-06 09:34:54De la: ramo77, la data 2008-06-24 14:09:56Nu cred ca suntem in masura de a judeca pe cineva.Fiecare are dreptul de a lua o decizie,fie ea buna sau rea.Asta depinde si de la persoana la persoana.Dar ca sa-ti raspund la intrebare,eu zic ca da,este o crima avortul.Sarcina e considerata deja o noua viata.Sunt de acord cu avortul doar atunci cand sunt probleme grave cu sarcina,sau cand mamica este de o varsta frageda,a fost violata...si cazurile pot fi mai multe. ... aloooo, breeee ... daca ati sti citi oameni de calitate au aparut in urma ''violurilor'' ... eheeeee ... in realitate adevaratele violuri se pot numara cu sutele intr-un an 9si necesita niste conjuncturi pe care de multe ori victima le-a provocat - garderoba provocatoare, limbaj si atitudini ''dezinhibite'', atractie fata de persoane dubioase, ...) ... dar tot nu justifica milioanele de avorturi anuale ... ... ... stiu un profesor universitar care a fost abandonat, pe cimp, la nastere de mama lui pentru ca fusese ''violata'' fara a fi maritata ... si vroia sa fie in ''rind cu lumea'' ... maica-sa nu a fost niciodata acolo unde si-ar fi dorit sa fie, dar acest profesor a fost gasit de cineva (timplar) care l-a crescut impreuna cu copii lui si care iau fost familia adevarata ... eheeee, viata bate filmul si ''moda'' ...
|
||
|
marco918 Postat pe 5 Octombrie 2009 01:56 |
||
De la: badkitty, la data 2009-10-04 16:49:55De la: marco918, la data 2009-10-03 00:38:26De la: badkitty, la data 2009-09-25 20:05:32daca nu esti pregatita sa ai un copil eu zic ca e mai bine sa faci avort decat sa-l dai intr-un orfelinat unde practic nu are nicio sansa sa-si creeze o viata normala...eu sunt de acort cu asta ... uuuuuaaaaaauuuuu ... ... rara ''explicatie'' ca asta ... adica sa inteleg ... FARA FACULTATI NU POTI TRAI !!!! ... RENUNTI LA VIATA TA !!!! ... EXEMPLU UN VIOL !!!! ...... iuhuuuu ... sa ne intelegem, mai fata, asupra unor aspecte PRACTICE ... succesul nu e asigurat de o hirtie cu patru colturi(averile cele mai mari din lume si din romania nu sint facute de oameni indobitociti prin facultati, ci de cei care au timp, gindesc si fructifica oportunitatile din jur) ... facultatea o poti face oricind doresti si stii ce vrei ... sint foarte multe cazuri de femei care aveau copii si faceau si facultate ... facultatea e o PIERDERE de vreme DACA NU ITI PLACE CEEA CE VREI SA FACI ... un muncitor bun si talentat CISTIGA MAI MULT decit non-valorile care termina o facultate ca gisca prin apa, dupa care doar fac corectii gramaticale si asteapta sa le pice para malaiata in gura si se bat ca chiorii pentru ciolan ... in strainatate nu ai ce face cu diplomele romanesti pentru ca proprietarii lor cred ca este doar un bilet pentru salariu mai mare ... FALS ... si la toate astea presupunem ca esti SINGURA, fara PARINTI si fara sa fii maritata ... si eu ma indoiesc ca se intrunesc absolut toate aceste conditii ... ceea ce spui, e un cliseu PENIBIL si care se mai foloseste astazi de fostii tarani adusi la oras, actuali pensionari dezamagiti, care dupa ce si-au selectionat copii, ii bombardeaza cu lozinci - fa facultate sa ai parte (nu conteaza ca nu iti place trebuie sa fie cea mai ''banoasa'') ... hai sa fim seriosi ... ... NU EXISTA COPIL NEDORIT !!! ... odata ce incepi viata sexuala SE PRESUPUNE ca stii ce faci, ca te-ai asigurat in privinta SENTIMENTELOR TALE si ale PARTENERULUI, ca ai oficializat relatia parintilor tai si ai lui, ca esti si este MATUR/A si RESPONSABIL/A ... restul sint doar timpenii si scenarii de telenovele pentru zombii ... si odata ce faci un avort, sirul COMPROMISURILOR nu il vei mai incheia toata viata iar toate conditiile minimale de mai sus inseamna ca sint spulberate ... inseamna ca esti un ZERO ... NICIODATA SA NU MAI SPUI CA AI UN COPIL NEDORIT ... e cea mai mare JIGNIRE PE CARE TI-O ADUCI PERSONAL ... te desconsideri singura, te injosesti, arati ca nu stii ce vrei, ce poti ... un copil e o minune cind esti tinar, crede-ma, ai TOATE AVANTAJELE ... TREBUIE DOAR SA LE VEZI CLAR SI OPTIMIST ... ai parinti inca tineri si rabdatori (indiferent de ceea ce spun ei initial), copilul va fi SANATOS 100%, te poti orienta spre cariera mai usor, chiar daca nu esti maritata, prietenul poate face pasul si el spre MATURIZARE si puteti forma o familie care va fi muuuult mai unita decit cele tirzii si de complezenta, chiar daca nu vrea sa formeze o familie il poti pune sa plateasca 25% din salariu toata viata lui, nu ai probleme cu aspectul fizic si chiar iti imbunatateste fizicul fara sa cheltui un ban, ai rabdare si intelegere pentru propriul copil, ... ... si nu in ultimul rind ... mai bine mai devreme decit mai tirziu ... cu cit este mai tirziu cu atit toate avantajele de mai sus devin niste DEZAVANTAJE care iti maninca nervii si banii (parintii sint batrini si neputinciosi, iti deranjeaza cariera, nu ai rabdare, te ingrasi brusc si nu mai poti recupera, familia se poate destrama mult mai usor atunci pentru ca sotul devine nervos dupa ce l-aiu invatat doar cu sex ieftin si disponibilitate, ...) ... FII REALISTA ... astea sint doar citeva avantaje verificate de generatii dar mai sint multe altele ... muuuult mai multe ... depinde de cit de MATURA esti ca sa le intelegi de acum ... ... violul ... este cel mai penibil exemplu ... NU JUSTIFICA MILIOANELE DE AVORTURI ... e o perspectiva aberanta pentru o persoana normala ... nici nu mai trebuie amintit ... sint citeva sute de violuri reale pe an si au nevoie de niste circumstante pe care chiar ''victima'' le creeaza ... dar chiar si asa ... CE ROST ARE ? ... ... ceva important ... DE TINE A AVUT CINEVA GRIJA, TU TREBUIE SA AI GRIJA DE ALTII, SI ALTII DE TINE ... asa functioneaza o societate normala ... este un egoism cinic extrem sa spui - '' trebuie sa renunti la toata viata ta ca sa ai grija de copil '' ... dar de tine si de parintii tai de ce au avut grija altii ? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 5 Octombrie 2009 02:35 |
||
... mamaaaa ... e putrezita rau de tot pofta de viata in romania ... mai urmeaza sa aud si ''ultimele explicatii'' ... ca avorturile sint urmarea faptului ca ''statul'' nu da salarii si case ... e inca o lozinca penibila de zombi ... dar e inca timp ...
|
||
|
marco918 Postat pe 5 Octombrie 2009 02:41 |
||
|
... iuhuuuu ... sa ne intelegem, mai fata, asupra unor aspecte PRACTICE ... succesul nu e asigurat de o hirtie cu patru colturi(averile cele mai mari din lume si din romania nu sint facute de oameni indobitociti prin facultati, ci de cei care au timp, gindesc si fructifica oportunitatile din jur) ... facultatea o poti face oricind doresti si stii ce vrei ... sint foarte multe cazuri de femei care aveau copii si faceau si facultate ... facultatea e o PIERDERE de vreme DACA NU ITI PLACE CEEA CE VREI SA FACI ... un muncitor bun si talentat CISTIGA MAI MULT decit non-valorile care termina o facultate ca gisca prin apa, dupa care doar fac corectii gramaticale si asteapta sa le pice para malaiata in gura si se bat ca chiorii pentru ciolan ... in strainatate nu ai ce face cu diplomele romanesti pentru ca proprietarii lor cred ca este doar un bilet pentru salariu mai mare ... FALS ... si la toate astea presupunem ca esti SINGURA, fara PARINTI si fara sa fii maritata ... si eu ma indoiesc ca se intrunesc absolut toate aceste conditii ... ceea ce spui, e un cliseu PENIBIL si care se mai foloseste astazi de fostii tarani adusi la oras, actuali pensionari dezamagiti, care dupa ce si-au selectionat copii, ii bombardeaza cu lozinci - fa facultate sa ai parte (nu conteaza ca nu iti place trebuie sa fie cea mai ''banoasa'') ... hai sa fim seriosi ... ... NU EXISTA COPIL NEDORIT !!! ...... ceva important ... DE TINE A AVUT CINEVA GRIJA, TU TREBUIE SA AI GRIJA DE ALTII, SI ALTII DE TINE ... asa functioneaza o societate normala ... este un egoism cinic extrem sa spui - '' trebuie sa renunti la toata viata ta ca sa ai grija de copil '' ... dar de tine si de parintii tai de ce au avut grija altii ? ... [/quote] toate se fac la timpul lor si parerea mea e k intai tre' sa-ti faci o cariera si dupa aia sa te gandesti la o familie.........app, eu vorbesc de facultate adevarata,de stat, la care dai examen ca sa intri, nu la care poti sa intri cu un dosar si p urma sa platesti k sa iei examenele si la care tre' sa inveti cu adevarat unde nu ai timp sa schimbi si scutece intre timp chestia cu facultatea e o pierdere de timp m-a facut sa raman asa si sa zic ........facultatea pe care o s-o urmez are o stransa legatura cu ceea ce imi placedaca tu preferi sa dai cu sapa pentru ca un muncitor castiga mai bine e treaba ta, poate asta e nivelul tau(s-a vazut asta din mesajul pe care l-ai lasat pentru ca nu ai reusesti sa-ti exprimi opinia fara sa jignesti) iar pentru curiozitatea mea....mama si tata au vrut amandoi un copil asa ca au avut cum sa-si concentreze toata atentia asupra mea
|
||
|
badkitty Postat pe 5 Octombrie 2009 23:03 |
||
De la: badkitty, la data 2009-10-05 23:03:18 toate se fac la timpul lor si parerea mea e k intai tre' sa-ti faci o cariera si dupa aia sa te gandesti la o familie.........app, eu vorbesc de facultate adevarata,de stat, la care dai examen ca sa intri, nu la care poti sa intri cu un dosar si p urma sa platesti k sa iei examenele si la care tre' sa inveti cu adevarat unde nu ai timp sa schimbi si scutece intre timp chestia cu facultatea e o pierdere de timp m-a facut sa raman asa si sa zic ........facultatea pe care o s-o urmez are o stransa legatura cu ceea ce imi placedaca tu preferi sa dai cu sapa pentru ca un muncitor castiga mai bine e treaba ta, poate asta e nivelul tau(s-a vazut asta din mesajul pe care l-ai lasat pentru ca nu ai reusesti sa-ti exprimi opinia fara sa jignesti) iar pentru curiozitatea mea....mama si tata au vrut amandoi un copil asa ca au avut cum sa-si concentreze toata atentia asupra mea [/quote]... aloooo ... trezeste-te fataaaaaa ... VISEZI cu ochii deschisi !!! ... poti sa iti bagi facultatea in c_r ... fii pozitiva ... NU VEI AVEA NICIODATA VREO SANSA ... locurile bune se dau cu relatii si spaga ... pentru restul urmeaza o perioada lunga de batai in surdina pentru ciolan care nu se vor termina pina nu vei iesi la pensie ... si atunci de ce sa te auto-schilodesti VISIND ... de ce sa iti termini viata luptind pentru ciolan ... ... a ''da cu sapa'' e un mod IDIOT de a te exprima si care e complet in afara realitatii ... dar chiar si asa ... prefer, datul cu sapa (de parca toti cei care nu au facut o facultate sau nu o practica asta ar face) sau mulsul oilor, e o indeletnicire mult mai sanatoasa si mai BANOASA decit sa imi distrug nervii incercind continuu sa ocup locul altuia, care e la fel de incompetent pe cit as fi si eu( e normal sa uiti de meserie cind te preocupa doar sapatul gropilor) ... sa fim seriosi, 70% din absolventii de facultate NU PROFESEAZA ceea ce au invatat, iar din restul (30%) doar vreo 5-10% chiar au invatat ceva si au avut si norocul de a nimeri undeva unde pot creste profesional (nu prin curvarasie si pupincurism) ... ma umfla risul vazndu-va atit de idealisti incit va auto-schiloditi chiar inainte de a sti ce va deveni viata voastra ... ... ... mai fata, eu te invat de bine ... nu te compromite degeaba ... ia ce ai in mina si zi mersi ... ... si tu esti ''selectionata'' ? ... ai grija ca ''atentia'' parintilor o sa nu o platesti scump inainte de ati da seama ... aceasta ''atentie'' de obicei a creat monstrii(mai mici sau mai mari dar cu aceleasi ''calitati'' - individualism, cinism, lipsa de etica si de valori, ...) ... ai grija ... sa nu treaca anii si sa realizezi ca NU AI FACUT NIMIC DIN CE ITI DOREAI, si ai ascultat niste sfaturi izvorite din frustrari ... sint multe fetitze/baietizei care platesc acum ''sfaturile'' parintilor ... ... uita-te si o sa ii vezi ... 35-40 de ani, divortati sau inca in cautarea ''idealului'' ... muncesc din greu dar nu stiu pentru cine si pentru ce ... iar parintii le sint ''alaturi'' intotdeauna ...
|
||
|
marco918 Postat pe 6 Octombrie 2009 01:15 |
||
De la: marco918, la data 2009-10-06 01:15:03De la: badkitty, la data 2009-10-05 23:03:18 ... aloooo ... trezeste-te fataaaaaa ... VISEZI cu ochii deschisi !!! ... poti sa iti bagi facultatea in c_r ... fii pozitiva ... NU VEI AVEA NICIODATA VREO SANSA ... locurile bune se dau cu relatii si spaga ... pentru restul urmeaza o perioada lunga de batai in surdina pentru ciolan care nu se vor termina pina nu vei iesi la pensie ... si atunci de ce sa te auto-schilodesti VISIND ... de ce sa iti termini viata luptind pentru ciolan ... ... a ''da cu sapa'' e un mod IDIOT de a te exprima si care e complet in afara realitatii ... dar chiar si asa ... prefer, datul cu sapa (de parca toti cei care nu au facut o facultate sau nu o practica asta ar face) sau mulsul oilor, e o indeletnicire mult mai sanatoasa si mai BANOASA decit sa imi distrug nervii incercind continuu sa ocup locul altuia, care e la fel de incompetent pe cit as fi si eu( e normal sa uiti de meserie cind te preocupa doar sapatul gropilor) ... sa fim seriosi, 70% din absolventii de facultate NU PROFESEAZA ceea ce au invatat, iar din restul (30%) doar vreo 5-10% chiar au invatat ceva si au avut si norocul de a nimeri undeva unde pot creste profesional (nu prin curvarasie si pupincurism) ... ma umfla risul vazndu-va atit de idealisti incit va auto-schiloditi chiar inainte de a sti ce va deveni viata voastra ... ... ... mai fata, eu te invat de bine ... nu te compromite degeaba ... ia ce ai in mina si zi mersi ... ... si tu esti ''selectionata'' ? ... ai grija ca ''atentia'' parintilor o sa nu o platesti scump inainte de ati da seama ... aceasta ''atentie'' de obicei a creat monstrii(mai mici sau mai mari dar cu aceleasi ''calitati'' - individualism, cinism, lipsa de etica si de valori, ...) ... ai grija ... sa nu treaca anii si sa realizezi ca NU AI FACUT NIMIC DIN CE ITI DOREAI, si ai ascultat niste sfaturi izvorite din frustrari ... sint multe fetitze/baietizei care platesc acum ''sfaturile'' parintilor ... ... uita-te si o sa ii vezi ... 35-40 de ani, divortati sau inca in cautarea ''idealului'' ... muncesc din greu dar nu stiu pentru cine si pentru ce ... iar parintii le sint ''alaturi'' intotdeauna ... [/quote] doamne.....nu-mi vine sa cred ceea ce vad....prostia in romania a ajuns fara limite...si ce dak toata gloata da spaga nu inseamna ca eu nu voi reusi prin cai cinstite si pentru cultura ta generala exista sanse chiar bune sa gasesti un servici chiar din timpul facultatii(logic k nu ai cum sa stii asta....pot paria ca nu cunosti pe nimeni care a reusit asta )am ajuns ca la noi sa fie un model de urmat becali?...prostie, oi si bani......ma amuza din ce in ce mai mult situatia asta...auzi sa ma distrug facand facultate mare e gradina lui Dumnezeu....pastreaza-ti sfaturile pentru copii tai eu nu ti-am cerut nicio parere, si k sa stii fac ce vreau eu pt viitorul meu si nimeni nu are dreptul sa-mi spuna ce sa fac....cu atat mai putin tu knd citesc asemenea mesaje pur si simplu mi se face mila de soarta romanilor......nu degeaba ne merge atat de prost dak avem mentalitatea spaga si merge si asa nu vor avansa niciodata |
||
|
badkitty Postat pe 6 Octombrie 2009 21:04 |
||
De la: badkitty, la data 2009-10-06 21:04:05De la: marco918, la data 2009-10-06 01:15:03De la: badkitty, la data 2009-10-05 23:03:18 doamne.....nu-mi vine sa cred ceea ce vad....prostia in romania a ajuns fara limite...si ce dak toata gloata da spaga nu inseamna ca eu nu voi reusi prin cai cinstite si pentru cultura ta generala exista sanse chiar bune sa gasesti un servici chiar din timpul facultatii(logic k nu ai cum sa stii asta....pot paria ca nu cunosti pe nimeni care a reusit asta )am ajuns ca la noi sa fie un model de urmat becali?...prostie, oi si bani......ma amuza din ce in ce mai mult situatia asta...auzi sa ma distrug facand facultate mare e gradina lui Dumnezeu....pastreaza-ti sfaturile pentru copii tai eu nu ti-am cerut nicio parere, si k sa stii fac ce vreau eu pt viitorul meu si nimeni nu are dreptul sa-mi spuna ce sa fac....cu atat mai putin tu knd citesc asemenea mesaje pur si simplu mi se face mila de soarta romanilor......nu degeaba ne merge atat de prost dak avem mentalitatea spaga si merge si asa nu vor avansa niciodata[/quote] ... iar visezi ... spaga este larg folosita in lumea ''civilizata'' la care vrei sa accezi ... habar nu ai in cite feluri le aplica (lobby, bonus for succes, tips, ...) ca si bagatul pumnului in gura ... diferenta majora este insa ca unii nu au uitat cine sint si stau uniti intre ei, ceea ce la romani s-a cam terminat ... nu saliva la ceva ce doar banuiesti ca straluceste ... ca aia sa iti dea lectii acum a trebuit ca foarte multe generatii de-ale lor sa faca eforturi si sa jupoaie pe altii ... bogatia lor e acoperita de generatii de sudoare si acum, mai putin in romania, se traieste din grasimea acelor timpuri ... romanii sint doar foarte confuzi si dezbinati ... ceea ce aia nu au fost niciodata ... nu le-a fost rusine, ca multora ca tine, de stradunii lor, de credinta si valorilor lor ... dar asta nu inseamna ca ei nu sint jucati pe degete de trepadusii lor ... ... una e sa te duci in vacanta in strainatate salivind la ceea ce vezi si alta sa stai acolo zeci de ani si sa intelegi istoria, cultura, mentalitatea ... ... apropo ... ''joburile'' de care spui sint in companii straine ... cind nasul tau se va ridica mai mult decit e economic pentru ei isi vor lua sacosa si vor pleca ... nu te entuziasma degeaba ca nu ai de ce ... multi din romania nu inteleg inca ca succesul lor este de fapt succesul altor romani ... iar in conditiile in care cea mai mare resusa, agricultura, este pe mina citorva ''smecheri'' si importam 70% din alimentepe termen lung e cam penibila ''speranta'' ta ... ... becali macar nu are nesimtirea (sau e doar prostie) de asi ascunde banii pe care ia cistigat jonglind cu rapacitatea multor gulere alba ... dar tu vezi pe undeva investite miliardele furate sau primite ca spaga ? ... banii aia stau blocati prin paradisuri fiscale in loc sa genereze locuri de munca ... asa ca nu prea l-ai nimerit pe becali ...
|
||
|
marco918 Postat pe 7 Octombrie 2009 01:10 |
||
...apropo ... *** nimeni nu are dreptul sa imi spuna mie ce sa fac *** ... deja esti bolnava de individualismul jalnic romanesc ... utopia romaneasca de care sufera majoritatea, care se cred prea destepti, prea educati, prea plini de calitati, PREA UNICI, ca sa il inteleaga/asculte pe celalalt ... asa ca degeaba iti este ''mila'' de romani ... ar trebui sa iti fie mila de tine, in primul rind ... ... intr-un fel te inteleg, esti ceea ce sint si cei din jurul tau ... va lipsesc niste baze si acum sinteti usor de manipulat prin clisee si lozinci ... visati la maxim ca apoi sa va multumiti cu din ce in ce mai putin din ce ati putea realiza in modul idealist ai acum ... repetati utopiile altora ...
|
||
|
marco918 Postat pe 7 Octombrie 2009 01:43 |
||
...badkitty ... interesant cum a deviat subiectul topicului spre SINGURUL ASPECT CARE TE INTERESEAZA IN VIATA ... acelasi individualism sadic as putea spune ... e jalnic sa vezi cum ati ramas cu atit de putine subiecte care va intereseaza in viata ... TOTUL in slujba ''succesului'' ... e mai rau ca pe vremea cind tigarile kent si sapunul lux erau dovada ''realizarii in viata'' ... mult mai rau ...
|
||
|
marco918 Postat pe 7 Octombrie 2009 01:56 |
||
De la: marco918, la data 2009-10-07 01:56:26...badkitty ... interesant cum a deviat subiectul topicului spre SINGURUL ASPECT CARE TE INTERESEAZA IN VIATA ... acelasi individualism sadic as putea spune ... e jalnic sa vezi cum ati ramas cu atit de putine subiecte care va intereseaza in viata ... TOTUL in slujba ''succesului'' ... e mai rau ca pe vremea cind tigarile kent si sapunul lux erau dovada ''realizarii in viata'' ... mult mai rau ... trebuie sa recunosc ca am exagerat cu faza "nimeni nu are dreptul sa-mi spuna ce sa fac".....accept sfaturi si le iau in considerare doar pe cele pe care mi le dau parintii si prietenii foarte apropiati eu doar mi-am spus opinia nu am vrut sa deviez de la subiectul topicului, tu ai insistat sa imi dai sfaturi ca eu nu ti le-am cerut.....(daca tot vroiai sa raspunzi la primul meu comentariu puteai sa zici ca nu esti de acord cu mine si gata) si nu e singurul lucru care ma intereseaza.....n-as vrea sa deviez din nou si sa zic la ce alte lucruri mai dau atentie sper ca am lamurit lucrurile.....
|
||
|
badkitty Postat pe 8 Octombrie 2009 17:48 |
||
De la: badkitty, la data 2009-10-08 17:48:45De la: marco918, la data 2009-10-07 01:56:26...badkitty ... interesant cum a deviat subiectul topicului spre SINGURUL ASPECT CARE TE INTERESEAZA IN VIATA ... acelasi individualism sadic as putea spune ... e jalnic sa vezi cum ati ramas cu atit de putine subiecte care va intereseaza in viata ... TOTUL in slujba ''succesului'' ... e mai rau ca pe vremea cind tigarile kent si sapunul lux erau dovada ''realizarii in viata'' ... mult mai rau ... ... reteta ''succesului'' ... sfaturile parintilor si ale prietenilor ... reteta dupa care romania a ajuns in situatia in care este ... SI CE TE FACI CIND SFATURILE SINT ACELEASI IAR REZULTATUL SE REPETA ? ... cu ce te-ar ajuta prietenii sau parintii, daca ai ramine insarcinata, bineinteles si nemaritata, pentru ca ma indoiesc ca parintii tai isi doresc pe cineva prea apropiat de tine, inainte de a iti termina facultatea si ''a-ti fi trait viata'' ... asa cum gindesc 80% din parintii de astazi si 95% dintre prietenii din romania (pentru care o problema este un subiect de birfa atita timp cit nu sint ei protagonistii) ... imi spui si mie ? ... ... scuze ca am continuat, dar ai intervenit ca musca in lapte ... nu esti independenta, nici financiar, nici moral, nici social ... nu ai copii ... nu ai crescut copii ... NU STII DESPRE CE VORBESTI ... si totusi ai afirmat ceva ... ceea ce ai face TU ? ... pe baza la ce ? ... ... a FRICII ??? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 9 Octombrie 2009 02:44 |
||
|
... badkitty ... unii mai reusesc sa recunoasca ... destul de putini si destul de voalat ... dar nu ma indoiesc ca tu esti o exceptie ... nu mai rid ... ... http://www.kudika.ro/editorial/191/Primii-10-ani-sunt-grei ... |
||
|
marco918 Postat pe 9 Octombrie 2009 03:42 |
||
De la: marco918, la data 2009-10-09 02:44:24De la: badkitty, la data 2009-10-08 17:48:45De la: marco918, la data 2009-10-07 01:56:26...badkitty ... interesant cum a deviat subiectul topicului spre SINGURUL ASPECT CARE TE INTERESEAZA IN VIATA ... acelasi individualism sadic as putea spune ... e jalnic sa vezi cum ati ramas cu atit de putine subiecte care va intereseaza in viata ... TOTUL in slujba ''succesului'' ... e mai rau ca pe vremea cind tigarile kent si sapunul lux erau dovada ''realizarii in viata'' ... mult mai rau ... da...ascult sfaturile parintilor pentru ca sunt foarte bune iar atunci cand nu sunt de acord cu ei nu ezit sa le spun asta.........nu o sa ascult in veci sfaturi de e forumuri de la oameni pe care nu-i cunosc si care nu ma cunosc daca am doar 16 ani si nu sunt indepandenta nu inseamna ca nu pot sa si gandesc si nu inseaman ca nu voi reusi in felul in care mi-am propus....eu zic sa-ti vezi de viata ta pentru ca nu o sa ma convingi oricum ca gresesc prin deciziile mele |
||
|
badkitty Postat pe 9 Octombrie 2009 19:00 |
||
De la: badkitty, la data 2009-10-09 19:00:20De la: marco918, la data 2009-10-09 02:44:24De la: badkitty, la data 2009-10-08 17:48:45De la: marco918, la data 2009-10-07 01:56:26...badkitty ... interesant cum a deviat subiectul topicului spre SINGURUL ASPECT CARE TE INTERESEAZA IN VIATA ... acelasi individualism sadic as putea spune ... e jalnic sa vezi cum ati ramas cu atit de putine subiecte care va intereseaza in viata ... TOTUL in slujba ''succesului'' ... e mai rau ca pe vremea cind tigarile kent si sapunul lux erau dovada ''realizarii in viata'' ... mult mai rau ... ... fetitza ... nu inteleg nimic ... CE DECIZII AI TU DE LUAT ??? ... ce te-am ''sfatuit'' eu si ce te-au ''sfatuit'' parintii ? ... fii sincera CU TINE si recunoaste ca nu ai discutat niciodata asa ceva cu parintii !!! ... nici macar nu ai lasat sa se banuiasca ca ai putea vreodata sa fii in aceasta situatie ... SI VEI FI ... pentru ca de ceea ce tie frica de aia nu scapi si daca nu gindesti logic si pozitiv o sa o iei in barba ca majoritatea ... nimic mai mult ... atunci vei vedea ce inseamna ''decizia'' ta fata de ''decizia'' parintilor ... cind numai ideea (absolut normala de altfel daca e privita ca un fapt de viata normala si natural) iti va provoca panica si te va face sa accepti orice ''solutie'' care va fi mai puternica decit ceea ce iti inchipui tu ca reprezinti ca si caracter, valori, morala sau etica ... sa nu mai vorbim de o gramada de alte chestii pe care le vei sterge ca si cind nu au fost ... NICI NU VEI REALIZA CE SE INTIMPLA CU TINE ... scuza-ma, imi face placere sa vad tineri interesati de subiect ... dar ... HABAR NU AVETI DESPRE CE VORBITI ... si cind veti avea (majoritatea ramin la stadiul de a banui ceva, dar sint prea spalati la creier sa mai inteleaga) pentru multe va fi prea tirziu sau va costa TIMP si BANI care nu si-ar fi avut rostul daca totul era facut la timpul lui ... intradevar parintii sint cei carora trebuie sa le dai credit, dar gindeste si tu, s-ar putea ca dragostea (frustrarile si visele) lor pentru tine sa te transforme in victima ... a devenit aproape o banalitate asta in familiile cu copii selectionati si putini ... egoismul si cinismul a devenit atit de natural incit nici nu mai e observat ... mai adaugam si cliseele importate in ultimii 60-70 de ani si iese ceea vezi astazi in jurul tau ... societatea putregaita de astazi este rezultatul individualismului, a lipsei de valori, de traditii, a negarii trecutului ... chiar daca toti neaga EI sint cei care au ajutat romania sa devina atit de jegoasa si fizic si moral ... |
||
|
marco918 Postat pe 12 Octombrie 2009 23:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| invatati-ma va rog | 6 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:41 |
| Intrerupere de sarcina Bucuresti | 1 | De la: mylady1984 3 Martie 2011 18:24 |
| am pierdut pe cineva drag | 30 | De la: e_lory_bebelusa 3 Aprilie 2012 22:36 |
|
|
||
| saluatre | 9 | De la: mihai_sufletist 31 Martie 2012 12:45 |
| Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu | 738 | De la: gabi_4u_ever 14 Mai 2011 16:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.