Setari Cookie-uri

avortul - crima?

De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-10-04 13:13:20daaa a devenit exasperant , unde mi pui ca omul e trait prin strainataturi si au vine sa dea lectii de moralitate , ma amuza prostii,pana la un punct cand devin agasanti,daca nu ii merge cu biblia se apuca de jigniri , daca nu ii merge nici cu astea ,se apuca de propovaduit clisee morale aplicabile doar in teori s mananca rahatel ca ceilalti snt rupti de realitate...

dar ce sa-i faci asta e , oml nu vrea sa inteleaga si pace, deciziile pe care le uam in viata sun cele pt care platim individual, eu sper sa-si adca aminte despre biblie si sa o fi citit intr-adevar ,ca acolo scrie alb pe negru,nu judeca pt ca la randul tau sa nu fi judecat.

imi aminteste despre o pedeapsa rezervata in viata de apoi ,preotilor care isi icalca juramintele sfinte in viata de zi cu zi....or sa isi asclte unul altia predicile in iad .

ma amuza teribil imagiea lui marca in cazanul cu zmoala si ascultand plictisit propriile aberatii dar de la altul asemenea lui....
ca tot improasca cu focurile gheenei si el cu cucoana lourdes....

subscriu la ceea ce ai spus si tu,am scris si eu pe celalalt topic al aleia ce spune ca un copil de la Dzeu e o binecuvantare.... si observ aici 2obsedati care au principala ocupatie de a jigni si a se da mari cunoscatori.Daca pe Lourdes o mai inteleg pt ca e femeie ,pe asta ce e unul care traieste pe alta lume,nu-l inteleg deloc....
luyyzz
Postat pe 12 Octombrie 2009 23:31
Se pare ca a cazut netul sau s-a intamplat ceva cu postarea....pt ca spuneam de tanti Lourdes care a zis ca un copil provenit dintr-un viol,e o binecuvantare de la Dzeu.... ......puteti crede asa ceva?
Cat despre raspunsul la intrebare-nu-consider ca avortul nu e o crima ,ci o alegere a fiecarei femei,libere sa faca ce doreste cu ea si viata ei,neluand in seama concepte perimate si total anacronice cu timpurile pe care le traim.
Precizez din nou ca imi doresc copii si nu am facut niciun avort pana acum ,dar cu siguranta as apela la aceasta metoda ,daca copilului din mine nu i-as putea oferi un trai decent sau as descoperi ca sufera de malformatii grave care i-ar chinui existenta ulterioara.Pt cele care arunca in continuare cu ziceri bisericesti sau ameninta cu Dzeu,nu le-as dori vreodata sa aiba un copil bolnav grav care sa-si constientizeze starea si sa-si blesteme existenta.Tot vedem pe la tv si nu numai femei cu multi copii care ajung la stiri plangandu-se ca nu au ce sa le dea sa manance,asta e lumea in care vreti voi sa vina pe lume copii?Credeti ca in zonele sarace ale lumii,un copil inseamna o bucurie?
Lasati prelegerile si nu mai condamnati femei ce aleg la un moment dat acesta solutie,iar pt fetele din tabara cealalta-nu va lasati afectate de vorbele unor straini indoctrinati ,care n-au nicio legatura ci vietile voastre!
luyyzz
Postat pe 12 Octombrie 2009 23:53
De la: luyyzz, la data 2009-10-12 23:31:44
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-10-04 13:13:20daaa a devenit exasperant , unde mi pui ca omul e trait prin strainataturi si au vine sa dea lectii de moralitate , ma amuza prostii,pana la un punct cand devin agasanti,daca nu ii merge cu biblia se apuca de jigniri , daca nu ii merge nici cu astea ,se apuca de propovaduit clisee morale aplicabile doar in teori s mananca rahatel ca ceilalti snt rupti de realitate...

dar ce sa-i faci asta e , oml nu vrea sa inteleaga si pace, deciziile pe care le uam in viata sun cele pt care platim individual, eu sper sa-si adca aminte despre biblie si sa o fi citit intr-adevar ,ca acolo scrie alb pe negru,nu judeca pt ca la randul tau sa nu fi judecat.

imi aminteste despre o pedeapsa rezervata in viata de apoi ,preotilor care isi icalca juramintele sfinte in viata de zi cu zi....or sa isi asclte unul altia predicile in iad .

ma amuza teribil imagiea lui marca in cazanul cu zmoala si ascultand plictisit propriile aberatii dar de la altul asemenea lui....
ca tot improasca cu focurile gheenei si el cu cucoana lourdes....

subscriu la ceea ce ai spus si tu,am scris si eu pe celalalt topic al aleia ce spune ca un copil de la Dzeu e o binecuvantare.... si observ aici 2obsedati care au principala ocupatie de a jigni si a se da mari cunoscatori.Daca pe Lourdes o mai inteleg pt ca e femeie ,pe asta ce e unul care traieste pe alta lume,nu-l inteleg deloc....

... subscrii LA CE ??? ... te invit sa mai recitesti si tu la ceea ce ''subscrii'' ... inteleg ca ''subscrii'' oriunde apare o balacareala sau mistocareala, dar se pare ca sinteti taaaare simple la bibilica ...
... spune ''doamne'' pe care o ''subscrii'' ... *** ...daca nu ii merge cu biblia se apuca de jigniri ... *** ... adica eu o ''amenintam'' cu asa ceva ... ... ca apoi sa foloseasca ''cliseele morale bune doar in teorii'' si sa revina dramatic ... *** ... sper sa-si adca aminte despre biblie ... *** ... ... mamaaaa, la ce PARANOIA ''subscriu'' duduitele astea !!! ... ... si bineinteles ca replica de atunci nu o mai posteaza ca sa nu ii faca rau ... ... CONSTIINTEI ...
marco918
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:02
Nu vrei tu sa ne scutesti cu prelegerile de 2 bani,ca nu ma intereseaza!!!De fapt nu mai incerca sa intrii intr-un dialog cu mine,ca nu ma impresionezi cu rastele tale isterice si vorbele de idiot doctorand
!O sa scriu de fiecare data pt a incuraja ,nu avortul,ci pe femeile care trec prin asemenea trauma!Asa ca ....poti sa-ti indesi vorbele in c*r de unde probabil le scoti....judecatorul lui peste ce esti!
luyyzz
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:07
De la: luyyzz, la data 2009-10-12 23:53:47Se pare ca a cazut netul sau s-a intamplat ceva cu postarea....pt ca spuneam de tanti Lourdes care a zis ca un copil provenit dintr-un viol,e o binecuvantare de la Dzeu.... ......puteti crede asa ceva?
Cat despre raspunsul la intrebare-nu-consider ca avortul nu e o crima ,ci o alegere a fiecarei femei,libere sa faca ce doreste cu ea si viata ei,neluand in seama concepte perimate si total anacronice cu timpurile pe care le traim.
Precizez din nou ca imi doresc copii si nu am facut niciun avort pana acum ,dar cu siguranta as apela la aceasta metoda ,daca copilului din mine nu i-as putea oferi un trai decent sau as descoperi ca sufera de malformatii grave care i-ar chinui existenta ulterioara.Pt cele care arunca in continuare cu ziceri bisericesti sau ameninta cu Dzeu,nu le-as dori vreodata sa aiba un copil bolnav grav care sa-si constientizeze starea si sa-si blesteme existenta.Tot vedem pe la tv si nu numai femei cu multi copii care ajung la stiri plangandu-se ca nu au ce sa le dea sa manance,asta e lumea in care vreti voi sa vina pe lume copii?Credeti ca in zonele sarace ale lumii,un copil inseamna o bucurie?
Lasati prelegerile si nu mai condamnati femei ce aleg la un moment dat acesta solutie,iar pt fetele din tabara cealalta-nu va lasati afectate de vorbele unor straini indoctrinati ,care n-au nicio legatura ci vietile voastre!

... mamii, vorbesti din cartile de ''planificare familiala'' rusesti ... tu chiar mori de foame ? ... chiar te minti singura cu clisee din astea ? ... chiar crezi ca toti parintii milioanelelor de copii avortati erau milogi, handicapati si schizofrenici ? ... nu ai facut avort (???) dar esti gata sa il faci ca sa nu sufere PROPRIUL COPIL ??? ... dar tu, CE ESTI ? ... doar un obiect personal al cuiva ? ... care are ''dreptul'' si ''responsabilitatea'' sa fie disponibila, sa munceasca, sa tremure de frica, de incertitudine, si care sa se automutileze de placere ? ... in timp ce va chinuiti mintea sa va luptati CU VOI INSIVA o gramada de aspecte importante trec pe linga voi ... si nu o sa intelegeti NIMIC ... traiti doar pentru voi si pentru simulacrul de ''independenta'' pe care il platiti cu virf si indesat ... ce mai conteaza trecutul, viitorul ... va doriti doar ca voi sa nu ''suferiti'' privind un IPOTETIC copil care se ''chinuie'' ...
marco918
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:10
PENIBILULE.....nu era vorba de mine,nu mor de foame stai relaxat,am fost la scoala,am un job ,deci nu te preocupa prea mult de situatia mea financiara.Tu esti ori orb de nu vezi ce sa intampla in jurul tau,sau prost pt ca nu pricepi!Nu are nimeni nevoie sa se justifice in fata ta ,ai inteles?
Deci nu mai scrie pe topicul pt femei,du-te si plimba-te prin curte pe la Obregia ,doar doar te-o asculta cineva!!!
luyyzz
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:15
De la: luyyzz, la data 2009-10-13 00:07:26Nu vrei tu sa ne scutesti cu prelegerile de 2 bani,ca nu ma intereseaza!!!De fapt nu mai incerca sa intrii intr-un dialog cu mine,ca nu ma impresionezi cu rastele tale isterice si vorbele de idiot doctorand
!O sa scriu de fiecare data pt a incuraja ,nu avortul,ci pe femeile care trec prin asemenea trauma!Asa ca ....poti sa-ti indesi vorbele in c*r de unde probabil le scoti....judecatorul lui peste ce esti!

... CE SA INCURAJEZI ??? ... ... ce stii tu despre acele femei ? ... ... frateeee, inteleg sa va ajutati dar asta duce la PROSTIE ... oricine are explicatii ... ... dar REALITATEA este cu totul alta ... CRUNTA si deloc umana sau romaneasca ... las aspectul MORAL si ETIC al celor mai multe dintre avorturi, daaaaar ce poti intelege de la o OPERATIE pe care o femeie o cere singura si prin care se auto-schilodeste fizic si moral ??? ... chiar le poti intelege asa, grosso modo, pe toate ??? ... si stalin intelegea multe si a ras vreo 80 de milioane de rusnacei ... acum nu mai este nevoie de el ...
marco918
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:15
De la: luyyzz, la data 2009-10-12 23:53:47Se pare ca a cazut netul sau s-a intamplat ceva cu postarea....pt ca spuneam de tanti Lourdes care a zis ca un copil provenit dintr-un viol,e o binecuvantare de la Dzeu.... ......puteti crede asa ceva?
luyyzz
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:16
De la: luyyzz, la data 2009-10-13 00:15:35PENIBILULE.....nu era vorba de mine,nu mor de foame stai relaxat,am fost la scoala,am un job ,deci nu te preocupa prea mult de situatia mea financiara.Tu esti ori orb de nu vezi ce sa intampla in jurul tau,sau prost pt ca nu pricepi!Nu are nimeni nevoie sa se justifice in fata ta ,ai inteles?
Deci nu mai scrie pe topicul pt femei,du-te si plimba-te prin curte pe la Obregia ,doar doar te-o asculta cineva!!!

... ... deci supremul dispret ... am fost la scoala (???), am un job (???) ... logica romaneasca ... de ai avem atitia handicapati cu diploma si totul se darima ... sint prea multi cunoscatori de gramatica ... si cam atit ... ... cultura, breeee ...
marco918
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:18

nebunii nu trebuie contrazisi....asa este,cum spui tu!
luyyzz
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:21
... stii ... de fapt daca nu ar fi ''teroarea'' din capul multora de a demonstra ca sau ajuns, poate atunci ai observa si tu ce este de fapt in jurul tau ... atunci ti-ai da seama cine este ... PENIBIL ...
marco918
De la: luyyzz, la data 2009-10-13 00:16:34
luyyzz
De la: luyyzz, la data 2009-10-13 00:21:07

... pa ... ... ''sustinatoarea'' lu'peste ...
marco918
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:22
De la: marco918, la data 2009-10-13 00:21:25... stii ... de fapt daca nu ar fi ''teroarea'' din capul multora de a demonstra ca sau ajuns, poate atunci ai observa si tu ce este de fapt in jurul tau ... atunci ti-ai da seama cine este ... PENIBIL ...

s-au ajuns......asa e corect.invata ,invata-ca tot spuneai de altii ca-s inculti
luyyzz
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:23
De la: Rune, la data 2009-03-30 02:03:16Da,avortul e o crima!!!!!In unele cazuri,poate fii justificat de unele probleme de sarcina(ce ar pune in pericol iminent viata mamei) sau de viol netratat cu anticonceptionale.Dar in afara cazurilor astora e abominabil si nu poate fii acceptat.Chestia cu 14,15 ani,greseala,ce ne facem e falsa.Nu te apuci sa faci sex fara sa fii in stare sa-ti asumi toate consecintele faptelor tale.Nu te apuci sa faci ceva fara sa fii informat in prealabil fara sa-ti iei masuri de precautie,fara sa te asiguri dupa aia ca ti-ai luat toate masuriile ca ceva nedorit sa nu se intample.Mai intalnesti des,argumentul tembel ca e mai bine sa avortezi decat sa-ti cresti copilul in conditii grele sau sa creasca la orfelinat.Toti ce spun aceste prostii se pun automat in pielea copiilor ucisi si superficial spun ca e mai bine pentru ei sa moara decat sa duca o viata grea?????Da cine sunteti voi sa spuneti asta????De unde stiti voi,mame ale omidei ce sunteti cum va decurge viata copiilor alora????Cum cuantificati voi fericirea,sentimentul de bucurie a faptului ca esti in viata,care ar fii greutatile alea ce nu ar permite unei entitati sa se bucure de viata sau sa existe?Am un prieten crescut la orfelinat,un om fericit,cu o dorinta incredibila de viata,cu un optimism incurabil,realizat,cu o familie frumoasa...Cine suntem noi ca sa le refuzam unora ca el viata?
marco918
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:23
De la: marco918, la data 2009-10-13 00:22:43

dispari cosmarule...de unde ai parut,ca pana acum n-am vazut un mai mare dobitoc pe aici!
luyyzz
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:24
De la: luyyzz, la data 2009-10-13 00:23:14
De la: marco918, la data 2009-10-13 00:21:25... stii ... de fapt daca nu ar fi ''teroarea'' din capul multora de a demonstra ca sau ajuns, poate atunci ai observa si tu ce este de fapt in jurul tau ... atunci ti-ai da seama cine este ... PENIBIL ...

s-au ajuns......asa e corect.invata ,invata-ca tot spuneai de altii ca-s inculti

... a fost intentionat ... stiam ca faci parte din gasca ''culta'' ... nu sinteti buni decit la birfulitza si la pus ''virgula'' ... LA MUNCAAAAA ...
marco918
De la: luyyzz, la data 2009-10-13 00:21:31
luyyzz
De la: marco918, la data 2009-10-13 00:24:36

... a fost intentionat ... stiam ca faci parte din gasca ''culta'' ... LA MUNCAAAAA ...

pt cine te crede,mai poti sa macanesti....singur....
luyyzz
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:26
De la: luyyzz, la data 2009-10-13 00:24:14
De la: marco918, la data 2009-10-13 00:22:43

dispari cosmarule...de unde ai parut,ca pana acum n-am vazut un mai mare dobitoc pe aici!

... ... vechea placa ... balacarelile si mahalagisme ... deeee, aici se termina ''cultura'' voastra ... sau de abia a inceput ??? ... ... hai, baga ... ''lamureste-ma'' ...
marco918
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:26
De la: luyyzz, la data 2009-10-13 00:26:35
De la: marco918, la data 2009-10-13 00:24:36

... a fost intentionat ... stiam ca faci parte din gasca ''culta'' ... LA MUNCAAAAA ...

pt cine te crede,mai poti sa macanesti....singur....

.... repet ... PAAAAaaaaaa ... dute pe topicuri mai la nivelul tau ... mai aproape de ''realitate'' ...
marco918
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:28
De la: marco918, la data 2009-10-13 00:23:53
De la: Rune, la data 2009-03-30 02:03:16Da,avortul e o crima!!!!!In unele cazuri,poate fii justificat de unele probleme de sarcina(ce ar pune in pericol iminent viata mamei) sau de viol netratat cu anticonceptionale.Dar in afara cazurilor astora e abominabil si nu poate fii acceptat.Chestia cu 14,15 ani,greseala,ce ne facem e falsa.Nu te apuci sa faci sex fara sa fii in stare sa-ti asumi toate consecintele faptelor tale.Nu te apuci sa faci ceva fara sa fii informat in prealabil fara sa-ti iei masuri de precautie,fara sa te asiguri dupa aia ca ti-ai luat toate masuriile ca ceva nedorit sa nu se intample.Mai intalnesti des,argumentul tembel ca e mai bine sa avortezi decat sa-ti cresti copilul in conditii grele sau sa creasca la orfelinat.Toti ce spun aceste prostii se pun automat in pielea copiilor ucisi si superficial spun ca e mai bine pentru ei sa moara decat sa duca o viata grea?????Da cine sunteti voi sa spuneti asta????De unde stiti voi,mame ale omidei ce sunteti cum va decurge viata copiilor alora????Cum cuantificati voi fericirea,sentimentul de bucurie a faptului ca esti in viata,care ar fii greutatile alea ce nu ar permite unei entitati sa se bucure de viata sau sa existe?Am un prieten crescut la orfelinat,un om fericit,cu o dorinta incredibila de viata,cu un optimism incurabil,realizat,cu o familie frumoasa...Cine suntem noi ca sa le refuzam unora ca el viata?
marco918
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:29
De la: luyyzz, la data 2009-10-13 00:24:56
De la: luyyzz, la data 2009-10-13 00:21:31
luyyzz
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:30
De la: wind_of_change, la data 2008-08-09 16:18:05avortul este o crima. Daca Dumnezeu a pus viata acolo, a facut-o cu un scop si nu te va lasa singura...

mai multe puteti citi pe www.avort.ro, aici sunt marturii ale fetelor care au facut avort, imagini si articole despre ce se intampla in timpul unui avort...

marco918
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:34
Se pare ca a cazut netul sau s-a intamplat ceva cu postarea....pt ca spuneam de tanti Lourdes care a zis ca un copil provenit dintr-un viol,e o binecuvantare de la Dzeu.... ......puteti crede asa ceva?
luyyzz
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:38
... papushica... poti sa imi spui si mie PAREREA TA ... gindita si argumentata ? ... ziceai ceva de ''educatie'', de clisee si de ceea ce se intimpla in jurul ''tau'' ... poti fi mai mult decit un papagal care repeta niste fraze care, fara sa stii de ce, ti-au placut ? ... poti trece de faza repetatului mecanic al unor prostii ? ...

... deci PAREREA SI ARGUMENTELE TALE !!! ... vreau sa ma distrez ... sa stii ca te inteleg ... scoala si job-ul nu te invata sa ai ceva principii ... din contra ... arata ce ai ''invatat'' ...
marco918
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:38
De la: marco918, la data 2009-10-13 00:38:59... papushica... poti sa imi spui si mie PAREREA TA ... gindita si argumentata ? ... ziceai ceva de ''educatie'', de clisee si de ceea ce se intimpla in jurul ''tau'' ... poti fi mai mult decit un papagal care repeta niste fraze care, fara sa stii de ce, ti-au placut ? ... poti trece de faza repetatului mecanic al unor prostii ? ...

... deci PAREREA SI ARGUMENTELE TALE !!! ... vreau sa ma distrez ... sa stii ca te inteleg ... scoala si job-ul nu te invata sa ai ceva principii ... din contra ... arata ce ai ''invatat'' ...

Tu nu stii ce inseamna opinie?Cum voi ca niste indobitociti ati spus ceva,au fost si alte persoane care au alte pareri.
Deci parerea mi-am spus-o si o sustin , nu mai incerca sa dialoghezi ,pt ca nu-ti voi mai raspunde tie,pur si simplu nu merita osteneala....
luyyzz
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:43
De la: luyyzz, la data 2009-10-13 00:43:45
De la: marco918, la data 2009-10-13 00:38:59... papushica... poti sa imi spui si mie PAREREA TA ... gindita si argumentata ? ... ziceai ceva de ''educatie'', de clisee si de ceea ce se intimpla in jurul ''tau'' ... poti fi mai mult decit un papagal care repeta niste fraze care, fara sa stii de ce, ti-au placut ? ... poti trece de faza repetatului mecanic al unor prostii ? ...

Tu nu stii ce inseamna opinie?Cum voi ca niste indobitociti ati spus ceva,au fost si alte persoane care au alte pareri.
Deci parerea mi-am spus-o si o sustin , nu mai incerca sa dialoghezi ,pt ca nu-ti voi mai raspunde tie,pur si simplu nu merita osteneala....

... papushica ... si opinia mea cind vei fi violata va fi ca - MERITAI ... asa, pur si simplu ... crezi ca e corect sa mai adaug si niste epitete si ceva balacareli ca sa ma comport ca tine ??? ... daca nu vrei sa ''dialoghezi'' inseamna ca esti pe DINAFARA ... nu stii ce vorbesti si repeti papagaliceste clisee si fraze care ti-au placut ... bine ca nu sint din filme ... ... si tu te-oi crede tot in fel de fruntea tarii ... gata sa dai ''sfaturi'' ... pe ce baza, nu stiu ... si nu esti singura ...
marco918
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:49
De la: luyyzz, la data 2009-10-13 00:38:46Se pare ca a cazut netul sau s-a intamplat ceva cu postarea....pt ca spuneam de tanti Lourdes care a zis ca un copil provenit dintr-un viol,e o binecuvantare de la Dzeu.... ......puteti crede asa ceva?
luyyzz
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:51
... spui ca ''intelegi'' ... CE INTELEGI ??? ... o intelegi si pe cordiciunea de 14 ani care se cracaneaza prin boscheti (cica ii lipseste ''educatia sexuala''), pe duduia care a facut 20 si ceva de avorturi, pe cea care avorteaza dupa o escapada cu vecinul sau cu seful, pe ... ... dar pe cele care s-au procopsit cu cancere, nu le intelegi ? ... sau au ramas sterile ? ... sau ... dar pe cea presata de parinti, amici si ''societate'' ca sa intre in cliseele voastre PENIBILE ... scoala, job, ''trait viata'', avorturi, copii cu tratamente de fertilitate, ... ??? ...
marco918
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Urgenta avort! 16 De la: kutzy 5 Iulie 2012 23:54
avortoni pentru supa..da.. e adevarat! din pacate! 12 De la: 29 Februarie 2012 22:11
Ajutor 11 De la: kudika_nikole 18 Ianuarie 2012 01:42
un sfat 57 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 21:17
avortul - crima? 463 De la: Josie 18 Iulie 2013 09:48