Setari Cookie-uri

barbatul din zodia balanta

De la: just_an_angel, la data 2009-02-17 13:30:58in opinia mea..barbatul balanta este fermecator..dar in acelasi timp poate face o femeie sa sufere enorm...eu una m-am lecuit..nu mai vreau sa aud de barbati balanta toata viata..sunt fermecatori e adevarat..te pot seduce ff repede...dar tot atat d repede se plictisesc...

Da, corect. Mai sunt si metode prin care pot fi tinuti pe langa casa, dar e tare greu tocmai de-aia ca se plictisesc repede.

Alice20147
Postat pe 17 Februarie 2009 19:32
De la: Mircea_O, la data 2009-02-17 16:35:47"Interesanta si foarte bogata prezentarea defectelor zodiei, poti te rog oferi sursa sa citesc si la alte zodii?"
Era o brosurica, iesita prin 1993 parca... Nu am copiat decit zodia asta, imi pare rau.

Nu-i bai . Multumesc oricum pt raspuns :)
diana77
Postat pe 18 Februarie 2009 16:22
simihaela .... si eu sunt sigura ca te vei vedea cu el. poate ca, undeva in sufletul tau, ai asteptat/visat la clipa asta. nu o pierde ! desi, vorbesc din experienta,s-ar putea sa suferi iar. dar , mai bine asa decat sa te chinuie indoiala dupa aceea. sa ma tii la curent draga mea. iti doresc tot binele
oanattoma
Postat pe 19 Februarie 2009 11:13
Eu de exemplu cred ca in general balantele sunt foarte vorbarete. Iar barbatul balanta, nu stiu ce sa spun, cred ca trebuie sa stii cand sa intervii in discutie cu el, altfel . . . nu se sfarseste bine.
Maricruz
Postat pe 19 Februarie 2009 15:06
De la: Maricruz, la data 2009-02-19 15:06:12Eu de exemplu cred ca in general balantele sunt foarte vorbarete. Iar barbatul balanta, nu stiu ce sa spun, cred ca trebuie sa stii cand sa intervii in discutie cu el, altfel . . . nu se sfarseste bine.

da-mi si mie mai multe detalii, te rog! In care moment al relatiei crezi tu ca e valabil? Tot timpul, sau doar la inceput in faza de prezentari etc.??? Chiar sunt curioasa. Astept detaliile.

Merci anticipat.
Alice20147
Postat pe 23 Februarie 2009 18:50
O femeie ii atrage pe barbati cu ajutorul farmecului ei si ii pastreaza cu ajutorul propriilor lor vicii.....daca le afla.

Cred ca aceasta este esenta pana la urma si este valabila pentru toate semnele zodiacului.

o_mona_oarecare
Postat pe 25 Februarie 2009 19:17

Postat pe 28 Februarie 2009 18:33
pentru ca scorpiil eau noroc!

Postat pe 28 Februarie 2009 18:39
De la: kudika000443, la data 2009-02-28 18:39:39pentru ca scorpiil eau noroc!

Da, poate ca scorpiile au mai mult noroc, dar eu cred ca ce e al meu e pus deoparte

Am gasit o melodie cu videoclip care se potriveste cu relatiile barbatului Balanta, asa cum il stiu eu

http://www.youtube.com/watch?v=ycekLtDDGnc (Patricia Kaas - Les Hommes Qui Passent)

Les hommes qui passent, je sens
qu'ils ont le coeur à marr�e basse, des envies d'oc�an
Les hommes qui passent pourtant
qu'est-ce que j'aimerais en voler un pour un mois, pour un an
Les hommes qui passent, maman
ne me donnent jamais rien que de l'argent ...

m'envoient toujours des cartes postales des Bahamas, maman.
Les hommes qui passent tout le temps
sont musiciens, artistes, peintres, trop com�diens souvent.
m'offrent toujours une jolie chambre avec terrasse, maman.

Cam asa se intampla cu barbatii astia... in loc de sentimente, ei ofera altceva - sex, bani... Poate ca suntem noi prea pretentioase, prea sentimentale sau ...cine stie, poate prea cerebrale. Nu cred ca este doar noroc, scanteile si fluturasii din stomac mai necesita si altceva. Daca aflati ce, sa-mi spuneti!

Cred ca e mai usor sa cuceresti un barbat Balanta decat sa-l pastrezi
o_mona_oarecare
Postat pe 5 Martie 2009 16:30
Nu pot sa cred :)) stau de vreo ora si ceva si citesc ...am citit toate toate mesajele. si mi se pare incredibil !! n-am crezut niciodata in chestiile astea cu zodiile...dar dupa subiectul asta pot sa afirm cu siguranta ca mi-am schimbat parerea.
Acum cateva zile...mai precis vineri m-am despartit de Balanta mea...despartit impropriu spus :)) ca m-a bulversat toata povestea asta. Si acum sa va plictisesc si eu un pic...
Sa incepem cu mine...sunt o tipa frumoasa, dupa afirmatiile tuturor celor din jur...de 24 de ani...cu scoala..cu o situatie destul de buna...asaltata si adorata de barbati...stiu suna a lauda...dar chiar nu dau detalii de genul asta pt a ma lauda ci pt a descrie cat mai bine situatia.
In luna ianuarie am pus capat unei relatii de lunga durata cu cineva ..era o chestiune de timp..iminenta...deci n-am suferit. Prietenele mele insa s-au gandit ca mi-ar face bine sa ies cat mai mult asha ca dai nene..clubareala toata ziua.Si uite asha am ajuns eu la ziua unei prietene intr-un club unde l-am cunoscut pe EL...balantzoiul...Prieten cu iubitul unei prietene de-a mea..Nici nu l-am bagat in seama....era inexistent pt mine....eu stiam una si buna, abia am iesit dintr-o relatie asha ca am nevoie de timp, pt ce nu stiu..dar asha gandeam eu...ca e mai bine sa fiu singura. A stat o noapte intreaga pe langa mine, s-a foit, s-a agitat...nimic. Cand sa plec alerga dupa mine prin club sa-mi spuna ca si-ar dori sa ma mai vada...s-a lovit de un perete "nu vreau sa ma intalnesc cu nimeni. sper ca am fost clara"...si am plecat.
A 2-a zi...ma suna prietena sa iesim din nou in club...ca bine El sa ma ia de acasa...ca s-a oferit...i-am cerut sa vina cu el..ca nu vreau sa plec la drum cu un necunoscut...a venit...a stat toata seara dupa mine...la fel..indiferenta maxim....si uite asha am tot iesit noi..ba un suc..ba vorbind la telefon 8 ore ( da..am vb 8 ore si un pic odata!!!!!mi-a povestit toata viata lui...a avut 3 relatii mari si late ..una de 4 ani..una de 10 si una de 3 , din ultima iesind super shifonat, ca tot vorbeati voi de pozatul in victima ) ba un teatru..ba sa papam...ba cu prietenii pana cand am ajuns sa ma culc cu el. Asta dupa o saptamana si un pic.Trebuie sa mentionez ca nu fac asha ceva niciodata...sau n-am facut cel putin..la mine se munceste frate pana se ajunge la capitolul asta...si uite-ma cum am cazut eu in mrejele Fat-frumosului....
Da! Foarte bun si inventiv si intuitiv si mega extra super tare la pat :))
a 2-a zi ...nici un telefon..nici un semn ..nici nimic....o sun pe prietena mea..ii povestesc...nu-i vine sa creada...ma linisteste ca sigur nu e asha...ca nu e genul...ca n-a facut niciodata asha ceva..ca n-ar fi facut asha ceva macar de rushine fatza de ea...ca naiba se cunosc de ceva timp...ea e cu prietenul lui cel mai bun....
Ma suna intr-un sfarsit a 2-a zi...imi serveste scuza cu am ajuns acasa seara obosit si am adormit instant...o inghit..ca na...asha suntem noi mai fraiere....si de aici incepe povestea
Am petrecut fiecare sarbatoare impreuna ( valentines day...1 martie ..8 martie) ...am dormit la el de nus tiu cate ori...am iesit peste tot...m-a prezentat tuturor prietenilor ca iubita lui...totul perfect..vb unei fete de aici...sa ma ciupesc naiba sa nu cumva sa visez....
pana acum vreo cateva zile cand incep sa observ ca...desi ma suna zilnic...nu ma intreba deloc dak iesim...nu mai eram inclusa in planurile lui...cu o seara inainte imi zicea ca se duce la un prieten...si a 2-a zi aflam tot de la el ca de fapt de la prieten a ajuns prin nu stiu ce club...) anyway...am simtit ca ma cam da de-o parte asha...asha ca vineri am luat situatia in mana :)) si l-am sunat...l-am intrebat dak iese..ca eu am chef sa ies....raspunsul lui??? unul f evaziv....nu stiu dak ies...nu mi-am facut planuri...sa sun si eu sa intreb..sa vad dak se organizeaza ceva...dar as fi preferat sa raman acasa....dak e vb mai incolo si vedem ce facem....mai pe scurt "mai lasa-ma frate ca nu ai loc nu vezi?"
Asha ca l-am intrebat direct si concret "nu ai chef de iesit? sau nu ai chef de iesit cu mine?" orice ma gandeam dar nu credeam vreodata ca voi auzi ceva de genul asta...mi-a zis ca vroia sa vorbeasca cu mine pe tema asta...dar ca n-a gasit momentul potrivit...ca ce a simtit alaturi de mine n-a simtit de mult...mai precis de 2 ani de cand s-a despartit de fosta...ca ne-am inteles f bine si ca sunt mai mult decat si-ar putea dori...dar ca el momentan nu simte ca se poate implica intr-o relatie..ca se simte nesigur pe el , ca nu se simte implinit pe nici un plan ( criza asta se pare ca a dus la deprimarea tuturor barbatiilor oricum :)) ..ca s-a obisnuit sa fie singur...ca nu se simte in stare sa-si ia anumite responsabilitati si ca-si da seama ca eu merit mult mai mult si ca n-ar fi corect fatza de mine...adik PAPUCI !!!!serviti frumos si ambalati cu funditza mai pe romaneste :))
eu am reactionat mai mult decat calm...i-am zis ca ma bucur ca am lamurit lucrurile..pt ca asha stiu si eu incotro trebuie sa o apuc...adik stiu ca pot fi destul de rabdatoare ( desi sunt sagetatoare :D ) si intelegatoare dar ca sa ai rabdare trebuie sa sti ca ai ceva de castigat si la modul cum pune el problema nici nu e cazul sa ma agit. mi-a zis ca vrea sa ramanem prieteni si ca oricum trebuie sa mai discutam pe tema asta..eu l-am intrebat ce sa mai discutam ca lucrurile sunt clare...pt mine nu exista povesti d'astea cu m-am obisnuit singur si nu ma simt in stare...dak iti place cineva destul de mult incerci frate sa fie bine...dar ca se pare ca el nu ma place destul de mult..
a mai incercat el sa spuna cate ceva de genul "n-ai inteles nimic din ce ti-am zis" dar am incheiat discutia spunand ca trebuie sa inchid ca am treaba.
De atunci...NIMIC!!! nimic nimic nimic..nici un tel..nici un mesaj....eu nu-l caut nici sa mor desi fierb toata...vineri ne-am despartit si acum e deja luni..am iesit tot week-endul..am iesit cu altul dar tot la el ma gandesc....am facut curat ieri in toata casa...am spalat tot ce se putea spala si am facut tot ce se putea face sa ma tin ocupata....nr de tel i l-am sters sa nu cumva sa fiu tentata sa-l caut....dar degeaba! nu-mi pot lua mintea....
Concluzia ar fi: da..se pare ca toate balantele sunt niste fiinte instabile, nehotarate...care te lovesc cand te astepti mai putin...niste insensibili...iar toate post-urile o dovedesc.
Ce parere aveti? ma numar printre mandrele folosite pe post de distractie sau mai pot spera la ceva dupa toata povestea asta? credeti ca va reveni? si dak da...oare se va schimba vreodata sau o sa-mi mananc nervii cu el?
ymirsy
Postat pe 16 Martie 2009 07:32
Draga Darfur, eu iti recomand sa-ti vezi de drumul tau. Intrebi daca o sa te mai caute individul. Dar eu te intreb pe tine: mai vrei sa ai de-a face cu el. Stiu ca orgoliul tau este ranit acum si ai mai vrea macar un semn, dar nu stiu pentru ce?
Iar istoria este tipica: decat sa spuna ca a hotarat sa nu se implice mai mult, ca nu crede ca are viitor blah blah, prefera sa faca pe victima, sa spuna ca nu stie ce vrea, nu stie ce e cu el, are atatea probleme, ar vrea sa fie cu tine, dar ceva abstract sta in calea voastra.
Sunt sigura ca ai sa treci peste asta si ai sa gasesti un BARBAT ADEVARAT, nu un las. Exista, dar nu vine sub forma aceasta invaluitoare si mincinoasa.
multa bafta
ivonakarine
Postat pe 16 Martie 2009 17:15
lasa-l!! lasa-l!! lasa-l!!! mai spala odata tot din casa si mergi inainte....
conteaza ce a fost in mintea lui??? conteaza ca te-ai simtit bine...si acum nu te mai simti...deci ...muta-ti cuibul!!!!!!!!!!
zvb81
Postat pe 16 Martie 2009 17:29
De la: gabyandreas, la data 2009-03-17 13:45:35am citit mesajele postate aici din scoarta in scoarta cum s-ar spune,pe nerasuflate.din pacate n-am auzit cum sa-l cuceresti?ce le place?ce nu le place?eu am cunoscut o balanta in ianuarie la inceputul lunii.am iesit intr-un club si acolo l-am cunosscut.prietena mea se intalnea de ceva vreme cu fratele lui.apropo el si cu fratele lui sunt gemeni.nu identici dar gemeni,nascuti pe 18.10.desi la inceput nu m-a atras cu nimik am facut ce n-am facut in viata mea:v-am spus ca prietena mea vea o relatie cu fratele lui,insa nu genul de relatie pe care vi-l inchipuiti> se intalnesc,,,se iubesc'' si....ne intalnim cand ne vedem.cam asta e relatia lor.ei bine,dupa ce ne-am distrat toata seara impreuna,am mers la ei acasa si .....cred ca va dati seama ce am facut...m-am culcat cu el din prima seara.....poate tocmai k stiam ca n-o sa-l mai revad.au trecut 3 luni de la intalnirea noastra,timp in care nu l-am vazut deloc,n-am vb ....nimik.insa din cate i-ar fi spus fratele lui prietenei mele...el ar vrea sa ma revada...dar nu stie absolut nimik despre mine.ei bine,intr-o zi ,recent,l-am adaugat in lista de mess....si de-atunci vb in fiecare seara....cat putem si cat intelegem fiecare....pt k am uitat sa va spun ca nu este roman ci israelian.ei bine...ce sa fac de-acum incolo?cum sa procedez cu el?as vrea sa ma mai intalnesc cu el...insa vreau niste sfaturi cum as putea sa-l cuceresc.ar fi mai multe de povestit insa tot ce vreau sa mai adaug este ca sambata asta ma voi reintalni cu el prima data dupa aceste 3 luni.am emotii.el a insistat f mult sa ne revedem.asa k....wish me luck!

le place luxul, finetzurile, tot ce e nou, modern, tot ce te face sa-ti intorci privirea si sa privesti fascinat(a). Le plac femeile frumoase, bine imbracate, asortate si ingrijite atent, femeile scoase din cutie in orice moment.

De fapt... le plac femeile! Sunt fustangii zodiacului. Cred ca le place orice femeie frumoasa care le iese in cale, doar pentru ca este o alta. Nu trebuie sa-ti faci griji prea mari, daca esti o femeie interesanta, charismatica, eleganta sau daca esti o femeie in jurul careia barbatii de regula, roiesc.. daca esti stralucitoare intr-un anume fel... vin singuri! Nu trebuie sa faci nimic, decat sa fi tu insati. la inceput te copleseste cu complimente si gesturi romantice, cu tandretzuri si finetzuri, iti face curte ca la carte, flirteaza, cheltuieste, te hipnotizeaza... Problema apare ulterior. Problema nu este cum sa-l cuceresti, ci cum sa-l pastrezi. Este strict parerea mea. Asa il cunosc eu pe acest barbat, Balanta.

o_mona_oarecare
Postat pe 17 Martie 2009 21:08
De la: 12eremia, la data 2008-07-31 21:35:26Barbatul pe care urmeaza sa-l cunosti merita o sansa,poti fi sigura.Poate tu vei fi norocoasa femeie care va intalni balanta perfecta.

Poti sa mai spui asta odata...cu toate ca sunt unele chestii ce se potrivesc la mod general...totul se rezuma la individ in realitate...suntem toti "universuri diferite"....si atunci cind iti gasesti jumatatea...nu mai exista indecizii....nu pleci de linga ea ci faci tot ceea ce e posibil de a fi impreuna uitind de conditia ta....nu exista indoiala ca ai putea sa o inseli sau sa o parasesti vreodata....
:))Sunt barbat balanta si ceea ce spuneti e adevarat....si cu plecatul fara un cuvint e adevarat....si e adevarat nu ne mai uitam inapoi vreodata...dar nici nu uitam sau ne intoarcem....de ce?...mai bine nu aflati niciodata....dar poate ca in mintea noastra a mai fi cu cineva pe care nu iubim ar fi incorect mai mult pt partea opusa...in cazul meu pt ca nu am iubit desi doar asta am vrut...nu a fost o minciuna...doar ca nu sa intimplat.....dar si cind sa intimplat a fost fantastic...am stiut-o din prima clipa si nu a mai existat indecizie....si nu mai pot vedea alta ca si partenera ...cu siguranta ca eu nu a sa o parasesc niciodata pe ea...pt mine lucrurile sunt clare....si nu are legatura nici cu zodiile suntem chiar in zodii incompatibile....dar suntem cei mai compatibili oameni de pe planeta....sumatati ce formeaza un tot....
oauuu cum se face asta?...in nici un caz nu putem gasi dezlegari in zodii si degeaba stam cu zodiacul in mina ca nu se va intimpla vreo minune...dar ca eu o iubesc cu adevarat pe ea si ea cu adevarat pe mine e un fact.....sunt doar eu si ea implicati in asta si nu am sa o parasesc vreodata pt ca e Rac....avem nevoie unul de altul asa cum suntem.....
da m-am indragostit pentru prima data la 28 de ani exact atunci cind totul ardea in jurul meu si mi-am zis ca e sfirsitul...dar a aparut un inger (nu stiam ca e posibil sa vezi si sa te indragostesti de ingerul tau pazitor)si stiu ca o voi iubi toata viata si voi fi intotdeauna linga ea....dar atit ea e singura cu care as putea fi asa...in rest
de asta am plecat....si probabil si ceilalti...pt ca nu v-au iubit si le-a fost jena si sila de ei inusi ca nu au putut face asta cu toate ca voi ati pus suflet(e foarte dificil sa spui cuiva care te iubeste ca tu nu simpti asta in fata)...chestia e ca ar fi puput sa iti skimbe iubirea in ura prin alte metode...dar a preferat ca si asa e destula durere....si ca mai bine ar fi sa fie el cel ce a gresit ,cel ce a parasit si a fost aparent indiferentul pt totdeauna....si nu asteapta iertare vreodata....ci doar poate sa intelegi ca...EL NU A REUSIT SA TE IUBEASCA DESI A INCERCAT PRIN LUCRURILE FRUMOASE CE MAI TIRZIU DEVIN ILUZII....daca ar fi sa imi spun exact trairea mea ar fi: intotdeauna am stiut ca eu doar a unei fete voi fi si o singura iubire adevarata voi avea...dar pina am ajuns la ea deja nu cred ca as putea estima un numar al fostelor.....si nici macar nu am gasit-o eu...ne-am gasit reciproc atunci cind nici unul dintre noi nu mai credea ca se mai poate intimpla asta....
...Sinceritate si dialog...e tot ce iti trebuie!fara acestea e doar o amagire in care te avinti pierzind poate ani sau o viata din comoditate poate.....
Si la sfirsit cine e vinovat?!zodiacul...barbatul balanta?nu prea cred....dar e foarte ,foarte greu sa iti gasesti cu adevarat perechea....si cine stie s-ar putea sa nu fie intr-o zodie compatibila ci doar sa iti fie jumatatea ta!In fine taclale placute fetelor.....dar nu va obositi degeaba...pt ca intr-o zi barbatul balanta care va parasit va face fericita pe cineva ce va insemna totul pt el...e doar o chestie de sansa ca l-ati intilnit....dar sunt sigur ca si pt voi e cineva acolo....si s-ar putea sa fie...alt barbat Balanta!
Ce a sa faceti...a sa va fugariti jumatatea pt ca o alta balanta din viata voastra are o alta jumatate si intr-un fel a intuit asta si a plecat du[a ea?!....in fine succes:))

Postat pe 18 Martie 2009 00:00
De la: darfur, la data 2009-03-16 07:32:51
De atunci...NIMIC!!! nimic nimic nimic..nici un tel..nici un mesaj....eu nu-l caut nici sa mor desi fierb toata...vineri ne-am despartit si acum e deja luni..am iesit tot week-endul..am iesit cu altul dar tot la el ma gandesc....am facut curat ieri in toata casa...am spalat tot ce se putea spala si am facut tot ce se putea face sa ma tin ocupata....nr de tel i l-am sters sa nu cumva sa fiu tentata sa-l caut....dar degeaba! nu-mi pot lua mintea....

Si eu sunt balanta....Daca i-ai sters numarul de telefon...Adio....Nu te va cauta in veci chit ca se da cu capul de pereti acasa!!

"Asta dupa o saptamana si un pic.Trebuie sa mentionez ca nu fac asha ceva niciodata...sau n-am facut cel putin..la mine se munceste frate pana se ajunge la capitolul asta...si uite-ma cum am cazut eu in mrejele Fat-frumosului....
Da! Foarte bun si inventiv si intuitiv si mega extra super tare la pat :)) "

:))))))..... Prin amintiri mi-ai trezit zambetul......
VisareInVant
Postat pe 19 Martie 2009 16:25
multumesc barbatilor Balanta care m-au luminat si pe mine, in final!

Deci motivele disparitiei lui ca magarul in ceata sunt:
1. ca nu ma iubea desi s-a straduit
2. ca prefera sa fuga ca un las decat sa dea fatza cu dusmanul si sa spuna "imi pare rau, nu simt nimic pentru tine"
3. ei iubesc o singura data in viata si aceea este dragoste la prima vedere.

OK

Merci mult.

tuturor

Raman la parerea mea - fara alti barbati Balanta.
Chiar si unul este de deja prea mult.
o_mona_oarecare
Postat pe 19 Martie 2009 21:40
Daca nu ar fi fost femeile, am fi continuat sa ne ghemuim prin pestera si sa mancam carne cruda. Ne-am civilizat doar cu scopul de a ne impresiona prietenele. (Orson Welles)

Femeile sunt capabile sa mimeze orgasmul, iar barbatii pot mima o intreaga relatie. (Sharon Stone).

o_mona_oarecare
Postat pe 23 Martie 2009 16:41
va recomand ciu incredere:http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/23215/TOPIC-PENTRU-OBSEDATII-DE-ZODII-.html/#post-410082
sirena22
Postat pe 23 Martie 2009 16:50
va recomand ciu incredere:http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/23215/TOPIC-PENTRU-OBSEDATII-DE-ZODII-.html/#post-410082
sirena22
Postat pe 23 Martie 2009 16:50
De la: ursu_ursuletzu, la data 2008-07-11 14:13:12le lipseste curajul, sunt foarte lasi si incapabili sa ia decizia corecta

corect! nu se putea spune mai bine de atat! bravoooo! si dak le ceri sfatul......se fofileaza mai mult decat ar trebui. despre parea cu zgarcitul...nush ce sa zic ...am citit k tre sa fii fair-play cu el k sa-ti dea totul si putin peste.
anaadyan
Postat pe 3 Aprilie 2009 09:44
De la: darfur, la data 2009-03-16 07:32:51Nu pot sa cred :)) stau de vreo ora si ceva si citesc ...am citit toate toate mesajele. si mi se pare incredibil !! n-am crezut niciodata in chestiile astea cu zodiile...dar dupa subiectul asta pot sa afirm cu siguranta ca mi-am schimbat parerea.
Acum cateva zile...mai precis vineri m-am despartit de Balanta mea...despartit impropriu spus :)) ca m-a bulversat toata povestea asta. Si acum sa va plictisesc si eu un pic...
Sa incepem cu mine...sunt o tipa frumoasa, dupa afirmatiile tuturor celor din jur...de 24 de ani...cu scoala..cu o situatie destul de buna...asaltata si adorata de barbati...stiu suna a lauda...dar chiar nu dau detalii de genul asta pt a ma lauda ci pt a descrie cat mai bine situatia.
In luna ianuarie am pus capat unei relatii de lunga durata cu cineva ..era o chestiune de timp..iminenta...deci n-am suferit. Prietenele mele insa s-au gandit ca mi-ar face bine sa ies cat mai mult asha ca dai nene..clubareala toata ziua.Si uite asha am ajuns eu la ziua unei prietene intr-un club unde l-am cunoscut pe EL...balantzoiul...Prieten cu iubitul unei prietene de-a mea..Nici nu l-am bagat in seama....era inexistent pt mine....eu stiam una si buna, abia am iesit dintr-o relatie asha ca am nevoie de timp, pt ce nu stiu..dar asha gandeam eu...ca e mai bine sa fiu singura. A stat o noapte intreaga pe langa mine, s-a foit, s-a agitat...nimic. Cand sa plec alerga dupa mine prin club sa-mi spuna ca si-ar dori sa ma mai vada...s-a lovit de un perete "nu vreau sa ma intalnesc cu nimeni. sper ca am fost clara"...si am plecat.
A 2-a zi...ma suna prietena sa iesim din nou in club...ca bine El sa ma ia de acasa...ca s-a oferit...i-am cerut sa vina cu el..ca nu vreau sa plec la drum cu un necunoscut...a venit...a stat toata seara dupa mine...la fel..indiferenta maxim....si uite asha am tot iesit noi..ba un suc..ba vorbind la telefon 8 ore ( da..am vb 8 ore si un pic odata!!!!!mi-a povestit toata viata lui...a avut 3 relatii mari si late ..una de 4 ani..una de 10 si una de 3 , din ultima iesind super shifonat, ca tot vorbeati voi de pozatul in victima ) ba un teatru..ba sa papam...ba cu prietenii pana cand am ajuns sa ma culc cu el. Asta dupa o saptamana si un pic.Trebuie sa mentionez ca nu fac asha ceva niciodata...sau n-am facut cel putin..la mine se munceste frate pana se ajunge la capitolul asta...si uite-ma cum am cazut eu in mrejele Fat-frumosului....
Da! Foarte bun si inventiv si intuitiv si mega extra super tare la pat :))
a 2-a zi ...nici un telefon..nici un semn ..nici nimic....o sun pe prietena mea..ii povestesc...nu-i vine sa creada...ma linisteste ca sigur nu e asha...ca nu e genul...ca n-a facut niciodata asha ceva..ca n-ar fi facut asha ceva macar de rushine fatza de ea...ca naiba se cunosc de ceva timp...ea e cu prietenul lui cel mai bun....
Ma suna intr-un sfarsit a 2-a zi...imi serveste scuza cu am ajuns acasa seara obosit si am adormit instant...o inghit..ca na...asha suntem noi mai fraiere....si de aici incepe povestea
Am petrecut fiecare sarbatoare impreuna ( valentines day...1 martie ..8 martie) ...am dormit la el de nus tiu cate ori...am iesit peste tot...m-a prezentat tuturor prietenilor ca iubita lui...totul perfect..vb unei fete de aici...sa ma ciupesc naiba sa nu cumva sa visez....
pana acum vreo cateva zile cand incep sa observ ca...desi ma suna zilnic...nu ma intreba deloc dak iesim...nu mai eram inclusa in planurile lui...cu o seara inainte imi zicea ca se duce la un prieten...si a 2-a zi aflam tot de la el ca de fapt de la prieten a ajuns prin nu stiu ce club...) anyway...am simtit ca ma cam da de-o parte asha...asha ca vineri am luat situatia in mana :)) si l-am sunat...l-am intrebat dak iese..ca eu am chef sa ies....raspunsul lui??? unul f evaziv....nu stiu dak ies...nu mi-am facut planuri...sa sun si eu sa intreb..sa vad dak se organizeaza ceva...dar as fi preferat sa raman acasa....dak e vb mai incolo si vedem ce facem....mai pe scurt "mai lasa-ma frate ca nu ai loc nu vezi?"
Asha ca l-am intrebat direct si concret "nu ai chef de iesit? sau nu ai chef de iesit cu mine?" orice ma gandeam dar nu credeam vreodata ca voi auzi ceva de genul asta...mi-a zis ca vroia sa vorbeasca cu mine pe tema asta...dar ca n-a gasit momentul potrivit...ca ce a simtit alaturi de mine n-a simtit de mult...mai precis de 2 ani de cand s-a despartit de fosta...ca ne-am inteles f bine si ca sunt mai mult decat si-ar putea dori...dar ca el momentan nu simte ca se poate implica intr-o relatie..ca se simte nesigur pe el , ca nu se simte implinit pe nici un plan ( criza asta se pare ca a dus la deprimarea tuturor barbatiilor oricum :)) ..ca s-a obisnuit sa fie singur...ca nu se simte in stare sa-si ia anumite responsabilitati si ca-si da seama ca eu merit mult mai mult si ca n-ar fi corect fatza de mine...adik PAPUCI !!!!serviti frumos si ambalati cu funditza mai pe romaneste :))
eu am reactionat mai mult decat calm...i-am zis ca ma bucur ca am lamurit lucrurile..pt ca asha stiu si eu incotro trebuie sa o apuc...adik stiu ca pot fi destul de rabdatoare ( desi sunt sagetatoare :D ) si intelegatoare dar ca sa ai rabdare trebuie sa sti ca ai ceva de castigat si la modul cum pune el problema nici nu e cazul sa ma agit. mi-a zis ca vrea sa ramanem prieteni si ca oricum trebuie sa mai discutam pe tema asta..eu l-am intrebat ce sa mai discutam ca lucrurile sunt clare...pt mine nu exista povesti d'astea cu m-am obisnuit singur si nu ma simt in stare...dak iti place cineva destul de mult incerci frate sa fie bine...dar ca se pare ca el nu ma place destul de mult..
a mai incercat el sa spuna cate ceva de genul "n-ai inteles nimic din ce ti-am zis" dar am incheiat discutia spunand ca trebuie sa inchid ca am treaba.
Concluzia ar fi: da..se pare ca toate balantele sunt niste fiinte instabile, nehotarate...care te lovesc cand te astepti mai putin...niste insensibili...iar toate post-urile o dovedesc.
Ce parere aveti? ma numar printre mandrele folosite pe post de distractie sau mai pot spera la ceva dupa toata povestea asta? credeti ca va reveni? si dak da...oare se va schimba vreodata sau o sa-mi mananc nervii cu el?

deci pot spune k te-a servit pe tava...fara suparare. eu m-am culcat cu EL tot balanta dupa ....2 saptamani:) si pot spune k sunt o fiinta ushoara...din toate punctele de vedere ...adik la mn proba de foc era sexul din prima..hai a doua zi...dar nah. a si il cunosteam de 3 luni...acuma ...sunte de 2 ani de vreo 4 luni impreuna si pot spune k ma enerveaza la culme !!!!! el si defectele lui ( nu zic am si eu destule) si mai ales urasc faptul k dupa ce ne certam eu sufar k o proasta si pe el il doare-n..... da. stii tu ce-am vrut sa zic.
cel lai bn e sa mergi mai departe pt k dak vreodata o sa aiba curajul sa te caute (niciodata sa nu zici niciodata) poti sa fii tu si maritata k el tot o sa te seduca de n-o sa ai timp nici sa clipesti asa k incearca sa nu te mai gandesti la el...
anaadyan
Postat pe 3 Aprilie 2009 09:56
Eu am avut fericirea de a �nt�lni Balan�a perfect�: a fost dragoste la prima vedere (eram f t�n�r�); iube�te armonia, frumosul �n toate, este romantic (nu uit� niciodat� o zi important� �i florile) e �mp�ciuitor, este un amant mai mult ca perfect, un tat� ideal, NU este zg�rcit, dimpotriv�, mai bine se las� pe sine pt a oferi ceva frumos so�iei sau copilului, o decizie o ia dup� mult� chibzuin��, dar mai bine a�a dec�t s� fie impulsiv ca un zevzec, familist convins (lu�m hot�r�rile importante �mpreun�, chiar �i copilul are dreptul la opinie), etc... Dar are �i el nevoie de �n�elegere, nu crede�i?... Eu sunt Pe�te, nu �tiu altele cum procedeaz�, dar eu consider c� iubirea adev�rat�, care s� reziste peste timp, �nseamn� mult mai mult dec�t sexul, de�i, dac� v� intereseaz�, Balan�a dispune de o virilitate ie�it� din comun chiar �i la v�rst� �naintat�, ceea ce se pare c� lipse�te unora din tinere�e, mai ales celor care se �ntrec cu alcoolul... Secretul unei c�snicii fericite este s� existe neap�rat mai multe lucruri, nu numai sex: dragoste, respect, prietenie, �n�elegere, compasiune, comunicare, caracter. A�a c� eu pot spune doar: VIVA BALAN�A !!! S� fi�i iubite!
kudika002139
Postat pe 3 Aprilie 2009 11:20
Ciao la toata lumea

Am citit toate mesajele voastre si cred ca am niste raspunsuri:
- Balantele nu-s zgarcite dar sunt cumpatate cand e vorba de dat banii. Nu cred ca vreauna dintre voi se poate vaita de cadourile primite de la balante (multe, putine sunt foarte bine/atent alese);

- cand se sperie, balantele FUG/DISPAR. Am facut-o de multe ori ca sa nu-mi dau seama de asta. Suntem usor de ranit (chit ca nu vom arata asta niciodata) si atunci avem, in proportie de 90% din timp, un scut intre noi si restul lumii....E drept ca suntem si nitel egoisti si NU NE PLACE SA SUFERIM. Niciodata si pentru nimeni.

- balantele sunt excesiv de PRETENTIOASE: nu ne multumim cu putin niciodata; persoana care este la bratul nostru trebuie sa fie demna sa ne reprezinte oriunde si orice circumstanta. Suntem, e drept, niste PERFECTIONISTI (fara ca noi insine sa fim). Daca un mic defect/o mica prostioara "cade" in public adio. Adevarul e ca nici a treia sansa nu o dam...

- nu uitati: toate balantele sunt duale, IN CAUTAREA ECHILIBRULUI ETERN SI NICIDECUM NU SUNTEM ECHILIBRATE. Dar, in felul asta, nici VOI nu va puteti plange de plictiseala in compania noastra.
DieA
Postat pe 14 Aprilie 2009 15:16
mda....nu imi vine sa cred cat s-a postat pt barbatul balanta
in alta ordine de idei am cunoscut 2...insa nu au reusit sa ma seduca ....au ceva enervant in ei
precizez ca sunt sagetatoare si desi se spune ca ar fi o combinatie buna .....pe mine nu m-au entuziasmat
asa ca....raman la parerea mea ....berbeci si sagetatori
ninushk
Postat pe 14 Aprilie 2009 17:42
De la: ninushk, la data 2009-04-14 17:42:20i am cunoscut 2...insa nu au reusit sa ma seduca ....au ceva enervant in ei
precizez ca sunt sagetatoare si desi se spune ca ar fi o combinatie buna .....pe mine nu m-au entuziasmat
asa ca....raman la parerea mea ....berbeci si sagetatori

Cred ca Balanta si Sagetatorul sint doua semne zodiacale interesate ca nimeni altele sa straluceasca, sa iasa in evidenta. Si Leul are tendinta asta, insa el se potriveste bine cu Balanta, poate si datorita contrastului de gabarit vital.
In legatura cu vreun ceva enervant din celalalt, o regula elementara spune ca nu agream asa ceva nici la noi insine. Mai alambicat spus, inainte de a nu ne placea ceva la celalalt, nu agream acea insusire nici in noi...
Mircea_O
Postat pe 15 Aprilie 2009 14:54
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/24247/Despre-barbati-Cum-seduci-un-barbat-dupa-zodie-/1.html
Diavolyta_
Postat pe 15 Aprilie 2009 14:58
Am gasit un zodiac in care se dau detalii functie de ziua de nastere a Balantei cu pricina, ascendent etc.

Conform acestui zodiac Balanta mea este cam asa:

Sunt independenti, oameni de spirit si sinceri, ce aduc actiune in tot ceea ce ii inconjoara. Totusi, ei sunt hotarati si incapatanati in abordarea vietii. Datorita naturii lor argumentative ei iubesc sa participe in competitie, dar, de asemenea, pot provoca din nefericire conflicte si galceava oriunde merg. O tema constanta in vietile lor este dezvaluirea adevarului. Ei au un mare dezgust pentru motivele ascunse, manipularile emotionale subtile si pedepsirea prin tacere. Tind sa fie explozivi cand sunt nervosi, dar in general, dupa ce furtuna a trecut ei nu poarta ranchiuna si sunt deschisi impacarii. Posibil datorita faptului ca forta dominanta din spatele naturii lor provocatoare este dorinta, ei vor dori sa scoata adevarul la lumina.

In acelasi timp se pot teme teribil sa nu li se dezvaluie propriul adevar. In acest sens, ei pot deveni foarte defensivi, chiar paranoici, in obsesia lor de a se ascunde de cercetarea publica. Totutsi, ei se pot dezvolta prin renuntarea treptata la aceste defensive pana in monemtul in care vor ajumge la trimful personal pe care il dezvaluie in totalitate fara frica si fara rusine. Ei pot fi comparati cu cineva care se teme de inaltimi si in final reuseste sa escaladeze cel mai inalt varf. In acest sens, triumful asupra timiditatii sau introversiei ar fi mult mai maret decat pentru o persoana obisnuita.

In general isi fac prieteni buni si membri de familie credinciosi. Deoarece se manifesta ca niste spirite libere, ei pot uri tentativele de a se lega profund de acestia. Intr-adevar ei pot porni o rebeliune daca sunt fortati sa se angajeze in asemenea relatii. De asemenea, pot deveni extrem de critici cu cei apropiati lor si uneori vorbele lor dure vor rani mult prea tare si fara rost.

Trebuie sa faca eforturi pentru a-si infrange reactiile defensive, in special cele privitoare la motivele si actiunile lor. De asemenea, ei trebuie sa evite posesivitatea asupra celor dragi. Acceptarea cu placere a unei pozitii secundare sau a unui rol de sustinator in functie de ocazie este un pas important in dezvoltarea spirituala acestor Balante.

SFATURI: Invata valoarea tacerii. Din cand in cand, lasa actiunile tale sa vorbeasca de la sine. Echilibreaza-ti dorinta de a fi independent cu nevoia de a fi insotit. Nu presupune ca oamenii te vor ierta la nesfarsit.

PUNCTE FORTE:
Insistent
Independent
Activ

PUNCTE SLABE:
Egoist
Deranjant
Posesiv

o_mona_oarecare
Postat pe 27 Mai 2009 18:03
roz5blue6lila7
Postat pe 27 Mai 2009 18:04
vrei sa te cantaresti cu o balanta mascul sau o sa faceti si alt ceva?
roz5blue6lila7
Postat pe 27 Mai 2009 18:05
l_diana_c
Postat pe 27 Mai 2009 18:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce sunt barbatii varsatori asa de indiferenti ?????????? 16 De la: hackers_best_cs 19 Decembrie 2010 14:32
cu cine e compatibila femeia leu? 63 De la: Maeve 4 Septembrie 2010 19:03
kudika069665 2 De la: addodas 19 Septembrie 2009 18:57
RELATIA DINTRE O FECIOARA SI UN BERBEC 14 De la: kudika448320 8 Octombrie 2011 08:44
eu Berbec-el Rac si plus inca una Balanta ! 14 De la: kudika226541 19 Ianuarie 2011 16:58