Setari Cookie-uri

sot ginecolog

Sotul meu a terminat medicina si a ales la rezidentiat specialitatea: Ginecologie. Eu nu sunt medic, am alta specializare. Ma deranjeaza foarte tare gandul la ce face el toata ziua. As dori sa va intreb care este parerea voastra. V-ar deranja daca sotul/prietenul dupa o relatie de 6 ani s-ar face ginecolog? (am mentionat acest detaliu din cauza ca nu l-am cunoscut in postura de ginecolog si cred ca si asta are imprtanta). Am foaarte multe discutii in contradictoriu cu el, el sustinand ca nu am dreptate in ceea ce zic si ca nu ar tb sa ma deranjeze deloc ca face e ca e doar o meserie. Va intreb pe voi ce parere aveti ca sa reusesc sa-mi dau semama daca intr-adevar sunt absurda rau din cauza ca ma deranjeaza atat de tare, sau e ceva normal in ideea in care nu sunt si eu medic.
bursuk
Postat pe 30 Iunie 2008 14:04
Normal ca m ar deranja...doamne ...
tzumpi
Postat pe 2 Iulie 2008 16:48
nu m-ar deranja..si de ce sa ma deranjeze?...oare ce crezi tu??? hmmm..nu te gandi la prosti draga mea...este mai bine sa fie doctor ..sau poate i-ti convenea mai bine sa munceasca intr-un club..sau mai stiu eu unde..


Postat pe 2 Iulie 2008 16:52
sincer...nu m-ar deranja..e doar o meserie si atit..astazi e mai convenabil pur si simplu sa fie incredere unul in altul..mm..+la asta o dragoste sincera!!..sa vezi ce bine e..
nu-l suspecta..si arata-i ca se poate baza pe increderea ta..si vei fi rasplatita..desi depinde de la om la om..cine stie..;)..succese..
dolcedoll
Postat pe 2 Iulie 2008 16:55
Nu e vorba de incredere aici, ca am incredere in el.......asa cum nu mi se pare normal sa dorm in pat matrimonial cu un coleg de servici daca suntem in delegatie (si suntem prieteni si atat) asa nu mi se pare normal ca barbatul meu sa stea cu degetele in p...... toata ziua.
Va multumesc mult pentru raspunsuri
bursuk
Postat pe 3 Iulie 2008 13:59
mai bursuk...ai vrut sa sti daca esti absurda...si parerea altora...ok..noi am venit cu pareri..si in final tu spui ca nu accepti ca el sa stea toata ziua cu mana in p....lica.....ok....

lasa-l sa stea cu ea in GURA......oare ce e rau in asta...si numai gandeste-te cati doctori ginecologi barbati sunt..oare sotiile lor au aceleasi gandiri ca ale tale?..hm..nu cred....



Postat pe 3 Iulie 2008 14:10
Eu zic ca este o meserie ca oricare alta.Eu in locul tau m-as mandrii cu el.Cati nu sunt in tara asta ginecologi?Munca este munca si familia familie.Si daca o femeie este urolog sau dermatolog si toata ziua se uita la scula barbatilor,crezi ca ea nu are pereche?
ramo77
Postat pe 3 Iulie 2008 14:21
prietena mea al carei barbat e ginecolog spune ca are putine sanse sa o insele ca de cite chestii pipaie si vede e satul pina in git!deci vezi si tu partea pozitiva a lucrurilor!oricite ar vedea sa sti ca tot pe a ta o vede mai frumoasa daca te iubeste! intrebarea pe care tu o adresezi denota in general faptul ca nu esti sigura pe el si sentimentele lui si nici in tine nu ai incredere ca persoana!capata incredere in tine mai intai si gindeste ca nici una nu poate fi mai buna ca tine si apoi o sa-ti schimbi ideile!succes!

Postat pe 3 Iulie 2008 15:24
mai , este usor de zis ca e 'doar o alta meserie' , dar cand esti intr`o situatie de acest gen vezi lucrurie altfel. eu una o inteleg , iubitul ei e tanar si isi face griji ca atatea fete ii trec prin 'maini' cum s`ar zice. cred ca totul depinde de partener. si eu cred ca as fi un pic indoita in locul tau.daca el te iubeste , o sa stie cum sa iti indeparteze aceste temeri si sa te faca sa ai incredere in el.
Kittynelle
Postat pe 3 Iulie 2008 19:34
La cate vede, cred ca e satul.Si gandeste-te ca nu le vede doar pe cele care arata bine.Oricum, eu nu-l invidiez pentru ce vede.
najurb
Postat pe 4 Iulie 2008 02:18
Sincer,
faptul ca il cunosti de 6 ani are o mare importanta ptr. tine, insa faptul ca s-a decis sa devina ginegolog nu are nici o legatura cu tine, ci doar cu hotararea sa pe plan profesional.
Eu un timp am mers la un barbat ca ma certasem cu baba amarata de ginecolog-femeie si nu am mai avut incredere in femei.
Bine, acest ginecolog era mai batran, adica in varsta, dar parea, dupa multi ani de experienta sa stie a face diferenta intre locul de munca si viata privata.
In final, el a iesit la pensie, iar acum merg la fiica lui, care a preluat ginecologia, e tanara si blonda, inalta. Ce vreau sa spun: M-am simtit mai in siguranta la el pana acum, dacat la orice alta femeie-ginecolog.
In locul tau, i-as acorda partenerului respect, sa stii ca nu a ales un job deloc usor, si cred ca fanteziile sexuale vor fi doar in capul tau, sotul tau isi va face doar meseria, in mod profesional. Ceea, la ce te gandesti tu, e cam absurd.
Sau chiar crezi ca el a studiat si s-a straduit atata, ca sa isi riste meseria pentru o aventura in cabinet???
Mai degraba s-ar duce la una imbracata gros si ar descoperi-o petala cu petala. Deci cumpara-ti niste dessouuri, o fusta mini, o bluza, strampi, palarie, poseta, si joaca un strip poker, poate iti trec gandurile negre si inutile...

Sau vrei sa fii piedica proprie?

Postat pe 4 Iulie 2008 02:46
Pt Maryamm.....sincer iti multumesc pentru raspunsuri dar nu stiu de ce tb sa fii atat de acida. "sa stea cu ea in GURA", chiar nu i-am vazut sensul, si da v-am cerut parerile pentru ca ma intereseaza. Legat de restul sotiilor ginecolog am o mica precizare...marea majoritate sunt medici si intr-adevar reusesc sa vada chestia asta ca pe o meserie. Eu am precizat la inceput ca nu sunt medic, deci faze cu restul sotiilor ginecolog chiar nu ma incalzeste.
Ii dau perfecta dreptate la "Pufulici", e una sa nici macar sa nu incerci sa te pui in situatie si e alta chestie sa incerci sa da...indiferent cat de mult reusesti. Daca m-ar fi intrebat pe mine cineva ininte sa trec prin calvarul asta si eu as fi zis ca majoritatea dintre voi, e doar o meserie, dar cand ti se intampla tie nu ti se mai pare chiar meserie.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri
bursuk
Postat pe 4 Iulie 2008 09:19
Nu cred ca ai de ce sa fii ngrijorata. La cabinet consultul nu inseamna curtare. Cred ca medicii reusesc sa se detaseze. Fii linistita!

Postat pe 4 Iulie 2008 12:14
Sotia:
-Draga, mereu iti iei de lucru acasa si nu mai ai timp pentru mine!!
-Da draga, dar multi oameni isi iau de lucru acasa!
-Da draga, dar nu toti acei oameni sunt medici autopsisti, asa ca tine!!

Postat pe 4 Iulie 2008 14:25
De ce nu incerci sa il sprijini in ceea ce face? Nu te inseala draga mea ci asta este meseria lui.Ce ai fi facut daca ar fi avut o meserie care il obliga sa fie mereu plecat?
seiyra
Postat pe 4 Iulie 2008 14:31
bursuk draga aceasta problema este doar in mintea ta. crezi ca femeile alea merg la ginecolog de placere? iar sotul tau nu cred ca vede problema asa. daca asta e meseria pe care si-a ales-o, tu ar trebui sa il sprijini, nu sa faci pe victima.
talida22
Postat pe 4 Iulie 2008 14:48
Nu cred ca exista femeie la care sa ii placa sa mearga la ginecolog, chiar nu despre femei e vb.....cat despre statutul de victima, iti multumesc din suflet talida22 ai fost o scumpa daca ai fi psiholog ai avea succes, sigur toti pacientii tai s-ar sinucide......
bursuk
Postat pe 4 Iulie 2008 15:15
eu nu as fi atat de sigura. motivul tau de suparare este ca sotul va fi ginecolog...ca va vedea multe....... . dar asta e decizia lui. cand a ales medicina stiai ca va lucra pe corpul uman. problema e la tine... si tie iti e teama ca va intalni alte femei, ca ii va placea mai mult vreuna dintre ele. am zis ca merg femeile la ginecolog pt ca au probleme si nu ca sa il agate pe sotul tau. asta e teama ta. sper ca acum ai inteles ce am zis.
talida22
Postat pe 4 Iulie 2008 15:32
Te-am inteles gresit talida22 si imi cer scuze......problema mea e mult mai complicata numai ca nu am vrut sa intru in amanunte sa plictisesc cititoarele......o sa incep cu inceputul. cand ne-am cuptat era deja student la medicina si i-am zis ca sunt de acord sa fiu cu el (m-a curtat 3 ani) doar dc nu se va face ginecolog(tatal lui e ginecolog) ca stiam ca e o chestie care m-ar deranja enorm. Pe de cealalta parte eu nu reusesc sa vad meseria in "locul asta de munca" vad doar contact cu organe sexuale.........cum as putea sa vad ginecologia ca pe o meserie cand m-a violat un medic in plina zi odata cand am fost internata in spital...........
bursuk
Postat pe 4 Iulie 2008 17:05
si am scris pe forum ca sa reusesc sa imi dau seama daca groaza mea legata de aceasta meserie este din cauza trecutului meu sau nu.......si ma ajuta sa vad ca majoritatea persoanelor nu ar fi deranjate in locul meu de acest lucru

va multumesc inca odata pentru raspunsurile voastre
bursuk
Postat pe 4 Iulie 2008 17:07
dar e groaznic ce spui tu. imi pare sincer rau. ai fost la un psiholog? sotul tau stie ce ai patit?
talida22
Postat pe 4 Iulie 2008 17:18
da stie......si stia si inainte sa aleaga meseria asta.....asta e
bursuk
Postat pe 4 Iulie 2008 17:31
nu am cuvinte..:(
dolcedoll
Postat pe 4 Iulie 2008 17:35
de ce nu mergi la un psiholog? nu te fac nebuna. mlti cand le dai acest sfat iti raspund: dar nu sunt nebun sa merg la psiholog. relatia ta cu sotul e ok? incearca sa te gandesti ca merge la un alt job. sau nu te gandi ce meserie va practica.
talida22
Postat pe 4 Iulie 2008 17:35
bursuk acum inteleg de ce esti asa..da..in asa caz..as face totul ca el sa-si schimbe meseria..
dolcedoll
Postat pe 4 Iulie 2008 17:36
Eu cred ca as vorbi serios cu el care sunt motivele pentru care a ales fix aceasta meserie...tinand cont de multe lucruri, ce ai patit tu, ce implica... M-ar deranja, dar... m-ar bucura sa stiu ca o sa isi aduca singur copilul pe lume. Cred ca asta e cel mai mare si frumos avantaj... in rest, nu stiu.. e un pic ciudat. barbatii care s efac ginecologi rar mi se par unii de treaba, mai mult obsedati... Nu am fost la vreunul vreodata, dar mi-au povestit prietenele si... pot sa spun ca nu aleg meseria asta pentru ca au neaparat chemare... intreaba-l serios ce ii place cel mai mult la asa ceva si vorbeste deschis cu el. E cea mai buna solutie.
ankanca88
Postat pe 4 Iulie 2008 17:37
draga mea,nu lasa o experienta n efericita sa puna amprenta pe viitoarea ta viata......uita tot ce a fost inainte ,detaseazate de toate relele si cere ajutorul unui specialist deoarece este greu singura! priveste partea pozitiva a lucrurilor si gindestete ca face un bine umanitatii aducind bebelusi pe lume si poate chiar pe al vostru!orice medic indiferent de specialitate daca este maniac si are anumite sechele poate fi un nenorocit !nu este obligatoriu sa fie ginecolog! nu lasa amintirile negre sa strice actuala ta viata si nu mai trai in trecut!pentru un gind aiurea e posibil sa pierzi dragostea vietii tale si sa nu o mai gasesti!lupta pentru ce ai si priveste spre viitor.....traieste ca si cum acum te-ai nascut!

Postat pe 4 Iulie 2008 18:44
merg la psiholog de un an deja........si m-a ajutat in ideea in care nu mai iau calmante ca sa nu mai am atacuri de panica zilnice. Francia 2008 e foarte frumos si adevarat ceea ce spui tu dar aproape imposibil de indeplinit, si zic asta bazandu-ma si pe discutiile cu psihologul "nu-i poti cere unui calculator alta informatie decat cea pe care o are stocata in memorie"(referitor la ce cad in meseria asta). Pe de alta parte nu as merge la el la consult sau la nastere nici daca as sti ca e singurul care ma poate salva de vreo boala moartala, dc ramanam impreuna o sa nasc cu socrul. Sincer sunt deja disperata si nu mai stiu ce sa fac sa-mi fie mai bine, am fost si la spital sa vad o nastere ca sa vad partea medicala si am lesinat......m-am trezit intinsa pe jos pe hol. Daca nu as sti ca ma iubeste as fi divortat de foarte mult timp.
El zice ca vrea ginecologia ca ii place "minunea nasterii" si il cred dar nu ma face sa ma simt mai bine si cand imi spune ca a facut un tuseu vaginal simt ca nu mai am putere in picioare si ametesc.
Mi-a spus ca numai asta il face sa se simta implinit, atunci cum sa-i cer sa renunte la implinirea lui? am si eu o constiinta.
bursuk
Postat pe 4 Iulie 2008 23:53
Buna,

dupa ce ai descoperit fata de noi, cititorii motivul fricii tale doresc sa-ti spun ca initial intelesesem gresit problematica ta. Nu este gelozie care te face sa nu suporti meseria sotului tau, ci disperare, o stare de neputinta, de aceea si "simt ca lesin, am lesinat".
In aceasta situate chiar nu ma simt in stare sa sau sfaturi, este prea greu de inteles prin ce treci tu in urma intamplarilor.

Este foarte pacat ca psihologul inca nu a descoperit motivul prim, adica momentul in care creierul tau a hotarat: mereu cand vad sau doar cand ma gandesc la o incapere din incinta unui spital sau la punerea in aplicatie a profesiei medic (special ginecolog?), imi voi aminti de acel moment si sentiment insuportabil de incremenire si neputinta, pe care eu de fapt doresc cel mai mult sa-l uit sau sa-l inving; sa trec peste, sa las in urma... s-o iau de la inceput.
--> Aici ar trebui sa ajungi, sa gasesti o cale de a te impaca cu o situatie, care este de mult (probabil) trecuta, dar inca vivida in imaginatia ta.
Atat de rau imi pare atat ptr. tine, dar si in special de sotul tau, care pare a fi barbatul-minune, iar tu ii complici viata si indirect il pedepsesti pe el pentru ceea ce ti-a facut acel doctor la spital(scuze ca abordez tema).
Sper din suflet ca acea bestie zace la puscarie si ia bataie zilnic!!!
Sotul tau n-are nici o vine si noi toti stim ca cel mai mare cadou in viata unui om normal este cel de a darui viata!

Bucura-te ca traiesti, si nu mi-o lua in nume de rau, dar gandeste-te ca nu esti singurta din lume careia i s-a intamplat o nedreptete neiertabila. Indreapta-ti ura spre cel care ti-a distrus o parte din suflet, dar lupta-te in acelasi timp ptr. clipa de fata si ptr. viitor, asta face si sotul tau... incearca sa-l intelegi, sau inchipuie-ti ca lucreaza ca sofer de autocar. Ptr. ca ceea ce crezi si de ce ti-e frica e tot o inchipuire de-a ta. De ce n-o transformi in ceva pozitiv???

Stiu e usor de zis, am incercat doar sa iti ofer o perspectiva mai clara si neutrala a lucrurilor.
Nu vreau nicidecum sa te critic, doar sa-ti fac curaj, ptr. ca trebuie sa incerci sa te detasezi de gandurile negre din mintea ta. Te cred ca e greu, te cred ca ti se pare imposibil, te cred ca nu vei uita nicodata ceea ce te-a marcat atat de tare, dar si tu trebuie sa crezi, ca timpul le rezolva pe toate, daca ai rabdare, incredere si speranta!!!

Ciao

Postat pe 5 Iulie 2008 16:41
mai, tu il cunosti pe sotul tau, ai incredere in el, il iubesti. nu amesteca experientele tale nefericite cu el ori cu atitudinea lui fata de meseria lui! inteleg ca ai o trauma, dar asta nu inseamna ca trebuie sa il compari ori identifici cu acel nenorocit. intelege-l, ofera-i sprijin si incearca sa treci peste aceasta problema care (sunt sigura de asta!!!)nu va va afecta viata de cuplu! mult succes. :)
Laurelin
Postat pe 5 Iulie 2008 17:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare e insarcinata? 20 De la: tania20 11 August 2009 18:22
cum reusesc sa-l indepartez? 30 De la: AdrianaR 20 Octombrie 2010 23:35
ce sa fac sa-mi recastig iubirea? :(( ajutati-ma cu un sfat.sunt disperata :(( 39 De la: anissya 8 Ianuarie 2010 19:07
Pe cine e mai bine sa aleg? 12 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:46
Denatureaza adevarul... 14 De la: Lorena26 4 August 2009 00:07