Mai multe
bursuk....poate ca ar fi mai bine sa cer sfaturile unei prietene surori,colege,mame,frate,tata decat sa ceri sfaturi pe site-ul asta,cred ca ai observat ca unii nu citesc toate mesajele,si isi dau cu parerea asa,de obicei aceleasi peroane raspund peste tot si in acelasi mod...si daca pe mine ma deranjeaza limbajul lor si felul in care se exprima,cred ca si pe tine...ce pot sa zic..e ca el ar fi trebuit sa inteleaga ce ti s-a intamplat,daca ai fost deacord de la inceput sa ai o relatie cu el,cu conditia sa nu aleaga ginecologia,si el a fost deacord si s-a razgandit dupa...e aiurea.mie meseria mi se pare si scabroasa si nu ma vad intreband "si iubitule..ce ai facut azi?".."aaa poi a venit una cu nush ce infectie...." sau..mami cu ce se ocupa tati?aaa cauta...ceva..undeva..totusi..tu stii ce trebuie sa faci..si am un sfat..fi egoista!!!! fi foarte egoista!!! gandste-te numai la tine..stiu ca pare ciudat,dar e mai bine!!! cam atat..numai bine
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 11:42 |
||
|---|---|---|
Imi plac ginecologii
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 12:38 |
||
|
Logodnicul meu,adica sotul meu peste 3 luni, este tot medic ginecolog si suntem impreuna de 5 ani si dupa cum observi relatia a evoluat in directia buna, iar grupul nostru de prieteni este format din colegii lui tot medici ginecologi,casatoriti cu copii,fericiti...E o meserie ca oricare alta,la un moment dat te obisnuiesti...ce ai impresia ca la medicul ginecolog vin numai femei perfecte, tinere si frumoase? |
||
|
|
||
|
gyanyna8 Postat pe 16 Septembrie 2008 15:41 |
||
| Soþul dvs. se duce la spital sau cabinet sã-ºi punã în aplicare profesia de ginecolog.Nu cred cã îi provoacã "plãceri nebune" sã controleze tot felul de "pisicuþe" care mai de care neepilate s.a.m. d.Pãrerea mea,ar fi sã nu vã sperie vocaþia pe care o are.Frumos ar fi,sã gândiþi pozitiv,la modul general vorbind. | ||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 05:25 |
||
| El merge la cabinet si ajuta fiecare femeie in dificultate nu cred ca atunci cand este la munca este la agatat practica doar ce a facut in facultate si ajuta femeia...tu cand ai fost la un ginecolog acel medic se dadea la tine sau iti facea avansuri?Nu cred ca facea asta ci doar te controla sa vada daca esti bine si acelais lucru il face si el | ||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 08:48 |
||
| eu sunt sincera ...cred k toata ziua m-as certa ku el p tema asta... sincer... si intr-un final ne-am certa rau d tot... nu as suporta sa aibe meseria asta... | ||
|
yogyb Postat pe 22 Septembrie 2008 21:34 |
||
| of of of e doar o meserie si atat | ||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:08 |
||
|
buna, draga bursuk! Imi pare sincer rau pentru drama pe care ai trait-o si sper din tot sufletul ca nemernicul care ti-a transformat viata in iad zace dupa gratii. Cat despre faptul ca sotul tau este medic ginecolog, parerea mea este sa stai linistita: in spital, clinica sau cabinet nu vin decat persoane care au o problema de ordin medical, nu vin nici pentru a socializa, nici pentru a flirta. In ceea ce il priveste pe el, sunt convinsa ca nu isi doreste decat sa se foloseasca de toata invatatura si experienta pe care le are pentru a isi ajuta pacientele. Eu sunt tot medic, asa ca stiu cam ce trairi il anima pe el in timp ce isi face meseria. Daca ati ales sa va casatoriti, sa va daruiti unul altuia, trebuie sa va iubiti si sa va respectati tare mult. Gandeste-te la tot ce e fumos si curat intre voi si incearca sa intelegi ca pentru a fi o pereche pe cinste trebuie, in primul rand, ca fiecare din voi sa fie un intreg. Lasa-l sa fie un om inreg! Numai asa te vei putea simti implinita alaturi de el, iar el va putea sa-ti daruiasca toata caldura sa. Ai incredere in tine, chiar daca asta pare, uneori, atat de greu... Si tine minte: doar in tine sta totul, in sufletul tau!.. nu te indoi. |
||
|
claralorelei Postat pe 28 Septembrie 2008 20:29 |
||
| ce tare e:)))) ce treaba are profesia cu viata personala?doar consulta femei nu le face nimic:)) | ||
|
gabriela2008 Postat pe 29 Septembrie 2008 12:04 |
||
| mai sunt si alte meserii ALTFEL la Institutul de Medicina Legala ,salubritate,gropar,acesti oameni iubesc au familii,sunt oameni obisnuiti,se spune ca cismarul nu are antodeauna pantofi si croitorul costum depinde de tine ca el sa fie antodeauna dornic sa descopere cit esti de frumoasa | ||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:12 |
||
|
are dreptate e doar o meserie dak erai medic si veneau vreo cativa barbati la tine pt tratament si sotul tau ar fi pus problema km o pui tu? ar fi putut fi brutar sa vanda paine unor femei ai fi pus la fel problema pt ca tie nu-ti convine lasa omul sa-ti faca meseria is nu gasi motive stupide sa va despartiti;) a dar dak erai u in lokul lui si te acuza de leisbianism? atunci sunt sigura ca nu avea dreptate:) nu-ti fa probleme degeaba |
||
|
seakiki11 Postat pe 11 Octombrie 2008 13:27 |
||
| Scumpa sa zicem ca s-a angajat acolo pt a vedea mai multe (ca presupun ca asa gandesti tu) .acu sa o luam cinstit femeile merg la ginecolog doar cand au probleme ...ca sunt putine femei in romania care si fac control pur si simplu....si atunci nu crezi ca e satul de secretii vaginale mirosuri neplacute etc.... ca sa i mai vina kefu sa te insele ? a?parerea mea...ia gandeste te asa un pic...si daca sta cu degetele INSIDE acolo ...o face pt ca asta e meseria lui in asta consta ginecologia nu o face din placere.... crede ma un ginecolog nu cred ca ia mai multi buni ca un stripper .. ca tot esti pe fagasul neincrederii ...gandeste mai bine...si inceteaza cu neincrederea ca provoaca disconfort partenerului :| | ||
|
Postat pe 11 Octombrie 2008 17:28 |
||
e usor sa dai sfaturi insa eu cred ca pana a ajunge in postura de intelegatoare trebuie sa treci niste etape! e cam greu ce ti imaginezi tu, numai daca ma pun in locul tau, dar priveste partea buna a lucrurilor, cu cat vede mai multe p...ci cu atat e mai satul de ele! asa ca stai linistita! daca e sa se intample ceva oricum se intampla, nu ti mai aglomera tu nervii cu fel si fel de ganduri!
|
||
|
puffulete Postat pe 16 Octombrie 2008 18:09 |
||
| In ceea ce priveste pacientele..n-ar trebuii sa-ti faci probleme,crede-ma ,vin destul de crispate la doctor ca sa le mai arda de ceva,mai nasol e cu colegele.Stiu ca se poarta chestia asta prin spitale,eu fiind asistenta medicala,nu vreau sa te dezarmez,un pic de vigilenta nu strica atunci cand e de garda.Succes | ||
|
stylisimo Postat pe 19 Octombrie 2008 20:55 |
||
| Ma aici ai 2 variante mari si late! Iar decizia iti apartine! Ori te inveti cu meseria lui, esti fericita cu el, va iubiti si pur si simplu nu te intereseaza ce face la serviciu, ori te desparti de el pentru ca nu poti accepta asta! E simplu de zis dar eu asa sunt dintr o bucata, ori incerc eu sa l fac fericit cand vine acasa si in felul asta il atragi langa tine, ori te certi cu el toata ziua buna ziua pana cand veti ajunge 2 straini! Asa ca tu hotarasti! | ||
|
puffulete Postat pe 21 Octombrie 2008 00:14 |
||
|
draga bursuk...stai linistita ca aceasta meserie e una ca oricare alta..crezi ca o femeie merge din placere la ginecolog?crede-ma ca anul asta am fost pe la ginecologi de m-am saturat eu de ei.sunt casatorita de 2 ani dar chiar daca as fi singura cu siguranta nu m-as duce la ginecolog cu gandul ca poate poate agat si eu ceva.crede-ma ca la cate...... o sa vada sotul tau o sa ii fie si greata la un moment dat...si tine minte ..ca o femeie care merge la ginecolog ..ori e insarcinata..ori e bolnava..si nu-i mai arde ei de alte tampenii.eu zic ca nu m-ar deranja..e putin ciudatzel..dar asta e.daca el si-a ales job-ul asta si-asta-i place sa faca...sustine-l si u..chiar daca ti-ar fi putin greu.multa bafta |
||
|
paulista21 Postat pe 21 Octombrie 2008 12:20 |
||
De la: rosuveronika, la data 2008-09-08 15:12:43Draga mea bursuk, tin sa iti spun ca din punctul meu de vedere cei mai buni medici ginecologi sunt barbatii. Profesional vorbind, sunt mai finuti decat femeile. Am fost si la femei ginecolog, dar m-au dezamagit cat de reci puteau fi fata de suferinta noastra ca femei. Si crede-ma ca un barbat ginecolog nu se uita la noi paciente ca la posibile aventuri!!!! Se uita la noi ca la niste oameni care sufera si care avem nevoie de ajutorul lor profesionist. Eu zic sa nu iti faci griji din punctul asta de vedere. Nu cred ca sotul tau o sa fie atras de vreo pacienta , fizic. O sa le trateze pe toate cuu profesionalism si cu mult tact. Gandeste-te ca ajuta la o nastere. Telul lui o sa fie sa aibe grija de mama si copilul care depind de el. Noi femeile mergem cu incredere la medicii nostrii ptr ca stim ca suntem tratate bine. Daca ar fi situatia invers, adica tu sa fii medic si sa vezi toata ziua barbati dezbracati care vin sa ii alini suferinta, ar fi la fel. Nu cred ca sotul tau te-ar suspecta de ceva. Bafta! Si nu te mai gandi la prostioare, nu strica relatia frumoasa pe care o aveti ptr niste copilarii. sunt de acord cu tine..asa e...multe femei care sunt ginecologi sunt foarte nepasatoare.eu am fost la o dna dr si m-a tinut in tratamente 3 luni pt o banala infectie...mi-a fost de-ajuns cand am vazut ca iar si iar nu-mi mai trecea.si prin recomandarea altcuiva am mers la un barbat.tanar.dar vreau sa spun ca am ramas socata de cat de mult m-a ajutat,explicat si mi-a acordat atentie.si-a fost de-ajuns un tratament ca sa ma scape de tot.acum,doar la el merg si sunt foarte multumita.barbatii sunt cei mai buni ginecologi.asta pt ca acorda mult mai multa atentie pacientelor.daca se intampla sa dai de un ginecolog neserios...atunci ai ghinion.dar eu cred ca sotul doamnei in cauza (bursuk) va fi satul saracul de cate o sa vada.nu cred c-ai va mai sta capul la altceva.asa ca..stai linistita si fi mai intelegatoare.... |
||
|
paulista21 Postat pe 21 Octombrie 2008 12:28 |
||
S-au postat atatea intrebari (dupa intrebarea initiala, adica) raspunsuri, iar intrebari si iar raspunsuri ca ma intreb de ce ma incapatanez sa scriu si eu Oricum, vad ca de-odata se vorbeste de cum sunt ginecologii. Afemeiati au ba? Oameni buni, ginecologii sunt la fel de afemeiati (au ba) ca si inginerii, ca si prelucratorii prin aschiere sau cosmonautii! Nu are nimic de a face cu profesia (pentru ca cel putin cu asta se pare ca suntem cu totii de acord: e profesie, dom'le!) Acum, ce nu ma dimiresc eu Bursuk... e legatura dintre sot-ginecolog si ginecologul-violator Parerea mea e ca trauma ar fi trebuit sa se manifeste in sensul:"Mi-e frica sa merg la ginecolog"... Dar se pare ca trauma asta tu n-o ai...Deloc! Inteleg ca te-ai lasat controlata si de socrul tau (eu nu stiu multe femei sa vrea sa devina chiar atat de intime cu socrul, dar se pare ca tu te dovedesti foarte deschisa in privinta asta) Si de aici, refuz sa mai inteleg ceva. Dar daca problema ta e doar ca sotul tau sta cu mana acolo unde sta toata ziua si ASTA l-ar face sa te insele la un moment dat, revin si spun: Nu, asta nu e motiv de ajuns sa o faca. O sotie nesigura si plangareata (scuze, nu imi vine alt adjectiv care sa nu sune peiorativ, pentru ca intentia nu e sa jignesc), da! |
||
|
Dor_a Postat pe 22 Octombrie 2008 08:58 |
||
|
nu, nu m-ar deranja. e o meserie k toate meseriile. omu' a invatat 6 ani si a decis k asta vrea sa faca. nici mie nu mi-ar placea sa se puna el de-a curmezisul k nu e de acord cu nush ce lucru fac eu. in general.. cand faci ceva sau cand iei decizii.. e clar k marea lor majoritate sunt importante pt tine.. si-atunci.. cine te vrea.. te vrea cu totul.. m-ar ingrijora insa.. daca din cauza ca vede multe.. zilnic.. relatia noastra sexuala ar putea fi afectata. in rest.. sa faca ce-i place.. asa cum fac si eu.. si el... respecta |
||
|
bebelic Postat pe 23 Octombrie 2008 00:16 |
||
| imi pare rau ca ai fost violata ... e de nedescris....dar daca ai fost violata de un doctor ce capacitate sufleteasca hai si mentala ai avut ca sa te mariti cu un doctor ? | ||
|
Postat pe 28 Octombrie 2008 22:42 |
||
De la: DesertRose, la data 2008-10-28 22:42:35imi pare rau ca ai fost violata ... e de nedescris....dar daca ai fost violata de un doctor ce capacitate sufleteasca hai si mentala ai avut ca sa te mariti cu un doctor ? Respect ca ai avut rabdare si ai citit totul, sau cel putin partile relevante înainte de a posta mesajul. Ar fi fost bine daca acea persoana ar fi fost pedepsita Ea sa casatorit deoarece isi iubeste sotul peste masura, ca el este persoana langa care doreste sa îsi petreaca restul vietii si fiindca anumite intamplari sau lucruri aparent nu au [ sau nu au avut] nici o legatura. Draga bursuc mai scriemi cand vrei ce mai faci, ca eu nu ma incumet sa te mai deranjez -te retin cu povesti
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 28 Octombrie 2008 23:01 |
||
| Raspunsul nu ti-l poate da oricine,sfaturi curg garla dar problemele si grjile tale sunt mari si multe.Le poti rezolva doar in familie si cu psiholog.succes | ||
|
elgi Postat pe 11 Noiembrie 2008 11:12 |
||
|
draga mea, chiar daca nu esti medic ar trebui sa intelegi situatia in care sunteti! Banuiesc ca si tu ai studii, n-ai 12 clase si cred ca ar trebui sa gandesti altfel! Ce daca e ginecolog! Inseamna ca nu ai incredere in el daca pui problema asa! Asta e meseria care ii place si parerea mea este ca daca il iubesti il vei sustine in ceea ce vrea sa faca, si daca ti-a demonstrat pana acum ca te iubeste nu-ti mai face probleme, ca daca e sa te insele cu alta, nu-i nevoie sa se faca ginecolog! Ia gandeste-te, daca ar fi stomatolog sa zicem, nu te-ar putea insela? Asa ca mai gandeste-te daca merita sa iei o decizie impotriva cuplului vostru!!! Iti doresc sa iei cea mai buna decizie pt. amandoi si sa fii fericita! |
||
|
simo_sefa Postat pe 11 Noiembrie 2008 15:44 |
||
De la: yogyb, la data 2008-09-22 21:34:54eu sunt sincera ...cred k toata ziua m-as certa ku el p tema asta... sincer... si intr-un final ne-am certa rau d tot... nu as suporta sa aibe meseria asta... si eu la fel
|
||
|
kitty_ Postat pe 11 Noiembrie 2008 15:46 |
||
|
Nu s ar sinucide nimeni...pentru ca are dreptate. Dupa putin timp se va satura...crede ma pe cuvant. Ai dreptate si tu, intr o mica masura...aia fiind ca el este barbat si oricat ai dori sa nu "se gandeasca putin mai mult...la ceea ce face/atinge/etc", el va face acest lucru. Dar toata treaba cu aceasta meserie este exact ca atunci cand ii dai unui copil o noua jucarie...este entuziasmat la inceput. Nu te amagi va fi entuziasmat la inceput...poate mai mult decat iti doresti. Dar asta nu inseamna ca te va insela...sau ca va gasi "placeri la cabinet". Deasemeni ar trebuie sa asculti foarte bine cand cineva te sfatuieste sa i fii aproape si sa l sustii in alegerea lui: 1. pt ca se presupune ca l iubesti = il sustii in ceea ce face, esti mandru de el si ai totala incredere in el (asta trebuie sa faci cu 100% convingere daca vrei sa l ai aproape 2. pt ca pana la proba contrarie, alegerea lui profesionala este treaba lui...treaba din care va aduce bani acasa.Nu vad nici o legatura cu faptul ca tu ar trebui sa lucrezi in domeniu....trebuie sa recunosc...nu am inteles aici exact legatura. Sustine l pt ca nu ai nimic de pierdut....sustine l pana cand ai vreun temei sa banuiesti ceva(daca vei avea vreodata)...si sper sa nu ai !!!!!!!!! Din propria experienta...nu mai lasati job ul sa intervina in relatia voastra fetelor...ganditi va putin la situatia inversa....mai multa empatie!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
iulicka Postat pe 14 Noiembrie 2008 11:12 |
||
| paranoica nu as spune ca esti,dar nici ca ai dreptate!gandeste-te ca unele paciente sunt batranem,grase,poate murdare...crezi ca l-ar atrage asa ceva?...probleme de pudoare se pun si la alte specializari medicale,nu numai la urologi!gandeste-te ca toti chirurgii opereza pacientii dezbracati!ar trebui ca nici unul sa nu mai aiba familie?... | ||
|
Postat pe 24 Noiembrie 2008 08:47 |
||
| Buna!Daca e sa te insele te va insela indiferent de meseria pe care o are.E deranjanta ideea ca el este ginecolog, dar gandeste-te la ce ti-am zis.Poate fi si tamplar si daca i se pune pata pe vreouna tot te va insela.Asa-s barbatii. | ||
|
Arianna85 Postat pe 24 Noiembrie 2008 11:06 |
||
De la: bursuk, la data 2008-06-30 14:04:54Sotul meu a terminat medicina si a ales la rezidentiat specialitatea: Ginecologie. Eu nu sunt medic, am alta specializare. Ma deranjeaza foarte tare gandul la ce face el toata ziua. As dori sa va intreb care este parerea voastra. V-ar deranja daca sotul/prietenul dupa o relatie de 6 ani s-ar face ginecolog? (am mentionat acest detaliu din cauza ca nu l-am cunoscut in postura de ginecolog si cred ca si asta are imprtanta). Am foaarte multe discutii in contradictoriu cu el, el sustinand ca nu am dreptate in ceea ce zic si ca nu ar tb sa ma deranjeze deloc ca face e ca e doar o meserie. Va intreb pe voi ce parere aveti ca sa reusesc sa-mi dau semama daca intr-adevar sunt absurda rau din cauza ca ma deranjeaza atat de tare, sau e ceva normal in ideea in care nu sunt si eu medic. Hi Mey chiar esti absurda pe cuvint daca nu :) Iarta-ma ca iti spun asta dar tu chiar crezi ca cineva vine la un spital si la ginecologie doar ca sa o caute nenea docrotul in gaurica ? sau de dragul de a fi vazuta la curuletul gol ? Eu cred ca nu Un om care paseste paseste ca sufera , si cine este cadru medical nu se uita niciodata la titzele sau la gauricile unei muieri , altfel nu si-ar mai face meseria . e valabil si pentru cele care sunt doctorite . Lasa omul sa isi faca maseria , una pentru ca ginecologia e mai usoara , si mai banoasa sa zic , si 2 daca omul a ales asta eu zic chiar sa nu iti faci griji, pentru ca , chiar nu ai de ce !!!!!
|
||
|
Postat pe 4 Decembrie 2008 08:31 |
||
|
... Eu sunt barbat, imi plac femeile dar nu il invidiez pe sotul tau... Ginecologia e o meserie ca oricare alta, cu siguranta chiar si atunci cand vede o femeie cu adevarat frumoasa, atunci cand ii este pacienta sotul tau gandeste ca un medic. Tu daca te-ai duce la un medic ginecolog, barbat, ti-ar trece prin cap sa ai o aventura cu el in cabinet ? Si iubita mea merge la un ginecolog barbat si chiar nu ma deranjeaza asta, consider ca este doar un raport medic-pacient... si eu am fost la dermatolog si era femeie si crede-ma... nu mi-a trecut nimic altceva prin cap decat sa aflu ca sunt ok si sa ies cat mai repede din cabinet... Sau mai bine o intrebare pentru toate femeile de pe forum... vi s-a intamplat vreodata sa vi se propuna ceva de catre ginecologul vostru ? |
||
|
dancombi Postat pe 4 Decembrie 2008 08:41 |
||
| meseria e meserie... parerea mea este ca nu trebuie sa te deranjeze... el lucreaza... nu te gandi ca la el la vizite merg numai fotomodelele...nu amesteca relatia sentimentala cu cea de pe planul profesional... te asigur ca nici el nu o va face | ||
|
andrada2 Postat pe 4 Decembrie 2008 09:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Chiar vrea o relatie serioasa? | 12 | De la: crs_crs 13 Martie 2010 16:30 |
| iubire | 2 | De la: vitamina_c 11 Februarie 2011 11:17 |
| Sa-i spun ca-l iubesc sau mai bine termin? | 61 | De la: leo_ 21 Octombrie 2010 10:47 |
|
|
||
| cum sa-i spun? | 4 | De la: Maddy_moo 19 Noiembrie 2008 23:49 |
| Heiii | 9 | De la: kudika_960579 12 Aprilie 2014 13:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.