Mai multe
| ASTA ESTE MESERIA LUI, SI STIAI DE LA INCEPUT CA VA ALEGE ACEASTA SPECIALIZARE | ||
|
nicoturea Postat pe 4 August 2008 22:23 |
||
|---|---|---|
De la: bursuk, la data 2008-06-30 14:04:54Sotul meu a terminat medicina si a ales la rezidentiat specialitatea: Ginecologie. Eu nu sunt medic, am alta specializare. Ma deranjeaza foarte tare gandul la ce face el toata ziua. As dori sa va intreb care este parerea voastra. V-ar deranja daca sotul/prietenul dupa o relatie de 6 ani s-ar face ginecolog? (am mentionat acest detaliu din cauza ca nu l-am cunoscut in postura de ginecolog si cred ca si asta are imprtanta). Am foaarte multe discutii in contradictoriu cu el, el sustinand ca nu am dreptate in ceea ce zic si ca nu ar tb sa ma deranjeze deloc ca face e ca e doar o meserie. Va intreb pe voi ce parere aveti ca sa reusesc sa-mi dau semama daca intr-adevar sunt absurda rau din cauza ca ma deranjeaza atat de tare, sau e ceva normal in ideea in care nu sunt si eu medic. Esti absurda rau. Daca eram in locu lui fugeam mancand pamantul de specimene ca tine. |
||
|
curcubeu12 Postat pe 7 August 2008 18:08 |
||
| Acesta este un mesaj in special pentru Annemone. Draga mea, tu pe ce lume traiesti? Iti spun eu ca ginecologii sunt si ei barbati in primul rand. E adevarat, am cunoscut si medici (ginecologi ca de asta era vorba) fideli sotiei sau partenerei lor. Multi, putini... asta nu are importanta. Merg mai departe. Asistentele medicale care lucreaza in domeniu si vad si ele o gramada de chestii mai putin placute ar trebui sa nu nasca niciodata? | ||
|
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 8 August 2008 22:04 |
||
| sau asistentele de la controale inghinale la barbati!!! | ||
|
Postat pe 8 August 2008 23:26 |
||
| eu zic k ar trebui sa fii fericita. acum stie q sigurantza q cate probleme se confrunta o femeie,si te va respecta si va avea grija de tn mai mult. | ||
|
vrajidora Postat pe 9 August 2008 15:50 |
||
coboraii din deal in vaaaaaaleeee! adevarat! cum poti sa gandesti asa
|
||
|
anka_wgb Postat pe 11 August 2008 16:37 |
||
De la: bursuk, la data 2008-06-30 14:04:54Sotul meu a terminat medicina si a ales la rezidentiat specialitatea: Ginecologie. Eu nu sunt medic, am alta specializare. Ma deranjeaza foarte tare gandul la ce face el toata ziua. As dori sa va intreb care este parerea voastra. V-ar deranja daca sotul/prietenul dupa o relatie de 6 ani s-ar face ginecolog? (am mentionat acest detaliu din cauza ca nu l-am cunoscut in postura de ginecolog si cred ca si asta are imprtanta). Am foaarte multe discutii in contradictoriu cu el, el sustinand ca nu am dreptate in ceea ce zic si ca nu ar tb sa ma deranjeze deloc ca face e ca e doar o meserie. Va intreb pe voi ce parere aveti ca sa reusesc sa-mi dau semama daca intr-adevar sunt absurda rau din cauza ca ma deranjeaza atat de tare, sau e ceva normal in ideea in care nu sunt si eu medic. Eu ti-am scris un mesaj cum vad eu situatia ta. |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 11 August 2008 20:04 |
||
|
Atat iti spun:ceea ce face el se numeste meserie,si nu distractie.Si in al doilea rand:chiar crezi ca o femeie se duce la ginecolog in speranta ca va da de unu' tanar cu care sa se distreze? Mai mult nush ce sa-ti zic ca sa te trezesti din gelozia asta,cred ca ti s-au dat sfaturi destul de bune,mai ramane sa le aplici.Toate cele bune
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 19:53 |
||
|
||
|
Postat pe 25 August 2008 20:15 |
||
| Waaa...e scarbos tare sa fii ginecolog. Va zic eu. Am un amic kre knd s-a decis sa isi aleaga specializarea a fost sa si vada cum e. Si a nimerit una cu o infectie de a lesinat de miros. E scarbos tare, k romancele noastre se duc mai ales knd au o problema, si sa vedeti cate nespalate si cate femei bolnave se duc. Sa nu mai zicem de cat de satul e de ceea ce vede si CUM vede. Credeti-la la el e ceva mecanic...nu se gandeste la nik deosebit. Controale de rutina f putine isi fac si nu arata toate ca niste zeitze... | ||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 03:07 |
||
Sa stii ca oe mine m-ar ingrijora faptul ca vede atatea organe genitale in alt sens. Adica vine omul obosit acasa deupa ce a vizionat n si mai vrei sa faca sex cu tine? Cred ca dezvolta alergie dupa un timp~
|
||
|
Kathara Postat pe 5 Septembrie 2008 01:54 |
||
|
Buna! Nu cred ca are rost sa fii nelinistita..pana la urma chiar este doar o meserie...iar acea parte este una ca orice alta parte a corpului...Nu e vorba de cum arata pacientele...daca sunt zeite sau slute :d....Pe undeva te inteleg si ma gandesc ca poate fi un disconfort, insa nu iti face probleme! Sunt convinsa ca vei depasi momentul asta de "usoara deruta" ;)! Multa bafta! |
||
|
black_cherry Postat pe 5 Septembrie 2008 10:11 |
||
De la: curcubeu12, la data 2008-08-07 18:08:25De la: bursuk, la data 2008-06-30 14:04:54Sotul meu a terminat medicina si a ales la rezidentiat specialitatea: Ginecologie. Eu nu sunt medic, am alta specializare. Ma deranjeaza foarte tare gandul la ce face el toata ziua. As dori sa va intreb care este parerea voastra. V-ar deranja daca sotul/prietenul dupa o relatie de 6 ani s-ar face ginecolog? (am mentionat acest detaliu din cauza ca nu l-am cunoscut in postura de ginecolog si cred ca si asta are imprtanta). Am foaarte multe discutii in contradictoriu cu el, el sustinand ca nu am dreptate in ceea ce zic si ca nu ar tb sa ma deranjeze deloc ca face e ca e doar o meserie. Va intreb pe voi ce parere aveti ca sa reusesc sa-mi dau semama daca intr-adevar sunt absurda rau din cauza ca ma deranjeaza atat de tare, sau e ceva normal in ideea in care nu sunt si eu medic. Draga CURCUBEU, vezi ce replici se pot ivi daca tu nu citesti si cateva posturi de-ale fetelor??? Bursuk e speriata (nu e specimen,asa cum zici tu!) pt ca A FOST VIOLATA de un ginecolog! Oare faptul asta o face sa fie ''specimen''? Crezi ca e normal asa ceva? |
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 10:34 |
||
|
pt bursuk eu trag concluzia ca SINGURA PROBLEMA e ca NU AI INCREDERE IN EL, in sotul tau.Afirmi ca va iubiti, dar totodata nu ti-ai lasa viatza in "mainile" lui, chiar daca esti pe moarte, chiar ai fi de acord sa nasti cu socrul si nu cu sotul; iar aceasta meserie pe care si-a ales-o nu face dacat sa-ti adanceasca aceasta neincredere. imi pare rau pentru concluzia la care am ajuns :((. Numai tu stii de ce exista aceasta neincredere.Daca e sa te insele, o poate face in orice meserie, de la portar pana la director.Daca ai incredere in socrul tau ca ginecolog, atunci gandeste-te ca experienta lui profesionala se transmite fiului sau, iar daca isi face bine meseria va castiga f bine. In plus, nu cred ca experienta negativa din trecut cu acel medic are vre-o legatura cu alegerea sotului tau, fiindca e vorba de om si nu de meseria acestuia.Nu medicii isi violeaza pacientele ci omul care poarta acel halat !!!! Este sotul tau genul de om care ar face acest lucru? |
||
|
cllaudytza Postat pe 5 Septembrie 2008 19:30 |
||
ce parere ar avea el daca tu ai fi medic urolog sau venerolog ai consulta in fiecarezi numai pacienti barbati??? Cred ca este o meserie ca oricare alta ,daca e sa te dezamageasca, in orice situatie o poate face
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 19:42 |
||
| Draga mea..u cand te duci la doctor..orice specializare ar avea el,te duci ca ai o problema sau ca vrei sa fii sigura ca esti in regula sau te duci...la agatat?????Cred ca ar fi culmea acum sa ne ducem la doctor sa agatam!!!!!Tot ce este interzis este tentant sa spunem asa,avand in vedere ca lui nu i este interzis sa vada nimik,si tentatia este mai mica.Si daca era chirurg plastician ,si facea operatii de marire de sani?Eu zic ca nu are legatura una cu alta,daca singura ta problema este ca sta cu nasul in ''ea'' toata ziua(scuze de expresie)>Ar fi putut l afel de bine sa fie rpofesor universitar si sa iasa cu studentele,sau ar fi putut fi muncitor si sa se culcecu toate pe care le prinde...... | ||
|
bebestrumph Postat pe 5 Septembrie 2008 19:54 |
||
De la: rodeena_vitan, la data 2008-08-03 13:04:27Draga mea-- Sunt si eu o "ea "ca si tine si celelelte ,aproape toti si toate au spus parerile personale vazute la varste si experiente diferite traite de NOI gandestete cu rabdare unde si cand a inceput teama ta de aceasta meserie? permitemi sa te intreb tu ce meserie impartasesti?(profesezi)poate ai spus si nu am fost destul de atenta ____SCUZE__este minunat sa ai un asa privilegiu langa tine si sa fi tu aleasa ===LUI====AM TRECUT PRIN EXPERIENTE fiecare dar totul este la tine ======ESTE LA PURTATOR==========Ai deschis o discutie ,eu de aproape 1(una)0ra si ceva citesc pareri si sugestii(sfaturi)cheia succesului este la TINE ....SCUMPA DOMNITA..Permitemi sa-ti spun ca DRAGOSTEA invinge si RABDAREA ESTE UN FACTOR ffffffffff important.Pareri ,sugestii,indoieli,temeri,etc.PSIHOLOGUL cel mai bine pregatit esti -------TU-----ca si ACATISTUL dat la biserica.Scrie ce te nelinisteste pe un peric de hartie si atunci analizeaza...ce poti trece cu vederea si ce nu ====SOLUTIA====Dupa a mea parere cheltuiala putina, minte antrenata,alungarea cu desavarsire a TOT CE ESTE RAU UNDEVA.Sper ca nu am fost greu de inteles.esti o Persoana Deosebita SI FOARTE CURAJOASA.Faptul ca ai putut scrie drama ta public,altele poate sunt asemenea STRUTILOR(ori mai rau)Nustiu ?dar banuiesc ca ai gasit SOLUTIA pt a fi FERICITA DE PERSOANA IUBITA.---ESTE MINUNAT SA IUBESTI SI SA FI IUBITA.---ATAT PE DINAFARA CAT SI INGRIJITA PE DINAUNTRU.Cu respect deosebit pt oameni PUTERNICI CA VOI. Vai draga RODENA ce STIL de exprimare ai .....FOARTE RARA . parca ai fi GENITOLOGA |
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:20 |
||
nu te speria draga, in scurt timp el va fi satul de p..., cum esti tu satula de spalat vase!asa ca ai rabdare
|
||
|
marcela_alboi Postat pe 5 Septembrie 2008 21:27 |
||
| Ce cred eu ca te sperie mai mult nu ce se intimpla acum ci faptul ca te vei lega de un om care nu stii cum va reactiona dupa o perioada mai lunga de practicarea acestei mrserii.De multe ori m-am intrebat cum ginecologii barbati fac dragoste cu sotiile lor dupa ce vad tot felul de marimi si culori de nici ei nu mai stiu ce este bine si frumos,sau poate incearca sa ceara sotiei dumnezeu stie .Este greu sa te legi de un om care nu stii cum va reactiona in viitor.Tu esti singura care decide ce drum sa apuci | ||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 01:06 |
||
eu cred ca ar fi bine sa te desparti daca asta e o mare problema pentru tine...pentru ca tot tocindu-l la cap pe tema asta o sa se duca la alta, care v-a fi mai intelegatoare. SUCCESSSSS!
|
||
|
kica Postat pe 6 Septembrie 2008 19:51 |
||
|
Intamplarea a facut sa cunosc destul de multi ginecologi... Iti voi spune parerea mea: ca si barbatii sau oamenii, si ginecologii se impart in mai multe categorii: buni, mai putini buni, seriosi, neseriosi etc. Aici e cheia! Crede-ma, este o meserie ca oricare alta (este intr-adevar o specializare mai speciala care cere mai multa discretie si atentie) Totul e sa ai incredere in sotul tau ca om, ca barbat, ca partener de viata. Nu te otravi cu ganduri urate. Lasa-l sa se realizeze. Unchiul meu, spre exemplu este un model: ginecolog cu familie serioasa, fidel sotiei, un tata si un om deosebit. Dar, din pacate, am intalnit si alt fel de ginecologi: neseriosi, afemeiati, fara niciun Dumnezeu in viata...Este o meserie tentanta, asa e. Nu numai ginecologii sunt atat de expusi, ci daca ne gandim bine, orice barbat ar putea raspunde tentatiilor sau avansurilor femeilor. Nu trebuie sa fie ginecolog ca sa insele sau sa fie fustangiu. Eu sunt convinsa ca sotul tau te iubeste si te sustine. Incearca sa treci peste trecut (stiu ca e greu) dar lasa gandurile negre deoparte. Te pup. Iar fetelor care s-au intrebat putin mai sus de felul in care se comporta in pat ginecologii...eu cred ca daca sunt barbati normali si ok, se comporta tot normal in pat cu nevestele sau femeile din viata lor. Trebuie sa se faca o diferenta intre meserie si viata intima! |
||
|
Sara79 Postat pe 7 Septembrie 2008 18:02 |
||
| Draga mea bursuk, tin sa iti spun ca din punctul meu de vedere cei mai buni medici ginecologi sunt barbatii. Profesional vorbind, sunt mai finuti decat femeile. Am fost si la femei ginecolog, dar m-au dezamagit cat de reci puteau fi fata de suferinta noastra ca femei. Si crede-ma ca un barbat ginecolog nu se uita la noi paciente ca la posibile aventuri!!!! Se uita la noi ca la niste oameni care sufera si care avem nevoie de ajutorul lor profesionist. Eu zic sa nu iti faci griji din punctul asta de vedere. Nu cred ca sotul tau o sa fie atras de vreo pacienta , fizic. O sa le trateze pe toate cuu profesionalism si cu mult tact. Gandeste-te ca ajuta la o nastere. Telul lui o sa fie sa aibe grija de mama si copilul care depind de el. Noi femeile mergem cu incredere la medicii nostrii ptr ca stim ca suntem tratate bine. Daca ar fi situatia invers, adica tu sa fii medic si sa vezi toata ziua barbati dezbracati care vin sa ii alini suferinta, ar fi la fel. Nu cred ca sotul tau te-ar suspecta de ceva. Bafta! Si nu te mai gandi la prostioare, nu strica relatia frumoasa pe care o aveti ptr niste copilarii. | ||
|
rosuveronika Postat pe 8 Septembrie 2008 15:12 |
||
CE AM CITIT AICI ASTA AM INTELES...dar oare am inteles bine?...tu nu suporti ideea ca sotul tau sa fie ginecolog, dar pe tatal lui il accepti ca medic?in sotul tau nu ai incredere, dar in tatal lui da...te-a violat un medic ginecolog....de virsta ta? sau de virsta tatalui lui?nu prea pricep care-i problema ta cu sotul tau...nu ai incredere in el,de ce? ti-a dat motiv?analizeaza singura tot..nu-i nevoie sa-mi raspunzi mie. succes!
|
||
|
kica Postat pe 9 Septembrie 2008 19:38 |
||
|
iti inteleg trauma mai bine decat poti crede, eu am depasit momentul si numai de tine depinde cum vei dori sa traiesti, da-mi voie sa te intreb doar atat daca cel care a abuzat de tine avea o alta meserie ii interziceai sotului tau sa o practice? ca la urma urmei se intimpla in toate domeniile. e timpul sa detasezi meseria de persoana si cu atat mai mult cu cat sotul tau iti cunoaste povestea si e alaturi de tine, nu e cazul sa il transformi pe el in victima durerii tale ci incearca sa depasesti singura acest moment. gandeste-te ca esti femeie si la urma urmei va trebui sa mergi la un ginecolog ce vei face? ce o sa alegi? o femeie sau pe sotul tau. pina la urma iti vei distruge casnicia ptr ca nu lupti cu tine insuti. nu poti schimba ce s-a intimplat dar poti schimba prezentul si viitorul tau in acesta relatie, care pina la urma se pare ca doar de tine tine. nu e corect sa il conditionezi profesional ptr ca sunt sigura ca el e totusi alaturi de tine si faptul ca a ales acesta specializare nu are legatura cu tine. pur si simplu fa ce trebuie sa faci si tu esti singura in masura si sti bine ce spun, fa-o pina nu iti vei distruge toata viata caci pina la urma tu permiti trecutului sa te urmareasca primul pas l-ai facut lasind un barbat sa se apropie de tine si sa te atinga nu te opri aici si termina ce ai de terminat cu trecutul |
||
|
ioana1305 Postat pe 12 Septembrie 2008 01:02 |
||
la cate probleme intime au femeile in ziua de azi, eu as fi de-a dreptul fericita daca sotul meu m-ar consulta si mi-ar prescrie tratament. eu m-am saturat pe la cati medici m-am plimbat, cate tratamente am incercat si cati bani am cheltuit. Daca ma pun intr-o situatie ca asta, sotul meu ar fi doctorul in care as avea cea mai mare incredere inclusiv un partener de exceptie. si binenteles ca mi-as dori sa fie partas direct la nasterea copilului lui
|
||
|
juliakiara Postat pe 12 Septembrie 2008 13:14 |
||
draga mea...nu fi geloasa pentru ca sotul tau e ginecolog...e doar munca si pana la urma stii cum e?tot tu esti cea mai importanta nu mai fi suparata...plus de asta ai un avantaj,doctorul tau ginecolog e chiar sotul tau...esti super norocoasa
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 13:28 |
||
| Nu ar avea dc sa te deranjeze pt ca este doar o meserie si atata tot!!Numai fi geloasa aiurea | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 13:37 |
||
De la: Ioana260787, la data 2008-08-04 19:28:27Eu sunt studenta la medicina....si te sfatuiesc sa tai linistita. Nu ai de e sa-ti faci atatea probleme....noi doctorii(daca pot sa ma numesc doctor) la cate am vazut...nu ne mai atrgage nimic. Eu am terminat medicina anul acesta...si am aflat de la profii de gineco exact acelasi lucru despre care spunea si ioana..."am invatat sa apreciem mai mult ce avem acasa, dupa tot ce am vazut prin spital"(adica pe la gineco)...acesta a fost raspunsul la intrebarea:"nu sunteti satui de tot ce vedeti prin spital...cand ajungeti acasa mai aveti chef de sotie?" Asa ca nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme din punctul asta de vedere, trebuie sa ai incredere in sotul tau...dar ar trebui sa reusesti sa treci peste acea trauma, si daca ai sa reusesti, eu cred ca va fi mult mai bine. Eu iti doresc sa fii fericita alaturi de sotul tau, si sa uiti cat mai repede acea experienta neplacuta. MULTA BAFTA! |
||
|
Romi Postat pe 12 Septembrie 2008 13:48 |
||
| Dar totusi sa ai un medic ginecolog in familie cred ca e un lucru bun mai ales ca la tine este sotul!!Nu are dc sa te sperie lucrul asta | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 16:38 |
||
ce dreptate are ROCK TO LOVE!!M-ai facut sa mor de ras ai perfecta dreptate!!!pop
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 19:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubire inposibila | 11 | De la: elfuletz5 9 Martie 2009 23:49 |
| ESTI SIGURA CA EL E ADEVARATUL | 18 | De la: diana1981 8 Aprilie 2009 20:47 |
| "Un prieten cu beneficii" | 23 | De la: Maria_santal 12 August 2009 16:30 |
|
|
||
| Sunt indragostita si nu e...bine... | 51 | De la: marco918 30 Ianuarie 2010 01:58 |
| O va parasi ? | 12 | De la: Micaell 15 Septembrie 2011 17:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.