Setari Cookie-uri

sot ginecolog

Va multumesc din suflet pentru raspunsurile voastre.....ca m-ati ascultat si mi-ati oferit sprijin chiar daca nici macar nu ne cunoastem....m-au ajutat raspunsurile voastre poate chiar mai mult decat credeti. M-am gandit mult si o sa ma mai gandesc la sfaturile voastre si la zicala conform careia dupa o noapte oricat de lunga intotdeauna va veni zi.

Va pup
bursuk
Postat pe 5 Iulie 2008 19:20
Draga mea, ai facut deja 3 pasi importanti ceea ce ar trebui sa iti dea speranta. Una la mana ai inteles ca sotul tau e un om minunat, chiar daca are o meserie pe care o are si acea bestie. Ai inteles ca te iubeste si ca il iubesti, deci nu are nicio legatura cu experienta groaznica prin care tu ai trecut. Eu am toata increderea ca o sa treci peste asta. Deja ai acceptat o relatie cu el, deci ai depasit o bariera. Eu in locul tau as privi o alta parte pozitiva, ar putea sa castreze acea bestie cu profesionalism.

Postat pe 6 Iulie 2008 08:19
draga bursuk....sotul meu este medic,si cand a trebuit sa-si aleaga specialitatea,erau 3 variante:1)endocrinolog....2)cardiolog...3)ginecolog-obstetrician.....sunt cele mai platite specialitati,clar lucru inafara chirurgiei....si atunci veni vorba de ginecologie,eu fiind din fire foarte geloasa,am zis categoric nuuuuuuuuu.eu nu ma indoiesc de sotul meu nici cat e "negru sub unghie",dar este ceva acolo adanc in sufletul meu,care m-ar roade.....am discutat,am analizat,m-a ascultat si azi face specializarea cardiologie....nu cred ca e vorba de vre-o problema psihologica,mai curand esti o fire super sensibila,cu o imaginatie bogata,predispusa spre trairi intense,exagerate a unor evenimente....din cate am inteles ,sotul tau stiind de trauma prin care ai trecut,si de faptul ca nu esti de acord cu aceasta specializare,totusi a hotarat sa fie ginecolog.....chiar daca ii place asa de mult anume aceasta ramura a medicinei,ar fi trebuit sa tina seama de sentimentele si trairile tale,sa mearga la un compromis....a facut-o constient,stiind ca tu in fiecare zi cand il petreci la serviciu,stai cu inima stransa.....imi cer iertare daca cuvintele mele au fost prea dure,dar cred ca faptul ca te-a lasat sa lupti singura cu temerile tale si cu problema din trecut....arata ca esti pe cont propriu....incearca sa nu mai fii obsedata de gandul ca el sta,si se uita intre picioarele frumos bronzate a unei fetiscane de 18 ani....ci gandeste pozitiv....gandeste-te ca pe capra ginecologica sta o baba,cu celulita,neepilata,si cu sanii atarnati pana la buric...:) iti doresc multa rabdare,putere si numai ganduri bune

Postat pe 6 Iulie 2008 15:01
Daca tot mergi la psiholog incearca hipnoza regresiva e singurul lucru care te poate ajuta sa treci peste temerile tale. Orice alta discutie sau incercare te poate ajuta pe moment dar nu elimina cauza.
gilili
Postat pe 6 Iulie 2008 16:14
consider o mare dovada de egoism sa-l opresti pe celalalt sa-si urmeze calea. Imi dau seama ca ce s-a intamplat, e un soc enorm pt o femeie, insa se poate trece peste el, mai ales daca ai si sustinere din partea familiei. Dar sa-i spui celui cu care vei trai zi de zi: "nu urma meseria asta pt ca mie imi face rau", nu stiu daca e f corect. Poate ca acolo simte ca face ceva pt el si pt ceilalti, aceea e chemarea lui, poate ca daca alege un alt domeniu nu va fi cu sufletul impacat o viata intreaga. O viata??? E enorm de mult. Poti oare sa-ti asumi riscurile unui repros (rostit ori nu) in viitor? Poti sa suporti acel "daca as fi fost..." Cred ca e mai bine sa incurajezi alegerea pe care o face chiar daca asta doare mai mult decat poti tu arata. Gandeste-te ca peste un timp tu te vei vindeca de teama ta. Totul se vindeca, pana si sufletele. Insa esecurile cauzate de altii, niciodata. Te intereseaza cum va fi in cazul lui? Banuiesc ca in loc sa fie un ginecolog bun, care-si va face meseria cu pasiune va fi un cardiolog(sau altceva) prost, plafonat si apatic. Pana la urma lumea e plina de doctori care nu au ce cauta in acele functii. Tu alegi.
amme22
Postat pe 6 Iulie 2008 18:43
E bine sa urmezi si sfatul lui gilili; mi se pare ca stie ce vorbeste.
amme22
Postat pe 6 Iulie 2008 18:45
E clar ca stie ce vorbeste Gili, si asta o spun din proprie experienta (bazata pe faptul ca desi merg deja de destul timp la el problema nu s-a rezolvat, doar s-a imbunatatit cat da cat) dar sincer habar nu am dc la noi in oras exista cineva care sa se ocupe cu hipnoza regresiva ca as incerca fara sa ma gandesc....oricum e clar ca nu am ce pierde
bursuk
Postat pe 6 Iulie 2008 23:24
eu nu as avea nici o problema, la urma urmei, la medic mergem cand avem cate o problema, nu mergem de drag, si oricum, ei vad lucrurile acestea intr-un mod foarte diferit fata de noi, crede-ma caci si eu am pe cineva in familie care a lucrat in domeniul asta, probabil daca ai lucra si tu in acelasi mediu cu el l-ai intelege...

Postat pe 7 Iulie 2008 02:55
voiam sa-ti scriu ceva, dar citind da capo al fine raspunsurile celorlalti forumisti m-am razgandit, iti scriu altceva : 1.Daca in cunostinta de cauza (problema prin care ai trecut)sotul tau totusi a ales sa fie ginecolog (desi probabil e vorba si de influenta tatalui sau), atunci a dat dovada de lasitate. Putea sa faca un sacrificiu deoarece cu tine isi petrece tot restul vietii, nu cu tatal lui. 2.Cat despre tine, conteaza in egala masura cum te ajuta altii (familia, prietenii, psihologul) sa treci peste trauma traita, dar si de atitudinea ta si aici ma refer la o autosugestie si la hotararea de a merge inainte; incearca sa-ti gasesti o motivatie suficient de puternica, fericirea si bunastarea ta depind de asta!!! Te pup si iti urez succes!

Postat pe 8 Iulie 2008 12:06
am fost la ginecologi (barbati) si nici unul nu mi-a facut avansuri si nici eu nu m-am simtit atrasa de nici unul cu toate ca am dat si de barbati frumosi.... nu cunosc vreo femeie care sa fi vrut sa accepte vreo relatie cu ginecologul ei... iti inteleg grijile dar cred ca ar trebui sa-i respecti deciziile. asa cum e nevoie in tara asta de contabili nevoie si de ginecologi. Incearca sa-i respecti optiunea daca ai incredere in el...
ala85
Postat pe 8 Iulie 2008 13:46
Bursuk, m-a impresionat si pe mine povestea ta.

Cei care ti-au raspuns ti-au dat sfaturi bune. Nu ar mai fi mare lucru de adaugat.

1. Mergi in continuare la psiholog.
2. Gandeste-te ca sotul tau s-a casatorit cu tine pt ca te iubeste.
3. Lasa-l sa-si aleaga specializarea pe care si-o doreste. Nu-l opri, ca nu e corect.
4. Ai incredere in el! Daca un barbat doreste sa insele, o face chiar cu partenera de mana, cum se spune.....nu trebuie sa fie ginecolog pt asta.
5. Exista intr-adevar un folklor pe seama ginecologilor (eu, personal, am intalnit ginecologi seriosi, dar si ginecologi afemeiati, neseriosi, ca oamenii, de altfel, se impart in mai multe categorii.)
6. Faptul ca si tatal lui este ginecolog il va ajuta mult. Am mai intalnit astfel de cazuri, lucreaza impreuna si este ok.
7. Eu nu te sfatuiesc sa nasti cu socrul tau....dar e parerea mea, tu faci cum simti.

Te pup, curaj si rabdare!

Postat pe 8 Iulie 2008 19:53
Vreau sa mentionez ceva, in mai multe posturi am citit nu e coret sa nu il lasi sa faca se-si doreste sau lasa-l sa aleaga ce isi doreste sa faca.......EU L-AM LASAT !!!, deja a ales ginecologia si nu m-am opus deciziei lui exact din cauza ca nu mi se pare corect sa decizi in locul cuiva cand vine vorba despre ca va face o viata intreaga, cu atat mai mult cand e vb de o persoana pe care o iubesti foarte mult.

Iti multumesc pebtru raspuns Alibianca dar as mai dori sa te intreb de ce ai spus ca m-ai sfatui sa nu nasc cu socrul?

Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat

bursuk
Postat pe 10 Iulie 2008 08:37
Te salut, Bursuk!

E doar opinia mea. Si eu am in familie ginecologi, dar nu as naste cu ei...nu stiu exact de ce. Mai ales cu socrul....nasterea este un act mult prea intim, este vorba de cum te simti tu, daca te simti ok sa nasti cu socrul, nu e interzis.

Esti insarcinata?

te pupic.

Postat pe 10 Iulie 2008 09:32
nu sunt insarcinata Alibianca, deja am fost la consult la el din cauza unor probleme pe care alti trei ginecologi nu mi l-au rezolvat, el e considerat cel mai bun in zona si chiar a reuzit sa le rezolve. Si as naste cu el pt ca mi se pare un lucru deosebit sa-ti aduci nepotul pe lume cu atat mai mult ca stiu ca isi doreste foarte mult unul
bursuk
Postat pe 10 Iulie 2008 10:25
io m-as bucura sa am o sotie ginecoloaga de barbati!
la un control de rutina, o asistenta tragea de un pacient sa se dezbrace de tot. ala mai timid , ca nu si nu si nu...ca nu se cade sa stea dezbracat in fata unei femei necunoscute si mai ales sa-i controleze ciucurelu'.
asistente nervoasa ii replica: domne , n-ai dumneata fire-n cap cate pu... am belit eu!
cu aceasta replica s-a lasat induplecat si si-a scos ciucurelu' la lumina!

Postat pe 10 Iulie 2008 10:50
Geo, no comment!

Bursuk, e ok, daca tu simti asa, atunci e bine.

Te pup!

Postat pe 10 Iulie 2008 15:51
yo zic k nu ai de ce sa te ingrijorezi,a fi medic ginecolog presupune doar a da diagnostice si a trata conform celor invatate.de ce sa stai crispata la gandul k sotul tau nu si ar face meseria cum trebuie?la ce t ajuta?daca are cabinet personal,face i cate o vizita,sustine l in demersurile lui,arata i k esti alaturi de el.medicina este o arta care presupune multa daruire.si yo am fost un medic ginecolog care este barbat si iti garantez k barbatii sunt mult mai bine pregatiti decat femeile,crede ma.t pup
madishu
Postat pe 11 Iulie 2008 12:03
Poate temerea ta nu tine atat de mult de "inselat" cat de agresat. Tu ai fost agresata de ginecolog si poate de aici temerea ta ca sotul ar putea sa-ti faca rau. Daca tu nu te simti in sigurnta langa el, asociindu-l cu acea bestie.. Dar tu deja ai inteles ca e un om minunat sotul tau, deci multa bafta!

Postat pe 15 Iulie 2008 14:35
Eu una nu vad de ce sa te deranjeze ca si-a ales profesia pentru care a invatat ani de zile , nu te faci ginecolog doar ca sa ai acces la pasarici pentru ca nu cred ca-si va alege pacientele in functie de dimensiunile corporale.

Din pacate am ajuns la concluzia generala : barbatii ginecologi sunt mult mai bine pregatiti decat femeile !
christyenika
Postat pe 16 Iulie 2008 00:08
Draga bursuk, sincer imi pare rau si sincer te compatimesc vis-a-vis de intamplarea ciudata prin care ai trecut! Putem sa stim la ce varsta ai trait aceasta experienta? Erai impreuna cu actualul tau sot? Daca da, lui i-ai povestitce ti s-a intamplat? In fine.... Ginecologia este o meserie extraordinara! Si nu oricine poate sa o practice. Tie nu-ti convine ca sta toata ziua cu degetele in...., dar uiti ca poarta manusi? Tu crezi ca e interesant, ca e un hobby sa te uiti la 50 de .... pe zi, cel putin? Sa asisti neputincios la pierderi de sarcina si implicit la apostrofarile pacientelor si a rudelor acestora pe motiv ca nu ai facut imposibilul? Orice ramura a medicinei este la fel de importanta si de interesanta! Iar medicul ginecolog nu este un oarecare obsedat sexual care a muncit si a invatat 6 ani+ licenta+rezidentiat+.... sti si tu! Problema este numai la tine! Eu socot sa sotul tau e un om perfect normal, care doreste sa munceasca in domeniul care-i place. Tu cand ti-ai ales profesia nu ai facut-o in fucntie de preferintele si aptitudinile tale? Incearca sa fi sincera cu psihologul tau, el te va ajuta sa-ti intelegi sotul si sa treci peste acea experienta nefericita. Mult succes, si felicitari pentru sotul tau! Bucura-te, ai o comoara la casa omului! Nu o lasa sa-ti scape, ca o sa te caiesti amarnic!

Postat pe 16 Iulie 2008 15:02
Ai incredere in Dumnezeu , in tine(mai ales,pentru ca este foarte important) si in sotul tau ! Mult noroc !
ichundich
Postat pe 16 Iulie 2008 15:09
si prietenul meu e la medicina si in curand o sa-l urmez si eu. am discutat de multe ori despre specializari si mereu ne tatonam, cum ca el se face ginecolog iar eu urolog. totusi, nici unul dintre noi nu ar avea nimic de obiectat in legatura cu asta. doctorii in primul rand fac 6 ani de facultate si inca 3-7 de rezidentiat, in functie de specializare, deci trebuie sa fii cu adevarat pasionat si sa iti doresti in primul rand sa ajuti. sa nu uitam ca traim in romania si la un consult ginecologic se duc in primul rand femeile care simt ceva in neregula "acolo-jos" si foarte putine care isi fac controlul de rutina o data pe an.
anda_007
Postat pe 16 Iulie 2008 23:33
Fratele iubitului meu este rezident la ginecologie...
Se intelege de minune cu sotia lui care il sustine, il asculta cand vine de la servici si ii ofera un sprijin adevarat. Sunt scllipitori amandoi de fericire iar el se simte minunat cand sotia lui il intreaba cum au decurs lucrurile la munca...
Doctorii ginecologi castiga foarte bine..incearca sa te gandesti si la asta.. si sustine`ti sotul..fi aproape de el si ofera`i increderea de care are nevoie. Demonstreaza`i ca il iubesti si nu fi absurda ca nu se va inampla nimic..Succes !
Sabrina_Nede
Postat pe 17 Iulie 2008 14:06
eu spun ca esti absurda,nu ai de ce sa fii suparata sau ingrijorata,pur si simplu este o meserie ,ca orikre alta,in plus,meseria de ginecolog este una in care se castiga f bn,ar trb sa fii multumita...spun eu...si incearca sa fii mai multumita q u,si sa incerci sa nu te mai certi q sotul,este o prostie,,,poopici
bebelusha_oana
Postat pe 17 Iulie 2008 20:43
draga bursuk,de ce nu te gandesti k poate a ales sa devina ginecolog,ca sa incerce sa te faca sa iti schimbi parerea despre ginecologi,sa incerce sa faca teama din sufletul tau sa dispara...nu-ti face griji,daca va iubiti cu adevarat,veti trece si peste asta... pupici
bebelusha_oana
Postat pe 17 Iulie 2008 21:13

chiar intr-o zi ma intrebam ce gandeste o sotie de ginecolog, cum se simte alaturi de sotul ei, cum este viata lor sexuala???
cred ca este greu sa iti tii partenerul de viata in tensiune tot timpul avnd in vedere meseria lui, insa pe cealalta parte se zice ca barbatii ginecologi sunt cei mai buni.....si in aceste conditii cred ca pe mine personal nu m-ar deranja sa stiu k prietenul, respectiv sotul practica aceasta meserie avand in vedere ca poate ajuta atat de multe femei...asa k eu cred ca ar trebui sa fii mandra de barbatul pe care il ai aproape..
multa bafta!!
alinuff
Postat pe 18 Iulie 2008 20:48
Ginecologia nu e ceea ce pare din exterior. Ti-o spun ca proaspata absolventa de medicina. Si nici macar nu e chiar asa de placut. In general femeile vin cu probleme. Porocedura e simpla: pacienta vine, spune ce problema are, apoi este invitata sa mearga dupa un paravan, sa isi dea hainele jos si sa se urce pe masa. Ginecologul vine, aprinde lampa, lumineaza zona, scoate din cutie un specul, adica acel instrument care il ajuta sa priveasca inauntru (are 2 lame care se departeaza si deschid vaginul astafel incat sa poti vedea colul uterin), se uita, vede ce si cum, ia un betisor cu vata, culege prbe din secretia vaginala de langa col, o intinde pe lama, scoate speculul si apoi palpeaza. Aici vine partea un care baga 2 degete si cu cealata mana palpeaza partea de sub buric. Se cauta mobilitatea si consistenta uterului si palparea ovarelor. Totul dureaza mai putin de un minut. In tot acest timp poarta manusi. Apoi ecografia. Mai e si acel tip de ecografie inravaginala, atunci cand se ia un alt cap al aparatului, se pune un prezervativ pe el si se introduce in vagin. Ginecologul sta cu cealata mana pe butoanele aparatului si cu ochii in ecran si misca acel cap in asa fel incat sa vada ce-l intereseaza. Tot ce se vede este anatiomia aparatului genital. Eu una nu gasesc nimic incitant sau excitant in toate chestiile astea. Nu-i incitant sa te uiti cu speculul inauntru, nu e cine stie ce grozavie inauntru. Si nici macar palparea nu e incitanta. Nu prea iti poate sta capul la provocarea vre-unei placeri atata timp cat tu trebuie sa simti cu mana de pe abdomen un uter si 2 ovare. Cat despre capul aparatului introdus...nici acolo nu-i incitant, imaginile pe care le vezi pe ecran nu au nimic care sa te 'aprinda'. De fapt e e chiar o nebuloasa totala, iti trebuie cursuri si experienta sa iti dai seama ce vezi si mai ales multa concentrare. Ceea ce vreau sa zic este ca atentia acordata partii medicale a gesturilor nu lasa loc de altceva. Si mai ales cand esti la inceput este stresul acela ca trebuie sa iti iasa bine, ca trebuie sa afli ce are si asa mai departe. Mai tarziu totul devine ceva obinuit, comun, o rutina. Nu ai de ce sa iti faci probleme. Pare altceva din exterior, dar de fapt te asigur ca nu e asa.
ALLYSCHA
Postat pe 21 Iulie 2008 12:31
Sicer cred ca daca vrea sa te insele o va face oricum...E calr ca isi face meseria...
Te inteleg...dar nu cred ca e cazul sa fi geloasa :)
babymadalusha
Postat pe 21 Iulie 2008 17:01
Buna,eu nu te compatimesc,pt ca am incredere in tine,sfaturi nu stiu daca sunt in masura sa dau,tot ce vreau sa zic sunt urmatoarele,sotul tau a ales meseria pe care o place si probabil va fi foarte bun in acest domeniu,ai avut probleme si mergi la un psiholog,nu e bun,mergi la altul,doar tu esti in masura sa depasesti peste acel rau,daca sotul tau a ales aceasta meserie desi tu ai avut probleme,inseamna ca el a avut incredere in tine si in puterea de a depasii acele momente,sotul tau te vede o femeia desteapta si puternica,nu-l dezamagi cu teama ta,incearca sa o infrunti si mergi mai departe,viata e prea scurta pt a pierde timpul inconjurata de teama,ca o paranteza,candva am avut probleme si medicul mi-a zis ca nu mai poate face nimic pt mine daca eu nu vreau si nu lupt sa-mi revin,si singura am luptat,am luat viata de la inceput,familia mi-a fost alaturi,dar marea lupta eu am dato,la fel ca si sotul tau ,eu am incredere in tine ca vei depasii aceasta teama si veti avea o familie fericita,iti doresc numai bine.
D0niella
Postat pe 21 Iulie 2008 19:58
In mod sigur nu este confortabil sa stii ca barbatul tau vede 5 pasarici dezbracate pe zi ... la fel cu nu ar fi pentru mine ...sa stiu ca "iubita" mea ... sta cu 5 penisuri in mana ...in fiecare zi ...

Cred ca daca voi formati un cuplu ... ar fi trebuit sa tina cont si de parerea ta ...atat timp cat avea de ales ce specializare sa faca.

Insa cred ca problema ta ...aici ...este ca nu ai incredere in tine ...

Cand te vei simti sigura pe tine ...atunci vei fi fericita langa sotul tau ginecolog ...

succes ...
florinbb
Postat pe 21 Iulie 2008 21:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Puritate sau experienta?! 6 De la: luyyzz 22 Iulie 2009 22:17
de ce iubirea e doar ptr unii?! 4 De la: ella_c 23 Februarie 2009 22:48
Vine doar o data pe an..sa il primesc..sau sa fac ca el.. un sfat pls..:(( 52 De la: mihapic73 22 Noiembrie 2009 18:50
nu stiu cum sa procedez... 4 De la: m_user 5 Noiembrie 2009 09:15
Iubire interzisa... 21 De la: maria91 23 August 2012 21:10