Setari Cookie-uri

sot ginecolog

Ar trebui sa fii fericita ca si-a ales ginecologie ... cand ai probleme de sanatate genitala ti le poate trata el, nu trebui sa mai mergi la altcineva; apoi in cazul unei sarcini, te poate supraveghea indeaproape; si in plus este o specialitate din care se poate castiga super bine ... eu vad numai avantaje.
criss_aa
Postat pe 4 Decembrie 2008 10:26
Esti absurda. E o meserie ca oricare alta. Gandeste-te ca pentru el orice femeie care vine in cabinetul lui, e OBIECT DIDACTIC si atat. Dar, caci poate exista un DAR, depinde f. mult si de el cum priveste lucrurile. De fapt, stii cum sta treaba, daca vrea sa te insele, te va insela oricum, indiferent de ce vei spune tu. Dar e mai bine pentru linistea ta sa nu-ti fie teama de aceste aspecte pt. ca se spune ca ,,De ce ti-e frica, de aia nu scapi." Totul e sa aveti incredere unul in celalalt.
Sa va iubiti si sa aveti incredere!!!!!!!!!!
otilica05
Postat pe 4 Decembrie 2008 11:15
eu una m-as bucura ca sotul meu sa fie medic.........mai ales in ziua de azi la cat de scumpi sunt medicii, asa ca nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, mai ales ca il cunosti de 6 ani...........viata lunga impreuna va doresc
nico04
Postat pe 4 Decembrie 2008 11:18
Prietenul meu este ginecolog si nu traiesc cu stresul ca ma inseala sau ca in momentul asta el se uita la alta. E adevarat noi comunicam foarte bine, imi povesteste tot ce face si eu sunt foarte curioasa.
Bursuk temerile tale nu sunt intemeiate, mama prietenului meu este tot ginecolog, dar eu nu m-as duce la control la ea, nu pot sa inteleg cum ai avut incredere in socrul tau si in sotul tau nu ai. Eu am fost la consult la prietenul meu si m-am simtit excelent, a fost atent, mi-a explicat fiecare detaliu, a fost super.
Acum nu inteleg de ce esti asa de pronita impotriva ginecologilor? Prietenul meu e pasionat de ceea ce face, nu iti poti imagina bucuria lui cand aduce pe lume un copil sau salveaza o femeie, e o senzatie pe care nu ti-o poti imagina. Acum ceva vreme m-a sunat dupa ce a iesit de la cabinet, era fericit ca a reusit sa ajute o prietena sa ramana insarcinata, era ca un copil care reusise la un concurs sa castige, nu pot descrie in cuvinte bucuria lui. Eu nu am avut nimic impotriva meseriei lui si nu am fost stresata de acest lucru, desi prietenii mei nu inteleg nici acum cum pot fi asa calma, dar pentru asta trebuie sa ai incredere in prietenul/sotul tau. Iar daca vrea sa te insele o face si daca e medic ginecolog (niciodata nu va alege o pacienta drept prietena, sotie) si daca are alta meserie, inselatul nu tine de meserie. Eu sunt inginera si sunt inconjurata de foarte multi barbati si sa stii ca toti ar insela sau inseala, dar asta pentru ca acasa au o problema, de comunicare sau intelegere.
Asa ca incearca sa nu iti mai privesti sotul cu neincredere, a ales o meserie foarte frumoasa si pentru a alege aceasta meserie trebuie sa fi cu adevarat pasionat.
MaddyS
Postat pe 4 Decembrie 2008 11:34
astai buna!!!
de ce?
esti de 6 ani e omul tau cu fulgi tot si apoi e o meserie k oricare alta
zic k e pueril sa-ti faci probleme.
sincer!!!!!!!!!!!!
ioanageorgiuADY
Postat pe 4 Decembrie 2008 22:11
Depinde de firea lui.Daca e un om care are preocupari desfrinate,esti in pericol.Daca e cumpatat in viata,chiar nu are nici o tragere de inima pentru aventuri;baa,chiar,stii cite boli au femeile care se prezinta la doctor,si cite alte dezagreabile,care NU atrag.

Postat pe 7 Decembrie 2008 11:24
pe de alta parte,ce e,bursucel,ti-e frica ca alta il intoarce din condei mai tare ca tine?!

Postat pe 7 Decembrie 2008 11:31
nu cred ca asta ar fi un motiv,ce ar conduce la racirea relatiei voastre.nu sunt doctor si sotul meu nici atat.(pot spune ca am ceva ''ani''la capitolul casatorie;)el are dreptate,e doar o meserie.dar daca tu ai fi doctora?? cauta sa vezi lucrurile si din alt unghi.nu cred ca asta e buba,altceva a intervenit intre voi,fi mai sincera cu tine insuti si vezi unde-i buba....poate fi ea si ''gelozia''??
severina_avram
Postat pe 8 Decembrie 2008 11:28
Ia gandeste-te! Tu cand te duci la doctorul ginecolog va apucati de prostioare? Sau te duci la el ca la un medic de care ai nevoie, care te ajuta intr-o problema? Ar trebui sa te maturizezi. Daca ar vrea...ar putea fi si un simplu functionar si sa aiba sub birou...femeia de serviciu, la o adica. Scuza-mi duritatea. :(
2007anna32
Postat pe 10 Decembrie 2008 13:01
MAI BURSUCEL DAR DACA LUCRA LA MORGA SAU ERA GROPAR SAU LUCRA IN LABORATOR CU VIRUSI,AVIARA ,RABIE,SAU PREOT SI TREBUIA SA TINA TOATE POSTURILE DE:CARNE:DE PESTE AN?????

Postat pe 11 Decembrie 2008 16:27
Cred ca e pueril sa fii geloasa pe pacientele sale, e vorba de o relatie strict profesionala... si gandeste-te ca femeile alea nu merg acolo de placere. Cred ca nu ai destula increder in tine. Ar trebui sa fii mandra de el, zi de zi poate salveaza viata unei femei. Crede-ma lucrurile pe care le vezi ca ginecolog sunt departe de a fi placute sau atragatoare.
tomznot
Postat pe 19 Decembrie 2008 03:48
Cred ca ai probleme foarte grave deoarece eu chiar as fi mandra daca sotul meu ar fi ginecolog si chiar m-as bucura pt ca asa nu ar mai trebui sa ma duc sa imi caut doctor si chiar m-as bucura pt ca as fi sub atenta lui supraveghere as naste cu el si pana la urma este o meserie ca oricare alta
NICOLETA69
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:44
Pey draga mea dar daca nu ti-a plakut ce cariera si-a ales de ce ai decis sa fii in continuare cu el?Puteai sa te desparti de el daca credeai ca-ti va da dureri de cap.E doar o meserie si atat.Si crede-ma cred ca el e satul de atat p.................asa ca nu trebuie sa-ti faci griji.Eu daca as fi cu un doctor ginecolog as fi ingrijorata de rel sexuala avand in vedere ca de dim-seara el e nas in nas cu p......nu de altceva dar na fiecare cu pasarelele lui/ei
jeanpierre
Postat pe 13 Februarie 2009 19:50
pai .... avand in vedere faptul ca sunteti de 6 ani impreuna .. u ar trebui sa ai o varsta si el la fel.. daca pana acum nu v-ati certat ... dc trebuie acum de la chestia asta...
pana la urma este doar o meserie ... crede-ma daca vrea te poate insela si in alta parte .... asa ca ar trebui sa ai mai multa incredere in el .... ca asta e cel mai important intr.o relatie .. nu????
multa bafta si un sfat : lasa la o parte isteriile si incearca sa te comporti cu el asa cum trebuie ... k daca vei tipa la el de dimineata pana seara ... intr.un final nu ar mai suporta si v-ati desparti ... acum tu faci ce vrei
juwairiyah
Postat pe 15 Februarie 2009 02:35
cand o sa aveti un copilas te poate ajuta la nastere si o sa ii spui celui mic ...tati te-a adus pe lume
nobody_kudika
Postat pe 15 Februarie 2009 04:22
nu trebuie sa te superi intr-adevar e doar un job. sa stii daca esti o femeie pasionala si corecta fata de tine si el sunt sigura ca te va aprecia mai mult pt ca pe la cabinetul dinsului vor trece multe femei si cu probleme deci don;t worry! nu te mai certa cu el si incearca sa te gandesti ca acolo merg femei cu probleme sau doamne mai in varstaaaaa deci nu ar trebui sa iti faci griji. parerea mea. sa ai o viata fericita!

Postat pe 15 Februarie 2009 09:08
De la: crisusev, la data 2009-02-15 09:08:39daca esti o femeie pasionala si corecta fata de tine si el sunt sigura ca te va aprecia mai mult pt ca pe la cabinetul dinsului vor trece multe femei si cu probleme deci don;t worry!

Ce ai vrut sa zici aici? zi cu cuvintele tale.

Postat pe 15 Februarie 2009 09:17
De la: Roco, la data 2009-02-15 09:17:38
De la: crisusev, la data 2009-02-15 09:08:39daca esti o femeie pasionala si corecta fata de tine si el sunt sigura ca te va aprecia mai mult pt ca pe la cabinetul dinsului vor trece multe femei si cu probleme deci don;t worry!

Ce ai vrut sa zici aici? zi cu cuvintele tale.

intelegi tu...e pasionala si corecta
ella_c
Postat pe 15 Februarie 2009 09:20
Eu am inteles ca : daca ea e pasionala si corecta fata de amandoi...atunci or sa vina mai multe femei cu probleme la cabinet, ceea ce duce la multe aprecieri din partea lui !!!

Nu e cam ciudat?

Postat pe 15 Februarie 2009 09:38
De la: Roco, la data 2009-02-15 09:38:23Eu am inteles ca : daca ea e pasionala si corecta fata de amandoi...atunci or sa vina mai multe femei cu probleme la cabinet, ceea ce duce la multe aprecieri din partea lui !!!

Nu e cam ciudat?

nu,nu ai inteles .Ea e pasionala si corecta.Daca e corecta, el (sotu') nu o sa se uite la pacientele cu probleme..nici cat sa le vindece!Asta ptr ca ea (sotia) e pasionala...

ella_c
Postat pe 15 Februarie 2009 09:50
ella_c
Postat pe 15 Februarie 2009 09:50
Ceea ce ti s-a intamplat tie, Bursuk, a fost ceva atipic..Ceea ce a facut acel medic este atipic, e un comportament deviant si nesanatos.
Faptul ca tatal lui a fost ginecolog... ii deshide multe porti si ii usureaza partea de popularitate,de reclama, sa-i zicem asa. Plus.... gandeste-te la partea buna: nu trebuie sa mai mergi la ginecolog, sa astepti la cozi, sa platesti consultatia. Si fii sigura ca va avea grija sporita cand e vorba de tine.
in plus... gandeste-te.... il cunosti de atata timp si ar trebui sa stii in ce masura poti avea icredere in el...
Multa bafta si fii blanda cu tine, cu voi!
marinia
Postat pe 15 Februarie 2009 09:55
bursuk draga esti total absurda si dusa din lumea asta...e o meserie.....imi e mila de el:))...la ce se intoarce acasa
gren
Postat pe 15 Februarie 2009 10:51
De la: bursuk, la data 2008-06-30 14:04:54(am mentionat acest detaliu din cauza ca nu l-am cunoscut in postura de ginecolog si cred ca si asta are imprtanta)

Bruska, cred ca datorita tie s-a indreptat spre aceasta meserie care il pune in contact direct si zilnic cu fofoloance diverse. Imi si imaginez cum sta sarcutul de el, toata ziulica, cu mainile si capul in ...atatea si atatea. Dansul mai are erectii cand vine acasa, sau s-a epuizat la serviciu? Vine cu alte mirosuri?
Asta da problema ! Ma tot gandesc...

Postat pe 15 Februarie 2009 11:27
De la: Roco, la data 2009-02-15 11:27:35
De la: bursuk, la data 2008-06-30 14:04:54(am mentionat acest detaliu din cauza ca nu l-am cunoscut in postura de ginecolog si cred ca si asta are imprtanta)

Bruska, cred ca datorita tie s-a indreptat spre aceasta meserie care il pune in contact direct si zilnic cu fofoloance diverse. Imi si imaginez cum sta sarcutul de el, toata ziulica, cu mainile si capul in ...atatea si atatea. Dansul mai are erectii cand vine acasa, sau s-a epuizat la serviciu? Vine cu alte mirosuri?

Ginecologii ( sau p i z d a r i i cum le zicem noi ) sunt imuni la pasarici

Postat pe 15 Februarie 2009 13:01
In primul rand, nu cred ca avem dreptul sa dictam optiunile in viata altora. Este alegerea lui si nu vine de azi pe maine ci dupa niste ani de facultate in timpul carora probabil a analizat destul de mult ce specializare sa aleaga, mai ales ca te avea si pe tine alaturi si iti cunostea problemele. E posibil sa fi ales calea mai usoara, de a continua traditia familiei, dar e la fel de posibil sa-i si placa ceea ce face. Noi nu suntem aici sa-l judecam pe el pentru alegerea facuta si sunt convinsa ca a gandit mult inainte caci este vorba despre ceea ce va face pentru tot restul vietii. Cat despre voi 2 si relatia voastra, stii bine si tu ca daca e sa-si gaseasca pe altcineva, se poate intampla oricand si oriunde. Si nu e vorba despre faptul ca la ginecolog vin femei bolnave, pentru ca, cu siguranta, si el va avea parte sa vada, in anii ce vor urma, destule femei ingrijite, curate si parfumate , care arata bine. Dar cred ca exact misterul care-i incita pe barbati cand cunosc o femeie si care-i face sa o doreasca, la el n-o sa mai existe cand ele vor fi toate expuse lui din primele 5 minute. Cam ce crezi c-ar putea sa-i mai trezeasca lui curiozitatea cand el incepe cu sfarsitul? Cand o sa stie totul despre cineva dintr-o singura privire? E neplacut pentru tine, intr-adevar, dar cred ca mai greu ar fi fost daca..sa dau niste exemple..omul era antrenor de fitness sa zicem..majoritar femei tinere..lucrate la sala..ingrijite..cu hainele mulate pe ele prin care se banuieste aproape totul dar nu se vede nimic..maseur..sa aiba zilnic de-a face cu corpuri de femei si jobul lui sa fie exact acela de-a le atinge..hair-stylist(nu gay!) la care toate vin ca la un guru si la care se descarca mai ceva ca la psiholog,..dansator intr-un club de noapte sa stii ca-l doresc cel putin jumatate din femeile de acolo si ca poate avea pe oricare dintre ele macar pentru o noapte..sau mai rau .insusi patronul clubului..si-atunci oferta creste..Vezi ..intotdeauna este loc de mai rau..incearca sa faci ceva cu nesiguranta asta a ta si daca nu reusesti sa treci peste asta..atunci renunta acum la anii petrecuti impreuna pentru ca mai tarziu iti va fi mult mai greu.
dousk
Postat pe 15 Februarie 2009 13:50
Cum a spus-o si el e doar o meserie,daca te iubeste nu ar trebui sa fie asta un pericol pt tine.Eu iti doresc sa ai parte de multa dragoste si fericire!!!
micutadaria
Postat pe 15 Februarie 2009 14:22
Draga mea, am si eu prieten ginecolog si tin sa specific ca eu nu sunt medic si nu e chiar asa. Tu chiar exagerezi. Nu cred ca vrea cineva sa stie cum este cand vine acasa... e obosit dupa toate cele intamplate peste zi. La cabinet poate ca vin femei spalatele sau chiar curate dar in spital sunt zeci de femei care mai de care.... Tu crezi ca medicii ginecologi chiar sunt niste domni juani care ved in fiecare pasarica sursa de imperechere? Al meu prieten este tare dragastos cu mine si nu am nici un motiv sa ma ingrijorez... asa ca incearca sa-l incurajezi si sa-l sustii... si mai ales vorbiti despre meseria lui, ai sa fii uimita cate lucruri noi si interesanta ai sa descoperi.... si este o modalitate sa-l aduci si mai aproape de tine
buburuza117
Postat pe 15 Februarie 2009 14:32
De la: Georgia99, la data 2009-02-15 13:01:23
De la: Roco, la data 2009-02-15 11:27:35

Ginecologii ( sau p i z d a r i i cum le zicem noi ) sunt imuni la pasarici

De unde stii? daca gasete una mai speciala asa?

Postat pe 15 Februarie 2009 18:54
avantajul ginecologilor este ca au de unde alege...
Lucia1971
Postat pe 15 Februarie 2009 19:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 15 De la: Barbie30_ 1 Iunie 2011 10:55
COSURI PE FRUNTE 1 De la: kudika364412 7 Februarie 2011 02:14
oare ma iubeste in adanul inimii lui 31 De la: mimi_ca29 7 Decembrie 2010 08:27
va rog ajutati-ma pt mine f important!! 7 De la: ionutza02 6 Octombrie 2009 11:42
relatii 84 De la: angy90 12 Noiembrie 2011 23:04