Mai multe
|
Atunci cand am orgasm,cred ca nu prea exprim prea multe....dar sunt totusi tipete... Intrebare:Ati masurat vreodata lungimea ciucurelului cand era in erectie,si dak da cati centimetri avea?? |
||
|
eclau Postat pe 10 Septembrie 2008 19:30 |
||
|---|---|---|
Chiar l-am masurat , si a fost foarte comica faza, ca il tot manevram si ghidam cu sa stea sa nu ratez vreun centimetru .Si marimea TOP SECRET Intrebare: Ati facut vreodata dragoste cand parintii bantuiau prin apropierea camerei? |
||
|
silvia_teodora Postat pe 11 Septembrie 2008 17:02 |
||
nu cu parintii mei, ci cu ai lui si bunici.....locuim in aceeasi casa si s-a intamplat de mai multe ori. Incuiem usa si ne punem pe treaba. asta este! Si ei au fost tineri.
|
||
|
|
||
|
angy8 Postat pe 12 Septembrie 2008 17:45 |
||
am uitat de intrebare: a-ti folosit inelul de la durex? Cum vi s-a parut?
|
||
|
angy8 Postat pe 12 Septembrie 2008 17:47 |
||
stai ca nu inteleg, cum adica daca am folosit inelul de la durex? ati ( sau vi s-a ) facut sex oral in timp ce conduceati, sau va aflati in dreapta? |
||
|
_fantoma_ Postat pe 12 Septembrie 2008 17:52 |
||
acel inel care se pune pe sexul barbatului si vibreaza, este produs de Durex
|
||
|
angy8 Postat pe 12 Septembrie 2008 18:35 |
||
De la: vas25, la data 2008-09-12 17:52:32 ma abtzin :))) |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 12 Septembrie 2008 18:38 |
||
sabrinutza mama,,,,si tacerea e un raspuns nu??? la mai multe ca rau nu poate sa fie nu??? |
||
|
aricica_pogonica Postat pe 12 Septembrie 2008 18:55 |
||
De la: angy8, la data 2008-09-12 18:35:32acel inel care se pune pe sexul barbatului si vibreaza, este produs de Durex in cazul asta ma btin eu spre rusinea mea chiar nu stiu ce este
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 12 Septembrie 2008 19:00 |
||
hihihihi inelul e de vreo 1 an aparut poate si mai bine, e funny,merita incercat
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 19:49 |
||
| :))) Unde se baga inelulu ???:))))))) | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 12 Septembrie 2008 20:02 |
||
hai mai sabrina nu ma fa sa zic asa direct nu se baga niciunde nu l-ai folosit?
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 20:03 |
||
|
nu l`am folosit :))) Dak nu se baga nicaieri..nu vreau sa mai incerc :))))) |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 12 Septembrie 2008 20:18 |
||
chiar asa! bine zici eu l-am folosit o data e o porcarioara nu mi s-a parut nimic interesant mai degraba funny e un inel micut care vibreaza,se pune pe penis si in timpul contactului tu simti cum vibreaza uite ca ti-am si raspuns
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 20:21 |
||
|
uoff...tineretu din ziua de azi.... numai la vibratii va zboara gandul...valeleu mama ! Usor mai copii...nu va mai aventuratzi asa...ca puteti plati foarte scump !! Legea nu permite asa ceva ! |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 12 Septembrie 2008 20:28 |
||
bine,stiu ca am incalcat legea iti dai seama cum am stat amandoi cu emotii ca poate ne prinde cineva cu inelul de la durex
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 20:29 |
||
|
Daaaaaa :))) Mai mai...hai sa vedem ..o alta intrebare...:-? Care vi se pare cel mai excitant loc in care atzi putea face sex? :D Va rog nu ma amendatzi !!!!!!!! |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 12 Septembrie 2008 20:31 |
||
cel mai excitant...hmmm habar nu am,sincer!pe mine nu prea ma ''excita'' locurile mai degraba persoana,dar nu pot sa zic ca daca as fi intr-un loc anume ar fi mai excitant...oricum sa fie un loc in care te-ar putea prinde cineva,sau vedea sau mi-ar placea sa o fac undeva pe un balcon si jos sa am spectatori dar ei sa nu ma cunoasca of course!
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 20:35 |
||
|
http://209.85.135.104/search?q=cache:Q6jy2JzUD5wJ:www.pcfarm.ro/produs/2566/DUREX-PLAY-VIBRATIONS+durex%2Bplay%2Bro&hl=en&ct=clnk&cd=1&gl=mt&client=firefox-a ASTA E DESCRIEREA PRODUSULUI,,,, SI ASTA E O PREZENTARE A LUI DE PE YOUTUBE : http://www.youtube.com/watch?feature=related&v=ZpPt3dg6Kds Sper sa te ajute ;)
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 12 Septembrie 2008 20:39 |
||
|
aricica pe unde ai fost ca nu te-am vazut azi?
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 20:40 |
||
azi am fost libera de la job-ul celalalt mi-am facut de cap pana pe la 4 acu ma revenit la munca numarul 2 si dupa cum vezi si pe aici tot de cap imi fac pupici si tie si sabrinei :)) ha ha ha ce tare sunt ca eu stiu ce e inelul ala si sabrina nu stie si ala nici nu imi este adresat mie hy hy hy.....sabrina ce ziceai....tineretul din ziua de azi??
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 12 Septembrie 2008 20:51 |
||
doamne,dar tu unde muncesti la ora asta?
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 20:52 |
||
| mai ariciule nu ma dezamagi..eu sunt femeie serioasa..nu stiai?? | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 12 Septembrie 2008 20:53 |
||
|
pai am un job part-time si unul full time,,,la ala cu jumate de norma vin in fiecare seara,,,,de pe la 5 sau 7 pana cand termin munca :)) dar cred ca vezi si tu ce munca grea e pe aici apropo incantata de cunostiinta,,,sper sa nu gresec dar cred ca e prima noastra discutie nu??? Sabrina stiu ca esti femeie serioasa,,,,tanara si dezorientata nu??? ha ha ha glumesc scumpete..... hai bombardati-ma cu intrebari indecente ca parca ma trezesc ac si eu sunt femeie serioasa
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 12 Septembrie 2008 21:01 |
||
nu aricica,am mai vb si de pe nick-ul meu vechi meblondi,remember?
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:13 |
||
ariciule, adica eu sunt cantitate neglijabila , nu ma bagi in seama? ok
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 12 Septembrie 2008 21:18 |
||
larisa scuze nu stiam ca ai schimbat contul/userul in acest caz nu imi mai pare bine de cunostiinta e mai bine asa?? hai ca glumesc si vas...cum sa fii cantitate neglijabila??? scuze dar nu sesizai ca maiesti on-line :)) deci te-ai lamurit care e treaba cu inelul vibraret?? face bazzzzzzzzzzzz :)) |
||
|
aricica_pogonica Postat pe 12 Septembrie 2008 21:24 |
||
of of cum ai putut tu sa uiti ca mi-am schimabat numele?
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:26 |
||
apropo,mi-a placut comentariul care mi l-ai lasat la poza cu bebe,prea tare hihi
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:27 |
||
hy hy hy pai nu am uitat scumpa ,,,ca nu am stiut niciodata da iaca ca am aflat da sa stii ca bebele era frumos
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 12 Septembrie 2008 21:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Tatuaj... | 5 | De la: freakyyy 4 Iunie 2010 14:21 |
| ce pot face pentru a dovedi ca un sgv i-a bani de chirie pe nedrept? | 20 | De la: roz5blue6lila7 2 Februarie 2011 10:59 |
| Pt administrator | 14 | De la: mrskattousa 5 Martie 2009 20:21 |
|
|
||
| buna fetelor! | 7 | De la: Ramon3l 9 Iunie 2008 19:10 |
| calvitia-remedii | 33 | De la: kudika_nikole 7 Ianuarie 2012 01:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.