Mai multe
Este o vorba : Mai bine regreti ceva ce ai facut, decat ceva ce nu ai facut. Stii ceva?!!!! Cred ca cea mai buna filozofie a vietii este sa traiesti si sa te bucuri de tot ceea ce-ti ofera viata. Pentru ca oricum viata e presarata in aceiasi masura de bucurii si de tristeti,de impliniri si de amagiri. Te pup si ....multa fericire!
|
||
|
leoaica65 Postat pe 27 August 2008 18:25 |
||
|---|---|---|
| Ia dictionarul si citeste ce inseamna cuvantul "rasist" si deopotriva "xenofob". Apoi, cand am facut referire la mai multe "lumi" incercam sa spun ca nu are cum sa mearga, poate si numai poate in cazuri extreme, o relatie care este intemeiata de doua persoane care au fost crescuti in culturi diferite, in credinte diferite, obiceiurii diferite, sisteme de gandire diferite. Atata timp cat tine iubirea de la inceput, mai zic, dar apoi, cand apar probleme, mai apar si divergentele de pareri! Ei...cam asta era ideea dragutza! Mai mult in situatia de fata tipul e si casatorit! Sper ca nu mai ajungi sa ma faci xenofoba sau rasista....adica nu mai folosi asemenea injurii pentru ca dupa ce ca nu sunt fondate mai au si un caracter de ironie nefondata! Daca e un subiect de abordat din toate punctele de vedere ma gandeam si eu sa imi scriu parerea! Asa ca....take it easy cu injuriile ca nu duc la nimic bun! | ||
|
G_Diana Postat pe 27 August 2008 20:12 |
||
De la: leoaica65, la data 2008-08-27 18:25:49 Multumesc de mesaj, sunt de acord cu tine, in totalitate...:)... |
||
|
|
||
|
Elena30 Postat pe 28 August 2008 10:19 |
||
| A plecat...Si desi nu-mi place sa recunosc doare...Dar eu trebuie sa fiu linistita nu? Doar am luat decizia corecta, si trebuie sa ma bucur ca a plecat, ca acum o sa imi fie mai usor sa-l uit, nu e asa?? M-am saturat sa fiu ipocrita, sa ma mint pe mine, si nu numai..Nu numai ca nu ma bucur, dar sunt extrem de deprimata, si nu numai ca nu consider c-am luat decizia corecta, imi vine sa ma dau si cu capu de pereti..Si ptr prima oara sunt sincera...si cu mine, si cu restul...si sa ma judecati si sa ziceti ce vreti, nu-mi mai pasa, gura lumii n-o s-o astupe decat pamantul oricum...si desi ziceam ca e mai frumos sa traiesti cu amintiri, decat cu regrete...eu raman cu regretele..Stupid me... | ||
|
Elena30 Postat pe 1 Septembrie 2008 16:12 |
||
| nu fi necajita. Totdeauna când se inchide o uºa se deschide un geam. Capul sus... si mai ales zimbeste... sa nu se vada ca suferi... ai grija de tine | ||
|
laremi01 Postat pe 3 Septembrie 2008 10:48 |
||
| retine ... nimeni nu-si poate construii fericirea pe suferinta alteia .renunta oricit de greu i-ti v-a fi . | ||
|
miki51 Postat pe 19 Octombrie 2008 22:50 |
||
| @Arabusa...nu mai intlege nimic! Si stii tu de ce...parca ziceai ceva de octombrie...ma rog! Mai vorbim. Te poop | ||
|
luv4ever77 Postat pe 20 Octombrie 2008 23:46 |
||
|
Buna, Eu voi fi la obiect. In primul rand scuze ptr interzierea cu care iti trimit acest mesaj; sper sa conteze. Cerpe Diem allias traieste clipa, dc asta te face fericita atunci traieste relatia, ptr ca dc il iubesti nu conteaza distanta, dc o zi sau cateva ore te fac fericita, merita sa le traiesti. Nu iti pot spune ce sa faci cu casnicia ta, tu esti sg in masura sa decizi,insa in privita relatiei extra, why not? Go for! Toti meritam sa fim fericiti. Iar cine ar spune altceva apropo de religie, sau de echilibru, nu cunosc alt echilibru decat cel din noi insine. Da, Universul conspira la ceea ce ne dorim. De ce ar fi un pacat FERICIREA? |
||
|
mcrisf Postat pe 2 Noiembrie 2008 09:55 |
||
| Trezirea !!!!!!!!!!!! Ala e insurat... Oricum sa nu fii ingrijorata pentru ca nu din cauza ta o inseala pe nevasta-sa. Daca nu erai tu, era cu alta. Pe langa asta moralmente vorbind l-ai inselat pe celalalt iubit. Nu am cuvinte !!! | ||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 05:01 |
||
|
gandeste-te inainte de toate ca daca ai fi in locul sotiei lui. poate ea sraca ar suferi toata viata daca ar afla ca el iti face tie gesturi frumoase. tu o sa intalnesti pe cinea si vei uita, va ramane o amintire, dar ea va trai toata viata cu o mare amaraciune in suflet. stiu ca e palpitant si frumos. ce e interzis e cel mai gustos. pupp |
||
|
123girl Postat pe 16 Decembrie 2008 11:24 |
||
eu ti-as sugera sa nu te iei dupa toate vb dulci ca s-ar putea sa fi foarte dezamagita nu cred ca-si va parasi familia pt a fi cu tine dar sti cum sunt cei insurati vor si sotie si amanta...sunt atatea cazuri in care ele raman anii in sir doar amante...asta iti doresti??
|
||
|
daniela_vijulie Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:19 |
||
De la: Arabusa, la data 2008-09-01 16:12:33A plecat...Si desi nu-mi place sa recunosc doare...Dar eu trebuie sa fiu linistita nu? Doar am luat decizia corecta, si trebuie sa ma bucur ca a plecat, ca acum o sa imi fie mai usor sa-l uit, nu e asa?? M-am saturat sa fiu ipocrita, sa ma mint pe mine, si nu numai..Nu numai ca nu ma bucur, dar sunt extrem de deprimata, si nu numai ca nu consider c-am luat decizia corecta, imi vine sa ma dau si cu capu de pereti..Si ptr prima oara sunt sincera...si cu mine, si cu restul...si sa ma judecati si sa ziceti ce vreti, nu-mi mai pasa, gura lumii n-o s-o astupe decat pamantul oricum...si desi ziceam ca e mai frumos sa traiesti cu amintiri, decat cu regrete...eu raman cu regretele..Stupid me... atunci cind iei o decizie ...nu trebuie sa mai ai regrete!nu iti pot spune decit ca ai facut ceea ce trebuia cu timpul nu o sa mai suferi....
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:33 |
||
| buna. oricum nu prea conteaza ce cred ceilalti... e viata ta, si intr-un final decizia iti apartine... din afara lucrurile par altfel, dar tu stii cum au decurs lucrurile intre voi...! | ||
|
loredanac71 Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Renuntare la fumat si alcool prin metode naturiste | 13 | De la: printesaa_x 17 Ianuarie 2011 10:49 |
| sa zic da sau sa ascult de tata? | 40 | De la: izaellene 2 Octombrie 2010 21:48 |
| niste sfaturi ... ceva .... | 9 | De la: danaeu 7 Aprilie 2010 10:41 |
|
|
||
| prima oara | 17 | De la: Raluca_SA 8 Octombrie 2009 23:56 |
| cum iti dai seama daca cineva te place? | 7 | De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 12:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.