Setari Cookie-uri

Am nevoie de un sfat...URGENT...

Draga mea, iti spun si tie ceea ce am mai spus cuiva pe site-ul asta: fostul meu sot s-a casatorit cu amanta care a avut-o citiva ani buni in timpul casatoriei noastre.Acum, (desi a avut copil cu mine, desi are copil cu actuala) se desparte si de ea pentru a se casatori cu noua amanta.
Intelegi ce vreau sa-ti spun? Naravul din fire nu are lecuire draga mea.Poate ca ersti fericita acum dar gindeste-te la tine de acum in 30-40 de ani.Cum vrei sa fie viata ta atunci??????
micabis
Postat pe 9 August 2008 21:23
Pentru Artista 25
Buna! Eu sunt Ina si te inteleg f. bine pt. ca si eu sunt in aceeasi situatie. Iubesc un barbat insurat care are si o fetita de 2 anisori. Daca peste sotia lui am trecut fara probleme, de cand a aparut copilul nu mai ma simt bine cand vorbesc cu el. Nu vreau sa-i distrug familia. Norocul nostru e ca el locuieste in alt oras, asa ca nu ne putem vedea decat f rar. Mai mult visam la intalnire.
Scuza-ma ca te intreb, dar cu baiatul care a plecat in Italia cum mai stau lucrurile? Mai vorbesti cu el? Daca da, eu zic sa-l parasesti imediat pe cel din Israel, oricat de mult va iubiti, pentru ca e greu sa fii pe locul 2. Gndeste doar la sarbatorile de Craciun pe care le vei petrece singura.... Sper ca ti-am fost de ajutor. Cu drag, Ina.
TR3056151
Postat pe 10 August 2008 15:05
in viata chiar trebuie sa risti tot,sa lasi l o parte tot k mai tarziu sa nu regreti?
ce e mai bine sa regreti ca nu ai facut sau sa regreti ce ai facut?
am pus aceste intrebari,pt k obs k unii spun k tre sa risti ca sa nu-ti para rau candva...
si parerea mea este k e bine sa risti...pana l un punct in care sa nu-ti para rau ca ai riscat...cam ideal...
Aleys
Postat pe 10 August 2008 21:18
Viata E Prea Scurta Ca Intr-o Zi..Sa Ma Trezesc Cu Remuscari...Multumesc celor care au postat, indiferent de continutul postului,si chiar daca unele persoane sunt rautacioase, nu e nimic, eu inteleg pe toata lumea, pentru ca niciodata nu m-am asteptat sa primesc laude pentru lucrul asta din partea nimanui..Ideea e, ca vreau sa fiu impacata cu totul, nu doar pe jumatate, si..nu vreau sa ma trezesc nici cu regrete nici cu remuscari..
Elena30
Postat pe 11 August 2008 09:23
trebuie sa faci ceea ce este bine pentru tine...fara sa conteze ce spune lumea...doar sa nu-ti para rau dupa aceea...nu cred ca ai alte interese,cred doar k il iubesti...sper ca vei lua alegerea cea mai buna pt tine!iti doresc numai bine!
Aleys
Postat pe 11 August 2008 12:45
hey, uite eu am urmarit cu interes povestea ta, sunt curios cum te simti tu acum, si cum te simti cand il privesti, cand te intalnesti cu el la munca, cand vorbiti. te intrebat asta pt ca stiu ca este f neplacut sa te intalnesti si sa vb cu cineva la care tii, pt ca tot timpul te gandesti la cum ar fi fost.

pe partea cealalta, parerea mea este ca ai facut foarte bine ca ai procedat asa. in meseria mea ma lovesc destul de mult de evrei si stiu modul lor de gandire ( ma rog , am inceput sa ii mai cunosc ). am vazut ca ti-au mai spus si altii in posturile lor despre ei, si au dreptate, in fiecare tara in care au treaba , au cate o iubita.

oricum astept un raspuns la intrebari.

sa fii fericita
_fantoma_
Postat pe 11 August 2008 14:54
Artista...si evreii nu respecta femeia alba...ei sunt f. religiosi (chiar daca nu o arata) si daca au o amanta, prietena care nu e evreica si pe care o considera carne murdara, o fac doar pentru amuzament, doar pentru a se dovedi lor ca sunt mai tari decit crestinii...Dar stii, nu sunt asa in proportie de 100%, mai au si ei "uscaturile" lor...si desigur sunt destui crestini romani sau nu care sunt mult mai ticalosi decit evreii.Na ca te-am ametit.
Anyway, e okay sa te distrezi, dar vezi ce mai face baiatul ala de departe sau mai uita-te in stinga si-n dreapta sa vezi si alte fete luminoase.Esti tinara, ai timp sa le inveti pe toate.
micabis
Postat pe 11 August 2008 18:34
E Musulman, Nu Evreu....
Elena30
Postat pe 12 August 2008 09:15
E inca devreme ..iesi din situatie inainte de a te implica si mai mult decat esti pana acum ...Un sfat sincer si cat se poate de radical pentru o persoana puternica asa cum esti tu ...Pune capat acum ..va fi mai bine asa ..mult succes!
aboo
Postat pe 12 August 2008 10:57
..E evreu, si familia lui e in Israel...

Draga mea, tu cu degetelele tale ai spus ca e evreu.Esti confuza sau pe linga un evreu mai e si un musulman.Hotaraste-te.
micabis
Postat pe 12 August 2008 19:22
El este musulman, care locuieste in Israel, e musulman israelit...Tine ambele traditii, si cea musulmana, si cea a evreilor...Parintii lui sunt arabi din Palestina...
Elena30
Postat pe 13 August 2008 09:40
Artista, tu chiar crezi tot ce-ti spune el? Corecteaza-ma daca gresesc : nu se duce acolo pe paminturile sfinte razboi intre palestinieni si evrei?Cum poate o familie de palestinieni sa locuiasca in Israel.Nu face sens pentru mine.Filtreaza mai bine informatiile de la el (nu ca ar conta prea mult in situatia ta DACA el e insurat) dar macar ai sa fii sigura ca nu te minte.
Anyway, sfaturile pe care toti cu draga inima ti le dam sunt relative.Tu oricum ai sa faci ce-ti spune inima.Daca nu ai sa iesi cu demnitatea, inima,, viata ranita din afacea asta atunci e OK.Depinde de tine pine unde duci limitele relatie.
S-auzim numai de bine sau cum spunea cineva :"Drum drept si lumina iti doresc!"
micabis
Postat pe 13 August 2008 19:09
chiar traiesc palestinieni in Israel. De acolo apar si conflicte...Nu cred ca individul o minte, doar ca...esenta e daca va fi in masura sa suporte consecintele implicarii si pana la ce limita...

In rest...iubirea trece atat de rar prin creier...cel mai ades trece prin inima si..."inima este nespus de inselatoare" spune chiar Biblia.
luv4ever77
Postat pe 13 August 2008 22:33
Va multumesc tuturor pentru tot..Dar deja simt ca tot ce spuneti nu ma mai ajuta la nimic, faptul ca unii nu inteleg cum un palestinian poate trai in Israel, desi familia lui e de zeci de ani acolo, faptul ca altii il judeca fara ca nici macar sa-i stie numele, faptul ca multi incearca sa ma ajute, dar de fapt imi inoculeaza doar sentimentul de vina, ma pune in situatia sa va multumesc pentru tot si sa va rog sa va opriti aici..Am apreciat toate posturile voastre, si inca o data va multumesc ptr tot, dar vreau sa se termine aici, intr-un final, singura persoana care stie situatia sunt eu, si luv4ever intr-o mare masura..Nu pot permite nimanui s-arunce vorbe grele intr-o persoana care nu se poate apara in nici un fel.. Alegerea finala este a mea, si eu am ales.S-auzim numai de bine!! Si multe bucurii si impliniri la toata lumea..va pup..
Elena30
Postat pe 14 August 2008 09:46
cred ca e o lectie de viata...si e bine cand altii pot da sfaturi...sau acuza...pe el/ea..fara sa fii trecut macar o data prin astfel de situatii...cert e ca fiecareia din noi i s-a ivit sau i se va ivi ceva similar in viata...va asteptam pe aici...sau poate veti fii prea orgolioase sa recunoaste-ti...ca EA traieste viata din plin...pe cand altele...iau doar ce li se pare sigur...si?...ce e sigur?...indiferenbt de natie, religie,varsta...un barbat poate iubi o femeie...cate din voi stiu...ce insemna sa fii iubita cu adevarat...si sa simti...nu conteaza ce-ti spune, ce-ti da....conteaza sa stii..ca atunci nu exista decat pentru tine....mai reflectati...si cele care n-au fost de acord cu povestea ei...sunt frustrate...sau incercate...si nu vor sa constientizeze...ce frumos e sa nu-ti impui ca nu merita.. ca nu se poate... cs n-are viitor...traiti clipa....faceti orice impotriva rutinei si iubiti si ce nu puteti iubi....pup
marab
Postat pe 14 August 2008 16:52
Sfatul meu este sa profiti de faptul ca este plecat din tara si sa te vindeci. Nu prea ai sa iesi sufleteste bine din asta. Doare enorm, stiu.... Mi-as dori pentru tine sa ma asculti.Eu plang acum tocmai ca nu am ascultat sfatul pe care ti-l dau tie si care mi-a fost si mie dat.
sofia_w
Postat pe 15 August 2008 11:55
Iti multumesc de post Sofia..Apreciez, dar eu nu vreau sa traiesc cu regrete si nici nu vreau sa fac compromisuri..Asa ca am gasit o solutie la problema mea, si o aplic ...De aia am si zis sa se incheie posturile pentru topicul meu.
Elena30
Postat pe 18 August 2008 17:45
uite cum sta treaba , parerea mea, din cauza k prietenul tau e in Italia, park, unde distantza e mare si nu il vezi prea des, ai km uitat putin de el. Probabil daca el ar veni in Romania sau u ai pleca in Italia inapoi la el s-ar putea sa nu iti mai doresti evreu asta. si eu am fost un timp la distantza de iubita mea si knd nu ra langa mn orice se intampla ma deranja rau si cateodata imi faceam griji pt relatia noastra, insa knd eram impreuna era totul perfect si nu mai contau alte lucruri sau alte persoasna kre imi captase atentia cat de cat atata timp kt prietena mea a fost plekta. Iar diferenta de varsta dintre evreu si u e putin mai mult dekt mare;)
Ai grija!!! Sfatul meu e sa iti astepti iubitul din Ialia, sau sa astepti sa va revedeti din nou si atunci vei vedea ce vei alege.;)

Postat pe 19 August 2008 23:07
De la: toCSic, la data 2008-08-19 23:07:51uite cum sta treaba , parerea mea, din cauza k prietenul tau e in Italia, park, unde distantza e mare si nu il vezi prea des, ai km uitat putin de el. Probabil daca el ar veni in Romania sau u ai pleca in Italia inapoi la el s-ar putea sa nu iti mai doresti evreu asta. si eu am fost un timp la distantza de iubita mea si knd nu ra langa mn orice se intampla ma deranja rau si cateodata imi faceam griji pt relatia noastra, insa knd eram impreuna era totul perfect si nu mai contau alte lucruri sau alte persoasna kre imi captase atentia cat de cat atata timp kt prietena mea a fost plekta. Iar diferenta de varsta dintre evreu si u e putin mai mult dekt mare;)
Ai grija!!! Sfatul meu e sa iti astepti iubitul din Ialia, sau sa astepti sa va revedeti din nou si atunci vei vedea ce vei alege.;)

Iubitul meu din Italia....Ar fi frumos sa fie asa cum zici tu, sa fie doar distanta singura problema, dar din pacate, nu e chiar asa..Si se pare ca lui ii e foarte bine si fara mine, asta datorita faptului ca-ntr-un final doar eu sunt cea care-l cauta..El nici un sms nu da..Iar legat de evreu, musulman de fapt, nu m-am incurcat cu el, din lipsa de afectiune, sau ca sa inlocuiesc ceva, ci pur si simplu pentru ca imi placea si inca-mi mai place de el ca persoana, ca fel de a fi. Iti multumesc oricum pentru post, si sfat...
Elena30
Postat pe 20 August 2008 16:16
Ma bag si eu in vorba,ma scuzi,Artisto...",poate esti plictisita de atatea sfaturi si "sfatulete".Ideea e ca,se pare ca ai si ales deja ,ceea ce vrei sa faci,eu asa am inteles din ultimile tale raspunsuri.Eu nu iti dau nici un sfat,iti spun ce as face eu,in locul tau si la experienta mea de viata.As pleca de la aceasta institutie,bineinteles,dupa ce mi-as gasi,undeva ,convenabil si as rupe orice legatura cu persoana in cauza.Parerea mea e ca,diferenta de varsta nu este un inpediment intr-o relatie,atata vreme cat nu e vorba de generarii diferite(mai mare de 15 ani de ex)si nu e bine nici cand ,unul dintre parteneri este inca,un copil(pana in 22 de ani),iar celalalt e trecut de 32-35 de ani.De ce?E chestie de experienta... si de faptul ca cel mai in varsta (satul de ...casnicie,copii...)ii fura"copilaria"celuilalt,energia ,dar nu e numai asta...Sunt egoisti,posesivi,nu conteaza ca ei si-au trait prima tinerete,asa cum e normal(intre tineri de varsta lor,in scoli,discoteci,logodne,rochii de mirese,nunti,sarcini,copii doriti de intreaga familie etc),asa cum e cursul vietii,de fapt."Pun mana"pe cate o "prospatura" si ,sub masca iubirii,santajeaza sentimental,le strica viata tinerilor(de obicei fetele cad in capcana asta,a "obositilor",a celor fara principii,ciudosi ca au trecut anii si nu mai pot"gusta"din carnea frageda a "puicutelor".A,daca ar fi diferenta mare,dar peste 30-35 amandoi partenerii,trecuti prin diverse experiente,atunci e ok,pt ca ,fiecare stie ce vrea si ce ii trebuie.Sa nu credeti ca sunt vreo femeie frustrata,ca mi s-a intamplat mie asa ceva...sau ca am fete care au trecut prin asa ceva.Nu.Am baieti si au avut alt gen de probleme ,in viata,dar asta e modul meu de a vedea lucrurile si mi se pare incorect ca tinerii nostri sa nu aiba pare de experientele adecvate varstei lor si sa sufere din cauza unor "inadaptati".Artistoooo,acest eveniment,trece-l deja la "experiente"si mergi mai departe.Cel potrivit pt tine,e urmatorul;nici cel din Italia,nici "Iuda"acesta de pe pamantul Sfant.:)Fi tu mai desteapta decat ei doi si tine minte:"Dumnezeu,nu ne da,intotdeauna ceea ce ne place ci ceea ce ne e de trebuinta".Pupitrul de comanda e in creier;inima e un organ al corpului omenesc ,sensibil,ca si stomacul,ficatul etc.,care are de suferit de pe urma deciziilor luate ,acolo,in "centrala".Poti face ulcer din cauza stresului,pietre la fiere etc...deci,niste organe....Nu in fiecare zi ne este dat sa ne punem la incercare vointa,inteligenta,capacitatea de a alege,sansa unui nou inceput...In acest moment tu ai aceasta ocazie de a-ti hotara drumul pe care vrei sa il urmezi.Daca spui:cum vrea sa fie soarta...,inseamna ca esti un om slab si trebuie sa mai lucrezi la "asta".Probabil ca ai un destin trasat,un scop pt care te-ai nascut,un tel pe care trebuie sa il atingi,scris,acolo,in cartea vietii,dar,de tine depinde pe ce drum mergi:lin,neted sau aventuros ,cu hopuri.Ajungi obosit,vlaguit,bolnav sau sanatos,viguros si multumit?Asta e chestia cu...liberul arbitru.Numai bine!
crinaD
Postat pe 21 August 2008 15:54
imi place luv4ever77,pare a fi o inteleapta
crinaD
Postat pe 21 August 2008 15:59
CAre sunt motivele lui de nu te cauta? nu-l mai cauta si u un scurt timp si vezi kre e reactzia lui, iar dak musulmanul sau evreul e insurat parerea mea e k sa il lasi in pace.... are familie si qm mai spuneau si altii cine isi paraseste o data femeia sunt sanse mari sa o paraseasca si p a 2-a ;)... stiu k e extrem de greu, dar dak iubirea dintre u si cel din italia a incetat ar fi mai bn sa ityi vezi de drumul tau pt k lafel cum au spus si altii sunt o gramada de baieti ;) kre probabil te-ar face fericita si ti-ar acorda toata atentia ;)

TOTDEAUNA CAPUL SUS!!

Postat pe 21 August 2008 18:48
@CrinaD merci mult de apreciere...intelepciunea vine din experienta vietii...daca ai bagat ceva la cap...

Pup
luv4ever77
Postat pe 22 August 2008 18:21
Problema este ca primesti de la el ceea ce astepti tu de la un barbat, in afara de faptul ca e casatorit. Asta te tine in aceasta relatie....mai mult...relatia e noua si inca nu a devenit monotona...El, pe de alta parte primeste de la tine companie....doar tu spuneai ca e singur! Incearca sa realizezi ca totul se va termina la un moment dat, si atunci tu, fiind femeie vei suferi mai mult! Analizeaza la rece situatia si trage concluzii obiective....chiar daca sufletul iti spune altceva....barbatzi sunt, nu ai de ce sa fii tu a cincia roata la carutza.
G_Diana
Postat pe 22 August 2008 20:41
Chiar de o fi musulman, evreu, ortodox, catolic sau budhist, care traieste pe pamantul israelului si in viata de acolo este un om care nu are cum sa nu iti placa, care cucereste la prima vedere....oricat de urat, rau, tiran si oricate scopuri ascunse sau mai putin ascunse ar avea....Ma gandesc ca e un om deosebit....Traiesc si eu cu un om care a trait 13 ani in israel si l-am vazut si simtzit deosebit din primul moment in care l-am cunoscut...Totusi, daca ar fi sa il citez pe el..."oamenii din doua lumi diferite nu pot si nici nu au cum sa se inteleaga la infinit", problema fiind chiar lumile diferite plus faptul ca nu e singur....Multa bafta oricare ar fi decizia ta!
G_Diana
Postat pe 22 August 2008 20:54
Corect;oamenii din doua lumi diferite,nu numai ca nu se inteleg la infinit,dar nu se inteleg deloc.
1.lumea de aici si lumea de "dincolo"(de dupa moarte)
2.lumea de pe pamant cu"lumea"de pe marte(extraterestrii)
3.lumea de "sus"cu lumea de "jos",diferenta de cultura si principii(despre paturile sociale)
crinaD
Postat pe 23 August 2008 00:42
De la: crinaD, la data 2008-08-23 00:42:59Corect;oamenii din doua lumi diferite,nu numai ca nu se inteleg la infinit,dar nu se inteleg deloc.
1.lumea de aici si lumea de "dincolo"(de dupa moarte)
2.lumea de pe pamant cu"lumea"de pe marte(extraterestrii)
3.lumea de "sus"cu lumea de "jos",diferenta de cultura si principii(despre paturile sociale)

Si totusi...intr-un final, suntem toti OAMENI..Nu sunt rasista, sau xenofoba, sau am idei preconcepute de genul ca nu pot exista relatii decat intre oameni care fac parte din aceeasi "lume"...
Elena30
Postat pe 25 August 2008 10:01
Mda,... Dar cineva trebuie sa faca mari concesii,lucru care e destul de obositor sau trebuie sa renunte la multe...Cine e usor adaptabil sau influentabil,trece usor de la o scara sociala la alta,dar depinde in ce directie...
"Omul sfinteste locul dar si locul modeleaza omul".Mediul in care traiesti si oamenii cu care te insotesti iti influenteaza mult caracterul si modul sau de viata.
crinaD
Postat pe 25 August 2008 16:31
Mda! Complicate sunt caile vietii uneori.Ne dorim un barbat care sa ne faca fericite si cand il gasim nu e cea mai buna alegere din diverse motive(la tine ca e casatorit).Sfaturi cel mai bine intentionate poti primii de la multe persoane,dar un lucru e cert:iti va fi foarte greu.Daca poti sa accepti ideea de a fi pentru un timp a doua(caci relatia nu va dura la nesfarsit),bucura-te de relatie,daca nu(si dupa cum am observat din discutii esti o tipa corecta si care se implica sentimental in relatia cu barbatul care i-a rapit inima)mai bine evita cat poti de mult contactul cu el.Ai zis la un moment dat ca-i vei spune ca ve-ti fi doar prieteni....Hm! Cred ca te amagesti sau va amagiti amandoi daca ve-ti cadea de acord in privinta asta. Daca va placeti atat de mult unul pe celalalt...va fi fooooooarte greu sa ramaneti doar prieteni.O clipa in care ve-ti fi singuri,o atingere,o privire...te va ravasii.Nu stiu...Iti doresc sa fii tare si sa il eviti cat de multi poti.Mai bine suferi acum mai putin,decat mai tarziu cand pot aparea fel si fel de complicatii si suferinta va fi mai indelunga si mai profunda.Te pup si iti doresc sa-ti gasesti fericirea, iubirea, care sa-ti fie impartasite fara obstacole de nici un fel.
leoaica65
Postat pe 26 August 2008 12:13
De la: leoaica65, la data 2008-08-26 12:13:11Mda! Complicate sunt caile vietii uneori.Ne dorim un barbat care sa ne faca fericite si cand il gasim nu e cea mai buna alegere din diverse motive(la tine ca e casatorit).Sfaturi cel mai bine intentionate poti primii de la multe persoane,dar un lucru e cert:iti va fi foarte greu.Daca poti sa accepti ideea de a fi pentru un timp a doua(caci relatia nu va dura la nesfarsit),bucura-te de relatie,daca nu(si dupa cum am observat din discutii esti o tipa corecta si care se implica sentimental in relatia cu barbatul care i-a rapit inima)mai bine evita cat poti de mult contactul cu el.Ai zis la un moment dat ca-i vei spune ca ve-ti fi doar prieteni....Hm! Cred ca te amagesti sau va amagiti amandoi daca ve-ti cadea de acord in privinta asta. Daca va placeti atat de mult unul pe celalalt...va fi fooooooarte greu sa ramaneti doar prieteni.O clipa in care ve-ti fi singuri,o atingere,o privire...te va ravasii.Nu stiu...Iti doresc sa fii tare si sa il eviti cat de multi poti.Mai bine suferi acum mai putin,decat mai tarziu cand pot aparea fel si fel de complicatii si suferinta va fi mai indelunga si mai profunda.Te pup si iti doresc sa-ti gasesti fericirea, iubirea, care sa-ti fie impartasite fara obstacole de nici un fel.

Iti multumesc pentru mesaj, si pentru urari..In viata uneori trebuie sa faci si ce nu iti place, oricum toate sunt relative, nu exista niciodata garantii ca ceea ce faci este si bine, stii cum e , e moral, e corect, pentru ca asa zice lumea, societatea, familia, prietenii..Dar uneori ceea ce e moral, corect, etic, nu iti asigura si liniste sufleteasca sau fericire...Si de aici vine intrebarea,cum e mai bine sa traiesti, cu amintiri sau cu regret???
Elena30
Postat pe 27 August 2008 09:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O parere 23 De la: B3ndiss 19 Iulie 2011 23:40
Cum sa aflu daca ma plac.si cu care sa fiu?? 18 De la: marco918 5 Martie 2010 00:12
nu stiu exact ce simt si pentru cine.. 16 De la: kudika_alexia051568 20 Iulie 2009 19:37
iubire intre veri 95 De la: 14 Decembrie 2012 09:57
Eu 21..el 33 19 De la: Valy90 2 Aprilie 2011 13:14