Setari Cookie-uri

Am nevoie de un sfat...URGENT...

De la: onnyta, la data 2008-07-18 11:38:24
o sa gasesti un barbat care sa merite, iubita! nu privi in urma, privesti inainte!

Multumesc mult scumpa, asta si fac trag de mine, si ma uit doar inainte, iar inainte el nu exista, nu are loc in viata mea!!! Mersi mult!!
Elena30
Postat pe 18 Iulie 2008 12:29
Felicitari!!E greu sa fii tare atunci cand inima iti cere altceva decat mintea. Esti de admirat eu in locul tau as fi cedat doar pt a ma simti cu adevarat iubita macar cateva ore. Nu te lasa...cred ca faci ceea ce trebuie intotdeauna calea cea mai grea e cea mai dreapta..asa mi-a zis o prietena mai in varsta si cred cu adevarat asta.
madallina
Postat pe 19 Iulie 2008 03:59
da, ai avut mult curaj...si esti de admirat. Eu o sa scriu la acest topic pe scurt o poveste relativ similara...

Povestea incepe acum multi ani cand trebuia sa ma casatoresc cu un barbat la care tineam foarte mult. Din pacate, drumurile ni s-au despartit pentru ca el avea in plan sa plece din tara, iar eu nu il puteam urma...(ar fi trebuit sa ii fac prin asta un rau foarte mare tatalui meu).

Intre timp m-am casatorit si eu. Eh, o casatorie care exista si acuma, dar cu multe probleme (bautura, jigniri...ici si colo momente bune).

Acum 2 ani ma joc si eu pe net si postez numele respectivului, la care nu am incetat sa ma gandesc in toti acesti ani. OK.Surpriza...dau un mail si primesc raspuns...de atunci lucrurile se complica.

El e foarte departe si cu familie.

Deci...ne scriem pa mail, chatuim si...lucrurile evolueaza spre ceea ce banuiam ca se va intampla: am reluat relatia de unde a fost, cu mai multa implicare.

Ne-am revazut in carne si oase...Eh, a fost...nu pot sa va povestesc. Apoi a mai fost o revedere...intre timp sotul meu a aflat de tot, dar pentru ca are un precedent in care a stat cu una 2 ani si eu l-am iertat, sau pentru ca in conditiile date (nu are alt job decat cel pe care il ofer eu, ajutandu-ma in afacerea mea) a trecut peste, sau ...mai exact...se stapaneste sa nu imi faca zilnic circ.

Problema e ca stiu bine ca aceasta relatie nu are nici un viitor, dar faptul ca oricum sunt lipsita de orice urma de afectiune sau fericire din partea sotului meu, ma hranesc cu mesajele pline de iubire care vin de la distanta.

Pe de alta parte sufar in weekenduri cand apuca sa ma contacteze doar pe ascuns, cu mare grija. Sigur nu vreau sa ii daram casnicia, ca el este singurul sprijin financiar in familie, dar...judec cu inima si nu cu mintea.

Daca nu era vorba de el, de acela la care am raportat orice relatie viitoare pe care am avut-o, de el care imi ofera afectiune, tandrete si renasterea capacitatii de a iubi...nu s-ar fi intamplat asta.

Sunt o femeie trecuta binisor de prima tinerete si in tot ce am facut pana acuma m-am lasat condusa de rational.

Cat timp sotul meu a fost plecat cu alta 2 ani puteam sa imi caut alinare mai stiu eu pe unde, dar nu am facut-o. Ei, acum...asta e situatia...

Voi ce spuneti? Poate ma judecati spunand ca oricum e insurat, poate ma veti intelege...

Am vazut ca dati raspunsuri de bun simt si rationale asa ca...astept
luv4ever77
Postat pe 21 Iulie 2008 00:37
De la: Artista25, la data 2008-07-08 05:12:19Cat sunt de desteapta fetelor...E 5 dimineata...Si eu inca incerc sa adorm, aseara m-a sunat si nu i-am raspuns, si ca urmare n-am mai inchis un ochi toata noaptea...Sper sa merite,si sa nu cedez orice ar fi...Dar cum fac eu sa dorm bine, si sa imi iau gandurile de la el???As incerca sa iau Sedatif Pc, dar eu nu prea iau medicamente si chiar nu stiu ce sa zic...A luat cineva? E bun??

Eu am luat sedatif .... dar cere la farmacie pe cele usoare ... nu iti induc stare de somn ... dar te relaxeaza... eu am luat ceva timp ....
cand ma certam cu prietenul ... sau cand bunicul meu a decedat

iar in ceea ce priveste situatia ta .... evreii tot evrei raman .... mama are un prieten evreu de ani de zile .... e divortat ... dar el tot nu renunta la familia lui ... si e si f egoist
asa ca ... poate sa-ti spuna lucruri multe si frumoase
dar intelege NU VA RENUNTA NICIODATA LA FAMILIA LUI ... acolo costa f mult divortul ... dureaza mult ...
cu ce vrei sa te alegi ? doar o femeie cu care isi pierde timpul in romania ???
si tipul din strainatate ??? iti place de el ? va iubiti ?
nush ... parerea mea ... fi diplomata ... explica-i ce mult inseamna familia pt tine si nu ai putea face asa ceva ...
AlexaBlue
Postat pe 24 Iulie 2008 14:17
Draga mea din pacate stiu ce inseamna asta si te pot intelege.Sfatul meu este sa vorbesti cu el,comunicarea este cea mai buna solutie.Si desi este dur ce am sa iti spun ar fii mai bine sa il lasi si sa incerci ca tot ce simti pentru el sa arunci asupra lui Vlad.Se poate face asta crede-ma.Vorbeste cu acest tip din Israel spune-i ca nu mai poti asa si roaga-l sa nu te mai caute.Sau si daca e sa continuati sa va vedeti nu ai de ce sa ii strici familia atata timp cat pui niste bariere.Adik sa incerci sa nu mai simti nimic pentru el,asa cum am mai zis sa arunci asupra lui Vlad ceea ce simti pentru el(sa te gandesti la Vlad cand esti cu acest tip din israel).Asa cred ca e cel mai bine.Eu sunt cu un babrat divortat dar care e o persoana foarte importanta si care e mai mare ca mine cu 15 ani.Eu nu pot sa ii fac lui rau.Daca s-ar afla de acesta relatie totul s-ar schimba si nu imi doresc asta.Am uitat sa mentionez faptul ca eu am avut o re l de 2 ani si am renuntat.Asa ca tot ce simt pt acest babat arunc asupra celuilalt.Mai bine sa sufar pt celalalt decat sa il distrug pe acesta.
alexandraadriana
Postat pe 25 Iulie 2008 12:14

E inca greu..Chiar daca ratiunea imi spune c-am facut bine, inima mea inca sufera..Fetelor pentru linistea voastra sufleteasca, niciodata nu va lasati conduse doar de sentimente...Este frumos sa iubesti, dar este foarte dificil, cand ai sentimente pentru cine nu trebuie, si esti constienta de asta..
Elena30
Postat pe 28 Iulie 2008 00:01
Nu te lasa! ai trecut prin atatea pana acum, nu ceda demonstreaza-ti tie ca poti sa faci orice vrei dak iti propui imi inchipui ca iti este greu dar ai fost f curajoasa pana acum si sunt sigura ca poti sa fii in continuare. In incearca sa iti umpli timpul sa nu te gandesti la el. Sa ai mult spor si ai grija de tine. poop
madallina
Postat pe 29 Iulie 2008 00:15
- cate-odata este mai bine sa-ti urmezi inima!
Intr-o zi, nu stiu cand, am sa va scriu si eu povestea mea ... sau voi scrie un roman, dar cred acum cu tarie ca este mai bine sa-ti urmezi inima ... poate nu numai cate-odata ci de cele mai multe ori. Logica ... ce e logic pentru cineva poate fi ilogic pentru altcineva; MORALA ... ce e moral? ... cine stabileste ce e si ce nu e? ... Lumea? ... ce zice lumea te face fericita? ... iti plateste facturile? ... cine e lumea pentru mine? ... ce face ea pentru mine? ... AAAAA ... ei sunt majoritaaateeea! ... tre' sa stau in turma ... sa fiu in rand cu lumea ... De ce? ... Pentru ca lumea are prejudecati? ... Si? ... Citesc foarte mult, inclusiv biografii de succes ale oamenilor din diferite domenii. Toti oamenii care au ajuns de succes, toti cei la care acum ne uitam in sus si ii admiram au fost deosebiti de restul oamenilor, au avut curajul sa iasa din turma ... n-au tinut seama de prejudecati. Einstein spune la un moment dat ca e mai greu de dezintegrat un atom decat sa schimbi prejudacatile unui om ... ce sa mai zicem de a unei intregi turme ... haite ... luati-o cum vreti ... si chiar nu vreau sa jignesc pe nimeni! ... Oricum Einstein a fost un om destept, ai putea spune ... nu-i asa? ...
Urmati-va inima! Oricum voi sunteti singurii carora le pasa cu adevarat de voi ... restul ... ce conteaza? ... ce spun ei? ... Si daca spun ce? ...
Daca simti ca vrei sa faci ... indiferent ce ... si indiferent cum ... atunci FA ... iar daca simti ca nu vrei sa faci ... atunci NU FA! Fa exact ceea ce simti.
Si indiferent care varianta ai ales-o, e bine ca ai facut-o! Daca se dovedeste ca ai gresit ... tot e mai bine sa faci ceva si sa gresesti, dacat sa nu faci nimic pentru a nu gresi. Mai ales daca din acea greseala poti si invata ceva. Henry Ford zice ca orice ai face, tu ai dreptate. Dar dupa un studiu facut la oamenii in varsta de peste 95 de ani, in care au fost intrebati ce le pare rau de la viata pe care au trait-o, ce ar face altfel daca ar mai avea posibilitatea, stiti care au fost raspunsurile lor? Stiti care a fost raspunsul oamenilor peste 95 de ani la intrebarea: “daca ati putea sa luati viata de la capat, ce ati schimba in modul de a trai?

1-as reflecta mai mult
2-mi-as asuma mai multe riscuri
3-as face mai multe lucruri care sa dainuie si dupa moartea mea.
Trage concluzia ... si fa exact ce simti!
Hai ca m-am lungit ... si poate am si deranjat pe cineva ... scuze! Chiar nu este intentia mea sa supar pe nimeni.

supermiki
Postat pe 29 Iulie 2008 15:55
De la: supermiki, la data 2008-07-29 15:55:21 - cate-odata este mai bine sa-ti urmezi inima!
Intr-o zi, nu stiu cand, am sa va scriu si eu povestea mea ... sau voi scrie un roman, dar cred acum cu tarie ca este mai bine sa-ti urmezi inima ... poate nu numai cate-odata ci de cele mai multe ori. Logica ... ce e logic pentru cineva poate fi ilogic pentru altcineva; MORALA ... ce e moral? ... cine stabileste ce e si ce nu e? ... Lumea? ... ce zice lumea te face fericita? ... iti plateste facturile? ... cine e lumea pentru mine? ... ce face ea pentru mine? ... AAAAA ... ei sunt majoritaaateeea! ... tre' sa stau in turma ... sa fiu in rand cu lumea ... De ce? ... Pentru ca lumea are prejudecati? ... Si? ... Citesc foarte mult, inclusiv biografii de succes ale oamenilor din diferite domenii. Toti oamenii care au ajuns de succes, toti cei la care acum ne uitam in sus si ii admiram au fost deosebiti de restul oamenilor, au avut curajul sa iasa din turma ... n-au tinut seama de prejudecati. Einstein spune la un moment dat ca e mai greu de dezintegrat un atom decat sa schimbi prejudacatile unui om ... ce sa mai zicem de a unei intregi turme ... haite ... luati-o cum vreti ... si chiar nu vreau sa jignesc pe nimeni! ... Oricum Einstein a fost un om destept, ai putea spune ... nu-i asa? ...
Urmati-va inima! Oricum voi sunteti singurii carora le pasa cu adevarat de voi ... restul ... ce conteaza? ... ce spun ei? ... Si daca spun ce? ...
Daca simti ca vrei sa faci ... indiferent ce ... si indiferent cum ... atunci FA ... iar daca simti ca nu vrei sa faci ... atunci NU FA! Fa exact ceea ce simti.
Si indiferent care varianta ai ales-o, e bine ca ai facut-o! Daca se dovedeste ca ai gresit ... tot e mai bine sa faci ceva si sa gresesti, dacat sa nu faci nimic pentru a nu gresi. Mai ales daca din acea greseala poti si invata ceva. Henry Ford zice ca orice ai face, tu ai dreptate. Dar dupa un studiu facut la oamenii in varsta de peste 95 de ani, in care au fost intrebati ce le pare rau de la viata pe care au trait-o, ce ar face altfel daca ar mai avea posibilitatea, stiti care au fost raspunsurile lor? Stiti care a fost raspunsul oamenilor peste 95 de ani la intrebarea: “daca ati putea sa luati viata de la capat, ce ati schimba in modul de a trai?

1-as reflecta mai mult
2-mi-as asuma mai multe riscuri
3-as face mai multe lucruri care sa dainuie si dupa moartea mea.
Trage concluzia ... si fa exact ce simti!
Hai ca m-am lungit ... si poate am si deranjat pe cineva ... scuze! Chiar nu este intentia mea sa supar pe nimeni.

Nu ai deranjat deloc, cel putin nu pe mine, si da, poate ai dreptate, am renuntat si pentru ca sunt lasa, si desi m-am gandit de multe ori la faptul ca as fi fericita cu el, gandul la ce ar crede lumea despre mine, la faptul ca am fost educata asa, sa nu fac rau altei femei..sa imi pese si de ceilalti...a contat in decizia mea. Acum imi asum consecintele la ceea ce am ales. Fericita sau nu...Nu exista alta cale..Iti multumesc pentru mesaj...Te pup!!
Elena30
Postat pe 29 Iulie 2008 16:12
st d acord cu supermiki... cateodata e nevoie sa`tzi ascultzi shi inima, iar viatza nu e facuta sa se ghideze dupa principii shi legi...pana shi ele st facute pt a fi incalcate!
ankutzikaa
Postat pe 29 Iulie 2008 16:17
Da..Principii, legi, moralitate..Dar oare cum ar fi daca am asculta toti de inima, si nu si de ratiune? Nu s-ar transforma totul intr-un haos??? Si unde gasesti impacare cu tine insuti? Si implinire sufleteasca, cand inima ta zice ceva, ratiunea ta zice altceva??? Oare nu trebuie sa existe un echilibru ca sa fi cu adevarat fericita??Ce ma pot enerva pe mine acum, lucrurile relative
Elena30
Postat pe 30 Iulie 2008 14:27
teoria e buna...practica ne omoara!
luv4ever77
Postat pe 30 Iulie 2008 16:05
tzi-am mai zis... INSTINCT...
ankutzikaa
Postat pe 30 Iulie 2008 16:27
De la: ankutzikaa, la data 2008-07-30 16:27:37 tzi-am mai zis... INSTINCT...

BASIC INSTINCT? Sau de care ?? ..Weekend placut dragele mele, eu ma retrag la Brasov, pentru putina relaxare..Si poate-mi mai linistesc si trairile interioare..Pana una alta, nicaieri nu-i ca acasa...S-auzim de bine..Va pup!!
Elena30
Postat pe 1 August 2008 12:35
Orice ar fi nu ceda.ma bucur pentru tine! din punctul meu de vedere ai luat decizia corecta! constiinta ta e curata..si inima la fel..dar daca vei ceda ti le vei murdari pe amandoua..
Amaruie
Postat pe 1 August 2008 14:16
De la: Artista25, la data 2008-07-07 10:30:06Am fost intotdeauna o persoana independenta si radicala. Am facut mereu cam ce am vrut si in clipa cand am simtit ca nu sunt lucrurile cum imi doresc mereu am pus capat. Acum aproape doi ani l-am cunoscut pe Vlad, ce-l care in prezent imi este si iubit, oficial. El locuieste in Italia, si dupa cateva luni in 2007 la inceputul anului m-am dus sa locuiesc cu el. Am stat acolo pana in aprilie 2008...Au fost relativ toate bune intre noi, cu unele mici certuri, normale zic eu, dar din cauza unor neitelegeri cu tatal lui si a faptului ca el este inca student, m-am hotarat pentru binele lui eu sa ma intorc in tara, iar el sa isi termine studiile...A fost ingrozitor la inceput...
M-am intors in Brasov, dar simteam ca nu pot ramane acolo, si gasind un anunt pe ejobs, am venit sa lucrez in capitala...Nu stiu cum, dar am trecut de interviu si la nici 3 saptamani am inceput lucrul in Bucuresti..
Si aici incepe marea problema..Colectiv nou, si toate bune, m-am inteles bine cu colegii din prima clipa...La cateva zile dupa ce am inceput munca l-am cunoscut pe el, directorul de productie...nu m-am gandit niciodata ca el va deveni marea mea problema...
Usor , usor ne-am apropiat foarte mult, amical initial, beiam cafeaua impreuna dimineata, ieseam la biliard...nimic anormal, pana cand a venit ziua lui..Eu vroiam sa plec la Bv, iar el m-a rugat sa raman, pentru ca se simte singur...E evreu, si familia lui e in Israel...Eu nu stiu ce am avut in cap si am zis OK, raman. Am petrecut impreuna, si dintr-o data parca ceva s-a schimbat...
Nu pot intelege ce este cu mine, eu care am zis intotdeauna ca nu ma voi incurca niciodata cu un barbat insurat. Si nu asta este cea mai mare problema, este ca ma simt impartita in doua..Acum el a plecat acasa , in Israel, iar eu sunt trista, si cred si putin geloasa..Ce sa mai cred? Cum imi poate placea de un barbat cu 18 ani mai mare ca mine...Nu vreau sa joc rolul amantei, si cu toate astea uneori uit de principii si fac compromisuri, pentru ca sunt fericita cand sunt cu el..Imi ofera nu doar atentie, mult mai mult de atat. E grijuliu, tandru, afectuos, mereu langa mine..Dar eu nu vreau sa distrug o familie, pentru ca stiu ca nu as putea fi niciodata fericita la gandul asta... Ce pot eu sa fac?!?! Va rog ajutati-ma sa ies din situatia asta,pentru ca de o luna de zile, traiesc parca pe alta lume...

sint un pic rau.... dar te intreb..daca era portarul... il bagai in seama?

Postat pe 2 August 2008 10:02
De la: stefancelmic, la data 2008-08-02 10:02:29
De la: Artista25, la data 2008-07-07 10:30:06Am fost intotdeauna o persoana independenta si radicala. Am facut mereu cam ce am vrut si in clipa cand am simtit ca nu sunt lucrurile cum imi doresc mereu am pus capat. Acum aproape doi ani l-am cunoscut pe Vlad, ce-l care in prezent imi este si iubit, oficial. El locuieste in Italia, si dupa cateva luni in 2007 la inceputul anului m-am dus sa locuiesc cu el. Am stat acolo pana in aprilie 2008...Au fost relativ toate bune intre noi, cu unele mici certuri, normale zic eu, dar din cauza unor neitelegeri cu tatal lui si a faptului ca el este inca student, m-am hotarat pentru binele lui eu sa ma intorc in tara, iar el sa isi termine studiile...A fost ingrozitor la inceput...
M-am intors in Brasov, dar simteam ca nu pot ramane acolo, si gasind un anunt pe ejobs, am venit sa lucrez in capitala...Nu stiu cum, dar am trecut de interviu si la nici 3 saptamani am inceput lucrul in Bucuresti..
Si aici incepe marea problema..Colectiv nou, si toate bune, m-am inteles bine cu colegii din prima clipa...La cateva zile dupa ce am inceput munca l-am cunoscut pe el, directorul de productie...nu m-am gandit niciodata ca el va deveni marea mea problema...
Usor , usor ne-am apropiat foarte mult, amical initial, beiam cafeaua impreuna dimineata, ieseam la biliard...nimic anormal, pana cand a venit ziua lui..Eu vroiam sa plec la Bv, iar el m-a rugat sa raman, pentru ca se simte singur...E evreu, si familia lui e in Israel...Eu nu stiu ce am avut in cap si am zis OK, raman. Am petrecut impreuna, si dintr-o data parca ceva s-a schimbat...
Nu pot intelege ce este cu mine, eu care am zis intotdeauna ca nu ma voi incurca niciodata cu un barbat insurat. Si nu asta este cea mai mare problema, este ca ma simt impartita in doua..Acum el a plecat acasa , in Israel, iar eu sunt trista, si cred si putin geloasa..Ce sa mai cred? Cum imi poate placea de un barbat cu 18 ani mai mare ca mine...Nu vreau sa joc rolul amantei, si cu toate astea uneori uit de principii si fac compromisuri, pentru ca sunt fericita cand sunt cu el..Imi ofera nu doar atentie, mult mai mult de atat. E grijuliu, tandru, afectuos, mereu langa mine..Dar eu nu vreau sa distrug o familie, pentru ca stiu ca nu as putea fi niciodata fericita la gandul asta... Ce pot eu sa fac?!?! Va rog ajutati-ma sa ies din situatia asta,pentru ca de o luna de zile, traiesc parca pe alta lume...

Intr-adevar esti rau, si putin misogin, nici n-am sa ma stresez sa-ti raspund, pentru ca lumina in care tu vrei sa ma pui..aceea de oportunista...nu are nimic de a face cu situatia asta..Nu m-a atras pentru banii, cum crezi tu, sau pentru alte avantaje materiale..Ci total altele au fost lucrurile care m-au facut sa-mi placa de el..Iti multumesc pentru post, si iti doresc o zi buna...
Elena30
Postat pe 2 August 2008 18:25
De la: Artista25, la data 2008-07-30 14:27:30Da..Principii, legi, moralitate..Dar oare cum ar fi daca am asculta toti de inima, si nu si de ratiune? Nu s-ar transforma totul intr-un haos??? Si unde gasesti impacare cu tine insuti? Si implinire sufleteasca, cand inima ta zice ceva, ratiunea ta zice altceva??? Oare nu trebuie sa existe un echilibru ca sa fi cu adevarat fericita??Ce ma pot enerva pe mine acum, lucrurile relative

- Nu … vreau sa spun ca daca ne-am urma mai mult inima cu siguranta nu s-ar transforma totul in haos. Pentru ca … Creatorul … sau spune-i cum vrei, nu a creeat rebuturi. Sunt convins ca-n adancul inimii cu totii suntem perfecti, dar tocmai atunci intervine ratiunea (dar ceea ce este rational pentru cineva poate fi i-ratonal pentru altcineva), legile, moralitatea, principiile … haide sa n-o lungim …
Cat despre impacarea cu tine insuti … pai tu trebuie sa fii fericita pentru TINE si impacata cu TINE nu impacata cu ce zice sau crede lumea, (lume pe care oricum prea putin o intereseaza de tine, fii convinsa de asta).
Da, trebuie sa existe un echilibru, dar tu esti cea care hotaresti … si … fericirea oricum este o alegere.
“..Fericirea este sensul si scopul vietii, singura tinta si finalul existentei umane.” – asta vine de la Aristotel, nu am spus-o eu.
Pentru majontatea oamenilor, scopul vietii este alcatuit din lucruri despre care ei cred ca ii vor face fericiti, adica:
“- voi fi fericit cand ma casatoresc, cand voi avea casa aceea, masina aceea, cand termin facultatea, cand voi avea copii, cand vor creste copii, cand vor termina scoala, facultatea, cand voi avea serviciul acela … si putem continua pana la infinit.”
De fapt, adesea, oamenii sunt dispusi sa indure mari greutati pe drumul spre fericire deoarece cred ca la capatul curcubeului ii asteapta un vas mare cu aur - si au de gand sa il foloseasca pentru a cumpara sentimentele de fericire si de implinire pe care le nutresc cu adevarat.
Orice pui intre tine si a fi fericit chiar in acest moment este un produs derivat al mitului fericirii: ideea ca atunci cand, in cele din urma, iti vei pune in ordine viata exterioara, cea interioara isi va purta singura de grija.
Tu crezi ca este asa? …
Ei bine, eu sunt convins ca nu este asa! (Dar nu trebuie sa te sperii, nu este nimic in ne-regula cu tine. Si eu asa am crezut si asa am gandit inainte sa am sansa sa dau peste o firma de consultanta extraordinara … geniala as putea spune, care mi-a deschis ochii si m-a ajutat sa incep sa vad lucrurile diferit decat cum le vedeam inainte … si asta nu pentru ca eram orb sau pentru ca nu sunt lucruri evidente, dar stii zicala: “ de multe ori nu vezi padurea de copaci!”)
Asa ca vreu sa spun ca fericirea nu vine din exterior ci vine din interior.
“Descoperirea fericirii interiore este modul cel mai bun, mai usor si, de fapt, singurul de a obtine si de a te bucura de orice altceva in viafa." Asta iar nu vine de la mine, ci de la Spencer Johnson.

Stii oamenii intr-adevar geniali isi scriu ideile in carti, iar noi ceilalti, majoritatea le citim. (bine si aici am putea spune ca de fapt doar o minoritate mai citim, pentru ca cei mai multi inafara de ziare cu stiri si sport ... si ... eventual unii ceva carti de dezvoltare profesionala nu se mai prea citeste nimic … dar asta e altceva … asa ca mai corect ar fi sa zicem ca o mica minoritate scriu cartile, si o alta minoritate le citeste … restul … sa fie sanatosi!)
Ti-as putea da si cateva recomandari, cum sa treci peste ... sau ce sa faci, si chiar sa te ajut sa te lamuresti TU despre sentimentele TALE … dar prea ne-am lungi ... (daca-mi ceri voi mai continua).
Asa ca voi concluziona la ce am scris pana acum:

- fericirea este o alegere
- exista o fericire exterioara ( diverse lucruri care crezi ca te fac fericita)
- fericirea adevarata vine din interior
- trebuie sa te bucuri si de drumul pana la atingerea telului, nu doar sa incepi sa fii fericit cand iti atingi telul. (bine-inteles trebuie sa ai un tel sau scop pe care vrei sa-l atingi, obtii … spune cum vrei)
- fa ce iti dicteaza inima, chiar daca gresesti. E mai bine sa faci ceva si sa gresesti (atat timp cat esti dispusa sa invati din greseli) decat sa nu faci nimic si sa nu stii daca ar fi fost mai bine sau nu. Sentimentul de regret este mult mai dureros decat experienta pe care o castigi, chiar daca ai gresit.
- …

Continui daca vrei … si daca nu te-am plictist ... altadata … tre’ sa plec acum.
supermiki
Postat pe 3 August 2008 19:33
De la: Artista25, la data 2008-08-02 18:25:26
De la: stefancelmic, la data 2008-08-02 10:02:29

Intr-adevar esti rau, si putin misogin, nici n-am sa ma stresez sa-ti raspund, pentru ca lumina in care tu vrei sa ma pui..aceea de oportunista...nu are nimic de a face cu situatia asta..Nu m-a atras pentru banii, cum crezi tu, sau pentru alte avantaje materiale..Ci total altele au fost lucrurile care m-au facut sa-mi placa de el..Iti multumesc pentru post, si iti doresc o zi buna...

imi cer scuze!!! dar cred ca ai inteles gresit!!!! si nu am avut intentia ,, de a te pune intr-o lumina'' eu ma refeream pus si simplu, ca statut social... atit!!!!

Postat pe 5 August 2008 09:00
- ai zis ca ne mai tii la curent ... tu nu ai mai aparut ...
supermiki
Postat pe 7 August 2008 23:57
Gandeste ce vrea el de la tine si iti va fi foarte usor sa-l uiti.
claudea69
Postat pe 8 August 2008 01:03
:))) c zambesc....
motivul?
traiesti o ambivalentza..... tzie itzi este greu s-o acceptzi, intelegi....... si totusi ceri SFATURI.........:) Sfatuitori sunt foarte multzi......insa sufletzelul tau , nu-mi pare a avea nevoie de asta. Asumatzi ce simtzi, adica, itzi plac cei doi barbatzi, nu astepta ca si ei sa te placa , sau si mai rau sa te placa in acelasi grad, astfel aceasta experientza te va inaltza spiritual.......a nu avea asteptari.......nu inseamna a nu-ti dori iubirea lor....... ci doar a-tzi asuma propriile tale sentimente......
Animaa
Postat pe 8 August 2008 08:35
....ce poate fi mai frumos decat sa-ti dai voie sa simti, fara ruminatzii, ratziuni si alte ganduri...daca tot ai intrat in situatzia asta " stranie" asa cum pare pt tine , macar valorific-o cat potzi, adica traieste-o fara sa te simtzi vinovata.................Vinovatie? atunci ea nu se mai numeste dragoste........ sufletul nu are nici un criteriu de selectzie....... culoare, miros, gust, (varsta, culoarea pielii, bani, casatorit sau nu , etc......... sufletele sunt facute sa se intalneasca........ chiar de.......nu exista reciprocitate:))))) TRAIESTE ai sa zambesti candva amintindu-ti de asta
Animaa
Postat pe 8 August 2008 08:41
De la: onnyta, la data 2008-07-18 11:38:24
o sa gasesti un barbat care sa merite, iubita! nu privi in urma, privesti inainte!

Tot ce pot sa iti spun este ca iti doresc forta sa mergi pe drumul ales, fara sa cedezi. Dar pentru a iti gasi linistea ar trebui sa-ti canalizezi energia catre altcineva... pentru ca ramanand in preajma lui, este suficient un moment de slabiciune si tot efortul tau se va narui.
Pentru ca el, nu va ceda, va continua sa se uite trist, sa para conformat, desi nu este, dar va pandi momentul tau de slabiciune. Noptile tale nedormite spun ceva. Eu am avut doar o cale de a scapa, aceea de a pune multi kilometri intre noi, prietene care sa ma sprijine in momentele de disperare si durere si zambetul unui tanar care desi a fost efemer, mi-a vindecat inima definitiv. Si bine am facut, caci viata mi-a rezervat cel mai minunat om din lume si in octombrie facem nunta. De ce a fost am doar un singur regret, timpul pierdut.
Asa ca te rog sa gasesti o modalitate de aduce pace in sufletul tau, pentru ca altfel vei ceda la un moment.
Bafta si putere iti doresc.
Bgabitza
Postat pe 8 August 2008 10:41
Eu o sa fiu mai transanta...in primul rand gandeste-te ca barbatul asta ti-a luat mintile, el vrea doar o aventura(doar e barbat...in sinea lui .."DE CE NU?"...da, adevarat ca-ti declara ca te iubeste ...dar refelcteaza.
Are o familie precis are si copii..este urat sa dezbini o familie
Este doar curios sa incerce..esti prea tanara draga mea,ce-i al tau este pus de o parte.
Iti trebuie un barbat pe masura ta, varstei tale..o data cu trecerea timpului se vede diferenta, iti dau exempliu destul simplu foarte mediatizat ziele astea ( sotia actorului Ion Dichiseanu divorteaza).. DE ce ?diferenta de varsta este de 36 ani ..au o fata de 24 ..ti-am dat un ex. minor)
Mult noroc!
lauralex
Postat pe 8 August 2008 11:41
si eu am avut o situatie asemanatoare, nu am cedat dar dupa cateva saptamani a venit o colega noua care a patit la fel..numai ca ea s-a lasat prada ispitei....ce e rau, e ca simt un nod cand o vad..iar el are o atitudine de "refuzat"...si mai tot timpul ma inteapa cu diverse...rautati...deci, draga mea...incearca sa vezi putin in viitor...daca apare altceva e dispus sa te uite...daca nu..vei fi vanata...pana ii cazi prada...asa e la vanatoare...eu am siguranta ca inca ii plac...si se vede...dar imi vad de treaba..pe ea insa...o admir ca a putut sa faca ce eu nu am putut...am sa-ti mai scriu daca vrei si alte detalii....pup , ai grija de tine
marab
Postat pe 8 August 2008 15:47
daca era vorba de o alta religie poate mai aveai sperante dar nu stiu si nu cred ca evrei pot divorta. Nu este nimic anormal sa iubesti un barbat mai invarsta ca tine, la fel iubesc si eu, sau care este casatorit. Unii chiar cauta pe cineva care sa le fie alaturi caci nu mai sunt fericiti cu persoana cu care sunt, dar gandeste-te bine, oare vei putea trai la gandul ca ia-i despartit sau ca tu esti cauza certurilor dintre ei, Banuiesc ca nu, Ce tie nu-ti place alteia nu-i face. Gandeste pozitiv, poate prietenul tau din italia se va intoarce la tine, poate toata aceasta poveste cu acest evreu, este tocmai ca sinti nevoia sa fii iubita si simti lipsa a ceea ce ai avut. o mica vacanta doar tu cu tine nu strica,
mariangel
Postat pe 8 August 2008 18:23
baga-ti mintile in cap!!!
SmokeLady
Postat pe 8 August 2008 21:38
stii, pe vremuri in casele evreilor care aveau baieti se angaja o servitoare tinara, care avea si rolul de a ....rezolva problemele hormonale ale conasului cel tinar... si nu numei, dar mai ales.... In zilele noastre sefului tau ii rezolvi aceleasi probleme hormonale.... si ieftin...
Am fost putin rea, dar cred ca ai nevoie de un dus rece si de respect , autorespect
Ai grija de tine
laremi01
Postat pe 9 August 2008 14:41
raspund in locul Artistei_25, caci ea e fericita undeva la munte. OK. Nu era cazul sa se faca remarca cu problemele hormonale si modul de rezolvare a lor

De ce nu crede, cea care a scris un astfel de comentariu, ca poate fi dragoste aadevarat din partea amandoura?

Intamplator cunosc situatia si...chiar se iubesc. Dilema e mult mai profunda.

Nu trebuie puse toate in aceasi oala,
luv4ever77
Postat pe 9 August 2008 19:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
colanti leopard 9 De la: Al3xutzaa 16 Martie 2011 13:07
nu stiu ce vreau 9 De la: naty2 8 Februarie 2009 14:01
yasmine 5 De la: d3lya_healthy 30 Decembrie 2012 12:52
Un sfat plsss 12 De la: Princess1990 2 Iulie 2013 08:51
iubesc o femeie rea 39 De la: kudika017877 9 Iulie 2009 16:42