Setari Cookie-uri

barbatii sagetatori

sagetataori?sa i ia draku pe toti.8 ani am stat langa unul...bun in pat halal in casa.sfatul meu?FUGITI DE SAGETATORI
otylya27
Postat pe 27 Iulie 2008 15:31
Nu demult eu eram una din persoanele care credeam in compatibilitatea zodiilor.Eu el ...asa si? Cata compatibilitatea e ? De cat la %?Vrajeala !!! Depinde de om, pt ca din ce-am citit in legatura cu sagetatorii....la al meu nu se potriveste decat 5 %....si-l cunosc de mai bine de 3 ani!Acum conteaza si ce ascendent ai, si ora la care te-ai nascut, dc era in linie dreapta cu soarele cu luna ca sa iti intre in casa casatoriilor mare dragoste...si vezi Doamne ! Daca a avut una ghinion Feriti-va de Sagetatori,Daca una s-a maritat cu el...Mult succes! Sa va zic eu ceva despre barbatii Sagetatori? Sunt barbati!Punct!La nimeni nu ii place sa-i fie controlata libertatea, nimanui nu-i place giugiuleli in public drept demonstratie ca "Ne iubim"...si nu putem sa ne ambtinem...si defapt ne prefacem ca sa trecem peste nu stiu ce tensiune...In pat poate sa fie bun oricine dc amandoi isi dau silinta si sunt sentimente...si intr-adevar merge si la aventurile de-o noapte ca acolo mai mult bautura din tine ia initiativa si cand te trezesti...stii ca a fost bine ca doar "te-ai descarcat".Destepta-ti-va,lasati zodiile.Mai vreti exemple??Toata viata tata a inselat-o pe mama, a lasat-o si traieste cu una care ii pupe si talpile sa nu o supere.Deci mama dc l-ar descrie ar vorbii numai lucruri rele de el, in schimb dementia aia are o alta parere....Eu am dat niste exemple care sunt istetze se prind si isi vad de viata lor si si-o traiesc decat sa si-o tasteze;).Am luat foc pt ca si eu am un sagetator si nu se potriveste frate......Mult succes!!!!
ramona_elisa
Postat pe 27 Iulie 2008 15:42
Otilia asa-i ca nu da deloc pe-acasa ?"Ii la serviciu si in interes de serviciu" da bani ia-i de unde nu e ? Ii doare in cot de casa , de nevasta si serviciul lor e director de p.z..a ? Cand ii cu tine se uita mereu dupa altele .Minte de rupe , nu recunoaste nici ce-a spus acum cinci minute si daca-l intrebi pe el ii cel mai bun om de pe planeta iar oamenii il "folosesc" ? Doamneeeee ! Te inteleg prin ce-ai trecut ca mi s-a intamplat si mie ! O N-E-S-I-M-T-I-R-E pe sagetatori fratilooooor de n-ati vazut !Otilia refa-ti viata ca omul asta niciodata nu va fi om si nu va avea grija nici de tine dar nici de copilas .Va zbura din floare in floare dar fii impacata ca la fel va face cu toate nu va avea grija de nici una .Sa nu crezi ca daca se va recasatori o va trata bine pe respectiva .-Astia pe masura ce imbatranesc devin si mai abjecti .

Postat pe 27 Iulie 2008 15:43
De la: ramona_elisa, la data 2008-07-27 15:42:15Nu demult eu eram una din persoanele care credeam in compatibilitatea zodiilor.Eu gemeni el sagetator...asa si? Cata compatibilitatea e ? De cat la %?Vrajeala !!! Depinde de om, pt ca din ce-am citit in legatura cu sagetatorii....la al meu nu se potriveste decat 5 %....si-l cunosc de mai bine de 3 ani!Acum conteaza si ce ascendent ai, si ora la care te-ai nascut, dc era in linie dreapta cu soarele cu luna ca sa iti intre in casa casatoriilor mare dragoste...si vezi Doamne ! Daca a avut una ghinion Feriti-va de Sagetatori,Daca una s-a maritat cu el...Mult succes! Sa va zic eu ceva despre barbatii Sagetatori? Sunt barbati!Punct!La nimeni nu ii place sa-i fie controlata libertatea, nimanui nu-i place giugiuleli in public drept demonstratie ca "Ne iubim"...si nu putem sa ne ambtinem...si defapt ne prefacem ca sa trecem peste nu stiu ce tensiune...In pat poate sa fie bun oricine dc amandoi isi dau silinta si sunt sentimente...si intr-adevar merge si la aventurile de-o noapte ca acolo mai mult bautura din tine ia initiativa si cand te trezesti...stii ca a fost bine ca doar "te-ai descarcat".Destepta-ti-va,lasati zodiile.Mai vreti exemple??Toata viata tata a inselat-o pe mama, a lasat-o si traieste cu una care ii pupe si talpile sa nu o supere.Deci mama dc l-ar descrie ar vorbii numai lucruri rele de el, in schimb femeia aia are o alta parere....Eu am dat niste exemple care sunt istetze se prind si isi vad de viata lor si si-o traiesc decat sa si-o tasteze;).Am luat foc pt ca si eu am un sagetator si nu se potriveste frate......Mult succes!!!!
ramona_elisa
Postat pe 27 Iulie 2008 17:33
si eu sunt varsator,iar prietenul meu e sagetator...suntem de 7 ani impreuna si e un dezastru .din primul an mi-a dat o palma,a continuat cu un limbaj f urat la adresa mea,atat acasa cat si in public!prietenii mei imi zic ca sunt nebuna ca inca mai stau cu el..cat despre planuri e viitor,nici vorba..a zis ca n-are chef sa se insoare mult timp de acum incolo..ma jigneste constant si e un egoist..si in pat e la fel..doar el se simte bine..asa ca m-am lamurit cu sagetatorii!o sa scap eu si de asta..

Postat pe 27 Iulie 2008 19:00
salut fetele.eu sustin sagetatorii pt ca sunt maritata cu un sagetator si avem si un ingeras frumos ,d 3 luni.c vreau sa zic e ca fiecare om are defectele lui,dar nu poti sa t iei numai dupa zodie.dar daca tot e vorba d asta, eu sunt scorpion si s pare k amandoi suntem incapatanati,mai ales cand n ciondanim dar in rest totul e ok,mai ales in pat:D.
annyo
Postat pe 27 Iulie 2008 21:51
Eu cred ca e cazul sa nu mai fiti atat de radicale! Daca barbatii-sagetator de langa voi sunt niste "nesimtiti", nu dati vina pe zodie... pt ca lumea e plina de astfel de oameni, indiferent de sex sau zodie. Ar trebui sa cunoasteti mai mult de un sagetator ca sa generalizati cu atata superficialitate. By the way, eu sunt sagetatoare si sunt foarte mandra de zodia mea. Am avut o relatie cu un sagetator ( amuzant, afectuos, atent, generos, comunicativ, nu m-a batut, nu m-a inselat si nici nu m-a jignit in vreun fel nici cat am stat impreuna, nici la despartire). Daca am fost ranita de un barbat balanta ar trebui sa dau vina pe zodie pt ca a fost mincinos, m-a tradat si mi-a aruncat iubirea la gunoi fara sa-i pese??? no way!
annutza_19
Postat pe 27 Iulie 2008 22:15
iubirea inseamna totul..........si eu sunt tot balanta si sotul meu sagetator.....este adevarat si noi ne certam destul de des dar suntem impreuna de 10 ani....si avem deja si un baietel minunat de 7 luni si jumatate care este tot sagetator...
ALBINUTZELE
Postat pe 28 Iulie 2008 09:08
sagatatorii?... depinde ce vreti.
daca vreti numai sex, e ok, chiar minunat.
dar daca vreti o relatie stabila bazata pe respect si incredere, fugiti cat puteti! veti ramane cu ochii in soare atunci cand va asteptati mai putin si posibil chiar fara explicatii.
mirelacojocaru
Postat pe 28 Iulie 2008 09:28
Descrierile voastre privind relatiile cu barbatii Sag sunt extrem de variate si fiecareia i se poate spune: si tu ai dreptate ! De ce ? pentru simplu motiv ca, dpdv zodiacal, compatibilitatea sentimentala, cea emotionala si cea sexuala sunt date de cu totul alte planete decat Soarele. Stabilitatea in cuplu este data de ASC, casele I, IV, VII, etc. Deci, daca vreti sa folositi astrologia pentru a evalua / consolida o relatie sentimentala, atunci trebuie sa folositi ASTROLOGIA ADEVARATA: luati datele respectivului (data + ora exacta, loc de nastere), trasati harta si pe urma ATENTIE la interpretare: o interpretare adevarata a unei harti dureaza 1-2 luni, compatibiliatatea - inca 1-2 luni: daca vreti ceva prescurtat faceti harta composita - acolo se vede cel mai clar sansa de a ramane impreuna cu cineva, care sunt domeniile in care relatia "merge" sau nu etc. NU trebuie sa ignoram puterea pe care ne-o da cunoasterea astrologica numai pt. ca NU avem informatii astrologice profesionale. Omul are atatea fete, si fiecare este simbolizata astrologic de o multime de planete si asteroizi, la care mai adaugam si stelele fixe si punctele arabice ... si uite asa ajungi abia sa cunosti POTENTIALUL ASTRAL al unui OM. Harta astrologica este cea mai buna carte de vizita a unui om, ne poate spune fantastic de mult despre energiile "inmagazinate" in persoana respectiva, modul si locul in care le va folosi, cum va relationa, cu cine va relationa ... pacat ca putini se pricep CU ADEVARAT sa cititeasca aceasta carte...
dusa
Postat pe 28 Iulie 2008 10:18
Dusa draga astea sint pareri nu interpretari astrologice.acestea sint pentru specialisti!noi venim pe forum, stii si tu bine de ce,sa discutam!
ne spunem pareri si atit!fiecare cu experienta ei.am vrut numai sa subliniez ca sagetatorii sint ca zodie,mai* delicati *decit restul zodiilor.
multumesc.
ioanacuna
Postat pe 28 Iulie 2008 21:06
Otilia - rabdare si tutun!Asta-i familia!
ioanacuna
Postat pe 28 Iulie 2008 21:07
annyo, *La Multi Ani* si Multi Ani sa fiti fericiti!
ioanacuna
Postat pe 28 Iulie 2008 21:09
ok.....pana aqm niciodata nu am avut vreun barbat varsator deshi au umblat dupa mine destui sagetatori ...eu sunt geamana(l fel de instabil,petrecaretz,spontn..infidel) dar aqm...de vreo luna mi sa pu pata p unu cum lam vaz si lui p mine....e formifabil l pat ...exact k mine de qrios si traznit!!...apoi sincer,dupa ziua aia a fost umpic distant dar nici eu nu ma omor q dragalasheniile..deloc...nici nr de tel nu iam lasat....si a faqt el rost ma sunat spre seara sa ieshim q mai multzi prieteni comuni dar a venit singur sa vb q mine...si aqm deshi eu is plekta de o luna tot tmp ma suna,mesaje deshi e destul de oqpat q afacerea lui....si da,shia trait viatza destul de bine pana aqm...are 27 de ani si eu 20...eu nu ma omor upa cva serios dar el cred k vre...cel mai bine ii sai lasatzi p ei sa umble dupa voi si nu viceversa....am o prietena fff buna in aceeashi zi q el...deci in mare shtiu qm sa iau sagetatorii...doar gemenii is l fel de vicleni k ei
twins_21
Postat pe 2 August 2008 12:21
deci vedetzi ce aiurita is.....SAGETATOR AM VRUT SA ZIC!!!....l inceputul frazei
twins_21
Postat pe 2 August 2008 12:23
Draga twins...ne-ai lasat masca...esti o smechera:).Nu mai venii cu astfel de teorii ... si eu sunt gemeni si ma repet am un sagetator...e bine ce spui tu...ca nu tb sa alergam noi dupa ei si ei dupa noi...dar asa trebuie sa fim in general cu toti barbatii nu nunmai sagetatorii.Bineinteles asta pana cand vom gasi si vom considera ca merita unul mai special fie el zodia caprei.Deci draga mea...tu lui ii pari inca misterioasa, ii esti draga, are ceva pt tine, si tu esti mai distanta pt ca esti departe ca iti spun eu ca dc ai fi nas in nas cu el...nu mai asteptai tu sa te sune el.Si el nu intelege de ce nu te poate convinge sa vi in tara...si cred ca stii tu mai bine cum stau lucrurile, nu? Ia "streseaza-l" tu si iti spun eu ca isi ia campii...ei au nevoie de libertate...pt ca sunt BARBATI....NU SAGETATORI!
ramona_elisa
Postat pe 3 August 2008 20:11
:))
au o sensibilitate aparte, vorbesc din experienta avut cu 2 sagetatori(eu gemeni).....greu descifrabila de sub caracterul lor disimulatoriu.......:) insa........... fiecare om are "amprenta" lui........cea cu care stimuleaza anumite comportamente partenerului de relatzie,atunci este anihilata si mama zodiilor:)))
Animaa
Postat pe 7 August 2008 09:00
Sunt si eu cu un sagetator..si nu stiu care e treaba cu inselatul..ca al meu e de principiul ca atata timp cat ii ofer ce are nevoie..nu cauta in alta parte..deci fetelor..trebuie sa dati totul ca sa primiti totul:) Ca "defect" daca pot sa zic asa este faptul ca gandeste de 100 de ori inainte sa faca ceva..si cateodata nu e cazul..eu sunt berbec..oricum..ne intelegem foarte bine..dar la fel..mereu traiesc cu frica ca ar putea sa ma lase in orice clipa, (chiar daca sunt constienta ca ma iubeste) mai ales ca s-a desp de cineva fara sa se uite in urma dupa ce a stat 3 ani cu persoana respectiva..
lorry2oo4
Postat pe 7 August 2008 12:26
Barbatii sagetatori sunt atat de copii.... se maturizeaza foarte tarziu, sunt fermecatori intradevar, chiar si cu tacerea lor te cuceresc, insa sunt instabili, jongleaza cu femeile, adora sa fie in centrul atentiei, sa fie admirati pentru femeile care stau alaturi de ei, le place sa cucereasca sa fie vanatori, frang inimi fara sa isi dea seama. Dar cand se indragostesc (cam rar), se schimba radical. Eu m-am indragostit de un sagetator, tipul ma place insa e in perioada lui de glorie in care agata tot ce prinde (papusele barbie de o noapte) si mi-a spus ca nu vrea sa ma piarda ca prietena inselandu-ma, ceea ce este inevitabil pentru el. Ce sa mai zici? Acum sunt prietena lui cea mai buna, si nu va dati seama cate aud si cate vad atunci cand sunt cu el.
myruna22
Postat pe 7 August 2008 13:07
subscriu in totalitate afirmatiilor despre faptul ca sunt niste indivizi usuratici, superficiali, sar din floare in floare fara sa fie neaparat cine stie ce crai si pe deasupra sunt si f neseriosi, mai toti. si ca oameni si ca barbati. as spune chiar ca pe cat se impauneaza sa cucereasca, pe atat sunt de "dezamagitori" ulterior. in plus, casatoriti sau nu, sunt mereu deschisi la "una mica", ceea ce mi se pare extrem de neserios si umilitor pt femeia de langa ei.
megas
Postat pe 8 August 2008 19:00
am uitat sa mentionez despre firea lor libertina, capabila sa dispara si cu saptamanile, cum spunea cineva, fara nici un aviz, de faptul ca sunt mistocari din fire intra-adevar si cu o atitudine de oameni care se cred mereu liberi, indiferent de obligatiile asumate. in plus, sunt delasatori ca parinti, superficiali si f putin implicati. in schimb, au mereu nevoie de o fraiera care sa le fie devotata servitoare, in timp ce ei isi fac nestingheriti numarul in lume.
megas
Postat pe 8 August 2008 19:07
MAI FETELOR, CE AVETI VOI CU SAGETATORI? DE CE DA-TI MEREU VINA PE EI, VOI SUNTE-TI BUNE? EU SUNT CASATORITA CU UNU DE 9 ANI SI CAND E VORBA DE DECIZII LA LUAM IMPREUNA,AU SI EI DEFECTE, DAR VOI STITI SA-I STRUNITI,SI DE CE ASTEPTATI MURA IN GURA, CRED-TI CA LOR NU LE PLACE RASFATU,SAU NU AU DREPTUL LA PUTINA LIBERTATE? CUMPARATI-VA CATUSE SI LEGA-TII DE VOI, CA ATUNCI SIGUR O SA VA ASCULTE!

Postat pe 8 August 2008 19:14
Draga mea...ti-o faci cu mana ta...omul acela nu te iubeste si tocmai din cauza asta se comporta asa si te trateaa in felul descris de tine. Trezeste-te la realitate si lasa-l si pe el in pace iar tu reafa-ti viata..
lepetitpui
Postat pe 9 August 2008 09:16
Bãrbatul din Sãgetãtor

Nu vreau sã te descurajez, dar bãrbaþii din Sãgetãtor au un obicei bizar. Se aruncã pe un cal alb ºi pornesc în galop pe strãzi fluturînd o sabie în apãrarea unei cauze. Apoi mai au o idiosincrazie. Fac tumbe ca niºte clovni la circ, amestecîndu-se printre elefanþi ºi personaje bizare, cum ar fi femeia cu barbã, înfulecînd veseli vatã de zahãr.
acest specimen poate fi capturat folosind anumite manevre. dar mai întîi trebuie sã-l dai jos de pe calul alb, sã-l scoþi dintre elefanþi ºi, desigur, femeia cu barbã trebuie sã disparã ºi ea. Cauzele ºi circul nu prea mai lasã loc pentru o viaþã de familie, ca sã nu mai vorbim de plimbãri sub clar de lunã.
|ncã din start ai un atu. Sînt atît de mulþi Sãgetãtori care galopeazã ºi fac tumbe prin viaþã, încît vei avea de unde alege. Entuziasmul idealist ºi curiozitatea unui bãrbat din aceastã zodie sînt contagioase. Sigur, uneori exuberanþa lui inocentã poate scãpa de sub control. De exemplu, te poate arunca în sus intr-un moment de încîntare nebuneascã, impetuoasã, ca apoi sã uite sã te prindã.
Aproape întotdeauna e înconjurat de o mulþime de oameni. ãsta e un alt obstacol. Va trebui sã-þi faci loc cu coatele prin mulþime ca sã ajungi lîngã el. Dar nu fi pesimistã, cãci acest bãrbat e un optimist incurabil. dacã duºmanii lui i-ar trimite o cutie cu balegã, el nu s-ar simþi jignit, ci ar crede cã au uitat sã-i trimitã ºi calul. Acest gen de optimism poate fi periculos. De fapt e vorba despre încredere oarbã, articol din care Sãgetãtãrul are depozite uriaºe. Acest lucru îl face sã aibã încredere naivã în orice ºi oricine, aºa încît cade deseori în gropi. E firesc sã se întample aºa cînd umbli cu un arc în mînã, þintind mereu spre cer în cãutarea unui scop înalt spre care nimeni n-a mai îndrãznit sã tindã (sau nimeni n-a mai avut atîta lipsã de realism încît sã încerce sã-l atingã).
Totuºi, el nu e un visãtor cu capul în nori în sensul strict al expresiei. Visele lui sînt întotdeauan supuse scrutinului logic ºi inteligent al lui Jupiter, precum ºi curiozitãþii lui. Dacã aceste vise supravieþuiesc cercetãrii lui minuþioase dar oneste, înseamnã cã sînt probabil pe atît de practice pe cat sînt de nebuneºti, chiar dacã lumea nu e pregãtitã pentru ele. O datã ce a hotãrtã cã existã o ºansã sã le ndeplineascã, nativul ºi scoate oalele cu vopsea ºi pensulele ºi ncepe sã le coloreze cu cea mai vie ºi curajoasã imaginaþie pe care ai vãzut-o vreodatã. Dar capetele pãtrate stau totdeauna la pandã pregãtite sã calce în picoare ideile progresiste ºi sã le nãbuºe nainte de a avea ocazie sã-ºi dovedeascã validitatea.
Imaginaþia lui nesfrºitã-l poate face sã se prãbuºeascã. Dar norocul are grijã sã-l salveze exact la timp. Acest bãrbat e de obicei atît de norocos încît e de-a dreptul dezgustãtor ºi ar trebui arestat. Dacã s-ar duce în munþi ºi s-ar ntoarce un un sac de pietre care s-ar dovedi a nu fi aur, el ar plnge un timp, dupã care ar descoperi cã pietrele alea sînt minereu de uraniu. Dacã te apleci sã culegi chestia aceea lucioasã de langã gura de canal, te vei trezi în manã cu poleiala de la o lamã de gumã. Dacã se apleacã el, se va alege cu o bucãþicã din diamantul Hope, scãpat pe jos de Harry Winston cînd a ridicat mana sã cheme un taxi.
Cu aºa noroc, e ºi firesc sã fie optimist. Binenþeles, mai sînt ºi zile cînd piatra e doar o piatrã ºi poleiala e doar poleialã, dar Sãgetãtorul tipic ºi revine rapid dupã astfel de lovituri zdrobitoare. La fel stau lucrurile ºi în dragoste pentru jupiterian. E norocos. Cînd nu e, îºi revine foarte repede. Singurul lucru pe care nu-l acceptã e lipsa de sinceritate, dar cam atît. De aceea are atît de mulþi prieteni ºi cunoscuþi care-l simpatizeazã. El priveºte dincolo de exteriroul oamenilor, cãutînd valorile reale, intrinseci. Nu cã n-ar avea duºmani, dar sînt mult mai puþini decît cei pe care îi au alte zodii. Cei care s-au simþit lezaþi de remarcile lui directe se vor uita urît la el ºi le va veni sã-l strîngã de gît, dar de obicei le trece ºi îºi dau seama cã intenþiile lui sînt inofensive. Bãrbatul din Sãgetãtor pãcãtuieºte prin lipsã de tact ºi de consideraþie, dar niciodatã prin cruzime voitã.
Probabil cã ai vãzut deja cã vorbirea lui e la fel de directã ca ºi traiectoria sãgeþii lui simbolice. Poate spune lucruri absolut scandaloase, dar dacã eºti îndrãgostitã de el va scãpa nepedepsit. Dar vei avea tot dreptul sã te simþi jignitã cînd un Sãgetãtor pe care abia l-ai cunoscut se va uita la tine cu ochii lui strãlucitori, plini de viaþã ºi þi va spune cã eºti exact genul de femeie pe care un bãrbat ºi-ar dori-o drept amantã. Tocmai cînd te pregãteºti sã-i tragi vreo cteva poºete în cap, va arbora o expresie inocentã, ca de bãieþel, ºi-þi va explica plin de candoare dezarmantã cã în Evul Mediu regii ºi aristocraþii fãceau cãsãtorii de convenineþã, aºa cã soþiile lor erau de obicei urte ºi plicticoase. Dar amantele lor erau frumoase ºi inteligente, fete pe care ºi le-ar fi ales pentru a le fi soþii dacã regulile ar fi fost altele. A citit despre asta, pentru cã l-a interesat intotdeauna perioada respectivã. Probabil cã te vei calma ºi chiar te vei umfla puþin în pene. Pe deasupra, vei fi ºi impresionatã. Cîþi bãrbaþi petrec ore în ºir citind cãrþi de istorie fãrã sã fie obligaþi de cineva? S-ar putea chiar sã fie un geniu! Ia gîndeºte-te! Ai putea deveni soþia unui intelectual. Greºit! Ai putea ajunge amanta unui intelectual. Fiind deja topitã dupã mintea lui, nu-þi dai seama cã e pregãtit sã atace în forþã din clipa în care ai reacþionat pozitiv la propunerea lui iniþialã (ºi nu-þi nchipui nici o clipã cã a fost o remarcã întîmplãtoare ºi nu o propunere!).
Sigur, nu orice femeie va accepta o explicaþie atît de cusutã cu aþã albã pentru niºte avansuri atît de evidente. Dar nu conteazã. Chiar ºi dupã ce victima are o izbucnire indignatã, se întorc la Sãgetãtor devenind din nou prieteni apropiaþi dupã ce le trece furia. Asta ar trebui sã-þi dovedeascã în ce pericol uriaº te afli alãturi de acest tip atît de inofensiv în aparenþã. Cu zîmbetul acela larg, candid, naiv, nu aduce nici pe departe cu un lup. Mai degrabã cu ºeful unei trupe de cercetaºi. Dar cînd vine vorba de amor nu e deloc un cercetaº ºi ar fi bine sã þii minte asta cînd te invitã într-o expediþie pe munte.
Bãrbatul jupiterian îºi trãieºte viaþa sentimentalã la nivel superficial, dar nu încearcã niciodatã sã ascundã acest lucru. (La urma urmelor, dacã-þi cureþi din urechi panza de paianjen a sentimentalismului, ai sã-þi aminteºti cã a spus "amantã", nu "soþie"). Sãgetãtorul cautã legãturi amoroase superficiale, intmplãtoare. Uneori ajung sã fie atît de intmplãtoare încît sînt de-a dreptul promiscue. Din cînd în cînd, aventurile unui arcaº reuºesc sã facã pînã ºi un Scorpion sã roºeascã. ªi aveþi cuvntul meu cã Scorpionul nu roºeºte cu una cu douã...
Sã revenim la sinceritatea lui. E un subiect mult mai puþin delicat. Dacã experienþele amare þi-au arãtat cît de neserioase pot fi jurãmintele eterne ale bãrbaþilor, te va bucura onestitatea lui. Nici nu vei clipi cînd îþi va spune cîte legãturi amoroase a avut ºi ce aºteaptã de la cea cu tine, totul în cuvinte clare ºi logice. Nu se va insura dacã va avea în mod conºtient vreo indoialã în privinþa parteneri sale, dar poate ajunge sã se implice intr-o legãturã care sã ducã la ncurcãturi care vor culmina cu o cerere în cãsãtorie, de obicei din partea fetei. în acest caz, o va rupe la fugã în direcþia opusã altarului, dar, fiind cam stngaci, s-ar putea sã se mpiedice ºi ea-l va prinde inainte sã apuce sã ajungã prea departe. în acest caz, jupiterianul se va gandi bine ºi va decide (complet ilogic) cã, dacã l-a atras o anumitã laturã a ei (intelectul sau fizicul, nu conteazã care) va ajunge sã-i placã ºi cealaltã. Va ceda, se va insura ºi astfel va fi pregãtit terenul pentru incã un divorþ tipic Sãgetãtorilor. Forþa raþiunii lui pare sã-l pãrãseascã în mod misterios atunci cînd e prins intr-o capcanã sentimentalã.
Femeile nþeleg deseori greºit atitudinea Sãgetãtorului ºi cred cã relaþia e mai serioasã decat este. Aceeaºi atitudine a jupiterianului dã uneori impresia cã vrea o legãturã pasionalã, cînd el de fapt ºi doreºte o prietenie superficialã, absolut platonicã, sau vrea doar sã-ºi petreacã timpul cu o prietenã de sex feminin.
De aici pot rezulta multe incurcãturi cu rezultat negativ pentru arcaº, dar cu norocul lui, majoritatea acestor ncurcãturi se sfrºesc cu bine. E clar cã acest bãrbat flirteazã tot timpul, dar nu vrea doar sex. ii plac varietatea ºi stimularea intelectualã. Dacã o femeie incepe sã se agaþe de el ca un scaiete cînd el nu voia decat sã se distreze, va incerca sã treacã peste situaþie dand impreisia cã a fost doar o glumã. Binenþeles, ea nu va prinde poanta. Mulþi nativi sînt acuzaþi cã fac avansuri tuturor secretarelor atrãgãtoare sau oricãrei fete frumuºele pe care o vãd. Ba, uneori, nu se abþin sã flirteze ºi cu bãtrnica din colþ, de la chioºcul de ziare sau cu poliþista care vrea sã-i amendeze. Sã fim serioºi! Nici un bãrbat intreg la minte nu ar invita la o bere o poliþistã aflatã în timpul serviciului! Dupã ce-ºi terminã tura, da! Aºa cã vezi ºi tu de ce suspiciunile astea nefondate il enerveazã pe arcaº. Dacã e sã fim cinstiþi, în majoritata cazurilor el nu fãcea decat sã fie prietenos.
Dacã eºti fatã deºteaptã (ºi ar fi bine sã fii, pentru cã aceºti bãrbaþi vor neaparat ca femeia de langã ei sã fie inteligentã), te-ai prins deja. Nu fi geloasã. Nu fi bãnuitoare. Lasã-i spaþiu e manevrã dacã vrei sã-l prinzi pnã la urmã. Nu-l lua la ntrebãri, nu-l cicãli, nu boci ºi nu ameninþa cã-l pãrãseºti. Copleºeºte-l cu libertate. nchipuie-þi ce schimbare plãcuta va fi asta pentru el faþã de celelalte relaþii ale lui. Dacã priveºti viaþa ca ºi el ºi iei oamenii aºa cum sînt, ai principalele "ingerdiente" pentru a fi genul lui de femeie-soþie. Atîta timp ct sînteþi sinceri unul cu altul, poate fi grozav sã nãlþaþi zmee mpreunã. Ce rost are sã-þi faci griji ntrebndu-te ce se va ntmpla cînd zmeele vor cãdea la pãmnt? Nu. nu e nevoie sã-i dai acestui bãrbat tot ce-ºi doreºte ca sã poþi puna mna pe el. E de-ajuns sã fii ce doreºte. Fii atentã la tot ce te nconjoarã. Lasã-l sã-þi domine ºi canalizeze energiile. ndrãgosteºte-te de sporturi. Du-te cu el în excursii cu cortul ºi ia-þi ºi Saint Bernardul ca sã vã pãzeascã. Fii generoasã, afectuoasã, entuziastã ºi nu ncerca sã-l þii ncuiat în casã la tine pregãtindu-i bunãtãþi în fiecare searã. Spune-i foarte clar cã nici el nu poate avea pretenþia sã te þinã numai pentru el. Aratã-i cã eºti un spirit liber, ca ºi el. Nu pune niciodatã furtunul cu apã rece pe el cînd se nfierbntã din cauza unor idei nebuneºti ºi gãseºte-þi alte preocupãri ct timp el umblã de nebun trãgnd cu sãgeata în þinte imposibil de atins. Astfel, ntr-o searã minunatã, þi va mãrturisi sincer cã eºti cam tot ce ºi doreºte sã fie o femeie. Cînd ajunge în acest puîncît, spune-i ºi tu la fel de sincer cã ºi el se ncadreazã în standardele tale, dar cã a sosit vremea sã luaþi o hotãrre. Subliniazã faptul cã l placi atît de mult încît ai fi dispusã chiar sã te mãriþi cu el, dacã promite sã nu-þi rãpeascã libertatea. în caz contrar, nu mai ai timp de pierdut pe lngã el, ceea ce e mare pãcat, pentru cã vã potriviþi atît de bine, dar ai fost ntotdeauna curioasã cum ar fi sã ai copii. Maternitatea e o nouã aventurã pe care ai vrea sã o ncerci. Ai grijã sã aranjezi cu un fost iubit sã te sune în toiul discursului. Acceptã lejer ntlnirea cu respectivul în faþa Sãgetãtorului tãu. Cînd nchizi, zmbeºte-i strãlucitor ºi spune-i cã nu vezi de ce nu aþi rãmne buni prieteni, apoi invitã-l sã vinã cu tine la ntlnirea cu vechiul iubit ca sã nu stea singur. Asta ar trebui sã-i dea ultimul impuls necesar ca sã te cearã de nevastã. (Cu plãcere!).
Dupã nuntã, probabil cã n-ai sã ai probleme cu rudele lui. Mulþi Sãgetãtori sînt ºocant de dezinteresaþi de legãturile de familie. Ei nu acceptã teoria legãturilor de snge afectuoase, dect dacã rudele meritã afecþiune. chiar ºi cei care þin la pãrinþi ºi fraþi sau surori reuºesc sã pãstreze o distanþã sãnãtoasã faþã de ei. i viziteazã ºi le aratã afecþiunea lor caldã, dar nu aceptã niciodatã ca aceºtia sã se bage în viaþa lor personalã. Ai grijã ca nici rudele tale sã nu intervinã ntre voi.
þine o geantã de voiaj gata pregãtitã. Vei cãlãtori mult. Vei lua ºi acum Saint Bernardul, pentru cã soþului tãu i plac animalele. Vezi-þi de propriile preocupãri ºi lasã-þi soþul sã iasã în oraº fãrã tine ori de cîte ori vrea. Nu-i pune niciodatã la ndoialã sinceritatea. Cînd e furios, Sãgetãtorul poate scoate o uºã din balamale sau poate gãuri peretele cu pumnul. E doar mosul lui de a se elibera de mnie, dar ai o groazã de strns dupã aceea ºi apoi, ct de des poþi sã chemi zugravul? E mult mai simplu pentru toatã lumea sã nu-l acuzi de lipsã de integritate. Cînd face ceva rãu, aproape sigur þi va spune. Va fi deajuns de greu de nghiþit aceastã onestitate fãrã sã-þi mai faci probleme imaginare. Fã exerciþii pentru a fi pregãtitã sã faci faþã acestei situaþii ºi fii gata sã afli cã tot pe tine te iubeºte. Fii la fel de practicã ca ºi el în privinþa emoþiilor umane. Vei descoperi cu surprindere ct de puternicã poate fi iubirea sãditã pe un sol atît de onest. Adevãrul dã naºtere la permanenþã ntr-o relaþie.
Va trebui sã petreci niºte ore bune gãtind pentru el ºi servindu-l. Fiindcã e fan al sporturilor, probabil cã va avea pretenþia sã urmãreºti cu el meciurile la televizor. Dar te va lua ºi la toate numeroasele lui evenimente sociale dacã eºti atrãgãtoare ºi amuzantã ºi dacã-þi plac oamenii. Sãgeãtorii nu suportã femeile mohorte, care stau lipite de ei tot timpul ºi nu se adapteazã în societate. Va fi mndru de talentle tale speciale ºi n-ar strica sã ai mãcar vreo douã. Citeºte ct mai mult ºi pregãteºte-te sã aperi unele dintre cauzele lui, mai ales pe cele pierdute.
S-ar putea sã fie cam extravagant ºi i va plãcea dn cînd în cînd sã joace un joc de noroc, dar acelaºi impuls l va determina sã fie foarte generos în privinþa cheltuielilor tale, dacã e un arcaº tipic.
Aºteaptã-te la oarece critici directe, deseori dureros de lipsite de tact. Ar trebui sã te fi obiºnuit deja cu asta. Vei avea destul de lucru dregnd busuiocul ntre el ºi prietenii lui. Tu eºti cea care-l nþelege cel mai bine, þi-aminteºti? Tu l-ai fãcut sã creadã asta în seara în care ai pus problema cãsãtoriei.
Copiii l vor ncnta mult mai mult cînd vor fi ceva mai mari, dar bebeluºii l vor bulversa puþin. Taþii din Sãgetãtor adorã sã-i ia pe cei mici în excursii. S-ar putea sã fie mai apropiat de bãieþi, pe care-i va include în activitãþile lui, sportive sau de altã naturã, dar va fi foarte tandru cu fetele. Copiii l vor considera mai degrabã amic dect tatã. Cu ct vor creºte mai mari, cu atît se vor apropia mai mult de el. Din cînd în cînd, onestitatea lui i va deranja, mai ales atunci cînd simt nevoia de inimitate. Copiii sînt sensibili cînd e vorba de secretele lor ºi s-ar putea ca sentimentele lor sã fie rãnite din cauza ntrebãrilor lui curioase ºi a observaþiilor lui pe ºleau. Escapadele adolescentine mai degrabã l vor amuza dect l vor nfuria, dar e posibil ca nsãºi toleranþa lui sã-i facã sã nu sarã calul. Probabil cã va fi sever cu ei numai cînd vor minþi. Nu-l ignora în favoarea celor mici. Cînd vrea sã te ia cu el ntr-o aventurã, lasã baltã scutelcele ºi talcul, cheamã o dãdacã (nu pe maicã-ta!) ºi du-te.
Arcaºul gndeºte atît cu mintea ct ºi cu inima. Nu va fi ntotdeauna nþelept. Uneori va fi nesãbuit de curajos. Se va mpiedica ºi va cãdea, apoi se va ridica ºi va ncerca din nou. Dar i vei ierta aproape orice, pentru cã te va iubi cu sinceritate.


CrisJ
Postat pe 10 August 2008 21:15
Cris J ...vorbesti din propia experienta, sau ne arati ca ai invatat sa dai capy , paste???
ramona_elisa
Postat pe 11 August 2008 16:39
De la: ramona_elisa, la data 2008-08-11 16:39:11Cris J ...vorbesti din propia experienta, sau ne arati ca ai invatat sa dai capy , paste???

VISE,VISE.ACEASTA OPINIE I-TI APARTINE SI O RESPECTAM.
ioanacuna
Postat pe 11 August 2008 21:07

Barbatul sagetator?...

Parti bune: stie cum sa atraga in valtoarea dragostei, are un magnetism inexplicabil, ii place sexul, e glumetz, daruieste flori si uneori e atent, protector...

Parti rele: nu e prea vorbaretz cand vine vorba de discutii serioase, e secretos (tragi informatiile cu clestele), e las caci e incapabil de multe ori sa-si exprime sentimentele/dorintele si renunta foarte usor ( nu se lupta pentru persoana care pretinde ca o iubeste asteptand ca numai partenera sa faca efortul unei eventuale impacari), desi se va lauda ca fiind un mare altruist de fapt e egoist , nu constientizeaza daruirea celeilalte persoane considerand in sinea sa ca totul i se cuvine, ii place sa fie adulat (desi nu iti va recunoste acest lucru), nu confera siguranta (astfel e posibil ca partenera sa fie nesigura de viitorulul comun care-l poate avea cuplul), e orgolios (tine atat de mult la mandrie, incat se poate incapatana si chiar continua sa mearga din greseala in greseala), nu ii place sa fie dojenat, nu accepta/recunoaste greseala si lista din pacate poate continua

Asta e doar parerea mea umila.
Crin_Alb
Postat pe 12 August 2008 09:40
Rectificare
*dojenit


imi cer scuze pt greselile de ortografie... sunt la serviciu si am scris in mare graba

Crin_Alb
Postat pe 12 August 2008 09:58
Crin Alb, ai perfecta dreptate! Subscriu cele de mai sus
myruna22
Postat pe 12 August 2008 17:48
Supeeer tareee!!!!!!! ...asa este in proportie de 98%...bravoooo!!
De fecioare ai ceva...ca eu nu reusesc sa-i inteleg!!
zvb81
Postat pe 12 August 2008 21:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
as dori un sfat va rog:X 62 De la: MillaXo 12 Martie 2011 20:31
horoscop 3 De la: laurathegirl 10 Februarie 2009 16:42
despre femeia taur 4 De la: kudika024205 9 Septembrie 2009 16:21
femeia balanta si barbatul capricorn 48 De la: susulina 19 Ianuarie 2013 15:22
sagetator ( ea )& fecioara ( el ) 6 De la: Ele_ely 23 Octombrie 2009 13:33