Mai multe
| va place mult sa faceti sex oral intr-o relatie sa stiti ca eu nu am incercat si nici nu ma tenteaza sa fac sex oral cu iubitul meu mai ales ca am avut ceva discutii cu el pe tema asta dar pina la urma a inteles ca nu ma tenteaza sexul oral si nu mai insista sa facem asta daca el vede ca nu imi face nici o placere sexul oral nu imi reprosaza nimic ba din contra evitam asemenea discutii | ||
|
Postat pe 12 Decembrie 2008 22:03 |
||
|---|---|---|
| parerea mea este ca e important atit timp cit va iubiti si doriti sa fiti toata viata impreuna, odata ce este facut reciproc sexul oral doar fortifica o relatie | ||
|
Postat pe 12 Decembrie 2008 22:04 |
||
| adica , o intareste!? | ||
|
|
||
|
Postat pe 12 Decembrie 2008 22:06 |
||
| da o intareste daca vrei sa-i zici tu asa | ||
|
Postat pe 12 Decembrie 2008 22:09 |
||
| mie mi se pare ceva super uns ex oral in relatie cu finalizare sau nu,eu nu lam practikt inca ca nam gasit pers potrivita care sami ofere increderea necesara sa fac asa ceva,sau fata care s ama faca s asimt cami doresc s ao fac...dar e cool intro relatie ;)si mia ales ca e ceva nou adus relatie sau un preludiu bun e ceva bun ptr relatie | ||
|
bgd Postat pe 12 Decembrie 2008 22:12 |
||
| daca faci si sex oral precum scrii.....!! | ||
|
Postat pe 12 Decembrie 2008 22:15 |
||
De la: zinapass, la data 2008-12-12 22:09:22da o intareste daca vrei sa-i zici tu asa da, vreau! |
||
|
Postat pe 12 Decembrie 2008 22:16 |
||
De la: geo32, la data 2008-12-12 22:15:27daca faci si sex oral precum scrii.....!! claudiu 2
|
||
|
Postat pe 12 Decembrie 2008 22:17 |
||
nebunatica esti!
|
||
|
Postat pe 12 Decembrie 2008 22:18 |
||
|
mai gata cu joaca, a precizat ca nu face... ce ma apuca? ce ar fi sa ne imbratisam cu totii si sa ne impacam, pt un loc in guvern,na? |
||
|
Postat pe 12 Decembrie 2008 23:41 |
||
De la: geo32, la data 2008-12-12 22:15:27daca faci si sex oral precum scrii.....!!
|
||
|
Dor_a Postat pe 13 Decembrie 2008 01:07 |
||
nu cred ca numai sexul oral intareste o relatie serioasa poate o aventura de ocazie cu o prostituata se potriveste mai bine cu sexul oral asa ca nu generalizati mai exista si alte ingrediente care intaresc o relatie poate le stiti voi mai bine daca tot va preocupa subiectul asta :
|
||
|
Postat pe 13 Decembrie 2008 12:28 |
||
De la: dana_3, la data 2008-12-13 12:28:50 nu cred ca numai sexul oral intareste o relatie serioasa poate o aventura de ocazie cu o prostituata se potriveste mai bine cu sexul oral asa ca nu generalizati mai exista si alte ingrediente care intaresc o relatie poate le stiti voi mai bine daca tot va preocupa subiectul asta : dc sari si esti happy? ai cumva o pu tza in gura?
|
||
|
Postat pe 13 Decembrie 2008 12:32 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-12-13 12:32:08De la: dana_3, la data 2008-12-13 12:28:50 nu cred ca numai sexul oral intareste o relatie serioasa poate o aventura de ocazie cu o prostituata se potriveste mai bine cu sexul oral asa ca nu generalizati mai exista si alte ingrediente care intaresc o relatie poate le stiti voi mai bine daca tot va preocupa subiectul asta : se bucura pt moment..maine-poimaine o vezi cum tuna si fulgera ca iubitul nu o f..e :) ce ma amuza pe mine este ca vorbeste de relatii si habar nu are ce's alea :D |
||
|
Postat pe 13 Decembrie 2008 12:39 |
||
|
dubla personalitate e dusa rau de tot ...de acasa
|
||
|
Postat pe 13 Decembrie 2008 12:45 |
||
De la: dana_3, la data 2008-12-13 12:28:50 nu cred ca numai sexul oral intareste o relatie serioasa poate o aventura de ocazie cu o prostituata se potriveste mai bine cu sexul oral asa ca nu generalizati mai exista si alte ingrediente care intaresc o relatie poate le stiti voi mai bine daca tot va preocupa subiectul asta : so crezi tu pe asta .......... sexul oral nu numai ca intareste o rel o si sudeaza... este piperul relatiei pe langa fantezii si micile joculete cu tenta sexuala. o prostituata te umple de boli si rupe rel ...carei femei sanatoase iar place ca iubi al ei se duce la fufe ?? nici uneia.... pai mama prefer sa- savurez jucaria unsa cu toate cele decat sa se duca la fufe si sa ma umple de toate cele... esti cu mult in urma , cred ca din sec trecut.... |
||
|
sun_shine Postat pe 13 Decembrie 2008 16:26 |
||
De la: dana_3, la data 2008-12-13 12:28:50 nu cred ca numai sexul oral intareste o relatie serioasa poate o aventura de ocazie cu o prostituata se potriveste mai bine cu sexul oral asa ca nu generalizati mai exista si alte ingrediente care intaresc o relatie poate le stiti voi mai bine daca tot va preocupa subiectul asta : sexul oral intareste altceva...stii ce intareste ? Aaaaa....nu cred ca stii, cum nu ai mai vazut o p..a de mult timp :))) |
||
|
Postat pe 13 Decembrie 2008 16:30 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-12-13 16:30:08mai fata ,,,dana sau cum teo chema ,,,tu esti ibucurator de ,,,,naiva ,,,,tu ce fel de sex fci??????????daca vrei si altceva dece nu cerii ,,,,nuti mai da cu parea sa vezi ce mai fac si cum mai fac altii sex draga,,,vii la mine si iti arat cum e daca nui bai binenteles dar stau cam departe dragaDe la: dana_3, la data 2008-12-13 12:28:50 nu cred ca numai sexul oral intareste o relatie serioasa poate o aventura de ocazie cu o prostituata se potriveste mai bine cu sexul oral asa ca nu generalizati mai exista si alte ingrediente care intaresc o relatie poate le stiti voi mai bine daca tot va preocupa subiectul asta :
|
||
|
sarutama Postat pe 13 Decembrie 2008 16:37 |
||
De la: sarutama, la data 2008-12-13 16:37:58De la: Georgia99, la data 2008-12-13 16:30:08mai fata ,,,dana sau cum teo chema ,,,tu esti ibucurator de ,,,,naiva ,,,,tu ce fel de sex fci??????????daca vrei si altceva dece nu cerii ,,,,nuti mai da cu parea sa vezi ce mai fac si cum mai fac altii sex draga,,,vii la mine si iti arat cum e daca nui bai binenteles dar stau cam departe dragaDe la: dana_3, la data 2008-12-13 12:28:50 nu cred ca numai sexul oral intareste o relatie serioasa poate o aventura de ocazie cu o prostituata se potriveste mai bine cu sexul oral asa ca nu generalizati mai exista si alte ingrediente care intaresc o relatie poate le stiti voi mai bine daca tot va preocupa subiectul asta : ea face sex ca iepurasii :)))) |
||
|
Postat pe 13 Decembrie 2008 16:38 |
||
ooooooooooooaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu chiar imi plac iepurasiii,,,da stiti de e se inmultesc iepurasii ,,,ca nu gasesc prezervative asa de mici ,,,,
|
||
|
sarutama Postat pe 13 Decembrie 2008 16:42 |
||
|
doamne fereste... pacat de sarmanele animalute....vrei sa turbeze din cauz ei?? ce-ti facura de ii dai lu DANA??? |
||
|
sun_shine Postat pe 13 Decembrie 2008 16:48 |
||
|
Sincer o fi saraca fata din secolul trecut cum spuneti voi. Dar se pare ca partenerul nu i-a dat suficienta incredere, iubire, si subiectul poate nu a fost abordat cum trebuie. E normal cand iubesti pe cineva sa faci tot ce-ti trece prin cap la capitolul sex.Dar se pare ca altii inca nu au incredere sa ia ''rata de coada''. Poate cand va mai avansa in relatie si se va maturiza si ea, va face acest lucru ca il va dori.
|
||
|
meekk Postat pe 13 Decembrie 2008 17:11 |
||
De la: meekk, la data 2008-12-13 17:11:42Sincer o fi saraca fata din secolul trecut cum spuneti voi. de acord cu tine... insa acest lucru nu ii da dreptul sa vb urat sau sa jigneasca.... fiecare are dreptul sa isi spuna opinia, fie pro fie contra atat si ninmik mai mult, dar de aici pana a numi pe ce care practica sexul oral perversi si taraturi........ nu crezi ca e distanta cam mare??
|
||
|
sun_shine Postat pe 13 Decembrie 2008 17:45 |
||
nesimtitelor si nerusinatelor nu ma jigniti ca nu va permit nu sunt nici dusa nici din secolul trecut doar ca sunt impotriva perversiuni numita FELATIE si nu sunt de acord sa practic felatia oricat de mult as iubi pe cineva exista o limita a pudorii si a decentei si fiecare gaura a omului este data de natura cu un scop eu nu amestec gura cu fundul asa ca perversele astea ordinare care isi incurca gaurile si isi amesteca gura cu fundul sa va fie rusine spurcatelor perverse asta sunteti
|
||
|
Postat pe 13 Decembrie 2008 21:54 |
||
| Ai jignit tu destul, distrus-o ! Numai ca tu ai jignit aiurea ! Mai bine uita-te bine in oglinda, cat de urata, nasoala, poti fii pt a nu se culca iubitul cu tine ? Inteleg ca esti frustrata.... | ||
|
Postat pe 13 Decembrie 2008 21:57 |
||
De la: dana_3, la data 2008-12-13 21:54:14nesimtitelor si nerusinatelor nu ma jigniti ca nu va permit nu sunt nici dusa nici din secolul trecut doar ca sunt impotriva perversiuni numita FELATIE si nu sunt de acord sa practic felatia oricat de mult as iubi pe cineva exista o limita a pudorii si a decentei si fiecare gaura a omului este data de natura cu un scop eu nu amestec gura cu fundul asa ca perversele astea ordinare care isi incurca gaurile si isi amesteca gura cu fundul sa va fie rusine spurcatelor perverse asta suntetilasaneeeeeeeeee,,,,,,,lasaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee,,,sti melodia ,,,de la fotbal dar eu am so postez pe forum chiar acu,,,
|
||
|
sarutama Postat pe 13 Decembrie 2008 22:00 |
||
De la: sarutama, la data 2008-12-13 22:00:24De la: dana_3, la data 2008-12-13 21:54:14nesimtitelor si nerusinatelor nu ma jigniti ca nu va permit nu sunt nici dusa nici din secolul trecut doar ca sunt impotriva perversiuni numita FELATIE si nu sunt de acord sa practic felatia oricat de mult as iubi pe cineva exista o limita a pudorii si a decentei si fiecare gaura a omului este data de natura cu un scop eu nu amestec gura cu fundul asa ca perversele astea ordinare care isi incurca gaurile si isi amesteca gura cu fundul sa va fie rusine spurcatelor perverse asta suntetilasaneeeeeeeeee,,,,,,,lasaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee,,,sti melodia ,,,de la forbal dar eu am so postez pe forum chiar acu,,, tu esti barbat...este bine sa iti spui parerea..pe noi ne-a facut deja in toate felurile :)))) |
||
|
Postat pe 13 Decembrie 2008 22:02 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-12-13 22:02:20De la: sarutama, la data 2008-12-13 22:00:24De la: dana_3, la data 2008-12-13 21:54:14nesimtitelor si nerusinatelor nu ma jigniti ca nu va permit nu sunt nici dusa nici din secolul trecut doar ca sunt impotriva perversiuni numita FELATIE si nu sunt de acord sa practic felatia oricat de mult as iubi pe cineva exista o limita a pudorii si a decentei si fiecare gaura a omului este data de natura cu un scop eu nu amestec gura cu fundul asa ca perversele astea ordinare care isi incurca gaurile si isi amesteca gura cu fundul sa va fie rusine spurcatelor perverse asta suntetilasaneeeeeeeeee,,,,,,,lasaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee,,,sti melodia ,,,de la forbal dar eu am so postez pe forum chiar acu,,, de parca ar si conta parerea ei! decat ca ea,mai bine moarta!
|
||
|
mary_ct Postat pe 13 Decembrie 2008 22:08 |
||
|
doamne fereste , ce spui tu acolo!!!? cum sa mori daca nu-ti place oralitatea! nu-i de condamnat! |
||
|
Postat pe 13 Decembrie 2008 22:24 |
||
De la: geo32, la data 2008-12-13 22:24:22doamne fereste , ce spui tu acolo!!!? nop, dar prostia este de condamnat . pacat ca nu este leac pentru ea..
|
||
|
sun_shine Postat pe 14 Decembrie 2008 20:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| voi ce credeti?:D | 29 | De la: alisa1991 29 Ianuarie 2009 11:53 |
| nu stiu ce sa fac | 8 | De la: kudika_931360 19 August 2013 21:22 |
| HELP MEE!!! | 41 | De la: GODZILA 2 Decembrie 2011 21:05 |
|
|
||
| uscaciune :( | 6 | De la: sara_blueish 6 Aprilie 2012 21:00 |
| dezvirginare | 23 | De la: flowereat 3 Octombrie 2013 09:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.