Setari Cookie-uri

Sexul Oral e oare necesar intr-o relatie ?

sexul oral pentru mine este necesar daca partenerului tau ii place sa i se faca asta daca nu iti cere sai faci sex oral nu e necesar mai ales ca barbatii sunt innebuniti dupa sex oral nu prea as crede ca vreounul ar refuza o partida de sex oral mai ales ca preludiu e ceva fantastic pentru ei cum sa le poti refuza o asemenea placere eu ma topesc cand il vad pe al meu cum tremura de placere si cum ma satisface si pe mine cu o partida de sex oral e ceva de nedescris traesc senzatii uimitoare pe care nu le-am mai avut

Postat pe 26 Decembrie 2008 20:35
De la: dementika, la data 2008-07-16 03:07:02sexul oral se practica de fooooarte mult timp.de cand era bunika lui tutankamon fata mare! toata lumea o face,faza e ca nu toti recunosc! si dau cu pietre in aia care au tupeul si taria sa recunoasca. chestia e ca ar trebui sa ii trezim pe adormitii care zik ca ei nuuuuuu doamne fereste......dar o iau in gura non stop. ca nu mai traim pe vremea lu' tata 'mare cand strabunika se strcura pe sub patura in asa fel in care sa nu si-o vada nici strabuniku.....si nici dracu nu vorbea in publik de asa ceva! la toti ne place si toti vrem sa ni se faca....nu conteaza, femeie sau barbat. eu zik k nu e neaparat necesar....dar....mai ganditi-va ca e un lucru f normal

Postat pe 26 Decembrie 2008 21:25
Sexul oral e oare necesar intr-o relatie ?
Atata timp cat cei 2 parteneri cad de acord ca acest lucru le aduce satisfactie si placere sexuala "Lets's Go"

Ps.. Nimic nu este necesar intr-o relatie . Toate vin la randul lor

Best Regards
real_cock
Postat pe 26 Decembrie 2008 21:37
si tie la fel!

Postat pe 26 Decembrie 2008 22:01
De la: acy_mik, la data 2008-07-14 17:22:42nu este necesar,nu te poate obliga nimeni sa-l practici dc nu iti doresti,dar este placut

Postat pe 27 Decembrie 2008 05:43
De la: dana_3, la data 2008-12-26 20:35:34sexul oral pentru mine este necesar daca partenerului tau ii place sa i se faca asta daca nu iti cere sai faci sex oral nu e necesar mai ales ca barbatii sunt innebuniti dupa sex oral nu prea as crede ca vreounul ar refuza o partida de sex oral mai ales ca preludiu e ceva fantastic pentru ei cum sa le poti refuza o asemenea placere eu ma topesc cand il vad pe al meu cum tremura de placere si cum ma satisface si pe mine cu o partida de sex oral e ceva de nedescris traesc senzatii uimitoare pe care nu le-am mai avut
danuco draga tu suferi de dubla personalitate???ce ai mama?cu o saptamana inainte ne faceai tarfe si acusi cica iti place? nu mai stiu ce sa cred sincer
cotidian
Postat pe 27 Decembrie 2008 23:47
Desi nu te cunosc incep sa cred ca esti o femeie care nu a avut nicoodata o relatie bazata pe toate ingredientele necesare pt a-ti da seama ce inseamna placerea!Si ceea ce faci cu barbatul tau in pat este ceva personal si normal de comun acord in nici un caz nu te apuci sa povestesti tuturor cefaci!Si chiar daca vei ajunge in momentul in care o vei face sa nu crezi ca lumea se va uita urat la tine pe strada pt ca ai facut sex oral!este ceva normal atata timp cat exista intelegere iubire si respect!Sa nu zici niciodata niciodata!
joanna_doll
Postat pe 27 Decembrie 2008 23:57
Perfect de acord cu tine!
joanna_doll
Postat pe 28 Decembrie 2008 00:01
De la: joanna_doll, la data 2008-12-28 00:01:17Perfect de acord cu tine!

cu cine!?

Postat pe 28 Decembrie 2008 00:13
Necesar suna ca o obligatie..iar ceea ce faci in pat cu iubitul sau sotul tau e din placere si comun acord!:)
joanna_doll
Postat pe 28 Decembrie 2008 00:23
De la: dementika, la data 2008-07-16 03:07:02sexul oral se practica de fooooarte mult timp.de cand era bunika lui tutankamon fata mare! toata lumea o face,faza e ca nu toti recunosc! si dau cu pietre in aia care au tupeul si taria sa recunoasca. chestia e ca ar trebui sa ii trezim pe adormitii care zik ca ei nuuuuuu doamne fereste......dar o iau in gura non stop. ca nu mai traim pe vremea lu' tata 'mare cand strabunika se strcura pe sub patura in asa fel in care sa nu si-o vada nici strabuniku.....si nici dracu nu vorbea in publik de asa ceva! la toti ne place si toti vrem sa ni se faca....nu conteaza, femeie sau barbat. eu zik k nu e neaparat necesar....dar....mai ganditi-va ca e un lucru f normal
AI PERFECTA DREPTATE
nsp
Postat pe 1 Ianuarie 2009 18:30
eu sunt de parere ca sexul oral numit felatie este cat se poate de anormal intr-o relatie serioasa denota o total lipsa de respect fata de acea femeie careia ii se cere sa faca o asemenea perversiune numai cand ma gandesc imi vine sa sar pe pereti ca din aceasi gaura iese si urina si in apropiere si fecale asa ca oricat de spalat ar acel barbat eu tot as voma de scarba si nu as putea oricat de mult l-as iubi sa accept sa ii fac sex oral este ceva degradant si umilitor pentru o femeie decenta

Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:21
da' sa bage chestia aia de unde curge si urina in vaginul tau neprihanit (sic!) nu-i tot aia?
kitty_krieger
Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:22
eu zic ca trebuie inlaturat sexul oral dintr-o relatie daca se poate numi acea relatie serioasa pentru ca a facut multe victime printre barbati si multi au ramas impotenti dupa ce au facut exagerari cu sexul oral si nu vorbesc aberatii ci cazuri concrete cunosc un barbat care a spus ca a ajuns la 46 de ani sa aiba probleme cu ejaculare tarzie din cauza ca a facut prea mult sex oral cu femei versate

Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:26
De la: dana_3, la data 2009-01-03 12:21:22eu sunt de parere ca sexul oral numit felatie este cat se poate de anormal intr-o relatie serioasa denota o total lipsa de respect fata de acea femeie careia ii se cere sa faca o asemenea perversiune numai cand ma gandesc imi vine sa sar pe pereti ca din aceasi gaura iese si urina si in apropiere si fecale asa ca oricat de spalat ar acel barbat eu tot as voma de scarba si nu as putea oricat de mult l-as iubi sa accept sa ii fac sex oral este ceva degradant si umilitor pentru o femeie decenta

ooo dana draga ..la multi ani..asteptam comentariile tale ,fara tine draga mea, viata mea pe forum era searbada...mi-ai lipsit , sper ca ai petrecut bine de sarbatori si ca iubitul tau te-a satisfacut de anul nou asa cum ti-ai dorit tu... si ca tu l-ai satisfacut pe el...in sfarsit cu o partida se "oral" ca saracu' iar te lasa si se duce la nevasta.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:27
nu stii ultima barfa, al ei a lasat-o singura de Revelion (oare de ce?)
kitty_krieger
Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:29
nu am fost singura de revelion am facut revelionul acasa la un alt prieten de-al meu care nu imi pretinde sa ii fac scarboasa perversiune numita felatie si care e cat se poate de degrandanta si de umilitoare pentru o femeie serioasa ca mine

Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:32
stiam dar... intorceam putin cutitul in rana...
dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:32
De la: dana_3, la data 2008-12-26 20:35:34sexul oral pentru mine este necesar daca partenerului tau ii place sa i se faca asta daca nu iti cere sai faci sex oral nu e necesar mai ales ca barbatii sunt innebuniti dupa sex oral nu prea as crede ca vreounul ar refuza o partida de sex oral mai ales ca preludiu e ceva fantastic pentru ei cum sa le poti refuza o asemenea placere eu ma topesc cand il vad pe al meu cum tremura de placere si cum ma satisface si pe mine cu o partida de sex oral e ceva de nedescris traesc senzatii uimitoare pe care nu le-am mai avut
nico1234
Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:33
De la: dana_3, la data 2009-01-03 12:21:22eu sunt de parere ca sexul oral numit felatie este cat se poate de anormal intr-o relatie serioasa denota o total lipsa de respect fata de acea femeie careia ii se cere sa faca o asemenea perversiune numai cand ma gandesc imi vine sa sar pe pereti ca din aceasi gaura iese si urina si in apropiere si fecale asa ca oricat de spalat ar acel barbat eu tot as voma de scarba si nu as putea oricat de mult l-as iubi sa accept sa ii fac sex oral este ceva degradant si umilitor pentru o femeie decenta

.....un nou an...fericit...dani....
nico1234
Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:36
Pana acum 5 min eram tare nervoasa pe dana_3...dar imi dau seama ca este dovada vie ca ignoranta da in prostie. Eu o vad pe ea o fata de la tara...care a descoperit "botoanele" si minunile pe care le poate face internetul. Sau poate ma insel poate e o tipa care de fapt n-are nicio greata sa faca sex oral si sufera de multipla personalitate (vezi post un pic mai vechi- e tot pe pagina asta- in care afirma sus si tare ca face sex oral).
And, da, sexul oral e necesar intr-o relatie atat timp cat ambii parteneri si-o doresc. Si daca tot o facem, hai s-o facem bine
ysza_00
Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:38
De la: dana_3, la data 2009-01-03 12:32:40nu am fost singura de revelion am facut revelionul acasa la un alt prieten de-al meu care nu imi pretinde sa ii fac scarboasa perversiune numita felatie si care e cat se poate de degrandanta si de umilitoare pentru o femeie serioasa ca mine

vaiii "draga femeie serioasa" ce va crede iubitul tau ca ti-ai petrecut noaptea dintre ani cu altul... care nu iti cre sa ii faci un "oral" ?????
nu mai e gelos???
ai decis in sfarsit sa il lasi pt unul cu principii sexuale "gen d-r maida" ala cu sexul anormal si sanatatea"?????

hai ma danuta da-ne si noua detali ca eu am ramas la alea cu nevasta iubitului ...pe care vroiai sa o paruiesti ca ii face sex oral ...???
dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:40
doamne ce va mai certati nu aveti altceva mai bun de facut?
oana_oana579
Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:42
ba da... dar nu ne certam.... vorbim despre picanteriile sexului oral... ti se pare ca ne certam????

hmmmm mie nu....
dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:43
chiar daca ii place partenerului tau sa i se faca felatie el nu are de unde sa stie ca acea femeie nu simte nici o placere ba din contra simte numai scarba in momentul acela chiar daca unii barbati sunt innebuniti dupa feletie nu trebuie sa generalizeze si sa pretinda oricarei femei chiar daca nu o cunoaste destul sa ii faca felatie si din acel moment eu mi-am dat seama ca acel barbat a avut de a face numai cu prostituate care faceau sex oral pe bani asa ca si-a dat arama pe fata si mi-a arata ce fel de om este si din ce mediu infect provine

Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:43
aaaaahaaaa... deci gata nu mai e ala iubitul tau... acu' ai altu'????
dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:44
Dana III, tu ai gura mica sau dintii mari?

Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:51
De la: oana_oana579, la data 2009-01-03 12:42:04doamne ce va mai certati nu aveti altceva mai bun de facut?

........la multi ani..calmeaza-te draga ca nu ne batem...se discuta doar,se impart pareri.. ..in continuare.. ...va iubesc fete..sunt atat de multumit de acest inceput de an..
nico1234
Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:54
ti s-a facut sex oral
kitty_krieger
Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:55
De la: iry24, la data 2009-01-03 12:55:42ti s-a facut sex oral

...iubire daca nu traim bine,cum ne zice el seful statului....,
cand o sa ajungem dincolo...o sa rada ceilalti de noi...

hai capito??? UN AN NOU FERICIT..
nico1234
Postat pe 3 Ianuarie 2009 13:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Gelul orgasmic Play O de la Durex 3 De la: LuizaTm 16 August 2010 11:28
nu mai vrea sex 17 De la: ColaLight90 8 Aprilie 2013 22:53
inselata sau nu ? 32 De la: pamela_1 25 Iunie 2009 11:47
sex in trei 41 De la: valy90 21 Ianuarie 2011 16:49
ajutor 2 De la: kudika_1033403 28 Aprilie 2019 14:50