Mai multe
|
buna!am citit mesajul tau si faptul ca povestea mea seamana cu a ta,m-a facut sa iti raspund...eu sunt casatorita de un an si imediat dupa nunta am ramas insarcinata.am avut o sarcina destul de grea...m-am simtit f rau la inceput...nu eram in stare de nimic,varsam tot ce mancam...am ajuns chiar sa fac si perfuzii.nici in ultima parte a sarcinii nu a fost mai bine.acum copilasul are 3 luni si cateva zile.vreau sa iti spun ca am ajuns sa urasc internetul.noi ne cunoastem de 5 ani si ne-am cunoscut tot pe internet..in perioada asta el a acceptat sa astepte sa facem dragoste atunci cand ne vom casatori,asta nu inseamna ca am fost reci unul cu altul..noi am vb de la inceput unele lucruri si ce credem fiecare despre casatorie si a iubi cu adevarat pe cineva.i-am spus ca daca isi mai doreste pe altcineva atunci eu nu sunt persoana potrivita pt el.nu stiu daca sunt de moda veche sau nu ,dar eu cred ca a fi jumatatea cuiva inseamna sa il respecti, sa il iubesti sa nu il inseli nici cu fapta nici cu gandul.el zicea ca este de acord si ca nu merit sa ma insele.datorita faptului ca a schimbat locatia a insistat f mult sa punem internet din nou.inainte sa nasc cu cateva saptamani i-am gasit din intamplare o adresa de facebock pe care nu a recunoscut ca o are,avea si internet pe telefon..mi-a picat f rau faptul ca m-a mintit dar..am trecut peste la vremea respectiva.acum cateva zile m-am uitat pe adresa lui de messenger si...vreau sa iti spun ca imi tremurau si mainile si picioarele din cauza celor gasite.. avea o adresa pe care nu o mai folosea de mult timp sau cel putin asa spune el...de curand cand inca nici nu erau 60 de zile de la nasterea copilului el a vb pe internet cu cineva cu care nu mai vb demult...si m-a ranit f tare caci erau lucruri intime pe care mi le spunea si mie si am inteles ca in trecut s-a intamplat mult mai mult dar aici pe net si nu in realitate.de cateva zile nu mai am somn, nu pot sa mananc si plang mereu.m-a dezamagit asa de tare...si am o tristete imensa in suflet de care nu pot scapa.am si un copilas mic pe care trebuie sa il alaptez..am in minte ce ii spunea ei..si ma doare...am senzatia ca mi-am distrus viata.eu de cand l-am cunoscut nici macar nu ma uit la barbati.nu imi mai doresc altceva si inca il iubesc dar am senzatia ca nu il cunosc.ma simt tradata,inselata...simt cum mi s-a rupt inima in bucatele si nu le mai pot strange.el nu recunoaste ca a scris el asa ceva dar..eu in schimb sunt convinsa caci erau f multe detalii despre el si apoi..in fiecare cuvant il recunosteam.as vrea macar sa isi ceara iertare si sa discutam amandoi sa inteleg ce se intampla de fapt.pt ca a fost pe net si nu in realitate(am inteles asta din discutie)si pt ca m-a asteptat atitia ani si nici acum datorita sarcinii nu am putut prea mult sa fac anumite lucruri,m-am decis sa ii dau o sansa.dar ma deranjeaza f mult ca ma minte inca si imi spune ca nu este adevarat.tot el era nervos..in sufletul meu simt ca meritam sa ma iubeasca cineva la fel de mult cum il iubesc eu pe el... |
||
|
kudika_10337 Postat pe 22 Iunie 2012 10:37 |
||
|---|---|---|
barbatii chiar "e" porci!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 22 Iunie 2012 10:45 |
||
| imi tot spune ca nu a scris el si este f inversunat...iar pe mine ma doare din ce in ce mai tare.mi-as fi dorit sa nu il mai iubesc dar...nu pot.imi doresc sa il regasesc ca la inceput.nici macar iertare nu isi cere iar mie imi vine sa urlu de durere | ||
|
|
||
|
kudika_10337 Postat pe 22 Iunie 2012 11:18 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2012-06-22 10:45:39 Guitz, guitz!
|
||
|
kudika_6668 Postat pe 22 Iunie 2012 11:19 |
||
De la: kudika_10337, la data 2012-06-22 11:18:15imi tot spune ca nu a scris el si este f inversunat...iar pe mine ma doare din ce in ce mai tare.mi-as fi dorit sa nu il mai iubesc dar...nu pot.imi doresc sa il regasesc ca la inceput.nici macar iertare nu isi cere iar mie imi vine sa urlu de durere Incearca sa pui in aplicare ceea ce te-am sfatuit. Poate totusi ii vine mintea la cap. Imi pare foarte rau pentru tine si bebe ca sotul, si respectiv taticul, prefera sa flirteze cu niste necunoscute, in loc sa petreaca timp cu voi. In orice caz, nu te lasa intimidata de isteriile lui, fii calma si cere-i sa renunte la prostiile lui de pe net. Nu uita sa incerci sa pui in aplicare ceea ce ti-am scris. Si inca o chestiune: faptul ca el e nervos si neaga tot, arata ca el intr-adevar a facut lucrurile de care tu il acuzi si incearca sa te intimideze prin zbierete ca el sa-si poata continua linistit de flirtul lui. Sa fiu in locul tau, daca as vedea ca el nu da niciun semn sa se schimbe, le-as contacta pe doamnele respective cu care sotul tau flirteaza, si le-as spune ca domnul e insurat si are si copil si le-as mai intreba cum s-ar simti ele sa fie in locul meu. Incearca sa nu te mai lasi coplesita de suferinta si dezamagire, ci actioneaza. Cateva idei de pus in practica ti-am oferit, mai ramane ca tu sa-ti iei inima in dinti si sa actionezi. |
||
|
kokeshi Postat pe 22 Iunie 2012 11:27 |
||
De la: kudika_10337, la data 2012-06-22 10:37:43buna!am citit mesajul tau si faptul ca povestea mea seamana cu a ta,m-a facut sa iti raspund...eu sunt casatorita de un an si .............................................. |
||
|
MissRainbow Postat pe 22 Iunie 2012 12:07 |
||
|
i-am spus ca daca nu ma mai iubeste sau ma inseala ,el pierde caci nu o sa mai gaseasca pe meni sa il iubeasca atit de mult.sper sa nu regret ca l-am iertat...sau sa ajung la batranete la concluzia ca nu a meritat |
||
|
kudika_10337 Postat pe 22 Iunie 2012 13:51 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2012-06-22 10:45:39 Ma fac ca nu am vazut remarca...
|
||
|
serpico_ Postat pe 22 Iunie 2012 13:58 |
||
De la: kudika_10337, la data 2012-06-22 13:51:55i-am spus ca daca nu ma mai iubeste sau ma inseala ,el pierde caci nu o sa mai gaseasca pe meni sa il iubeasca atit de mult.sper sa nu regret ca l-am iertat...sau sa ajung la batranete la concluzia ca nu a meritat Esti convinsa ca acele cuvinte l-au marcat pe sotul tau????Draga mea,,i-ai spus tocmai ce nu trebuia sa-i spui,caci,barbatii,in momentul in care primesc dovezi de iubire,frecvente si insistente,din partea doamnelor din vietile lor,,atunci devin indiferenti fata de acestea,ca sa nu spun ca profita,din ce in ce mai mult,de situatia creata,si asta se intampla pentru ca se considera stapani pe situatie,,au siguranta ca nu vor fi parasiti,ei,putand sa se comporte si altfel decat este normal sa o faca!!Deci nu ii mai face asemenea declaratii!! Daca ai luat aceasta decizie,eu,una,ti-o respect,sper sa nu ajungi sa regreti pasul facut!!!Ia cont de necesitatea schimbarii de atitudine personala,,cu cat te vei plange mai mult,cu atat vei suferi pe mai departe!! Reprosul legat de ajungerea la batranete,,alunga-l din gandul tau,,caci va fi foarte trist ,pentru tine,daca vei ajunge la asa ceva,,scoate-l din minte!!!Sanatate si multa intelepciune!!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 22 Iunie 2012 14:09 |
||
| multa polemica...concluzia? nu ne repectam partenerii de viata, nu avem valori morale, cautam motive sa ne explicam infidelitatile? sau care sex inseala mai des? toti suntem predispusi sa inselam si sa ne plictisim de semenii nostri! | ||
|
papyan Postat pe 11 Septembrie 2012 12:32 |
||
| buna parerea mea este pentru cei ce au raspuns acestui om care are nevoie de un sfat nu critice,in primul rand fiind sotul ei are tot dreptul sa o controleze sa stie ce face ,si asa mai departe nu mi se pare gresit ca iti controlezi jumatatea asa ii vezi adevarata fata a ei ,desi sunt femeie parerea mea e nu trebuie sa tinem cu femeiele stiind ca ele gresesc .Ea ca fiind si mama ar fi trebuit sa se gandesca si la sotul ei si la sufletul lui deoarece chiar daca e barbat poate suferi si sa il doara nu daca suntem femei avem dreptul de a ne satisface placerile.il cred si il inteleg,deoarece si el e un suflet .Eu daca as fi fost in locul sotiei lui inainte sa calc stramb mas fi gnadit nu de 100 ci de o 1000 de ori mas fi gandit la copilul meu ca pana la urma el va suferi in urma prostiilor ei nimeni nu cred ca treebuie sa iertam de fiecare data cand acea jumatate ne gresete si acesta greseaala e de neiertat daca sa-r fi plictist ,orce femeie isi gaseste cate ceva de facut nu neaparat sa insele .E greseaala ei num merita lacrimile si lupta ta parerea mea e sa nu mai dia o 2 doua sansa deoarece va face la fel,stiu ca poate o iubesti copilul poate crede si singur decat o mama care sa nu fie in stare sa dea o educatie normala mai bine lipsa sunt atatea cazuri asemanatoare nimeni nu iarta pentr ca au copii ,copii cresc mai bine cu tati si stiind ca sunt educati au ce le trebuie asa ca parerea mea fi tare pune piciorul in prag si aratai cine e seful in casa nu o lasa si nu o ierta ca va face la fel ,e dureros pentru copii dar asa va suferi vaznadu-va certand mereu viata merge inainte nu te lasa parda iubiri purtate ei,ea nu te iubeste incat sa -ti fie credicinoasa .CEI CARE POATE MA CRITICA VA-S RUGA SA VA PUNET-I SI IN LOCUL ACESTUI BARBAT CUM SA-R SIMTI EL,SI DACA ERA INVERS CUM ERA SE PLANGE LA FEL ASA CA NU MERITA LACRIMI SI IERTARE FI PUTERNIC. | ||
|
kudika_14431 Postat pe 15 Septembrie 2012 18:13 |
||
De la: kudika_14431, la data 2012-09-15 18:13:12buna parerea mea este pentru cei ce au raspuns acestui om care are nevoie de un sfat nu critice,in primul rand fiind sotul ei are tot dreptul sa o controleze sa stie ce face ,si asa mai departe nu mi se pare gresit ca iti controlezi jumatatea asa ii vezi adevarata fata a ei ,desi sunt femeie parerea mea e nu trebuie sa tinem cu femeiele stiind ca ele gresesc .Ea ca fiind si mama ar fi trebuit sa se gandesca si la sotul ei si la sufletul lui deoarece chiar daca e barbat poate suferi si sa il doara nu daca suntem femei avem dreptul de a ne satisface placerile.il cred si il inteleg,deoarece si el e un suflet .Eu daca as fi fost in locul sotiei lui inainte sa calc stramb mas fi gAnadit nu de 100 ci de o 1000 de ori mas fi gandit la copilul meu ca pana la urma el va suferi in urma prostiilor ei nimeni nu cred ca treebuie sa iertam de fiecare data cand acea jumatate ne gresete si acesta greseaala e de neiertat daca sa-r fi plictist ,orce femeie isi gaseste cate ceva de facut nu neaparat sa insele .E greseaala ei num merita lacrimile si lupta ta parerea mea e sa nu mai dEa o 2 doua sansa deoarece va face la fel,stiu ca poate o iubesti copilul poate creSTEe si singur decat o mama care sa nu fie in stare sa dea o educatie normala mai bine lipsa sunt atatea cazuri asemanatoare nimeni nu iarta pentr ca au copii ,copii cresc mai bine cu tati si stiind ca sunt educati au ce le trebuie asa ca parerea mea fi tare pune piciorul in prag si aratai cine e seful in casa nu o lasa si nu o ierta ca va face la fel ,e dureros pentru copii dar asa va suferi vaznadu-va certand mereu viata merge inainte nu te lasa parda iubiri purtate ei,ea nu te iubeste incat sa -ti fie credicinoasa .CEI CARE POATE MA CRITICA VA-S RUGA SA VA PUNET-I SI IN LOCUL ACESTUI BARBAT CUM SA-R SIMTI EL,SI DACA ERA INVERS CUM ERA SE PLANGEA LA FEL, ASA CA NU MERITA LACRIMI SI IERTARE FI PUTERNIC. |
||
|
kudika_14431 Postat pe 15 Septembrie 2012 18:17 |
||
| SI INCA CEVA DACA VROIA SEX AVEA P....SI ACASA NU TREBUIE SA O FACA CU UN ALT BARBAT ,SI A TRAIT IN MINCIUNA DE 5 ANI SA FI MINTIT ,NUSTIU CUM O MAI POATE IUBI ACEST OM PE ACEA FEMEIE.O DISPRETUIESC PACAT DE ACEL COPIL. | ||
|
kudika_14431 Postat pe 15 Septembrie 2012 18:19 |
||
| buna parerea mea este pentru cei ce au raspuns acestui om care are nevoie de un sfat nu critice,in primul rand fiind sotul ei are tot dreptul sa o controleze sa stie ce face ,si asa mai departe nu mi se pare gresit ca iti controlezi jumatatea asa ii vezi adevarata fata a ei ,desi sunt femeie parerea mea e nu trebuie sa tinem cu femeiele stiind ca ele gresesc .Ea ca fiind si mama ar fi trebuit sa se gandesca si la sotul ei si la sufletul lui deoarece chiar daca e barbat poate suferi si sa il doara nu daca suntem femei avem dreptul de a ne satisface placerile.il cred si il inteleg,deoarece si el e un suflet .Eu daca as fi fost in locul sotiei lui inainte sa calc stramb mas fi gAnadit nu de 100 ci de o 1000 de ori mas fi gandit la copilul meu ca pana la urma el va suferi in urma prostiilor ei nimeni nu cred ca treebuie sa iertam de fiecare data cand acea jumatate ne gresete si acesta greseaala e de neiertat daca sa-r fi plictist ,orce femeie isi gaseste cate ceva de facut nu neaparat sa insele .E greseaala ei num merita lacrimile si lupta ta parerea mea e sa nu mai dEa o 2 doua sansa deoarece va face la fel,stiu ca poate o iubesti copilul poate creSTEe si singur decat o mama care sa nu fie in stare sa dea o educatie normala mai bine lipsa sunt atatea cazuri asemanatoare nimeni nu iarta pentr ca au copii ,copii cresc mai bine cu tati si stiind ca sunt educati au ce le trebuie asa ca parerea mea fi tare pune piciorul in prag si aratai cine e seful in casa nu o lasa si nu o ierta ca va face la fel ,e dureros pentru copii dar asa va suferi vaznadu-va certand mereu viata merge inainte nu te lasa parda iubiri purtate ei,ea nu te iubeste incat sa -ti fie credicinoasa .CEI CARE POATE MA CRITICA VA-S RUGA SA VA PUNET-I SI IN LOCUL ACESTUI BARBAT CUM SA-R SIMTI EL,SI DACA ERA INVERS CUM ERA SE PLANGEA LA FEL, ASA CA NU MERITA LACRIMI SI IERTARE FI PUTERNIC. | ||
|
kudika_14431 Postat pe 15 Septembrie 2012 18:25 |
||
| buna parerea mea este pentru cei ce au raspuns acestui om care are nevoie de un sfat nu critice,in primul rand fiind sotul ei are tot dreptul sa o controleze sa stie ce face ,si asa mai departe nu mi se pare gresit ca iti controlezi jumatatea asa ii vezi adevarata fata a ei ,desi sunt femeie parerea mea e nu trebuie sa tinem cu femeiele stiind ca ele gresesc .Ea ca fiind si mama ar fi trebuit sa se gandesca si la sotul ei si la sufletul lui deoarece chiar daca e barbat poate suferi si sa il doara nu daca suntem femei avem dreptul de a ne satisface placerile.il cred si il inteleg,deoarece si el e un suflet .Eu daca as fi fost in locul sotiei lui inainte sa calc stramb mas fi gAnadit nu de 100 ci de o 1000 de ori mas fi gandit la copilul meu ca pana la urma el va suferi in urma prostiilor ei nimeni nu cred ca treebuie sa iertam de fiecare data cand acea jumatate ne gresete si acesta greseaala e de neiertat daca sa-r fi plictist ,orce femeie isi gaseste cate ceva de facut nu neaparat sa insele .E greseaala ei num merita lacrimile si lupta ta parerea mea e sa nu mai dEa o 2 doua sansa deoarece va face la fel,stiu ca poate o iubesti copilul poate creSTEe si singur decat o mama care sa nu fie in stare sa dea o educatie normala mai bine lipsa sunt atatea cazuri asemanatoare nimeni nu iarta pentr ca au copii ,copii cresc mai bine cu tati si stiind ca sunt educati au ce le trebuie asa ca parerea mea fi tare pune piciorul in prag si aratai cine e seful in casa nu o lasa si nu o ierta ca va face la fel ,e dureros pentru copii dar asa va suferi vaznadu-va certand mereu viata merge inainte nu te lasa parda iubiri purtate ei,ea nu te iubeste incat sa -ti fie credicinoasa .CEI CARE POATE MA CRITICA VA-S RUGA SA VA PUNET-I SI IN LOCUL ACESTUI BARBAT CUM SA-R SIMTI EL,SI DACA ERA INVERS CUM ERA SE PLANGEA LA FEL, ASA CA NU MERITA LACRIMI SI IERTARE FI PUTERNIC. | ||
|
kudika_14431 Postat pe 15 Septembrie 2012 18:28 |
||
|
kudika_14431 Postat pe 17 Septembrie 2012 13:37 |
||
sa inteleg ca si maine o sa postezi fix acelasi mesaj?! mama ei de perseverenta!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 17 Septembrie 2012 13:41 |
||
De la: kudika_14431, la data 2012-09-17 13:37:14buna.................................... |
||
|
kudika_15804 Postat pe 17 Septembrie 2012 13:45 |
||
|
Cand ai incredere oarba in cineva si tu nu esti facut pentru a insela e greu sa iti dai seama. Sau cand ai discutii pe tema asta si cu toata puritatea din lume te asigura ca ti se pare, cand ajungi dupa 23 de ani sa divortezi cu copil in ultimul an la facultate, viitor inginer, rodul muncii tale, in care ti=ai investit toata priceperea si tot crezul tau in viata, ca sa nu mai spun si bani(facultatea o face la buget si bursier) dar amandoi masina si ajungi sa platesti singu un imprumut de cateva sute de milioane? Cand ajungi la jumatatea vietii si te gandesti ca "As trai,n-am pentru cine". Nu pentru inselat nu exista scuza. Poate doar lipsa educatiei parintesti sau a credintei si aici nu ma refer la atei, pentru ca fac parte dintre ei si totusi nu am inselat. Si cand se bat cu caramida in piept ca sunt credinciosi dar invoca liberul arbitru de cateori gresesc, pentru a o lua iar de la capat. Poate insela cel ce a fost invatat ca exista bine si rau, iar cand esti pus in situayia de a alege, vei alege intotdeauna pentru tine. Un altruist nu va fi niciodata capabil sa insele, pentru simplul motiv ca nu cunoaste decat binele. |
||
|
ageamiu64 Postat pe 2 Decembrie 2012 21:55 |
||
Pe mine m-a mirat povestea forumistei care se plangea ca a inselat-o barbatul. Se pare ca respectivul a asteptat-o vreo cinci ani ca ea vroia sa o faca abia dupa casatorie. si dupa ce s-au casatorit, ea a ramas imediat gravida si saracu om s-a trezit iar pe uscat iar acum se miorlaia ca barbatu-su flirteaza cu alte femei pe net, ca vorba aia, ea e maica Filofteia si i-a facut o mare favoare sotului ca a binevoit sa se culce cu el. te doare mintea in caz ca mai da pe acest forum: cucoana, lasa fanteziile ca nu traiesti in basme! esti ditamai femeia si cu un copil pe deasupra! s-o fi saturat si omul saracu sa tot tina post, ca nu e sfant martir.
|
||
|
Micaell Postat pe 3 Decembrie 2012 09:16 |
||
|
...unul din motivele pentru care am fost inselat a fost in opinia ei greutatile pe care le-a avut la un moment dat,am stat cativa ani la mama ei datorita faptului ca nu am avut locuinta... Draga domnule, Trebuie sa intelegi ca ea probabil cauta pe cineva mai stabil, care sa ii ofere casa ei si o familie, sa nu mai stea cu mama ei. Ori tu erai ca al doilea copil al mamei ei.. si atunci si-a cautat fata pe cineva. Doar ca acel tip de 5 ani.. nu a reusit sa o duca mai departe nici cu casa nici nu increderea sau asumarea cresterii propriului tau copil. Ce parere ai? Tu ai lua-o pe nevasta lui daca ar insurat ? Sotia ta il iubeste pe acest amant? Sau se complace si cu el cum face si cu tine? Nu merita nici la tine nici el daca e asa. |
||
|
kudika_22701 Postat pe 4 Decembrie 2012 01:58 |
||
| Ar trebui sa cititi inainte de a va expune parerea.Omul a stat cu sotia la mama acesteia pana si au facut un roste ce este asa gresit? Nu mai gasiti scuze pentru adulter ca nu exista!Asa cum spunea cineva unor femei li se uraste cu raul si altora cu binele,sotiei cred ca i se urase cu binele.Pacat pentru ca nu s a respectat pe ea si tot ce inseamna o casnicie,pe copilul ei si pe tine.Nu ii mai gasiti scuze,aceasta femeie adulterina are un nume in popor c....a si cred ca o defineste cel mai bine.Legat de sot,el ar trebui sa treaca peste acest episod (in sensul de uitare),sa o ia de la capat,sa se roage (Dumnezeu este un sfetnic bun) si sa fie mai receptiv.Bafta multa si imi pare tare rau ca unele femei ce nu merita au parte de soti de nota 10,iar altele care sunt ele de nota 10 au parte de barbati "repetenti". | ||
|
kudika_9483 Postat pe 4 Decembrie 2012 08:20 |
||
Alt frustrat si complexat..."victima" a femeilor.... Esti de toata jalea si rasul totodata !
|
||
|
rondina Postat pe 4 Decembrie 2012 12:09 |
||
De la: kudika_9483, la data 2012-12-04 08:20:43Ar trebui sa cititi inainte de a va expune parerea.Omul a stat cu sotia la mama acesteia pana si au facut un roste ce este asa gresit? Nu mai gasiti scuze pentru adulter ca nu exista!Asa cum spunea cineva unor femei li se uraste cu raul si altora cu binele,sotiei cred ca i se urase cu binele.Pacat pentru ca nu s a respectat pe ea si tot ce inseamna o casnicie,pe copilul ei si pe tine.Nu ii mai gasiti scuze,aceasta femeie adulterina are un nume in popor c....a si cred ca o defineste cel mai bine.Legat de sot,el ar trebui sa treaca peste acest episod (in sensul de uitare),sa o ia de la capat,sa se roage (Dumnezeu este un sfetnic bun) si sa fie mai receptiv.Bafta multa si imi pare tare rau ca unele femei ce nu merita au parte de soti de nota 10,iar altele care sunt ele de nota 10 au parte de barbati "repetenti". Iar barbatii care inseala femeile cum se numesc?
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 4 Decembrie 2012 13:13 |
||
De la: kudika_22127, la data 2012-12-04 13:13:40De la: kudika_9483, la data 2012-12-04 08:20:43Ar trebui sa cititi inainte de a va expune parerea.Omul a stat cu sotia la mama acesteia pana si au facut un roste ce este asa gresit? Nu mai gasiti scuze pentru adulter ca nu exista!Asa cum spunea cineva unor femei li se uraste cu raul si altora cu binele,sotiei cred ca i se urase cu binele.Pacat pentru ca nu s a respectat pe ea si tot ce inseamna o casnicie,pe copilul ei si pe tine.Nu ii mai gasiti scuze,aceasta femeie adulterina are un nume in popor c....a si cred ca o defineste cel mai bine.Legat de sot,el ar trebui sa treaca peste acest episod (in sensul de uitare),sa o ia de la capat,sa se roage (Dumnezeu este un sfetnic bun) si sa fie mai receptiv.Bafta multa si imi pare tare rau ca unele femei ce nu merita au parte de soti de nota 10,iar altele care sunt ele de nota 10 au parte de barbati "repetenti". losers
|
||
|
rondina Postat pe 4 Decembrie 2012 13:17 |
||
De la: rondina, la data 2012-12-04 13:17:31De la: kudika_22127, la data 2012-12-04 13:13:40De la: kudika_9483, la data 2012-12-04 08:20:43Ar trebui sa cititi inainte de a va expune parerea.Omul a stat cu sotia la mama acesteia pana si au facut un roste ce este asa gresit? Nu mai gasiti scuze pentru adulter ca nu exista!Asa cum spunea cineva unor femei li se uraste cu raul si altora cu binele,sotiei cred ca i se urase cu binele.Pacat pentru ca nu s a respectat pe ea si tot ce inseamna o casnicie,pe copilul ei si pe tine.Nu ii mai gasiti scuze,aceasta femeie adulterina are un nume in popor c....a si cred ca o defineste cel mai bine.Legat de sot,el ar trebui sa treaca peste acest episod (in sensul de uitare),sa o ia de la capat,sa se roage (Dumnezeu este un sfetnic bun) si sa fie mai receptiv.Bafta multa si imi pare tare rau ca unele femei ce nu merita au parte de soti de nota 10,iar altele care sunt ele de nota 10 au parte de barbati "repetenti". Nu,Rondina,se numesc doar barbati!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Decembrie 2012 13:22 |
||
De la: rondina, la data 2012-12-04 13:17:31De la: kudika_22127, la data 2012-12-04 13:13:40De la: kudika_9483, la data 2012-12-04 08:20:43Ar trebui sa cititi inainte de a va expune parerea.Omul a stat cu sotia la mama acesteia pana si au facut un roste ce este asa gresit? Nu mai gasiti scuze pentru adulter ca nu exista!Asa cum spunea cineva unor femei li se uraste cu raul si altora cu binele,sotiei cred ca i se urase cu binele.Pacat pentru ca nu s a respectat pe ea si tot ce inseamna o casnicie,pe copilul ei si pe tine.Nu ii mai gasiti scuze,aceasta femeie adulterina are un nume in popor c....a si cred ca o defineste cel mai bine.Legat de sot,el ar trebui sa treaca peste acest episod (in sensul de uitare),sa o ia de la capat,sa se roage (Dumnezeu este un sfetnic bun) si sa fie mai receptiv.Bafta multa si imi pare tare rau ca unele femei ce nu merita au parte de soti de nota 10,iar altele care sunt ele de nota 10 au parte de barbati "repetenti". Eu le-as fi pus epitete mai grele, dar ma abtin...
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 4 Decembrie 2012 13:27 |
||
Ar trebui sa-si agate o eticheta, pe care sa scrie carui regn "...." apartin, eu nu-i consider barbati, Miss!
|
||
|
rondina Postat pe 4 Decembrie 2012 13:30 |
||
De la: rondina, la data 2012-12-04 13:30:24Ar trebui sa-si agate o eticheta, pe care sa scrie carui regn "...." apartin, eu nu-i consider barbati, Miss! Nici eu nu-i consider barbati pe cei ce inseala. |
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 4 Decembrie 2012 13:32 |
||
De la: rondina, la data 2012-12-04 13:30:24Ar trebui sa-si agate o eticheta, pe care sa scrie carui regn "...." apartin, eu nu-i consider barbati, Miss! Nu ai inteles,Rondina,era o ironie fina!!!Nu doar sexul defineste barbatul ca fiinta umana,sunt mult mai multe elemente,care trebuie sa fie luate in calcul! Parerea mea!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Decembrie 2012 13:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sotia/partenera me /ma anselat cu fratelemeu cred eu | 10 | De la: kudika_18422 16 Octombrie 2012 15:20 |
| realitatea asa cum o vezi cu ochii eliberati de percepte morale | 21 | De la: strasss3 5 Decembrie 2009 07:42 |
| ce sa fac????? | 15 | De la: Eva32 12 Mai 2011 02:58 |
|
|
||
| Aveti o intamplare ce v-a marcat pe viata? | 48 | De la: y89 6 Ianuarie 2012 18:41 |
| sotul meu inca se mai intereseaa de fosta lui prietena | 49 | De la: kudika161532 16 Februarie 2020 13:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.