Setari Cookie-uri

de la un sot inselat

poate o sa fiu blamata de ceea ce scriu,dar am citit destule comentarii si nu ma pot abtine....repet,imi pare rau....eu sunt genul de femeie careia ii plac barbatii puternici,barbatii adevarati nu genul papa-lapte care intra pe site-uri de femei si care isi plang de mila,contempla esecul.te porti exact ca o femeie.daca erai asa bun,mami,nu te insela.zici ca nu ai facut nimic rau sotiei,ca ai alintat-o,ca etc dar la o chestie nu te-ai gandit:POATE NU AI STIUT SA FII BARBAT si ea asta cauta,poate era preeaaa plictisita de tine,poate o secai.....gandeste-te f bine la ce iti spun.e si categoria asta de femei carora le plac barbatii in adevaratul sens al cuvantului.femeia are nevoie de protectie,are nevoie sa simta puterea barbatului ca sa se simta in siguranta.un barbat adevarat in primul rand simtea ca i se pun coarne,si 2,cerea divortul.prin faptul ca tu o ierti barbat fiind,te ia de maimutoi,papagal ce vrei tu....
nu stiu ce fete sunt de acord cu ce am scris,dar sper ca o mica parte sa gandeasca ca mine....va pup,aveti grija
kihm
Postat pe 15 Ianuarie 2009 20:09
nu te-a respectat facand chestia asta,iar ca fiinta umana iti castigi respectul prin ceea ce faci,nu mai zic ca barbat.....si te denigrezi si mai rau daca o ierti,ai fi pur si simplu o carpa.....
kihm
Postat pe 15 Ianuarie 2009 20:11
BRAVOOOOOOOO,GEO...cata dreptate ai...
stratulatsorin
Postat pe 15 Ianuarie 2009 20:30
de acord Kihm, DA!, DA! DA!

Postat pe 16 Ianuarie 2009 17:56
Ce inseamna sa salvezi o casnicie ? ; adica ceva pierdut pe veci ! Daca [in cazul acesta] ai dovezi ca barbat ca esti inselat de sotie,inseamna ca ea te considera prostul ei, ea te va considera pe locul doi pe toata viata,o carpa de spalat vasele esti pentru ea, iar in ochii celor din jurul tau esti o buturuga pentru urinatul cainilor, un bolovan ! Atentie barbati ! daca incearca sa vina cu diferite motive , cu rugaminti pentru iertare si lacrimi de crocodil, inseamna falsuri, urmareste profitul vostru, ea nu te-a iubit si nu te va iubi nicio data ,casatorie falsa veti avea , si in mintea ei sunteti prostul ei pe vecie. Daca aveti putina ambitie de barbat [pantaloni cu curea si nu sunteti buturugi ] o singura salvare este : :DIVORTUL! indiferent daca sunt copii sau nu, in falsa familie . Numai asa va puteti pastra demnitatea de barbat , si altfel veti fii privit in ochii celor din jur!
tinel
Postat pe 20 Ianuarie 2009 09:42
inseal-o si tu cat mai repede, daca nu poti da divort, si in ultima instanta iart-o daca celelate variante nu-ti convin, pai tre sa alegi. inteleg doare enorm ca si eu am patit-o de multe ori de la acelasi barbat! nu accept comentarii not interested,asa ca iti spun tre sa faci ceva , eu cica l-am iertat dar nu trece minut din viata sa nu-mi amintesc ce mi-a facut si sa nu-i scot ochii, e mai rau asa stiu ma distrug, am devenit o persoana bolnava, el u mai stiu de ce sta cu mine sincer... dupa 10 ani.... de inselat n-am putut, de lasat am incercat dar el a revenit mereu mereu spunandu-mi ca nu-i nimik adevarat... e un calvar viata mea dupa cum vezi, fii tare lupta pt ceea ce ti doresti, crede ma stiu cum e... te pup
anutza2005
Postat pe 26 Ianuarie 2009 12:37
De ce sa nu poti divorta daca legea permite ? e singura salvare, a demnitaii partenerului, salvarea viitorului copiilor, ; problema cu " razbunarea prin acelasi lucru nu este buna ca ,sunt parteneri[ mai ales femei] care le convine traba, [lasa sa faca si prostul meu ca ma lasa sa iubesc pe cine vreau ] ce cuplu mai e ala ? cu timpul se ajunge la ruinarea familiei . Si se stie ca dragoste cu sila nu se poate ,Poate ca in alta casa si nu stim deocamdata noi , sta adevarata noastra dragoste . ; de ce sa nu o cautam ? - o vorba spune : decat cu caciula rupta si murdara , mai bine cu capul gol ! Ma pune pe gadit de ce unii barbati nu au demnitatea lor de barbat si gandesc ca " timpul vindeca " . Nu este adevarat . ; concluzia ; DIVORTUL !

tinel
Postat pe 26 Ianuarie 2009 17:30
eu dak as fi inselata as taia in carne vie si as accepta sa arunce cu pietre in mine dak insel.
dak nu te satisface relatia actuala, incearca sa o modelezi, discuta deschis, da nu sa ti-o tragi pe la colturi.
in cazu tau e nashpa ca e implicat copilul, nu are rost sa renunti. ii dai o sansa, din mila pt ea, din mila pt tine...din dragoste pt copil.
o sa pastrezi mult timp sentimentu asta in cap... ca ai fost inselat, o sa uiti dak se dovedeste a fi cu adevarat o femeie demna. o sa o testezi mult, o sa te certi din alte cauze cu ea si atunci iti vei aminti si acedst cui care iti sta in cap.. si ii vei reprosa din nou.
eu zic ca dak ati fost la psihoterapeut sunteti niste persoane deschise, va admir pt asta. a fost cea mai buna solutie.
cred ca ar fi bn sa mai reluati niste sedinte ca acum esti ca focul care mogneste. sa nu izbucnesti mai incolo si sa fie mai rau pt aman2. stii ca in terapie exista momente de regresie, iar cand subiectii simt aceasta stagnare si inevolutie... suna la psiholog din nou, nu e nik rusinos, e doar o lauta a terapiei. bafta
dienutza_bulinutza
Postat pe 26 Ianuarie 2009 17:46
De la: , la data 2008-07-26 22:43:57multumesc Foxxy pentru mesaj,asta incerc sa fac dar ceva nu imi da pace,incerc sa intelg motivele care au derminat-o sa faca asta.
am intrebat-o daca avea remuscari in acele momente,mi-a raspuns ca tot timpul avea remuscari.
atunci de ce a continuat? [/quotede ce a continuat???e la mintea cocosului...ai placea ciocanul amicului,o lovea ala mai bine ca tine...ce este asa greu de inteles???]
silviu_m74
Postat pe 29 Ianuarie 2009 14:15
Salut este foarte greu si eu am trecut si inca trec prin asta dar sotia mea a fost fortata si chir violata este ,foate greu sa te inpaci cu tine insutii daca vei reusi asta totul va fi bine , ma repet este foarte greu aici trebuie si ajutorul sotiei tale acum se va vedea daca te iubeste cu adevarat . salut si tote cele bune

Postat pe 1 Februarie 2009 22:02
cred ca tu ai o problema, nu o satisfaceai la pat cumva? ia gandeste-te bine , poate femeia a dat semne de lipsa de atentie si poate ti-a reprosat egoismul tau vis-a vis de relatia intima , nu cumva ai ignorat-o?
eu am patit asa ceva, mi-am facut un prieten dorind sa divortez si sa o iau de la capat , nu m-am implicat sexual , discutiile se purtau pe mess, ulterior am aflat ca persoana cu care doream sa o iau de la capat era "un barbat ipocrit".
sotul meu nu m-a inselat , a fost f ranit de gestul meu.
i-am explicat ca ma ignora si avand un copil pe care il iubim amandoi nu concepeam sa ma implic numai eu in cresterea lui, trebuia sa fie prezent in viata copilului nu sa ma ignore.
noi am discutat mult , nu a trebuit sa ma simt vinovata pt ca eram destul de realista si am analizat lucrurile si ce ar fi implicat sa ma si culc cu persoana aceea.
sotului meu nu i-a trecut nici acum , dar sa stii ca majoritatea conflictelor din casnicie pleaca de la el.
eu m-am resemnat, il iubesc inca si il zgaltan , dar ....face aceleasi greseli.
are f mare grija de copil dar cu mine....se poarta urat , o vreme e bine dupa care are iesiri oribile . dupa cum zicea cineva , sufera copilul.

sfatul meu e sa discuti si cu partenerul ei de mess , poate el nu stie de existenta ta, si daca tragi concluzia ca e fericita cu el si lucrurile continua pe ascuns , DIVORTEAZA.
in caz contrar vezi care iti sunt lipsurile , sunt convinsa ca ai totusi...o problema.
bazgodia
Postat pe 13 Februarie 2009 11:08
Sot inselat care iarta, = buturuga pentru urinat cainiii pe ea !
tinel
Postat pe 13 Februarie 2009 17:37
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-13 17:37:02Sot inselat care iarta, = buturuga pentru urinat cainiii pe ea !
DAR O SOTIE INSELATA CARE IARTA?????????
ELADA36
Postat pe 14 Februarie 2009 12:33
De la: ELADA36, la data 2009-02-14 12:33:16
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-13 17:37:02Sot inselat care iarta, = buturuga pentru urinat cainiii pe ea !
Scuze, am spus" sot" ca asa cere titlu forumului,dar e valabil si la sotie Intr-o familie, persoana inselata, care iarta = o buturuga,fara demnitate.! o singura salvare are: DIVORTUL
tinel
Postat pe 14 Februarie 2009 13:58
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-14 13:58:23
Scuze, am spus" sot" ca asa cere titlu forumului,dar e valabil si la sotie Intr-o familie, persoana inselata, care iarta = o buturuga,fara demnitate.! o singura salvare are: DIVORTUL
De ce crezi tu ca asta este singura solutie?Un divort nu ii afecteaza doar pe cei doi soti,ci si pe cei din jurul lor(la copii ma refer).Nici pentru ei nu merita sa incerci sa ierti si sa mergi mai departe?Este adevarat ca de uitat nu vei putea uita niciodata,ca mereu asta va fi un obstacol,dar eu cred ca poate exista totusi o relatie civilizata,mai ales daca"inselatul"se produce dupa niste ani(mai multi)de casnicie.Ai si tu dreptate,cel mai indicat ar fi DIVORTUL,dar uneori...poate ca merita sa mai incerci odata.Daca asta se repeta....atunci cred ca nu mai este vorba nici macar de respect(ca de iubire nu mai poate fi vorba),si singura solutie este divortul(daca mai ai putina demnitate).
ELADA36
Postat pe 14 Februarie 2009 16:20
De la: ELADA36, la data 2009-02-14 16:20:14
De ce crezi tu ca asta este singura solutie?Un divort nu ii afecteaza doar pe cei doi soti,ci si pe cei din jurul lor(la copii ma refer).Nici pentru ei nu merita sa incerci sa ierti si sa mergi mai departe?Este adevarat ca de uitat nu vei putea uita niciodata,ca mereu asta va fi un obstacol,dar eu cred ca poate exista totusi o relatie civilizata,mai ales daca"inselatul"se produce dupa niste ani(mai multi)de casnicie.Ai si tu dreptate,cel mai indicat ar fi DIVORTUL,dar uneori...poate ca merita sa mai incerci odata.Daca asta se repeta....atunci cred ca nu mai este vorba nici macar de respect(ca de iubire nu mai poate fi vorba),si singura solutie este divortul(daca mai ai putina demnitate).
:sml-cooSingura solutie e divortul !intr-o familie unde a intrat inselatoria , e clar ca nu este si ....nu va fi nici o data dragoste din partea inselatorului pentru cel inselat! ; se foloseste gresit falsa fraza ca "nu mi-am dat seama, "sau " a fost o scapare" sau "timpul vindeca si uita tot " sau alte false scuze. Acolo unde nu e dragoste, e interes si daca nici interes nu e , atunci e o familie falsa, un fals care tocmai asta dauneaza copiilor, si celor din jur. Poate ca pentru cel inselat , adevarata dragoste se afla in alta casa , alt oras, de ce sa nu si-o caute!?NU,aici nu merge zicala "sa mai incercam o data " sau " sa ne mai dam o sansa ";;;gresit, aici nu exista sansa, nu exista greseli: la fel ca la parasiutisti ca ei o data gresesc . si cel mai important este demnitatea ; hai sa nu ajungem spalator de vase, sau buturugi , bolovani e.t.c.in fata inselatorului !plus cum ne privesc cunoscutiiiii!
tinel
Postat pe 15 Februarie 2009 20:10
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-15 20:10:27
De la: ELADA36, la data 2009-02-14 16:20:14
:Singura solutie e divortul !intr-o familie unde a intrat inselatoria , e clar ca nu este si ....nu va fi nici o data dragoste din partea inselatorului pentru cel inselat! ; se foloseste gresit falsa fraza ca "nu mi-am dat seama, "sau " a fost o scapare" sau "timpul vindeca si uita tot " sau alte false scuze. Acolo unde nu e dragoste, e interes si daca nici interes nu e , atunci e o familie falsa, un fals care tocmai asta dauneaza copiilor, si celor din jur. Poate ca pentru cel inselat , adevarata dragoste se afla in alta casa , alt oras, de ce sa nu si-o caute!?NU,aici nu merge zicala "sa mai incercam o data " sau " sa ne mai dam o sansa ";;;gresit, aici nu exista sansa, nu exista greseli: la fel ca la parasiutisti ca ei o data gresesc . si cel mai important este demnitatea ; hai sa nu ajungem spalator de vase, sau buturugi , bolovani e.t.c.in fata inselatorului !plus cum ne privesc cunoscutiiiii!
tinel
Postat pe 15 Februarie 2009 20:12
Parere pur personala.
La cit esti de sufletist, probabil ca pina la urma va veti desparti, sub socul intimplarii dureroase de care pomenesti.
Vezi insa unde ai gresit si tu... Este posibil sa fi crezut ca si ea pune la fel de mare accent (adica imens!) pe datorie.
Ai grija totodata ca (sa le zicem asa...) la Prostioare nu prea fac bani ideile despre datorie, morala samd. Invata sa le respecti - cred - pe amindoua, si partea morala, si bestia. Ale tale, cit si ale altora.

O zi, o viata buna!
Mircea_O
Postat pe 17 Februarie 2009 14:43
De la: Mircea_O, la data 2009-02-17 14:43:53Parere pur personala.
La cit esti de sufletist, probabil ca pina la urma va veti desparti, sub socul intimplarii dureroase de care pomenesti.
Vezi insa unde ai gresit si tu... Este posibil sa fi crezut ca si ea pune la fel de mare accent (adica imens!) pe datorie.
Ai grija totodata ca (sa le zicem asa...) la Prostioare nu prea fac bani ideile despre datorie, morala samd. Invata sa le respecti - cred - pe amindoua, si partea morala, si bestia. Ale tale, cit si ale altora.

O zi, o viata buna!
Scuze,ca poate nu am inteles eu !!; asta sa insemne razbunare, adica" ai gresit tu, o fac si eu" adica" ochi pentru ochi, dinte pentru dinte" ? ooo!
tinel
Postat pe 17 Februarie 2009 17:55
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-17 17:55:54

O zi, o viata buna!
Scuze,ca poate nu am inteles eu !!; asta sa insemne razbunare, adica" ai gresit tu, o fac si eu" adica" ochi pentru ochi, dinte pentru dinte" ? ooo!
La fapta ca ai inselat [[infidelitate] nu exista greseala , indiferent care din soti a facuto,si din ce motiv, e clar, DIVORTUL. N-ai ce sa mai vezi greseli!
tinel
Postat pe 17 Februarie 2009 18:02
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-17 18:02:47

O zi, o viata buna!
La fapta ca ai inselat [[infidelitate] nu exista greseala , indiferent care din soti a facuto,si din ce motiv, e clar, DIVORTUL. N-ai ce sa mai vezi greseli!
Nu sunt de aceeasi parere.Poate ceva a impins-o sa faca asta.Poate si el este vinovat.Oricum,cred ca am mai spus asta si o mai repet.....cand cineva insala(nu de dragul de a insela)vina este undeva la mijloc.Poate cel ce insala cauta in alta parte ceea ce nu are acasa.
ELADA36
Postat pe 18 Februarie 2009 16:45
BARBATII AU IMENSA VINA DE A NU CERE PROPRIILOR SOTII (PE CARE LE AU "LUAT" DIN DRAGOSTE" !!!!) CEEA CE VOR... si ajung sa ceara DE LA ALTELE... Au inscrisa aceasta "defectiune" in gene... .Noi, femeile, intai LE cerem , lor, sotilor, si daca nu ne sunt satisfacute... cererile, ajungem sa le cerem altora. E i, insa, nu ne cer noua, sotiilor, ci... altor femei !
Dar, nu suntem aici pt. a stabili vinovatii, ci pt. ... a ne indrepta. Pentru a ne supune dragostei, iertarii, iubirii, si iar, iertarii...
geuca
Postat pe 18 Februarie 2009 17:29
De la: ELADA36, la data 2009-02-18 16:45:51
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-17 18:02:47

O zi, o viata buna!
Nu sunt de aceeasi parere.Poate ceva a impins-o sa faca asta.Poate si el este vinovat.Oricum,cred ca am mai spus asta si o mai repet.....cand cineva insala(nu de dragul de a insela)vina este undeva la mijloc.Poate cel ce insala cauta in alta parte ceea ce nu are acasa.
Nu domnita, nu trebuie privit asa,adica principiul"ochi pentru ochi "sau "platesc cu aceeasi moneda" ! Indiferent care este de vina, ca este el , sau ea,sau amandoi, sau ca vina este la mijloc,sau ca nu gasesti acasa ,ce gasesti in alta parte,indiferent de motiv, fapta o data consumata, e clar ca acolo nu a fost, nu este si nu va fii nicio data dragoste,ci poate interes ;- daca nici interes nu e, atunci aceea familie este pierduta , necompatibila,[ca la medicina, nu toate corpurile admit la transplant acelasi organ ] si dauneaza si celor dragi lor, acolo in continuu va fii ura .;cum ar sta doua mobile care nu se asorteaza intr-o camera! Nu exista iertare, sau rani cu vindecare in timp, acolo medicamentul cel mai bun este "Divortul"!
tinel
Postat pe 18 Februarie 2009 22:52
Intrebare:
UNDE A DISPARUT INSELATUL?
Toata lumea isi exprima parerile de mai bine de 6 luni, iar d-lui, ia-l de unde nu-i!
veta_13
Postat pe 18 Februarie 2009 23:19
De la: veta_13, la data 2009-02-18 23:19:46 Intrebare:
Toata lumea isi exprima parerile de mai bine de 6 luni, iar d-lui, ia-l de unde nu-i!
S-a impacat cu nevasta,normal.Si acum vor trai fericiti pana la adanci batraneti
ELADA36
Postat pe 20 Februarie 2009 07:42

ai avea dreptate daca lumea ar avea doar 2 culori: alb si negru, daca in viata ar fi doar 2 lucruri clar definite: binele si raul. Te-as aproba daca as sti ca tu ai putea sa traiesti pe pamant fara sa faci nici un compromis. Oare chiar poti? E cineva care e in stare?
Daca macar o data ai iubit din tot sufletul tau ai sti ca sunt situatii in care ierti si treci peste "gura lumii", indiferent cat de "buturuga" pari in ochii celorlalti.
amme22
Postat pe 20 Februarie 2009 21:15
noi muncim, noi nu iubim (gandim) !
googoodoll
Postat pe 20 Februarie 2009 21:23
De la: ELADA36, la data 2009-02-20 07:42:46
De la: veta_13, la data 2009-02-18 23:19:46 Intrebare:
S-a impacat cu nevasta,normal.Si acum vor trai fericiti pana la adanci batraneti

Chiar citeam pe aici ce se mai scrie si aceeasi intrebare mi-am pus si eu. Unde e patitul?
Daca s-a impacat..nasol pt el. Asteptam sa scrie urmatoarea aventura cu care o prinde pe sotie.
Sau poate de data asta o sa fie si sotia mai atenta, ca de repetat SIGUR se va repeta.
Cat timp aia si-a tras-o 5 ani trebuie sa fii prea idiot sa te intorci ca un papa-lapte ca poate nu mai repeta greseala
A zis bine cineva mai sus: devii buturuga sa se pise cainii pe ea. Nu zic ca poate o fi si o exceptie, dar ar fi una din 1000 poate.

PS: hai sa nu mai postam pana nu revine patitul sa clarifice treaba ca asa imbatranim aici cu pareri, etc..
florin
Postat pe 21 Februarie 2009 00:11
Prietene....scapa de ea cat de repede poti!!! Copilul nu are nici o vina ca are o mama iresponsabila(stiu ca nu esti de acord,dar pentru mine este IRESPONSABILA).Doar tu si copilul contati ! Incearca sa te aduni si sa iti gasesti o femeie care sa te respecte si sa te iubeasca.La partea cu increderea,mai ai de lucru,sincer....Dar cu timpul ai sa vezi ce si cum.Succes!
rammstein
Postat pe 26 Februarie 2009 09:56
si daca sotul iti cere anumite chestii pe care tu nu le accepti ce faci? il iei pe NU in brate si gata?.... atunci de ce te miri ca poate o sa mearga la alta? la fel si invers......

Postat pe 26 Februarie 2009 10:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Babilonie in familie 37 De la: kudika034292 7 August 2011 18:46
Parintii!!~X( 16 De la: kudika342617 30 Ianuarie 2014 06:42
Incerc sa uit... 14 De la: ice_flower 11 Martie 2010 22:03
L-am inselat si acum imi pare rau 49 De la: acum-sunt-eu 1 Septembrie 2013 18:57
infidelitatea viitorului sot 38 De la: kudikaroxi 30 Iunie 2009 17:19