Mai multe
| :sml -fighting0044: nu trebuia ////// dar rasplata e pe lumea asta va vedea ea //// | ||
|
Postat pe 14 Iunie 2009 19:47 |
||
|---|---|---|
cand iti lipseste ceva....cauti acel ceva.....cu cat iti este interzis...cu atat il vrei mai mult......asa suntem noi oamenii
|
||
|
no_more Postat pe 14 Iunie 2009 20:08 |
||
De la: Ice1, la data 2008-12-20 15:40:48De la: NICOLETA69, la data 2008-12-19 11:58:43Si nu sunt de acord cu cautatul in mesengerul partenerului de viata nici telefon pentru ca nu este normal fiecare om are dreptul la intimitatea lui si independenta lui doar nu esti sclavul lui atat de simplu si atat de frumos spus. |
||
|
|
||
|
elisa_me Postat pe 16 Iunie 2009 02:14 |
||
De la: lia_nicolla, la data 2008-12-22 08:13:54citind o parte din postari n-am remarcat decat doza uriasa de egoism, posesivitate, gelozie, resentimente, lauda de sine nimic din ce ar salva o relatie, daca asa ai fost (sau esti inca)si in casnicie ma mir ca inca mai sunteti impreuna o singura obiectie am.spui ca daca simti ceva suspicios mai bine intrebi.ce te faci daca te minte?cum iti dai seama?hai sa ti spun ceva.te lauzi degeaba.oamenii in general nu sunt gelosi si posesivi fara motiv.daca ea a cautat in messengerul sotului si in telefonul lui e pentru ca n a avut incredere.de ce?pentru ca a simtit ca ceva e in neregula.de ce?pentru ca poate a mai mintit o in trecut cu cate ceva. de obicei verifici partenerul.daca nu umbla cu minciuni si iti este fidel te opresti.inseamna ca s a schimbat.daca nimic nu e de ascuns nimeni nu se va supara.eu nu m as supara daca mi s ar controla in telefon sau oriunde.n am nimic de ascuns deci sa se uite.ti se pare "dreptul la intimitate" un motiv bun ca sa fii mintit/a ani de zile si in final sa fii luat de prost/a ? |
||
|
elisa_me Postat pe 16 Iunie 2009 02:21 |
||
De la: stefancelmic, la data 2009-05-05 08:01:09De la: kihm, la data 2009-01-15 20:09:19poate o sa fiu blamata de ceea ce scriu,dar am citit destule comentarii si nu ma pot abtine....repet,imi pare rau....eu sunt genul de femeie careia ii plac barbatii puternici,barbatii adevarati nu genul papa-lapte care intra pe site-uri de femei si care isi plang de mila,contempla esecul.te porti exact ca o femeie.daca erai asa bun,mami,nu te insela.zici ca nu ai facut nimic rau sotiei,ca ai alintat-o,ca etc dar la o chestie nu te-ai gandit:POATE NU AI STIUT SA FII BARBAT si ea asta cauta,poate era preeaaa plictisita de tine,poate o secai.....gandeste-te f bine la ce iti spun.e si categoria asta de femei carora le plac barbatii in adevaratul sens al cuvantului.femeia are nevoie de protectie,are nevoie sa simta puterea barbatului ca sa se simta in siguranta.un barbat adevarat in primul rand simtea ca i se pun coarne,si 2,cerea divortul.prin faptul ca tu o ierti barbat fiind,te ia de maimutoi,papagal ce vrei tu.... Si care ar fi dupa parerea ta scopul pe care isi doreste ea sa-l atinga? |
||
|
ELADA36 Postat pe 17 Iunie 2009 08:39 |
||
| Scuze.....Raspunsul era ptr altcineva! | ||
|
ELADA36 Postat pe 17 Iunie 2009 08:40 |
||
De la: kudika0, la data 2009-05-04 13:12:38Sa zicem ca s-a ajuns aici din cauza barbatului care a neglijat-o prea mult si care a aruncat-o afara din viata lui. Ce ar trebui sa faca un barbat inselat, care dupa ce isi da seama de greselile comise vrea sa o ia de la capat? Dar daca sotia care a inselat, se indragosteste de amant si nu si-l mai poate scoate din minte? Daca sotia decide sa se intoarca la sot, dar continua sa se gandeasca la acea persoana, vrea sa o contacteze si, sa zicem, sta cu sotul doar pentru a-si atinge unele scopuri, atunci ce ar trebui sa faca barbatul inselat? Care ar fi acest scop? |
||
|
ELADA36 Postat pe 17 Iunie 2009 08:41 |
||
| Hmm.....am citit pana acum aproape toate comm-urile...cum a mai zis cateva persoane: o femeie cand inseala....inseala si cu sufletul...toate femeile doresc afectiune de la barbat....pt ca si ele la randul lor o ofera...si pot sa zic ca intotdeauna noi ne gandim la voi....dar la noi cand?Sa stai cu sotul/sotia doar pt copil e cea mai mare greseala pt ca un copil vede,simte si tot el v-a suferi mai mult...fiecare are dreptul sa-si traiasca viata asa cum vrea,nu cum vor altii(sper ca ma fac inteleasa) si sa nu ma intelege-ti gresit....nu sunt de acord cu infidelitatea...dar cand iubesti o persoana ii dai libertatea de care are nevoie poate asa este fericita si daca o iubesti cu adevarat esti si tu fericit....eu nu as puea sta cu o persoana doar pt ca am un copil...se poate creste copilul impreuna chiar daca persoanele respective sunt despartite........si ca raspuns la pers care zicea ca sotia l-a inselat cinci ani......parerea mea....daca nu poate uita inseamna ca nu a iertat-o...are orgoliul ranit(si e normal) dar sa nu uitam ca o relatie nu se destrama doar din cauza unuia...intotdeauna sunt de vina amandoi...si inca ceva....nu conteaza aspectul fizic(nu zic ca nu conteaza deloc....cum se spune barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos ca dracul) ci ceea ce ai in suflet si ceea ce poti oferi persoanei de langa tine(nu ma refer la starea materiala) | ||
|
Maddallena Postat pe 17 Iunie 2009 10:31 |
||
| si eu am patit-o cu sotia mea , insa ea spune ca a facut-o din razbunare. da am inteles ca am inselato cu o femeie, insa ea a facuto cu vreo 3 barbati. ce sa mai inteleg.i-o fi placut..... | ||
|
mironosita Postat pe 17 Iunie 2009 14:25 |
||
De la: mironosita, la data 2009-06-17 14:25:54si eu am patit-o cu sotia mea , insa ea spune ca a facut-o din razbunare. da am inteles ca am inselato cu o femeie, insa ea a facuto cu vreo 3 barbati. ce sa mai inteleg.i-o fi placut..... foarte bine ti a facut.eu te inselam cu 10 in locul ei si te si lasam dupa aia.sa nu zici ca tie nu ti a placut.sau daca ai facut o doar cu una e mai putin greseala?bine ti face. |
||
|
elisa_me Postat pe 17 Iunie 2009 18:55 |
||
De la: medeea01, la data 2009-06-17 18:55:19De la: mironosita, la data 2009-06-17 14:25:54si eu am patit-o cu sotia mea , insa ea spune ca a facut-o din razbunare. da am inteles ca am inselato cu o femeie, insa ea a facuto cu vreo 3 barbati. ce sa mai inteleg.i-o fi placut..... 10 si negrii :)) |
||
|
florin Postat pe 17 Iunie 2009 22:58 |
||
De la: geo32, la data 2008-07-20 18:03:45doua intrebari: 1.nu a gresit cu nimic intrand in mssengerul sotiei cu siguranta avea o presimtire 2.sti care-i treaba cu uni oameni casatoriti o data ce semneaza hartiile nu mai depun nici un efort si se mira de ce se plictisesc ei sau consoarta lor |
||
|
kametora83 Postat pe 17 Iunie 2009 23:50 |
||
|
s-a intamplat pt ca nu ai mai depus efort relatia nu va mai fi aceas deci copilul va fi cel ce va trebui a fio crutat si asta fara a fi necesar sa continuati casnicia. |
||
|
kametora83 Postat pe 17 Iunie 2009 23:57 |
||
De la: medeea01, la data 2009-06-17 18:55:19De la: mironosita, la data 2009-06-17 14:25:54si eu am patit-o cu sotia mea , insa ea spune ca a facut-o din razbunare. da am inteles ca am inselato cu o femeie, insa ea a facuto cu vreo 3 barbati. ce sa mai inteleg.i-o fi placut..... medeea... faaataaaa!!! pai vezi ca doamne-doamne te batea si iti dadea ceva in plus pe langa aia 10... ceva musafiri nepoftiti, oareshce ganganii mai late asa, de felu' lor... |
||
|
Erebus Postat pe 22 Iunie 2009 15:23 |
||
|
breeee... nea ala, cu distrusu'!!! aloo, provincia, s'aude??? pe unde imi esti, bre, ca se facu anu' aproape de cand postasi p'aci. nimic-nimic? un divortel mic, acolo, o echimoza ceva, o atentie sau asta ai vrut? arunci gogoasa si fraierii intra, isi dau cu parerea, iti plang de mila si tie ti se umfla pipota ca unii se fac de bacanie? hai, bre, lasa-ne cu facaturile astea... |
||
|
Erebus Postat pe 22 Iunie 2009 16:47 |
||
nu ai fost in stare sa o tii langa tine.ai crezut ca daca a semnat pe o bucata de hartie, o tii langa tine o viata intreaga.... GRESIT ..ffffffffffffffff gresit!!!cand o femeie inseala, o face pt ca cevaiie lipseste.s-ar putea sa lipseasca comunicarea din cuplu, intelegerea, lipsa de timp acordat unei femei......e important ca o femeie sa aiba parte de afectiune in primul rand....Daca aia e, e si viata sexuala normala.Daca aia nu e , nu e nici viata sexuala ok. Trebuia sa iti zica sotia ca ceva nu mai merge in casnicia voastra sau sa iti arate cel putin, daca e mai tacuta.Daca tu nu ai fost destul de intelept sa iti dai seama, dupa atatia ani de casnicie....a inceput sa caute in alta parte ceea ce ii lipsea...sau sa nu caute, dar sa fi nimerit la cineva care a stiut sa ii acorde suficienta atentie si afectiune pe care tu nu i-ai mai dat-o , poate din obisnuinta si din comoditate, pt ca credeai ca acea bucata de hartie prafuita valoreaza ceva....te-ai inselat amarnic,.... Iar daca a gasit ceea ce ii lipsea ...(si eu sincer cred ca afectiunea nu are voie sa ii lipseasca unei femei)...... a inceput sa si ofere .... pt ca e ceva normal ! Iar de la afectiune la sex...nu e decat o sclipire !!!!! |
||
|
anonim12345 Postat pe 18 Septembrie 2009 22:35 |
||
De la: ALEXA70, la data 2008-07-23 17:53:13Am trecut si eu prin ce treci tu acum 9 luni si sa stii ca nu m-am vindecat.Persoana inselata se intreaba intotdeauna DE CE?Toti si toate spun ca exista ceva in care tu ai gresit,dar eu intreb?...de ce aceste relatii tin atat de mult?Si nu sunt contra relatilor extraconjugale pt.ca asta e lumea in care traim cu tarfe si.....! Dar fa-o o data sa vezi daca esti viril si apoi stai acasa cu nevasta si copii.Daca nu te poti stapanii pleaca definitiv.(asta legat de comportamentul general si la M si la F)Pt.tine iti spun ca nu-ti vei mai recapata increderea in ea niciodata.Sa sti ca eu regret ca nu am plecat atunci.Retine ca eu am doi copii care simt si vad multe.Eu nu pot pleca pt.ca nu am unde !!!!Tu fiind barbat altfel te descurci .Iti doresc sa iti dea putere Dumnezeu sa poti sa intelegi DE CE !!!!!!!!!!!!!!! Asa e Alexa...increderea nu va mai fi niciodata..si eu la fel am patit...Nici eu nu am unde sa plec, am un copil..singura nu fac fata...am cautat solutii si nu am gasit nimic...Mi-am spus si eu povestea in urma cu cateva pagini, mai demult. E ingrozitor sa ramai alaturi de un om pe care nu il mai cunosti ..(care doar ai avut impresia ca il cunosti) in care nu mai ai incredere..totul este o chinuiala! |
||
|
_Vecina_ Postat pe 19 Septembrie 2009 08:53 |
||
| Eu il insel pe sotul meu d e2 luni,de ce/pt ca nu ma intelege,nu ma face s ama simt femeie,doar el are probleme eu nu,la el sexul e un chin,pt ca ii cer macar o data pe sapt(drept urmare nu am mai rezistat,m-a tinut si 6 luni,si 3...),e ff rece,eu fiind sensibila,am discutat cu el de atatea ori si mi-a spus ca asa este el rece,dar la incepu t nu a fost asa,si noi avem un copil,si sincer imi pare rau de ceea c efac,dar nu ma sustine moral in nimic,ma susitne mama me ain tot cee ace fac si partenerul actual,la el am gasit de ceea ve aveam nevoie,mi-e greu sincer,dar ekl nu imi ofera nimic,nici dragoste,nici sex,nici aprecieri.....absolut nimic,nu comunica cu mine,si crede-ma ca suint o persoana destul d edeschisa el e fff introvertit si am abordat problema pe toate partile,nu ajung nicaieri,de aceea insala femeile!!!!!!! | ||
|
amrita Postat pe 5 Noiembrie 2009 01:07 |
||
De la: medeea01, la data 2009-06-16 02:21:03De la: lia_nicolla, la data 2008-12-22 08:13:54citind o parte din postari n-am remarcat decat doza uriasa de egoism, posesivitate, gelozie, resentimente, lauda de sine nimic din ce ar salva o relatie, daca asa ai fost (sau esti inca)si in casnicie ma mir ca inca mai sunteti impreuna ai mare dreptate , atat timp cat n am nimik de ascuns, sa m caute si n .............dar cum majoritatea femeilor se complac......unele stiu dar nu sapa, ca nu cumva sa descopere ceva .....nasol
|
||
|
bella28 Postat pe 5 Noiembrie 2009 08:15 |
||
De la: kudika079048, la data 2009-11-05 01:07:35Eu il insel pe sotul meu d e2 luni,de ce/pt ca nu ma intelege,nu ma face s ama simt femeie,doar el are probleme eu nu,la el sexul e un chin,pt ca ii cer macar o data pe sapt(drept urmare nu am mai rezistat,m-a tinut si 6 luni,si 3...),e ff rece,eu fiind sensibila,am discutat cu el de atatea ori si mi-a spus ca asa este el rece,dar la incepu t nu a fost asa,si noi avem un copil,si sincer imi pare rau de ceea c efac,dar nu ma sustine moral in nimic,ma susitne mama me ain tot cee ace fac si partenerul actual,la el am gasit de ceea ve aveam nevoie,mi-e greu sincer,dar ekl nu imi ofera nimic,nici dragoste,nici sex,nici aprecieri.....absolut nimic,nu comunica cu mine,si crede-ma ca suint o persoana destul d edeschisa el e fff introvertit si am abordat problema pe toate partile,nu ajung nicaieri,de aceea insala femeile!!!!!!! draga mea , cand ai o nemultumire o discuti cu el , daca nu ajungi nicaieri cum ai spus , pui punct , nu cauti alinare in alta parte , adica macar tu ca femeie sa te respecti .....sau nu stii cu ce se mananca juramantul ala de la biserica pe care l ai facut? nu ai nicio scuza ptr ce faci, ca te baga in seama ca nu te baga..... crezi ca omu ala te vede cu ochi buni? sincer nu cred , ar fugi de tine ca de naiba daca i ai veni cu copilu pe cap .....ce pretentii sa mai avem de la barbati...........patetic
|
||
|
bella28 Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:33 |
||
|
Eu zic ca femeile nu o fac degeaba , asa va trebuie sa fiti inselati,...................ca daca apucati voi sa inselati nu va mai puteti opri ...................faceti ce trebe si nu va mai plangociti atata .........................
|
||
|
kudika025063 Postat pe 5 Noiembrie 2009 17:37 |
||
|
imi pare nespus de rau ca treci prin asta sa sti ca si eu trec prin ceea ce treci tu sotul meu ma inselat timp de 1 an de zile si am descoperit si la fel simt si eu ca mi se rupe sufletul si nu am inteles de ce nici pina astazi . Si la fel nu pot sa -mi revin din starea pe care o am probabil ca va trece ani ca rana sa se vindece , Si eu am 2 copii destul de mici care isi doresc o familie dar in sufletul meu tot timpul este o lupta de neincredere |
||
|
kudika174394 Postat pe 27 Aprilie 2010 12:44 |
||
De la: , la data 2008-07-20 17:58:22povestea mea este foarte dureroasa si nu stiu cum sa incep,ma-m hotart sa scriu dupa ce am citit multe comentarii ale femeilor despre infideltate. crede-ma , daca as intalni prima dragoste ( baiatul care pastea vacile bunicului meu ) l-as insela pe sotul meu cu ...cauboiul...fara sa ma gandesc
|
||
|
YullyNar3 Postat pe 29 Aprilie 2010 18:57 |
||
F urat din partea ei..... ar trebui sa fie f multumita de faptul k ai iertat-o...eu nu as avea puterea asta de iertat(o data poate k as ierta,dar a doua oara sigur nu ......daramite sa sflu k acest lucru a durat atata amar de vreme:(:(Ca sa ierti asa cv,trebuie sa porti in suflet o mare iubire-cel putin asa cred.poate k acest gest din partea ei nu l-ai meritat.....probabil k te-ai asteptat la o fiinta perfecta,dar uite k te-ai inselat.ti-a gresit,pt k omul este supus greselilor,dak ´´idila´´sa a durat atata timp,incat iti poti da seama k a facut-o din placere,cu buna stiinta.altfel,s-ar fi oprit nu stiu dak o sa ajungi sa uiti ce a facut,dar din moment ce ai ales sa o ierti,va trebui sa incerci iar adevarata iertare nu isi mai aduce aminte!!!!!ideea e k ti-a prabusit loialitatea declarata candva.....si asta doare!te-a dezamagit,asta e clar...dar dak intr-adevar vreti sa va salvati relatia si sa o pastrati pe un traseu bun.cu toate k va fi dificil. va fii nevoie de sacrificii,in primul rand....dar poate k se va merita efortul depus in acest sens.iar ea va trebui sa ia o atitudine de skimbare,dar pt asta va avea nevoie si de ajutorul tau,stii?sa incercati sa sperati in ceva mai bun,sa nu mai priviti in trecut,ci sa traiti prezentul si sa va planificati viitorul! sper nu doar sa te amageasca cu promisiunile sale,sa le incalce,frangandu-ti orice speranta de mai bine.e timpul sa strangeti noi sperante si sentimente....priveste in oglinda sufletului sau,sa vezi dak intr-adevar ii pare rau pt ce a facut.a ierta nu inseamna sa pierzi:raul s-a produs si te doare,dar poate k dragostea e in stare sa acopere totul....e nevoie de o inima hotarata sa uite orice gand kre poate condamna.acum va trebui sa iti arate mai mult ca niciodata cat de tare te iubeste si daca intr-adevar a meritat iertarea ta sa fii iubit!
|
||
|
Camelia_Hanteg Postat pe 13 Iulie 2010 08:37 |
||
De la: , la data 2008-07-23 12:36:46Imi place de tine, inca o crezi o fiinta sensibila si de portelan. In momentul in care ai spus ca ai fost la psih. dar ea trece mai usor.. Evident"IUBESTI" DAR EA CAT DE MULT "TE IUBESTE"o vorba din batrani "TE INSEALA ODATA TE VA INSELA SI A DOUA OARA" oare va mai trece inca 5 ani sa afli asta , dupa care o sa te invinovatesti singur , o sa mergi la psihiatru care o sa te convinga sa treci mai departe de acest lucru si asa "TRECE VIATA" si o sa contati ca ai fost inselat o viata intreaga , oricum in proportie de 90% de va mai intalnii cu "vechiul prieten " pt o mica partida. FII BARBAT VIATA MERGE INAINTE , MAI BINE ACUM DECAT MAI TARZIU.
|
||
|
sorindoc_87 Postat pe 13 Iulie 2010 11:32 |
||
De la: amrita, la data 2009-11-05 01:07:35Eu il insel pe sotul meu d e2 luni,de ce/pt ca nu ma intelege,nu ma face s ama simt femeie,doar el are probleme eu nu,la el sexul e un chin,pt ca ii cer macar o data pe sapt(drept urmare nu am mai rezistat,m-a tinut si 6 luni,si 3...),e ff rece,eu fiind sensibila,am discutat cu el de atatea ori si mi-a spus ca asa este el rece,dar la incepu t nu a fost asa,si noi avem un copil,si sincer imi pare rau de ceea c efac,dar nu ma sustine moral in nimic,ma susitne mama me ain tot cee ace fac si partenerul actual,la el am gasit de ceea ve aveam nevoie,mi-e greu sincer,dar ekl nu imi ofera nimic,nici dragoste,nici sex,nici aprecieri.....absolut nimic,nu comunica cu mine,si crede-ma ca suint o persoana destul d edeschisa el e fff introvertit si am abordat problema pe toate partile,nu ajung nicaieri,de aceea insala femeile!!!!!!!Tu nu ai auzit de divort?(bineinteles ca amantul o sa fuga mincind pamintul cind o sa te vada la usa cu un copil dar mai sint si alti barbati pe lume si asa ai posibilitatea sa te sexologesti cit vrei si cu cine vrei fara sa pui coarne nefericitului aluia)
|
||
|
kudika1993 Postat pe 13 Iulie 2010 14:07 |
||
De la: , la data 2009-05-05 08:13:39De la: FRACTURATA, la data 2009-02-18 17:29:05BARBATII AU IMENSA VINA DE A NU CERE PROPRIILOR SOTII (PE CARE LE AU "LUAT" DIN DRAGOSTE" !!!!) CEEA CE VOR... si ajung sa ceara DE LA ALTELE... Au inscrisa aceasta "defectiune" in gene... .Noi, femeile, intai LE cerem , lor, sotilor, si daca nu ne sunt satisfacute... cererile, ajungem sa le cerem altora. E i, insa, nu ne cer noua, sotiilor, ci... altor femei ! Inseamna ca nu au stiut cum sa ceara si ca nu-si cunoasc sotia.... |
||
|
ocs Postat pe 16 Iulie 2010 22:12 |
||
Unul din motive poate fi faptul ca respectivul nu maltrateaza in halul acesta limba materna, pe cand tu, observ, ca esti o fire foarte violenta
|
||
|
Micsunica Postat pe 16 Iulie 2010 22:40 |
||
De la: dimax, la data 2008-07-23 15:34:571.Te-a inselat exact ptr. ceea ce a afirmat"mi-a spus ca avea cu cine sa comunice,ca o intelegea" un om care nu este egoist, care este responsabil si are remuscari, nu pot sa isi trimita dimineata la scoala copilul sa isi sarute barbat, sa ajunga in patul amantului si noaptea sa se aseze langa sotul ei, nu sti ce vb, pa |
||
|
felixcat Postat pe 17 Iulie 2010 10:47 |
||
|
Bravos!cred ca ai fost cat se poate de exacta in comentariul tau.Foarte multi comenteaza la mishto pe aici,omul chiar are un of,si toti ii cauta scuze sotiei?de ce?doar pt. ca intr-un cuplu exista si anumite probleme financiare?Si eu am avut o relatie in care am crezut ca un idiot timp de 1 an,pana cand financiar am inceput sa am o mica problema,iar partenera mea de viata(sic),a fugit ca un las.Ghinionul ei a fost ca am deschis email -ul ei fara sa vreau,si acolo am vazut o lista intreaga de parteneri de discutii.Bineanteles ca explicatii au existat,de genul:este baiatul doamneX,este un coleg de la serv Y;etcNu asta ar fi fost problema,mi-a invocat perioada mea proasta in afacerea lui peste care nu mai mergea si a fost suficient ca sa se retraga din relatie.I-am explicat ca daca iese pe usa,si nu se mai gandeste la ceea ce ar trebui sa facem impreuna,drum de intoarcere nu mai exista.Am iesit din casa,sa ma linistesc,deoarece eram foarte agitat de situatia data si m-am intors dupa 1 ora.Era deja plecata,din pacate.Am incercat atunci o fac sa inteleaga ca am nevoie de liniste sufleteasca ,nu de altceva,lucrurile vor reveni la normal,dar ea era croita sa plece,iar cu lacrimi in ochi imi spunea ca,..ma iubit,bla,bklAm incercat sa vorbesc cu ea la telefon in speranta ca timpul poate fi in favoarea noastra,se dadea afectata,ca se simte rau,etc,pana intr-o seara cand era intr-o vizita si mi-a raspuns greu la telefon,dar a raspuns cu ceea ce nu credeam ca o sa aud,respectiv ca nu m-a iubit niciodata,ca a sperat ca se va ajunge la acest sentiment,ca a mintit atunci cand imi spunea ca ma iubeste,aproape zilnic cand o facea.Eram blocat,nu imi venea sa cred ce am auzit,o femeie la 45 de ani ,care avea o problema de sanatate care pe mine ma sensibilizase mult,nu stiam ce sa fac cand avea dureri,aproape ca le simteam si eu in acelasi timp,o femeie care mi-a dat senzatia ca totul este ok,a putut sa ma minta atat de ordinar si sa-mi explice cu seninatate adevarul ei.Au trecut doua luni,nu imi gasesc linistea,ma gandesc numai la acelasi lucru:cum m-a facut zdreantza,o femeie pt care eram in stare de orice sacrificiu,Nu ma dor decat vorbele pe care m-i le-a spus la ultimul telefon.Chiar meritam?Chiar atat de dobitoc sunt?cu siguranta ,da Asa ca amice te inteleg,stiu ce inseamna sa fii dezamagit,ghinionul meu si al tau este ca am dat ocazia sa fim amagiti,pt a se putea desfasura dezamagirea.upss,de fapt doream sa te felicit pe tine s...pentru comentariul de bun simt. s |
||
|
kudika275581 Postat pe 20 Iulie 2010 15:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ajutati-ma | 8 | De la: miss_darine 6 Ianuarie 2010 18:44 |
| Baietii din ziua de azi..nici o sansa | 78 | De la: kudika023770 21 Octombrie 2009 18:52 |
| Nu stiu cate sau cati dintre voi aveti un tata kre... | 3 | De la: marco918 6 Martie 2011 23:03 |
|
|
||
| Ce sa fac??? | 144 | De la: litlelight 3 Februarie 2014 10:36 |
| Sa ii spui sau nu...? | 39 | De la: arahne 17 August 2014 11:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.