Mai multe
De la: elisa_me, la data 2009-06-17 18:55:19De la: mironosita, la data 2009-06-17 14:25:54si eu am patit-o cu sotia mea , insa ea spune ca a facut-o din razbunare. da am inteles ca am inselato cu o femeie, insa ea a facuto cu vreo 3 barbati. ce sa mai inteleg.i-o fi placut..... haida-de draga ,,elisa_me" sa nu comentam ca femeile defecte? ce e aici? concursul imi dai o palma, iti intorc 10 pumni in cap? asta e atitudine de femeie frustrata care a fost inselata si apoi cauta sa impartaseasca si altora frustrarile acumulate de ea? daca tu ai fi inselata o data, ai insela la randul tau de 10 ori? (as fi vrut sa vad asta in anii 30 - 40 cand adulterul era pedepsit penal) ce faceai? comiteai o fapta penala in serie? de ce sa nu pleci daca esti inselata? de ce sa raspunzi cu aceeeasi moneda? nu mai este verticalitate in lumea asta? eroare, inca e si va fi mereu! si la o groaza de barbati si la o groaza de femei. |
||
|
cristinarudi Postat pe 22 Iulie 2010 03:19 |
||
|---|---|---|
De la: ocgiogi, la data 2010-07-16 22:12:35De la: , la data 2009-05-05 08:13:39De la: FRACTURATA, la data 2009-02-18 17:29:05BARBATII AU IMENSA VINA DE A NU CERE PROPRIILOR SOTII (PE CARE LE AU "LUAT" DIN DRAGOSTE" !!!!) CEEA CE VOR... si ajung sa ceara DE LA ALTELE... Au inscrisa aceasta "defectiune" in gene... .Noi, femeile, intai LE cerem , lor, sotilor, si daca nu ne sunt satisfacute... cererile, ajungem sa le cerem altora. E i, insa, nu ne cer noua, sotiilor, ci... altor femei ! Incetati cu rationamentele astea cretine? Pe ce lume traiti? Nu vedeti ca peste 50% din femei conform unor studii, nu au facut niciodata o partida se sex oral sotilor lor? In timp ce numarul de barbati care au facut oral sotiilor cu tot respectul e mai mare si asta e in statistici clare. Credeti ca barbatii sunt de vina pentru inhibitii? Pe dracu...sunt de 8-9 ori mai multe lesbience decat homosexuali pe pamant...si asta inseamna ca femeile nu-s capabile sa ceara ceva anume de la sexul opus, nu invers. Si am si eu sumedenie de prietene. majoritatea habar n-au altceva decat un preludiu scurt si pozitia misionarului de ani prea multi. Le mai intreb cateodata cum naibii nu le parasesc barbatii aia? Asa ca nu-s barbatii chiar asa de curvari cum s-ar crede, nu atat de mult...cat vad o groaza de femei toante si care nu evolueaza. Ori in conditiile astea, e mai usor sa ceara de la altul, decat sa comunice cu partenerul.
|
||
|
cristinarudi Postat pe 22 Iulie 2010 03:33 |
||
De la: ocgiogi, la data 2010-07-16 22:12:35De la: , la data 2009-05-05 08:13:39De la: FRACTURATA, la data 2009-02-18 17:29:05BARBATII AU IMENSA VINA DE A NU CERE PROPRIILOR SOTII (PE CARE LE AU "LUAT" DIN DRAGOSTE" !!!!) CEEA CE VOR... si ajung sa ceara DE LA ALTELE... Au inscrisa aceasta "defectiune" in gene... .Noi, femeile, intai LE cerem , lor, sotilor, si daca nu ne sunt satisfacute... cererile, ajungem sa le cerem altora. E i, insa, nu ne cer noua, sotiilor, ci... altor femei ! Incetati cu rationamentele astea cretine? Pe ce lume traiti? Nu vedeti ca peste 50% din femei conform unor studii, nu au facut niciodata o partida se sex oral sotilor lor? In timp ce numarul de barbati care au facut oral sotiilor cu tot respectul e mai mare si asta e in statistici clare. Credeti ca barbatii sunt de vina pentru inhibitii? Pe dracu...sunt de 8-9 ori mai multe lesbience decat homosexuali pe pamant...si asta inseamna ca femeile nu-s capabile sa ceara ceva anume de la sexul opus, nu invers. Si am si eu sumedenie de prietene. majoritatea habar n-au altceva decat un preludiu scurt si pozitia misionarului de ani prea multi. Le mai intreb cateodata cum naibii nu le parasesc barbatii aia? Asa ca nu-s barbatii chiar asa de curvari cum s-ar crede, nu atat de mult...cat vad o groaza de femei toante si care nu evolueaza. Ori in conditiile astea, e mai usor sa ceara de la altul, decat sa comunice cu partenerul.
|
||
|
|
||
|
||
|
||
|
||
oau cristina, da' ai avut ce scrie!!!
|
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 22 Iulie 2010 18:41 |
||
De la: cristinarudi, la data 2010-07-22 03:33:07 good point
|
||
|
miss_darine Postat pe 22 Iulie 2010 18:58 |
||
| eu am inshelat.....pt ca vroiam ceva care sa ma implineasca... | ||
|
kudika327323 Postat pe 27 Octombrie 2010 10:22 |
||
De la: seiyra, la data 2008-07-26 14:48:52Ce atatea scuze sotiei care a inselat?Ca ii lipsea intelegere acasa ca a neglijat`o sotul si aberatii de astea.Daca o neglija trebuia sa bata din picior sa se duca la el sa il traga de manecutza si sa`i zica "mah barbate vezi ca ma neglijezi ,vezi ca ma simt singura, uite vreau asta si asta" dar ea a preferat sa se duca cu altul .Nu are scuze. Ca vrea sa isi refaca casnicia si regreta ca a gresit e discutabil si asta ...regreta acum cand a aflat sotul si a vazut grozavia ce a facut-o ..dar cand era sub amant nu regreta nimic? Nu avea un copil acasa si un sot care o adora? |
||
|
ocs Postat pe 27 Octombrie 2010 20:04 |
||
|
intradevar, unele femei inseala din curioazitate, altele ... ca asa e firea lor dar cred de cele mai multe ori femeile inseala pur si simplu ca sa raspunda cu aceeasi moneda |
||
|
kudika344289 Postat pe 27 Decembrie 2010 00:36 |
||
|
auzi draga .. treaba asta cu comunicarea e un mare sheet dupa 13 ani de casnicie si 3 copii eu comunic cu sotul meu fff bine , intodeauna am incercat noutati in pat ( sau in alte zone ) si chiar ne-a iesit . cu toate astea eu tot ii surprind o tendinta ( pe care cred ca o au toti barbatii in sange ) de a-si pune 'coada pe spinare'.si eu ce sa fac? sa astept ca proasta sa ma trezesc cu vreo boala acasa? |
||
|
kudika344289 Postat pe 27 Decembrie 2010 00:45 |
||
De la: kudika344289, la data 2010-12-27 00:45:21auzi draga .. treaba asta cu comunicarea e un mare sheet ...lasa tendintele...te-a "facut" sau nu?...toti suntem carne si suntem supusi greselii. |
||
|
kudika195501 Postat pe 27 Decembrie 2010 00:51 |
||
De la: kudika344289, la data 2010-12-27 00:45:21auzi draga .. treaba asta cu comunicarea e un mare sheet daca el are tendinta asta .. poate tu nu vezi niste lucruri sau poate le vezi dupa o parere de-a ta. de exemplu. ai discutat cu el tendinta de a-si pune coada pe spinare ? sint curios ce zice el, adica daca are curajul sa vorbeasca deschis de asta. atunci poti spune ca comunicati, te citez, fff bine. |
||
|
Histria Postat pe 27 Decembrie 2010 01:12 |
||
De la: hystria1, la data 2010-12-27 01:12:32De la: kudika344289, la data 2010-12-27 00:45:21auzi draga .. treaba asta cu comunicarea e un mare sheet ...am fost la hystria...am si o "amintire"
|
||
|
kudika195501 Postat pe 27 Decembrie 2010 01:20 |
||
|
Ce naiba or intelege unii / unele prin "comunicam foarte bine"? N-am auzit in viata mea ca un parteer sa-i spuna celuilalt: "dau si eu o fuga la bordelul din colt, iubito, ai ceva marunt?" Oricat de bine ati comunica, de vrea sa mearga sa insele, nu stie nici vantul nici pamantul de dorinta lui. |
||
|
rashela Postat pe 27 Decembrie 2010 01:27 |
||
De la: rashela, la data 2010-12-27 01:27:26Ce naiba or intelege unii / unele prin "comunicam foarte bine"? N-am auzit in viata mea ca un parteer sa-i spuna celuilalt: "dau si eu o fuga la bordelul din colt, iubito, ai ceva marunt?" ...asa e (unde-i bordelul a'la pe bani marunti?) |
||
|
kudika195501 Postat pe 27 Decembrie 2010 01:31 |
||
De la: rashela, la data 2010-12-27 01:27:26Ce naiba or intelege unii / unele prin "comunicam foarte bine"? N-am auzit in viata mea ca un parteer sa-i spuna celuilalt: "dau si eu o fuga la bordelul din colt, iubito, ai ceva marunt?" ba stie vantul, tocmai... detectorul de minciunele zice ca daca-l prinzi de urechiuse si-i pui intrebarea magica baiatul nu se poate sa nu tremure un pic "acul" daca misca ceva sub piatra.. multumita ?
|
||
|
Histria Postat pe 27 Decembrie 2010 02:00 |
||
De la: kudika195501, la data 2010-12-27 01:20:02De la: hystria1, la data 2010-12-27 01:12:32De la: kudika344289, la data 2010-12-27 00:45:21auzi draga .. treaba asta cu comunicarea e un mare sheet nu, nu tu ai fost la Histria, eu sint hystria da.. si eu am luat o amintire de-acolo.. o toarta de lut.. este cel mai vechi oras atestat pe teritoriul Romaniei
|
||
|
Histria Postat pe 27 Decembrie 2010 02:04 |
||
De la: cristinarudi, la data 2010-07-22 03:33:07De la: ocgiogi, la data 2010-07-16 22:12:35De la: , la data 2009-05-05 08:13:39De la: FRACTURATA, la data 2009-02-18 17:29:05BARBATII AU IMENSA VINA DE A NU CERE PROPRIILOR SOTII (PE CARE LE AU "LUAT" DIN DRAGOSTE" !!!!) CEEA CE VOR... si ajung sa ceara DE LA ALTELE... Au inscrisa aceasta "defectiune" in gene... .Noi, femeile, intai LE cerem , lor, sotilor, si daca nu ne sunt satisfacute... cererile, ajungem sa le cerem altora. E i, insa, nu ne cer noua, sotiilor, ci... altor femei ! Cristina, da stiu ca te-ai enervat putin sa treaca eu sint unul din rarii care cand vrea cineva sa-mi faca sex oral ii zic ca n-am nevoie.. decat daca-i place ei deci consideri ca sint lesbience pentru ca nu au curajul sa ceara de la barbati ? o lesbianca de multe ori e o femeie care n-a avut curajul sa se compoarte ca o femeie fata de barbati.. pentru ca femeile sint cel mai usor afectate in dezvoltarea lor sexuala si feminina.
|
||
|
Histria Postat pe 27 Decembrie 2010 02:32 |
||
| alo... domnul cu carnea... in momentul in care iubesti pe cineva ai totul adica o familie inchegata, copii minunati la care altii doar viseaza nu cred ca se mai pune problema de greseli.Daca 'm-a facut'... el zice ca nu ... dar ... e posibil ca intr-un viitor apropiat... cine stie. Ideea e ca eu chiar nu inteleg ce ii lipseste.Avem o viata destul de plina... nu prea ajungem sa ne plictisim.. ba mai si vorbim despre asta si incercam sa inlaturam si rutina care inevitabil apare la niste oameni care sunt impreuna de ceva timp | ||
|
kudika344289 Postat pe 28 Decembrie 2010 07:59 |
||
| curajul? ai auzit de criza varstei de mijloc? asta cica l-a apucat. si mai zice ca ... in vremurile astea i se pare chiar aiurea sa fie impreuna doar cu o singura persoana timp de atatia ani.Iti dai seama... eu cum sa reactionez la asa ceva? | ||
|
kudika344289 Postat pe 28 Decembrie 2010 08:03 |
||
comunicare in cuplu inseamna sa discuti cu despre partenerul despre problemele pe care crezi ca le ai..si sa incerci macar sa ajungi la un numitor comun.. noi facem asta tot timpul dar....undeva s-a creeat o bresa... o simt ... nu inteleg de ce...am fost fideli unul celuilalt atatia ani...si ne apuca nebuniile acum la batranete.... rad si curcile |
||
|
kudika344289 Postat pe 28 Decembrie 2010 08:27 |
||
|
si faza cu sexul oral... care e...ca n-am prins-o.... daca dorinta e fff mare de ce sa refuzi? esti defect? vezi tot la comunicare am ajuns.sexul oral e binevenit atata timp cat il considerati impreuna o 'manevra' extrem de delicata menita sa va sporeasca placerea si sa va creasca increderea in voi |
||
|
kudika344289 Postat pe 28 Decembrie 2010 09:16 |
||
De la: cristinarudi, la data 2010-07-22 03:33:07De la: ocgiogi, la data 2010-07-16 22:12:35De la: , la data 2009-05-05 08:13:39De la: FRACTURATA, la data 2009-02-18 17:29:05BARBATII AU IMENSA VINA DE A NU CERE PROPRIILOR SOTII (PE CARE LE AU "LUAT" DIN DRAGOSTE" !!!!) CEEA CE VOR... si ajung sa ceara DE LA ALTELE... Au inscrisa aceasta "defectiune" in gene... .Noi, femeile, intai LE cerem , lor, sotilor, si daca nu ne sunt satisfacute... cererile, ajungem sa le cerem altora. E i, insa, nu ne cer noua, sotiilor, ci... altor femei !
|
||
|
kudika318477 Postat pe 30 Decembrie 2010 23:45 |
||
De la: kudika344289, la data 2010-12-28 09:16:33si faza cu sexul oral... care e...ca n-am prins-o.... daca dorinta e fff mare de ce sa refuzi? esti defect? vezi tot la comunicare am ajuns.sexul oral e binevenit atata timp cat il considerati impreuna o 'manevra' extrem de delicata menita sa va sporeasca placerea si sa va creasca increderea in voi ... ... increderea ... ... mai ales dupa ce afli ca a mai fost pe la ... citeva ... ... o sa va prostiti de atita ... comunicare ...
|
||
|
marco918 Postat pe 30 Decembrie 2010 23:55 |
||
De la: cristinarudi, la data 2010-07-22 03:33:07De la: ocgiogi, la data 2010-07-16 22:12:35De la: , la data 2009-05-05 08:13:39De la: FRACTURATA, la data 2009-02-18 17:29:05BARBATII AU IMENSA VINA DE A NU CERE PROPRIILOR SOTII (PE CARE LE AU "LUAT" DIN DRAGOSTE" !!!!) CEEA CE VOR... si ajung sa ceara DE LA ALTELE... Au inscrisa aceasta "defectiune" in gene... .Noi, femeile, intai LE cerem , lor, sotilor, si daca nu ne sunt satisfacute... cererile, ajungem sa le cerem altora. E i, insa, nu ne cer noua, sotiilor, ci... altor femei ! ... am observat ''adevarurile'' scrise de tine ... care au o singura buba ... pleaca de la rationamente gresite ... degeaba faci niste femei toante pentru ca nu fac ''sex'' oral sotilor (pina si denumirea de sex o folosesti gresit, ca multa lumea care preai sloganuri din mers si nu prea gindeste ceea ce spune) ... DEGEABA ... tabieturile sexuale NU POT FI IMPUSE ... iar tu tocmai asta faci ... e ca si cum ai impune oricarei femeie sa devina prostituata pentru ca asa vad unele viata in mod ''trendy'' ... sau sa umbli ca lady gaga imbracata in halci de carne ... ce nu observi este ca oricit v-ati stradui, barbatilor tot li se ofera (de catre cei pusi sa imprime ''trendurile'') noi ''orizonturi'' ... miine vi se va cere sa o faceti anal oricind, poimiine sa o faceti cu doi, raspoimiine cu trei ... nu observi ca nu este vorba de a fi sau nu deschisa la ''nou'' ... e vorba de MANIPULARE ... atita timp cit chestiile intime sint la nivelul partenerilor e treaba lor ... cind sint discutate in gura mare, pe orice fel de forumuri sau televiziuni, atunci e vorba de MANIPULARE ... niste limbrici vor sa se asigure ca seteaza niste noi ''limite'' conforme cu stadiul lor de evolutie animalica ... ceva gen - vedeti prostilor, eu sint ''vedeta'' si fac asta, voi nu veti fi vedete pentru ca va e rusine ... asa devin ''normale'' perversiunile, homosexualitatea, lesbianismul, sadismul, swingul ... activitati care nu au nimic de a face cu sentimentele, cu familia, cu normalul ... asa ca inceteaza sa mai dai rezolutii/solutii ... poti face sex oral cit vrei, cui vrei dar asta nu te va asigura ca il vei si pastra pe considerentul asta ... te pauperizezi singura ... pentru ca ''concurentza'' e mare ... si e foarte greu sa te mentii in frunte in felul asta ... chiar si in fata unui singur barbat ...
|
||
|
marco918 Postat pe 31 Decembrie 2010 00:11 |
||
De la: , la data 2008-07-20 18:03:45doua intrebari: Imi place de voi , daca sunteti inselate...barbatii sunt niste curvari, nesimtiti,se gandesc numai la ei...daca o femeie inseala, e neglijata nu mai e iubita, nu i se mai fac complimente, nu mai primeste flori, barbatul nu o mai mangaie , nu o mai rasfata....etc etc etc Deci numai voi sunteti importante intr-o relatie...barbatul e egal cu zero!!! IPOCRITE TOATE CARE L-AU PUS LA ZIS PE CEL CARE E INSELAT AICI !!!5 ANI DE ZILE? SI TOT EL E VINOVAT???? SUNT DEZGUSTAT DE ATITUDINEA VOASTRA CE A CAUTAT PE MESSENGER?ADICA CE? SOTIA ARE SECRETE? INTOTDEAUNA FEMEILE CAUTA SA SCUZE ALTE FEMEI, CA SA PARETI VOI NISTE INGERASI NEINTELESI SI NEGLIJATI,imi e scarba de voi!!! Nota 10 femeilor care au capul pe umeri si au condamnat sotia infidela, niste femei adevarate. |
||
|
vanos16v Postat pe 12 Iulie 2011 19:44 |
||
| nu avea 2 gauri cica vroia ceva noi si pleca dezamagit, de fiecare data ii parea rau, cica... | ||
|
mmmvvv Postat pe 31 August 2011 13:45 |
||
De la: mmmvvv, la data 2011-08-31 13:45:52nu avea 2 gauri cica vroia ceva noi si pleca dezamagit, de fiecare data ii parea rau, cica... pai da...unde`i mai bine ca acasa?!! baiat de treaba, ce sa mai!
|
||
|
Alvin Postat pe 31 August 2011 13:50 |
||
am trait asta.. stiu durerea, frustrarea.. si/ti spun.. nu vei putea rezista mult.. tu vei fi cel chinuit..
|
||
|
missyoutoo Postat pe 9 Septembrie 2011 12:03 |
||
pe ea a intrebat-o cineva?sau credem totul fara sa intrebam si condamnam ?
|
||
|
Pudika416607 Postat pe 9 Septembrie 2011 12:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ajutati-ma va rog | 74 | De la: thegirlnextdoor 7 August 2011 09:39 |
| Cine ma ajuta sa descopar cum este un barbat din zodia pesti?! | 4 | De la: AdrianaR 29 Septembrie 2010 02:15 |
| AM NEVOIE DE AJUTOR | 120 | De la: vitamina_c 29 Noiembrie 2010 14:55 |
|
|
||
| Special pentru ziua indragostitilor ! | 45 | De la: ipahebirowtnod 8 Februarie 2011 09:59 |
| fertilizarea in vitro | 4 | De la: silviu_m74 30 August 2010 23:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.