Mai multe
|
Cred ca in momentul in care ea a vazut ca relatia nu mai merge cum trebuie ar fi trebuit sa comunice mai intai cu el inainte sa se arunce in bratele altuia.De obicei femeile dar si barbatii inseala atunci cand nu mai gasesc sau nu gasesc la partener ceea ce isi doresc,dar partenerul nu are de unde sa stie ce vrei sau ce te nemultumeste daca tu nu-i spui chestia asta.Daca in schimb ii spui si situatia nu se schimba inseamna ca nu-l/o intereseaza si nu te iubeste indeajuns incat sa faca mici eforturi sa te pastreze. |
||
|
Arnaxela Postat pe 7 Aprilie 2013 22:04 |
||
|---|---|---|
| Daca o femeie este facuta sa fie curva nu ai ce face. E curva si gata. Poti sa faci tu si sa oferi luna de ce per.. ea tot ce stie face. Chiar daca o bati, o babardesti bine, discuti, te porti frumos ea tot ce stie face. | ||
|
kind_er Postat pe 8 Aprilie 2013 10:39 |
||
De la: kind_er, la data 2013-04-08 10:39:32Daca o femeie este facuta sa fie curva nu ai ce face. E curva si gata. Poti sa faci tu si sa oferi luna de ce per.. ea tot ce stie face. Chiar daca o bati, o babardesti bine, discuti, te porti frumos ea tot ce stie face. Si reciproca este adevarata!!!Si inca cum!!!!
|
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Aprilie 2013 10:41 |
||
| Da este adevarat. si reciproca este valabila. | ||
|
kind_er Postat pe 8 Aprilie 2013 10:42 |
||
| buna iti inteleg suferinta insa nu toata vina e a ta ,e normal ca toate femeile sa critice pe tine deoarece sunt femei si femeile se apara intre ele insa sunt si eu femeie si eu mam pus in situatia ta si e dureros si greu prin ce treci ,mai ales sa ai si un copil care e nevinovat si nu trebuie ca el sa sufere din cauza casniciei .parerea mea e ca ai tot dreptul sa te uiti si sa ii controlezi faptele sotiei tale e normal intr-o casnicie nu trebuie sa existe secrete ,pe o parte ai si tu vina dar si ea .ea nu a avut suflet si nu te mai iubeste un om care iubeste in calca pe bec cu motivul nu am avut cu cine vorbi fi curajos si ia masurile corespunzatoare nu lasa ca cei te crtica sa dea vina pe tine mergi pe drumul ales de inima ta nu poti sta cu cineva care nu sa ganditit la tine in momentul acela ,nu sa ganditit la sufletul tau .si tu esti om si tu ai inima si tu poti suferi chiar daca esti barbat.curaj si iti doresc ca dumnezeu sa-ti alunge suferinta din inma si sufeltul tau si sa te ajute sa treci cu bine peste acest impas. | ||
|
kudika_14431 Postat pe 15 Aprilie 2013 19:45 |
||
|
super!!! |
||
|
kudika_1040671 Postat pe 3 Iunie 2020 14:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sfat | 34 | De la: diana_md 10 Noiembrie 2008 17:58 |
| Multa suferinta.... | 41 | De la: kudika318477 22 Decembrie 2010 01:01 |
| JOCUL TREI | 144 | De la: kudika_10590 6 Iulie 2012 22:34 |
|
|
||
| Buna | 38 | De la: kudika_nikole 4 Ianuarie 2012 21:12 |
| devastata..am nevoie de sfaturile voastre va rog din suflet | 9 | De la: animallover 6 Iulie 2011 18:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.