Mai multe
| ce te plictiseste draga mea, dragostea sau calculele?.... | ||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 21:27 |
||
|---|---|---|
| calculelele calcululelule eee sti tu acolo chesti aia cu 2 ani sau mai putin.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Septembrie 2008 21:45 |
||
|
astea sunt prostii de genul "cercetatorii americani au descoperit ca..." iubirea adevarata tine, daca nu e atacata cu armele fatale specifice, din care as specifica-o pe cea mai eficienta: indiferenta. si mai spunea cineva pe aici, ca e sustinuta de argumente puternice. parerea mea e ca e exact ca-n reclama aia stupida cu amorasul care trage sageti la intamplare. moon struck se intampla din nefericire, si des. |
||
|
|
||
|
googoodoll Postat pe 30 Septembrie 2008 22:18 |
||
de aceea continui sa cred ca iubirea tine ...de acu ' si pana mai apoi....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Septembrie 2008 22:22 |
||
depinde
|
||
|
googoodoll Postat pe 30 Septembrie 2008 22:24 |
||
| te aprob... | ||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 22:25 |
||
|
hmmm nu stiu daca exista un raspuns corect sau unul gresit. dragostea pt fiecare cred ca ins altceva. dragostea pt mama , tata, bunicu, catelu, purcelu ... cred ca o sa tina pana unul din noi va muri. eu cred ca asta ins dragoste adevarata. restul...nu stiu ce sunt. da , ok, hai! ... sa evoluam impreuna! dar nu te iubesc pt ca evoluam impreuna sau pt ca stiu sa intretin asta. nu stiu cum sa intretin dragostea fata de cei pe care-i iubesc decat ajutand-i cand au nevoie, facandu-le mici surprize, spunandu-le ca-i iubesc ...si tot asa. altfel nu stiu la ce va referiti cand spuneti "sa hranesc/sa intretin... sau sa .. " dragostea. |
||
|
morticia_adams Postat pe 10 Octombrie 2008 22:32 |
||
dragostea tine atat cat iubesti!!!!!!
|
||
|
catch_a_fire Postat pe 25 Octombrie 2008 08:56 |
||
| cand incepem o relatie ete bine sa o traim si gata fara sa ne punem intrebarea ca oare o sa tina si daca da cat o sa tina.trebuie sa gandim ca DA o sa tina si o sa fie bine.asta daca relatia ne face sa stam bine cu adevarat, pt ca parerea mea,daca o relatie are mici probleme de la inceput nu se poate spera, in viitor, la ceva mai bun...din contra.IUBITIVA!!! | ||
|
ana_neaaga87 Postat pe 10 Noiembrie 2008 16:10 |
||
:
|
||
|
ana_neaaga87 Postat pe 10 Noiembrie 2008 16:11 |
||
Eu sunt de parere ca exista iubire care tine o viata,am vazut la parintii mei care sunt de 25 de ani impreuna si acum se saruta,se tin de mana se suna non stop,insa cred si in fenomenu 2 ani.Mai pe scurt cred ca exista cam dupa 2 ani de relatie o perioada critica in care a trecut faza de indragosteala si au aparut certurile,nemultumirile etc.Cine reuseste sa treaca peste perioada asta fara resentimente si isi da seama ca merita eu zik k au sanse sa ramana impreuna insa am vazut multe cupluri care dupa o perioada nasoala de certuri au renuntat la relatie zicand ca nu mai au nervi sau ca nu merita.Am si prieteni care is de 7-8 ani impreuna si is tot indragostiti si inflacarati.Dragostea poate aparea oricand si disparea la fel de usor,important e ca persoanele implicate sa simta k vor un viitor cu partenerul,sa existe intelegere si potrivire a personalitatii,incredere si respect.Eu personal am avut o relatie de 2 ani dupa care am aflat ca ma mintea in legatura cu familia lui si alte lucruri serioase,atunci mi-am dat seama ca oricat de mult il iubeam nu pot trai o viata cu un om capabil de asemenea marsavii.Acum am alta relatie tot de aprox 2 ani si am avut 2 sau 3 certuri in toata perioada deci pot sa spun ca pt el as face orice ca merita pt ca stiu ca pot fi fericita o viatza alaturi de un om educat sincer si responsabil.In concluzie dragostea creste si infloreste daca are o radacina adanca,daca nu se ofileste,si bineinteles trebuie udata permanent
|
||
|
Raya Postat pe 11 Noiembrie 2008 15:00 |
||
De la: dracik, la data 2008-07-23 18:31:45la un barbat dragostea pentru o femeie tine pana apare alta.. cum si la o femeie tine pana apare altul! |
||
|
Alexandra09 Postat pe 14 Noiembrie 2008 08:38 |
||
|
dar ce faci daca va iubiti dar cumva pe parcursul relatiei personalitatea lui devine mai importanta ... daca in timp iti dai seama ca prin discutii( amiabile de altfel) ..genul prin care te cunosti mai bine ..el de fapt "te educa" si te trezesti ca afli marele adevar "ca el nu ar face orice pentru tine" si totusi stii ca el e perfect , ca altcineva mai bun nu exista ( cu bune si rele ) ce faci cand dai totul si totusi el cere in continuare dar regulile pe care el ti le aplica tie ..ptr el nu exista? ce faci? |
||
|
Postat pe 14 Noiembrie 2008 09:01 |
||
hi hi ! Dragostea tine cat vreti voi doi, tu si iubitul respectiv, sa tina! Trebuie sa vreti amandoi sa mentineti acea flacara, arzand, ca nu vine nimeni intre voi sa va puna lemne pe foc, in sensul bun, ca sa va mentineti caldura sufleteasca a unuia fata de celalalt. Desi am numai 20 de ani, am iubit enorm, cu toata fiinta mea, pacat ca eu am fost singura care facea lucrul asta, in relatia respectiva. Acum iubesc din nou, dar am avut grija ca el sa se indragosteasca primul de mine ;)) si am avut grija sa ne cunoastem bine si sa fim buni prieteni mai intai, inainte de a incepe ceva mai ...serios! Ca sa fii sigura pe o relatie de dragoste care sa dureye mai mult si mai intens, trebuie sa fii sigura pe sentimentele tale, sa le ai puse in ordine, sa stii ce vrei si ce simti cu adevarat pt persoana respectiva. Multa dragoste iti doresc! Si multa bafta! Sa ai grija ce decizii iei, in general! Te am pupat!
|
||
|
Erinuca Postat pe 18 Noiembrie 2008 14:44 |
||
|
Ma amuza sa constat ca sunt inca foarte multi oameni care citesc statistici si incearca sa se regaseasca in ele... fiecare e unic in felul sau... nu exista tipare general-valabile! Cat tine dragostea??? Este, oare, chiar atat de important? Pentru mine poate tine o viata, pentru altul tine doar o clipa... Important este sa iubesti frumos atat cat tine si cand nu mai tine, sa te desparti frumos.
|
||
|
Postat pe 19 Noiembrie 2008 09:18 |
||
De la: , la data 2008-11-14 09:01:53dar ce faci daca va iubiti dar cumva pe parcursul relatiei personalitatea lui devine mai importanta ... simplu ....il parasesc...pt ca nu imi plac regulile ...si pt ca nimeni nu are dreptul ....sa ma schimbe ...doar sa ma placa asa cum sunt |
||
|
ninushk Postat pe 23 Noiembrie 2008 15:24 |
||
|
a ....si ca sa raspund la intrebare ......in opinia mea " dragostea" tine atata timp ..cat il pot tolera pe X linga mine .... |
||
|
ninushk Postat pe 23 Noiembrie 2008 15:28 |
||
mi-ar face sincer placere sa intri pe forurile deschise de mine si sa faci cateva comentari
|
||
|
xandra79 Postat pe 2 Decembrie 2008 18:28 |
||
| DRAGOSTEA E CA RACEALA: CU PATUL SE VINDECA. ODATA CE AI MINCAT PRAJITURA... GATA! ALTA! SAU ALTUL... DRAGOSTEA CE DUREAZA O VIATA! DACA NU-L CUNOSTI FOARTE BINE PE RESPECTIVUL SAU RESPECTIVA, DA, DRAGOSTEA POATE DURA O VIATA. DUPA CE AI CUNOSCUT PERSOANA... BINE, LASA. SE DUCE EA IUBIREA SI VINE UN FEL DE OBISNUINTA. UNOR LE PLACE ASTA, ALTORA NU. UN SOI DE TEAMA DE SINGURATATE... DACA ASTA S-O NUMI IUBIRE, NU STIU. DECIDETI VOI! | ||
|
Postat pe 2 Decembrie 2008 18:34 |
||
ma minunez de ce spuneti!! Cred ca nu exista ca doua persoane sa se iubeasca la aceeasi intensitate!!!indiferent !!!!de acelasi sex ( ) sau opus ) .Doar cu exceptia sa fim atat de norocosi incat sa ne gasim si sa avem langa noi cel predestinat noua : "partea si norocul " dat de EL . .deaceea exista si cupluri fericite care nimeni si nimic nu pot sa le desparta !!!vor fi vesnic nedespartiti . CONCLUZIE!!!!dRAGOSTEA DUREAZA O VESNICIE DACA TI-AI GASIT CEL CE TE COMPLETEAZA CU ADEVARAT SAU IN CAZUL IN CARE NU AI PE NIMENI SI CREZI CA NU EXISTA PT TINE CINEVA CARE SA TE IUBEASCA VESNIC .... cel care ne iubeste neincetat si neconditionat este doar DUMNEZEU. crezi ca te rogi destul ,ai sufletul curat si plin de bunatate ,crezi ca cand ii ceri ajutorul te aude??DACA Da.el te-a ales . Rugati-va pt sufletul vostru niciodata nu e prea tarziu !!!!!!! fiti mai buni si va va asculta.NU NUMAI LA NEVOIE SAU LA NECAZ. |
||
|
MagnifiQue_GiRL Postat pe 2 Decembrie 2008 18:58 |
||
|
lexusz sunt de acord cu tine...dar mai fac o adaugire. "cel care ne iubeste neincetat si neconditionat este doar DUMNEZEU. crezi ca te rogi destul ,ai sufletul curat si plin de bunatate ,crezi ca cand ii ceri ajutorul te aude??DACA Da.el te-a ales ." Dumnezeu ne-a creat pe fiecare cu jumatatea sa...si ne-a trimis sa ratacim prin lume sa acumulam experienta pana cand vom fi pregatiti sa ne unim din nou cu sufletul-pereche. Sufletele pereche exista si se vor intalni atunci cand sunt ambii pregatiti sa ofere iubire neconditionata si vor fi satui de "dragostea" din lumea fizica, stiind ca e ceva mai mult de atat si descoperindu-si esenta. dragostea lor este divina si ii apropie de sursa creatiei,Dumnezeu. exista o singura iubire adevarata,iubirea pt sufletul-pereche si asta transcende toate timpurile si spatiile,pt eternitate. celelalte sunt experiente ce ne pregatesc pt iubirea adevarata,neconditionata ..ele par doar iubiri..sunt doar copii dupa autentic. |
||
|
DeeaCatalina Postat pe 2 Decembrie 2008 21:43 |
||
DEEA CATALINA CONFUZIE??MOARTEA NE DUCE LA SUFLETUL PERECHE NU INTELEG?? CITEZ: Sufletele pereche exista si se vor intalni atunci cand sunt ambii pregatiti sa ofere iubire neconditionata si vor fi satui de "dragostea" din lumea fizica, stiind ca e ceva mai mult de atat si descoperindu-si esenta. dragostea lor este divina si ii apropie de sursa creatiei,Dumnezeu. ADICA NU PE PAMANT NE GASIM SUFKETUL PERECHE?? |
||
|
MagnifiQue_GiRL Postat pe 2 Decembrie 2008 22:30 |
||
De la: lexusz, la data 2008-12-02 22:30:18DEEA CATALINA exista dragoste pamanteasca(aici am zis inainte dragoste din lumea fizica) si dragoste divina.dragostea divina se poate simti pe Pamant atunci cand sufletele pereche se intalnesc. |
||
|
DeeaCatalina Postat pe 2 Decembrie 2008 22:41 |
||
| Dragostea tine cat vrei tu sa tina :D Depinde ce faci pt ca relatia ta sa fie una de succes! | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 2 Decembrie 2008 23:28 |
||
| rooooooooong,rooooooooong ,fiecare percepe dragoste,iubirea intr-o relatie din detrimentul vietii sale ceea ce ti-e ti se pare super e posibil ca altuia sa i se pare normal sau pur si simplu indiferent,ceea ce vreau sa zic ca suntem diferiti si fiecare din noi avem destine diferite.dar..........dar.....nu uitati doar dragostea devarata tine o viata de om si si dupa ,e cel m-ai profund sentiment,cel mai regal si multi au sufletele prea rele pentru a iubi cu adevarat....cineva zicea....DACA JUDECI OAMENI,NU AI TIMP SA II IUBESTI....iar eu personal ii dau dreptate. | ||
|
xandra79 Postat pe 5 Decembrie 2008 17:36 |
||
eu una am ajuns la concluzia k dragostea tu singura ti o tii in "viata" si partenerul tau...
|
||
|
alina_luminita Postat pe 16 Decembrie 2008 00:48 |
||
De la: alina_luminita, la data 2008-12-16 00:48:49eu una am ajuns la concluzia k dragostea tu singura ti o tii in "viata" si partenerul tau... nu neaparat...poate fi influentata de mai multi factori!si se poate termina brusc fara nici un preaviz knd ti e lumea mai draga...
|
||
|
angel_in_disguise Postat pe 16 Decembrie 2008 00:50 |
||
De la: angel_in_disguise, la data 2008-12-16 00:50:54De la: alina_luminita, la data 2008-12-16 00:48:49eu una am ajuns la concluzia k dragostea tu singura ti o tii in "viata" si partenerul tau... in cazul meu cam asta e situatia...soo acum depinde si de caz si de luck;)
|
||
|
alina_luminita Postat pe 16 Decembrie 2008 16:22 |
||
si la mine la fel
|
||
|
pucca22 Postat pe 26 Decembrie 2008 14:48 |
||
| Sarbatori fericite! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 29 Decembrie 2008 01:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna | 6 | De la: kudika064577 2 Octombrie 2009 10:01 |
| banii lui.. un defect? | 64 | De la: oportunity 10 Decembrie 2012 18:31 |
| un sfat,orice | 6 | De la: kudika159859 31 Martie 2010 12:28 |
|
|
||
| sunt confuza... | 20 | De la: rashela 24 Noiembrie 2009 08:40 |
| sa-mi ascult inima sau principiile? | 143 | De la: scorpio67 10 Iunie 2010 22:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.