Mai multe
|
Buna.....imi permit sa-ti raspund, deoarece am trecut prin ce treci tu.....dak e cumva leu, fugi cat poti!!!! ideea e ca nu are nici cel mai mic motiv sa nu-si lase iubita, dak intadevar tine la tine. Analizeaza putin, nici macar nu sunt casatoriti!!?? Eu mi-am pierdut un an din viata, cu toate ca stiu ca m-a iubit in felulul lui( atent mereu, foarte dragastos, petrecea excesiv de mult timp in compania mea cu toate ca locuia cu tipa si trebuia sa se insoare, am intrat in spital si a stat o sapt intreaga cu mine...etc.), dar tot eu am fost cea care a pus punct. nu trebuie sa ne multumim cu putin, gandeste-te ca vei putea cunoste pe cineva care sa fie doar al tau.....tipul dupa parerea mea joaca f mult teatru, nu neg ca tine la tine, dar cand iubesti pe cineva te gandesti la binele lui. Pune-l sa aleaga....fara ezitare!!!!!! te vei convinge Succes! |
||
|
21GE Postat pe 30 Martie 2009 17:24 |
||
|---|---|---|
|
Nu as vrea sa pun sare pe rana ,dar cred ca nu va fii niciodata al tau.Ar fi mult de povestit si nu vreau sa plictisesc pe nimeni . As vrea sa iti spun doar ca daca te-ar fi iubit cu nadevarat renunta la cealalta ptr tine . Lui ii place sa aibe doua sau mai multe ,ii place sa traiasca clipa te duce cu zaharelul.Daca acum iti spune ca nu poate sa rupa relatia cu ea ca vrea sa lase loc de "Buna ziua " ,intr-un maine iti va da alt motiv ptr care nu se desparte de ea. Creded-ma ,mereu va gasi alte si alte motive,iar tu nu vei face decat sa pierzi . Daca te iubeste sa aleaga si sa nu te faca pe tine sa suferi sau sa te simti vinovata. Ar fi bine sa nu lungesti aceasta situatie ptr ca vei fi ca intr-un labirint la un moment dat . Curaj !!! |
||
|
ionia Postat pe 30 Martie 2009 21:52 |
||
|
parerea mea e sa-l pui sa aleaga.ori..ori... probabil cu ea ii este ok, de aceea nu renunta la ea, probabil este o relatie confortabila in care s-a "acomodat" si in care se regaseste. gandeste-te ca prietena/iubita lui ar putea afla despre voi..lumea e groaznic de mica..ce faci atunci? doare al naibii de mult sa fii inselat de persoana pe care o iubesti..crede-ma.iar ea, nu are nici o vina.ideea e ca el sa aleaga...nu poti si pe cal si pe jos... |
||
|
|
||
|
MissMe2 Postat pe 22 Aprilie 2009 16:40 |
||
Mai femeie, tu trebuie sa alegi, nu el! Si fa bine si alege ceea ce trebuie, ceea ce este bine pt tine! Si dupa ce alegi ce trebuie, poti sa faci sa afle si prietena lui de voi....asa, pt distractia ta!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 22 Aprilie 2009 19:49 |
||
| lol....ori e mincinos...ori te iubeste si e prost...asta e rezumatul la cz.....vrei sa spui ca te iubeste p tine si sta cu aia?...pai kdn iubesti p cineva nu mai poti fara el...fugi si la capatul lumii pt el....sa fiti seriosi....pune piciorul in prag....ori una ori alta....dk nu te vrea acum.....nicik mai tz sa n u te poata avea....ce esti tu roata de rezerva a cuivA? te cred ca il iubesti dar asta nu e viata...e durerea ta si nici makr el chiar dk te iubeste nu are dreptul sa iti faca atata rau. | ||
|
camy_doll Postat pe 23 Aprilie 2009 10:00 |
||
| si eu ma atasez intr-o rel ff tare si nu imi plac schimbarile...nu poti sa dau verde....nu pot....dar in mom knd apare o pers si o iubesca de nu mai pot...si ma iubesti....pai zic pa fara sa ma uit in urma...chiar dk mi-e mila sau am mustrari de constiinta...sa fim seriosi | ||
|
camy_doll Postat pe 23 Aprilie 2009 10:02 |
||
|
este evident ca l iubesti..sfaturi oricine poate da chiar si din cele mai indraznete. nu l poti obliga sa aleaga cum bine spunea cineva pentru ca din secunda doi te poti considera singura. cred ca meriti ceva mai bun, lasa l pe el cu gandurile lui si promisiunile lui.....tu fa le pe ale tale si continua drumul. In situatia ta nu am fost dar invers da.Eu si sotul meu am fost despartiti din vina ambilor si dupa ceva timp si a facut o tipa (la scurt timp dupa impacare l am intrebat de ce si mi a spus ca sa si satisfaca nevoile si pt ca se simtea singur), in acelasi timp umbla dupa mine sa ne impacam.dar cand nu vrei afli si am aflat pt ca ne intalnisem sa vb si a sunat ea.M am ridcat domneste i am dat o palma spunandu i ca noi doi nu vb decat dupa ce o lasa pe aia, si am plecat. Ce a urmat iti imaginezi? am facut criza de nervi am ajuns la spital am devenit diabetica si mi am agravat astmul. In sfarsit, dupa lungi cautari (vreo patru luni) ne am inatlnit doar dupa ce el a lasat o..... m am tinut tare...si a trecut mult timp de atunci uneori mi se pare ca o viata de om. Sfatul meu de sotie care a fost sa i spunem inselata; dupa conversatiile cu el, mi a spus ca era cu ea datorita singuratatii, ca a prostit o spunandu i ca o iubeste si mi s a confirmat acest lucru pt ca am vazut un sms de la ea in care i spunea ca "pe mine ma iubesti nu pe sotia ta", si ca nici un barbat involucrat intr o relatie serioasa nu i prost sa o lase si sa piarda tot pentru o alta. vreau sa ai mare grija pt ca si cealalta in cazul meu sunt sigura ca a suferit ca un caine si sa nu o patesti te pup si ai grija de tine |
||
|
Lunera Postat pe 24 Aprilie 2009 10:43 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-22 19:49:08Mai femeie, tu trebuie sa alegi, nu el! Si fa bine si alege ceea ce trebuie, ceea ce este bine pt tine! Si dupa ce alegi ce trebuie, poti sa faci sa afle si prietena lui de voi....asa, pt distractia ta! mie mi se pare foarte rautacios ceea ce ai spus.de ce sa afle si prietena lui?ca sa se distreze ea?cu ce scop sa faci rau in mod deliberat?doar for fun?tu ai fost vreodata inselata? daca da, probabil stii cum este,iar daca nu ..nici nu-ti doresc sa afli. (si gandeste-te de 2 ori inainte sa dai astfel de sfaturi) o zi buna tuturor |
||
|
MissMe2 Postat pe 24 Aprilie 2009 16:14 |
||
| dupa raspunsurile voastre pot sa continui cu alte aspecte....!stie toata lumea de noi...inclusiv ea...!intrebarea este de ce accepta...pt ca este tiganca...si nu are de ales...si mai ales ca probabil se gandeste ca vom pleca la facut bani....el in schimb,cu tot sangele lui de roman,gandeste tot ca ei....!!deci....?? | ||
|
Danyelita Postat pe 24 Aprilie 2009 16:21 |
||
sunt in aceiasi situatie tocmai de aceea nu iti pot da un sfat ... dar cam toti au dreptate de ce acceptam daca ne-ar iubi ar renunta la ce are acasa.
|
||
|
kudika361362 Postat pe 1 Februarie 2011 13:54 |
||
De la: ad_83, la data 2008-07-26 21:22:03de ce noi iubim mai mult decat ei si de ce ei nu isi dau seama ca suntem geloase ca ii iubim ???.......oare stie cineva sa raspunda la intrebarile astea???eu nu Nu poti gasi raspuns pentru ca nu este o regula, si barbatii pot iubi mai mult decat o femeie, si barbatii sunt gelosi, si ei au sentimente.... |
||
|
matzu_2005 Postat pe 3 Februarie 2011 05:15 |
||
|
Draga mea, tu trebuie sa stii daca sa continui sau nu si aici sunt 2 aspecte: daca simti ca te iubeste si daca esti fericita asa...dar tine cont de faptul ca el nu cred ca vrea sa o lase si e doar o scuza ca vrea sa lase loc de buna ziua, daca iubitul meu ar veni la mine si mi-ar spune ca el iubeste alta femeie, eu l-as lasa sa plece si as ramane prietena cu el datorita faptului ca a fost sincer cu mine, acum depinde si ce fel de persoana este ea, insa parerea mea este ca are doar o scuza cu asta si ca lui ii este confortabil asa, sa nu crezi ca te judec, am si eu un subiect postat si te-as ruga sa ''frunzaresti'' ceva din el, se numeste ''Iubesc un barbat casatorit'', deci te inteleg perfect ce simti, insa el trebuie sa-ti demonstreze ca te iubeste, nu sa-ti spuna, pentru ca faptele vorbesc, nu vorbele...nu cred ca vei vrea sa ajungi sa devii amanta daca ei deja au planuri de casatorie, e groaznic crede-ma...dar daca pe tine asta te face fericita...mergi mai departe, numai tu stii ce e mai bine pentru tine Mult succes |
||
|
matzu_2005 Postat pe 3 Februarie 2011 05:30 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-02-03 05:15:41De la: ad_83, la data 2008-07-26 21:22:03de ce noi iubim mai mult decat ei si de ce ei nu isi dau seama ca suntem geloase ca ii iubim ???.......oare stie cineva sa raspunda la intrebarile astea???eu nu Avem tendinta sa spunem ca unii iubesc mai mult ca altii pe fondul lipsei de cunoastere a modalitatii in care isi exprima fiecare iubirea. Aceasta e deopotriva valabil si pentru barbati si pentru femei. Asta tine foarte mult si de nivelul de introvertie (sau inhibitie) al fiecarei persoane in parte. E adevarat ca femeile au tendinta sa fie mai geloase ca barbatii dar nu trebuie sa generalizam fiindca gelozia e prezenta la ambele sexe. Gelozia insa nu arata intotdeauna cat de mult te iubeste cineva asta plecand de la premisa ca gelozia este de fapt un ''sentiment chinuitor și obsedant pe care îl provoacã în sufletul cuiva bãnuiala sau certitudinea cã ființa iubitã îi este necredincioasã'' (sursa DEX). Gelozia poate fi si apanajul persoanelor posesive iar in acest caz se poate ajunge la extreme. In oricare din cazuri ar aparea gelozia, ea nu este un indicator exact al nivelului de iubire. |
||
|
R0MW4LD Postat pe 3 Februarie 2011 05:31 |
||
De la: R0MW4LD, la data 2011-02-03 05:31:16De la: matzu_2005, la data 2011-02-03 05:15:41De la: ad_83, la data 2008-07-26 21:22:03de ce noi iubim mai mult decat ei si de ce ei nu isi dau seama ca suntem geloase ca ii iubim ???.......oare stie cineva sa raspunda la intrebarile astea???eu nu Gelozia excesiva eu o numesc ''boala'' |
||
|
matzu_2005 Postat pe 3 Februarie 2011 05:45 |
||
|
||
|
R0MW4LD Postat pe 3 Februarie 2011 05:51 |
||
|
Buna... si eu sunt acum intr-o situatie asemanatoare.....as vrea sa stiu cum s-a terminat povestea ta....caci presupun ca s-a intamplat ceva in tot acest timp de cand ai postat....oare sunt si cazuri cu happy end ? sau doar cazuri care ne farama inimile in miii si mii de bucatele....? E asa de greu sa iubesti pe cineva cu toata fiinta ta si sa stii clar ca el mai are pe cineva....nu stiu cat o sa mai rezist in situatia asta....momentan traiesc cu antidepresivele dupa mine....dar pana cand o sa ma mai chinui asa? ... oare ar trebui sa ii cer sa aleaga intre noi? oare ce e mai greu sa accept....situatia asta sau faptul ca s-ar putea ca eu sa nu fiu aleasa daca i-as cere sa aleaga....? De ce trebuie sa ni se intample astfel de lucruri? oare de ce? |
||
|
kudika362414 Postat pe 3 Februarie 2011 13:27 |
||
Pentru ca voi lasati ca ei sa aleaga in locul vostru! De aia!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 3 Februarie 2011 18:36 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2011-02-03 18:36:18Pentru ca voi lasati ca ei sa aleaga in locul vostru! De aia! Dar cum as putea alege eu?....cand simt ca nu mai am putere nici sa respir....ar trebui sa aleg sa ma rup de aceasta relatie care nu imi face bine....dar nu pot ...e peste puterile mele.... Ma gandesc si la cealalta fata...probabil ca si ei ii este greu....ma simt atat de vinovata si gandul asta nu imi da pace.... |
||
|
kudika362414 Postat pe 3 Februarie 2011 19:08 |
||
Pai, draga mea, daca nu mai ai putre nici sa respiri, afla ca la un moment dat te vei sufoca. Tu, nu el. Cum poti iubi un om care iti face rau?! Asta nu pot sa inteleg, chiar nu pot... Unul ca asta merge o data, hai de doua ori, dar nu-l iei acasa , frate! Firesc este sa iubesti ceea ce te face fericita... nu ceva care te distruge. Ce obligatie ai sa stai intr-o relatie ca asta?! Poti iubi pe oricine altcineva... care sa merite asta, desigur. Iar pana gasesti pe cineva care intr-adevar sa te iubeasca si sa merite iubit, nu scrie nicaieri sa stai pe uscat...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 4 Februarie 2011 16:25 |
||
| dupa trecerea timpului mi-am dat seama cat de "proasta" am fost....doamne ce imebecila am fost....ca l-am iubit....nu merita nimic....dar bine ca m-am tezit..... | ||
|
kudika362414 Postat pe 19 Martie 2011 12:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| poti sa faci pe cineva sa te iubeasca pe tine,daca are deja inima darutita vechii relatii? | 78 | De la: justasweetgirl 4 Februarie 2012 17:29 |
| "Kudika.ro-Feel Sexy" | 33 | De la: kudika029886 3 Iunie 2009 20:16 |
| Noua Lege a pensiilor :celor care mai apuca! | 1 | De la: MIMI1958 10 Februarie 2010 23:15 |
|
|
||
| Femeile maltratate... | 104 | De la: km3lia1981 4 Iulie 2012 15:34 |
| 2 gemeni | 17 | De la: JustMe05 23 Octombrie 2009 10:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.