Mai multe
| am avut o relatie de 4 ani cu un baiat care le avea cu jocurile de noroc.imi spunea ca are treaba cu ai lui,ca trebuie sa duca un var nu stiu unde,etc.,isi inchidea telefonul si mai dadeam de el peste 2-3 zile cand venea la mn sa il ajut ca a intrat in datorii.si eu ca fraiera l-am ajutat de cateva ori pana mi-am dat seama ca merit ceva mai bun si i-am dat papucii.acum sunt cu un baiat care ma apreciaza cu adevarat si fostul ma tot streseaza sa ne impacam.dar pt ce?!nu mai simt nimic pt el ca mi-a facut destule si nici nu se va schimba vreodata.roata s-a intors,acum vede si el ca a gresit,dar e prea tarziu.pt el cel putin :D!am ales sa-mi vad de viata mea si nu regret.am ajuns la concluzia ca daca un barbat iti greseste o data de 2 ori chiar daca promite ca nu mai face nu se tine de cuvant!asa ca nu se merita sa ma chinui eu pt un individ care nu ma maerita! | ||
|
deea_20 Postat pe 30 Noiembrie 2008 22:16 |
||
|---|---|---|
|
"De ce iubesc femeile si fac sacrificii indeobste pentru cei care nu merita aceasta?" Prea sunteti miloase! |
||
|
Postat pe 28 Decembrie 2008 09:41 |
||
| vasuzem un rasp cam deplasat aici.. daca iubesti si dupa iti dai seama ce fel de om... nu mai iubesti.. cum vine asta? odata ce il iubesti automat ii accepti toate defectele nu? adik daca vezi ca nu e pe placul tau iubirea dispare?? cum? cand iubesti oricat de misogin ar fi nu poti uita intr-o fractiune de secunda.chiar daca il lasi.. si chiar daca esti orgolioasa de uitat n-o sa uiti..daca te tot bateai cu pumnul in piept ca il iubeai;) | ||
|
|
||
|
ObuburuzaRoz Postat pe 26 Ianuarie 2009 16:46 |
||
|
vazusem un rasp cam deplasat aici.." daca iubesti si dupa iti dai seama ce fel de om este... nu mai iubesti".. cum vine asta? odata ce il iubesti,automat ii accepti toate defectele nu? adik daca vezi ca nu e pe placul tau iubirea dispare?? cum? cand iubesti oricat de misogin ar fi nu poti uita intr-o fractiune de secunda.chiar daca il lasi.. si chiar daca esti orgolioasa de uitat n-o sa uiti..daca te tot bateai cu pumnul in piept ca il iubeai;) scuzati graba strica uneori:) |
||
|
ObuburuzaRoz Postat pe 26 Ianuarie 2009 16:48 |
||
De la: jullieta, la data 2009-01-26 16:46:20vasuzem un rasp cam deplasat aici.. daca iubesti si dupa iti dai seama ce fel de om... nu mai iubesti.. cum vine asta? Adica daca are bani = merita iubit, daca n-are bani = marsh afara exteriorule ! |
||
|
Postat pe 27 Ianuarie 2009 18:14 |
||
| De proste.Daca ar fi destepte ar stii ce vor de la viata si nu s-ar compromite intr-o reletie care nu le aduce nimic din ceea ce-si doresc. | ||
|
sconcs Postat pe 28 Ianuarie 2009 11:36 |
||
| in general femeile fac sacrificiile acestea din dragoste.ca barbatii respectivi profita de situatie si totul se transforma in prostie ,e cu totul alta poveste. | ||
|
dana_mv Postat pe 28 Ianuarie 2009 12:20 |
||
De la: Roco, la data 2009-01-27 18:14:41De la: jullieta, la data 2009-01-26 16:46:20vasuzem un rasp cam deplasat aici.. daca iubesti si dupa iti dai seama ce fel de om... nu mai iubesti.. cum vine asta?
|
||
|
ObuburuzaRoz Postat pe 31 Ianuarie 2009 01:40 |
||
Imi plac foarte mult persoanele categorice si rationale in astfel de situatii, cele de genu "il parasesc eu prima sa nu apuce sa imi dea papucii porcul", cele care pun in balanta ce obtin si ce "sacrifica" pentru o relatie. Admir asemenea persoane, dar mi se par nostime, dat fiind faptul ca viata are un simt al ironiei atat de dezvoltat incat te trezesti in situatii la care nici cu gandul nu gandeai. Imi aduc aminte de vremurile cand eram si eu asa categoric, iar apoi am dat peste una care m-a facut sa ma dau cu capu de pereti . Eu propun, pentru succesul unei relatii, sa se pastreze un registru in care sa se noteze sacrificiile fiecaruia si va sfatuiesc sa fiti primele care il trimit la plimbare pentru ca intr-adevar asta conteaza foarte mult, iti aduce aprecierea celor din jur si il faci pe el sa moara de ciuda ca nu a fost el primul :)
|
||
|
Iradiatu_ Postat pe 31 Ianuarie 2009 09:53 |
||
Daca zici k ai uita imediat un om pe care-l iubesti si te-ar parasi inseamna k nu stii de e iubirea adevarata, k n-ai intalnit-o niciodata Cand o s-o intalnesti si o sa faci lucruri pe care nu le credeai posibile pana atunci ,mai vorbim
|
||
|
just_iony Postat pe 3 Februarie 2009 20:13 |
||
De la: Marinela1989, la data 2008-07-25 16:25:37E masochism ? Respect scazut fata de sine ? Atitudine gen "nu merit mai mult"? Cum poate accepta cineva locul doi oricat de indragostit ar fi ? Nu mi-ar trebui iubirea unui om lipsit de caracter oricat de aprinsa ar fi .. Esti inteligenta in dragoste daca stii si sa iei nu numai sa dai , daca te comporti cu demnitate si nu te lasi calcata in picioare .Daca fericire nu e nici dragoste nu e .Idei gen "suferinta te inalta" admiratia fata de marii nefericiti din literatura si cinematografie .....Aspira toata lumea spre nefericire ? cred ca depinde de la caz la caz.....subiectul e asa, la general.........fiecare isi doreste altceva de la partener, conform firii lui.a spune ca cineva nu merita, depinde ce consideri tu ca nu merita.fiecare are limitele lui.in orice caz, eu personal daca vad ca nu merge, pun capat pe la inceputuri relatiei.e mai usor asa.si e mai bine pentru ambele parti.exista ceva ce se numeste instinct, simti ca ceva nu e in ordine la pers respectiva.daca ignori vocea interioara, mai tarziu regreti. |
||
|
mkdisk Postat pe 11 Februarie 2009 08:28 |
||
De la: just_iony, la data 2009-02-03 20:13:50Daca zici k ai uita imediat un om pe care-l iubesti si te-ar parasi inseamna k nu stii de e iubirea adevarata, k n-ai intalnit-o niciodata nu inteleg..sa ma paraseasca???/ma paraseste??? Si ca sa raspund.. Femeile iubesc ,ca iubesc ...barbatii iubesc si ei.Intr-o relatie unul iubeste mai mult ,ca de' asa e viata.Sacrificii fac si femeile si barbatii... "mai vorbim" |
||
|
ella_c Postat pe 11 Februarie 2009 08:35 |
||
| sincer, trebuie sa tinem cont de ce ne spune vocea interioara....multe femei isi dau seama ca el nu merita, uneori chiar de la inceput, dar ignora semnalele din diverse motive sau spera ca il vor putea schimba, ca va fi altfel cu ele decat a fost pana atunci........ | ||
|
mkdisk Postat pe 11 Februarie 2009 08:40 |
||
| si mai cred ca si barbatii iubesc pe cine nu merita.......OAMENII, sau anumiti oameni iubesc pe cine nu merita.................. | ||
|
mkdisk Postat pe 11 Februarie 2009 08:42 |
||
De la: mkdisk, la data 2009-02-11 08:40:09sincer, trebuie sa tinem cont de ce ne spune vocea interioara....multe femei isi dau seama ca el nu merita, uneori chiar de la inceput, dar ignora semnalele din diverse motive sau spera ca il vor putea schimba, ca va fi altfel cu ele decat a fost pana atunci........ da,acum sunt mare ..pot sa-mi ascult vocea interioara.Dar acum ceva anisori ,a trebuit sa ascult "ce o sa zica lumea?" ,"nu se cade", "vrei sa moara taica-tau?".Voceam mea interioara saraca zbiera,dar cica era prea tarziu. Pana cand vocea lui i-a spus sa o taie...El a ascultat-o..
|
||
|
ella_c Postat pe 11 Februarie 2009 08:46 |
||
De la: ella_c, la data 2009-02-11 08:46:01da,acum sunt mare ..pot sa-mi ascult vocea interioara. Mai bine mai tarziu decat niciodata? neah tot mai bine era mai devreme
|
||
|
metal Postat pe 11 Februarie 2009 08:49 |
||
De la: metal, la data 2009-02-11 08:49:53De la: ella_c, la data 2009-02-11 08:46:01da,acum sunt mare ..pot sa-mi ascult vocea interioara. da..ce sa zic..ataca !nu ai de unde sa stii situatia fiecaruia ,nu mai da cu biciul! apoi iar ne retragem ambasadele,de data asta din cauza ta!
|
||
|
ella_c Postat pe 11 Februarie 2009 09:20 |
||
De la: ella_c, la data 2009-02-11 09:20:21 Cine ataca? iar ai vedenii? ma sperii in ultima vreme, nu dormi suficient? Daca ar da toti barbatii cu "biciul" asta al meu ar fi toate femeile fericite
|
||
|
metal Postat pe 11 Februarie 2009 09:25 |
||
Cine ataca? iar ai vedenii? ma sperii in ultima vreme, nu dormi suficient? Daca ar da toti barbatii cu "biciul" asta al meu ar fi toate femeile fericite [/quote]sa inteleg ca sunt o fericita?ca am parte de "biciul" tau? Cred ca undeva este o incompatibilitate intre noi ...vorbim drept si ne intelegem dupa colt... Nu le am cu somnul de fel,poate ar fi cazul sa dorm mai mult
|
||
|
ella_c Postat pe 11 Februarie 2009 09:29 |
||
De la: ella_c, la data 2009-02-11 09:29:33sa inteleg ca sunt o fericita?ca am parte de "biciul" tau? Iti dai seama si tu Ai vazut tu barbat si femeie sa se inteleaga perfect? 100%? sa ma anunti Un somn bun face minuni sa stii
|
||
|
metal Postat pe 11 Februarie 2009 09:40 |
||
De la: Marinela1989, la data 2008-07-25 16:55:46Nu ! Am ras la asa o ipoteza caci pe mine nu m-a parasit nimeni niciodata (nu inca !)si dac-ar face-o vreunul l-as uita intr-o secunda caci is orgolioasa din fire . Eu parasesc usor . N-are rost sa ma stresez(mai ales ca-s tanara) cu defectele altora ca nu-s mama lor sa-i schimb si is o perfectionista : mai bine nimic decat o relatie proasta .In opinia mea mai bine rupi zicand "next" ca-i plina lumea de barbati decat sa-ti bati capul cu unul incompatibil . Am inceput acest subiect socata de rubricile cu amantele . Dar ....toata lumea are ceea ce merita . Principiul meu : iubeste-te pe tine insuti si te vor iubi si ceilalti . Atitudinea celor din jur e oglinda atitudinii noastre fata de propria persoana..................................da ami place stilul tau de viata si gandire...numai ca se mai antampla sa fii trantit la pamant......acum depinde cu cata usurinta te ridici ...moralul sus si ...viata merge mai departe trebuie an primul rand sa te iubesti tu ...pe tine sati apreciezi viata ..caci oricum trece repede si te trezesti ca a trecut pe langa tine si tu nu ai participat prea mult.............deci fruntea sus....si mai departe.....................
|
||
|
erikahd2008 Postat pe 19 Februarie 2009 10:30 |
||
De la: jullieta, la data 2009-01-26 16:46:20vasuzem un rasp cam deplasat aici.. daca iubesti si dupa iti dai seama ce fel de om... nu mai iubesti.. cum vine asta? odata ce il iubesti automat ii accepti toate defectele nu? adik daca vezi ca nu e pe placul tau iubirea dispare?? cum? cand iubesti oricat de misogin ar fi nu poti uita intr-o fractiune de secunda.chiar daca il lasi.. si chiar daca esti orgolioasa de uitat n-o sa uiti..daca te tot bateai cu pumnul in piept ca il iubeai;)..................................draga mea nu crezi ca noi femeile ne umilim oricum prea mult si de cele mai multe ori nu merita ca nuti apreciaza nimeni sacrificiul si mai zice si ....uite alta proasta......si rade de sentimentalismul nostru ...de ce sa dai satisfactie la un nenorocit sa se bucure de suferinta ta?>>mai bine stai an tacere >>>ati lingi ranile >>fara sa te stie nimeni si mergi mai departe |
||
|
erikahd2008 Postat pe 19 Februarie 2009 10:38 |
||
|
pt ca noi femeile iubim fara sa intrebam, de ce??? noi doar iubim cu tot sufletul, ne daruim unui barbat... ii facem mereu pe plac, renuntam la micile noastre placeri... pt un barbat, unul care chiar nu merita, care pt el "dragostea" se gaseste doar in pat... care nu are sentimente, care se asteapta sa i se ofere fara sa dea nimic in schimb, care nu stie sa aduca un buchet de fori nici macar daca este ziua ta, scuze, un buchet este prea mult, hai sa zicem o floare. faza nasoala e ca fara ei viata noastra nu ar mai avea sens
|
||
|
pirras_elena Postat pe 19 Februarie 2009 22:03 |
||
|
faza nasoala e ca fara ei viata noastra nu ar mai avea sens iau doar ultima afirmatie din ce ai postat.Eu cred ca nu ati avut sansa sa cunoasteti barbati deosebiti.Cand nu stii cum e , ai tendinta sa generalizezi. Si eu am suferit ,am cunoscut lichele dar nu i-am bagat intr-o oala pe toti. Si noi suntem rele ,unele rele cu d r aci.Am scris si mai sus si ei sufera ,si ei fac sacrificii.. ptiuuu ,zici ca sunt barbat!
|
||
|
ella_c Postat pe 19 Februarie 2009 22:13 |
||
|
draga mea, sa nu crezii ca viata este roz si flori, sa stii ca poti sa uiti o pers care te-a mintit, sau care ti-a facut rau in vre-un fel. iti zic ceva, poate sa fie si sotul tau, daca il gasesti la birou peste secretara, nu imi zice mie ca o sa-l iubesti pana la adanci batraneti, si ca il ierti si o iei dela capat, aberatii de genul asta. trezeste-te, nu mai trai in basme, s-au dus povestile cu printi frumosi, cu alba ca zapada, cu fat frumos din lacrima... etc. incearca sa vezi realitatea si sa nu mai fii atat de visatoare, poata ca sotul, prietenul, te treadeaza si nu faci nimic pe minut, dar faza e ca se rupe ceva in tine. in interiorul tau, si nu o sa-l vazi cu aceasi ochi.. si este normal, pt ca imaginea ta perfecta despre el se topeste... mi se pere normal sa incetezi sa mai iubesti o persoana daca ti-a facut un rau sau daca descoperi ca nu este ceea ce cauti. si este usor ca dargstea sa se transforme in ura. |
||
|
pirras_elena Postat pe 19 Februarie 2009 22:30 |
||
De la: pirras_elena, la data 2009-02-19 22:30:21draga mea, sa nu crezii ca viata este roz si flori, sa stii ca poti sa uiti o pers care te-a mintit, sau care ti-a facut rau in vre-un fel. visatoare?ma faci sa rad..am avut un barbat care a plecat in alta tara si nu s-a mai intors!S-a insurat pur si simplu acolo! Am ramas cu un copil pe "batatura" lui maica-sa!Fara serviciu ,fara nici un fel de ajutor! Nu sunt vistoare si nici aeriana! Asa ca nu m-am referit la cazul in care l-as "prinde" cu secretara si as accepta asa ceva!L-as lasa pur si simplu..Cum sa nu fac nimic? M-am referit ca dupa ce traiesti o experienta urata nu trebuie sa generalizezi si sa spui ca sunt toti la fel!Si ca numai femeile sufera...Hai sa fim seriosi,oameni suntem toti! Si stii ceva?Viata e frumoasa,e chiar roz!Depinde din ce unghi te uiti la ea! |
||
|
ella_c Postat pe 19 Februarie 2009 22:41 |
||
De la: ella_c, la data 2009-02-19 22:41:07dupa ce traiesti o experienta urata nu trebuie sa generalizezi si sa spui ca sunt toti la fel!Si ca numai femeile sufera...Hai sa fim seriosi,oameni suntem toti! Sunt de acord cu tine
|
||
|
metal Postat pe 19 Februarie 2009 22:49 |
||
De la: metal, la data 2009-02-19 22:49:32De la: ella_c, la data 2009-02-19 22:41:07dupa ce traiesti o experienta urata nu trebuie sa generalizezi si sa spui ca sunt toti la fel!Si ca numai femeile sufera...Hai sa fim seriosi,oameni suntem toti! multumesc Aveam nevoie de o vorba buna... |
||
|
ella_c Postat pe 19 Februarie 2009 22:52 |
||
De la: ella_c, la data 2009-02-19 22:52:53De la: metal, la data 2009-02-19 22:49:32De la: ella_c, la data 2009-02-19 22:41:07dupa ce traiesti o experienta urata nu trebuie sa generalizezi si sa spui ca sunt toti la fel!Si ca numai femeile sufera...Hai sa fim seriosi,oameni suntem toti! Stai Ella, ca te sustin si eu Multi au tentinda sa generalizeze niste situatii particulare... Se pierd in amanunte si nu mai vad intregul... Ai dreptate: VIATA E FRUMOASA!!!! Traiti viata! Nu va mai consumati cu analize! |
||
|
fataverde Postat pe 19 Februarie 2009 23:44 |
||
|
||
|
ella_c Postat pe 20 Februarie 2009 04:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Oare diferenta de varsta e o problema ? | 235 | De la: alinabubi 16 Octombrie 2010 23:48 |
| VE-ATI ZICE DE SUBIECTUL "BANC" ( BANCURI0 UNDE FIECARE-SI POATE ADUCE PROPRIA CONTRIBUTIE: | 4 | De la: dark_maria87 23 Septembrie 2009 13:12 |
| ...rareori ne gandim la ceea ce avem,dar intotdeauna la ceea ce am pierdut..... | 22 | De la: nirvana_cukramel 17 Ianuarie 2009 00:27 |
|
|
||
| nu stiu ce sa fac | 14 | De la: anastasia_m 8 Iulie 2010 22:53 |
| Cum supravietuiesti relatiei cu un alcoolic? | 18 | De la: coffeeta 26 Martie 2009 19:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.