Mai multe
|
Scuza-ma Kathara, dar nu pricep cum poti sa-ti dai tu cu parerea in halul asta pe teme de religie si apoi sa spui ca esti atee?! Daca esti atee, de ce-ti pasa asa mult? Nu faci decat sa-mi confirmi ca am avut dreptate si de data asta o s-o spun pe forum: esti incuiata la minte. Si chiar nu-mi pasa ce-mi vei rapsunde sau cat de desteapta te va face asta sa te simti. |
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 06:43 |
||
|---|---|---|
De la: Kathara, la data 2008-09-01 00:50:20De la: muslim, la data 2008-08-31 21:06:14Mãi! Ce mai rãsar pe aici topicuri ce au în prim-plan fetele musulmane! Stârnim foarte multe controverse..ªi a fost o surprizã - neplãcutã, ce e drept, sã mã regãsesc la început de topic drept aia care zice ca a trecut la islam ºi umblã îmbroboditã prin Braºov...nu e deloc politicos sã vorbeºti despre cineva în lipsa sa..puteai sã îmi trimiþi ºi mie un mesaj, sã mã anunþi, zãu aºa! dar e ok, nu m-am supãrat, în caz cã te-ar preocupa asta - nu cred, dar oricum... Ba nu, toate fetele care s-au convertit au fost numite gaste proaste si ca au facut-o de dragul banilor lui Ahmed. Fara nici un fel de precizari. Toate! Cand au raspuns unele fete ca au facut-o din dragoste sau ca au trecut la islamism mai intai si apoi si-au cunoscut sotul, au fost luate in deradere. De-aia nu-mi placi deloc si sunt sigura ca de-aia ai si primit mesajele alea; pentru ca tu esti cea mai mare instigatoare de pe topicul asta! gat m-am enervat si nu mai pun dop la gura zic tot ce am de zis.
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 06:48 |
||
De la: cartheo, la data 2008-08-31 13:12:47De la: andreea_new, la data 2008-08-29 08:26:24 Cartheo, Daca erai mai atenta asta era si ideea mea. In acest moment nu putem vorbi de o identitate nationala, cultura, traditii etc, dispar mai toate si intr-adevar suntem intr-un proces de omogenizare (efectul globalizarii, evident). De ce respinge Elvetia integrarea in EU? Pai nu este atat de complicat si legat de o identitate nationala pe cat crezi tu, sincer iti spun. Au un singur considerent: nu vor taxele EU si cam asta e. Iti spun pentru ca am stat in Geneva si nu e vorba ca isi pierd identitatea sau nimic de genul. Si este si evident de ce nu se pune problema aceasta: pentru ca, daca un popor este foarte puternic din toate punctele de vedere, nu isi pierde identitatea pentru ca se integreaza intr-o uniune sau hai sa minimalizam, ca 20 de femei isi schimba religia ;) Asta era si problema mea, si tu nu faci decat sa imi confirmi de fapt prin ideile tale: identitatea nationala despre care se vorbeste pe aici (si da, nu ma trimite sa ma documentez pentru ca sincer, caut peste tot publicatii, articole, carti despre ROMANIA DIN ZIUA DE ASTAZI, si nu imi ies calculele..:)) ei bine, identitatea asta nationala nu mai exista. Vorbim despre istorie si ce a semnificat pentru noi (desi daca o luam de la capat, am cam fost sub ocupatie, de la romani pana la nemti, rusi si asa mai departe..), literatura, arta etc. Pai cum se face ca sunt toate in trecut?? In acest moment, imaginea Romaniei este foarte, foarte stricata si sincer, eu fiind extrem de realista de felul meu, recunosc ca nu exista o asa zisa identitate national. Nu cred ca putem sa ne bazam 1000 de ani de acum incolo pe existenta lui Eminescu, Brancusi, Grigorescu etc. Ok, ne reprezentau si sunt eterni dar totusi in acest moment, nu ei ne reprezinta. Ne reprezentam singuri si nu o facem bine. De ce am vorbit despre Bruxelles: pentru ca ofera o imagine foarte buna asupra felului in care suntem vazuti in momentul acesta si de fapt, ce reprezinta identitate nationala pentru noi in prezent: -coruptie -hotie de la cel mai mic pana la cel mai mare -drumuri proaste -orase incurcate, construite fara nici o noima -nu se respecta nici o regula, de la urbanistica pana la arhitectura sau orice reprezinta imaginea orasului respectiv -cersetori, prostitutie, criminali Si as putea sa continui lista. Eu la asta ma refer. Iubesc Sibiul, dar ma simt in alta tara cand sunt acolo si faptul ca pe strada se vorbeste o alta limba -maghiara sau germana- ma incanta mai mult decat sa ma deranjeze. Au un primar german care a stiut sa pastreze identitatea orasului aceluia mai bine decat orice alt roman 100%. Asa ca, doamnele mele, eu ma bucur ca pentru voi Romania e reprezentata de Brancusi, Grigorescu, o doina sau altceva de genul acesta. Pentru mine -si pentru restul lumii de altfel- Romania nu mai reprezinta nimic. Si nu o sa apuc sa judec pe nimeni pentru, daca oamenii mai cred in tara asta foarte bine, eu nu am de gand sa intretin o imagine falsa a Romaniei in fata nimanui pentru ca nu am obiceiul sa mint :). Stiu ca am avut valori, unele se mentin dar ideea este ca punctele negative sunt mult mai evidente si infinit mai multe comparativ cu cele pozitive. Si mi-ar face placere sa ma contraziceti si sa ma insel ca pana la urma nu am nimic de castigat din asta, dar, din pacate, e destul de reala imaginea asta a Romaniei si se va mentine asa. Oricum Kathara, Nu mi-ai raspuns la intrebarea mea legata de identitatea nationala. Asa se traduce pentru tine -o doina si o pictura? Si din nou Cartheo -multumesc pentru trimiterea la documentare, dar nu-mi plac minciunile si opinia mea e documentata in final. Asta e prezentul, il accepti sau poti sa traiesti cu impresia ca Brancusi ne ridica in acest moment valoarea, cum a facut-o atata timp, dar cred ca nimeni nu mai reuseste in momentul asta. O zi de luni buna tuturor :) |
||
|
|
||
|
andreea_new Postat pe 1 Septembrie 2008 09:14 |
||
|
Si revenind la topicul nostru: De acord cu crista-galli eu nu inteleg de ce se pune problema pe aici ca romancele care au trecut la religia musulmana se agita si ne critica pe noi restul cand de fapt e cu totul invers. Se pare ca noi avem problema cu ele si cu restul lumii de altfel. Ah da si Kathara, parerea mea, cand gasesti atatea defecte in oamenii din jurul tau, ei bine asta ascunde numai faptul ca ai gasit foarte multe defecte in tine, se pare ca ai probleme (desteapta esti, nu zic nu) dar draga mea, incearca sa iti canalizezi ura asta pe altceva (eventual fa un sport ceva, ajuta ;). Si psihologii sunt foarte ok, daca gasesti unul bun, desi in cele mai multe cazuri un prieten apropiat face toata treaba. :) Cam atat momentan. Ia sa vedem ce ne mai certam, ce ne mai lovim pe aici pentru ca ne consideram cei mai deschisi si cei mai cinstititi (cel putin asa sustine fiecare in parte pe site-ul asta), nu avem absolut nimic cu nimeni, dar domne nu suportam homosexualii, sau hai romancele care s-au convertit la religia musulmana, sau hai nu suportam bisexualismul...dar noi chiar suntem oameni buni si nu avem nimic cu nimeni. Cata IPOCRIZIE!!!
|
||
|
andreea_new Postat pe 1 Septembrie 2008 09:22 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-09-01 06:43:06Scuza-ma Kathara, dar nu pricep cum poti sa-ti dai tu cu parerea in halul asta pe teme de religie si apoi sa spui ca esti atee?! Daca esti atee, de ce-ti pasa asa mult? Nu faci decat sa-mi confirmi ca am avut dreptate si de data asta o s-o spun pe forum: esti incuiata la minte. Ma tem ca musulmanii aveau dreptate in privinta unor femei, sunt complet lispite de ratiune (ca si unii barbati de altfel). Nimeni nu se naste ateu atunci cand traieste intr-o socitate ca Romania. Ateu devii dupa ce ai citit niste carti, ai vorbit cu nistre proti, ai pus niste intrebari depsre religie si ai gasit raspunsurile nemultumitoare. In consecinta, un ateu poate sti mai mult despre religie decat un credincios pentru ca - daca vrei sa combati o religie sau un sistem de credinte - trebuie mai intai sa il cunosti. Sunt atee, dar poate ar trebui sa te informeze cineva ca intreaga cultura romana a unor secole bune este exclusiv religioasa. Deci percep ortodoxia nu ca un sistem exclusiv religios ci ca un fenomen cultural intim ideii de roman (care idee am inteles ca ve depaseste, nevermind!). Si, in sfarsit, tocmai ca ateu, deci neimplicat emotional in trairi religioase, pot judeca la rece care dintre religii e cea mai corecta si cel mai putin ipocrita. Nu spune nimeni ca nu exista probleme si in crestinism - dar daca il compari cu islamismul, biserica noastra devine Sanul lui Avraam. |
||
|
Kathara Postat pe 1 Septembrie 2008 10:43 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-09-01 06:48:40 Pentru ca toate fetele cre s-au convertit au facut-o din toate motivele, mai putin cel corect. Una e sa ai o puternica latura spirituala si sa iti cauti o religie care sa corespunda nevoilor tale spirituale, si cu totul alta sa simti chemari islamice cum apare unul cu bani. Nu exista convertire meritorie din dragoste si/sau pentru bani - in acest caz avem de-a face cu niste gascute lipsite de personalitate. Nu vad unde e vreo contradictie in ceea ce spun eu. |
||
|
Kathara Postat pe 1 Septembrie 2008 11:07 |
||
De la: andreea_new, la data 2008-09-01 09:22:46Si revenind la topicul nostru: Daca ai fi citit mai cu atente threadurile deschise pe subiect poate ca ai fi avut o alta parere. Eu una nu am absout nimic impotriva bisexualilor and co. si in general sunt o femeie deschisa la minte. Ipocrizia, pe de alta parte, nu o suport, si supusenia femeii, si plecarea capului pentru un pumn de bani. De unde rezulta si "inversunarea" (mult spus) iportiva fenomenului. Draga mea, nu pot decat sa fiu incantata ca am fost subiectul psihanalizei tale de buzunar; sunt sigura ca si Freud statea cu Cosmopolitan pe masa de lucru. A vedea defectele celorlalti nu functioneaza pe principiul reflectorizant, dovada ca eu sunt foarte sensibila la prostia din jurul meu. |
||
|
Kathara Postat pe 1 Septembrie 2008 11:13 |
||
|
Buna dimineata tuturor! Ma bag si eu in seama,desi,nu ar trebui.Cu riscul de a starni controverse...De cateva zile uramresc postarile pe acest site ale unor membre(i). Mare imi este uimirea sa vad ca se deschid numeroase subiecte ,toate la adresa religiei musulmane. Eu am o singura intrebare, va rog sa nu mi-o luati in nume de rau: De unde atata ura si dispret pentru aceasta religie?Mai ales fata de fete noastre care se convertesc.Traim in 2008,exista libertate de opinie ,da,,,dar de ce ne improscam cu noroi una in cealalta,incercand sa aratam ca noi,majoritatea,crestinii,suntem cei mai..cei mai...iar restul..nu?Fiecare este liber sa faca ce vrea,atata timp cat ii respecta pe ceilalti. Poate o sa spuneti,ia uite a venit si asta sa ia partea musulmancelor. Sunt ortodoxa,din tata in fiu.Respect Biblia,merg la biserica si tin post.Dar imi este rusine de ceea ce vad.Rusine.Sa vrei sa faci o slujba si sa dai bani ca preotul sa o faca..si daca nu dai destul sa se uite la tine...Sau sa mergi la un botez,sa platesti preotul pentru a-ti boteaza copilul,scoti banii si iti spun,nu este de ajuns....Ca sa nu mai enumar,,minunatele stiri de la ora 17,,,,unde subiectul zilei este viol,crima,jaf,,,,ai caror personaje sunt crestini...Si da, cunosc oameni musulmani cu frica de D-zeu,atunci cand e nevoie te ajuta,fara sa spuna,pai stii,,,acum nu pot,,,mii se scuze.Si da,cunosc familii fericite,nu casatorii facute pe interes,ori el sa obtina viza de Romania,ori ea banii unui araboi.Familii in care bunul simt,respectul si dragostea sunt pe primul loc. Haideti sa ne vedem fiecare de ale noastre,D-zeu este unul si acelasi pentru toti...si doar el stie ce este mai bine pentru noi. Ramadan Kareem ! |
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 11:25 |
||
|
Kathara, Partea buna este ca pe noi ne depaseste ideea de roman, dar existi tu sa intelegi tot!! Eu m-am linistit ca sunt depasita de unele lucruri. Apoi Freud draga mea avea cocaina pe masa, nu Cosmo, nah acum daca revista nu se publica pe vremurile alea, poate scapa omul de o obsesie :) Nu inteleg cum te consideri o persoana deschisa la minte dar judeci, generalizezi si le pui o stampila persoanelor care nu gandesc ca tine. Pur si simplu creierul meu intoxicat de Cosmo (Economistul nu mi-a mai venit de 2 luni, trebuie sa citesc si eu ceva nu?) nu intelege, cum de altfel tot incerc sa inteleg ce inseamna pentru tine identitate nationala (nu mi-ai dat inca o definitie coerenta sincera sa fiu). Oricum ideea este ca la un moment dat, cand 10 persoane iti spun acelasi lucru e posibil sa nu ai dreptate. Dar cum tu esti o persoana puternica si deschisa la minte o sa te tii de ideea respectiva, ceea ce este bine la urma urmei. E mai usor sa jignesti tot ce te contrazice decat sa ii convingi de credibilitatea ideilor tale ;) Deci da draga mea, sunt de acord. E mai usor sa spui ca toti din jurul tau sunt batuti in cap si nu te inteleg, ca oricum ai dreptate. Cam asta ar fi. Deja nu mai sunt productive discutiile aici, argumentele tale sunt jigniri mai mult si sincer nu mi-ai raspuns inca la intrebarea esentiala pentru topicul asta: care identitate nationala si in ce masura este distrusa ea de faptul ca 1-2% femei romance isi schimba religia? Vorbind logic si la obiect ca vad ca iti place sa deviezi si iei fiecare articol la rand si cauti sa explici fiecareia in parte ca e dusa cu pluta
|
||
|
andreea_new Postat pe 1 Septembrie 2008 11:31 |
||
|
Si inca ceva: -eu cred ca toate femeile musulmane din Romania ar trebui sa treaca pe la Kathara sa se justifice, sa ii demonstreze ca a fost alegerea lor, ca sunt destul de inteligente incat sa isi decida singure soarta si nu isi pun un batic in cap numai de dragul de a cuceri un barbat. Ca nu stiu cum sa va explic, dar daca ii demonstrati aceste aspecte, se pare ca nu mai are probleme ca identitatea noastra se duce pe apa sambetei. Asa ca daca eu aleg maine sa trec la budism trebuie sa dau un GMAT sau eu stiu, ceva sa dovedeasca faptul ca imi merge mintea si nu m-a imbrobodit un barbat. La urma urmei nici o femeie nu e in stare sa isi decida propria soarta. Nu-i asa Kathara? Da, stiu o sa spui ca scot din context cuvintele tale, dar sunt foarte in context! |
||
|
andreea_new Postat pe 1 Septembrie 2008 11:36 |
||
|
Wow ce mult s-a scris pe aici. Dar discutia din pacate s-a indepartat mult de contextul initial. Era vorba de femeile care se convertesc aici in tara si de motivele pentru care o fac...cel putin in titlu. Acum sa ne apucam sa criticam cum se comporta musulmanii in alte tari, inclusiv in ale lor si sa desfiintam o religie intreaga ca nu e pe gustul nostru mi se pare destul de gresit. Recunosc ca eu sunt cea care v-a facut gaste proaste. Dar nu am zis niciodata ca TOATE intra in categoria asta. Am vorbit de o majoritate si am pus o intrebare foarte simpla. Cate din voi s-au convertit singure fiind, doar asa din convingere? Am citit, am numarat si am doar UN raspuns mare si lat pozitiv. Restul doar aberati aiurea ca avem ceva cu voi, ca unde sunt drepturile omului, ca de ce va judecam etc. In concluzie, doar una dintre femeile vizate in titlu a zis ca ea intradevar a ales religia musulmana pentru ca este mai apropiata spiritual de allah decat de dumnezeu si nu pentru ca urma sa se marite. Daca tot sunteti atat de virtuoase cum spuneti si n-ati facut-o pentru o viata imbelsugata fara munca, pentru kilogramele de aur de pe voi sau pentru iubirea vreunui arab care nu v-ar fi acceptat altfel, de ce nu ne expuneti motivele voastre spirituale? Eu nu am nimic cu femeile musulmane. Din partea mea puteti sa credeti si in alba ca zapada si zana cea buna daca vreti. Eu am ceva cu femeile care se vand si dupa aceea tin lectii de morala si culmea si de religie. Ca esti de vanzare mai scump sau mai ieftin, pentru unul singur sau pentru 100 chiar nu mai conteaza. Ba daca ma gandesc mai bine fetele de consum sunt mai de apreciat. Macar nu pretind mare respect si recunosc ca nu vor sau ca nu sunt in stare sa faca altceva in viata, pentru ca talentul lor e sa fie entertainment pentru barbati. Si daca tot fac asta la nivel profesionist, o fac contra cost. Voi nuuu, sanchi...ati gasit un dumnezeu mai bun si barbati mai dedicati decat crestinii. Una n-ati recunoaste ca v-ati imbrobodit pt ca Vasile saracu n-avea mercedes si bani de bijuterii. Ba pe deasupra va mai si trimitea la munca ca nu-i ajungeau banii de facturi. N-ati recunoaste ca va imbracati de sarbatoare si mergeati la mall ca la muzeu iar Mcdonalds era considerat fita suprema. Ia sa fi fost Vasile parlamentar sau afacerist sa vezi ce nu va mai trebuiau saci in cap, coran si allah. Dar pentru Vasilicii cu bani tre sa arati cam bine, sa fii prospatura si sa aiba si ce discuta cu tine, ca doar n-au facut bani de prosti ce sunt si in plus speranta ca te iau de nevasta nici nu exista. Singura diferenta intre voi si fetitele care sunt intretinute de un mos, sau doi, sau trei e ca pe voi se vede compromisul oriunde v-ati duce. Nici macar nu mi se pare incorect daca stau sa ma gandesc. E un job ca oricare altul care solicita uniforma: nevasta de arab. Singura diferenta e ca ospatarul, soferul, mecanicul se culca cu cine ii place, se duce acasa seara si-si vede de hobby-urile lui, ia salariu fix si la batranete ia o pensie. La voi salariul e nelimitat, dar si serviciile la fel. Asa ca mai scutiti-ma de morala religioasa ca inafara de cateva mici exceptii n-are nici o legatura aici. |
||
|
irinaandreia Postat pe 1 Septembrie 2008 12:39 |
||
De la: Kathara, la data 2008-09-01 11:07:18De la: crista_galli, la data 2008-09-01 06:48:40 acestea fiind zise sfinta catanga se demache,se spala pe dinti si se duse sa se culce linistita ca a mai pus un punct pe i in ceea ce priveste motivele pentru care se convertesc unii la islam bineinteles ca numai ea detine secretul absolut in ceea ce priveste motivul corect pentru care se convertesc unii la islam
|
||
|
DomnulX Postat pe 1 Septembrie 2008 16:04 |
||
|
majoritatea fac pe desteptele pe aici si nici makr nu raspund la intrebarile concrete care sunt puse de fetele care nu sunt convertite la islam:D:D:D de ce va abateti de la subiect...nu am nimic cu nimeni vreau doar sa vad ce raspunsuri dati la intrebarile d mai sus...dar astept si astept si astept si...toata lumea este
|
||
|
anna_wilmet Postat pe 1 Septembrie 2008 16:42 |
||
De la: Kathara, la data 2008-09-01 00:50:20De la: muslim, la data 2008-08-31 21:06:14Mãi! Ce mai rãsar pe aici topicuri ce au în prim-plan fetele musulmane! Stârnim foarte multe controverse..ªi a fost o surprizã - neplãcutã, ce e drept, sã mã regãsesc la început de topic drept aia care zice ca a trecut la islam ºi umblã îmbroboditã prin Braºov...nu e deloc politicos sã vorbeºti despre cineva în lipsa sa..puteai sã îmi trimiþi ºi mie un mesaj, sã mã anunþi, zãu aºa! dar e ok, nu m-am supãrat, în caz cã te-ar preocupa asta - nu cred, dar oricum... Convingerea fermã Nu ai de ce sã te scuzi |
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 17:38 |
||
|
am sa va descriu in cateva cuvinte femeia musulmana, sper ca apoi sa intelegeti statutul femeii in islam; nedisocierea sistematica intre religia islamica si oameni cantonati in traditii, adesea presilamice, in diferite practici culturale, sta la baza prejudecatii prin care se afirma ca femeia musulmana este oprimata si inferiorizata din cauza islamului. Metafizic femeia si barbatul prezinta aceasi constitutie metafizica, ambii sunt recipientii sufletului divin, duhului lui Allah si impartasesc aceasi natura spirituala divina(nafis wahid) Qoranul nu permite nici o ambiguitate, nu exista diferenta de valoare in crearea barbatului si a femeii, amandoi au fost inzestrati cu acelasi spirit, filozofic se cunoaste foarte bine ca radacinile tuturor inegalitatiilor barbat-femeie se afla in religie, mai precis in modul in care este conceputa natura spirituala a omului si in masura mai palida sau mai evidenta in care femeia in calitatiile superioare ale umanitatii. Prin versetele qoranice , Allah se adreseaza intregii umanitati, fara a face nici o distinctie in functie de sex, rasa, nationalitate sau religie, o specificare stric lingvistica; cuvintele barbat- femeie sunt mentionate in mod egal de 24 ori pentru fiecare sex pe tot cuprinsul Qoranului.Barbatii si femeile au aceasi origine, aceasi natura, aceasi finalitate spirituala in aceasta existenta , amandoi sunt vulnerabili in fata acelorlasi tentatii. lor le revin aceleasi responsabilitati si datorii morale si religioase. sper ca ati inteles care este statutul femeii musulmane, si incercati sa numai judecati persoanele care se convertesc la o religie sau alta, fiinca nu aceasta este menirea noastra (de-a fi judecatori) |
||
|
mahaui Postat pe 1 Septembrie 2008 18:05 |
||
| Eu sunt de religie ortodoxa si nu incerc sa tin partea nimanui.Dar cred ca fiecare are dreptul sa aiba ce religie doreste.Daca tu ai o anumita religie nu inseamna ca toti trebuie sa aiba aceeasi religie ca tine,indiferent de religia statului respectiv.Atat timp cat cei de alta religie nu ne impun noua ce religie sa avem eu nu am nimic cu ei.Iar pana acum nimeni nu a impus romanilor ce religie sa aiba.Fiecare are dreptul sa isi aleaga religia! | ||
|
purple_heart Postat pe 1 Septembrie 2008 21:20 |
||
| Ai spus ca ai citit Coranul....Nu ai nici un format electronic al coranului? Eu il tot caut si nu il gasesc...As vrea sa il citesc si eu...Daca il ai si vrei mi-l dai si mie te rog? | ||
|
G_Diana Postat pe 1 Septembrie 2008 21:45 |
||
De la: mahaui, la data 2008-09-01 18:05:09am sa va descriu in cateva cuvinte femeia musulmana, sper ca apoi sa intelegeti statutul femeii in islam; Mahaui nu-ti bate capul ca am postat si eu dreptuile fumeii in islam dar nu au catadicsit sa-l citeasca sau daca au facut-o au citit un rind da si 10 nu le place mai mult mahalaua decit discutiile( la unele dintre ele cei drept) le-am vorbit frunos si mi-au zis ca sunt inculta si m-au trimis pe centura asa ca nu-ti pune mintea cu ele sa le explici ca nu ai cu cine de asa se manifesta cultura si inteligenta la unele e mai simplu sa arunci cu noroi decit sa asculti pina la urma nu pricep ce le freaca pe ele grija (repet pe citeva dintre ele nu pe toate, ca sunt si fete obiective) ca ne-am convertit noi, de parca le-am luat barbatul dar ma rog fiecare cu pasarica lui iar altii au stoluri |
||
|
DomnulX Postat pe 1 Septembrie 2008 22:02 |
||
De la: Kathara, la data 2008-08-24 22:48:43De la: pisi22, la data 2008-08-24 15:01:45mai cathara,nu ati terminat inca?doamne da ce va mai place cearta!!!dupa cum am vazut la avatarul tau,eu cred ca esti suparata pe viata,si dupa poza ta inspira ceva a la hitler,de aia esti asa rasista fato? KHATARA, esti proasta fata de dai in gropi si nu stiu cum nu se mai plictisesc oamenii de criticile tale puerile....Du-te si consulta-te ca nu cred ca esti prea intreaga.... |
||
|
G_Diana Postat pe 1 Septembrie 2008 22:25 |
||
De la: G_Diana, la data 2008-09-01 22:25:46De la: Kathara, la data 2008-08-24 22:48:43De la: pisi22, la data 2008-08-24 15:01:45mai cathara,nu ati terminat inca?doamne da ce va mai place cearta!!!dupa cum am vazut la avatarul tau,eu cred ca esti suparata pe viata,si dupa poza ta inspira ceva a la hitler,de aia esti asa rasista fato? Kathara se scrie .. e in regula, inteleg ca si tu ai probleme cu ochii. |
||
|
Kathara Postat pe 2 Septembrie 2008 01:13 |
||
| Bravo kathara sper sa le tii piept in continuare...chiar ai rabdare...totusi lasa ma sa ti dau un sfat...incearca sa le desenezi poate asa vor intelge mai bine ce ai de spus... | ||
|
beatryce30 Postat pe 2 Septembrie 2008 01:39 |
||
|
Eu din pacate sunt de acord cu andreea_new in ceea ce priveste identitatea nationala. Si, culmea, cele care credem asta despre tara noastra suntem si cele care aducem mandrie tarii noastre! (in sensul ca n-ai sa vezi un roman cu asemenea convingeri facand rele prin strainataturi; astfel de oameni se simt recunoscatori cand sunt printre straini si n-ar face nimic sa strice situatia; nu stiu, sunt clara?) Si, apropos, ador Sibiul!!! Kathara, ideea e ca tu judeci pe altii fara sa stii cese intampla in viata lor sau sa stii cel mai mic detaliu despre ei, ii insulti cum iti convine si totul sub pretextul ca esti mai desteapta. Faptul ca esti desteapta nu-ti permite sa insulti lumea, de fapt ar trebui sa faci tocmai opusul. Si pentru cele care zic ca, vai cat ne-am indepartat de la topic, eu cred ca fiecare a interpretat topicul in felul ei (kathara in vreo 3 feluri diferite, care acum se bat cap in cap), iar eu am acum ceva personal cu kathara pentru ca m-a insultat fara sa ma fi adresat ei inainte. Si nu, nu sunt musulmana, chiar am declarat ca nu m-as casatori cu un musulman si am zis si de ce (sa nu se simta nimeni ofensat, va rog). |
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 06:23 |
||
De la: the_tunnel, la data 2008-09-01 11:25:54Buna dimineata tuturor! oamenii ca tine ma fac mandra ca am opiniile pe care le am. BRAVO |
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 06:26 |
||
|
[quote]Draga mea, nu pot decat sa fiu incantata ca am fost subiectul psihanalizei tale de buzunar; sunt sigura ca si Freud statea cu Cosmopolitan pe masa de lucru. A vedea defectele celorlalti nu functioneaza pe principiul reflectorizant, [quote] Ma tem ca de fapt asa e. Nu te mai baga tu in teme psihologice, ca tu chiar nu stii ce vorbesti la capitolul asta. Credeam ca punctul tau forte e literatura si limba romana, nu psihologia. |
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 06:29 |
||
De la: andreea_new, la data 2008-09-01 11:36:39Si inca ceva: aoleo cate posturi am la rand! scuze fetelor, nu incerc sa monopolizez |
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 06:31 |
||
De la: anna_wilmet, la data 2008-09-01 16:42:08majoritatea fac pe desteptele pe aici si nici makr nu raspund la intrebarile concrete care sunt puse de fetele care nu sunt convertite la islam:D:D:D am tot cautat intrebarile tale dar sincer nu le-am gasit oi avea eu orbu gainii mai scriele o data, te rog, si daca pot iti raspund |
||
|
DomnulX Postat pe 2 Septembrie 2008 08:54 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-09-02 06:29:36[quote]Draga mea, nu pot decat sa fiu incantata ca am fost subiectul psihanalizei tale de buzunar; sunt sigura ca si Freud statea cu Cosmopolitan pe masa de lucru. A vedea defectele celorlalti nu functioneaza pe principiul reflectorizant, [quote] Sa inteleg ca potrivit logicii tale cu cat vezi mai bine defectele celor din jur cu atat esti mai "defect" tu insuti? Mi se pare hazardada afirmatia. |
||
|
Kathara Postat pe 2 Septembrie 2008 12:54 |
||
De la: Muslima, la data 2008-09-01 16:04:48De la: Kathara, la data 2008-09-01 11:07:18De la: crista_galli, la data 2008-09-01 06:48:40 Ironia e un apanaj al oamnilor inteligenti, asa ca nu te mai obosi. |
||
|
Kathara Postat pe 2 Septembrie 2008 12:56 |
||
|
Mi-am zis ca nu mai scriu nimic....dar chiar ma deranjeaza ....nu tin partea nimanui...dar ce este cu generalizarea aceasta..Din cate observ,musulmancele sunt trase la raspundere,ca de ce s-au convertit si sa spuna motivul.Pai suntem aici la interogatoriu?Exista viata privata.fiecare face ce doreste.Cu ce suntem noi mai presus ,crestinii,sa-i judecam pe altii?Suntem buricul pamantului?In orasul in care locuiesc,exista multe femei musulmance,persoane cu scaun la cap,absolvente de master sau doctorat,cu afaceri personale,cu bani,care s-au convertit inainte de a se casatori.Ba mai mult unele nu sunt casatorite.Unele dintre noi,ca si eu sunt ortodoxa,avem impresia ca totul in lumea aceasta se rezuma la bani si interes.Poate asa o fi pentru unele ,si nu fac aluzie la nimeni de pe acest forum,deci va rog sa nu incepeti cu jigniri. Sa stiti ca exista dragoste,exista familii fericite,mult mai frumoase ca ale noastre. E asa de usor sa ne legam de altii...Si singura mea nedumerire este de ce.Ce va fac voua aceste persoane?Sau mie?Ce ne fac,,,cu ce ne deranjeaza? S-auzim numai de bine! Hamdulilah ! |
||
|
Postat pe 2 Septembrie 2008 14:08 |
||
bravo!!!!!! uite k mai sunt si oameni destepti k incepusem sa intru in panik...ma gandeam cat tembelism exista in unele, care, dak le-ai intreba ceva din biblie sau doctrina ortodoxa, nu ar stii ce sa raspunda
|
||
|
july_fire2007 Postat pe 2 Septembrie 2008 14:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vreau sa ma ingras | 15 | De la: felixcat 17 Martie 2010 22:28 |
| Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi sincere, chiar am nevoie! | 2 | De la: VeVe_CaMyTzA 6 Ianuarie 2013 14:17 |
| Un sfat urgent va rog | 4 | De la: kudika310661 29 Aprilie 2011 20:27 |
|
|
||
| Vreau sa fim din nou impreuna... | 13 | De la: pisicutza09 16 Iulie 2010 22:04 |
| Cat de mult suntem dispusi sa sacrificam pentru nefericirea noastra? | 3 | De la: jenesaispas 25 Mai 2009 00:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.