Setari Cookie-uri

Ma mai place?

greierash_is_back
Postat pe 27 Iunie 2009 19:08
dar depinde de mesaj am patit si eu asta dar chestia e cu totul alta poate el numai stie cum sa se comporte cu tn..poate numai poate sa stea departe de tn dar e timid si poate cei din jurul vostru daca ar iesi ceva ar inventa tot felul de lucruri sunt baieti care pun problema si la asta..dar tu fii sigura pe tn si cand o sa il intalnesti stati de vorba fata in fata asa e cel mai bn dar cu sinceritate si asa vei sti daca te mai place sau nu..
larraitz
Postat pe 14 August 2009 09:27
si am 16 ani...dar toti imi spun k sunt mult prea matura pt varsta mea
Aolo lasa copilariile astea deoparte.. si kuta cv nou nu sta q gandu la cnv...la cnv kre chiar poate nu t place si fc mijto d tn sincer sunt destui...

so....Succes
JustMe05
Postat pe 14 August 2009 09:38
ciudat asa face si al meu cine dracu sa ii mai inteleaga pe barbati,dar daka nu il caut mai mult timp ma cauta el, in rest, daca il caut eu ori intra pe invizibil ori nu prea imi raspunde deci?...........
kudika008153
Postat pe 14 August 2009 10:37
din pacate asta e o problema , sa iti dai seama ca iti place de cineva de-abia dupa ce.....se racesc lucrurile . daca ti la el si vrei sa fi impreuna cu el , lupta pt el . mailuri si mesaje sunt ..... aiurea . vb cu el , suna-l si vb si vezi ce si cum .
dar mai e si o treaba : probabil s-a saturat sa tina la u si sa faca orice pt u si acum pt el e gata totul .
dar tocmai de aceea , vorbeste neaparat fatza in fatza , e altceva . ii vezi ochii , mimica , expresia fetzei si o sa-ti dai seama daca mai vrea sau nu .
ochibelli88
Postat pe 14 August 2009 12:10
buna. iti recomand.......sa inveti sa respiri singura pentru tine si nu in functie de mesajele unuia sau altuia...........; o sa te ajute mult........ce iti spun. succes!!!
camellii
Postat pe 14 August 2009 12:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barbati care zic nu la sex! 271 De la: Cassey 13 Mai 2009 16:17
ce pedeapsa credeti ca ar merita misoginii??? 61 De la: ingerdemon69 26 Mai 2014 09:05
ce credeti? 3 De la: pickard 19 Septembrie 2010 20:14
Pareri relatie serioasa 42 De la: Rashta 4 Martie 2014 00:35
Mai este ceva de facut?S-au gata...este totul pierdut desi il iubesc... 21 De la: Adella92 7 Ianuarie 2012 21:38