Setari Cookie-uri

ce e mai bine...avort sau abandonul copilului

De la: oxy_poxy, la data 2009-06-01 14:04:00 Daca se ajunge in situatia respectiva,cel mai bine e sa pui lucrurile pe foaie,daca il poti creste sau daca te poate ajuta careva,sau de ce ai apela la avort.Intr-adevar,credinta in Dumnezeu e importanta,dar trebuie sa te gandesti la viata care o mai ai de trait,si apoi la cea de dupa.Parerile sunt impartite si se poate generaliza pana la nesfarsit,dar nu stiu cate femei singure au curajul de a infrunta realitatea si a se bucura de un copil facut in nestiinta .
Si vorba aceea THINK TWICE.

oxy_poxy de unde am sti ce ne asteapta maine?....poate maine e deja viata de dupa si atunci....adevarat gandim THINK TWICE si cu capul si cu inima. :).
XenyaO8
Postat pe 2 Iunie 2009 22:39
lume lasal,d r a c u l u i de avort, la care e sa avorteze avorteaza,care vrea sa'l pastreze il pastreaza,care vrea sa'l abandoneze il abandoneaza
voi credeti ca le pasa de ce spuneti voi?
maine il arunca,si maine seara se f u t e si face altul
scorpyoW
Postat pe 2 Iunie 2009 22:43
De la: iulia_0207, la data 2009-05-31 19:43:11nici unul nu e bun,dar din doua rele cel mai bun ar fi avortul.

bravo ai un loc asigurat in iad
lourdess
Postat pe 2 Iunie 2009 22:50
De la: scorpyoW, la data 2009-06-02 22:43:13lume lasal,d r a c u l u i de avort, la care e sa avorteze avorteaza,care vrea sa'l pastreze il pastreaza,care vrea sa'l abandoneze il abandoneaza
voi credeti ca le pasa de ce spuneti voi?
maine il arunca,si maine seara se f u t e si face altul

Supart sunt Doamne, suparat....pe cine? pe femeile care avorteaza sau....pe FEMEI
XenyaO8
Postat pe 2 Iunie 2009 23:15
De la: lourdess, la data 2009-06-02 22:50:09
De la: iulia_0207, la data 2009-05-31 19:43:11nici unul nu e bun,dar din doua rele cel mai bun ar fi avortul.

bravo...ai castigat cel mai bun loc in fata...bucura-te de el, l-ai castigat datorita faptului ca judeci fara sa ai dreptul in loc sa te judeci pe tine in primul rand ca te dai credincioasa lui peste pe-aici si vorbesti doar tampenii si rahaturi....ai face mai mult bine daca ai disparea de tot de aici si ti-ai vedea de familia ta
ScorpiutsA
Postat pe 2 Iunie 2009 23:28
De la: ScorpiutsA, la data 2009-06-02 23:28:11

bravo...ai castigat cel mai bun loc in fata...bucura-te de el, l-ai castigat datorita faptului ca judeci fara sa ai dreptul in loc sa te judeci pe tine in primul rand ca te dai credincioasa lui peste pe-aici si vorbesti doar tampenii si rahaturi....ai face mai mult bine daca ai disparea de tot de aici si ti-ai vedea de familia ta

Daca la lourdess te referi, i-o n-as comenta draguta pentru ca avortul este egal cu crima. La fel de rau si periculos asa ca are dreptate. Rahaturi? Serios, daca nu-ti place, ignora. De cand are dreptul o fata sa spuna lumii sa se care doar pentru ca ei nu-i convine? Sa-mi raspunda si mie cineva la intrebare.
Patri13
Postat pe 3 Iunie 2009 17:39
De la: Patri13, la data 2009-06-03 17:39:58

Daca la lourdess te referi, i-o n-as comenta draguta pentru ca avortul este egal cu crima. La fel de rau si periculos asa ca are dreptate. Rahaturi? Serios, daca nu-ti place, ignora. De cand are dreptul o fata sa spuna lumii sa se care doar pentru ca ei nu-i convine? Sa-mi raspunda si mie cineva la intrebare.

Iti raspunzi singura la intrebare daca intrii pe profilul d-nei lourdess si ii citesti mesajele si pe ale oamenilor cu care a discutat pana acum. Dar citeste cu atentie....si ai grija cu ce o contrazici ca s-ar putea sa o descoperi chiar aici.
liliana2005
Postat pe 3 Iunie 2009 17:59
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-31 16:26:12
De la: anny_4u, la data 2009-05-30 23:43:03
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-29 18:38:08
De la: anny_4u, la data 2009-05-29 14:45:30 knd spun fete ma refer la cele de 13 14 ani k mai mari de atat nu sunt sunt violate dak nu provoaca....

pe ce planeta locuiesti mataluta?

Tare mult as vrea sa fiu baiat sa le invat minte pe toate panaramele kre pretind k au fost violate dar knd le vezi pe strada mai au putin si se dezbraca de tot k prea imbracate nu sunt si in dicoteci si peste tot.k alea de pe centura se gasesc la tot pasul fara sa stai sa cauti prea mult si din punctul asta de vedere multi baieti mi-au dat dreptate.cred in viol dar foarte putine cazuri sunt unde intradevar este viol.Si ptr informarea ta traiesc pe Terra

crezi in viol? hai ca esti tare!!!

dar babutele alea de le vezi la stirile de la ora 5, crezi ca au provocat??
sau fetele/femeile atacate pe strada in plina zi????

sa-ti fie rusine ca esti femeie
RUSINE

ma refer strict la fetele de varsta mea sau mai mari adolescentele kre uneori fac pe naivele nu la babe k o baba nu ramane insarcinata....
anny_4u
Postat pe 3 Iunie 2009 18:33
... indiferent daca este vorba de FRICA, PROSTIE, IGNORANTA, COPII TREBUIESC NASCUTI ... indiferent daca mama il abandoneaza din diverse motive (iar cele materiale sint ultimele intotdeauna) - URA fata de tata, FRICA fata de parinti, RUSINE fata de anturaj sau colegi, SPAIMA fata de amenintari din partea parintilor lui sau chiar ale ei ... COPII TREBUIESC NASCUTI ... AVORTUL ESTE CEL MAI PRIMITIV, INAPOIAT si DEGRADANTA automutilare pe care o femeie si-o poate face singura ... parerile din timpul comunismului sovietic sint PENIBILE si PUERILE astazi in conditiile in care TOTI vor sa fie considerati OAMENI ... dar pentru asta trebuie sa te comporti ca un OM ... a OMORI PROPRIUL COPIL e o grozavie care denota jegul si lipsa de respect in care se scalda acea persoana ... DAR ... chiar si asa, o greseala NU TREBUIE REZOLVATA CU O GRESEALA SI MAI MARE ... IUBITI-VA COPII ... NU II SELECTIONATI ... NU VA TRANSFORMATI IN SCLAVE SEXUALE, IN CERSETOARE UMANE, IN ''PRESTATOARE'' DE SERVICII UNOR MASCULI IMATURI si IRESPONSABILI ... RESPECTATI-VA PE VOI, VALORILE VOASTRE si MAI ALES COPII VOSTRI ...

... e imposibil de inteles aceea femei care declara cu o nonsalanta idiotenie ca ea avorteaza un copil de dragul acestuia !!! ... e imposibil de imaginat o IDIOTENIE mai mare ca aceasta ... orice OM normal poate observa ca oricine indiferent de cit este de sarac, sau de bolnav VREA SA TRAISCA ... se plinge de lipsuri DAR MERGE INAINTE si uneori schimba roata norocului ... e greu sa iti imaginezi astfel de ''mame'' care isi OMOARA COPII spunind ca le vor binele ... incredibil cita INAPOIERE si BARBARISM ... exact cum cineva ar veni si le-ar spune in fata - esti prea proasta, sau prea saraca, sau prea urita, sau prea slaba, sau orice alt motiv, asa ca m-am gindit sa te omor ca sa nu mai suferi ... trebuie sa fii tare IGNORANT, BARBAR, CINIC, IPOCRIT si PROST EDUCAT ca sa poti sustine asa ceva ... si se vede ca romania nu duce lipsa de gramezi de astfel de specimene ... de scursuri ale societatii comuniste ... selectii ale unei experiente sociale grotesti ... astfel de ''oameni'' nu ii poti denumi responsabili si capabili sa realizeze ceva in viata ... viata propriului lor copil va fi oricind mai nesemnificativa in fata posibilitatii de a cumpara o masina, o canapea, o plasma, o vacanta ... e simplu sa privesti gramezile de vedete din romania, care rigiie de atitia bani, cum avorteaza copil dupa copil, cum se indoapa cu anticonceptionale si se opereaza grotesc doar pentru a putea ''presta'' unor barbati de acelasi calibru ca si ele ... zombi ... s-au dus romanii ... aleluia ...
marco918
Postat pe 3 Iunie 2009 18:40

da draguta, la lourdess ma refer....dupa ce citesti tot topicul si vezi si tu ce a scris atunci mai vorbim si vedem ce parere vei mai avea despre ea. total de acord ca avortul este o crima si nu sunt pentru avort niciodata nu am zis asa ceva, dar nici nu ma apuc sa le fac criminale pe cele care au facut si nici nu le judec aiurea sau sa improsc cu noroi pe aici sau sa ma dau credincioasa lui peste cand defapt mai bine s-ar judeca in primul rand pe ea si apoi sa vina sa arunce cu pietre pe aici.....deci mai vorbim dupa ce citesti absolut tot ce a scris ea pe topicurile astea pe aici
ScorpiutsA
Postat pe 3 Iunie 2009 21:40

Draga Patri,te inteleg si totodata sunt de acord cu ce susti...
Eu am incercat sa le explic,poate la nivelul unui copil de 5-6 ani,iar daca ele nu pricep exprimarea unei persoane de 6 ani,nu ma mai mir cum de nu o inteleg pe cea a unui adult.
Tot ce fac fetele astea,este doar sa schimbe subiectul sau sa gaseasca niste fraze pe care le"analizeaza" in felul care le convine..
Ati aberat mult de la subiect draga Diana !!!
Bravo !!! Sunteti maturitatea in persoana ...Pe langa asta ati insultat mai toate persoanele care nu au fost deacord cu voi.(chiar urmaream alt topic- vis-a-vis de raspunsul adresat lui Geo si multi alti..)
Cand nu mai fac fata la argumentele aduse,incep sa jigneasca, cu fiecare dovada in plus care li se aduce despre ignoranta lor, devin tot mai nervoase si se controleaza tot mai putin.
Argumentul suprem: injuratura,cuvinte obscene,sau doar
Chiar asi dori,sa vad un topic in care intr-adevar cineva are ceva de invatat de la voi,in care i-ati tratat problema cu simt de raspundere,fara ai lua in deradere...
Mai bine ati inchide calculatorul si ati pune mana pe o carte !!!
Ti se pare ca ceea ce spui poarta pecetea adevarului sau macar a inteligentei.
Te asigur ca nu spui decat banalitati crase, lucruri pe care oamenii avizati le trec la capitolul maculatura inutila...

Eu de exemplu ti-am venit cu argumente :
.....Viata embrionului dupa datele de ultima ora, începînd cu a 18-a zi de sarcina se fac auzite bataile inimii embrionului care are deja propria sa circulatie sanguina.
La 7 saptamani pot fi depistate impulsurile creierului – semn dupa care medicul determina daca este în viata. In aceasta perioada fatul are deja toate organele formate – ochii, limba, nasul etc.
Iar cuvintele din juramantul lui Hipocrat sunt interesante: „...Nu voi da nici un medicament mortal nimanui daca mi se cere, nici nu voi da asemenea sfat, si, de asemenea, nu voi da unei femei ovule pentru a induce un avort”, iar Hipocrat este recunoscut drept un tata al medicinei.
Versiunea originara a Juramantului Medicului din 1948 are, printre altele si: „Voi pastra cel mai mare respect pentru viata din momentul conceptiei"......
Combate-ma cu ceva logic,vino cu argumente solide,probate stiintific ca ceea ce sustin nu este adevarat !!!!!
Este avortul o crima,sau nu ???
Daca nu terminati cu circul asta !!!! Sincer ne-am saturat de voi,ce topic deschidem sa citim dam numai de inteligenta voastra sclipitoare...
Ma mir ca va mai da voie sa postati pe forum....
Floare_de_castan
Postat pe 4 Iunie 2009 01:29
De la: Floare_de_castan, la data 2009-06-04 01:29:21

Draga Patri,te inteleg si totodata sunt de acord cu ce susti...
Eu am incercat sa le explic,poate la nivelul unui copil de 5-6 ani,iar daca ele nu pricep exprimarea unei persoane de 6 ani,nu ma mai mir cum de nu o inteleg pe cea a unui adult.
Tot ce fac fetele astea,este doar sa schimbe subiectul sau sa gaseasca niste fraze pe care le"analizeaza" in felul care le convine..
Ati aberat mult de la subiect draga Diana !!!
Bravo !!! Sunteti maturitatea in persoana ...Pe langa asta ati insultat mai toate persoanele care nu au fost deacord cu voi.(chiar urmaream alt topic- vis-a-vis de raspunsul adresat lui Geo si multi alti..)
Cand nu mai fac fata la argumentele aduse,incep sa jigneasca, cu fiecare dovada in plus care li se aduce despre ignoranta lor, devin tot mai nervoase si se controleaza tot mai putin.
Argumentul suprem: injuratura,cuvinte obscene,sau doar
Chiar asi dori,sa vad un topic in care intr-adevar cineva are ceva de invatat de la voi,in care i-ati tratat problema cu simt de raspundere,fara ai lua in deradere...
Mai bine ati inchide calculatorul si ati pune mana pe o carte !!!
Ti se pare ca ceea ce spui poarta pecetea adevarului sau macar a inteligentei.
Te asigur ca nu spui decat banalitati crase, lucruri pe care oamenii avizati le trec la capitolul maculatura inutila...

Eu de exemplu ti-am venit cu argumente :
.....Viata embrionului dupa datele de ultima ora, începînd cu a 18-a zi de sarcina se fac auzite bataile inimii embrionului care are deja propria sa circulatie sanguina.
La 7 saptamani pot fi depistate impulsurile creierului – semn dupa care medicul determina daca este în viata. In aceasta perioada fatul are deja toate organele formate – ochii, limba, nasul etc.
Iar cuvintele din juramantul lui Hipocrat sunt interesante: „...Nu voi da nici un medicament mortal nimanui daca mi se cere, nici nu voi da asemenea sfat, si, de asemenea, nu voi da unei femei ovule pentru a induce un avort”, iar Hipocrat este recunoscut drept un tata al medicinei.
Versiunea originara a Juramantului Medicului din 1948 are, printre altele si: „Voi pastra cel mai mare respect pentru viata din momentul conceptiei"......
Combate-ma cu ceva logic,vino cu argumente solide,probate stiintific ca ceea ce sustin nu este adevarat !!!!!
Este avortul o crima,sau nu ???
Daca nu terminati cu circul asta !!!! Sincer ne-am saturat de voi,ce topic deschidem sa citim dam numai de inteligenta voastra sclipitoare...
Ma mir ca va mai da voie sa postati pe forum....

iti recomand si tie, sau va recomand si dumneavoastra ca nu m-am uitat pe profil sa vad varsta acelasi lucru care i l-am recomandat donisoarei/doamnei de dinainte......citeste/cititi in primul rand ce tampenii a putut sa debiteze doamna lourdess si mai ales ca in ziua de pasti s-a apucat sa injure pe toata lumea.....sa-mi spune-ti si mie ce argumente solide a adus ea in afara de "sinteti niste criminale, ucigase, etc", in afara de faptul ca a facut-o pe credincioasa lui peste si judecatoarea lui hector de parca ea era Dumnezeu si de fapt ea injura ca la usa cortului si apoi mai vedem, pentru ca exact cum am mai spus inainte nici eu si niciuna dintre cele de aici nu sunt de acord cu avortul, dar nu se apuca nimeni sa judece pe altcineva la fel cum o face "stimata doamna" lourdess....sunt cazuri in care nu ai alta optiune, sunt cazuri in care sunt alte optiuni dar se alege tot avortul, dar nimeni nu este in masura sa o judece pe aceea care alege avortul la fel cum nimeni nu este in masura sa va judece pe dumneavoastra sau pe lourdess sau pe mine sau pe oricine altcineva. fiecare isi duce soarta, crucea, povara cu tot ce a facut la fel ca oricare altul si va fi judecat cand va fi cazul de Dumnezeu si de nimeni altcineva!!!!!!
ScorpiutsA
Postat pe 4 Iunie 2009 05:21
De la: marco918, la data 2009-06-03 18:40:31... indiferent daca este vorba de FRICA, PROSTIE, IGNORANTA, COPII TREBUIESC NASCUTI ... indiferent daca mama il abandoneaza din diverse motive (iar cele materiale sint ultimele intotdeauna) - URA fata de tata, FRICA fata de parinti, RUSINE fata de anturaj sau colegi, SPAIMA fata de amenintari din partea parintilor lui sau chiar ale ei ... COPII TREBUIESC NASCUTI ... AVORTUL ESTE CEL MAI PRIMITIV, INAPOIAT si DEGRADANTA automutilare pe care o femeie si-o poate face singura ... parerile din timpul comunismului sovietic sint PENIBILE si PUERILE astazi in conditiile in care TOTI vor sa fie considerati OAMENI ... dar pentru asta trebuie sa te comporti ca un OM ... a OMORI PROPRIUL COPIL e o grozavie care denota jegul si lipsa de respect in care se scalda acea persoana ... DAR ... chiar si asa, o greseala NU TREBUIE REZOLVATA CU O GRESEALA SI MAI MARE ... IUBITI-VA COPII ... NU II SELECTIONATI ... NU VA TRANSFORMATI IN SCLAVE SEXUALE, IN CERSETOARE UMANE, IN ''PRESTATOARE'' DE SERVICII UNOR MASCULI IMATURI si IRESPONSABILI ... RESPECTATI-VA PE VOI, VALORILE VOASTRE si MAI ALES COPII VOSTRI ...

... e imposibil de inteles aceea femei care declara cu o nonsalanta idiotenie ca ea avorteaza un copil de dragul acestuia !!! ... e imposibil de imaginat o IDIOTENIE mai mare ca aceasta ... orice OM normal poate observa ca oricine indiferent de cit este de sarac, sau de bolnav VREA SA TRAISCA ... se plinge de lipsuri DAR MERGE INAINTE si uneori schimba roata norocului ... e greu sa iti imaginezi astfel de ''mame'' care isi OMOARA COPII spunind ca le vor binele ... incredibil cita INAPOIERE si BARBARISM ... exact cum cineva ar veni si le-ar spune in fata - esti prea proasta, sau prea saraca, sau prea urita, sau prea slaba, sau orice alt motiv, asa ca m-am gindit sa te omor ca sa nu mai suferi ... trebuie sa fii tare IGNORANT, BARBAR, CINIC, IPOCRIT si PROST EDUCAT ca sa poti sustine asa ceva ... si se vede ca romania nu duce lipsa de gramezi de astfel de specimene ... de scursuri ale societatii comuniste ... selectii ale unei experiente sociale grotesti ... astfel de ''oameni'' nu ii poti denumi responsabili si capabili sa realizeze ceva in viata ... viata propriului lor copil va fi oricind mai nesemnificativa in fata posibilitatii de a cumpara o masina, o canapea, o plasma, o vacanta ... e simplu sa privesti gramezile de vedete din romania, care rigiie de atitia bani, cum avorteaza copil dupa copil, cum se indoapa cu anticonceptionale si se opereaza grotesc doar pentru a putea ''presta'' unor barbati de acelasi calibru ca si ele ... zombi ... s-au dus romanii ... aleluia ...

Hai hai, lasa-i pe romani in pace ca nu doar romanii si comunistii fac avorturi, mergi in America sau in orice tara civilizata si exprima-ti parerea exact in acelasi mod si o sa vezi daca mai vorbeste cineva cu tine a doua oara. Ai 50% dreptate, cealalta jumatate apartine celor care chiar s-au aflat in situatia asta. Si gresesti 100% in modul de exprimare.
liliana2005
Postat pe 4 Iunie 2009 11:29
De la: anny_4u, la data 2009-05-29 14:45:30Eu nu sunt de acord cu niciuna din variante noi nu suntem Dumnezeu sa luam vieti si mai ales vietile unor copii si cu femeile kre isi abandoneaza copii nu se pot numi mame si deja sunt prea multi copii abandonati in tara asta si in lumea asta.si inca ceva sunt x metode de protejare k sa nu se ajunga pn aici fetele kre nu se protejeaza sunt incostiente de consecintele kre pot aparea.Desigur exista cazuri in care fetele sunt violate si atunci dak este prea mica este bine sa faca un avort si knd spun fete ma refer la cele de 13 14 ani k mai mari de atat nu sunt sunt violate dak nu provoaca....

alta mitica militzica???
ce intelegi tu cu nu provoaca??? ca daca vreau eu sa ma imbrac intr-o fustita scurta tre sa fiu violata ca am provocat?? esti dusa mama rauu
cristi_nne
Postat pe 4 Iunie 2009 11:38
De la: liliana2005, la data 2009-06-04 11:29:05
De la: marco918, la data 2009-06-03 18:40:31... indiferent daca este vorba de FRICA, PROSTIE, IGNORANTA, COPII TREBUIESC NASCUTI ... indiferent daca mama il abandoneaza din diverse motive (iar cele materiale sint ultimele intotdeauna) - URA fata de tata, FRICA fata de parinti, RUSINE fata de anturaj sau colegi, SPAIMA fata de amenintari din partea parintilor lui sau chiar ale ei ... COPII TREBUIESC NASCUTI ... AVORTUL ESTE CEL MAI PRIMITIV, INAPOIAT si DEGRADANTA automutilare pe care o femeie si-o poate face singura ... parerile din timpul comunismului sovietic sint PENIBILE si PUERILE astazi in conditiile in care TOTI vor sa fie considerati OAMENI ... dar pentru asta trebuie sa te comporti ca un OM ... a OMORI PROPRIUL COPIL e o grozavie care denota jegul si lipsa de respect in care se scalda acea persoana ... DAR ... chiar si asa, o greseala NU TREBUIE REZOLVATA CU O GRESEALA SI MAI MARE ... IUBITI-VA COPII ... NU II SELECTIONATI ... NU VA TRANSFORMATI IN SCLAVE SEXUALE, IN CERSETOARE UMANE, IN ''PRESTATOARE'' DE SERVICII UNOR MASCULI IMATURI si IRESPONSABILI ... RESPECTATI-VA PE VOI, VALORILE VOASTRE si MAI ALES COPII VOSTRI ...

Hai hai, lasa-i pe romani in pace ca nu doar romanii si comunistii fac avorturi, mergi in America sau in orice tara civilizata si exprima-ti parerea exact in acelasi mod si o sa vezi daca mai vorbeste cineva cu tine a doua oara. Ai 50% dreptate, cealalta jumatate apartine celor care chiar s-au aflat in situatia asta. Si gresesti 100% in modul de exprimare.

... aloooo ... ASTA E REALITATEA ... cuvintele folosite fac parte din vocabularul romanesc si EXPRIMA O SITUATIE REALA ... deci nimic ofensator ... nu poti folosi alte cuvinte ... pur si simplu ...

... spune-ai de america ... ai internet si te poti lamuri, nu trebuie sa ma crezi pe mine ... ROMANINCELE fac de 5 ori mai multe avorturi decit media in america, care e pe locul doi ... urmata de rusia pe locul trei ... NU TRAI CU ILUZII ... ROMANCELE bat recordul la COPII ''NEDORITI'' ... romanii vazuti din exterior CHIAR PAR O TARA DE DEFAZATI ... cu toate bisericile si popii falsi cu care se lauda inconstient ... cu toate scuzele de rigoare ASTA E REALITATEA perceputa de straini prin statistici, fapte sau declaratii pe care romanii le fac ... si mie imi pare rau dar ADEVARUL TREBUIE SPUS ...

... in italia JUMATATE din numarul avorturile aint facute de ROMANICE ... romancele SE IUBESC PE SINE DAR NU SI PE COPII LOR ... BARBATII SINT IMATURI SI IRESPONSABILI ... romanii se declara, cica, ortodoxi sau crestini, dar se comporta ca barbarii referitor la proprii lor copii ...

... e greu de crezut ca o femeie NORMALA poate iubi un copil DOAR in functie de situatia sentimentala sau cea materiala de moment ... ceea ce romancele fac aproape inconstient ... nu poti spune ca nu ai auzit de atitea ori femei spunind ceva de genul - cum sa ii tin copilul lui ''ala'' (fostul prieten cu care se calarea initial, sau barbatul cu care avea o legatura extraconjugala, sau chiar barbati-su, sau ...) sau ceva de genul - nu imi permit (???!!!) sau - nu imi da d-zeu lapte pentru copil (de parca cineva trebuie sa le asigure posmagi muiati pentru a se comporta responsabil si moral) ... scuze, dar vad femei pentru care PROPRII LOR COPII nu valoareaza nici macar cit o rata la masina si pentru care nu mediteaza macar 1 secunda la cum ar fi putut fi, sau ride, sau zimbi ... sint pur si simplu impersonale si goi ... USCATE INTERIOR ... si nu am cum sa nu observ, si asta o poate face oricine cu putin spirit de observatie, ca ''moda'' provine si e promovata de femeile trecute de virsta a doua, care au crescut si trait cu ''adevarurile comuniste'' ... daca capitalismul ''promova'' avortul pentru cistigurile materiale evidente uriase care se obtin de catre firme si doctori (costul avortului, medicatie, anticonceptionale, aparatura, organe si tesuturi, ...), in comunism avortul era promovat ca facind parte din ''arsenalul'' femeii moderne, femeii comuniste inrolate in intrecerea comunista din fabrici si uzine ... dar la nivel mondial se pare ca CONSTIINTA OAMENILOR incepe sa revina si sa constientizeze, pe masura ce chiar stiinta aduce dovezi cutremuratoare despre evolutia OMULUI, barbaria si mizeria in care s-au scaldat ... imi pare rau sa spun dar romancele(iar barbatii devin tot mai imaturi, mai speriati, mai iresponsabili si neseriosi, adica niste copii de barbati) inca traiesc dupa telenovele si iluzii ... si continua sa se schilodeasca si sa se deregleze hormonal doar pentru ca confunda grav sexul cu dragostea ... si respectul cu cinismul si egoismul ...

marco918
Postat pe 4 Iunie 2009 22:19
De la: cristi_nne, la data 2009-06-04 11:38:15
De la: anny_4u, la data 2009-05-29 14:45:30Eu nu sunt de acord cu niciuna din variante noi nu suntem Dumnezeu sa luam vieti si mai ales vietile unor copii si cu femeile kre isi abandoneaza copii nu se pot numi mame si deja sunt prea multi copii abandonati in tara asta si in lumea asta.si inca ceva sunt x metode de protejare k sa nu se ajunga pn aici fetele kre nu se protejeaza sunt incostiente de consecintele kre pot aparea.Desigur exista cazuri in care fetele sunt violate si atunci dak este prea mica este bine sa faca un avort si knd spun fete ma refer la cele de 13 14 ani k mai mari de atat nu sunt sunt violate dak nu provoaca....

alta mitica militzica???
ce intelegi tu cu nu provoaca??? ca daca vreau eu sa ma imbrac intr-o fustita scurta tre sa fiu violata ca am provocat?? esti dusa mama rauu

... scuze ... daca te imbraci intr-o fustita scurta E SI VINA TA DACA VEI FI VIOLATA ... si poate si a parintilor(mamei in special) tai care nu te-au invatat sa te imbraci, sa fii provocatoare si feminina fara sa iti arati dosul si chilotii de cite ori te apleci ... scuze ... se mirau cele de la formatia asia, acum citiva ani in urma, cind ducindu-se in germania au fost percepute si abordate pe strada ca fiind prostituate pentru ca erau imbracate dupa ''moda'' din romania ...
... daca incerci sa provoci sa te astepti ca cineva sa accepte si provocarea ...
... de ce babele nu se imbraca cu fuste scurte ? ... pentru ca nu au ce arata si nici nu mai asteapta nimic ... tu cu fustita ta scurta crezi ca ai ce arata in acest fel dar asteptate oricind la ceva ... tare ... ...
marco918
Postat pe 4 Iunie 2009 22:33
De la: marco918, la data 2009-06-04 22:33:05

alta mitica militzica???

... scuze ... daca te imbraci intr-o fustita scurta E SI VINA TA DACA VEI FI VIOLATA ... si poate si a parintilor(mamei in special) tai care nu te-au invatat sa te imbraci, sa fii provocatoare si feminina fara sa iti arati dosul si chilotii de cite ori te apleci ... scuze ... se mirau cele de la formatia asia, acum citiva ani in urma, cind ducindu-se in germania au fost percepute si abordate pe strada ca fiind prostituate pentru ca erau imbracate dupa ''moda'' din romania ...
... daca incerci sa provoci sa te astepti ca cineva sa accepte si provocarea ...
... de ce babele nu se imbraca cu fuste scurte ? ... pentru ca nu au ce arata si nici nu mai asteapta nimic ... tu cu fustita ta scurta crezi ca ai ce arata in acest fel dar asteptate oricind la ceva ... tare ... ...

alta proasta...

aproape ca-mi vine sa-ti urez sa fii violata cand porti fusta lunga.. dar nu pot sa urez asa ceva, violul e ceva graoznic nu-l doresc absolut nimanui

ramai fato in prostia ta si nu mai comenta pe aici
kitty_krieger
Postat pe 5 Iunie 2009 01:18
pisicutso....marco918 este de fapt un barbat cica, sau asa pretinde. citeste pe topicul celalalt cu avortul.care ar fi decizia ta. eu mai degraba as zice ca e lourdessa sub acoperire ca prea cu ardoare le blameaza pe cale care au facut avort.
te pup
ScorpiutsA
Postat pe 5 Iunie 2009 01:24
De la: ScorpiutsA, la data 2009-06-05 01:24:26 pisicutso....marco918 este de fapt un barbat cica, sau asa pretinde. citeste pe topicul celalalt cu avortul.care ar fi decizia ta. eu mai degraba as zice ca e lourdessa sub acoperire ca prea cu ardoare le blameaza pe cale care au facut avort.
te pup

tot ce se poate, o sa citesc
kitty_krieger
Postat pe 5 Iunie 2009 01:34
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-06-05 01:34:58
De la: ScorpiutsA, la data 2009-06-05 01:24:26 pisicutso....marco918 este de fapt un barbat cica, sau asa pretinde. citeste pe topicul celalalt cu avortul.care ar fi decizia ta. eu mai degraba as zice ca e lourdessa sub acoperire ca prea cu ardoare le blameaza pe cale care au facut avort.
te pup

tot ce se poate, o sa citesc

lectura placuta, eu sincer nu am avut puterea necesara sa-i citesc toate aberatiile comuniste, dar unele sunt prea de tot si a trebuit sa zic ceva, dar la fel ca si lourdessa tot degeaba zici e ca un cal cu ochelari....o tine tot pe-a lui(sau ei) orice ar fi. a devenit nesimtit(a) si chiar nu mai am sa-i adreses niciun cuvant. eu am plecat la somn ca mi-am pierdut prea mult timp cu "inteligenta sa".
noapte buna, te-am pupat
ScorpiutsA
Postat pe 5 Iunie 2009 01:40

alta mitica militzica???

se vede ca nu ai fost iesit/a din tara deloc - una la mana si in primul rand esti dus(a) rau.......altul sau alta...
cristi_nne
Postat pe 5 Iunie 2009 08:29

alta mitica militzica???

lourdess
Postat pe 5 Iunie 2009 17:16
Traiasca batranull prezervativ
Aphrodite
Postat pe 8 Iunie 2009 23:08
Sa ma fereasca Dumnezeu sa ajung in situatia sa iau o asemenea decizie!!! Va spun doar povestea unei colege. Abia implinise 18 ani, o eleva foarte buna, dintr-un accident cu prezervativul a ramas insarcinata. Noi, colegii nu am stiu. Eu am participat la cateva cursuri hiv/sida, anti-avort si modalitati de protejare pe scurt. Am tinut ore pe baza informatiilor primite in liceul meu, atat la clase mai mici, cat si la clasele 12. La clasa mea, m-am hotarat sa prezint un film cu un avort intalnit de asemea si pe internet in speranta ca va avea un impact semnificativ asupra colegilor. Si a avut! Baietii nu s-au putut uita, iar cateva fete au iesit din clasa. Peste cateva zile, dirigintele mi-a spus ca in liceu este o fata insarcinata si datorita cursului s-a hotarat sa pastreze copilul, chiar daca tatal nu era de acord. Cei doi le-au spus parintilor care la inceput nu au acceptat decizia fetei, insa s-au conformat si bineinteles i-au ajutat. Iar acum 2 saptamani, Mihaita a implinit un an.
Pe de cealalta parte, am facut si eu voluntariat la case de orfelinat si e foarte greu! Copiii isi doresc parinti, sunt foarte afectuosi si se ataseaza imediat de oricine le ofera putin sprijin. Am fost pusa in situatia in care mi s-a spus "mama" la cei 17 ani pe care ii aveam pe atunci. Sunt multi copii singuri pe lume, insa sunt si cupluri care vor sa ofere iubire si nu pot avea copii. Saracii! Noroc insa de ei, caci salveaza cateva suflete.
Personal, daca s-ar intampla (sper sa nu, deocamdata) eu as pastra copilul, intrucat ador copiii, m-as bate cu oricine, as lupta pana nu as mai putea ca sa il cresc cum as fi vrut sa fiu eu crescuta. Pt cei mici, numai ce e mai bun! Daca totusi, ar trebui sa iau o asemenea decizie, as alege abandonul, deoarece nu pot ucide un suflet!
kudi_onutsa
Postat pe 8 Iunie 2009 23:33
N-as vrea sa ajung vreodata in situatia asta...dar as recurge la avort
decat sa il abndonez...si sa ajunga...stiu ca are dreptul la viata...
dar asa gandesc eu in momentul de fata.
Andre_Ioana
Postat pe 17 Iulie 2009 17:45
De la: Andreioana, la data 2009-07-17 17:45:32N-as vrea sa ajung vreodata in situatia asta...dar as recurge la avort

... te-ai gindit de ce esti singura ? ... NU ITI SELECTIONA COPII ... asa cum a fost intotdeauna, tot raul se poate transforma in BINE ... nu te speria inainte de a avea de ce ... FII POZITIVA si OPTIMISTA ... nu repeta greselile altora .. nu te compromite ... nu intra in panica DEGEABA ... e copilul tau si cu copii tai iti vei rezolva problemele mai tirziu ... nu cu sloganuri, clisee, reclame ... unde's multi puterea creste ... INTOTDEAUNA ... nu da BINELE din mina pentru ca esti ''sfatuita'' de diverse matracuce sa ''iti traiesti viata'' ... viata o vei trai ORICUM ... si vei realiza ceea ce poti si ceea ce vrei ... important sa stii CE TREBUIE SA FACI ... GINDESTE POZITIV SI ACTIONEAZA POZITIV ... nu se poate doar una din doua ....
... inca ceva ... viitorul este cel pe care il construiesti acum ... FRICA, PANICA, COMPROMISURIELE, MINCIUNA, CRIMA ... iti pot asigura un simbolic confort material ... daaar ... nu vei face fata urmarilor actiuniilor NEGATIVE ... nimeni nu a pacalit NORMALITATEA ... nici macar MJ ...
marco918
Postat pe 19 Iulie 2009 14:16
De la: kudi_onutsa, la data 2009-06-08 23:33:53Sa ma fereasca Dumnezeu sa ajung in situatia sa iau o asemenea decizie!!! Va spun doar povestea unei colege. Abia implinise 18 ani, o eleva foarte buna, dintr-un accident cu prezervativul a ramas insarcinata. Noi, colegii nu am stiu. Eu am participat la cateva cursuri hiv/sida, anti-avort si modalitati de protejare pe scurt. Am tinut ore pe baza informatiilor primite in liceul meu, atat la clase mai mici, cat si la clasele 12. La clasa mea, m-am hotarat sa prezint un film cu un avort intalnit de asemea si pe internet in speranta ca va avea un impact semnificativ asupra colegilor. Si a avut! Baietii nu s-au putut uita, iar cateva fete au iesit din clasa. Peste cateva zile, dirigintele mi-a spus ca in liceu este o fata insarcinata si datorita cursului s-a hotarat sa pastreze copilul, chiar daca tatal nu era de acord. Cei doi le-au spus parintilor care la inceput nu au acceptat decizia fetei, insa s-au conformat si bineinteles i-au ajutat. Iar acum 2 saptamani, Mihaita a implinit un an.
Pe de cealalta parte, am facut si eu voluntariat la case de orfelinat si e foarte greu! Copiii isi doresc parinti, sunt foarte afectuosi si se ataseaza imediat de oricine le ofera putin sprijin. Am fost pusa in situatia in care mi s-a spus "mama" la cei 17 ani pe care ii aveam pe atunci. Sunt multi copii singuri pe lume, insa sunt si cupluri care vor sa ofere iubire si nu pot avea copii. Saracii! Noroc insa de ei, caci salveaza cateva suflete.
Personal, daca s-ar intampla (sper sa nu, deocamdata) eu as pastra copilul, intrucat ador copiii, m-as bate cu oricine, as lupta pana nu as mai putea ca sa il cresc cum as fi vrut sa fiu eu crescuta. Pt cei mici, numai ce e mai bun! Daca totusi, ar trebui sa iau o asemenea decizie, as alege abandonul, deoarece nu pot ucide un suflet!

... bravo ... MAI BINE RESPECTUL COPIILOR TAI decit al unei societati BOLNAVE ... si iti mai spun un secret ... dupa ce il porti 9 luni in burtica vei observa ca vei deveni muuuult mai puternica vis a vis de sloganuri si clisee ... si vei putea face lucruri pe care inainte nici nu credeai ca le poti face ... VEI CISTIGA INCA ODATA PARIUL CU VIATA TA .... ... mai bine o mama tinara decit o c_rva batrina ...
marco918
Postat pe 19 Iulie 2009 14:22
De la: marco918, la data 2009-07-19 14:16:41
De la: Andreioana, la data 2009-07-17 17:45:32N-as vrea sa ajung vreodata in situatia asta...dar as recurge la avort

... te-ai gindit de ce esti singura ? ... NU ITI SELECTIONA COPII ... asa cum a fost intotdeauna, tot raul se poate transforma in BINE ... nu te speria inainte de a avea de ce ... FII POZITIVA si OPTIMISTA ... nu repeta greselile altora .. nu te compromite ... nu intra in panica DEGEABA ... e copilul tau si cu copii tai iti vei rezolva problemele mai tirziu ... nu cu sloganuri, clisee, reclame ... unde's multi puterea creste ... INTOTDEAUNA ... nu da BINELE din mina pentru ca esti ''sfatuita'' de diverse matracuce sa ''iti traiesti viata'' ... viata o vei trai ORICUM ... si vei realiza ceea ce poti si ceea ce vrei ... important sa stii CE TREBUIE SA FACI ... GINDESTE POZITIV SI ACTIONEAZA POZITIV ... nu se poate doar una din doua ....
... inca ceva ... viitorul este cel pe care il construiesti acum ... FRICA, PANICA, COMPROMISURIELE, MINCIUNA, CRIMA ... iti pot asigura un simbolic confort material ... daaar ... nu vei face fata urmarilor actiuniilor NEGATIVE ... nimeni nu a pacalit NORMALITATEA ... nici macar MJ ...

Singura in ce sens?
Andre_Ioana
Postat pe 20 Iulie 2009 12:11

iuiii, sa nu te-auda marco/lourdess, ca ti-ai semnat condamnarea...
Lucia38
Postat pe 20 Iulie 2009 12:18
N-au decat sa ma auda...nu are nimeni dreptul sa
ma judece sau sa ma condamne...
Nu sunt pro avorturi...dar fiecare este liber sa
decida pt el fara a fi blamat...
Andre_Ioana
Postat pe 20 Iulie 2009 13:16

Recomandari