Mai multe
De la: Andreioana, la data 2009-07-20 13:16:35N-au decat sa ma auda...nu are nimeni dreptul sa ... dragutza .. aici nu vorbim de faptul ca vrei sa te duci la discoteca si eu nu te las ... nu confunda subiectul ... '''' fiecare este liber sa decida pt. el fara a fi blamat''' ... ...auzi ... as putea sa te violez si eu ? ... sau in gasca ? ... sau sa iti dau cu ceva in cap ? ... sau macar sa te calc cu masina pe trecerea de pietoni ? ... CUM POTI SPUNE O ASA ABERATIE ? ... ... de ce nu vrei sa intelegi ca nu te poti JUCA cu viata ta si a PROPRIILOR COPII cu INCONSTIENTA si IGNORANTA ? ... ai grija ce spui, TOTUL ARE O LIMITA ... nu accepta mentalitatea COMUNISTA - mortul e de vina (adica in cazul asta amaritul ala de copil care are singura vina ca a fost conceput de niste iresponsabili primitivi si barbari) ... |
||
|
marco918 Postat pe 20 Iulie 2009 18:43 |
||
|---|---|---|
De la: marco918, la data 2009-07-20 18:43:08De la: Andreioana, la data 2009-07-20 13:16:35N-au decat sa ma auda...nu are nimeni dreptul sa Din cate vad eu tu esti cel care nu intelege ce nu le poti indoctrina oamenilor conceptiile tale... poti inerca sa ma violezi dar ma indoiesc ca ai face fata...nu de alta da voi astia care ganditi mult aveti p...mica. |
||
|
Andre_Ioana Postat pe 21 Iulie 2009 13:18 |
||
De la: Andreioana, la data 2009-07-21 13:18:41De la: marco918, la data 2009-07-20 18:43:08De la: Andreioana, la data 2009-07-20 13:16:35N-au decat sa ma auda...nu are nimeni dreptul sa ... tie ti se pare ca gindesc mult !!!??? ... aoleeeeeuu , daca eu gindesc prea mult asta ar trebui sa te puna pe TINE pe ginduri ... te cred ca faci un efort imens sa spui ceva fara a avea ce spune, dar te inteleg ... unde nu e nici d-zeu nu cere ... ... apropo, esti cumva blonda ? ... ... ... stii, nu m-am gindit niciodata sa te violez ... nici pe tine si nici o alta de nivelul tau ... ar fi pacat de p... mea cea mica ... ... pina la proba contrarie, fii fericita ... m-ai jignit ''profund'' ...
|
||
|
|
||
|
marco918 Postat pe 21 Iulie 2009 17:24 |
||
De la: marco918, la data 2009-07-21 17:24:18De la: Andreioana, la data 2009-07-21 13:18:41De la: marco918, la data 2009-07-20 18:43:08De la: Andreioana, la data 2009-07-20 13:16:35N-au decat sa ma auda...nu are nimeni dreptul sa vai dar ma scuzati ca am indraznit sa ma iau in gura cu d-voastra.... imi cer scuze ca una de nivelul meu a indraznit sa ridice ochii catre maretia d-voastra... va rog frumos sa ma scuzati ca v-am deranjat... |
||
|
Andre_Ioana Postat pe 21 Iulie 2009 17:33 |
||
| parerea mea este ca nu e bine nici una nici alta un avort iti afecteaza sanatatea, un abandon iti afecteaza sufletul... | ||
|
yumy Postat pe 21 Iulie 2009 17:34 |
||
De la: yumalai, la data 2009-07-21 17:34:53parerea mea este ca nu e bine nici una nici alta un avort iti afecteaza sanatatea, un abandon iti afecteaza sufletul... ... dupa un abandon poti recupera ... dar dupa un avort recuperezi PACATE si TRAUME ... e logica si umana prima varianta ... doar in romania sint acuzate MAMELE care au curajul sa isi nasca copii indiferent de situatie si de sfaturile perverse ale celor din jur ... aceste femei sint de ADMIRAT pentru consecventa si taria lor de caracter ... sint de ADMIRAT si RESPECTAT de catre PROPRII LOR COPII ... probabil, incet o sa revina si normalitatea in romania ... deocamdata de abia au inceput sa se reduca EXTERMINAREA copiilor abandonati asa cum se facea de catre ''crestinii'' comunistii ... |
||
|
marco918 Postat pe 21 Iulie 2009 18:12 |
||
| SUNT MAMA DE FATA SI BAIAT.DACA S-AR INTAMPLA ASA CEVA UNUIA DIN COPII MEI SFATUL MEU AR FII CU SIGURANTA UNUL SINGUR."CRESTE COPILUL CU DEMNITATE DEOARECE EL NU ARE NICI O VINA CA VOI SUNTETI IRESPONSABILI. O CRIMA NU-TI VA ADUCE FERICIREA NICIODATA,IAR URMARILE DE CELE MAI MULTE ORI SUNT DEZASTROASE.IDEAL AR FII CA EL SA POATA AVEA SI MAMA SI TATA DAR NU ESTE OBLIGATORIU. DECAT O FAMILIE FARA CALDURA MAI BINE UN SINGUR PARINTE CU MULTA DRAGOSTE. | ||
|
kudika006355 Postat pe 21 Iulie 2009 18:30 |
||
salut!!!! eu nu sunt deloc de acord cu avortul, insa nici cu abandonul nu te poti lauda..... cred ca cel mai bine este sa il ti (copilul), iar dupa, poti cere un ajutor specializat.... sunt destule centre pentru mame singure.... si acolo primesti sfaturi,ajutor material.......!!!! Ar mai fi sa il dai spre adoptie..... eu chiar refuz avortul!!! Mai bine il dai spre adoptie si stii ca va fi crescut de catre o familie catre il iubeste si care va vedea de el.... avortul insa te afecteaza cel mai mult, si psihic, si fizic.......... si din toate punctele de vedere..... Si sa nu uitam ca sus mai este un Dumnezeu........ Abanonul tot se mai iarta, dar avortul.........
|
||
|
Lacra___ Postat pe 30 August 2009 12:49 |
||
Sa se inteleaga mai bine, oricum sunt de parere ca daca ramai insarcinata, trebuie sa il tii!! Este copilul tau si nu stiu ce fel de "mamica" ar putea sa il omoare....... eu una as fi incantata.... cel din poza nu este al meu......
|
||
|
Lacra___ Postat pe 30 August 2009 12:52 |
||
| Eu sunt insarcinata in luna a 7-a.Am ramas luand anticonceptionale si din cauza unor pb nu mi s.a putut face avort.Nu vreau sa tin copilul ala sub nicio forma,nu ma incearca absolut niciun sentiment matern,nu e vina lui ca o sa se nasca, dar nici a mea.Problema este ca nu gasesc nicaieri care sunt pasii pentru procedura de dare spre adoptie.Vad ca toata lumea este preocupata de partea etica a problemei si judeca in stanga si in dreapta,fara sa gandeasca macar.Ar trebui, poate, sa nu mai generalizati si sa tineti cont ca fiecare caz in parte este diferit. In cazul meu, mi-as fi dorit enorm sa-l avortez, decat sa-l abandonez, dar nu pot sa distrug mai multe vieti doar ca sa pastrez un copil nedorit si pe care nu il iubesc. | ||
|
alira Postat pe 7 Septembrie 2009 00:27 |
||
| Avortul nu este o solutie! Exista centre de consiliere care te pot ajuta, asa cum e Asociatia NOUA SPERANTA, ALTERNATIVE PENTRU VIATA din DEVA, jud. Hunedoara. Poti sa afli mai multe despre noi la http://nouasperanta.atwebpages.com | ||
|
kudika403171 Postat pe 18 Mai 2011 15:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| revenirea ciclului menstrual dupa sarcina | 5 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:52 |
| cum pot infrunta o asemenea tagedie??? | 12 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:24 |
| Nu avort | 12 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
|
|
||
| Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu | 738 | De la: gabi_4u_ever 14 Mai 2011 16:50 |
| Avort la 17 ani | 383 | De la: Donna24 4 Martie 2011 11:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.