Mai multe
|
consideri ca medicul omoara un copil ? scuza-ma , dar esti sigura ca vrei sa devii medic ?de ce nu te faci ospatara sau bucatareasa , ca din postarea facuta chiar nu ai nici o legatura cu medicina !cred ca ti-ai gresit optiunea cind te-ai inscris la facultate ! inca nu este tirziu sa te transferi la constructii sau la electrotehnica , desi daca ma gindesc bine , nici acolo nu te-ai potrivi ! pai de asta medicii tineri , fireste ca nu toti omoara oameni cu zile !!! se gaseste cite un prost ca tine ca vrea sa devina medic , dar de fapt isi greseste vocatia !!!!!!medicul bine pregatit este sfint pentru om , iar ginecologii , obstreticienii , cind fac o intrerupere de sarcina , devin doar chirurgi , protejind astfel viata femeii care , daca mai este si tinara , poate avea un alt copil cind va considera ca este cazul !!! elena_teo nu ai dreptate fetitoooooooooooooooooo tu nu intelgi ca Dumnezeu decide cand sa vina un copil pe lume nu tu ca o muritoare de rand ,tu trebuie sa iti faci datoria de "mama" ca sa ajungi in rai alaturi de Dumnezeu iar daca iti faci datoria de "CRIMINALA" vei mostenii iadul si vei fii spanzurata de limba cine isi ucide copii la 90% din ele Dumnezeu nu le mai da copii iar cele care totusi le mai da copii lor sunt fffffff obraznici,neascultatori etc Cand Dumnezeu iti da un copil un suflet de om si tu il ucizi ca ti se pare tie ca nu e momentul ti se pare tie ca stii tu mai bine decat DUMNEZEU atunci cat ti se va parea tieca este momentul sa faci un copil SURPRIZA !!! nu iti va mai da , pentru ca nimeni nu se poate juca cu DUMNEZEU "Eu nu sunt de scord cu aceia care argumenteaza ca,daca sarcina ar fi fost doar de cateva saptamani,copilul nu s-a format si nu conteaza Experienta mea,in carepe acesti prunci in grupul de copii de varsta lor,imi dovedeste adevarul cuvintelor lui Dumnezeu (Ieremia 1,15 si Psalmii 139,13).Acesti copii erau reali,care aveau suflet si isi aminteau de un Dumnezeu al iubirii care i-a ajutat odata" |
||
|
lourdess Postat pe 31 Mai 2009 14:37 |
||
|---|---|---|
| Avortul,abandonul,nu sunt deloc de acord cu ele.Pana la urma un copil e sange din sangele tau,e mai important ca propria noastra viata,deci nu avortati sau abandonati. Un copil este un dar de la Dumnezeu,nu negati acest darsi cea mai de pret comoara.ce am fi noi fara ei,niste frunze in vant fara viata. | ||
|
Mada02 Postat pe 31 Mai 2009 15:40 |
||
De la: anny_4u, la data 2009-05-30 23:43:03De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-29 18:38:08De la: anny_4u, la data 2009-05-29 14:45:30 knd spun fete ma refer la cele de 13 14 ani k mai mari de atat nu sunt sunt violate dak nu provoaca.... crezi in viol? hai ca esti tare!!!dar babutele alea de le vezi la stirile de la ora 5, crezi ca au provocat?? sau fetele/femeile atacate pe strada in plina zi???? sa-ti fie rusine ca esti femeie RUSINE |
||
|
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 31 Mai 2009 16:26 |
||
De la: ionia, la data 2009-05-31 13:46:47 ,da-l spre adoptie unor crestini (care nu pot avea copii) caci necrestinii e mana lu' satan, ei nu trebuie sa creasca copii si daca nu gasesti crestini care nu pot avea copii, ci crestini care vor sa adopte, desi pot avea copii? si daca nu gasesti crestini care sa adopte? ce-mi mai place gandirea unora PS: stiu ca iar imi pun lumea in cap, dar urasc discriminarile de orice fel |
||
|
kitty_krieger Postat pe 31 Mai 2009 16:29 |
||
| dragii mei, daca intr-o lume unde exista zeci de metode contraceptive ne mai punem astfel problema inseamna ca responsabilitatea noastra fata de viata este nula.intotdeauna trebuie sa ne asumam si urmarea faptelor noastre.tututor ne place sa facem dragoste.dar nimeni nu este vinovat ca procedam ca animalele.copilasul din burtica este un suflet pe care noi il distrugem pentru ca am dorit 10 sec de orgasm,fara a ne gandi ca la un moment dat am fost in aceeasi situatie,dar noi traim.aceste greseli se platesc mai devreme sau mai tarziu,prin razbunarea vietii.Abandon ? Fereasca dumnezeu.si un caine te musca atunci cand ii iei puiul.AM DEVENIT MAI SALBATICI DECAT EI?DE CE AVEM OARE CREIER?Din pacate din ce in ce mai multi judecam doar cu ce avem in pantaloni atit femei cat si barbati,iar greselile noastre dorim sa le plateasca altii.Ce inseamna copil nedorit?daca nu ti-ai fii dorit atunci nu creeai spatiul pentru a se intampla asta.Ganditi inainte sa faceti prostii,STITI bine ce faceti ,asumativa gresala.CRESTE COPILUL CU DRAGOSTE SI IUBIRE,CACI ESTE RODUL INCONSTIENTEI VOASTRE | ||
|
kudika006355 Postat pe 31 Mai 2009 18:35 |
||
| AVORT CU SIGURANTA !! nu poti sa faci unui copil asa ceva sa-l nasti si sa il abandonezi !!!! | ||
|
kudika017877 Postat pe 31 Mai 2009 19:16 |
||
nici unul nu e bun,dar din doua rele cel mai bun ar fi avortul.
|
||
|
iulia_0207 Postat pe 31 Mai 2009 19:43 |
||
De la: kudika006355, la data 2009-05-31 18:35:27dragii mei, daca intr-o lume unde exista zeci de metode contraceptive ne mai punem astfel problema inseamna ca responsabilitatea noastra fata de viata este nula.intotdeauna trebuie sa ne asumam si urmarea faptelor noastre.tututor ne place sa facem dragoste.dar nimeni nu este vinovat ca procedam ca animalele.copilasul din burtica este un suflet pe care noi il distrugem pentru ca am dorit 10 sec de orgasm,fara a ne gandi ca la un moment dat am fost in aceeasi situatie,dar noi traim.aceste greseli se platesc mai devreme sau mai tarziu,prin razbunarea vietii.Abandon ? Fereasca dumnezeu.si un caine te musca atunci cand ii iei puiul.AM DEVENIT MAI SALBATICI DECAT EI?DE CE AVEM OARE CREIER?Din pacate din ce in ce mai multi judecam doar cu ce avem in pantaloni atit femei cat si barbati,iar greselile noastre dorim sa le plateasca altii.Ce inseamna copil nedorit?daca nu ti-ai fii dorit atunci nu creeai spatiul pentru a se intampla asta.Ganditi inainte sa faceti prostii,STITI bine ce faceti ,asumativa gresala.CRESTE COPILUL CU DRAGOSTE SI IUBIRE,CACI ESTE RODUL INCONSTIENTEI VOASTRE Zise tanti care crede, inca, in povestea cu copilasul in burtica. |
||
|
Kathara Postat pe 31 Mai 2009 19:47 |
||
De la: lourdess, la data 2009-05-31 14:37:45consideri ca medicul omoara un copil ? scuza-ma , dar esti sigura ca vrei sa devii medic ?de ce nu te faci ospatara sau bucatareasa , ca din postarea facuta chiar nu ai nici o legatura cu medicina !cred ca ti-ai gresit optiunea cind te-ai inscris la facultate ! inca nu este tirziu sa te transferi la constructii sau la electrotehnica , desi daca ma gindesc bine , nici acolo nu te-ai potrivi ! pai de asta medicii tineri , fireste ca nu toti omoara oameni cu zile !!! se gaseste cite un prost ca tine ca vrea sa devina medic , dar de fapt isi greseste vocatia !!!!!!medicul bine pregatit este sfint pentru om , iar ginecologii , obstreticienii , cind fac o intrerupere de sarcina , devin doar chirurgi , protejind astfel viata femeii care , daca mai este si tinara , poate avea un alt copil cind va considera ca este cazul !!! Da' tu dragutza de unde stii faza cu spanzuratul de limba? Ei asta chiar m-a amuzat teribil! Din fericire pentru tine, ai nascut un baietel (care, intre oi fie vorba, e absolut superb!), asa ca nu vei avea prea mari probleme legate de educatia lui sexuala. Oricum, sa-ti traiasca si sa va bucurati de el, dar am si eu o rugaminte. Nu mai arunca cu noroi in fetele necajite ca zau, nu ai niciun drept. Hotaraste tu doar pentru viata ta si atat.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Mai 2009 21:04 |
||
|
Nici avortul , nici abandonul nu e bun. Dar in acest caz extrem, a lasa copulul sa se nasca deja e un fapt curajos. Odata nascut copilul poate ajunge, cu ajutorul lui Dumnezeu, intr-o familie care se chinuie de vreme sa faca copii si nu pot. Acest copil poate aduce fericire. In acest caz trebuie curaj si iubire de a intelege planul divin. Cele care fac avot sunt conduse de prim impuls - frica: oare ce vor face in viitor, copil inseamna probleme.....si ganduri negre izvorite din frica. Dar daca nu ar fi egoismul asta, daca nu s-ar gandi numai la ele si viata lor si ar incerca sa descopere increderea in Dumnezeu , in ele si putin mai mult curaj...atunci s-ar deschide alte usi. Deci, a da nastere deja e un fapt curajos si milos. Inseamna ca il ai pe Dumnezeu in tine, ceea ce inseamna iubire si inima miloasa. Ti-ai invins egoul si frica, iar mai departe are cine sa te alimenteze cu curaj. Increde si capul sus ca nu se mai ajunge la abandon. Iubire pentru cel din tine si va ajunge momentul cand toti se vor intoarce cu fata spre voi sa invete ce inseamna curaj de mama. |
||
|
XenyaO8 Postat pe 1 Iunie 2009 11:48 |
||
|
Daca se ajunge in situatia respectiva,cel mai bine e sa pui lucrurile pe foaie,daca il poti creste sau daca te poate ajuta careva,sau de ce ai apela la avort.Intr-adevar,credinta in Dumnezeu e importanta,dar trebuie sa te gandesti la viata care o mai ai de trait,si apoi la cea de dupa.Parerile sunt impartite si se poate generaliza pana la nesfarsit,dar nu stiu cate femei singure au curajul de a infrunta realitatea si a se bucura de un copil facut in nestiinta . Si vorba aceea THINK TWICE. |
||
|
oxy_poxy Postat pe 1 Iunie 2009 14:04 |
||
| Si apropo.. azi e ziua copilului iar cei care-i aveti sa va bucurati de ei..:) | ||
|
oxy_poxy Postat pe 1 Iunie 2009 14:07 |
||
De la: lourdess, la data 2009-05-31 14:37:45consideri ca medicul omoara un copil ? scuza-ma , dar esti sigura ca vrei sa devii medic ?de ce nu te faci ospatara sau bucatareasa , ca din postarea facuta chiar nu ai nici o legatura cu medicina !cred ca ti-ai gresit optiunea cind te-ai inscris la facultate ! inca nu este tirziu sa te transferi la constructii sau la electrotehnica , desi daca ma gindesc bine , nici acolo nu te-ai potrivi ! pai de asta medicii tineri , fireste ca nu toti omoara oameni cu zile !!! se gaseste cite un prost ca tine ca vrea sa devina medic , dar de fapt isi greseste vocatia !!!!!!medicul bine pregatit este sfint pentru om , iar ginecologii , obstreticienii , cind fac o intrerupere de sarcina , devin doar chirurgi , protejind astfel viata femeii care , daca mai este si tinara , poate avea un alt copil cind va considera ca este cazul !!! n-ai terminat nebuno??? |
||
|
l_diana_c Postat pe 1 Iunie 2009 14:10 |
||
De la: rashela, la data 2009-05-31 01:42:49De la: anny_4u, la data 2009-05-30 23:48:14Si inca ceva.cine le pune sa isi inceapa viata sexuala la 12 ani?????pai la cat de naive sunt la varsta aia normal sa ramana gravide... si sa ajunga la avort sau abandon Din pacate exista si astfel de cazuri, adesea in familiile sarace si grav este k sunt din ce in ce mai multe si copii nu sunt informati cum trebuie si se ajunge unde se ajunge din cauza educatiei kre nu o primesc acasa sau la scoala |
||
|
anny_4u Postat pe 1 Iunie 2009 15:25 |
||
De la: anny_4u, la data 2009-06-01 15:25:06De la: rashela, la data 2009-05-31 01:42:49De la: anny_4u, la data 2009-05-30 23:48:14Si inca ceva.cine le pune sa isi inceapa viata sexuala la 12 ani?????pai la cat de naive sunt la varsta aia normal sa ramana gravide... si sa ajunga la avort sau abandon Defapt nui chair asa. majoritatea fetelor care isi incep viata sexuala la 12 ani or is tigancii ori vor sa devina tarfe. si de unde crezi ca stie copilu de 6 ani ca ea defapt ii sugea lu bunicusau **** . daca tie tio spus maicata si cu taicatu la 6 ani atunci bravo. da de unde sa stie fata de 6 ani ca ea nu trebe so faca la varsta aia?sau macar ce facea? educatia cred ca fiecare o primeste acasa pentru ca .. hai sa fim seriosi .. la varsta de 11 deja gasesti si canalu si ora si daca nu tot o intrebi pe mamica sau taticu de ce nu ai voie sa te uti la filme +18. ii vina scolilor pentru ca nu educa elevi mai devreme. oricum cei asa mare branza? la mine in clasa a 3-a toata lumea stia cei sexul. plus ca dira nici nu incearca sa iti explice macar ceva acolo. si imediat cand spui "tate" sau "p*la" imediat sare cu "MAAAI!!!" si nu face nimic |
||
|
Patri13 Postat pe 1 Iunie 2009 18:34 |
||
De la: l_diana_c, la data 2009-06-01 14:10:17De la: lourdess, la data 2009-05-31 14:37:45consideri ca medicul omoara un copil ? scuza-ma , dar esti sigura ca vrei sa devii medic ?de ce nu te faci ospatara sau bucatareasa , ca din postarea facuta chiar nu ai nici o legatura cu medicina !cred ca ti-ai gresit optiunea cind te-ai inscris la facultate ! inca nu este tirziu sa te transferi la constructii sau la electrotehnica , desi daca ma gindesc bine , nici acolo nu te-ai potrivi ! pai de asta medicii tineri , fireste ca nu toti omoara oameni cu zile !!! se gaseste cite un prost ca tine ca vrea sa devina medic , dar de fapt isi greseste vocatia !!!!!!medicul bine pregatit este sfint pentru om , iar ginecologii , obstreticienii , cind fac o intrerupere de sarcina , devin doar chirurgi , protejind astfel viata femeii care , daca mai este si tinara , poate avea un alt copil cind va considera ca este cazul !!! nebuna esti tu URATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
||
|
lourdess Postat pe 1 Iunie 2009 23:44 |
||
De la: lourdess, la data 2009-06-01 23:44:01De la: l_diana_c, la data 2009-06-01 14:10:17De la: lourdess, la data 2009-05-31 14:37:45consideri ca medicul omoara un copil ? scuza-ma , dar esti sigura ca vrei sa devii medic ?de ce nu te faci ospatara sau bucatareasa , ca din postarea facuta chiar nu ai nici o legatura cu medicina !cred ca ti-ai gresit optiunea cind te-ai inscris la facultate ! inca nu este tirziu sa te transferi la constructii sau la electrotehnica , desi daca ma gindesc bine , nici acolo nu te-ai potrivi ! pai de asta medicii tineri , fireste ca nu toti omoara oameni cu zile !!! se gaseste cite un prost ca tine ca vrea sa devina medic , dar de fapt isi greseste vocatia !!!!!!medicul bine pregatit este sfint pentru om , iar ginecologii , obstreticienii , cind fac o intrerupere de sarcina , devin doar chirurgi , protejind astfel viata femeii care , daca mai este si tinara , poate avea un alt copil cind va considera ca este cazul !!! F.u.c.k. you!!!!!
|
||
|
l_diana_c Postat pe 2 Iunie 2009 11:29 |
||
| Auziti dar chiar e musai sa va porcaiti asa fara sa va cunoasteti si sa puneti alte persoane sa va citeasa ineptiile???????? Si sa nu primesc intrebarea inteligenta ca "de ce citesc daca nu-mi convine?" Citesc pentru ca pe mine chiar ma intereseaza parerea oamenilor referitoare la anumite subiecte si vreau sa vad cat mai multe pareri dar cand vad atata lipsa de educatie ma apuca greata. Macar trimiteti-va mesaje private si nu mai puneti oamenii sa citeasca mizeriile astea. | ||
|
liliana2005 Postat pe 2 Iunie 2009 13:35 |
||
| Intrebarea asta este absolut egoista. Mai bine pentru cine? Sigur nu pentru copil fiind ca el ori moare, ori sufera toata viata pentru greselile parintilor. Eu consider ca cele care pun o asemenea intrebare vor doar sa aiba "sufletul" impacat prin faptul ca au fost sustinute de catre cineva. De fapt decizia lor este luata... nu le intereseaza acest copil... Daca tot vreti un raspuns as putea sa va spun ca sentimentul vostru de vinovatie ar fi mai mic daca ati avorta fiind ca nu ati apuca sa-l vedeti pe cel mic si sa va atasati de el 9 luni. Va puteti minti cum ca sunt doar niste celule, dar, in realitate, inima copilului bate din primele zile de la conceptie, cand nici nu stii ca esti gravida. Singurul raspuns ar fi ca numai tu iti poti asuma responsabilitatea acestei decizii si va trebui sa traiesti cu ea toata viata. Nu exista varianta "mai buna" pentru copil. Si in acest caz mama se gandeste doar la ea... Nu spun ca ar fi mai bine sa il creasca o mama care nu l-a dorit si il va invinovati toata viata pentru ca i-ar fi stricat ei viitorul, ca din cauza lui ea nu are scoala, bani, etc.... Spun doar ca indiferent pentru care din cele doua variante optezi esti la fel de culpabila. | ||
|
kudika007283 Postat pe 2 Iunie 2009 14:03 |
||
| gandeste-te tie ti-ar fi placut ca parintii tai sa ia aceeasi decizie? gandeste-te ca nu ai fi fost altfel aici, sa spui aceste lucruri pe formu...ti-ar placea sa privezi de la dreptul de viata, de la ceea ce si tu ai avut si ai??? | ||
|
v_raluca_c Postat pe 2 Iunie 2009 14:05 |
||
|
eu am ramas insarcinata in ultimul an de liceu...stiu multi ar zice, ce nu s-a inventat prezervativul?! ei bine s-a inventat dar nu a tinut... cand am aflat ca sunt insarcinata am simtit ca toata lumea se prabuseste,nu puteam accepta niciun avort, nu am fost de-acord cu asa ceva, am avut foarte multe probleme cu sarcina, rinichii nu mai functionau, unu deloc iar celalat partial... in schimb cand a inceput sa creasca in mine, sa miste, Doamne, eram atat de fericita, de toate, nici nu va inchipuiti ce frumos e! plangeam de bucurie...ziua nasterii, chiar daca a fost greu, cand i-am auzit plansetul am plans de fericire, a fost cea mai fericita zi din viata mea!!! pe 16 iunie implineste 6 anisori... a fost greu, mi-am terminat liceul, pana la urma am inceput si facultatea, cu ajutorul mamei mele, ne-am descurcat...acum e timp pt toate...un copil nu te incurca in viata, e cel mai important si mai frumos dar ce ti se poate intampla intr-o viata... |
||
|
Postat pe 2 Iunie 2009 14:15 |
||
De la: katwoman, la data 2009-06-02 14:15:50eu am ramas insarcinata in ultimul an de liceu...stiu multi ar zice, ce nu s-a inventat prezervativul?! ei bine s-a inventat dar nu a tinut... felicitari....sa fie sanatos...si tu la fel...si eu imi doresc mult un copil... |
||
|
v_raluca_c Postat pe 2 Iunie 2009 14:18 |
||
De la: katwoman, la data 2009-06-02 14:15:50eu am ramas insarcinata in ultimul an de liceu...stiu multi ar zice, ce nu s-a inventat prezervativul?! ei bine s-a inventat dar nu a tinut...
|
||
|
coffeeta Postat pe 2 Iunie 2009 14:18 |
||
| va multumesc fetelor...va doresc sa vi se im[plineasca tot ce va doriti!!! sa aveti sanatate si fericire!!!! | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2009 14:21 |
||
De la: kudika006355, la data 2009-05-31 18:35:27dragii mei, daca intr-o lume unde exista zeci de metode contraceptive ne mai punem astfel problema inseamna ca responsabilitatea noastra fata de viata este nula. daca este sa o luam logic... - crima este si in cazul in care folosesti metode contaceptive...si cand barbatul/prietenul/sotul ejeculeaza in afara vaginului...nu? ca vb aia estompeaza venirea pe lume a unui copil... asa ca inainte sa judecati pe una/alta .. ia mai gaditi-va chiar asa curate sunteti?
|
||
|
coffeeta Postat pe 2 Iunie 2009 14:26 |
||
De la: katwoman, la data 2009-06-02 14:21:29va multumesc fetelor...va doresc sa vi se im[plineasca tot ce va doriti!!! sa aveti sanatate si fericire!!!! yo iti multumesc si te felicit pt decizia luata...a fost greu o perioada...dar cred ca nu se compara cu existenta unui copil si bucuria de al avea..si de a te bucura de el sa fie sanatos/a si sa aibe parte de tot ce este mai bun
|
||
|
coffeeta Postat pe 2 Iunie 2009 14:28 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-06-02 14:28:43De la: katwoman, la data 2009-06-02 14:21:29va multumesc fetelor...va doresc sa vi se im[plineasca tot ce va doriti!!! sa aveti sanatate si fericire!!!! ai dreptate, cea mai mare bucurie, cand spune prima data"mama", cand ii ies primi dinti, cand rade ca e fericit, cand face primul pas, cand incepe sa vorbeasca, cand creste... chiar daca a fost greu, chiar ai parte de multe bucurii! |
||
|
Postat pe 2 Iunie 2009 14:36 |
||
| mmmmmm vad ca discutia pentru unele persoane a cam degenerat.pacat! si daca tot s-a cam luat pe panta credintei...il parafrazez[daca se poate] pe Iisus...-"cine se stie fara de pacat sa arunce primul piatra...!" ..si asta o spun pt ca vad ca ,in loc de un sfat cat de cat , unele de pe aici au trecut direct la lapidare! fiecare isi stie povestea...e greu sa caracterizezi un om sau un grup de oameni dupa starea sociala sau etnie.priviti-va cele cinci degete de la mana.... | ||
|
vaiana Postat pe 2 Iunie 2009 16:27 |
||
O femeie curajoasa.....si un exemplu de urmat. Cum am mai zis SE DESCHID ALTE USI pentru cele ce iau astfel de decizii. Felicitari katwoman
|
||
|
XenyaO8 Postat pe 2 Iunie 2009 22:25 |
||
De la: oxy_poxy, la data 2009-06-01 14:04:00 Daca se ajunge in situatia respectiva,cel mai bine e sa pui lucrurile pe foaie,daca il poti creste sau daca te poate ajuta careva,sau de ce ai apela la avort.Intr-adevar,credinta in Dumnezeu e importanta,dar trebuie sa te gandesti la viata care o mai ai de trait,si apoi la cea de dupa.Parerile sunt impartite si se poate generaliza pana la nesfarsit,dar nu stiu cate femei singure au curajul de a infrunta realitatea si a se bucura de un copil facut in nestiinta . |
||
|
XenyaO8 Postat pe 2 Iunie 2009 22:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sotul meu infidel...amanta lui insistenta...eu ce ma fac? | 52 | De la: Costy_Nitisi_1 21 Iunie 2012 11:13 |
| intrerupere sarcina bacau !! | 5 | De la: kudika_nikole 18 Ianuarie 2012 01:41 |
| URGENT! Efecte adverse Postinor | 6 | De la: mibell 12 Aprilie 2011 17:50 |
|
|
||
| am pierdut pe cineva drag | 30 | De la: e_lory_bebelusa 3 Aprilie 2012 22:36 |
| botezarea unui copil ..... | 11 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 01:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.