Setari Cookie-uri

Ejaculare in locuri ciudate...

te infigi in obiectul prin care ejaculeaza iubitul tau ( nas, gura, penis,..etc depinde pe unde ejaculeaza) dupa care va apropiatzi de geam..iar cand apar monstruletzii... zbori odata cu ei !!

Ce nu pricepi???

I`am raspuns lui claudiu k ne-a intrebat unde ne place sa fim ejaculate !!
Sabrina_Nede
Postat pe 15 Septembrie 2008 00:17
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-15 00:14:39
De la: miha16, la data 2008-09-15 00:08:15hai ma iris, tu nu mai stii? pancarda jos....LOC DE EJACULAT.....PT VECINII DE LA ET. 8

mah , nu stiu ce sa zic ...probabil am inteles eu gresit cum e cu ejaculatul asta pe geam

sabrina , vino mama si da detalii ca din cauza ta raman cu sechele si e pacat de mine , femeie tanara sa se lase de ejaculat din cauza unei neintelegeri

ejaculat pe geam adica ....cuplul sta undeva aproape de geam si vine ejacularea fata zboara pe geam odata cu corect ?

sau pur si simplu isi scoata omu organu pe geam si astia micii de invata sa inoate ( chiar asa ,ei de unde stiu sa inoate ? ) :sml-
love0018: se trezesc cu capul de asfalt ?

mai iris, scoate organul pe geam, vine vrabia si se aseaza, mai reu e cu gugustiuci ca le place tot ce misca si e posibil sa cipa

Pana nu capat un raspuns eu ma apuc de abstinenta , am auzit ca ar face bine la cuplu abtinenta asta si ca exista chiar posibilitatea sa devii virgina ( in gura evident ) daca pauza e suficient de mare .
Mi-a spus mie o prietena care este medic iar eu o cred
si sa vezi ce sare omul cu organ cu tot pe geam

Postat pe 15 Septembrie 2008 00:18
O singura nelamurire-cu sau fara parasuta?Mint,inca una si dup-aia si dup-aia?
sweetpink
Postat pe 15 Septembrie 2008 00:22
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-15 00:17:43te infigi in obiectul prin care ejaculeaza iubitul tau ( nas, gura, penis,..etc depinde pe unde ejaculeaza) dupa care va apropiatzi de geam..iar cand apar monstruletzii... zbori odata cu ei !!

Ce nu pricepi???

Clar nu , eu nu pot sa fac asa ceva ca stau la etajul 8 fratilor , macar daca stateam la parter era alta treaba ...asa risc sa ma vada toti vecini plina de cand iau liftul sa ma duc inapoi la organ.

Plus ca stiti si voi ....monstruletii astia se iau greu frate , freci la ei cu buretele si nimic ,ei stau lipiti acolo unde au nimerit

Nu , mai bine revin la oral ,asa ...ma duc repede , ma spal pe dinti cu periuta aia plina de microbi si scap mai ieftin ..bine, intre timp imi fac si abonament la stomatolog sa se ingrijeasca omu de cariile mele
iris_4_ever
Postat pe 15 Septembrie 2008 00:23
De la: sweetpink, la data 2008-09-15 00:22:38O singura nelamurire-cu sau fara parasuta?Mint,inca una si dup-aia si dup-aia?

cade unu de la etajul 8 ( masochista de ) si il gaseste un politist lat pe asfalt .
In intreaba ce s-a intamplat , asta ii spune ca e parasutist la care politistul intreba unde-i parasuta
Parasuta e sus , o bate barbat-su
iris_4_ever
Postat pe 15 Septembrie 2008 00:25
scuzati lipsa,,,ma pus seful sa dau o proba ...una de dactilografiere nu de aia de care vrea iris
apropo iris?? facem un test drive?? ....sabrinuca stia ca iti plac femeile....eu de ce nu am stiut asta??? stati asa ca eu am ramas confuzata ,,,,am i the last to find out stuff???
Da nu e problema dau si proba,,,da e scrisa sau orala??

Daca iti zic ca am si piercing in limbuta imi iau vriun punctaj suplimentar???
aricica_pogonica
Postat pe 15 Septembrie 2008 00:41
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-15 00:17:43te infigi in obiectul prin care ejaculeaza iubitul tau ( nas, gura, penis,..etc depinde pe unde ejaculeaza) dupa care va apropiatzi de geam..iar cand apar monstruletzii... zbori odata cu ei !!

Ce nu pricepi???

Abia astept sa incerc si eu ejaculatul pe geam hmmm, cum o fii de la etajul 9 ?

Postat pe 15 Septembrie 2008 00:43
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-15 00:25:11
De la: sweetpink, la data 2008-09-15 00:22:38O singura nelamurire-cu sau fara parasuta?Mint,inca una si dup-aia si dup-aia?

cade unu de la etajul 8 ( masochista de ) si il gaseste un politist lat pe asfalt .
In intreaba ce s-a intamplat , asta ii spune ca e parasutist la care politistul intreba unde-i parasuta

Iris...you rule!
sweetpink
Postat pe 15 Septembrie 2008 00:44
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-15 00:41:38scuzati lipsa,,,ma pus seful sa dau o proba ...una de dactilografiere nu de aia de care vrea iris
apropo iris?? facem un test drive?? ....sabrinuca stia ca iti plac femeile....eu de ce nu am stiut asta??? stati asa ca eu am ramas confuzata ,,,,am i the last to find out stuff???

pai ce sa-ti fac iubita daca nu citesti ce scrie io ?
vii sa dai proba si discutam la fata locului de care sa fie ok ? desi ....daca ai precizat ca ai piercing deja stii la ce proba te-as supune

Vrei sa fii prietena mea ? oricum m-am saturat sa tot stau dupa blonda sabrinuta 5 ani de zile ...
iris_4_ever
Postat pe 15 Septembrie 2008 00:47
De la: sweetpink, la data 2008-09-15 00:44:56
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-15 00:25:11

Iris...you rule!

Vrei sa fiu si idolul tau ?
iris_4_ever
Postat pe 15 Septembrie 2008 00:49
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-15 00:47:06
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-15 00:41:38scuzati lipsa,,,ma pus seful sa dau o proba ...una de dactilografiere nu de aia de care vrea iris

vii sa dai proba si discutam la fata locului de care sa fie ok ? desi ....daca ai precizat ca ai piercing deja stii la ce proba te-as supune

Vrei sa fii prietena mea ? oricum m-am saturat sa tot stau dupa blonda sabrinuta 5 ani de zile ...

scuze frumoaso dar cred ac asta dovedeste ca nu ma fac prietena cu lumea doar pt ca zic ca gay-ii sunt ok,,, se pare ca nu tin cont de asta nu??

pai am vazut ce iti poate pielea,,,,de aia am mentionat piercingul,,,nu de alta da m-oi trezi ca ma bagi al carat bolovani sau sapat curtea,,,si nu prea imi convine

pai eu ma bag sa fiu prietena ta,,,da mie sa nu dea iar sabrinuta cu pietre in mine,,,,,
sabrina ce zici?? ma lasi sa ma pupe micutu ep burtica sau mi-o dai pe iris ??? ce facem maica?? raman lesbi si renunti la ea,,,,sau ???
aricica_pogonica
Postat pe 15 Septembrie 2008 01:02

Cel putin partenera de afaceri In rest vad ca facem amandoua parte din aceeai categorie ...pe alt topic...deci nu se stie niciodata
sweetpink
Postat pe 15 Septembrie 2008 01:08
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-15 01:02:40

scuze frumoaso dar cred ac asta dovedeste ca nu ma fac prietena cu lumea doar pt ca zic ca gay-ii sunt ok,,, se pare ca nu tin cont de asta nu??

pai am vazut ce iti poate pielea,,,,de aia am mentionat piercingul,,,nu de alta da m-oi trezi ca ma bagi al carat bolovani sau sapat curtea,,,si nu prea imi convine

pai eu ma bag sa fiu prietena ta,,,da mie sa nu dea iar sabrinuta cu pietre in mine,,,,,
sabrina ce zici?? ma lasi sa ma pupe micutu ep burtica sau mi-o dai pe iris ??? ce facem maica?? raman lesbi si renunti la ea,,,,sau ???

poate cel mult te puneam sa dai de mancare la hamster ca de bolovani am scapat demult , cum dau peste unul ii fac papucii

Sabrinuta nu are nimic de comentat aici pentru ca eu una m-am saturat sa tot stau dupa ea ,5 ani din viata mi-a mancat femeia asta cred ca e cazul sa trec mai departe nu ?
iris_4_ever
Postat pe 15 Septembrie 2008 01:11
iris dar stii povestea cu sabrinuta nu???
vezi ca era impotriva gay-ilor asa ca e normal ca te-a dus 5 ani cu zaharelul,,,,acum se pare ca si-a scimbat parerea dupa ce a citit cateva postari de-ale mele
mam tre sa ma platesti bien tare,,,ca de acu chiar ai o sansa reala la el

asa ca eu zis sa discutati inainte,,,,si daca vedei ca nu merge treaba,,,vin si eu la interviu,,,,ca tare vreau sa stiu in ce club intru

eu va las ca ma duce seful acasa.
pupici si vb maine
aricica_pogonica
Postat pe 15 Septembrie 2008 01:15
Noapte buna aricica_pogonica!
sweetpink
Postat pe 15 Septembrie 2008 01:19
Daca chiar itzi place pot sa-ti ofer si io cand se relaxeaza prietenul!
criss66
Postat pe 15 Septembrie 2008 01:23
Vad ca ma dau singura pe forum... asa ca ma pun sa dorm si eu ca maine am...inutilitatea aia de scoala...Somnik ushor la toata lumea-de la claudiu am invatat,cu "y-ul "nu ma stiu inca da invatz ...
sweetpink
Postat pe 15 Septembrie 2008 01:24
foarte fain topicul:D din scoarta-n scoarta l-am citit.
dar geo, unde-i geo? prospatura de mine propune un club geo. aricica se baga ?:P
Laurelin
Postat pe 15 Septembrie 2008 02:20
De la: Laurelin, la data 2008-09-15 02:20:56foarte fain topicul:D din scoarta-n scoarta l-am citit.
dar geo, unde-i geo? prospatura de mine propune un club pro geo (ca toti il iubim)
Laurelin
Postat pe 15 Septembrie 2008 02:22
ma-sa ca se re-posteaza:D sori
Laurelin
Postat pe 15 Septembrie 2008 02:22
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-14 10:28:58Dar uite domle ca vorbesc prostii !:))))))

Nu trebuie neaparat sa isi faca cineva cont pentru a ne lumina :))) Sunt oameni care simt nevoia din suflet sa ne dea sfaturi

Draga mea "PlayWithMyBools" sau cum te`ai autoporeclit k nu am fost atenta la detalii, un om cu capu asezat cat de cat unde trebuie ( nu intre craci ) dak ar fi putin mai istetz, dar de unde atatea dorintze, nu ar citi doar topicul asta..si dak ai mai avut si curiozitatea sa te uiti pe profil la fiecare , inseamna ca esti chiar bagata in mixer cu totul dak nu ai avut nici macar o mica sclipire ....ca sclipirea sa ne "luminezi" ai avut`o :)))

Doamne...mare ti`e gradina ta !!!

Draga Sabrina tu atot-stiutoarea !!!Eu recunosc ca m am inselat m-a luminat altcineva de pe forum ca vad ca tu esti intunecata rau la cum vb de urat cu lumea!Eu mi am expus pareriile atata tot ca doar e un forum liber sau nu?
sI NU VROIAM SA-TI DAU NICI UN SFAT ERAU ASA MICI SUGESTII!eu nu citisem decat partiile in care erati maici draga mea si de Geo m-am prins ca era ironic da de voi nu sincer pentru ca ati jucat foarte bine!
Ce vrei se mai intampla nu toata lumea e asa isteatza ca tine!
Cat despre jigniri eu nu am sa te jignesc prin vreun apelativ ceva ci doar am sa-ti spun sa incerci sa ti urmezi mottoul ala pe care l ai la profil si sa nu mai abuzezi atata de prostie!
mauinboots
Postat pe 15 Septembrie 2008 02:47
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-14 11:45:46
De la: mauinboots, la data 2008-09-14 04:32:39
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-14 01:39:00Eu termin prin a spune " Nu ti`a cerut nimeni parerea "!!
phoaahaaahaaa MAICA FILOFTEAA DA TU CREZI CA CINEVA A CERUT-O PE A TA?
DRAGA MEA FRUSTRATA e un FORUMMMMMMM oricine are dreptul sa posteze orice vrea el aici ca de aia traim intr-o lume libera cu libertate de exprimare si toate cele!Ok daca vrei sa te intorci la COMUNISM NU AI DECAT insa te avertizez pe vremea lui Ceausescu te baga la zdup daca citeai BIBLIA!!!
Asa ca mai revizuiete-ti un picutz ideeile draga!

Pfooaaaa ,ia citeste bre mai bine mesajele maicii filotfeia de pe kudika si vezi ce parere ai ,daca si fatuca asta vrea sa se intoarca la comunism ma intreb ce s-o intampla acolo sus la mansarda ta.

IRIS LA MANSARDA NU AM NIMIC,SUNT OK AM SI IZOLATIA BUNA!in schimb recunosc ca m-am inselat si ti multumesc ca m ai lamurit,nu m am uitat la toate commenturiile ei de pe kudika insa felul in care jigneste lumea oricum nu mi place!Ok nu i maica foarte bine!ATI GLUMIT SUPER V-A IESIT!
EU AM VENIT SI AM DAT CU BATA IN BALTA CA NU STIAM PE UNDE I PESTE SI PE UNDE NU-I!ghinion se mai inseala omu na!
mauinboots
Postat pe 15 Septembrie 2008 02:52
De la: mauinboots, la data 2008-09-15 02:47:50
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-14 10:28:58Dar uite domle ca vorbesc prostii !:))))))

Nu trebuie neaparat sa isi faca cineva cont pentru a ne lumina :))) Sunt oameni care simt nevoia din suflet sa ne dea sfaturi

Draga mea "PlayWithMyBools" sau cum te`ai autoporeclit k nu am fost atenta la detalii, un om cu capu asezat cat de cat unde trebuie ( nu intre craci ) dak ar fi putin mai istetz, dar de unde atatea dorintze, nu ar citi doar topicul asta..si dak ai mai avut si curiozitatea sa te uiti pe profil la fiecare , inseamna ca esti chiar bagata in mixer cu totul dak nu ai avut nici macar o mica sclipire ....ca sclipirea sa ne "luminezi" ai avut`o :)))

Doamne...mare ti`e gradina ta !!!

Draga Sabrina tu atot-stiutoarea !!!Eu recunosc ca m am inselat m-a luminat altcineva de pe forum ca vad ca tu esti intunecata rau la cum vb de urat cu lumea!Eu mi am expus pareriile atata tot ca doar e un forum liber sau nu?
sI NU VROIAM SA-TI DAU NICI UN SFAT ERAU ASA MICI SUGESTII!eu nu citisem decat partiile in care erati maici draga mea si de Geo m-am prins ca era ironic da de voi nu sincer pentru ca ati jucat foarte bine!
Ce vrei se mai intampla nu toata lumea e asa isteatza ca tine!
Cat despre jigniri eu nu am sa te jignesc prin vreun apelativ ceva ci doar am sa-ti spun sa incerci sa ti urmezi mottoul ala pe care l ai la profil si sa nu mai abuzezi atata de prostie!

Si dak tot recunosti k ai gresit... dc continui sa vorbesti urat???
Ca asta cu greshitu` am intzelese`o..dar cu jignitu nu pot sa ma concentrez...

Ai intrat pe forumul asta liber si ai inceput sa citezi replicile sa ne explici care`i treaba cu noi timp in care aveai grija sa vorbesti foarte frumos !
Asa ca donshoara` cand jignesti asteaptate la ce`i mai rau nu astepta un epilat la mustatza k nu tzil da nimeni moca !!

Sabrina_Nede
Postat pe 15 Septembrie 2008 06:18
De la: black_kitty, la data 2008-09-15 00:09:58
De la: celia, la data 2008-09-14 23:34:43ce anume vrei sa stii draga?..............una e s aintrebi si alta sa ironizezi.............dar nha ...............fi mai matura in gandire..........sau in ganduri...........sau in ce vrei tu............ma rog

nu te supara pe mine....dar pur si simplu nu reusesc sa te inteleg....ai si iubit si amant(chestia cu amantul am inteles-o....iubitul tau nu te satisface) dar de ce mai stai cu el?(cu iubitul tau)....daca il iubesti nu-l mai insela si incearca sa rezolvi problema pe care o aveti.....si ai mai scris pe anumite topicuri ca "iubi" meu face nu stiu ce si nu stiu cum....te-am intrebat atunci la cine te referi...tu ai crezut ca te ironizez...apoi te-am mai intrebat ceva de genul:daca te-ai gandit vreodata ca si iubitul tau poate te considera esec in pat si poate ca si el te inseala....si ai raspuns foarte iritata....ca amantul tau zice ca esti buna la pat....asta ca si cum sa te scuzi ca tu n-ai avea nici o vina pt problema dintre tine si iubitul tau....apoi a sarit jupanul(nu stiu daca el e amantul tau....el cam asa a lassat sa se inteleaga) de care pot sa zic ca m-am luat....oricum i principiu vroiam si eu sa inteleg cum poti sta cu 2 persoane in acelasi timp si ce simti pt ei....daca tu crezi ca mi-am bagat nasul unde nu-mi fierbe oala trebuia sa spui....
...............iubitu imi ofera stabilitate,amantu partide de sex incediare,si da stau cu amandoi.dc?........nu stiu sau poate ca stiu dar nha nu sunt la spovedanie ......sper ca ti-am rasp

Postat pe 15 Septembrie 2008 09:17
de ce vorbiti asa de vulgar fetelor nu va sta bine folositi un limbaj respectuos ca de aia discutam aici despre perversii libidinosi care ne murdaresc corpul si gura cu perversiunile lor sunteti de acord?

Postat pe 15 Septembrie 2008 09:31
Fenomenal!!! nu imi vine sa cred...ataea persoane, mature, care nu fac altceva decat sa se comporte ca niste copii...se dau replici, se dau replici la replici, dar ce e mai haios e ca se intrec in replici....:)))) care mai de care puerile...dar, surpriza..., destul de interesante pentru ei...Nu sunteti deloc haiosi..e doar o reactie in lant...va inteleg..nu va mai puteti opri...asa patesc copii cand incep sa se joace si chiar se simt bine...
In fond in fiecare dintre noi exista un copil..si stim k romanul face haz de necaz.... Serios acum, aceasta domnisoara a pus o intrebare, cred eu.., dintr-o lipsa de informare, si astepta raspunsuri...nu reactiile acestea...ciudate...se vede clar k inca subiectul asta e unul tabu...continua sa fie...si nu ar trebui..insa lasati analiza textului si nu va mai luati de orice cuvant scris in mesaj, aviz persoanei care nu s-a simtit confortabil deoarece...fata a mentionat in mesajul ei cuvantul "prieten" asta inseamna : BARFA DE DOI LEI, specifica "doamnelor de la bloc care se plictisesc " .In fine....mentalitati si mentalitati..... astept reactii:)))) refulati pe forum:))))))))))))
denisa2005
Postat pe 15 Septembrie 2008 11:00
De la: denisa2005, la data 2008-09-15 11:00:31 Fenomenal!!! nu imi vine sa cred...ataea persoane, mature, care nu fac altceva decat sa se comporte ca niste copii...se dau replici, se dau replici la replici, dar ce e mai haios e ca se intrec in replici....:)))) care mai de care puerile...dar, surpriza..., destul de interesante pentru ei...Nu sunteti deloc haiosi..e doar o reactie in lant...va inteleg..nu va mai puteti opri...asa patesc copii cand incep sa se joace si chiar se simt bine...
In fond in fiecare dintre noi exista un copil..si stim k romanul face haz de necaz.... Serios acum, aceasta domnisoara a pus o intrebare, cred eu.., dintr-o lipsa de informare, si astepta raspunsuri...nu reactiile acestea...ciudate...se vede clar k inca subiectul asta e unul tabu...continua sa fie...si nu ar trebui..insa lasati analiza textului si nu va mai luati de orice cuvant scris in mesaj, aviz persoanei care nu s-a simtit confortabil deoarece...fata a mentionat in mesajul ei cuvantul "prieten" asta inseamna : BARFA DE DOI LEI, specifica "doamnelor de la bloc care se plictisesc " .In fine....mentalitati si mentalitati..... astept reactii:)))) refulati pe forum:))))))))))))

Da mah , ai dreptate ,recunosc ,am gresit.
Ma duc sa fac 3 matanii ,sa beau o gura de aghiazma si promit ca data viitoare nu mai fac analiza pe text.
Te rog frumos sa iei in considerare faptul ca nu sunt ironica deloc , sunt foarte serioasa si sper sa ai ocazia sa postezi si al doilea mesaj sa imi zici ce altceva as mai putea face in vederea recuperarii mele sufletesti.
Mi-ar parea rau sa te blochezi la un singur mesaj acum ca tot ai ,,iesit'' in lume
iris_4_ever
Postat pe 15 Septembrie 2008 11:33
De la: dana_3, la data 2008-09-15 09:31:30de ce vorbiti asa de vulgar fetelor nu va sta bine folositi un limbaj respectuos ca de aia discutam aici despre perversii libidinosi care ne murdaresc corpul si gura cu perversiunile lor sunteti de acord?

iris_4_ever
Postat pe 15 Septembrie 2008 11:34
people people ....ati cam aberat prea mult pe aici.

hai sa lasam topicul asta balta...wtf aici nu-i chat e forum....

pacat ca nu avem moderatori.
anderson
Postat pe 15 Septembrie 2008 11:45
copilasi nu vreau sa va jignesc dar...am si eu o intebare...are cineva mai mult de 15ani aici?
annaalexya
Postat pe 15 Septembrie 2008 12:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
HELP !!!!! Sex anal fara prezervativ !!!!! O asa mare problema????? 285 De la: kudika086715 19 Februarie 2010 10:33
Sex cu minori 33 De la: anderson 13 Ianuarie 2010 14:51
privitul pe sub fusta! 32 De la: kudika_6711 30 Iunie 2014 19:57
Cine face mai mult sex: casatoritii sau ne...? 24 De la: elymake 10 Mai 2009 10:19
Ajutor!!!!!!!!!! 67 De la: Rafinata 16 Iunie 2009 10:50