Setari Cookie-uri

Ejaculare in locuri ciudate...

De la: denisa2005, la data 2008-09-15 11:00:31 Fenomenal!!! nu imi vine sa cred...ataea persoane, mature, care nu fac altceva decat sa se comporte ca niste copii...se dau replici, se dau replici la replici, dar ce e mai haios e ca se intrec in replici....:)))) care mai de care puerile...dar, surpriza..., destul de interesante pentru ei...Nu sunteti deloc haiosi..e doar o reactie in lant...va inteleg..nu va mai puteti opri...asa patesc copii cand incep sa se joace si chiar se simt bine...
In fond in fiecare dintre noi exista un copil..si stim k romanul face haz de necaz.... Serios acum, aceasta domnisoara a pus o intrebare, cred eu.., dintr-o lipsa de informare, si astepta raspunsuri...nu reactiile acestea...ciudate...se vede clar k inca subiectul asta e unul tabu...continua sa fie...si nu ar trebui..insa lasati analiza textului si nu va mai luati de orice cuvant scris in mesaj, aviz persoanei care nu s-a simtit confortabil deoarece...fata a mentionat in mesajul ei cuvantul "prieten" asta inseamna : BARFA DE DOI LEI, specifica "doamnelor de la bloc care se plictisesc " .In fine....mentalitati si mentalitati..... astept reactii:)))) refulati pe forum:))))))))))))

Pai cred ca sunteti singurele care aveti peste 15 ani aici...eu am 12..sora mea iris are 10

Da ce ?? tre` sa avem peste 15 ani???????unde scrie ???

Si dak aici trebuie rezolvata problema fetei .... dc ti`ai facut cont ?? sa ne zici ca aici trebuie raspuns la intrebare ?? sau sa ne zici k n`am raspuns noi ?
De ce nu raspunzi la subiect ?
Sabrina_Nede
Postat pe 15 Septembrie 2008 13:00
pt ca sincer asta nu mai e un subiect.

acest topic a devenit un fel de chat.

sincer deja plictiseste
anderson
Postat pe 15 Septembrie 2008 13:41
De la: anderson, la data 2008-09-15 13:41:33pt ca sincer asta nu mai e un subiect.

sincer deja plictiseste

hai ca exagerezi si inca mult ,daca plictiseste pe cineva este suficient sa nu citeasca acest topic si gata ce e asa de grav ca ne-am hotarat sa transformam un topic intr-un chat ?

Noua astora cu varsta cuprinsa intre 10 si 15 ani nu ni se pare nimic plictisitor aici .

Daca nu continuam circul asta s-ar fi inchis topicul acum 10 pagini ....si gata si cu subiectul asta , bine ca l-am dezbatut acum sa trecem la altul nu ?

iris_4_ever
Postat pe 15 Septembrie 2008 14:36
De la: anderson, la data 2008-09-15 13:41:33pt ca sincer asta nu mai e un subiect.

sincer deja plictiseste

Cum asa?Nu ai vazut ca s-a intors dana cu apelativele ei minunate la adresa tuturor???Buna dana...Pe urma se maileaga lumea de imaturitatea noastra...si doar nu tre sa vb tot timpul serios ca ne-am plictisi-ne mai descretim fruntile si ne mai relaxam cititnd si raspunzand la posturi absurde plasate de unii,ca pana la urma si prin ironii cica se mai invata cate ceva...cel putin asa se spune!Oricum subiectul de baza a fost despicat in 100 de feluri in paginile anterioare.Tu de ce te plictisesti pana la urma?
sweetpink
Postat pe 15 Septembrie 2008 14:37
ok inteleg se face caterinca dar ce-i prea mult strica...si de asta m-am plictisit.

anderson
Postat pe 15 Septembrie 2008 14:42
De la: dana_3, la data 2008-09-15 09:31:30de ce vorbiti asa de vulgar fetelor nu va sta bine folositi un limbaj respectuos ca de aia discutam aici despre perversii libidinosi care ne murdaresc corpul si gura cu perversiunile lor sunteti de acord?

Sunt total de acord cu tine Danutza...trebuie sa incetam sa vorbim urat si sa avem grija sa nu se mai intample aceste lucruri libidinoase !!
Clubul nostru de femei serioase?? mai esti director sau ne lasi asa??
Sabrina_Nede
Postat pe 15 Septembrie 2008 14:43
De la: anderson, la data 2008-09-15 14:42:45ok inteleg se face caterinca dar ce-i prea mult strica...si de asta m-am plictisit.

Pai schimba topicul ! Dak te-ai plictisit de ce citesti cu sufletul la gura toate balariile ??
Nu e numai subiectul asta pe forum ;) !
Sabrina_Nede
Postat pe 15 Septembrie 2008 14:44
De la: anderson, la data 2008-09-15 14:42:45ok inteleg se face caterinca dar ce-i prea mult strica...si de asta m-am plictisit.

e caterinca NOASTRA si pe noi nu ne plictiseste daca ai fi considerat ca ce-i prea mult strica nu ai fi citit balivernele noastre si gata.
Decat sa ne batem capul cu alte subiecte inteligente de pe forum am ales sa ne distram aici
iris_4_ever
Postat pe 15 Septembrie 2008 14:49
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-15 14:49:04

e caterinca NOASTRA si pe noi nu ne plictiseste daca ai fi considerat ca ce-i prea mult strica nu ai fi citit balivernele noastre si gata.
Decat sa ne batem capul cu alte subiecte inteligente de pe forum am ales sa ne distram aici

Call me childish,dar eu nu ma plictisec!
sweetpink
Postat pe 15 Septembrie 2008 15:05
Nu e absolut nimic ciudat cand vine vorba de sex..depinde doar de cum percepe fiecare "ciudatul", totul pana la urma tine de dezinvoltura fiecaruia, In pat, cu iubitul/iubita ar trebui sa incerci macar sa iti permiti orice...sa fii liber si deschis, sa accepti noul, sa nu existe monotonie.
Mi s-au parut totusi prea puerile unele comentarii...care sincer nu isi aveau rostul, si e bine sa glumim...dar stiti ce? trebuie sa stim sa glumim, altfel se interpreteaza altfel..
denisa2005
Postat pe 15 Septembrie 2008 16:10
De la: denisa2005, la data 2008-09-15 16:10:44 Nu e absolut nimic ciudat cand vine vorba de sex..depinde doar de cum percepe fiecare "ciudatul", totul pana la urma tine de dezinvoltura fiecaruia, In pat, cu iubitul/iubita ar trebui sa incerci macar sa iti permiti orice...sa fii liber si deschis, sa accepti noul, sa nu existe monotonie.
Mi s-au parut totusi prea puerile unele comentarii...care sincer nu isi aveau rostul, si e bine sa glumim...dar stiti ce? trebuie sa stim sa glumim, altfel se interpreteaza altfel..

glumeam intre noi si stim ce si cum glumim.iar de la ejaculare s-a ajuns la multe altele

Postat pe 15 Septembrie 2008 16:12
De la: denisa2005, la data 2008-09-15 16:10:44 Nu e absolut nimic ciudat cand vine vorba de sex..depinde doar de cum percepe fiecare "ciudatul", totul pana la urma tine de dezinvoltura fiecaruia, In pat, cu iubitul/iubita ar trebui sa incerci macar sa iti permiti orice...sa fii liber si deschis, sa accepti noul, sa nu existe monotonie.

Sincer? mi se pare cel mai frumos raspuns din partea " noilor venitzi".
Doamna a trecut la subiect, a raspuns la ce era de raspuns , a fost on topic, si si`a zis parerea in legatura cu asa zisele " glume " ale noastre !!

Nu ca altzi frustratzi kre se agita ca un pepsi :) sa zik ce`i bn si rau, dak suntem deplasatzi sau nu, sau dak e plictisitor !

Bravo.
Sabrina_Nede
Postat pe 15 Septembrie 2008 16:41
buna ziua...tocmai m-am intors de la gradinita...doamna educatoare ne-a spus astazi sa nu mai stam toata ziua pe forum si sa discutam prostii...ca de-aia suntem asa agitati...mai bine ne-apucam de crosetat...

Postat pe 15 Septembrie 2008 17:50
De la: inocica, la data 2008-09-15 17:50:49buna ziua...tocmai m-am intors de la gradinita...doamna educatoare ne-a spus astazi sa nu mai stam toata ziua pe forum si sa discutam prostii...ca de-aia suntem asa agitati...mai bine ne-apucam de crosetat...

Si copiii???Copiii pot?
sweetpink
Postat pe 15 Septembrie 2008 17:55
ce sa poata?

Postat pe 15 Septembrie 2008 17:56
umilinta femeii.... sa fim seriosi.... cand iubesti, cu siguranta iti place tot ce face el, inclusiv acea substanta... sa fim seriosi... epoca chilotilor de fier a cam apus

Postat pe 15 Septembrie 2008 17:57
Sa stea pe forum si sa discute prostii.
sweetpink
Postat pe 15 Septembrie 2008 17:57
depinde de varsta...ia s-o intrebati maine pe doamna voastra..daca aveti voie...

Postat pe 15 Septembrie 2008 18:00
Ok...deci cel putin pana maine mai pot!Yey !
sweetpink
Postat pe 15 Septembrie 2008 18:02
De la: exuviu, la data 2008-09-15 17:57:17umilinta femeii.... sa fim seriosi.... cand iubesti, cu siguranta iti place tot ce face el, inclusiv acea substanta... sa fim seriosi... epoca chilotilor de fier a cam apus

Chiar tooooooooooooooooooottttttttttt??

Mie nu-mi place sa faca cacutza in gura mea...dak il iubesc trebuie?..

offffffff
Sabrina_Nede
Postat pe 15 Septembrie 2008 18:04
nu sunt de acord cu parerea dom-soarei din Bucuresti parerea mea e ca e umilitor pentru o femeie sa ii ia in gura barbatia iubitului oricit de mult l-ar iubi mi se pare o orgie si e scirbos pentru o femeie sa faca asa ceva oricit ai iubi un barbat respectul fata de o femeie se impune chiar si atunci cind fac sex si nu poti sa ii accepti orice ci numai pina la limita decentei si a bunului simt

Postat pe 15 Septembrie 2008 18:05
De la: dana_3, la data 2008-09-15 18:05:17nu sunt de acord cu parerea dom-soarei din Bucuresti parerea mea e ca e umilitor pentru o femeie sa ii ia in gura barbatia iubitului oricit de mult l-ar iubi mi se pare o orgie si e scirbos pentru o femeie sa faca asa ceva oricit ai iubi un barbat respectul fata de o femeie se impune chiar si atunci cind fac sex si nu poti sa ii accepti orice ci numai pina la limita decentei si a bunului simt

Eu sun de acord cu tine danutza doar stii...

Dar ma acuza lumea ca de unde stiu eu care e limita decentei si a bunului simt...scrie undeva?

Ce le zic in apararea mea?
Sabrina_Nede
Postat pe 15 Septembrie 2008 18:07
De la: anderson, la data 2008-09-15 11:45:37people people ....ati cam aberat prea mult pe aici.

hai sa lasam topicul asta balta...wtf aici nu-i chat e forum....

pacat ca nu avem moderatori.
...VOTEZ SA SE ADUCA MODERATORI!!

Postat pe 15 Septembrie 2008 18:26
da eu vreau sa fiu moderata...

Postat pe 15 Septembrie 2008 18:46
si eu vreau sa fiu moderata , putem sa ne alegem singure moderatorii ?
iris_4_ever
Postat pe 15 Septembrie 2008 18:53
pana una alta....putem sa ne moderam una pe alta?

si cand vin moderatorii o sa fim deja oleaca moderate...da' tu ai mai avut moderatori? s-or purta cu blandete?..

Postat pe 15 Septembrie 2008 18:55
Dar de ce i intereseaza atat de mult pe unii sa comenteze ca se vorbeste aici nu stiu ce ? ca se face caterinca ; nu inteleg care e problema celor care comenteaza. a comentat cineva ceva despre ei ? eu zic ca mai penibili sunt toti rpostii care intreaba daca este periculor sa inghiti sperma pt ca ramai gravida, sau toti sinucigasii si deprimatii care pun intrebari aiurea, in loc sa isi rezolve problemele...exista psiholog, intelegi, pt aceste probleme.sau intrebari de genul ,,cum scapi de singuratate ?''.....HELLO !!!!!!!! Fratilor, pai cum sa scapati daca sunteti niste legume, habar nu aveti ce e ala umor, aveti replcii acide, nu sunteti in stare sa socializati....

Hai ca m-am infuriat

Postat pe 15 Septembrie 2008 19:11
De la: anna_alexya, la data 2008-09-15 12:54:01copilasi nu vreau sa va jignesc dar...am si eu o intebare...are cineva mai mult de 15ani aici?

auzi, tu esti chiar atat de naiva ? sa nu mai zic altfel sunt persoane care au mai mult de 22 de ani p aici, cum esti tu eu recunosc, trebuie sa ma plec in fata ta , sunt mai mica cu doi ani si f infantila comparativ cu tine si interesele tale deosebite :|

Postat pe 15 Septembrie 2008 19:21
salut - esti sigura de ceea ce zici?
kiss_u1206
Postat pe 15 Septembrie 2008 19:22
chiar asa ....tu esti sigura de ceea ce zici ?
iris_4_ever
Postat pe 15 Septembrie 2008 19:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Marire penis 254 De la: kudika_1037813 9 Iulie 2019 09:13
lipsa erectiei....surpriza primei seri petrecute impreuna:( 80 De la: Simply_i 9 Septembrie 2009 13:31
FARA RELAXARE=FARA ORGASM 16 De la: kudika514482 23 Octombrie 2012 23:15
Help , plsss 5 De la: kudika_12473 1 Septembrie 2012 12:16
HELP!!! Pot ramane insarcinata? 15 De la: coka_pusha 7 Decembrie 2009 13:17