Mai multe
| Periculos dc sa fie???:) | ||
|
roxitza90 Postat pe 15 Septembrie 2008 20:27 |
||
|---|---|---|
De la: roxitza90, la data 2008-09-15 20:27:04Periculos dc sa fie???:) Doar nu crezi ca dupa 32 depagini de mesaje se discuta in continuare daca e periculos sau nu...Vezi ca s-a schimbat putin topicul... |
||
|
sweetpink Postat pe 15 Septembrie 2008 20:30 |
||
| daca voi doi va simtiti bine in acel moment e totul ok..nu stiu de ce ar trebui sa te simti stanjenita.....daca placerea e de partea amandoura,,,e ok..daca nu..mai lucrati la aceasta problema.. | ||
|
|
||
|
florilungu Postat pe 15 Septembrie 2008 20:39 |
||
mai nu s-au gasit locuri ciudate de ejaculare?.........upssssss..........mai visati seara poate totusi gasiti..................sau ejaculati pe voi
|
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 20:44 |
||
ati vazut american pie ? :)) sa nu ejaculati in vreun pahar si pe urma sa bea cineva
|
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 20:48 |
||
offffffff...........faza cea mai tare e sa ejaculezi in vagin si dupa o luna sa spuna tipa esti tata
|
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 20:51 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-09-15 20:48:37ati vazut american pie ? :)) sa nu ejaculati in vreun pahar si pe urma sa bea cineva dap; fain film
|
||
|
amme22 Postat pe 15 Septembrie 2008 20:52 |
||
e periculos doar daca ejaculeaza acid sulfuric in loc de spermaDe la: andreeamariapopovici, la data 2008-08-17 15:12:43 |
||
|
oanadub Postat pe 15 Septembrie 2008 22:11 |
||
De la: oanadub, la data 2008-09-15 22:11:10e periculos doar daca ejaculeaza acid sulfuric in loc de sperma
|
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 22:12 |
||
smecheri ca tine vad la tot pasul.pacat ca esti mafie dar de-aia proasta.
|
||
|
roscatika23 Postat pe 15 Septembrie 2008 22:13 |
||
| Oooo, au intrat fetele rele pe forum !!!!Watch out ! | ||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 22:16 |
||
dap , cam prea multe fete noi pe topicul asta .....
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 15 Septembrie 2008 23:44 |
||
| e ok. este foarte excitant | ||
|
camy_spik Postat pe 15 Septembrie 2008 23:46 |
||
aloooooooo colorss.parca...........habar nu ai ce e aia ejaculare frate cred ca esti inca viril la varsta ta ...............fa diferenta intre gluma si deradere.................venisi si tu dupa maidan si te dai grozav aici pe site ................frustrat esti tu si complexat.............noi suntem deschise...................iti lipseste imaginatia ...............dac nu o ai cu tine caut-o in chiloti .......sigur o gasesti....................hmmmmmmmmmmmmm............picirul mijlociu e de vina praf in ochi ce esti..............noroc ca e vant afara si te spulbera..............
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:59 |
||
aloooooooo colorss.parca...........habar nu ai ce e aia ejaculare frate cred ca esti inca viril la varsta ta ...............fa diferenta intre gluma si deradere.................venisi si tu dupa maidan si te dai grozav aici pe site ................frustrat esti tu si complexat.............noi suntem deschise...................iti lipseste imaginatia ...............dac nu o ai cu tine caut-o in chiloti .......sigur o gasesti....................hmmmmmmmmmmmmm............picirul mijlociu e de vina praf in ochi ce esti..............noroc ca e vant afara si te spulbera..............
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:59 |
||
Ce sa ii mai zic claudiule mama ? ca sincera sa fiu nu stiu cat de prost sa fii sa stai sa citesti atatea pagini ca in final sa ajungi sa postezi asemenea magarii Daca omu nu poate mai mult eu ce sa-i fac ? sa-i raspund cu aceasi moneda chiar nu ma pricep sincer , tine cont ca la un moment dat faceam parte din clubul femeilor cu gura curata , nu-mi pot permite acum sa-mi murdaresc tastatura cu injurii pentru ca nu e genul meu si nici al fetelor. Domnule Colorss daca chiar nu va dati seama de penibilul situatiei este problema dvs dar ar fi cazul sa va ganditi de 10 ori inainte sa postati asemenea stupizenii . Daca fatuca respectiva chiar avea o problema cu ejaculatul pe fata si in gura si dorea sa stie cat de periculos este putea la fel de bine sa dea un search pe google sa afle raspunsurile la intrebarile sale de pe site-uri specializate . Sau putea si mai bine sa observe singurica ca nu este nimic periculos de vreme ce ii face placere acest lucru. Devine complicat nu ? sa gandesti un pic chiar doare dar sunt convinsa ca deja te-ai obisnuit cu durerea ! |
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Septembrie 2008 01:06 |
||
nu stiu ce aveti cu biata fata, indura baba la frumusete.....ten curat,dinti albi....si mai ales la preturile din ziua de azi face si economie la anumite produse....gata cu cremele.gata cu pasta de dinti si mai ales daca are si o viata sexuala foarte activa...stim cu totii ca prezervativele costa....
|
||
|
di_cristina Postat pe 16 Septembrie 2008 02:24 |
||
| sa il multumim si pe colorss: vad ca iti place si tie slobozeala ca tot stai numai cu ea in gura dupa cum obs. eu sa inteleg ca esti gay? saracutu de tine ,te-am lovit indirect astia de pe-aici.... asta e mai gresim si noi....si plus de asta mai slobozila nu suntem obligati sa ne placa noua slobozelile tale si a altor slobozite ca tine.oamenii isi dau si ei cu parerea.daca esti de acord cu slobozeala sa fi sanatos si bine ca ti-ai dat si tu cu parerea(daca ii pot spune parere).daca noi nu ne slobozim asta nu inseamna ca sunte-m prosti sau incuiati la minte.prefer sa fiu o proasta decat o slobozita ca tine si ca alte fenomene de genu tau.... | ||
|
di_cristina Postat pe 16 Septembrie 2008 02:32 |
||
| offffffff ce tie si cu vremea asta il spulbera de tot..............unde la dus oare? la martieni? | ||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 02:34 |
||
| COLORSS...e cald tare tare in lumea ta...s-a incins rau rau de tot creierasul...ce sa-i faci,se mai intampla,da jignirile gratuite..hmmm,astea nu le inteleg.Nu te pune nimeni sa stai pe foumul acesta de oameni "penibili"...gaseste si tu altele unde e la fel de cald ca in mintea ta!Pana atunci...sper sa te trezeasca altii la realitate cu niste dusuri reci,ca am snzatia ca de asta ai nevoie.Cat despre frustrarile noastre...nu iti fa griji ca avem singuri grija de ele.Oricum cred ca le ai si tu pe ale tale cand postezi astefel de comentarii iesite la cald din mintea ta supersolicitata de prostie... | ||
|
sweetpink Postat pe 16 Septembrie 2008 02:38 |
||
sabrina noi nu avem nimik cu fata.avem doar nelamuriri si vad ca ea a incins spiritele si ne-a lasat cu ochii in soare....de ce nu ne dechide si noua mintile cum zic altii mai inteligenti de pe-aici?eu una daca vedeam ceva normal sau placut in ce a zis ea acolo ii luam apararea...si veneam cu argumente....daca mie imi place sa mananc ciocolata asta nu insemna ca vecinul meu e un prost ca nu poate nici macar sa se uite la ea..nu vezi dja lumea mici nu mai bea cafea...iar poate gagica aa acum o savureaza mai cu placere.... doamne ca bine m-am simtit cat timp am citit astea...va pup fetele vesele de fe forum...
|
||
|
di_cristina Postat pe 16 Septembrie 2008 02:40 |
||
|
De ce atata rautate? Nu ati papat ousoare ochiuri ,sau icre,sau lapti? Sa nu-mi spuneti ca apreciati mai mult calitatile gainii sau a pestelui decat a celui cu care ajungeti in pat. Sa nu fim meschini Pentru antrenament propun sa incepeti cu o portie de fudulii la gratar. Apoi daca pestele se mananca crud cu sare,lamaie sau otet ,de ce pentru amatoare sa nu existe o reteta de sushi masculin Vedeti cata fantezie? Aveti grija sa nu deveniti canibali! |
||
|
sahadrian Postat pe 16 Septembrie 2008 09:36 |
||
Iriiss lai pus intr-o situatie greaa acum trebuie sa se gandeasca ce e ala GOOGLE:)) saracutzu copil sta cu mana pe treaba si citeste ce ati scris pe aici 30 depagni si plange ca nu iasa jetu ptr u nu este medicament bah ala COLORSS dupa nume iti dai seama ca ai ceva pe greier monstri coloratzi cred:)) in fine nu ma mai consum cu u ca poate ma cheama astia la munca din cauza ta :)) ca sasa au zis ca stau pe forum si numai lurez nimica dute bah colorss si dai in cap la mutu in baie nu in fatza pc-ului:)))
|
||
|
claudyuu Postat pe 16 Septembrie 2008 10:26 |
||
| de ce vorbiti ca in mahala aici e un forum nu oun bordel in care fiecare isi da drumu cu ce poate si pe unde poate revizuiti-va vorbele ca nu suntem nici frustrati nici complexati suntem doar de parere ca nu vrem sa facem sex oral aveti ceva impotriva spuneti ce aveti cu noi | ||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 21:46 |
||
da?cine te-a informat asa de gresit?Nu poti sa ramai insarcinata daca inghiti!0% sanse sa ramai insarcinata.Si nu are nici o logica chestia asta.Baietii astia....habar nu au.
|
||
|
alyssa4u Postat pe 16 Septembrie 2008 21:51 |
||
De la: dana_3, la data 2008-09-16 21:46:10de ce vorbiti ca in mahala aici e un forum nu oun bordel in care fiecare isi da drumu cu ce poate si pe unde poate revizuiti-va vorbele ca nu suntem nici frustrati nici complexati suntem doar de parere ca nu vrem sa facem sex oral aveti ceva impotriva spuneti ce aveti cu noi Dar e vorba de ejaculari ..nu dak ne place sexul oral .. Ziceam si eu ...
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 21:53 |
||
De la: andreeamariapopovici, la data 2008-08-17 15:12:43 mi se pare ceva absolut normal ce face prietenul tau... iar tu. acceptand asta si mai ales daca iti place, dovedesti ca te bucuri intr'adevar de sexualitatea ta, si a alui. BRAVOO!!! nu te lua dupa fetitele care se tin figurante si vezi doamne nu ar fi frumos.. Mult spor in continuare!
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 17:38 |
||
ComanDss Bravo!In sfarsit cineva care gandeste in noua era nu ca si altii care inca prefera pozitia misionarului si nici gand sa auda de sex oral s-au alta pozitie
|
||
|
alyssa4u Postat pe 17 Septembrie 2008 21:07 |
||
De la: alyssa4u, la data 2008-09-17 21:07:30ComanDss Bravo!In sfarsit cineva care gandeste in noua era nu ca si altii care inca prefera pozitia misionarului si nici gand sa auda de sex oral s-au alta pozitie Crezi tu ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 17 Septembrie 2008 21:49 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-17 17:38:01De la: andreeamariapopovici, la data 2008-08-17 15:12:43 Daca in afara de dana mai gasesti alta fetita figuranta eu promit ca deschis topic nou special pentru a imi cere scuze fatza de tine
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 17 Septembrie 2008 21:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| placere | 9 | De la: angheluta_elena 1 Februarie 2009 21:35 |
| problemele sexului neprotejat... | 10 | De la: kudika035517 9 Iunie 2009 16:56 |
| ejaculare rapida | 21 | De la: valita76 9 Iunie 2009 16:00 |
|
|
||
| imi doresc o amanta | 171 | De la: rondina 29 Iulie 2014 22:59 |
| Nu e cam ciudat cand faci dragoste cu o persoana pe care o cheama ca si pe fratele sau sora ta...? | 28 | De la: anageo25 22 Iulie 2011 23:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.