Setari Cookie-uri

ıubesc ın taına

am ramas cu gura .................muream si asa cv nu citeam.................doamne mare e gradina ta........

Postat pe 23 Septembrie 2008 13:33
gura cascata.........sa nu se interpreteze..............o inchid nici o probl ........mi-e sa nu imi dea tipa aia cu spume la gura vreo replik

Postat pe 23 Septembrie 2008 13:34
chiar nu pot sa cred ce am citit aici,m-am inscris de foarte putin timp pe acest forum si speram ca este un forum in care iti spui oful si esti cat de cat ajutat de catre cineva cu mai multa experienta ca tine si u la randul tau sa dai anumite sfaturi dak te crezi in stare dar nicidecum nu ma asteptam sa gasesc persoane care se injura ca la usa cortului si care ii ironizeaza pe aceia carora le cer ajutorul.Si nu inteleg dc va faceti cate cinci conturi,in fine sper sa ma insel si sa gasesc persoane care vor intradevar sa ajute si sa fie si ei ajutati la randul lor ca doar de asta ne-am facut cu totii conturi aici,sau ma insel?
lostangel86
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:42
Daca nu-l poti uita de atata timp,parca puneai ceva de 2 ani,inseamna ca e ceva...mai profund.Asigura-te ca si el simte si vrea acest lucru,mi se pare curios ca drumurile voastre se tot intersecteaza...e bine ca-ti ascunzi sentimentele in fata prietenelor(dar asta pana vei sti ce ganduri are el).Incearca sa ramai intre 4 ochi cu el la o cafea,la un club,nu te lasa intimidata,tine-te tot "tare"si vezi cum reactioneaza.Fa tu primul pas...discret,insa lasa-l sa creada si da-i impresia ca el isi doreste acest lucru si vei vedea ca-l face.Viata e o lupta...deci te lupta.Secces.
magda_65
Postat pe 28 Octombrie 2008 13:09
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-18 20:59:26Iar voi sunteti niste rautati care va plictisiti pe forum si va bucurati cand apare o persoana noua pe care sa o luati in suturi

Meliza draga , in primul rand invata sa scrii corect , sa combini cuvintele in asa fel incat sa intelaga omul sa citeasca .
In al doilea rand ,daca chiar nu vrei sa stie colegele tale despre dorinta ta ascunsa ...sper ca poza de la profil nu-ti apartine ....stii tu deja de ce

In al treilea rand ....de ce consideri ca te-ai injosi daca ai iesi cu un fotbalist de renume ?

Si ....cum a decurs aventura defapt ? care aventura de vreme ce intre tine si el nu s-a intamplat nimic ?
Defapt tu cam ce vrei de la noi ?

..subscriu..
mitura
Postat pe 25 Martie 2009 12:01
dap.nu-mi vine sa cred ce de injuraturi am citit.deja m-ai citisem un topic la horoscop unde rasesem cu lacrimi,acum am ras si am plans de cata prostie poate da dovada unii(adica rebell).o noapte buna fetelor
roscatika23
Postat pe 1 Aprilie 2009 00:14
incredibil
esti tare
bn zis
roxxxanna
Postat pe 23 Aprilie 2009 18:42
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-18 20:59:26Iar voi sunteti niste rautati care va plictisiti pe forum si va bucurati cand apare o persoana noua pe care sa o luati in suturi

Meliza draga , in primul rand invata sa scrii corect , sa combini cuvintele in asa fel incat sa intelaga omul sa citeasca .
In al doilea rand ,daca chiar nu vrei sa stie colegele tale despre dorinta ta ascunsa ...sper ca poza de la profil nu-ti apartine ....stii tu deja de ce

In al treilea rand ....de ce consideri ca te-ai injosi daca ai iesi cu un fotbalist de renume ?

Si ....cum a decurs aventura defapt ? care aventura de vreme ce intre tine si el nu s-a intamplat nimic ?
Defapt tu cam ce vrei de la noi ?

ea vrea sa fregventam acelasi forum
crissa_909
Postat pe 8 Iunie 2009 16:13
salutare ! si iubesc in taina offfffffffffffff
nsp
Postat pe 8 Iunie 2009 16:20
De la: cleopatracosmina, la data 2008-08-20 01:09:54HAI MAH MELIZA........AI DAT-O IN SENTIMENTE?? NU MAI DRAMATIZA ATAT INCREZUT-O........

de fapt, cred ca tu esti aia cam proasta, din moment ce nici nu stii sa scrii corect gramatical....asa ca nu mai bine nu mai vorbi....nu ne intereseaza parerea ta despre cine crezi tu ca e varza sau nu si dim moment ce nu dai nici un sfat Melizei, mai bine taci! te bagi si tu in seama ca nu ai ce face....si singurul tau neuron nu a stiut ce sa faca decat sa inceapa sa jigneasca in stanga si-n dreapta...
ralukutya
Postat pe 8 Iunie 2009 19:43
Bai fluturas ma faci sa rad :)) tu sigur esti genul de femeie care vrea sa obtina... etalandusi frumusetea.Faptul ca esti femeie si arati bine nu inseamna nimic.O valoare nula.Daca vrei ceva trebuie sa al meriti.In rest ce sa zic nu sti sa te comporti si mai ai de invatat multe in viata.
Definitie elementara : esti mai proasta decat prevede legea !!!
FinalFantasy
Postat pe 20 August 2009 13:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
voi ce-ati face? 11 De la: Cristina___ 16 August 2009 17:07
Un sfat mititel daca se poate. 9 De la: yumy 24 August 2010 10:27
ce parere aveti despre o relatie intre 2 fete? 343 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:47
ESTI SIGURA CA EL E ADEVARATUL 18 De la: diana1981 8 Aprilie 2009 20:47
nu-l pot uita... 21 De la: kudika066423 16 Septembrie 2009 23:36