Mai multe
Si.......apropo tya......... chiar sunt o fata ok cel putin eu una asa ma consider.Ramane la aprecierea ta.
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 15:51 |
||
|---|---|---|
De la: stef80, la data 2008-08-21 00:16:06"Si stef rusine si pacat" |
||
|
Postat pe 21 August 2008 16:21 |
||
Sultaneeeee....cand va zbura porcul iti va raspunde si tie la intrebarile tale, asa cum mi-a raspuns la ale mele....am ajuns la concluzia ca nu are curajul raspunderii ci doar jignirilor....
|
||
|
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 17:12 |
||
rusine........ma refeream la faptul ca ii apararea. si....pacat pt.ca imi erai ft.drag. si faza cu hipnotizatul ma refeream la faptul ca va lustruit ca pana la urma mie mi-i se pare ceva obsedat ceea ce a facut oana si.....pana acum sa descoperit si faptul ca ea este luciana si namaste.Ce proasta este pardon ce vaca este a bagat-o pe namaste vaco te-ai dat de gol.Si.......poate reusesti sa te dai de gol de tot. doamne ce amuzi cu aripile tale de inger. vezi draqu sa nu-ti cada aripile alea........de tot poate cazi in gol offf gata anca....promit nu mai zic nimic. sultanu.
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 17:13 |
||
Ce pana mea se intampla pe-aici? Ne urmarim care cate id-uri are? Ne injuram on line? Credeam ca in sfarsit am intrat pe un site mai normal! Dati-va in cap odata, rupeti-va gatul si potoliti-va odata1 Ce fel de femei sunteti? Nu vedeti ca barbatii nu se cearta intre ei si nu se injura pe acest forum?
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 21 August 2008 17:20 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-08-21 17:20:59Ce pana mea se intampla pe-aici? Ne urmarim care cate id-uri are? Ne injuram on line? Credeam ca in sfarsit am intrat pe un site mai normal! ai dreptate ..dar nu stiai ca unde-s femei multe jignirea creste..invidia este mare...mancariciul in c.u.r.....este si mai mare....
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 17:24 |
||
rebela.. ,comportamenul tau e josnic nimeni nu-ti da dreptul sa jignesti oamenii astia curati, fara ai cunoaste..!! mafia este cea mai buna prietena a familiei mele si a Haremului si nu-ti permit sa o jignesti..!! cum de altfel ar fi trebuit sa stii ca in Harem sunt oameni minunati si toti de acolo sunt prietenii mei reali !! de nu-ti place Haremul,e treaba ta.. ,dar nu jigni.. oana mai sunt doar cateva zile si ne vom intalni la Cortul Sultanului..!! iubesc mafia si iubesc Haremul....!! iar de poopicul tau nu am nevoie rebela.. tu ai facut sa se ajunga aici. |
||
|
Postat pe 21 August 2008 17:24 |
||
|
nu stiu cine a inceput, n am rabdare sa citesc, dar e total off topic si circ. pls incetati... |
||
|
morticia_adams Postat pe 21 August 2008 17:29 |
||
De la: stef80, la data 2008-08-21 17:24:50rebela.. ,comportamenul tau e josnic Sultane cum bine stiti toti ai Haremului i-mi sunteti dragi si va iubesc si ador pe toti.... cat despre rebell...mi-am schimbat parerea...cand si-a sters contul tot tipam pe site sa vina ....si a venit .....am devenit prietene...vorbeam pe mess....dar dupa ce am avut o mica neintelegere cu tya ....rebell m-a sters din lista de prieteni, fiecare isi alege prietenii...., am devenit prietena cu tya iar raebell dupa ceva timp mi-a dat invitatie s-a accept ca prietena ceea ce nu am facut, odata ce m-ai sters de pe lista clar ca nu-ti eram prietena, iar prieteni cu sila nu potia avea mai bine ioc.....asta a determinat-o pe rebell sa se razbune pe Harem....invidia....pacat rebell..am avut o impresie buna despre tine la inceput dar acum daca stai si te uiti la toate mesajele ce le-ai postat pe forum nu poti gasi un mesaj decent, toate mesajele tale contin injuraturi si jigniri....DE CE OARE? ATATA RAUTATE POATE EXISTA INTR-UN COPIL??? AR TREBUI SA STAI SI SA-TI MASORI CUVINTELE....SPER SA-L IEI CA PE UN SFAT....RAMANE LA DECIZIA TA...
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 17:36 |
||
No gata! Ma declar depasita de evenimente!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 21 August 2008 17:39 |
||
|
De la: rebbell, la data 2008-08-20 23:12:47 Apropo: marryam stiam ca si tu esti si geo si luciana si rebel si namaste dar tu chiar crezi ca toti suntem prosti? pacat de ceilalti din harem ca ..tu le strici imaginea lor pacat.Ca mai sunt si oameni buni acolo dar tu le strici imaginea si........tot tu le vorbesti urat tot ce-ai scris despre etta si francia .....sau ai uitat? chmmmmmmm..............de-asta ziceam ca mie nu imi mai place harenmul.Pacat de el.Daca exista o puscata ca tine e de ajuns cum este rebbella...
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 17:45 |
||
Sultane nu are rost ....si cred ca nu si-a dat seama cine este Mafia si cine este Maryammm..... asa ca sa nu mai discutam ca nu ajungem la nici un rezultat ......
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 17:48 |
||
ma refeream la fapyul ca tot ea este marryam :sml-rolleye0012
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 17:49 |
||
ma refeream la fapyul ca tot ea este marryam :smldeci intr-un cuvant eu sun..:: oana, namaste, rebel_76, maryamm, mafia..si mai cine oare? rebell sincer ar fii cazul sa nu mai acuzi pe cineva in necunostinta de cauza... |
||
|
Postat pe 21 August 2008 17:53 |
||
mafia acolo te intrebam dar nu am pus semnul intrebarii scuze dar nu suntem la scoala acolo vorbeam cu tine te intrebam
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 17:57 |
||
|
rebeloooooo..,intelegi ca este prietena mea si vb pe mes,web si telefoane si nu are nici o legatura cu oana..???????
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 18:00 |
||
|
Postat pe: 20 August 2008, ora 23:12 Citeaza Raspunde Apropo: marryam stiam ca si tu esti si geo si luciana si rebel si namaste dar tu chiar crezi ca toti suntem prosti? pacat de ceilalti din harem ca ..tu le strici imaginea lor pacat.Ca mai sunt si oameni buni acolo dar tu le strici imaginea si........tot tu le vorbesti urat tot ce-ai scris despre etta si francia .....sau ai uitat? chmmmmmmm..............de-asta ziceam ca mie nu imi mai place harenmul.Pacat de el.Daca exista o puscata ca tine e de ajuns Raporteaza abuz de limbaj Ghica |
||
|
Postat pe 21 August 2008 18:02 |
||
Mai cititi odata mesajul fratilor
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 18:03 |
||
ti-i se pare tie ca am zos eu ceva???de mafia??
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 18:04 |
||
|
REBELL NU-MI PIERD TIMPUL CU TINE ACUM DAR TE ROG ATAT..CITESTE MAI JOS DE 10 ORI SI SA-MI SPUI CE AI INTELES: "Apropo: marryam stiam ca si tu esti si geo si luciana si rebel si namaste dar tu chiar crezi ca toti suntem prosti? pacat de ceilalti din harem ca ..tu le strici imaginea lor pacat.Ca mai sunt si oameni buni acolo dar tu le strici imaginea si........tot tu le vorbesti urat tot ce-ai scris despre etta si francia .....sau ai uitat? chmmmmmmm..............de-asta ziceam ca mie nu imi mai place harenmul.Pacat de el.Daca exista o puscata ca tine e de ajuns " CELE MAI SUS MENTIONATE ITI APARTIN ..... |
||
|
Postat pe 21 August 2008 18:05 |
||
De la: rebbell, la data 2008-08-21 18:04:59ti-i se pare tie ca am zos eu ceva???de mafia?? REBELL ITI CAM TREMURA MANA PE TASTATURA SAU CE? SA FIE CLAR MAFIA ESTE MARYAMM....OARE CE MAI AI DE SPUS ACUM??? |
||
|
Postat pe 21 August 2008 18:07 |
||
scumpa mea, poate imi spui si mie care-i baiu' cu haremu' asta. Sa ma luminez si io ca-s ardeleanca si ma prind mai greu...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 21 August 2008 18:07 |
||
in mesajul ala?? doamne ce mai inteleg unii bey m-am referit la oana bateam apropo la oana ce draqu am zis tot timpul asta?hai ma mafia.....pt.o greseala de.....exprimare?? in nici un caz nu era adresat tie ca n-avea cum
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 18:15 |
||
oana fratilor este namaste luciana,rebel_76,si acolo vorbeam cu tine mafia si apropou-l il bateam la oana.........ce va mai place sa intelegeti pe dos eu cu oana aveam ce aveam ca nu-mi place cum procedeaza bafta.
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 18:18 |
||
|
rebell...hai sa lasam toate jocurile astea...cu ce ti-a gresit tie oana? daca nu-ti place de ea peronal ...ok...dar nu trebuie sa aduci acele jigniri si vorbe murdare....incearca sa te mai abtii putin...si poate-ti aduci aminte ce-ti spuneam cand vorbeam odata pe mess....incearca sa fii mai sociabila si mai draguta cu lumea doar esti o domnisoara..si nu crezi ca este urat sa vezi asemenea jigniri? cum vezi si tu forumul asta a devenit loc de razboi de injuraturi...mai ca la un concurs.... sper ca ai inteles si ai sa incetezi cu jignirile....sincer acum spun cu frumosul...si nu vreau sa alic uratul..... daca mai are cineva sa raspunda la subiectul acestui topic sa o faca daca nu ..eu cred ca este topic inchis..
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 18:26 |
||
auzi mafioato? care este problema ta? eu nu m-am legat de tine cu absolut nimic si ce vocabular am?? ia vezi??incearca putin sa faci diferenta cu cel al oanei vaca ii place ea a zis.Ce-ai tu cu fata? daca ea crede ca o vaca este draguta stii ce ma amuza cel mai mult?? ca nu zice ce gandeste oana.la ea ma refeream sa nu mai crezi ca zic de tine si nu inteleg care este problema ta?? cu ce te-am deranjat eu pe tine?? vezi? ca nici tu nu zici ce gandesti?? o dai in ocolite ca m-am luat de tine,ca bla bla bla numai sa te iei de mine ia vezi-ti tu de prietenii tai....ca noi nu am vorbit niciodata nimic si nici nu avem ce sa ne vorbim.pana la urma e decizia ta sa crezi ce vrei
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 18:33 |
||
De la: rebbell, la data 2008-08-21 18:33:59auzi mafioato? care este problema ta? eu nu m-am legat de tine cu absolut nimic auzi rebell ma faci sa rad... si nu ma deranjeaza daca am sa postez aici convorbirile noastre pe mess....asa ca mai usurel....cu invidia..si nu uita ca "prietenii" sunt familia mea...
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 18:44 |
||
Invidia pe cine draga?? pe tine?? pe oana?? hmmmm.............da,clar.. si tu mai ai un cont asa ca.....cearta-te cat vrei tu ..........si subiect inchis.Mai bine intreab-o pe oana de ce a procedat asa:bafta.scuze ancutza.....gata acum chiar nu mai zic nimic.
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 18:53 |
||
| oooofffff.......Doaaamneeee !!!!!........ | ||
|
Postat pe 21 August 2008 18:56 |
||
De la: rebbell, la data 2008-08-21 18:53:21Invidia pe cine draga?? pe tine?? pe oana?? hmmmm.............da,clar..
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 19:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce naiba.... | 3 | De la: anastasia_m 24 Aprilie 2010 12:43 |
| diferenta de varsta conteaza? | 23 | De la: kudika416195 6 Iunie 2012 18:32 |
| Iubire de adolescent. Ce sa fac? | 7 | De la: sirenasyr 22 Ianuarie 2010 00:14 |
|
|
||
| Iubire sau obsesie? | 42 | De la: kamara 20 Iulie 2009 11:03 |
| E posibil sa il iubesc? | 74 | De la: elfuletz5 10 Iunie 2009 08:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.