Mai multe
| va rog frumos!!!....PERVERSA e una singura !!!....si aia sunt EU !!!!.....noapte buna ,copiiiiiiii !!!!....... | ||
|
Postat pe 21 August 2008 00:48 |
||
|---|---|---|
|
Naspa......se pare ca mi-am pierdut timpul aiurea ...speram ca d-ra cleopatra sa fi inteles ceva din mesajele mele Cu parere de rau descopar ca mi-am pierdut timpul aiurea si ar fi bine sa ma intorc la ciorba mea ......pacat ca nu e decat bere in frigider....nasol nu-i asa ? o sa ma duc la cleopatra ca sigur acolo gasesc ciorbica ,tiii ,...si ce mult imi place ciorbica ... |
||
|
iris_4_ever Postat pe 21 August 2008 01:18 |
||
|
||
|
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 01:21 |
||
rebeloooo..,m-ai sters din lista ta de prieteni.. ca nu ma mai ia somnul acum..!! uite cum pierd eu HAREMUL..
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 02:07 |
||
Iar cearta? Not again.
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 03:38 |
||
De la: stef80, la data 2008-08-21 02:07:55rebeloooo..,m-ai sters din lista ta de prieteni..asa e...de la certurile porcoase,vulgare fara sens si off topic!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
Postat pe 21 August 2008 03:46 |
||
|
Buna dimineata tuturor. Am ajuns involuntar pe acest topic si la aceasta ora matinala, datorita faptului ca stau intr-un aeroport si astept avionul catre casa si datorita unei persoane neutra acestor certuri, care m-a contactat pe privat cu speranta ca va gasi niste raspunsuri pt toate aceste nesimtiri ce se posteaza aici. Am sa spun inca o data si va fi ultima, cine vrea sa inteleaga foarte bine, cine nu, sa minta in continuare cu nerusinare. Eu nu sunt Oanna81 si asta sa fie foarte clar. Ma numesc Alina, am 29 de ani si locuiesc in Cluj. Este indignant comportamentul vostru si acuzele permanente si nefondate cum ca Oanna81 si Namaste ar fi una si aceeasi persoana. Pentru a evita eventualele confuzii si dispute am ajuns chiar si in punctul in care ma feream sa postez in acelasi loc cu Oanna, din simplul motiv ca ii impartaseam multe opinii.. dar nu doream sa provoc alte rautati la adresa ei. Nu am inteles niciodata ce aveti cu aceasta fata pe care eu o admir si o plac dar credeti-ma ca ati intrecut masura si pareti obsedati. Rebbell, ma adresez tie deoarece am remarcat ca de data asta tu esti cea care face acuzatiile. Ar trebui sa-ti fie rusine de modul in care vorbesti si in care te comporti fara sa fi vazut acest om vreodata, dar nu vreau eu sa iti tin lectii de etica. Indraznesti sa vii tu cu asemenea acuzatii cand tocmai ai fost prinsa cu mana in punga? Esti prinsa ca scrii de pe 2 conturi si tocmai tu acuzi? Ar trebui sa-ti fie rusine, atat iti spun. Cine stie cate alte conturi anonime si la fel de vulgare zac in calculatorul tau. Si ar trebui sa va fie rusine tuturor celor care interveniti la diverse subiecte numai pt a improsca venin in jurul vostru si pt a deranja ceilalti utilizatori care probabil cauta sa se relaxeze pe acest forum. Indraznesc sa va pretind minimul respect deoarece cu nici unul din cei prezenti aici nu am avut niciodata un schimb de replici. Atata timp cat nu ma cunoasteti si mai ales atata timp cat nu sunt prezenta in discutiile voastre, va rog sa incetati sa ma mai pomeniti. Eu nu cred ca cineva de aici s-a regasit macar o data in postarile mele. Aluziile voastre ma jignesc indirect, nu sunt dubla personalitate a nimanui, cu atat mai putin a Oannei. Este evident ca se descurca singura foarte bine si eu o felicit pt rabdarea de care da dovada. Si sa nu se creada ca m-ar jigni asocierea cu Oanna. Deloc, va asigur. Ma jigneste minciuna sfruntata si nesimtirea de care dau dovada persoanele care afirma lucruri despre care nu au habar. Toate mesajele mele pe acest site sunt cat se poate de decente si purtatoare de pace, nu am intrat in conflict cu nimeni si nici nu urmaresc asa ceva. Sultane, nu pot crede ca plangi la modul serios din cauza ca acea Rebbell te-a sters din lista ei de prieteni. Prefer sa cred ca plangi de bucurie, deoarece asemenea oameni in jurul tau nu-ti fac cinste deloc. Toate cele bune si sa nu uitam.. Namaste. |
||
|
Postat pe 21 August 2008 05:53 |
||
BINE ZIS,NAMASTE...BRAVA!ideea e ca nu e normal asa ceva...in general,limbajul vulgar...sultane,doar te rugasem sa faci ceva in sensul asta...pacat de kudika si de faptul ca nu poate exista un control mai strict...al utilizatorilor...oanna,te poop,vb pe privat...buna dimineata celor care de-abia acum se trezesc...eu acusica ma duc la nani...o zi frumoasa si linistita va doresc...deja simt parfumul de cafea...va invidiez
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 06:07 |
||
|
Doamne ce am putut sa citesc!!!!!!!!!!!!! nu-mi vine sa cred eu nu mai inteleg nimic... de unmde pana unde?rebela este alcineva?in fine....mie personal mi s0a parut o fata ok...dar ce mi-au citit mie ochii...am inceput sa-mi pu multe semne de intrebare...f multe...
|
||
|
tya103 Postat pe 21 August 2008 09:13 |
||
nu imi vine sa cred.....
|
||
|
alone Postat pe 21 August 2008 10:33 |
||
|
||
|
alone Postat pe 21 August 2008 10:36 |
||
De la: mikha3la, la data 2008-08-20 09:50:28De la: cleopatracosmina, la data 2008-08-18 01:20:25ESTI VARZA. Am lipsit ieri de pe forum si nu-mi vine sa cred ce nebunie a fost aici. Se pare ca eu am declansat acest razboi in prima pagina. Pt. oana: nu merita sa te certi cu cineva de teapa ei. Sincer cred ca ignorarea e cea mai buna solutie.
|
||
|
mikha3la Postat pe 21 August 2008 10:56 |
||
|
de la NAMASTE : "Sultane, nu pot crede ca plangi la modul serios din cauza ca acea Rebbell te-a sters din lista ei de prieteni. Prefer sa cred ca plangi de bucurie, deoarece asemenea oameni in jurul tau nu-ti fac cinste deloc." eiii..,uite ca eu plang tu chiar nu vezi ce am avut si am pierdut..?? alexutu6 : "sultane,doar te rugasem sa faci ceva in sensul asta..." pe mine ..?? nu m-a rugat decat susurica care s-a suparat si a plecat
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 11:11 |
||
of,a vrut cineva un sfat si uite unde s-a ajuns :(
|
||
|
dydy88 Postat pe 21 August 2008 11:46 |
||
Mama ce s-a ales de topicul asta! Biata meliza cred ca nici nu mai vrea raspunsuri...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 21 August 2008 12:49 |
||
alexutzu6 e susurica..?
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 12:51 |
||
oana fara suparare,hai sa lasam 'demascarile' in masa... conteaza prietenia pe care am legat-o,in atata timp si atat. |
||
|
alone Postat pe 21 August 2008 12:59 |
||
pai care-i problema? susurica era prietena mea si si-a sters contul.. acum sultanul zice ca e alexutu.. vreau sa stiu daca este sau nu.. nu am voie sa intreb? eu nu m-am mascat ca sa am de ce sa ma demaschez, care s-au demascat de prosti.. e problema lor.as vrea sa vad daca te-ar ataca si pe tine saptamanal cate-o dezaxata de asta.. daca nu ai sufla si in iaurt. Crede-ma ca nu e placut. |
||
|
Postat pe 21 August 2008 13:15 |
||
eu inteleg ca rebela asta va era ,,prietena,, (cica).. la fel imi era si mie.. iar faptul ca si-a data arama pe fata datorita mie, nu ma acuza pe mine de absolut nimic.. te pomenesti ca si acum saracuta, nu a stiut ce face ca-i mica si nevinovata.. o cunosc suficient ca sa stiu ce-i poate capul.. am si eu vreo 4 mesaje in care-si cere iertare de ti se rupe sufletul.. si asta pt discutiile mai vechi.. dupa care uite ce a facut. O fi tot ea victima.. ordinara. victima propriei nebunii, asta poate. Din partea mea sa crape ficatu-n ea! Daca era invers si faceam eu ce a facut ea cred ca fereasca d-zeu ce-mi auzeam din gura voastra.. Si acuma tot eu sa ma las de demascat.. |
||
|
Postat pe 21 August 2008 13:21 |
||
by the way.. iti multumesc namaste pt interventia ta.. nu stiu daca mie, aici pe forum, mi-ai facut bine sau rau ca ai postat (iarasi vor zice binevoitorii ca,,mi-am facut cont cu tine,, )oricum eu stiam ca nu sunt tu asta era cel mai important. pupici! |
||
|
Postat pe 21 August 2008 13:42 |
||
Penibil...
|
||
|
Elena30 Postat pe 21 August 2008 13:43 |
||
|
si totusi sa dam curs subiectului....." IUBESC IN TAINA" NEXT....
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 13:52 |
||
De la: oanna81, la data 2008-08-21 13:21:17eu inteleg ca rebela asta va era ,,prietena,, (cica).. la fel imi era si mie.. iar faptul ca si-a data arama pe fata datorita mie, nu ma acuza pe mine de absolut nimic.. te pomenesti ca si acum saracuta, nu a stiut ce face ca-i mica si nevinovata.. o cunosc suficient ca sa stiu ce-i poate capul.. am si eu vreo 4 mesaje in care-si cere iertare de ti se rupe sufletul.. si asta pt discutiile mai vechi.. dupa care uite ce a facut. O fi tot ea victima.. ordinara. victima propriei nebunii, asta poate. Din partea mea sa crape ficatu-n ea! Daca era invers si faceam eu ce a facut ea cred ca fereasca d-zeu ce-mi auzeam din gura voastra.. oana,la faza cu crapatul ficatului...chiar ma abtin....nu-i frumos si tu sti asta.....
|
||
|
alone Postat pe 21 August 2008 14:06 |
||
|
namaste imi cer scuze pt ceea ce o sa scriu mai jos....te rog sa ma scuzi sincer... io vreau sa fiu namasteeeeeee si oanaaaaaa si ma vreau sa fiu si marryammmmmm si mai vreau sa fiu si tya si etta si valeu doamne sa nu uit pe careva....stai sa revizuiesc.... deci..... aaaa iris, inocica ,miha, mari cucu , melinduta ,lucia ....valeu valeu iar am uitat....noh deocamdata ma multumesc cu astea...pe urma daca imi mai vine vreo idee va spun eu... ideea mea era ca uneori ne asociem in idei si le prezentam cam sub aceeasi forma,e usor sa fii confundat...dar cine nu vrea sa aiba prieteni nu inteleg de ce ii cauta in locurile nepotrivite.... cat despre topic..... fara rautate din astea faceam pe la 15-16 ani si ma cam lasa memoria ...asa ca nu pot da nici o solutie la problema melizei. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 August 2008 14:07 |
||
|
chiar nu ma intereseaza cat e de frumos, ancuta.. e floare la ureche pe langa ce a spus si a facut ea.. nu ma deranjeaza atat cuvintele cat gestul.. pt ca in urma cu cateva zile imi scria despre problemele ce le avea cu familia iubitului ei.. si eu o laudam si o incurajam.. si ii spuneam ca e fata buna si frumoasa.. si sa fie fericita, sa nu bage in seama rautatile acelor femei!!!!!!! daca vrei sa-i tii partea macar fa-o pe privat ok? si tine-i ei lectii de buna purtare, ca duce lipsa.. |
||
|
Postat pe 21 August 2008 14:12 |
||
ce chestie doamne... am ajuns tot eu sa ma scuz ??!!!! tot mie sa mi se spuna ca nu-i frumos..??? am eu o problema si nu am citit bine tot ce s-a postat ieri..? hai ca am mai trecut eu prin faze de genul asta.. cu alta tampita. Si nu am de gand sa-mi mai consum nervii degeaba. Ancuta, din partea mea.. da-o inainte cu ordinara asta. Eu am terminat si aici
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 14:15 |
||
| oana,nu sunt adepta scandalurilor cu iz de mahala si tocmai de aceea,te-am rugat doar sa incetezi.uneori,ranim oamenii de langa noi,cei aproape de sufletul nostru.atunci ce sa mai spun?daca ai dat un sfat bun sau o incurajare,acestei fete,D-zeu stie si asta conteaza cel mai mult. | ||
|
alone Postat pe 21 August 2008 14:21 |
||
|
HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS....HELLLOOOOOOOOOOOO......TOPIC....INCHIS.... F....I...N...I...S...H.......... |
||
|
Postat pe 21 August 2008 14:24 |
||
Da,oana tocmai asta era si ideea................... ca vorbisem unele lucruri.........si,te-am demascat desteapta lui peste si......cred ca e ceva timp de cand noi nu mai vorbim nu? asta pt.ca mi-am dat seama ce fel de om esti si nu mai face atata drama copila nesuferita......razboinico......atata drama ce faci......si tind sa te cred,ca.felul in care scrii te descrii pe tine...acum sper ca si-au dat seama mai multi cum ca tu esti namaste,luciana,rebel_76 etc.VACO.PUSCAT-O. . Ce-mi place ca incepi sa-ti arati adevarata fata Si pe namaste ai luat-o cu tine?? VACA PLOUATA CE ESTI.
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 15:48 |
||
rebel!te rog eu frumos sa incetezi!poti sa faci treaba asta?
|
||
|
alone Postat pe 21 August 2008 15:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sall la toata lumea | 3 | De la: yumalai 14 Februarie 2010 08:08 |
| relatie sagetator-sagetator | 5 | De la: roxi_berzi 21 Decembrie 2010 17:11 |
| Back or forward? | 2 | De la: misteryos25 22 Septembrie 2009 11:45 |
|
|
||
| femeia balanta si barbatul fecioara | 6 | De la: corbulalb 20 Noiembrie 2009 12:44 |
| nepotrivit sau poate ? | 52 | De la: kudyka_ta 12 Iulie 2010 01:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.