Setari Cookie-uri

Nu ma mai vrea, dar vrea sa ramanem prieteni...

vad ca numai barbati au raspuns pana acum,

Nu te imbata cu apa rece:" sa ramanem prieteni"- nu insemna nicidecum ca "am un regret" si nici ca "ma simt vinovat" asa cum cred unele persoame ( sau- poate fi- dar fooooarte rar)- mai curand ( stiu ca suna afurisit si prozaic)- " vreau sa ramnem prieteni pentru ca poate, in numele iubirii care a fost, mai avem si noi cate o partida..."
De ce afirm asta? pai- din 3 motive:- 1. Cand eram pusti asa procedam si eu ) - pt ca judecam ca e bine, din cand in cand...sa-mi mai "amintesc"
2. Am o gramada de cunostiinte care au procedat la fel;
3. E in firea "vanatorului" ca- indiferent daca-si abandoneaza prada pentru ca s-a plictisit de ea- sa mai poata detine control asupra ei ( macar din cand in cand)
asta ii maguleste EGo-ul si ii confirma ce mascul feroce este el;
Parerea mea: Vezi-ti de drum; Nu te uita inapoi; Nu accepta compromisuri ( s-ar putea sa-ti cauzeze mai tarziu in relatiile semtimentale - si- iti aduc ca exemplu- o tipa pe care o cunoscusem de putin timp si care s-a intalnit - intamplator, pe cand ne plimbam- cu fostul ei prieten, ramas "prieten". Tipul mi-a spus la un moment dat lucruri din intimitatea lor - vizibil agasat de faptul ca "amica" lui e cu altcineva- pentru care ea a suferit cumplit. Evident nici mie nu mi-a picat tocmai bine)
G_I_JOE
Postat pe 4 Decembrie 2008 13:29
mhey eu tin sa povestesc ceva asemanator,dar o situatie caruia niciunuia dintre voi nu i s-a intamplat sau cel putin nu s-a gasit nimeni sa scrie aici.am fost cu un baiat 3 ani dupa care ne-am despartit de comun acord pe motivul rutinei si neintelegerii.evident aceeasi replica sa ramanem prieteni.o perioada de timp,adica aproximativ 2 saptamani am evitat sa ma mai intalnesc cu el,imi era foarte greu.aici intervine diferenta si problematica situatiei:acum am 21 de ani el este de o varsta cu mine,am fost impreuna de la varsta de 17 la 20 de ani,dar noi ne cunoastem de la varsta de 7 ani (de 14 ani de zile) si avem acelasi grup de prieteni si in momentul de fata.nu aveam cum sa refuz o relatie de prietenie cu el si sa-l evit pt ca asta ar fi insemnat sa renunt la toti prietenii mei din cauza despartirii.mi-a fost foarte greu o perioada de timp,dar acum pot sa zic ca lucrurile,dupa un an de zile de la despartire,au inceput sa se aseze.nu mai vb des la telefon,iar dak vb se intampla foarte rar sa vb lucruri personale si ne rezumam doar la iesiri cu prietenii in general.nici eu nu am pe cineva de cand ne-am despartit,nici el mai mult ca sigur.s-a mai intamplat sa avem one night-stand-uri,destul de rar,dar dupa atata timp tin sa precizez ca nu ma mai simt deloc afectata si nici nu imi doresc vreo impacare (poate am inceput sa gandesc ca un baiat ).mi-e foarte bine asa,ma inteleg bine cu el,ma inteleg bine cu prietenii si apreciez ca este un baiat educat si nu vb de asa zisa relatie intima a "noastra".momentan vreau sa fiu singura si chiar sunt fericita.va doresc sa fiti iubite si iubiti si sa va gasiti echilibrul

Postat pe 4 Decembrie 2008 17:23
avem o strategie de doi bani prin care incercam sa gasim confirmari in replicile altora.....spui clar si raspicat ca esti genul care nu priveste inapoi cand, de fapt, tanjesti sa te agati de un fir de ata si astepti sa ti se spuna ca DA, cu siguranta te vrea in continuare in viata lui . o fi un fel de psihologie inversa....habar nu am . adevarul este ca deja ti-a gasit inlocuitoare si incearca sa iasa cavalereste si fara mustrari de constiinta din relatie. nu e primul si nici ultimul. mobilizeaza-te si procedeaza asemeni lui: da NEXT.
lorelay_me
Postat pe 23 Aprilie 2009 11:39
Draga mea, de prieteni din astia mai bine te lipsesti. de ce sa ramai prietena cu cineva care nu te mai vrea, care nu te mai place , care nu te mai iubeste? nu te agata de asta, te rog. traieste-ti viata alaturi de altcinva care in mod sigur te va aprecia.
kudika007815
Postat pe 23 Aprilie 2009 19:07
eu cred k toti baietii sunt la fel dk nu se mai poate nu te mai intalni cu el sa vada in timp ce a pierdut
kudika029803
Postat pe 26 Mai 2009 20:21
De la: Luan4, la data 2008-08-20 11:11:15Nu stiu de ce s-ar simti. eu nu ii reprosez nimic. daca nu il mai atrag, asta este, si mie mi s-a intamplat odata. asta nu tine de vointa, se intampla si gata.

dar ar putea fi interesul material? ca este cam materialist, statea la mine pe banii mei mai mult, desi are si el chiar foarte multi bani.

sa fie interesul ca mai tarziu, cand n-o sa-i mai mearga jucaria, sa revina, ca sa-si asigure batranetile, el fiind cu vreo 15 ani mai mare ca mine? (am un amic care s-a insurat a 4-a oara cu o femeie cu 20 de ani mai mica numai ca sa-si asigure o batranete linistita, zicea el).

ce ar putea fi in spatele acestei dorinte?

Doamne!Esti femeie te dai batuta asa de usor???...Il iubesti ???Il mai vrei langa tine???Daca da,atunci uimeste-l ..du-te la coafor...la sala dk e nevoie....arata-i o alta fata de a ta ...arata-i ce pierde...fa ceva ..nu te multumi cu"daca nu il mai atrag, asta este, si mie mi s-a intamplat odata. asta nu tine de vointa, se intampla si gat" si asta cu"sa fie interesul ca mai tarziu, cand n-o sa-i mai mearga jucaria, sa revina, ca sa-si asigure batranetile, el fiind cu vreo 15 ani mai mare ca mine?" mi se pare cam penibila...Il vrei fa tot posibilul sa il ai ...nu mai sta si te plange....dk ai facut tot posibilul si tot nu merge inseamna k nu e pentru tine...si vede-ti de treaba ta ....ia o de la capat o sa iti fie mai greu la inceput dar o sa reusesti..nimeni nu moare din dragoste ...doar naivii se sinucid:D
danutza_1307198
Postat pe 23 Octombrie 2009 18:24
si mie mi s a intamplat la fel am fost cu cineva 6 ani m a cerut in urma cu jumate de an de nevasta iar la sf lunii august mi a zis ca ma iubeste ca pe o sora ,chiar daca inainte de a mi spune asta m a vrut ca pe o femeie si a facut dragoste cu mine.apoi mi a zis sa ramanem prieteni.am suferit f mult dar nu stiu daca am suferit dupa el asa mult sau dupa planurile pe care mi le am facut impreuna cu el.adica sa facem un copil sa fim o familie.acum au trecutaproape 4 luni iar el care zicea ca vrea sa ramanem prieteni nu mi a dat macar un tel sa ma intrebe cum ma simt.Dar asta e viata merge inainte.Ce nu te omoara te intareste.va pup
kudika034162
Postat pe 5 Decembrie 2009 00:08
De la: G_I_JOE, la data 2008-12-04 13:29:54vad ca numai barbati au raspuns pana acum,

Nu te imbata cu apa rece:" sa ramanem prieteni"- nu insemna nicidecum ca "am un regret" si nici ca "ma simt vinovat" asa cum cred unele persoame ( sau- poate fi- dar fooooarte rar)- mai curand ( stiu ca suna afurisit si prozaic)- " vreau sa ramnem prieteni pentru ca poate, in numele iubirii care a fost, mai avem si noi cate o partida..."
De ce afirm asta? pai- din 3 motive:- 1. Cand eram pusti asa procedam si eu ) - pt ca judecam ca e bine, din cand in cand...sa-mi mai "amintesc"
2. Am o gramada de cunostiinte care au procedat la fel;
3. E in firea "vanatorului" ca- indiferent daca-si abandoneaza prada pentru ca s-a plictisit de ea- sa mai poata detine control asupra ei ( macar din cand in cand)
asta ii maguleste EGo-ul si ii confirma ce mascul feroce este el;
Parerea mea: Vezi-ti de drum; Nu te uita inapoi; Nu accepta compromisuri ( s-ar putea sa-ti cauzeze mai tarziu in relatiile semtimentale - si- iti aduc ca exemplu- o tipa pe care o cunoscusem de putin timp si care s-a intalnit - intamplator, pe cand ne plimbam- cu fostul ei prieten, ramas "prieten". Tipul mi-a spus la un moment dat lucruri din intimitatea lor - vizibil agasat de faptul ca "amica" lui e cu altcineva- pentru care ea a suferit cumplit. Evident nici mie nu mi-a picat tocmai bine)

subscriu in totalitate si as mai adauga ceva:
4) evitarea unei confruntari, dorinta de a nu tulbura apele. daca pui punct brusc, s-ar putea ca ea, ca o "leoaica ranita", sa cam zgarie, dar tu, ca un barbat "intelept" ce esti, ii oferi prietenia si sprijinul tau, incercand de fapt sa-i inchizi gura; si daca tot nu-ti reuseste figura... uite tu ce "domn" ai fost iar ea ce "scorpie"?! pana la urma aveai toate motivele sa te desparti de ea
kudika077361
Postat pe 5 Decembrie 2009 00:49
De la: Luan4, la data 2008-08-19 21:49:52Am avut o relatie de 3 ani. Am locuit impreuna, i-am acceptat defectele, ma rog, a fost ca o casncie fara acte in care la inceput, in primul an chiar mi-a dat sperante de mai mult, numai ca eu nu l-am crezut. A mai calcat stramb, dar l-am iertat. Insa de la o vreme intre noi s-au rarit mult partidele se sex, nu il mai simt atras de mine, si chiar mi-a dat de inteles ca asta este, nu il mai atrag la pat, deci... nu are rost sa mai stam impreuna. Lucru cu care pana la urma am fost de acord, sincer, daca nu-l mai atrag, nici mie nu-mi face placere sa simt ca se apropie de mine doar din obligatie sau poate chiar mila. Totusi ar vrea sa nu rupem relatia de tot - eu fiind genul care nu se mai uita niciodata inapoi dupa un amant pierdut, iar el stie asta. Nu-l inteleg, deci am fost de acord fara scandal cu despartirea, dar vrea sa ne mai auzim, sa ne mai vedem.... de ce?

Din cate am inteles nu ma iubeste cu sufletul, deci...? de ce l-ar interesa sa pastreze o amicitie?

As vrea sa raspunda barbatii care poate au trecut prin asa ceva.
kudika193514
Postat pe 6 Iunie 2010 14:05
[draga mea-el s esimte vinovat..s egandeste c au ai putea suferii din cauza lui..si de asta el incearca sa te mai compatimeasca-k lui practic acuma ii este mila de tn..dk nu-l mai poti atrage..atunci il lasi..sti cum se ziceDRAGOSTE CU FORTA NU SE FACE!
kudika193514
Postat pe 6 Iunie 2010 14:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu sunt iubit cum vreau 69 De la: kudika_9381 17 August 2013 13:54
ce-o sa se intample? 4 De la: adelheida 27 Octombrie 2009 16:05
a plecat geo :(...din nou! 65 De la: Lucia38 9 Decembrie 2009 10:19
frustrare 9 De la: Sabrina_Nede 13 Septembrie 2008 00:07
am cautat-o singura 72 De la: kudika065941 4 Septembrie 2009 09:16