Setari Cookie-uri

Ce faci cand EL se afla intre doua?

Ti-am spus degeaba felicitari .....Parea mea e tot ca diferenta de varsta va fi o povara.
Dar poate ca voi sunteti diferiti ........Sa auzim de bine!
kudika056305
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:04
din pacate...sau din fericire...majoritatea se intorc la "fostele"...
kudika062019
Postat pe 14 Septembrie 2009 22:45
Deci el e casatorit cu una dar sta cu alta. Telenovelele astea.Mai deci dak femeile n-ar fi atat de fraiere ar fi alta viata! Da tu fata te-ai gandit macar o secunda la sotial lui? Tu tot ce vorbesti vorbesti despre tine si el ( ca a-ti trecut prin multe impreuna, ca ai suferit, bla bla), dar ea? Sau macar iti pasa?
Dar asculta aici sfatul meu: du-te draguto si stai in continuare cu el si iti vei pastra pentru o perioada determinata foarte bine-n timp pozitia de amanta favorita, asta pt ca, in curand se va plictisi si de tine asa cum s-a plictisit de sotie.Sau nu te gandesti ca un om care-a inselat o data o va face si a doua oara si inca cu mai mare usurinta? Sti ce ma gandesc? Oare unii dintre noi chiar avem capul pe umeri ca sa nu ne ploaie-n gat sau de ce?
Ia mai gandeste-te si singura ce-ai de facut si nu te mai vaicari pe-aici.
alynna1983
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:50
De la: aura_ilie, la data 2008-12-03 18:21:21Dupa ceva vreme, revin si eu p-aici ca sa va spun finalul "povestii".
El s-a despartit definitiv de fosta, m-am trezit cu el buluc din nou in viata mea (dupa ce trecusem cat de cat peste, nu-l mai vazusem/auzisem de o luna). Mi-a zis ca ma iubeste, ca a fost un prost, ca vrea sa ne casatorim..etc. Concluzia este ca ne-am impacat, stam impreuna de aproape o luna si sunt foarte fericita, chiar daca paranoica. Sper ca in timp imi voi recastiga si increderea in el.

Aura,ma uitam la poza ta si,pe langa faptul ca esti o fata frumoasa si finutza,ai o stralucire aparte care vine din interiorul tau.
Ai mare grija la oamenii din jurul tau,pentru ca ar fi pacat ca ea sa paleasca datorita lor.
Pune mare pret pe tine,iubeste-te,respecta-te si nu te complace in nici un compromis care ti-ar leza sufletul.
heaven2007
Postat pe 16 Septembrie 2009 07:49
PS:Acum am vazut ca ultimul mesaj al autoarei topicului este tocmai din mai.Sa speram ca este bine si ca i s-au rezolvat problemele.
heaven2007
Postat pe 16 Septembrie 2009 08:09
offf...ce chestie??!!nu ma gandeam ca voi fi si eu in situatia aceasta...si mai ales ca nu sunt genul de fata care sa se bage in viata altora care sunt ocupati...eu am 23 de ani...el are 28 de ani si o relatie de 1 an de zile ...ne-am cunoscut intr-un club acuma 2 saptamani...se uita intens, m-am uitat si eu la fel de intens si mi-a cerut numarul de telefon. M-a cautat, am acceptat invitatia dar eram cu gandul ca nu cred ca ar avea pe cineva din moment ce mi-a cerut sa ne vedem...iar de aici m-a dezamagit sa zic asa, putin, a fost sincer si mi-a spus ca are o relatie si ca nu mai e nimic ca inainte ( bineinteles) si ca nu prea poate sa se desparta de ea deoarece detine cateva firme de ale lui...iar aici e problema mea. Simt ca ma place, face tot posibilul sa ne vedem in fiecare zi, ne sunam dar stiu ca atunci cand pleaca de langa mine se duce la ea, si nu -mi place , nu ma prea pot obisnui cu asta, deoarece ne comportam ca si cum ea nu exista, iesim cu prietenii lui, ne ducem in cluburi. Sunt constienta ca se poate termina oricand dar il vreau, vreau sa sper, vreau sa cred ca pot face fata, nu pentru ca am ambitia sa-l despart de ea si atata, il vreau ca partener, il vreau ca sa fie langa mine... pana la urma nu cred ca am ce pierde ...cred...s-au ...ce ar trebui sa fac?
akasha
Postat pe 18 Septembrie 2009 01:58
Parerea mea este sa nu iti faci prea multe sperante....pt ca un barbat care umbla cu 2 odata...o va face intotdeauna!
kudika062019
Postat pe 18 Septembrie 2009 20:53
STAI LINISTITA PT CA ESTI TANARA SH AI VIITORUL IN FATA.NU-TI FCE PROBLEME CA PIERZI UN MOS.MACAR NU TE IUBESTE DC SA-TI PETRECI VIAT CU UN OM CARE NU TE MERITA IN LOC SA FI CU UNUL CARE E DOAR AL TAU SH CARE TE IUBESTE SH SA FIE SH MAI TANAR NU UN BOSOROG
SCUZAMA DAR ASEA E LA VARSTA TA AR TREBUI SA AI UN TIP MAI TANAR LANGA TINE
kudika069526
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu 14 el.... 349 De la: iacinta 7 Noiembrie 2009 20:09
Iubire interzisa cu adevarat!!! 141 De la: camy_camy1987 5 Ianuarie 2012 16:48
Oare de ce??? 19 De la: hystria1 30 Decembrie 2010 09:50
Lupti pentru iubirea ta??? 57 De la: stem_29 25 August 2010 16:24
"Inchinati-va" lui EMINESCU... 19 De la: greierash_is_back 15 Ianuarie 2010 19:09