Mai multe
| vad ca deja incepe reteaua sa aiba probleme. sau mi-ai pus tu gand rau ? :) | ||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 00:41 |
||
|---|---|---|
|
bn mai comane ma lasi asa...k hai pa..si tu te duci aici in plina fapta intre muieri?:))))) Gluma gluma..lasatzi`l pe virginelu`n pace k nu are dubla personalitate :)) m`am inshelat..si imi cer scuze fatza de ei doi. Dar doar pt asta sunt scuzele ok?????????????:)) sa fie clar :P |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 17 Septembrie 2008 00:41 |
||
la cine te referi ca ti-a pus gand rau? la mine??
|
||
|
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 00:42 |
||
Sabrina...nu mai ocoli subiectul...zi pe fata ca iti place de baiat...curaj gaina ca te tai!!! Poate iti indeplinim visul tau dintotdeauna de a fi miresica Asa mireasa Comane ai vrea tu...da`o pe`a dreapta , nu te mai fastaci ca nu`ti "sade " bine
|
||
|
Kittynelle Postat pe 17 Septembrie 2008 00:43 |
||
De la: Larisa82, la data 2008-09-17 00:40:08pai tu ce treaba ai daca e proprietatea mea sau nu? tu stii ce imi face mie geo de ii iau apararea? pai daca nu stii nu te baga! lol da nici macar nu ma intereseaza ce iti face. numai ca, raspunzand tu in locul lui, vrand sa i iei apararea de fapt il pui intr-o umbra proasta. nici asta n-ai inteles, asa-i ? poate se explica prin faptul ca esti blonda corect ? =))
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 00:44 |
||
Comane...pana aici ...nu te lua de blonde ca ne suparam!
|
||
|
Kittynelle Postat pe 17 Septembrie 2008 00:45 |
||
|
eu i-am zis ca vreau sa ii fiu nasa si ii dau si rochita gratis,dar m-a ignorat... dar ce facem cu baiatul puffilici ca el a zis ca nu o vrea pe sabrina in viata asta...
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 00:45 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-17 00:41:16bn mai comane ma lasi asa...k hai pa..si tu te duci aici in plina fapta intre muieri?:))))) Ati vazut ?! Invatatura de minte pt celelalte care se mai iau la tranta cu mine !!!
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 00:46 |
||
|
sper ca asta cu ''esti blonda'' a fost o gluma (proasta ce-i drept) dar te iert ca asa esti si tu! daca nu a fost o gluma vin la tine si te sparg!!
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 00:49 |
||
De la: Puffilici, la data 2008-09-17 00:43:35Sabrina...nu mai ocoli subiectul...zi pe fata ca iti place de baiat...curaj gaina ca te tai!!! am zis ca NICI MACAR INTR-O ALTA VIATA NU ARE SANSE CU MINE. Asa ca..:)) dar eu zic sa nai spere in a gasii pe un alt baiat ca mine, daca mai exista
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 00:52 |
||
ca esti si frumos al dracului hai ca deja ma si enervezi!cred ca de aia esti virgin ca nici dracu nu se uita la tine!asta am vrut sa iti zic de cand ti-am vazut poza dar am zis sa nu te jignesc,dar vad ca tu iti iei nasul la purtare si chiar nu ma mai abtin sa-ti zic parerea mea! |
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 00:55 |
||
Doamne Larisa ..mor de ras Nu ma asteptam la asa reactie din partea ta..
|
||
|
Kittynelle Postat pe 17 Septembrie 2008 00:56 |
||
De la: Larisa82, la data 2008-09-17 00:55:41ca esti si frumos al dracului asta e parerea ta! |
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 00:58 |
||
|
Puffilici Data: 2008-09-17 00:56:59 Doamne Larisa ..mor de ras Nu ma asteptam la asa reactie din partea ta.. pai zi tu puffilici nu e nesimtit deja?gluma gluma dar el sare calul,acolo la tine in sat poti face glume pe seama blondelor baiatule dar nu si aici!m-as bucura sa fie numai parerea mea ca esti urat ,dar tare ma tem ca nu e asa...
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 01:02 |
||
|
Nu mai poate omu sa bea o sticla de vin cu prietenii ca voi va faceti de cap aici ...ei ,dracie Mah sabrina , tu chiar incepi sa devii enervanta , sincer acum . Intotdeauna ai cautat motive de discutii cu majoritatea persoaneleor care nu-s de acord cu tine . Coman dragule , cred ca te-ai grabit atunci cand ai spus ca ai fi de acord sa asa si pe dincolo cu mine sau iubita. Diferenta dintre mine si iubita este foarte mare in caz ca nu ai observat asa ca tind sa cred ca defapt te refereai la fatuca aia de e atasata de legile gravitatiei mai ceva ca tine de virginitate. Marcu, marcos ....care era nick-ul bre ca e pe cealalta pagina ai raspuns la mesajul meu dar sincer ....ai un mod tare alambicat de a da raspunsuri.In cele 4 - 6 randuri adresate tie ti-am facut un mic rezumat al motivului enervarii noastre iar tu te limitezi doar la a-mi pune o intrebare ......concluzia fiind care ? Ca suntem o mana de femei nebune carora li s-a pus pata pe saracul baiat virgin aiurea ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 17 Septembrie 2008 01:02 |
||
|
[quote Ca suntem o mana de femei nebune carora li s-a pus pata pe saracul baiat virgin aiurea ? [/quote]----- Iris, ti-ai raspuns singura.. ps: ma faci sa ma razgandesc..vezi poate te schimb cu alta
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 01:08 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-17 01:08:15[quote ----- Iris, ti-ai raspuns singura.. ps: ma faci sa ma razgandesc..vezi poate te schimb cu alta [/quote]Baby , tre sa muncesti mult sa ajungi in pat cu mine.' Desi nu-mi plac blonzii,as putea trece peste partea fizica pentru ca-s atrasa de persoanele care au ceva la mansarda si din pacate tu esti toba de carte dar atat ,nimic din ceea ce ai spus nu denota faptul ca ai fi deborda de inteligenta |
||
|
iris_4_ever Postat pe 17 Septembrie 2008 01:18 |
||
|
pt Pufulici: ma mai gandesc.. :)) dar deocamdata mi-am pus ochii pe Iris. pare o fata cu experienta, dar pacat ca nu ma vrea cica nu sunt inteligent si n-am experienta. dar invat repede =)) |
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 01:22 |
||
|
Baby , tre sa muncesti mult sa ajungi in pat cu mine.' Desi nu-mi plac blonzii,as putea trece peste partea fizica pentru ca-s atrasa de persoanele care au ceva la mansarda si din pacate tu esti toba de carte dar atat ,nimic din ceea ce ai spus nu denota faptul ca ai fi deborda de inteligenta [/quote] --- deci zici ca totusi ai putea trece peste asta. hai ca e un pas inainte :) dar in rest, nu ai cum sa te convingi, decat daca probam practic ! hai nu zice nu. nu te mai ntalnesti tu cu o asemenea ocazie.
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 01:25 |
||
pfff
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 01:26 |
||
Inca va mai blestematzi aici???
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 01:29 |
||
Vezi ? si mai ziceai ca noi intelegem ce vrem Lipsa de experienta se rezolva usor dar ce te faci cu intelingenta puiule ? cu simtul umorului sau cu faptul ca nu esti in stare sa recunosti cand greseseti ? Sunt convinsa ca nu ma mai intalnesc cu o asemenea ocazie , unde crezi tu ca voi mai gasi eu un virgin care sa se creada buricul pamantului ,care sa fie ferm convins ca el le stie pe toate ,care sa nu fie in stare sa se opreasca atunci cand observa ca pierde teren s.a.m.d. ? Partea cu probatul insa ....tre sa spun pass aici , cunosc deja genul tau si sincer , nu ai fi nici o provocare pentru mine . Daca tot mi-o trag cu cineva macar sa stiu de ce o fac ...de placut fizic nu te plac , psihic nici atat ....ce rost are sa-mi dau singura foc la casa ? Cum ramane cu virginitatea aia pana la casatorie ? doar nu vrei sa-ti incalci principiile asa dupa doar 15 pagini ? asa de usor renunti la comoara ta ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 17 Septembrie 2008 01:33 |
||
pfff prea tare raspuns i-ai dat iris!
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 01:36 |
||
Hai ca mai e un pic si ma trezesc cu fan club iris deschis pe aici Coman baiatu' sa nu cumva sa intelegi gresit , la fete nu le explic pentru ca ele or sa ia gluma mea ca fiind o gluma , spre deosebire de tine care esti pe de laturi total cu glumele De aici concluzia logica ,ca stai prost la capitolul umor Nu ma apuc sa fac si analiza fizica pentru ca nu are rost , larisa a fost suficient de explicita in unul din mesajele sale
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 17 Septembrie 2008 02:02 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-17 01:33:47Vezi ? si mai ziceai ca noi intelegem ce vrem tu chiar ai crezut ca am vb serios cand ti-am 'propus asta... ? era o gluma.
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 02:16 |
||
|
hai gata..comane lasa vrajala..te`ai " spurcat" nu o mai da la intoarsa cu noi :)))) ca nu scapi:))) Hai noapte buna:P |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 17 Septembrie 2008 02:21 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-17 02:16:29De la: iris_4_ever, la data 2008-09-17 01:33:47Vezi ? si mai ziceai ca noi intelegem ce vrem O gluma proasta baby ...ti-am raspuns cu o gluma si mai proasta
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 17 Septembrie 2008 02:23 |
||
| comanele, stii doar ca si ravnitu' inainte de casatorie , este un pacat! amiiiin!! | ||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 08:35 |
||
|
daca as intilni dragostea vietii mele si as mai afla ca e virgin..nu l-as mai lasa,sincer..mai ales cind deja esti o femeie matura,ai serviciu ai totul..si ti-a ramas sa te binecuvinteze Domnul cu asa barbat ca tine..ehh..nu trebuie sa ai facultate ca sa fii super in pat..sunt barbati care o viata intreaga fac sex si off..stiu ei si singuri ca nu sunt chiar atit de buni pe cit par.. ..eu tin cu asa barbati ca tine..inca o data..NU TREBUIE SA AI FACULTATE CA SA FII BUN IN PAT..e vorba de persoana care o vei alege alaturi..e vorba de intelegere..succes..chiar sunt bucuroasa pentru tine..;)
|
||
|
dolcedoll Postat pe 17 Septembrie 2008 08:44 |
||
| si oricum orienteaza-te dupa principiul asculta pe toti si fa asa cum crezi tu..ca niciodata n-o sa poti impaca pe toata lumea..tu traiesti viata ta..si nu pe a altora..fii asa cum esti..;) | ||
|
dolcedoll Postat pe 17 Septembrie 2008 08:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce parere aveti? | 49 | De la: adina_black 24 Noiembrie 2009 16:20 |
| pana unde ai fi dispusa sa mergi pentru un baiat/barbat? | 36 | De la: heretic 19 Noiembrie 2009 12:25 |
| o mica umflatura in zona genitala | 9 | De la: aly_b 27 Februarie 2010 17:45 |
|
|
||
| Sa ma despart sau nu de iubitul meu?! | 17 | De la: BUBU_84 21 Decembrie 2012 15:54 |
| DECIZIILE UNEI FEMEI | 1 | De la: nicoletaionita 31 Martie 2010 08:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.