Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

io zic sa se organizeze o licitatie!
numarul 1 pe lista casei de licitatii sothesby(sau cum s-o numii aia englezeasa) una bucata virgina cu apucaturi! licitatia incepe de la un milion de dolari. noi!

Postat pe 18 Septembrie 2008 22:38
nici daca incepea de la 50 de centi nu se ingramadea nimeni

Postat pe 18 Septembrie 2008 22:57
asta pentru ca esti femeie, da' io as da . daca as avea!

Postat pe 18 Septembrie 2008 23:06
da' pote se infiinteaza un muzeu...si cumpara statul..

Postat pe 18 Septembrie 2008 23:06
Inca mai sunteti aici ? a declarat coman subiectul inchis si voi nu pricepeti ? ntz ntz ntz ..si eu care ii plang lipsa prin alte parti
iris_4_ever
Postat pe 18 Septembrie 2008 23:14
care din partile tale plang dupa el?

Postat pe 18 Septembrie 2008 23:17
iris, daca vorbesti serios, propun sa stai la rand, ca si eu plang, de ma banuieste iubitul ca-l insel.

ma ucide dorul de coman si de inocenta lui impertinenta si inversunata. geo, eu pun o vorba buna la christie's si negociem in paralel si cu sotheby's
si in plus, vorbesc si pt o asigurare de bunuri, ca poate se apleaca micutul sa dea la rate si ii inhata vreuna bunatate de giuvaer.
megas
Postat pe 18 Septembrie 2008 23:26
eheeei , fetele moshului, ce-o sa plangeti voi dupa un asemenea barbat! ca el altu nu-i, virgin in toate cele!

megas, io zic sa facem licitatia la mogosoaia si-l bagam si pe virginel in oala. la oferta !!

Postat pe 18 Septembrie 2008 23:51
mai bine la fiert...

Postat pe 19 Septembrie 2008 00:09
Iuhu!!! Nu ma ede nimeni?Hai dati-mi si mie rezumatul...pls!
sweetpink
Postat pe 19 Septembrie 2008 00:32
232919917

Mi-e frica sa nu raman fata batrana cum s-ar spune.Treaba e ca eu as vrea sa raman virgina pana la casatorie. Nu sunt foarte frumoasa dar sunt foarte inteligenta. Nu stiu ce e mai important pt un baiat in ziua de azi..

i-am gasit astuia nevasta

cu site-ul ala de la Larisa(nu stiu cum)

http://confesiuni.nobo.ro/pagina187.html
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 00:33
sweetpink
Postat pe 19 Septembrie 2008 00:39
mai sunteti pe aici?
eu am alta propunere: sa donam fiecare cat are si sa vedem cum facem poate i se schimba ideile "marete" din cap...nu de virginitatea lui ma doare pe mine...ci de atitudinea lui..ca poate daca isi schimba ideile si coboara putin printre cei mai putin aroganti o sa aiba mai multe sanse sa gaseasca acea persoana la care viseaza el si sa-si gaseasca si fericirea construita pe baza virginitatii
deci...se ofera careva sa faca o opera de caritate?
flying_soul
Postat pe 19 Septembrie 2008 00:40
deci sweetpink...zi-mi unde ai ramas tu ca sa stiu ce rezumat sa iti fac
ideea oricum e...omul, sustinand ca este virgin si ca vrea sa ramana asa pana la casatorie si sa isi gaseasca o fata la fel de virgina, a dorit pareri(sa vada daca o fata apreciaza asa ceva in ziua de azi).Atunci cand a primit parerile personale ale fiecareia dintre noi a inceput sa le combata, sustinand ca stie el ce e mai bine. Apoi s-a tot laudat ca stie reteta pentru a face o fata fericita...in viata si in pat(sustinand printre altele ca poate sa gaseasca la o fata punctul G in 5 minute- cu limba si cu degetele)...apoi a sustinut ca nici una din noi, care gandeam contrar parerilor lui,...deci nici una dintre noi nu e destul de buna pentru el
deci...unde ai ramas tu?
flying_soul
Postat pe 19 Septembrie 2008 00:46
nu.. ca pe mine mama m-o facut zgarcita...si apoi care-ar mai fi farmecul daca toata lumea ar gandi ca noi...noi de cine ne-am mai lega pe forum?

Postat pe 19 Septembrie 2008 00:46
Megas ,te rog frumos , eu m-am chinuit cu el inca de la inceputul topicului asa ca tu sa stai la rand ca ai venit destul de tarziu pe aici ai inteles ?

Sweetye ,eu m-am lasat de rezumate, de cand mi s-a spus de catre coman ca am facut cel mai penibil rezumat
iris_4_ever
Postat pe 19 Septembrie 2008 00:48
era invidios...

Postat pe 19 Septembrie 2008 00:49
eu doar am venit cu ideea
nu stii ca cei care organizeaza evenimente caritabile nu dau nimic? deci, nu merita mila,nu?
flying_soul
Postat pe 19 Septembrie 2008 00:50
nuuuuuuuuuuu!

Postat pe 19 Septembrie 2008 00:51
tocmai virginelul m-a facut sa realizez ceva...ca filozofia mea de viata a fost tare buna
intotdeauna mi-a placut sa am ca iubit un baiat cu cel putin 3 ani mai mare ca mine...ma gandeam ca imi sunt de-a ajuns prostiile din capul meu specifice varstei si nu mai trebuie sa ascult pe unul de varsta mea cum debiteaza aceleasi tampenii...se pare am avut dreptate
flying_soul
Postat pe 19 Septembrie 2008 00:55
hai mai fetelor...si eu care aproape ajunsesem dependenta de forumul asta...ce facem, abandonam?
flying_soul
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:09
De la: gya_ioana, la data 2008-09-18 21:37:00mi-am adus aminte de o stire de saptamana trecuta : o virgina(cu aceleasi vise marete ca si virginelul nostru) si-a dat seama cum sa faca sa fie sigura ca virginitatea ii va aduce fericirea...si s-a gandit la bani...si a dat anunturi ca vrea sa isi vanda virginitatea pe nu stiu ce suma de bani(macar banii o vor face o vreme fericita, daca nu si noaptea ce o va petrece)
poate virginelul nostru vrea sa ajunga la o anumita varsta si atunci isi va scoate si el virginitatea la licitatie...poate castiga si el "fericirea"

lool

Pacatosilor ! :)

Parca am zis ca topicul s-a inchis! :P

Am vrut s-o lichidez cu voi definitiv, dar vad ca va faceti de cap, pe topicul meu si pe spatele meu :)
Revin pt a-mi apara demnitatea si credintele CU ORICE PRET !!!. Poate ma faceti si va cer si drepturi de autor !

Atifacut deja o obsesie din principiul meu..:)
Celor care v-ati pierdut aceasta onoare, incepe sa va para rau, as-i?..Dar nu-i nicio problema, aveti aceasta sansa, 'data viitoare' !

Postat pe 19 Septembrie 2008 01:20
stai calma, iris. stau la coada cu placere, pentru asa delicatesa. la colecta nu ofer nimic, nici daca ma plateste. poate vreo "amazoana", si cand ar incepe sa debiteze iar, mai abitir as inteti echitatia.
megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:21
ai vrut s-o lichidezi cu noi, dar al naibii te-a apucat pruritul rectal si ai mai venit sa arunci o privire! cum te pricepi tu la toate: intr-adevar, e o reuniune aici de dezonorate(i) si ne umple de nostalgie un ciucurel neintrebat fluturat pe la nas....
megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:31
De la: geo32, la data 2008-09-18 22:38:57io zic sa se organizeze o licitatie!
numarul 1 pe lista casei de licitatii sothesby(sau cum s-o numii aia englezeasa) una bucata virgina cu apucaturi! licitatia incepe de la un milion de dolari. noi!

Mai baiatule da mult te-ai feminizat! si inca cu cine ?! cu ultimele non-virgine..

"Bravo" !
Te poti lua de mana si sa faci un tur al site-ului.

Postat pe 19 Septembrie 2008 01:32
Asa...pai trecusem de punctul G si il asteptam sa ne dea cate un raspuns la fiecare si vad ca a com facut-o...si eram curioasa daca ati primit rasp pe care le doreati.Aaa,inca o data-nu sunt eu virginica lui!
sweetpink
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:36
De la: megas, la data 2008-09-19 01:31:28ai vrut s-o lichidezi cu noi, dar al naibii te-a apucat pruritul rectal si ai mai venit sa arunci o privire! cum te pricepi tu la toate: intr-adevar, e o reuniune aici de dezonorate(i) si ne umple de nostalgie un ciucurel neintrebat fluturat pe la nas....

Cand zic , tu nu intrii in calcul!
Iti recomand o vizita la stii tu unde. altfel ai toate sansele sa dai in damblaua, si, totusi, ar fi pacat de tine!

Postat pe 19 Septembrie 2008 01:37
ziceai de drepturile de autor...
vezi ca expresia "non-virgine" imi apartine
flying_soul
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:39
pai...cred ca asa ar trebui sa citesti tu ultimele 4 pagini cred...e mai fain sa vezi exact ce s-a zis...so....go on
flying_soul
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:40
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 01:37:45
De la: megas, la data 2008-09-19 01:31:28ai vrut s-o lichidezi cu noi, dar al naibii te-a apucat pruritul rectal si ai mai venit sa arunci o privire! cum te pricepi tu la toate: intr-adevar, e o reuniune aici de dezonorate(i) si ne umple de nostalgie un ciucurel neintrebat fluturat pe la nas....

Cand zic , tu nu intrii in calcul!
Iti recomand o vizita la stii tu unde. altfel ai toate sansele sa dai in damblaua, si, totusi, ar fi pacat de tine!

nu stiu unde, ca nu am taine cu tine. sa sper ca pt tine nu sunt dezonorata si mai am vreo sansa?
megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ghid de folosinta a barbatului 53 De la: _iluzie_ 18 August 2009 09:30
prietenul m-a strigat cu alt nume,al fostei cu cre afost 6 ani... 54 De la: kudika436511 12 Octombrie 2011 20:05
traume sexuale 60 De la: _arhanghel 12 Mai 2011 00:45
cum sa cuceresti si mai ales cum sa tii un peste linga tine? 8 De la: d3vil_me1923 22 Mai 2011 02:36
ciudat dar........... 16 De la: kalevalla 18 Februarie 2009 02:28