Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

Salutare!

Din cate vad ai iscat ceva spirite cu aceasta tema :). In momentul in care ceva din spiritualitatea oamenilor este in joc, vad ca se nasc discutii incendiare.
S-au tot pus pe tapet pareri pro si contra virginitate inainte de casatorie, insa parerea mea sincera e ca aici nu e vorba de virginitate in primul rand ci de cat de important este sexul pentru oameni versus partea sufleteaca din ei. Atata timp cat pentru unii placerea primeaza mi se pare logic sa tot auzi de la ei ca iti trebuie un car de experienta sexuala. In schimb uitandu-ma pe comentariile anterioare am vazut ca pentru cei care conteaza cu adevarat sentimentul de iubire, hopa, nu se mai pune deloc accent pe sex aka experienta sexuala cu nu stiu cate alte partenere/i, ci cumva iese in fata comunicarea cu partenerul/a aka legatura lor sufleteasca.
Stii, personal mi-as dori ca toti baietii din lume sa aiba conceptia ta vizavi de dragoste. Cred ca ar fi cu adevarat o lume cu muuuuuuult mai buna si mai frumoasa. Din pacate, oamenii nu gandesc nici pe de parte ca tine la acest capitol, cel mult te accepta asa cum esti (dar tot nu se pot abtine sa strambe nitel din nas) :(! Asa ca din punctul meu de vedere tu esti in aceasta lume un visator. Un visator in cautarea dragostei adevarate, inocente si complete prin ea insasi. Parerea mea este sa nu-ti fie teama pentru ca nu ai ramas (Slava Domnului!) inca singurul visator din lume. Mai sunt o gramada ;) ( bine, nu prea mare, dar oricum macar o gramajoara acolo :p). Personal am prietene si prieteni cu aceleasi idealuri si vise ca si ale tale. Unii si-au gasit jumatatea, iar altii inca mai asteapta, insa nici unul pana acum nu am vazut sa se fi dat batut. Bine ca si educatia lor spirituala e de admirat.
Ce mai pot zice, e din propria mea experienta si anume ca de mica am fost invatata sa-mi mentin propriile mele pareri si cumva sa nu ma las amagita de acest spirit de turma tare periculos. Chiar daca insemna sa-mi pun in cap zeci de oameni ( ca pe parcurs, am incercat sa invat si cum sa-mi sustin parerea, fara sa-mi pun in cap pe nimeni, asta e partea a doua :p). Tentatiile cum ai zis si tu sunt peste tot, insa pana la urma ramane intrebarea: Ai ramas fidel si sincer cu tine insuti?
Si acum ca sa-ti raspund si la intrebari:
1. Cunosc multe fete care si-ar dori tare mult pe cineva virgin, ele nefiind toate neaparat virgine ( sa zicem ca unele au mai calcat si stramb pana sa se prinda de anumite lucruri care tin de partea spirituala bineinteles);
2. Raspunsul la aceasta intrebare cred ca trebuie sa ti-l dai tu. In sensul ca tu singur stii care sunt fricile tale si eu cred ca in momentul in care ai identificat teama respectiva, deja raspunsul la intrebare l-ai gasit peste 50% ( cel putin cam asa functioneaza la mine autoanaliza, dupa ce am identificat care e cauza pt care am o anumita frica, solutia imi vine de la sine). Mi se pare normal sa-ti fie putin teama de o apropiere fizica, avand in vedere tentatia si lupta aceasta interioara a ta, insa totodata poti pune accent in tine pe lucrurile care tin de suflet si atunci banuiesc ca ar cam trebui sa dispara aceasta angoasa si sa fie inlocuita de o bucurie care nu are de-a face nimic cu placerea fizica (desi uneori am observat ca se transpune nu-mi explic exact cum si fizic, dar intr-un mod harmless).
3. La aceasta intrebare mi-e destul de greu sa-ti raspund ( avand in vedere faptul ca si eu sunt virgina), insa personal cred ca experienta sexuala nu ar trebui sa conteze deloc.
Eu ma gandesc asa: iubirea poate sa sparga orice bariera. De aici rezulta ca e nevoie de iubire adevarata ( aka comunicare, intelegere, tandrete si ceva bineinteles inexplicabil) pentru ca doi parteneri virgini sa se inteleaga bine in pat dupa casatorie si sa traiasca armonios pana la adanci batraneti.
Acum din ceea ce am citit:
Din cate stiu eu s-au facut o gramada de studii in toata lumea si multi oameni de stiinta(psihologi, psihiatri, genicologi) au ajuns la concluzia cum ca femeia simte orgasmul cu creierul, nu cu organele genitale, cum se intampla de altfel la barbati. Banuiesc ca ai citit si tu si esti la curent cu acest lucru. Este un fapt pe care nu l-am spus eu ci tot felul de oameni de stiinta si faza: \\\"Inainte de a face dragoste cu o femeie trebuie sa faci dragoste cu creierul ei\\\" e luata chiar din cartea \\\"Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus\\\", o carte destul de raspandita, apartinand unui psiholog american care si-a pus tot soiul de intrebari legate de relatia barbat-femeie si din cate am citit a pus pe picioare din nou sute de relatii poate chiar mii. Acum mai nou au dovedit acest lucru clar stiintific, un articol fiind postat chiar pe kudika acum cateva saptamani in care tema principala era de ce femeile au orgasm cand isi insala barbatii si nu mai au cu partenerii lor. Acolo era faza cum ca, creierul lor stie ca face ceva interzis si atunci simte cu mult mai multa placere, fata de rutina zilnica in care se afla alaturi de partenerii lor. Probabil ca aici e o mare problema care apare la cam toate cuplurile si anume problema rutinii, care din cate stiu eu face ravagii si in timp femeia cam uita ce e ala orgasm ( nu zic ca asa se intampla la toate lumea Doamne fereste!). Probabil ca daca partenerul ei si-ar pune la bataie imaginatia si ar mai revigora din cand in cand fanteziile sotiei lui, altfel ar sta lucrurile, dar acum tb sa-l intelegem si pe el cu servici, certuri la servici,cicalirea inevitabile a nevestei, copii si mai stiu eu ce. Dar asta e cu totul alta problema pe care probabil o vom discuta peste vreo 10 ani :p.
In concluzie, creierul femeii trebuie satisfacut si eu cred ca aici se adauga feelingul bineinteles, per total rezultand notiunea teoretica si nu numai de suflet ( avand in vedere ca iar nu stiu cate studii au aratat cum ca femeile prefera partenerii tandri si mai putin dotati versus barbatii macho si care le-ar provoca mai multe orgasme).
Pana una alta da-mi voie sa te felicit pentru felul cum gandesti si crede-ma ca daca ne-am potrivi sufleteste, din punctul meu de vedere m-as marita cu tine si maine!
Iti urez sa-ti gasesti sufletul tau pereche si sa le dovedesti tuturor cat de mult s-au inselat in anumite privinte!!! ;)

P.S. Nu inteleg insa un lucru. De ce trebuie sa raspunzi tuturor mesajelor, chiar si celor care personal, mi se pare inutil sa le raspunzi (mai bine mai inveti putin in plus :p)? Adica in acest fel iti pui si lumea in cap si iti consumi si tu niste timp si energie.
ioanao2
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:49
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-19 00:33:15232919917
Treaba e ca eu as vrea sa raman virgina pana la casatorie. Nu sunt foarte frumoasa dar sunt foarte inteligenta. Nu stiu ce e mai important pt un baiat in ziua de azi..

D.p.m.d.v. e mai important sa fi inteligenta. (poate aici ai, relative, lacune!)

Frumusetea fizica e trecatoare. Cea interioara e de durata si cea care conteaza mai mult, pana la urma. Pe asta incearca sa o dezvolti!

Postat pe 19 Septembrie 2008 01:52
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 01:52:58
Treaba e ca eu as vrea sa raman virgina pana la casatorie. Nu sunt foarte frumoasa dar sunt foarte inteligenta. Nu stiu ce e mai important pt un baiat in ziua de azi..

D.p.m.d.v. e mai important sa fi inteligenta. (poate aici ai, relative, lacune!)

Frumusetea fizica e trecatoare. Cea interioara e de durata si cea care conteaza mai mult, pana la urma. Pe asta incearca sa o dezvolti!

Te pupa fata,care`s io!

fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:59

am o unostinta care zice ceva de genu: "sa moara bibi!".
asta e culmea: jignesti pana si oameni care in naivitatea lor ti se adreseaza ....habar nu am......frumos!!! iti raspunde o duduca inofensiva si care nu te trateaza la 11 metri si tu ii spui ca are "relative lacune"?

sa moara bibi si sa imi bat copiii!!!

nu esti doar stupid. esti si badaran
asta ce ti-a mai facut?
megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:59

eu inca incerc sa ma abtin...dar as avea asa de multe pe limba...
flying_soul
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:02
De la: megas, la data 2008-09-19 01:59:43

asta e culmea: jignesti pana si oameni care in naivitatea lor ti se adreseaza ....habar nu am......frumos!!! iti raspunde o duduca inofensiva si care nu te trateaza la 11 metri si tu ii spui ca are "relative lacune"?

asta ce ti-a mai facut?

ideia era urmatoare.. gasisem treaba aia undeva si am postat aici ca i-am gasit nevasta.
deaia nu`s inteligenta.. dupa spusele lui
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:07
draga ioana, stima si suport pt opinia ta. e o optiune. nu iti inchipui insa ca stimabilul postant a fost cumva atacat pt ca ar fi o rara avis sau vreuna afectata de un habitat contagiat de prea mult dezmat. nu a fost nimeni, din stirea mea, care sa il atace in sensul de a-l face sa renunte la castitatea lui care de altfel ne lasa reci. am fost, majoritatea, si cred ca voi fi aprobata, vexati de aroganta si agresivitatea cu care a incercat, in obtuzitatea lui, sa puna la zid tot ce nu e la fel de virgin precum ....tza lui.

doar nu om fi pe aici doar ahtiati dupa calareala sterpi spiritual sau care nu apreciaza profunzimea comunicarii si a impartasirii sentimentelor.

doar ca nu toti avem asa un profil de extremist ca micutul, care se ia la tranta in pareri, ca il altele se pastreaza, cu oricine se amuza jucand ping-pong pe Kudika.
megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:08
De la: ioanao2, la data 2008-09-19 01:49:00 Salutare!

Din cate vad ai iscat ceva spirite cu aceasta tema :). In momentul in care ceva din spiritualitatea oamenilor este in joc, vad ca se nasc discutii incendiare.
S-au tot pus pe tapet pareri pro si contra virginitate inainte de casatorie, insa parerea mea sincera e ca aici nu e vorba de virginitate in primul rand ci de cat de important este sexul pentru oameni versus partea sufleteaca din ei. Atata timp cat pentru unii placerea primeaza mi se pare logic sa tot auzi de la ei ca iti trebuie un car de experienta sexuala. In schimb uitandu-ma pe comentariile anterioare am vazut ca pentru cei care conteaza cu adevarat sentimentul de iubire, hopa, nu se mai pune deloc accent pe sex aka experienta sexuala cu nu stiu cate alte partenere/i, ci cumva iese in fata comunicarea cu partenerul/a aka legatura lor sufleteasca.
Stii, personal mi-as dori ca toti baietii din lume sa aiba conceptia ta vizavi de dragoste. Cred ca ar fi cu adevarat o lume cu muuuuuuult mai buna si mai frumoasa. Din pacate, oamenii nu gandesc nici pe de parte ca tine la acest capitol, cel mult te accepta asa cum esti (dar tot nu se pot abtine sa strambe nitel din nas) :(! Asa ca din punctul meu de vedere tu esti in aceasta lume un visator. Un visator in cautarea dragostei adevarate, inocente si complete prin ea insasi. Parerea mea este sa nu-ti fie teama pentru ca nu ai ramas (Slava Domnului!) inca singurul visator din lume. Mai sunt o gramada ;) ( bine, nu prea mare, dar oricum macar o gramajoara acolo :p). Personal am prietene si prieteni cu aceleasi idealuri si vise ca si ale tale. Unii si-au gasit jumatatea, iar altii inca mai asteapta, insa nici unul pana acum nu am vazut sa se fi dat batut. Bine ca si educatia lor spirituala e de admirat.
Ce mai pot zice, e din propria mea experienta si anume ca de mica am fost invatata sa-mi mentin propriile mele pareri si cumva sa nu ma las amagita de acest spirit de turma tare periculos. Chiar daca insemna sa-mi pun in cap zeci de oameni ( ca pe parcurs, am incercat sa invat si cum sa-mi sustin parerea, fara sa-mi pun in cap pe nimeni, asta e partea a doua :p). Tentatiile cum ai zis si tu sunt peste tot, insa pana la urma ramane intrebarea: Ai ramas fidel si sincer cu tine insuti?
Si acum ca sa-ti raspund si la intrebari:
1. Cunosc multe fete care si-ar dori tare mult pe cineva virgin, ele nefiind toate neaparat virgine ( sa zicem ca unele au mai calcat si stramb pana sa se prinda de anumite lucruri care tin de partea spirituala bineinteles);
2. Raspunsul la aceasta intrebare cred ca trebuie sa ti-l dai tu. In sensul ca tu singur stii care sunt fricile tale si eu cred ca in momentul in care ai identificat teama respectiva, deja raspunsul la intrebare l-ai gasit peste 50% ( cel putin cam asa functioneaza la mine autoanaliza, dupa ce am identificat care e cauza pt care am o anumita frica, solutia imi vine de la sine). Mi se pare normal sa-ti fie putin teama de o apropiere fizica, avand in vedere tentatia si lupta aceasta interioara a ta, insa totodata poti pune accent in tine pe lucrurile care tin de suflet si atunci banuiesc ca ar cam trebui sa dispara aceasta angoasa si sa fie inlocuita de o bucurie care nu are de-a face nimic cu placerea fizica (desi uneori am observat ca se transpune nu-mi explic exact cum si fizic, dar intr-un mod harmless).
3. La aceasta intrebare mi-e destul de greu sa-ti raspund ( avand in vedere faptul ca si eu sunt virgina), insa personal cred ca experienta sexuala nu ar trebui sa conteze deloc.
Eu ma gandesc asa: iubirea poate sa sparga orice bariera. De aici rezulta ca e nevoie de iubire adevarata ( aka comunicare, intelegere, tandrete si ceva bineinteles inexplicabil) pentru ca doi parteneri virgini sa se inteleaga bine in pat dupa casatorie si sa traiasca armonios pana la adanci batraneti.
Acum din ceea ce am citit:
Din cate stiu eu s-au facut o gramada de studii in toata lumea si multi oameni de stiinta(psihologi, psihiatri, genicologi) au ajuns la concluzia cum ca femeia simte orgasmul cu creierul, nu cu organele genitale, cum se intampla de altfel la barbati. Banuiesc ca ai citit si tu si esti la curent cu acest lucru. Este un fapt pe care nu l-am spus eu ci tot felul de oameni de stiinta si faza: \\\"Inainte de a face dragoste cu o femeie trebuie sa faci dragoste cu creierul ei\\\" e luata chiar din cartea \\\"Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus\\\", o carte destul de raspandita, apartinand unui psiholog american care si-a pus tot soiul de intrebari legate de relatia barbat-femeie si din cate am citit a pus pe picioare din nou sute de relatii poate chiar mii. Acum mai nou au dovedit acest lucru clar stiintific, un articol fiind postat chiar pe kudika acum cateva saptamani in care tema principala era de ce femeile au orgasm cand isi insala barbatii si nu mai au cu partenerii lor. Acolo era faza cum ca, creierul lor stie ca face ceva interzis si atunci simte cu mult mai multa placere, fata de rutina zilnica in care se afla alaturi de partenerii lor. Probabil ca aici e o mare problema care apare la cam toate cuplurile si anume problema rutinii, care din cate stiu eu face ravagii si in timp femeia cam uita ce e ala orgasm ( nu zic ca asa se intampla la toate lumea Doamne fereste!). Probabil ca daca partenerul ei si-ar pune la bataie imaginatia si ar mai revigora din cand in cand fanteziile sotiei lui, altfel ar sta lucrurile, dar acum tb sa-l intelegem si pe el cu servici, certuri la servici,cicalirea inevitabile a nevestei, copii si mai stiu eu ce. Dar asta e cu totul alta problema pe care probabil o vom discuta peste vreo 10 ani :p.
In concluzie, creierul femeii trebuie satisfacut si eu cred ca aici se adauga feelingul bineinteles, per total rezultand notiunea teoretica si nu numai de suflet ( avand in vedere ca iar nu stiu cate studii au aratat cum ca femeile prefera partenerii tandri si mai putin dotati versus barbatii macho si care le-ar provoca mai multe orgasme).
Pana una alta da-mi voie sa te felicit pentru felul cum gandesti si crede-ma ca daca ne-am potrivi sufleteste, din punctul meu de vedere m-as marita cu tine si maine!
Iti urez sa-ti gasesti sufletul tau pereche si sa le dovedesti tuturor cat de mult s-au inselat in anumite privinte!!! ;)

P.S. Nu inteleg insa un lucru. De ce trebuie sa raspunzi tuturor mesajelor, chiar si celor care personal, mi se pare inutil sa le raspunzi (mai bine mai inveti putin in plus :p)? Adica in acest fel iti pui si lumea in cap si iti consumi si tu niste timp si energie.

Ioana mersi.

Punctual, hai sa iti dau cateva raspunsuri:
1. Inteleg bine majoritatea ideilor expuse de tine. Daar tu le-ai exprimat intr-un mod deosebit. Dar ai mai adus cateva info in plus, deci am mai invatat ceva :D, prin urmare meeerrssi.
2. La cei care intreaba, le raspund pt ca fiind initatorul topicului, mi se pare normal sa le mai raspund la intrebari. Acuma, uneori cand le raspund pe masura intrebarilor lor sau cand mai faccate o gluma ei interpreteaza cum ca as fi arogant sau atotstiutor (desi nu am sustinut si spus niciodata asa ceva. ar fi si absurd !!!).
Eu nu le-am expus decat ceea ce cred eu, sincer, si ar fi bine ca ei sa inteleaga si sa revina pe drumul cel bun -daca n'au iesit demult pe aratura :)-, cat mai au timp!

ps: Fetelooor vedeti ca deja mi-am gasit PRINTZESA :P

Veniti la nunta ? =))
Unde-i Pufilici cu tortul ???

Postat pe 19 Septembrie 2008 02:12
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 01:32:53
De la: geo32, la data 2008-09-18 22:38:57io zic sa se organizeze o licitatie!
numarul 1 pe lista casei de licitatii sothesby(sau cum s-o numii aia englezeasa) una bucata virgina cu apucaturi! licitatia incepe de la un milion de dolari. noi!

Mai baiatule da mult te-ai feminizat! si inca cu cine ?! cu ultimele non-virgine..

"Bravo" !
Te poti lua de mana si sa faci un tur al site-ului.

mai moare bibi o data...

ma, da' bine ca esti tu mascul....
mi-aduci aminte de unu care intrebat fiind cum s-a simtit, jucand un rol de femeie, a spus: nu stiu cat de autentica femeie am fost, dar sigur am devenit un barbat mai bun".

hai basti!!!!!!
megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:14
ioanao2...ia spune tu draguta,de unde esti,ca vad ca desteptuta esti..adevarat putintel mai mare ca baiatul de fata,dar vad ca ii apreciezi inteligenta,deci nu cred ca doi ani e asa de mult.Hai ca m-am decis sa petesc. ca tot imi place si am experienta in domeniu....o poza la avatar,va faceti prieteni si gata.
Un singur lucru nu inteleg-esti membru din 13 mai si azi postezi pt prima data si direct pe subiectul acesta-presupun ca ai citit toate cele 25 de pagini de postari...mda.Oricum suna bine de tot...
sweetpink
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:15
De la: megas, la data 2008-09-19 01:59:43

asta ce ti-a mai facut?

pfffaaai cum iti place tie sa vorbesti neintrebata si sa jighesti intr-un mod inexplicabil.. de unde atata frustrare si nori negri peste tine ? de la prea mult sex ?

Postat pe 19 Septembrie 2008 02:19
cine imi face si mie un rezumat la ce a scris ioana ? mie lene sa citesc atat
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:20
stati putin ca eu nu mai inteleg...lamuriti-ma si pe mine
adica daca eu nu mai sunt virgina nu mai cred in cele sfinte? sau cum?...uit de relig ie din cauza ca am facut dragoste sau sex? nu mai stiu! nu mai cred! adica s-a ocupat locul meu in rai?
flying_soul
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:21
Acum serios Coman..

Eu personal nu am nimic cu tine..poate daca iti vb ironic este pt ca si tu vb la fel. Poate am dat raspunsuri in gluma,la misto..am dat si un raspuns sincer din p.m.d.v. dar tu tot arogant esti.

Nu mi se pare ceva deplasat ce vrei tu,pana la urma fiecare decide pt el dar..problema mea este. De ce tratezi totul cu o asa mare aroganta,superioritate?

Poate poti sa raspunzi sincer si frumos..daca nu..lasa asa.
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:23
neh, mai acesta, de la frustrare. si tu ar fi trebuit sa stii mai bine. cine puii mei mai vrea un barbat asa normal si care ....te ca al meu, cand in lume exista inca specimenul "ciucurel sigilat", care ma face sa salivez mai mult decat o ....tza de negru?
megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:23
deci...eu am citit printre randuri..eu am inteles ca daca nu mai esti virgin sau virgina iti pierzi puritatea spirituala si ca femeile au orgasmul in creier(sau simt orgasmul mai intai in creier) - ceva adevarat dar daca el nu se pricepe...eu nu il simt nicaieri
si ca totul se rezolva cand exista dragoste
flying_soul
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:25
De la: sweetpink, la data 2008-09-19 02:15:31
Un singur lucru nu inteleg-esti membru din 13 mai si azi postezi pt prima data si direct pe subiectul acesta-presupun ca ai citit toate cele 25 de pagini de postari...mda.

---

Pink, stii, dansa e un alt cont de-al meu, din cele multe, pe care atunci cand nu mai fac fatza, incep sa le pun in functiune. normal, mi le-am facut din timp, astfel incat sa nu existe nicio banuiala !
dar se pare ca tu esti o alta fata "desteapta", si te-ai prins de planul meu !

"Bravo"...!

Postat pe 19 Septembrie 2008 02:27
printesa ta se duce la vulcanizat la luna sau dupa fiecare incursiune in profunzimea sentimentelor voastre cu iz de extremism?
megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:28
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 02:27:51
Un singur lucru nu inteleg-esti membru din 13 mai si azi postezi pt prima data si direct pe subiectul acesta-presupun ca ai citit toate cele 25 de pagini de postari...mda.

---

Pink, stii, dansa e un alt cont de-al meu, din cele multe, pe care atunci cand nu mai fac fatza, incep sa le pun in functiune. normal, mi le-am facut din timp, astfel incat sa nu existe nicio banuiala !

"Bravo"...!

Era o intrebare logica...de ce ma faci proasta pe fata nu inteleg,sau poate ma lamuresti ce ai vrut sa spui prin ""
sweetpink
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:33
a vrut sa spuna ca e satul de el, si ca in loc sa se uite la canale pt aia ca el, cu convingeri "ferme", il starnesc mai mult reactiile in direct, ale unor oameni prea amabili ca sa il trimita la origini, cum ar e cazul
megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:35
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-19 02:23:17Acum serios Coman..

Eu personal nu am nimic cu tine..poate daca iti vb ironic este pt ca si tu vb la fel. Poate am dat raspunsuri in gluma,la misto..am dat si un raspuns sincer din p.m.d.v. dar tu tot arogant esti.

Nu mi se pare ceva deplasat ce vrei tu,pana la urma fiecare decide pt el dar..problema mea este. De ce tratezi totul cu o asa mare aroganta,superioritate?

Hai nu ma intelege gresit.. Deci cand raspunzi tu, zici ca e IRONIC, iar cand RASPUND eu zici ca e AROGANTA ?

De ce nu intelegi si voi ca uneori mai glumesc sau -vorba ta- mai cate o ironie ????
Atunci ce zici de raspunsurile pe care le-ai mai dat uneori si tu, Irisa sau Megas ??? Ti se par simple ironii sau ceva normal ??? de ce nu puteti vedea lucurile obiectiv, ci numai foarte subiectiv !
E ultima oara cand mai raspund la acuza asta nefondata: ca as fi arogant.

Cei care ma cunosc pot confirma ca AROGANTA imi este ceva cu totul strain !!!

in fine, cum sa intelegeti voi, daca nu vreti!

Postat pe 19 Septembrie 2008 02:35
ComanDss nu te fa iar ca nu ma vezi ca ma supar!
sweetpink
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:38
atunci, dragule, stai frate de vorba cu aia care te cunosc, si care poate te interpreteaza in context, si nu drept arogant sau ironic sau so on. cum ti-am spus acum 2 secole, cand incepu topicul, ti-as fi vorbit ultra frumos, f "de acord", dar sa moara bibi iar daca nu iriti pana si cea mai calma persoana. am ajuns chiar sa deversez aici aiurea, de dragul contradictiei. vorbeste cu altii, ca pe aici deja cred ca o sa se faca un fun club de nu ti-ar placea
megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:40
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 02:35:39
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-19 02:23:17Acum serios Coman..

Hai nu ma intelege gresit.. Deci cand raspunzi tu, zici ca e IRONIC, iar cand RASPUND eu zici ca e AROGANTA ?

De ce nu intelegi si voi ca uneori mai glumesc sau -vorba ta- mai cate o ironie ????
Atunci ce zici de raspunsurile pe care le-ai mai dat uneori si tu, Irisa sau Megas ??? Ti se par simple ironii sau ceva normal ??? de ce nu puteti vedea lucurile obiectiv, ci numai foarte subiectiv !
E ultima oara cand mai raspund la acuza asta nefondata: ca as fi arogant.

Cei care ma cunosc pot confirma ca AROGANTA imi este ceva cu totul strain !!!

in fine, cum sa intelegeti voi, daca nu vreti!

Nu stiu cum ti-au vb Iris sau Megas asa ca sa nu le bagam in discutie poate fara voia lor.

Ti-am vb ironic ,greseala mea..

Daca ti-as vb sincer si serios dar nu pe gustul tau (in sensul ca nu te-as aproba in ceea ce ti-ai dori dar as accepta) ..tot asa m-ai trata ?

fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:41
De la: sweetpink, la data 2008-09-19 02:33:05
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 02:27:51

---

"Bravo"...!

Era o intrebare logica...de ce ma faci proasta pe fata nu inteleg,sau poate ma lamuresti ce ai vrut sa spui prin ""

Nu Pink, nu esti proasta, mi-am dat seama de asta mai demult. Vroiam sa zic ca era posibil sa te aflii in eroare, daca cumva aveai intentia de a face aluzia la conturi paralele.

Deci, Pink tu esti o fata simpatika si frumoasa (se intelege ca toate femeile sunt, ambivalent, frumoase).

Cu Megas asta si cu Larisa82 cred ca n-am sa ma impac nicicand. Mi-au ranit sentimentele prea tare =))

Postat pe 19 Septembrie 2008 02:45
De la: megas, la data 2008-09-19 02:40:15atunci, dragule, stai frate de vorba cu aia care te cunosc, si care poate te interpreteaza in context, si nu drept arogant sau ironic sau so on. cum ti-am spus acum 2 secole, cand incepu topicul, ti-as fi vorbit ultra frumos, f "de acord", dar sa moara bibi iar daca nu iriti pana si cea mai calma persoana. am ajuns chiar sa deversez aici aiurea, de dragul contradictiei. vorbeste cu altii, ca pe aici deja cred ca o sa se faca un fun club de nu ti-ar placea

pe mine m-a enervat de la primul post

Si inca un lucru Coman.. Nu crezi ca uneori jignesti mai mult decat trebuie? Ca veni vb de inteligent mea..nu esti aici sa mi-o testezi ca sa afirmi ceva de genul..

Nu cred ca te-am acuzat de goluri in creier doar pt ca preferi sa ramai virgin.
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:46
draga pink, ma bag precum musca, iarta-ma, dar nu ai ce imi face: e al doilea job al meu sa reactionez la bombita numita coman. micutul a spus ca nu esti proasta, dar E POSIBIL SA TE AFLI IN EROARE. puii mei, aratati-mi, ca sa nu mor proasta si sa regret ca am intrat pe Kudika: a fost vreunul altfel decat in eroare in conversatia cu genialul asta?

nu se mai impaca niciodata cu mine sau Larisa? wtf!! sa ma spovedesc acum sau sa astept Craciunul?

ma duceam singura direct la psihiatru daca tu erai de acord cu mine sau daca banuiam macar ca as avea ceva in comun cu tine!!!
megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:51
Daca ti-as vb sincer si serios dar nu pe gustul tau (in sensul ca nu te-as aproba in ceea ce ti-ai dori dar as accepta) ..tot asa m-ai trata ?

---

Deci, nu caut aprobare !!! I'm not needy !!
Nu m-am suparat niciodata daca cineva m-a contrazis argumentat.

Poti sa raspunzi cum vrei tu, atata timp cat o faci argumentat, fara atac la persoana (ex: esti nebun, esti cu tare), si la un nivel civilizat.
ok?

Postat pe 19 Septembrie 2008 02:51
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 02:51:45Daca ti-as vb sincer si serios dar nu pe gustul tau (in sensul ca nu te-as aproba in ceea ce ti-ai dori dar as accepta) ..tot asa m-ai trata ?

---

Deci, nu caut aprobare !!! I'm not needy !!
Nu m-am suparat niciodata daca cineva m-a contrazis argumentat.

Poti sa raspunzi cum vrei tu, atata timp cat o faci argumentat, fara atac la persoana (ex: esti nebun, esti cu tare), si la un nivel civilizat.
ok?

Ok. Nu ne pupam dar nici nu ne jignim.

Spune-mi..te porti asa doar pt ca toti de aici te iau la misto etc..
Am vazut ca ti-ai sters contul.Acum pentru ce te-ai intors? Intreb doar.
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:54
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-19 02:46:20
De la: megas, la data 2008-09-19 02:40:15atunci, dragule, stai frate de vorba cu aia care te cunosc, si care poate te interpreteaza in context, si nu drept arogant sau ironic sau so on. cum ti-am spus acum 2 secole, cand incepu topicul, ti-as fi vorbit ultra frumos, f "de acord", dar sa moara bibi iar daca nu iriti pana si cea mai calma persoana. am ajuns chiar sa deversez aici aiurea, de dragul contradictiei. vorbeste cu altii, ca pe aici deja cred ca o sa se faca un fun club de nu ti-ar placea

pe mine m-a enervat de la primul post

Si inca un lucru Coman.. Nu crezi ca uneori jignesti mai mult decat trebuie? Ca veni vb de inteligent mea..nu esti aici sa mi-o testezi ca sa afirmi ceva de genul..

Nu cred ca te-am acuzat de goluri in creier doar pt ca preferi sa ramai virgin.

chestia cu lacula, era si aia cu iz de gluma...vai ce sensibila mai esti ? se vede ca esti peste :P. numai voi sunteti hipersensibili :p

Postat pe 19 Septembrie 2008 02:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
inselata 7 De la: crsfmv 26 August 2009 20:28
Iubire sau...distractie? 45 De la: kudika048217 16 Septembrie 2009 05:36
cum sa il fac sa comunice mai mult cu mine? 21 De la: ina_clau 26 Mai 2009 14:56
Despre curtoazia barbateasca. 83 De la: kudika410270 24 Octombrie 2013 20:29
eu am prieten si el are prietena dar..... 3 De la: cantafabule 4 Septembrie 2009 18:50