Mai multe
Sa stii ca de fapt nu asta incercam sa insinuez,vroiam doar sa fiu sigura ca pot si am cu cine sa petesc .Oricum multumesc pentru raspuns,cu atat mai mult ca ai asa cuvinte frumoase la adresa mea!Multumesc!O seara frumoasa in continuare,eu va las ca maine...ma asteapta scoala!Pupici dulci la toata lumea si inca o data multumesc ComanDss! |
||
|
sweetpink Postat pe 19 Septembrie 2008 02:55 |
||
|---|---|---|
|
coman, la ce disciplina ti s-a inoculat tie, la scoala aia de o faci, obsesia asta cu argumentele, ca ma omori, nu alta??? n-am nimic cu logica si argumentatia, dar tu pur si simplu ma instigi la balarii, fara nici un alt arggument.. serios acuma, poate ma apuc si eu de scoala aia, daca devin la fel ca tine...
|
||
|
megas Postat pe 19 Septembrie 2008 02:56 |
||
|
Pai uite cum e.. Atat timp cat nu te-am jignit in modul asta speram sa nu o faci nici tu. La o adica putin imi pasa de cine se indoaie sau nu te inteligenta mea..dar atat timp cat nu jignesc am pretentia sa nu fiu jignita. Zodia..e doar ca sa mai citesc si eu horoscopul.Nu cred in zodii. |
||
|
|
||
|
fluturas_ Postat pe 19 Septembrie 2008 02:57 |
||
|
m-ai omorat, parol!!!! nu, coman, nu sunt pesti. |
||
|
megas Postat pe 19 Septembrie 2008 03:00 |
||
| si sa stii ca nu mai stiu de gluma cand e vb de mine. | ||
|
fluturas_ Postat pe 19 Septembrie 2008 03:00 |
||
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-19 02:54:29De la: ComanDss, la data 2008-09-19 02:51:45Daca ti-as vb sincer si serios dar nu pe gustul tau (in sensul ca nu te-as aproba in ceea ce ti-ai dori dar as accepta) ..tot asa m-ai trata ? 1. In ultimul mesaj pe care ti l-am adresat nici nu am cerut sa ne pupam. :P 2. In chiar primul mesaj pe care l-am scris l-a 'intoarcere', am motivat de ce am facut-o ! R: pt ca mi-a fost dor de tine. :)) tu pesti cu ascendent in pesti + Eu tot cu ascendent in pesti. iti dai seama ce relatie super am avea ?! :)))) In fine,fa un mic efort si citeste..
|
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 03:01 |
||
|
am dat-o iar cu bata in balta!!!! m-am molipsit de morbul "eu sunt coman, stiu tot, si doar eu contez". si am crezut ca vorbea cu mine, legat de pesti. regret. cred ca tre sa merg la culcare
|
||
|
megas Postat pe 19 Septembrie 2008 03:03 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 03:01:20De la: butterfly_k22, la data 2008-09-19 02:54:29De la: ComanDss, la data 2008-09-19 02:51:45Daca ti-as vb sincer si serios dar nu pe gustul tau (in sensul ca nu te-as aproba in ceea ce ti-ai dori dar as accepta) ..tot asa m-ai trata ? 1. Nu trebuie sa ceri.Era tot o gluma 2. Scuza-ma ca nu iti urmaresc toate postarile.Poate ar trebui sa citesc toate 26 de pagini sau cate sunt ca sa te inteleg mai bine. 3. Pai sa stii dragul meu ca din cate stiu eu merita incercata o relatie intre pesti si taur.
|
||
|
fluturas_ Postat pe 19 Septembrie 2008 03:04 |
||
De la: megas, la data 2008-09-19 02:51:39draga pink, ma bag precum musca, iarta-ma, dar nu ai ce imi face: e al doilea job al meu sa reactionez la bombita numita coman. micutul a spus ca nu esti proasta, dar E POSIBIL SA TE AFLI IN EROARE. puii mei, aratati-mi, ca sa nu mor proasta si sa regret ca am intrat pe Kudika: a fost vreunul altfel decat in eroare in conversatia cu genialul asta? Mai...nu stiu eu sigur cu ce l-ati suparat asa de tare ... si eu cred ca l-am suparat,si am fost in eroare si am gresit de numa,dar cu mine s-a impacat,ceea ce ma bucura nespus-nu imi place sa imi poarte oamenii pica sau sa fiu nesuferita,doar pt ca am o idee diferita fata de ei. Pana la urma,eu cred ca de fapt baiatul a inceput toppicul acesta nu pt ca sa gaseasca un raspuns la intrebarile sale,ci sa isi sustia punctul de edere in contradictie cu restul,pt ca astfel sa isi intareasca ideea ca dreptatea e de partea lui,cu alte cuvinte sa se autocovinga ca are dreptate,parerile noastre reprezentand de fapt ispitele care il incearca in ceea ce priveste sexul,doar ca dintr-o data,aici pe forum,aceste idei s-au intrupat in persoane reale,si e foarte foarte interesant sa iti auzi gandurile vorbind si incercand sa te convinga,doar ca de data asta gandurile sa poarte si un nume ca iris sau megas sau larisa...etc. Eu am vazut de mult ca nu ii pot schimba coceptiile,nici nu mai incerc de altefel,pt ca nu am de ce!Asa ca il inteleg asa cum e,diferit de mine si il accept,la fel cum si eu sunt acceptata de restul.Ce mai putem face pt el,uite poate ma ajutati-eu m-am bagat la o peteala intre el si ioana,ca zic eu se potrivesc !P.S.E strict parerea mea si nu ii sustin valoarea de adevar absolut,dar...cu impresia asta am ramas eu. |
||
|
sweetpink Postat pe 19 Septembrie 2008 03:07 |
||
De la: megas, la data 2008-09-19 03:00:09m-ai omorat, parol!!!! ce, am zis eu ca esti pesti ? contextul discutiilor era cu totul altul. asa ca, hai nu iti face iluzii. :) Scumpa, eu cu tine si cu Iris (desi ea a vorbit mai civilizat uneori ) nu dau mana, sa stiu ca raman virgin toata viata! Mai intai iti recomand sa pui mana sa te educi putin (eventual te pot ajuta si eu cu niste sfaturi, gasite prin 'tratatele' pe care le-am citit), dupa care iti ceri scuze frumos inaintea mea, IN MOD PUBLIC (aminteste-ti ce "frumos" mi-ai vorbit in ultimul PM !!!), iar apoi mai vedem ce facem.. ok! somn usor |
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 03:09 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-09-19 02:55:44Sa stii ca de fapt nu asta incercam sa insinuez,vroiam doar sa fiu sigura ca pot si am cu cine sa petesc Te astept la petit (O zi superba!) |
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 03:11 |
||
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-19 03:00:31si sa stii ca nu mai stiu de gluma cand e vb de mine. ooo pai stai putin. deci tu nu admiti gluma in ce te priveste ? hai zi-mi ca glumesti :( pescoaica (Nu prea cred nici eu in zodii!) pe care o stiu eu, e chiar artista in a jongla cu glumele.. Fi mai flexibila. Altfel, pari o femeie prea alpha! :P |
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 03:15 |
||
De la: megas, la data 2008-09-19 03:03:00am dat-o iar cu bata in balta!!!! Bravo. ai vazut ca ti-a venit mintea la cap. Sa ma viseeeeziii.
|
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 03:18 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 03:15:45De la: butterfly_k22, la data 2008-09-19 03:00:31si sa stii ca nu mai stiu de gluma cand e vb de mine. ba da ..stiu de gluma de fapt mereu fac glume.ideia e ca nu mai stiu de gluma cand glumele trec spre nesimtire..pt ca nici eu nu fac astfel de gluma,incerc sa ma feresc de ele. am avut un coleg de clasa...cu aceiasi gandire si dorinta ca a ta. pe el am invatat sa-l inteleg si sa-l ascult asa. recunosc ca au fost momente cand imi venea sa-l tratesc cu capul de pereti.dar l-am inteles si l-am acceptat asa. (nu fac aluzie..doar ca mi-am amintit de el :) ) |
||
|
fluturas_ Postat pe 19 Septembrie 2008 03:19 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-09-19 03:07:00De la: megas, la data 2008-09-19 02:51:39draga pink, ma bag precum musca, iarta-ma, dar nu ai ce imi face: e al doilea job al meu sa reactionez la bombita numita coman. micutul a spus ca nu esti proasta, dar E POSIBIL SA TE AFLI IN EROARE. puii mei, aratati-mi, ca sa nu mor proasta si sa regret ca am intrat pe Kudika: a fost vreunul altfel decat in eroare in conversatia cu genialul asta? bun, deci, pana acuma, am de ale intre: Ioana, Pink, incet incet o cuceresc si pe butterfly_k22 :P... vai, imi va fi greu sa fac o alegere Variante excluse din start: Megas, Iris, Sabrina, Iris, Onnyta si altele de categoria lor. Voi astea,nu ma meritati! :P |
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 03:29 |
||
|
hahhaaa... eu doar incerc sa te inteleg.. ma enervez eu repede dar imi si trece repede poate asta e motivul pt care acum.."ma cuceresti"..las garda jos.obosesc repede sa ma cert sau contrazic. te-am pupat..sau vai ce vb..fara pupaturi :D ma duc la somn.. somn usor |
||
|
fluturas_ Postat pe 19 Septembrie 2008 03:33 |
||
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 14:14:44spui asa: "stii deja ca majoritatea virginele/virginilor nu raman la un singur partener toata viata" + "..acum nu are un termen de comparatie.." |
||
|
Andreea_B2 Postat pe 19 Septembrie 2008 11:18 |
||
|
pagina asta seamana mai mult cu un preludiu!! comanas tata, te-ai spurcat la p.....!? |
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 11:24 |
||
| Coman dar nu am acceptat inca sa fiu printesa taaaaa...uof ! | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 19 Septembrie 2008 12:03 |
||
|
Multumesc baiatu' ,tocmai am avut un orgasm mental cand mi-am vazut numele scris de doua ori de catre mantuzele tale gingase ,asa fericita nu am mai fost de mult . Faptul ca ai avut bunatatea sa-mi scrii numele nu poate decat sa ma bucure , inseamna ca am lasat o amprenta destul de serioasa asupra sufletelului tau curat Daca imi retrag cuvintele si fac cateva plecaciuni imi faci bucuria de a ma baga in lista alba te rog ? nu mai vreau sa fiu pe lista ta neagra , ideea ca ma refuzi din start ma doare
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Septembrie 2008 12:05 |
||
iris vrei sa fi si tu printesa??????
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 19 Septembrie 2008 12:06 |
||
De la: geo32, la data 2008-09-19 11:24:22pagina asta seamana mai mult cu un preludiu!! Shhhhh ,acu de ce trebuia sa-i spui ? vrei sa fuga iar de noi ? rautate ce esti lasa baiatu' sa aleaga ca doar are de unde
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Septembrie 2008 12:07 |
||
| multumesc cerului si pamantului ...eu am iesit din schema... | ||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 12:47 |
||
|
tu macar, iris, ai fost trecuta pe lista neagra eu nu am fost trecuta pe nici o lista si tocmai eu, care i-am facut provocarea cu punctul G...dar el s-a purtat ca mortul in papusoi gata...plang...chiar asa de neimportanta sunt pt el? |
||
|
flying_soul Postat pe 19 Septembrie 2008 12:47 |
||
|
te simti nedreptatita!!!? hai ca-ti reperaza nenea geo onoarea! |
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 12:49 |
||
Printesa in nici un caz , nu-s adepta astora cu am bani si am valoare ,de cand cu valorosii astia am inceput sa am fobie la cuvantul printesa In schimb concurez pentru postul de dracusor ...tre sa aive si coman o parte mai intunecata care sa fie atrasa de dracul din mine nu ? Hai mah coman ,serios acum ....nu spune ca nu te-a tentat niciodata ideea de a fi cu un peste experimentat sexual ca nu te cred....vezi ce faci cu acvariul ok ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Septembrie 2008 12:52 |
||
ooo...daca e vb de un barbat experimentat e si mai bine
|
||
|
flying_soul Postat pe 19 Septembrie 2008 12:52 |
||
|
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=arhiva&sid=214409 In caz nu stiati cat de periculosi pot fi pestii |
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Septembrie 2008 12:54 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 03:29:39De la: sweetpink, la data 2008-09-19 03:07:00De la: megas, la data 2008-09-19 02:51:39draga pink, ma bag precum musca, iarta-ma, dar nu ai ce imi face: e al doilea job al meu sa reactionez la bombita numita coman. micutul a spus ca nu esti proasta, dar E POSIBIL SA TE AFLI IN EROARE. puii mei, aratati-mi, ca sa nu mor proasta si sa regret ca am intrat pe Kudika: a fost vreunul altfel decat in eroare in conversatia cu genialul asta? coman, draga, vezi ca ai dat-o in balarii? parca ti-ai gasit printesa, desi nu m-ai lamurit daca si cum se vulcanizeaza si totusi inca mai cauti. deci esti mai pervers decat te credeam. concluzia la selectia ta de pana acum e ca te multumiesti cu musculite accesibile in timp ce pun in vitrina mierea (iris, megas, sabrina, onnya, s.a.m.d) inacesibila si prea tare pt tine. si din cand in cand, scarpinand musculita sub aripioara, mai dai un ochi si-o .... la vitrina cu miere. categoria asa nu.... you wish |
||
|
megas Postat pe 19 Septembrie 2008 12:56 |
||
vezi ca de incrancenat ce esti pe aici, si asa de starnit si ofensat de duduile astea mustind de dorinta dupa codita ta jucausa, sa nu o faci puff pe aia de o avea pana la urma onoarea sa vada nobila jucarie. sau tu o ti-o tragi cu lumina inchisa??? la urma urmei e cam imoral sa se uite domnisoara pofticoasa la .....intelegi, si sa si vada, pe lumina!!!!!!!!! |
||
|
megas Postat pe 19 Septembrie 2008 13:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| UN BANC BUN | 2 | De la: kudika197141 18 Octombrie 2010 12:00 |
| Ma mai place? | 36 | De la: camellii 14 August 2009 12:23 |
| ati vrea asa barbat? | 22 | De la: Arutzu28 15 August 2011 18:35 |
|
|
||
| o mica curiozitare dar in acelasi timp si o dilema | 12 | De la: albinutzza 25 Iunie 2010 16:37 |
| sfat va rog | 6 | De la: r_girl 20 Mai 2009 14:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.