Mai multe
ce e cu incrancenarea asta pe tine megas ? te oftici ca nu esti in lista alba si tu ? lasa baiatu' sa aleaga ce d-zeu ,are de unde , are cu ce ,tre sa gaseasca si cu cine nu ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Septembrie 2008 13:07 |
||
|---|---|---|
|
ce succes are virginel :)))) vedetzi?? Are experientza si are dreptate in tot ce zice =)))))))))))))))))))))))) ne`a facut sa ne batem pe el
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 19 Septembrie 2008 13:08 |
||
|
||
|
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 19 Septembrie 2008 13:09 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-19 13:08:05ce succes are virginel :)))) vedetzi?? Are experientza si are dreptate in tot ce zice =)))))))))))))))))))))))) Si ce vrei sa zici ? ca nu avem pe ce ne bate ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Septembrie 2008 13:13 |
||
|
Pai cum sa nu !!! Cine nu isi doreste un baiat pur si cu experientza mai multa decat un om de 50 de ani ?? Cine nu vrea sa`i atingi punctul G cu limba a???????? Oare pe care a ales-o ???? |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 19 Septembrie 2008 13:15 |
||
nu stim cine este nefericita castigatoare a virginitatii lui coman asa ca asteptam cu sufletul la gura raspunsul lui care evident va fi atat de evaziv incat toate vom crede ca am castigat
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Septembrie 2008 13:19 |
||
|
oare nu o sa vrea virginelul sa se filmeze in prima noapte ca ne demonstreze cat de bine se pricepe el din prima? de fapt...nici nu stiu daca as vrea sa il vad in acel moment de plin "triumf" |
||
|
flying_soul Postat pe 19 Septembrie 2008 13:24 |
||
De la: gya_ioana, la data 2008-09-19 13:24:39oare nu o sa vrea virginelul sa se filmeze in prima noapte ca ne demonstreze cat de bine se pricepe el din prima? buna idee fato si vin eu sa o imbunatatesc un pic ca de , doar nu o sa lasam baiatu la ananghie dupa ce am stat atata timp cu el nu ?Eu zic sa se transimta live toata actiunea de dezvirginare ,tre sa vorbim cu d-na pufilescu sa vedem cum face sa putem da si ceva sfaturi in cazul in care vedem ca ceva nu merge sau sa-l felicitam evident.
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Septembrie 2008 13:40 |
||
| Sincer te admir putini mai sunt ca tine. Adica tot ce am intalnit eu pana acuma eu le zic ciudatenii ale naturii. Mi se pare absurd sa faci dragoste inainte de casatorie. | ||
|
Kamila23 Postat pe 19 Septembrie 2008 13:42 |
||
|
dap asa este !! Cum sa faci dragoste cu persoana iubita cand poti sa astepti 5 ani pana la nunta??? Asa ziceam si eu..doamne ce ciudati..
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 19 Septembrie 2008 13:46 |
||
De la: Kamila23, la data 2008-09-19 13:42:52Sincer te admir putini mai sunt ca tine. Adica tot ce am intalnit eu pana acuma eu le zic ciudatenii ale naturii. Mi se pare absurd sa faci dragoste inainte de casatorie. asa e kamilla...ai dreptate Dar poate se gaseste vreun destept sa-mi zica si mie cum pana mea adeptii lui coman au id-ul facut pe 7/11/2007 si la primul mesaj se gasesc sa posteze tocmai aici ....dupa aproape un an de zile de stat in umbra se hotarasc sa-si spuna parerea care intotdeauna este contrara celorlalte persoane Sper sa nu te limitezi doar la un singur mesaj cum se intampla deosebicei cu id-urile astea Baga mare , ai cuvantul
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Septembrie 2008 13:49 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-19 13:46:37dap asa este !! Cum sa faci dragoste cu persoana iubita cand poti sa astepti 5 ani pana la nunta??? pai de , suntem o natie de ciudati , noroc cu ultimii virgini de pe kudika ca altfel ne faceam dracu de ras .... |
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Septembrie 2008 13:51 |
||
| poate ti se pare ciudat sa faci dragoste inainte de casatorie...parerea ta si o respect.dar nu mai suntem pe vremea lui mama cand tb sa fii virgina in noapte nuntii...noapte in care(sau poate si noptile urmatoare)sotii isi vor da seama ce nu prea au treba cu compatibilitatea in pat,ca vezi,trebuiau sa se casatoreasca virgini.mie nu mi-ar fi placut si nici nu mi-ar place sa fiu cu un "baiat" virgin...ce stie el sa faca?doar teorie...ca practica nu sunt dispusa sa fac cu el... | ||
|
fluffy Postat pe 19 Septembrie 2008 13:52 |
||
auzi rachel ...da pe tine maicata cand te`a nascut ti`a bagat o aschie in päsä?? sa nu mai fii virgina ???
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 19 Septembrie 2008 13:57 |
||
nu draga curioasa ce esti vroiam doar sa-mi exprim parerea si anume ca,daca ai o relatie stabila ce dureaza de ceva timp,nu poti sau nu vrei sa faci dragoste cu partenerul tau pentru ca nu e bine sa faci asta inainte de casatorie? si nu nevoie sa fii acida in exprimare...o zi nemaipomenit de buna iti doresc |
||
|
fluffy Postat pe 19 Septembrie 2008 14:03 |
||
da nu era vorba de sex ...era vorba de virgini..ai zis k n`ai vrea sa o faci niciodata cu un virgin, ce sa faci sa il cresti ???
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 19 Septembrie 2008 14:08 |
||
|
da tu sabrina mama de cand ai devenit aparatoarea virginilor ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Septembrie 2008 14:09 |
||
| pai chiar asa?de cand aperi virginii.draga mea,sa-ti explic.cand eram si eu virgina,visam la un barbat bine...si frumos...si aratos...care sa ma scape de "povara",si pe care nu-l vroiam virgin pentru ca era destul ca ma uitam eu la el si asteptam "instructiuni",ce ma faceam daca era si el virgin?asteptam amandoi ca niste nepriceputi ce am fi fost sa vina cineva sa ne instruiasca in de-ale sexului...acum intelegi de ce nu mi-a trebuit si nici nu imi trebuie virgini?cei sau cele care sunt,bv lor,nu am nimic impotriva... | ||
|
fluffy Postat pe 19 Septembrie 2008 14:14 |
||
|
a da nu e vorba de aparare..e vorba de persoanele care zic k nu ar face`o cu un virgin..pai dak facem toti asa aia saracii cine`i dezvirgineaza?:))) sau facem k anderson sau nush cum il chema...ori il intreb dak e virgin, ori il dau draku !:)) |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 19 Septembrie 2008 14:14 |
||
| sa-i dezvirgineze altele...ca si asa suntem mai multe femei ca barbati pe lumea asta...nu-mi fac griji ca nu are cine | ||
|
fluffy Postat pe 19 Septembrie 2008 14:16 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-19 13:15:24Pai cum sa nu !!! daca afla barbata-miu ca el nu poate asa ceva sau vede ce gourmet-uri dezgust eu aici, ma pune sa ma uit la filme pt adulti, ca alea ma prostestc mai putin.
|
||
|
megas Postat pe 19 Septembrie 2008 14:22 |
||
|
iris...am o idee si mai buna ca fie sigur reusita prima noapte de amor sa il filmam si el sa poarte un hands-free in ureche si noi sa ii dam instructiuni...asa sigur reuseste "mai la stanga, mai la dreapta...mai repede, mai incet...acum tre sa gemi..." c e zici?
|
||
|
flying_soul Postat pe 19 Septembrie 2008 14:23 |
||
De la: Kamila23, la data 2008-09-19 13:42:52Sincer te admir putini mai sunt ca tine. Adica tot ce am intalnit eu pana acuma eu le zic ciudatenii ale naturii. Mi se pare absurd sa faci dragoste inainte de casatorie. sanatate si virtute. you choice only, doar ca majoritatea n-ar lua un barbat sau femeie pe "ne-ncercate" dupa cum nu mi-as lua masina fara un test drive in cele mai dure conditii de drum....
|
||
|
megas Postat pe 19 Septembrie 2008 14:25 |
||
sabrina de cand ai vb cu virginelul pe mess ceva s-a schimbat...ia zi-ne ti-a promis tie virginitatea lui cumva?
|
||
|
iamonica_kissu Postat pe 19 Septembrie 2008 14:26 |
||
|
Anderson are motivele lui pentru care nu doreste sa mai dezvirgineze vreo fatuca ....sincer vorbind acum , eu eram cu al meu de un an de zile pana cand s-a hotarat sa ma bage in randul femeilor si pe mine. Initial nu intelegeam de ce nu vrea dar cand am vazut dupa 3 zile ca eu ii tot faceam vant dupa mine ....l-am inteles Vreau dar ma doare , hai sa mai incercam dar stai un pic sa-mi revin , imi bag picioarele eu nu mai vreau .....cam asta se intampla cu fetele virgine sau de asa ceva a avut parte anderson Eu am avut deja parte de virginii mei si pot spune ca nu conteaza daca este sau nu virgin , cand te indragostesti de un tip nu-l mai intrebi daca e virgin .....si daca descoperi dupa ce te-ai indragostit de el ca-i virgin in mod sigur nu-i dai papucii pentru atata lucru si nici nu-l trimiti la alta sa se experimenteze |
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Septembrie 2008 14:27 |
||
|
fetelor...eu va pup...o sa imi fie dor de voi in weekend, dar am treaba si tre sa plec aveti grija sa fiti la fel de "nabadioase" ca pana acum weekend placut
|
||
|
flying_soul Postat pe 19 Septembrie 2008 14:28 |
||
| ai dreptate...nu-l trimiti sa experimenteze...dar ar fi de preferat sa nu fie virgin... | ||
|
fluffy Postat pe 19 Septembrie 2008 14:29 |
||
De la: gya_ioana, la data 2008-09-19 14:23:53iris...am o idee si mai buna ca fie sigur reusita prima noapte de amor nu draga , eu zic sa ramanem la transmiterea live si cu optiunea de a putea comunica cu el .....trebuie sa vedem,auzim tot ce se intampla acolo ca sa putem fi cat mai la obiect
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Septembrie 2008 14:29 |
||
De la: Rachel_24, la data 2008-09-19 14:29:06ai dreptate...nu-l trimiti sa experimenteze...dar ar fi de preferat sa nu fie virgin... ar fi de preferat DAR nici nu-i chiar asa mare problema |
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Septembrie 2008 14:31 |
||
De la: gya_ioana, la data 2008-09-19 14:28:49fetelor...eu va pup...o sa imi fie dor de voi in weekend, dar am treaba si tre sa plec have fun gya |
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Septembrie 2008 14:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| de ce n-am si eu noroc in dragoste | 3 | De la: ina_clau 26 Mai 2009 16:03 |
| Barbati vs femei | 18 | De la: r_girl 20 Mai 2009 13:44 |
| O pisica e mai buna decat un barbat! | 18 | De la: kudika027736 22 Septembrie 2013 11:01 |
|
|
||
| in doua ape | 13 | De la: Nehotarata88 5 Aprilie 2014 22:47 |
| despartire | 11 | De la: kudika510412 11 Mai 2012 12:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.