Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

De la: Larisa82, la data 2008-09-19 23:28:15
nu ma innebuni!!!!! cam la ce topicuri ,sa imi clatesc si eu ochii cu aberatiile lui

intra pe avatarul lui...

Postat pe 20 Septembrie 2008 00:36
De la: ionutznico1, la data 2008-09-19 23:51:38nu cred ca o femeie matura sau nu poate aprecia asta sou cat de mult. nu te-ai gandit ca poti avea vreo problema? ai 22 ani pt o fata virgina tre sa mergi la gradinita da pt un barbat?????da ce religie ai?ce tip da prieteni ai?

vei ca faza cu mersul la grady e fumata de cam multa vreme.

Probleme ? Nu cred. Momentan sunt mai mult decat in forma.

Tipul de prieteni ? depinde ce intelegi prin notiunea asta.. Prietenii adevarati mi pot numara pe degetele de la maini. Ceilalti, sunt asa zisi prieteni! Sunt f sociabil, dar, de regula, nu leg prietenii numai de dragul de a-mi imbunatatii palmaresul, in domeniu. In orice caz, nu le duc lipsa si nu sunt dependent de ei. Ar fi o chestie sa poti pricepe precizarea asta!

Postat pe 20 Septembrie 2008 02:40
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 18:15:44
De la: Lucia1971, la data 2008-09-19 17:32:56he, he, he! Avantajul meu fetelor este ca sunt concitadina cu baiatul asta. si cum spunea Iris, cu ajutorul unei virgine dotate cu al 7-lea simt, il pot gasi mai repede decat voi
Dar daca treaba sta asa cum o prezinta el, eu sincer il admir. Pe bune!

apai sa fi sigura ca TREABA sta FOARTE ASA ! (scuze-mi-se alambicarea cuvintelor)

auziti, e chiar asa de usor pt o fata [sa nu zic de femeii experimentate (gen pescoaica Iris :) )] sa isi dea simta daca baiatul e virgin sau nu ? ma refer doar la ipoteza in care discuti cu el, din comportamentul, privirea, atitudinea lui - nu la punctul in care il saruti sau mai mult, ca aici e clar.

da, e foarte usor daca fata este virgina si poseda al 7 lea simt situat in spatele urechii stangi ....virgina in urechi , nu mai trebuia sa precizez asta nu ?
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 05:00
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 18:23:54
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-19 17:56:26
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-19 17:47:35iris ti`ai deschis fan club??pe noi nu ne bagiiii????

Intra cine vrea draga mea in clubul asta ,eu sper sa intre si coman ca incep sa ma simt din ce in ce mai singurica .....

Nu-mi place iris, de principiu. 2 piese ma sensibilizeaza putin: "baby" si "vis pierdut".

ti-am zis eu ca esti fanul meu tu nu ,..batman , batman
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 05:01
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 18:25:47
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-19 17:57:41
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 17:51:46
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-19 14:29:44
De la: gya_ioana, la data 2008-09-19 14:23:53iris...am o idee si mai buna ca fie sigur reusita prima noapte de amor
sa il filmam si el sa poarte un hands-free in ureche si noi sa ii dam instructiuni...asa sigur reuseste
"mai la stanga, mai la dreapta...mai repede, mai incet...acum tre sa gemi..." c e zici?

nu draga , eu zic sa ramanem la transmiterea live si cu optiunea de a putea comunica cu el .....trebuie sa vedem,auzim tot ce se intampla acolo ca sa putem fi cat mai la obiect

:)

Ce cote a atins curiozitatea asta feminina !

fiti realiste, nu va faceti iluzii. Va fi un moment deosebit, fara !

Lasa draga ca vb eu cu echipa si tot o sa avem o transmisiune live , vrei nu vrei ...te fac vedeta desi ...daca stau bine sa ma gandesc cred ca te-am facut deja vedeta

tu m-ai facut vedeta ? fugi de aici.. poate invers!

baby , eu-s vedeta de mult zii merci ca ti-am acordat mai multa atentie decat era cazul si ai ajuns si tu vedeta ca daca nu eram alaturi de tine inca de la inceputuri nu mai ajunge topicul asta la 30 de pagini
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 05:03
De la: ioanao2, la data 2008-09-19 18:39:58Draga Megas,

Iti multumesc mult pentru stima si suportul tau >:D
Si eu am o gramada de prieteni, virgini si nevirgini pe care ii iubesc foarte mult si le admir mult calitatile sufletesti.
E intr-adevar minunat sa fii virgin si sa gasesti dragostea adevarata si sa ramai cu acel om pana la sfarsitul vietii tale! Stiu ca de obicei asa suna povestile.
Mie mi-au placut tare mult cand eram mica povestile si probabil din aceasta cauza mi-am facut un ideal si bineinteles de-a lungul timpului mi-am asumat si un mare risc ( riscul de a nu gasi niciodata ceea ce visez) aka riscul de a fi un visator :). Bineinteles ca m-am tot uitat in jur si am vazut oameni care se avanta intr-o relatie, apoi in alta si tot asa. Pentru mine o relatie reprezinta ceva FOARTE serios. Nu m-am jucat niciodata cu acest lucru. Mai bine stau pe bara si discut cu lumea, imi fac prieteni, dar de ce sa sar mai departe pana nu ma conving ca intr-adevar merita? Cunoasterea sufleteasca a unui om cred ca tine in primul rand de o autoanaliza a propriului suflet. Personal cred ca, cu cat intelegi si stii mai multe lucruri despre tine insati/insuti cu atat inveti sa intelegi la fel de multe lucruri si despre cei din jurul tau si deci sa recunosti si sufletul tau pereche :).
Bineinteles ca uneori trebuie sa treci prin n relatii pentru a intalni pe the one, insa personal cred ca, cu cat o persoana are mai multa pregatire sufleteasca ( nu spun in nici un caz ca eu o am), cu atat ii este mai usor sa-si recunoasca jumatatea si sa nu mai trebuiasca sa treaca prin aceste n relatii.
Eu vad sexul cu doua taisuri. Cred ca poate fi ceva minunat si sa completeze o relatie, insa de asemenea poate fi si un drog daunator ca sa-ti innegureze mintea si sa nu mai vezi clar daca persoana de langa tine e cea pe care ti-o doresti sau nu. Si atunci prefer sa analizez oamenii fara aceasta optiune. Pentru ca dupa casatorie, va fi destul timp si pentru acest lucru :). Si nu cred ca voi avea nu stiu ce probleme ca nu am experienta sexuala sau va avea prietenul meu (apropo am un prieten :)) nu stiu ce probleme din cauza lipsei lui de experienta sexuala. Atata timp cat intelegerea noastra sufleteasca e puternica, nu vad de ce nu am trece peste orice alt obstacol. Nu zic ca problemele nu vor fi mari cat Turnul Eiffel, insa cu rabdare si iubire eu zic ca se pot rezolva :).
E adevarat ca exista si cupluri de virgini care s-au casatorit si apoi s-au despartit. Cunosc si astfel de cazuri. Nu stiu exact care a fost motivul pentru care s-au despartit asa cum nu stiu nici pe cel pentru care s-au luat. Nu zic ca daca te casatoresti virgin, gata, ai gasit cheia unei casnicii minunate si durabile. In nici un caz. Si astfel o poti da in bara rau de tot.
Problema care se pune dupa parerea mea ramane autocunoasterea de sine si sinceritatea cu noi insine. Iar daca nu suntem siguri, atunci ar trebui sa gasim o cale sa ne lamurim si sa nu ne avantam ca fata la maritat :p. Iar sexul in toata aceasta afacere nu vad ce ar cauta, atata timp cat nu suntem siguri de alegerea facuta cu sau fara casatorie.
Acum revenind la casatorie, pentru mine cununia religioasa are iarasi o deosebita importanta. Poate de aceea conteaza pentru mine atat de mult treaba cu virginitatea pana la casatorie. Am fost invatata de mica copila cum ca mireasa se imbraca in alb pentru a-si reprezenta puritatea si inocenta cum ar veni e un statement. Bineinteles ca daca ai o astfel de puritate, nu inseamna ca la minte nu trebuie sa fii descuiata si sa nu gasesti in viata in genere ceea ce cauti. Parerea mea e ca nu se exclud deloc, ci chiar se completeaza.
Si chiar daca sa zicem ca in ziua nuntii nu mai ai aceasta puritate aka nu mai esti virgin sau virgina, atata timp cat te-ai spovedit si esti impacat/a sufleteste ar trebui sa fie bine.
In concluzie virgini, nevirgini, atata timp cat oamenii sunt ceea ce vor cu adevarat sa fie si obtin ceea ce vor cu adevarat sa obtina nu vad de ce nu ar fi fericiti.
Sunt sigura ca si tu si Coman sunteti niste oameni minunati. De aceea nu vad ce rost au toate aceste impunsaturi reciproce.Din cate am citit eu, tu ai impresia ca el este arogant si el iti tot spune tie ca nu e arongant. Dar aceasta este treaba voastra si daca va face placere sa discutati in acest fel...
Mai raspund in acest mesaj si unei alte persoane care ma intreba de ce am postat tocmai acum un mesaj pe acest forum si nu am mai postat niciodata pana acum, desi m-am inscris pe kudika de cateva luni bune.
Pai sincera sa fiu, nu prea am obiceiul sa postez mesaje pe forumuri (cel mult mai citesc pe ici pe colo), insa mesajul cu care a initiat Coman aceste discutii mi s-a parut nice si am dorit sa-l felicit pentru conceptia lui de dreamer.

Toate cele bune la toata lumea si multa sanatate!!! ;)

P.S. Iar o alta persoana a retinut cum ca eu am spus ca o data ce ti-ai pierdut virginitatea (aka inainte de casatorie), ti-ai pierdut si puritatea sufleteasca. Personal, nu cred ca lucrurile stau chiar asa (desi, nu am fost inca in aceasta situatie). Intr-un fel cred ca sunt legate, insa de asemenea am impresia ca fiecare om gandeste si simte diferit. Stiu clar cum ca sexul ii poate oferi omului placere la nivel fizic. Daca omul respectiv este insa echilibrat si stie sa combine sexul cu partea sufleteaca atunci relatia respectiva in care se afla ar trebui sa fie minunata.
Cred ca poti avea puritate sufleteasca si fara sa mai fii virgin. Probabil ca trebuie sa te chinui putin mai mult pentru a obtine acest lucru, asta chiar nu stiu.
Pentru mine casatoria are conotatii religioase deosebite. Si din punct de vedere strict ortodox vorbind acum, stiu ca un barbat si o femeie ar trebui sa se casatoreasca virgini pentru ca in caz contrar e pacat si acest pacat apoi se poate rasfrange mai tarziu asupra ta sau a familiei tale. Repet, vorbesc din scrieri ortodoxe religioase.
Ca in viata de zi cu zi nu se intampla asa decat la foarte putina lume, asta o stim cu totii. Important este ca toata lumea, ca e virgina sau nu, sa fie corecta cu ea insasi si sa faca alegerile potrivite ca apoi sa nu sufere mai tarziu.

NU te-am citit ...promit sa o fac maine , acum toata atentia mea este concentrata asupra lui coman
te-am citat doar sa nu te pierd din vedere
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 05:04
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-19 18:43:58cine are curajul sa citeasca sa`mi faca si mie un rezumat :D

io ....dar mai incolo ....adica dupa ce dorm un pic ca-s dupa o sticla de wiskey si de .....
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 05:05
De la: etta, la data 2008-09-19 20:55:25 emaaa.....iote si ginul cerut......vrei sa fie cu lamuie de-aia acra ????.....

vezi cum vorbesti perverso , nu incurca topicurile ca ne suparam
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 05:08
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-19 21:06:04deci e vorba de seex ????

unde mah ?
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 05:09
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 21:10:15
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-19 20:52:03increzutule...nu te vreau nah!!!! ai ceva impotriva????
ha????
nu te vreau si pace buna
!!!!!

Na ca mi-am schimbat avatarul k sa poti zice ca sunt cu adevarat increzut :)))
Si totusi nu e vorba de asta! ci de certitudinea puterii de a crede in masculinitatea mea.
E un lucru putin mai subtil de inteles!
In conditiile in care acuma esti deja cu ginul in creier, deci vorbeste ginul din tine (nu tu) si n-am asteptari. :)
Dar maine, mod normal trebuie sa iti revii si sa imi declari adevaratele sentimentele :D =))

Vreau o declaratie de aia de dragoste, sa-mi dea lacrimile de emotie

abia astept!

Buunn...atunci ma abtin pt ca la mine ar vorbi wiskey iar tu nu percutezi la asa ceva.....astept sa trag un pui de somn si dupa iti scriu declaratia ok ?
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 05:10
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-19 21:12:18m-am decis....
SUNT LESBIANAAAAAA!!!!
numai avatarul tau e de vina ca am trecut in tabara adversa.
deci ca sa fie treaba oabla....

NU TE VREAU DE NICI UN FEL....!!!!! NICI VIRGINEL NICI ALTU' FEL....

neaahhh ....sunt acrii strugurii nu ? stiu mah , lasa-mii mie
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 05:11
De la: amalia_ady, la data 2008-09-19 22:08:40u spui ca nu te-ai masturbat...dar eu nu cred,cred k toti barbati au "practicat" asta de cateva ori in viata lor.
macar din curiozitate..u nu ai simtit dorinta sexuala niciodata??
nush de ce nu vrei sa recunosti,problema ta..eu zic k ar trebui sa pleci urechea si la ce au zis cei d p forum...eventual sa vb cu un psiholog..nu trebuie sa te simti jignit.pur si simplu,cred k ar fi cel mai in masura sa iti dea un sfat potrivit.bafta

de azi sunt psihilogul de serviciu asa ca lasa-l sa stea aici , nu-i da idei ok ?
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 05:13
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 22:24:57
De la: amalia_ady, la data 2008-09-19 22:08:40u spui ca nu te-ai masturbat...dar eu nu cred,cred k toti barbati au "practicat" asta de cateva ori in viata lor.
macar din curiozitate..u nu ai simtit dorinta sexuala niciodata??
nush de ce nu vrei sa recunosti,problema ta..eu zic k ar trebui sa pleci urechea si la ce au zis cei d p forum...eventual sa vb cu un psiholog..nu trebuie sa te simti jignit.pur si simplu,cred k ar fi cel mai in masura sa iti dea un sfat potrivit.bafta

98% dintre baieti/barbati se masturbeaza. asa se spune. ramane acel rest de 2%!

Parerea mea, masturbarea nu prea are nicio treaba cu dorinta.

In rest, numai bine!

ai dreptate dragul meu
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 05:13
De la: Larisa82, la data 2008-09-19 23:20:05pe mine nu m-a anuntat nimeni ca a reintrat virginelul pe forum?am terminat-o cu voi!!

eu una am anuntat ....doar nu era sa deschid topic nou acum nu ?
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 05:14
De la: inocica, la data 2008-09-19 23:23:09chiar ca ai pierdut mult...deja da lectii si pe alte topicuri..

unde , unde ?????????????
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 05:15
Gata , acum ma pot duce la culcare linistita

I will be back
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 05:17
saracul virginel...lumea nu stie cum sa traiasca viata mai cu intensitate si spor si el o risipeste....sincera sa fiu nici nu ma intereseaza daca face sau nu sex daca se va casatori sau nu virgin...parerea mea este urmatoarea: mai baiatule daca ramai sau nu virginel e treaba ta dar parca te vad mai tarziu cu o alta discutie: sotia m-a parasit pt ca a fost curioasa sa vada cum e cu altul si din nefericire a descoperit America... ...sau nu ma simteam satisfacut de sotia mea asa ca am fost curios sa vad cum e cu alta si am descoperit America....(avand in vedere ca oriunde se vorbeste despre sex si de-aici apare si curioazitatea,dar oare eu de ce nu ma simt asa bine cum se simte x,dar oare eu de ce nu am acelasi placere cand fac sex cum povesteste y? oare de ce...?) in rest iti urez mult succes indiferent de decizia ta si sper ca totul va fi asa cum iti doresti.
di_cristina
Postat pe 20 Septembrie 2008 06:49
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-20 05:11:40
SUNT LESBIANAAAAAA!!!!

neaahhh ....sunt acrii strugurii nu ? stiu mah , lasa-mii mie

iriiiis mai mama nu sunt acrii strugurii dar la dracu aveam chef de un gin nu de un vir...gin..
intelegi mataluta nu-i asa???
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Septembrie 2008 10:19
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 21:28:39
SUNT LESBIANAAAAAA!!!!

noooo m-ai dezamagit teribil! :)

ce rea esti ?! :(((

atunci sa fie clar: nici eu nu te vreau!

uite sa sti si tu...in cazul in care revi la sentimente mai bune , mai cresti putintel .... poate poate imi sarnesti din nou dorinta ....pt sexul opus pt ca momentan sunt extraordinar de dezamagita....si numai tu esti de vina....
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Septembrie 2008 10:27
Ia-ma Doamne...stinge-mi neamu` !
Sabrina_Nede
Postat pe 20 Septembrie 2008 10:54
buna dimineata sabinuta.... ceva noutati???
iar te supara careva????
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Septembrie 2008 11:20
am vrut sa postez povestea mea cu un virgin, dar am vazut(din replicile la povestile celorlalte fete) ca nu te intereseaza.asa ca am sa rezum tot topicul exact cum vad eu: tu esti o exceptie(tu ai spus-o) si ca sa fi fericit, sa ai langa tine o femeie care sa-ti accepte toate aceste conceptii, sa fie virgina si nu te insele niciodata va trebui sa-ti gasesti tot o exceptie...stii ce sanse ai?..una la un milion, dar e ffff bine...totusi ai o sansa.

PS:fi serios...dupa postarile tale ma asteptam sa vad la avatar barbatul fatal...nu ca eu as fi o zana...dar nici nu ma laud...nu te supara(e doar parerea mea)
gabytza21
Postat pe 20 Septembrie 2008 12:01
hhmmm, unde-i coman ?
neata fetili
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 12:27
Foarte interesant subiect de sicutie ai deschis aici Unavailable. Am totusi o intrebare. Iti doresti acelasi lucru de la ea? sa fie virgina? Eu sincer apreciez foarte mult decizia ta si o respect. Te inteleg perfect pt ca si eu cunosc pe cineva exact la fel, insa dc un barbat este virgin nu inseamna ca nu stie sa faca dragoste. Citind multe si informandu-te (daca esti baiat destept) poti face dragoste mai bine decat unul care a avut deja 1000 de aventuri. Imi imaginez ca iti doresti o fata prin care in felul asta ii arati devotamentul si dragoste. Intradevar exista si sansa de nepotrivire in pat. Dar hei sexul precum si dragoste este ca un vin bun, cu cat mai vechi cu atat mai bun. O relatie trebuie lucrata continuu, la fel ca si sexul, trebuie lucrat si cu timpul evolueaza si nu cred ca ar putea exista "nepotrivire" cand doua persoane se iubesc si chiar vor sa ramana impreuna atunci se straduiesc sa isi faca viata sexuala cat mai buna si cat mai placuta.

Insa o singura indoiala am: barbatul e barbat- la un anumit moment o sa vrea sa vada cum este si cu altcineva. In cazul in care deja esti casatorit atunci e mai rau cred eu. Tu deja acorzi toata incredere partenerei iar apoi o inseli. Mi se pare firesc ca intr-o relatie sa existe cel putin o aventura. Cum am mai spus nu cred ca daca te-ai casatori cu acea fata virgin, ai reusi sa ii fii pe deplin fidel. Asta e natura barbatului pana la urma. Daca te uiti in lumea animalelor se intampla acelasi lucru.

Dap in fine deja am scris prea mult si probabil nimeni nu o sa imi citeasca mesajul... nici eu nu am citit totul pana aici, de aceea imi cer scuze dc am repetat ceva ce s-a mai zis.

Ok, unaavailable astept parerea ta. chiar m-a intereseaza subiectul.

Weekend placut tuturor !
Elissa131
Postat pe 20 Septembrie 2008 12:38
concluzie de bun simt.....
coman trage chiulul ,vrea pe cineva care sa-l placa pt sufletelul lui nu pt ca e virginel sau nu...

in rest.... voooorbe voooorbe si iar voooorbe..
da imi plac vorbele astea...
'neata iris ...nu prea stiu pe unde e sper sa apara azi sa imi condimenteze ziua.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Septembrie 2008 12:57
pana iti raspunde indisponibilu', indisponibil fiind, pot sa-mi bag io o remarca!?

"Mi se pare firesc ca intr-o relatie sa existe cel putin o aventura"

ma macina intrebarea, daca-s mai multe?

Postat pe 20 Septembrie 2008 12:58
no apai geo pana iti raspunde fata....

daca-s mai multe.... ori e bun rau baiatul si nu il descopar...ori nu imi functioneaza neuronul responsabil cu paranoia geloziei ori dau vina pe faptul ca am si io mai multe si ajung la concluzia ca nu ma intereseaza...

daca totusi ...ma trezesc si imi functioneaza neuronul cu pricina... "ma divortez" si trec pe invers....
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Septembrie 2008 13:02
De la: geo32, la data 2008-09-20 12:58:17pana iti raspunde indisponibilu', indisponibil fiind, pot sa-mi bag io o remarca!?

"Mi se pare firesc ca intr-o relatie sa existe cel putin o aventura"

ma macina intrebarea, daca-s mai multe?

daca-s mai multe intra la capitolul experienta acumulata in interesul partenerei
iris_4_ever
Postat pe 20 Septembrie 2008 13:07
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-20 05:10:55
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 21:10:15
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-19 20:52:03increzutule...nu te vreau nah!!!! ai ceva impotriva????
ha????
nu te vreau si pace buna
!!!!!

Na ca mi-am schimbat avatarul k sa poti zice ca sunt cu adevarat increzut :)))
Si totusi nu e vorba de asta! ci de certitudinea puterii de a crede in masculinitatea mea.
E un lucru putin mai subtil de inteles!
In conditiile in care acuma esti deja cu ginul in creier, deci vorbeste ginul din tine (nu tu) si n-am asteptari. :)
Dar maine, mod normal trebuie sa iti revii si sa imi declari adevaratele sentimentele :D =))

Vreau o declaratie de aia de dragoste, sa-mi dea lacrimile de emotie

abia astept!

Buunn...atunci ma abtin pt ca la mine ar vorbi wiskey iar tu nu percutezi la asa ceva.....astept sa trag un pui de somn si dupa iti scriu declaratia ok ?

Da...:))
astept declaratia.

ps: vezi cum o spui, ca sunt destul de sensibil, si nu imi plac deceptiile :))

Postat pe 20 Septembrie 2008 13:15

hmmmmm

deci asa vad ca lucrezi pe mai multe fronturi....
rusinica....
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Septembrie 2008 13:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce sa fac? prietenul meu vrea sa mergem in vacanta in strainatate - eu nu am bani 60 De la: kudika_928785 28 August 2013 09:23
ati vrea asa barbat? 22 De la: Arutzu28 15 August 2011 18:35
barbati care zic nu la sex! 271 De la: Cassey 13 Mai 2009 16:17
barbati vs femei 22 De la: yssa2010 16 Noiembrie 2011 07:40
DECIZIILE UNEI FEMEI 7 De la: geonika 17 Aprilie 2010 19:41